RE: دوبار؛چرا؟(تعدد زوجات آقایان)
سیما جان
من عذر می خوام. شما واقعا از افرادی که پستهاشون رو دیدی و خوندی انتظار چی رو داری؟ طرف وقتی ازدواج می کنه نه تنها همسرش رو فقط برای خودش می خواد که می خواد مرد اسیر اون بشه. مرده به خواهرش هم نمی تونه توجه کنه!!! به مادرش هم همین طور!
" ببینید واقع گرا هستیم . زن ایرانی مجموعه ای جالب از غرور و تکبره!" هر کسی می خواد ناراحت بشه بشه. واقعیت رو که نمی شه عوض کرد. قلب هیچ کس هم به درد نمیاد از همچین اتفاقات دردناکی! (چیش به من می رسه؟ جواب متدوال افراد به پستهای شما لااقل در ذهنشونه)
سورناي گرامي اگر و فقط اگر يك لحظه دوستان عزيزمان جاي خودشونو تعويض كنند يعني فقط براي چند دقيقه خودشونو بزارن جاي اين دسته از زنان بهت قول ميدم نظرشون عوض ميشه و قطعا اونوقت از جايگاه اين دسته از زنان صاحب حق ميشن .
ولي دوست عزيز زياد ناراحت نشو . دوستان خوبمون قطعا به صرف زن بودنشون كمي احساسي برخورد ميكنند ولي مطمئن هستم و مطمئن باش در درون خودشون الان چالشهاي سختي به وجود اومده و من هم فقط همينو ميخوام . اينكه ما بتونيم براي لحظه ايي درد ديگري را هم بفهميم . البته خود من كه با بحث تعدد زوجات موافقم فقط به اين دليل است كه در جامعه ايي زندگي ميكنيم كه هيچگونه رفاه اجتماعي و تامين براي افراد نيست . بخاطر اينكه ما نميتونيم بدون اينكه ازدواج كنيم مثل كشورهاي بيگانه با مردي زندگي كنيم و حتي صاحب فرزند هم بشيم بدون اينكه در اجتماع نه خودمون و نه فرزندمون دچار مشگل بشه و عملمون وجه بدي داشته باشه .
ما داريم در جامعه ايي زندگي ميكنيم كه برآوردن نيازهاي جنسي امان اگر قرار باشد مورد تائيد اجتماع قرار بگيريم و انگ هرزه گي نداشته باشيم مجبوريم كه ازدواج كنيم وگرنه بايد اين نياز را سركوب كنيم .
اگر قرار باشد مادر شويم نميتوانيم طي يك رابطه گذرا صاحب فرزند شويم . بچه براي ادامه حياتش و هويتش به شناسنامه نياز دارد بنابراين بايد ازدواج كنيم وگرنه بايد از حق مادر شدن هم بگذريم .
اگر قرار باشد مورد حمايت عاطفي و مالي مردي قرار بگيريم ( بخاطر خودمان و يا فرزندانمان ) مجبوريم ازدواج كنيم وگرنه كوس رسوايي ما را خواهند زد كه چرا مورد حمايت يك مرد قرار گرفتيم و يا چرا اصلا داريم زني را حمايت ميكنيم ( رسوا كردن يك مرد ).
و ........... و............... و ....................
نگران نباش بالاخره اين دوستان قطعا به اين معضل فكر ميكنند و مطمئن هستم آنقدر بيرحم و يا خداي ناكرده بي وجدان نيستند كه به اين راحتي از سر مسئله بگذرند . شايد راه حل بهتري پيدا كردند .
بي صبرانه منتظر راهكارهاي دوستان هستم .
دوستان مشاور هم اگه لطف كنند وعنايتي به اين بحث داشته باشند ممنون خواهم شد . علي الخصوص طاهره خانم .
