سلام اومدم دیدم همه ی سوالا جواب دارن.
نفر آخر کی حساب میشه الان؟
نفر آخر، لطفاً سوالت رو بپرس:)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اومدم دیدم همه ی سوالا جواب دارن.
نفر آخر کی حساب میشه الان؟
نفر آخر، لطفاً سوالت رو بپرس:)
سوال قبلی رو علی رغم اینکه من عرض کردم در مورد خودتون و یه کیس فرضی بگین اریکس زحمت کشیدن گفتن بستگی به شرایط داره!!!
دوست دارم اریکس :72::72:
اما سوال جدید : اگه شرایط ایده ال و متناسب با پسری رو داشته باشین
و تا حدود زیادی اون پسر و خونواش رو بشناسین
و مثلا هفته ای 2 3 بار همدیگه رو تو محیط کاری یا دانشگاه ببینید
و این احتمال رو بدین که پسر قبول میکنه
چیکار میکنین ؟؟
میدونم بستگی داره !!:311:
میخوام بدونم مستقیما با خودش یا با یه واسطه در میون میذارین
یا غیر مستقیم عمل میکنین
اگه غیر مستقیم دقیقا چه رفتار و یا کلامی رو به کار میبرین
با توجه به شناخت نسبي كه از پسرها پيدا كردم بويژه پس از حضورم در تالار ميدونم كه مستقيم بگم فايده نداره. با واسطه هم روم نميشه كس ديگه اي رو در جريان بذارم و در ضمن مطمئنم مورد شماتت قرار ميگيرم. پس هيچكاري نميكنم. :302:
به طور غير مستقيم هم خيلي كم ممكنه سيگنال بفرستم طوري كه اصلا دريافت نكنه!! :311: مثلا نسبت بهش با مهرباني و بااحترام بيشتري نسبت به بقيه برخورد ميكنم.
و در نهايت هيچ وقت طرف نميفهمه كه من بودم و يه روز يا ازدواج ميكنه يا ميذاره ميره... :302:
كلا ما دخترها بدبختيم آقاي خارپشت ...
خدا كنه هيچ وقت عاشق نشيم :323:
آقاي خارپشت منو شرمنده كرد با اون پاسخ كاملش http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...b5b54a4551.gif
مگه ديگه روم ميشه سؤال بپرسم؟
آقاي اريكس دخترهايي كه ميگن چرا پسره ديگه سراغم نيومد خيلي بيشتر از اونايين كه از مزاحمت طرف در اين تالار شكايت كردند. من به شما دارم يك نقطه ضعف خانمها رو ميگم حالا شما باور نكن!:97:
خانمها در مورد مرد عاشق پيشه توان مقاومت ندارند!!! مگر اينكه به شدت ازش بيزار باشند كه خيلي كمه يا تفاوتهاي فاحش فرهنگي مانع ازدواج شه!
یه سوال کاملا شخصی!!
من مستحق بی احترامی نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
به هیچ وجه حتی اگه در حال موت هم باشم به کسی التماس نمیکنم
حتی به خودش اصرار نکردم
خیلی محترمانه با پدرش حرف زدم
پدرش منو پذیرفته (حداقل ظاهرا ) پس بحث تفاوت فاحش نیست
چرا باید از من بیزار باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:300:
خارپشت گرامي!
چه قدر عصباني هستي بابا! :302: بنده كه به شما جسارت نكردم!
به سلامتي پس رفتين و پدرش قبول كرد :227:
بيا از شرح حالت در حال و احوال بنويس ما رو باخبر كن!
من كي گفتم ايشون از شما بيزاره؟؟؟!!
ببينيد آقاي خارپشت
بين اصرار در انتخاب و شكستن غرور و التماس تفاوت هست!
گاهي ميري خواستگاري دختري يا با خودش درميون ميذاري بهت ميگه برو آشغا ... عو ... نميخوام ببينمت! :163:
خوب ديگه نرو اصرار كن نه به خاطر غرورت نه مردانگيت نه ترس نه هيچ چيز ديگه!
چون اون دختر ارزش تكرار درخواست رو نداره! (صادقانه گفتم)
اما گاهي شخصي نسبت به شما احساسي نداره يا فرضا مردده!
بنابراين با رعايت احترام رد ميكنه
اگر شما واقعا ايشون رو ميخواي بهتره كه بازهم درخواستت رو مؤدبانه تقاضا كني
و از ايشون دلايل نظرش رو بپرسي!
در اون لحظه هست كه اولين جرقه هاي احساس در ايشون شكل ميگيره و كم كم با اصرار شما براي ازدواج ترديد ايشون برطرف ميشه و با خودش ميگه:
پسري كه اينقدر دوستم داره براي چي ردش كنم؟ :43::227:
اون وقته كه بايد گفت مباركه!
سؤال بمونه براي فردا!