سیما جان؟ شما در این تالار می بینی که یک دختر بچه 14 ساله به محبت برادرش نیاز داره و به اون پناه میاره. این قضیه خانوم اون مرد رو آزار می ده. حتی برخی تایید می کنند که این دید تو درسته!!! کسی که به همین راحتی برای منافع خودش نیاز یک بچه که هیچ ضرری به زندگیش نمی زنه رو فراموش می کنه می خواد برای یک غریبه جا تو زندگیش باز کنه؟ ولو اون غریبه از شدت مشکلات و درد به خودش بپیچه
سیما خانم واقعا زیبا مینویسی
حق با شماست مشکل از فرهنگ و جامعه ماست
فرهنگی که متاسفانه ازدواج برای بعضیها فقط به خاطر مسایل مالی صورت میگیرد
به خاطر داشتن پشت و پناه و اینکه زن مطلقه چه جایگاهی دارد
و شما بهتر از من میدانی که خیلی وقتا این زنای دوم چقدر راحت با استفاده از جوانی خویش و... سعی در فقط مال خود کردن مرد دارند
این وسط زن اول هم ترسهایی دارد چرا به این فکر نمیکنیم که این کارهای او دلیل ترس از هم پاشیدن زندگیش هست
ایا به این عقیده ندارید که شاید از عشق بیش از حد به همسرش باشد و ترس از دست دادن او
ما نمیتوانیم دیدگاه افراد را و هدفشان از سهیم شدن با کسی و ازدواج را نادیده بگیریم
به طور کلی داشتن رابطه جنسی مرد با دو زن به طور همزمان مسئله ای است که هیچگاه حل شدنی نمیباشد
چون یک زن چنین امکانی ندارد
درود کاترین گرامی
پیشنهادتون چیه ؟ ببینید من حتی دید تلختری نسبت به سیما دارم نسبت به آینده. توضیح دادم در یک تاپیک. اما باز هم توضیح می دم.
ببینید الان خیلی از پسرها که تمایل به ازدواج هم دارند ناتوانی مالی دارند(بگذریم از اینکه من لااقل در آشنایان و دوستان می بینم که کلا متقاضی ازدواج در پسران کمتره. شاید به دلیل دید منفی جامعه نسبت به دختر مجرد شاید به دلیل ترس از قبول مسئولیت توسط پسر و...) این پسرها با مشکل مالی ریجکت می شن. دو اتفاق پیش میاد. 1-یا می رن دنبال هوس و یا اینکه اصلا بی خیال ازدواج می شن
2-به قصد ازدواج شروع به کار می کنند . پسر 27ساله ای که قصد ازدواج با دختر 25 ساله رو داشته 5 سال کار می کنه تا از لحاظ مالی به حد قابل قبولی برسه. وقتی رسید دو انتخاب داره
انتخاب دختر 30ساله که از جوونیش کاسته شده
انتخاب دختر 25 ساله
عمده پسرها که با این سختی به همچین جایی رسیدند گزینه دوم رو انتخاب می کنند. نسل قبلی(دخترهای 30 ساله) با کی باید ازدواج کنند.؟ می دونیم که در نسل قبلی به دلیل پایین بودن سن ازدواج مردهای مجرد کمتری موندن. در این شرایط جواب ممنون می شم بدید.
سورنای گرامی اگه واسه همه مسایل راه حلی وجود داشت که اینقدر مسئله تو دنیا وجود نداشت
حالا واسه همه چیز راه حل هست؟همین یکی مونده؟
شما خودت میدونی فقر چه بروز مردم بدبخت اورده اونا حتی بعضیا نمیتونن خرج دوا درمونشونو بدن
بچه هایی که تو سرمای زمستون فال میفروشن
ایا راه حلی هست؟
شما به من بگو چند درصد از این مردایی که زن دوم میگیرن واقعا به خاطر رضای خدا هست؟تو رو خدا واقع بینانه بگو؟
یعنی از روی هوس اصلا نیست؟
ترا به خدا خودمونو گول نزنیم
آخه شما دارید چیزی به عنوان راه حل رو که فقط نیاز به انصاف زن و یک مقدار کم کردن از غرور و تکبرش داره رو رد می کنی بدون دادن هر نوع راه حل دیگه!!!