:302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
خوب با این حساب که من باید تا آخر عمر مجرد بمونم! مساله فرهنگی را که گفتی قبول دارم اما با مساله تعطیلات خیلی مشکل دارم! یعنی به نظرت منطقی نیست وقتی همسر شما در تمام طول سال در کنار خانواده اش هست در طول تعطیلات حق را به همسرش بده که در کنار خانواده اش باشه؟
من حرف خانم yasa را قبول دارم که می گویند خانم ها در برابر اظهار عواطف زود سست می شوند و به قول ایشان در برابر مرد عاشق پیشه مقاومت نمی کنند اما به نظرم ورود عشق یعنی تعطیل شدن عقل و این موضوع پس از ازدواج و کمرنگ شدن عشق (به معنای کورکورانه اش) هست که ضربات سنگینی به زندگی می زند. به همین خاطر هم حتی اگر عاشق کسی هم باشم با اظهار عشق به ایشان فرصت فکرکردن را از ایشان نمی گیرم.
فک کنم منظورتون دوران عقد هستش که هنوز سر خونه زندگیتون نرفتین،خب اگه در تمام طول سال پیش خونوادش بوده بله بنظر من حق همسرشه که با خانومش تعطیلاتو بگذرونن.:310:نقل قول:
به نظرت منطقی نیست وقتی همسر شما در تمام طول سال در کنار خانواده اش هست در طول تعطیلات حق را به همسرش بده که در کنار خانواده اش باشه؟
نگران نباشین اقای مسلمان،بالاخره شما هم نیمه گمشده خودتونو پیدا خواهید کرد.
ازدواجي كه در اون هيچ احساسي دخالت نداشته باشد اشتباه است! (اين نظر منه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
فرصت فكر كردن جاي خود! من گفتم گاهي اوقات دخترخانمها نسبت به پسري بي احساسند و اين كاملا طبيعيه! مخصوصا در ازدواجهاي سنتي.
دل آدم كه ... نيست راحت هر كسي رو جابده!
اما اگر اون خانم با تكرار درخواست مواجه بشه مقاومتشو از دست ميده ...
اين قضيه در مورد اطرافيانم اتفاق افتاده و الان هم زندگي بي نظيري دارند ...
آقاي مسلمان نميدونم اين چه حسيه! ولي يقين دارم كه فطريه! شما ميتونيد اسمشو غرور بذارين يا ناز يا هر چيز ديگه اما من ميگم اين احساس فطريه و حتما حكمتي داشته ...
ميدونم كه نظرم كارشناسي نيست اما من بعنوان يك دختر اينو گفتم با تمام ويژگيهايي كه ذاتا دارم.
از ما گفتن بود! :310:
شما ميتونيد هرگز قبول نكنيد!
اما به هرحال من ميگم دختري كه شما با وسواس زياد انتخابش كردين (مخصوصا شما آقاي مسلمان) ارزش تكرار درخواست رو داره!
ميتونيد اين كار رو نكنيد و همين كه ديدين دختر يا خانوادش يه كمي ترديد دارند خودتونو عقب بكشيد تا ايشون ناچار شه در اثر ترديد استخاره بگيره و ...
شما دلت بشكنه كه چرا استخاره؟؟!!
در حالي كه من برعكس خانم فرانك به اون خانم حق ميدم كه استخاره بگيره!
(خواهش ميكنم ببخشيدا :72::72: خواهرانه گفتم، از روي دلسوزي نه چيز ديگه )
خوب حالا سؤال من:
در پست بعدي ميارم كه زياد طولاني نشه!
سوال:اگه یه خانوم عکسشو بده به پسره که ببره به خونوادش نشون بده بنظرتون کار درستی هستش؟(فعلا امکان اینکه خانومه خودش بطور مستقیم به رویت خونواده اقاهه برسه نیست)
پست من و مادمازل یاسا :101: همزمان شد:D
اشكال نداره من جواب بدم شايانا جون؟
اينكارو نكن! شاياناجونم :72: چرا مادمازل؟! چرا ميزني؟ من كه كاري نكردم!!!! :302:
نه به خاطر اينكه از عكس سوءاستفاده ميكنه و ... چون ميتوني عكس محجبه بدي يا ...
اما اين كه خانوادش ميخواهن قيافه ي دخترو ببينن تا بپسندند نشون ميده سخت گيرند در حاليكه اگر منطقي باشند آقاپسر بايد قيافه رو بپسنده كه ديده و پسنديده و نيازي به تاييد كل خانواده و فاميل و اهل و عيال و ... نيست :160:
سؤال بپرسم؟! :D
كمربندها بسته!
دوست خوبم نوشته:
موافقين؟! صادقانه! :305:نقل قول:
نوشته اصلی توسط كوردليا66
آقايون لطفا!
البته قبلا آقاي گرين پاسخ صادقانه و خيلي جالبي دادند كه خيلي زيبا بود اما ميخوام جوابشو از ديگران هم بشنوم!