سورنا این چه ربطی به غرور و تکبر داره
شما تمام حرفای منو خوندی؟توش چیزی از غرور میبینی؟
منم از شما سوال کردم چند درصد مردایی که میرن دنبال این کار واقعا واسه رضای خدا هست؟
مردای هوس بازی که اینکارو میکنن چی؟
فکر کردی دختری که میره بعد 30 سالگی زن دوم میشه واقعا راضیه؟اونم مجبوره پس اون معضلی که میگی حل نشده؟فکر نمیکنی اونم بخواد مردشو تمومن مال خودش کنه
شما اصلا به نظرت هدف از ازدواج چیه؟
تولید بچه؟تامین مالی؟
نه تنها من زن متکبر و خودخواهی هستم که همسرم هم مرد متکبر و خودخواهیه، چون اون هم منو فقط واسه خودش میخواد! نکنه این قضیه فقط برای خانمها شرم داره و واسه آقایون حق طبیعیه؟؟؟
سیمای عزیز، چیزی که شما میگین نه تنها در جامعه ما که در تمام کشورهای دیگه هم وجود داره، این مختص ایران نیست، منتها چون مردان ایرانی برای این کار مجوز دارن تعداد محدودی از اونها فکر می کنن که فقط خودشون هستن که باید این مشکل رو حل کنن، و این مشکلیه که با جان و دل حاضرن سرشون رو هم براش بدن! من خودم به شخصه حاضرم خرج زندگی حداقل یک خانواده رو بدم، این چیزی نیست که حرفش رو بزنم واقعا قصد انجام این کار رو دارم، اگه واقعا قضیه مشکل مالیه، این چیزی نیست که تنها درمانش همسر دوم شدن باشه.
من نمیتونم در مورد این قضیه صحبت کنم، چون مخالف صددرصد این قضیه هستم و هیچ دلیلی رو نمی تونم بپذیرم، حالا شما این طرز فکر منو به حساب خودخواهی یا هر چیز دیگه ای بذارید اما متاسفانه من به ازدواج به طور دیگه ای نگاه می کنم، و همونطور که کاترین گفت اگه دلیل ازدواج بخواد بچه دار شدن باشه اصلا دلیل جالبی نیست.
به هر حال من از تمام دوستان معذرت میخوام چون این بحثها که به این شکل ازدواج دوم آقایون رو موجه نشون میده به هیچ وجه نمی پسندم...
اگه واقعا آقایون قصد کمک دارن، چرا وقتی خانمشون به سرایدار ساختمون سلام میکنه و احوالش رو می پرسه بهش کلی گیر میدن و متلک بهش میندازن؟
طی مشکل اخیری که برای من پیش اومده بود، به همسرم گفتم فکر کن من این کار رو کرده بودم، چه احساسی بهت دست میداد؟ تازه اون موقع بود که فهمید من چی میگم! چون تا اون موقع خودش رو جای من نذاشته بود و فکر نمی کرد که من هم مثل اون حساسیت دارم.
به هر حال سیمای عزیز، امیدوارم شما به شخصه با همچین قضیه ای رو به رو نشید چون بین حرف تا عمل فاصله بسیاره و نباید در مورد همسران اول این آقایون قضاوت کنید، مخصوصا این آقا اگه قصد کمک داشت دلیلی به عقد کردن این خانم نداشت میتونست مشکل پیش اومده رو از طریق همسر اولشون حل کنه و از همسرشون بخواد که به این خانواده کمک کنه. به هر حال در مورد کسی قضاوت نکنیم چون خدا ما رو در شرایط همون شخص قرار خواهد داد..
چرا يه مرد حق داره بخواد زنش فقط مال خودش باشه و بعد از ازدواجش حتي با برادراش هم گرم و مهربون نباشه و شوخي نكنه .در حضور همسرش حتي با محارمش مثل غريبه ها باشه و فقط لبخند احترام آميز بزنه .
ولي اگه زني نخواد عشقش رو با غريبه ها تقسيم بكنه دچار نوعي غرور و تكبر شده؟!!!!