:323: ان شا الله مشکلت حل میشه و سالهای سال خوشبخت در کنار هم زندگی میکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
:323: ان شا الله مشکلت حل میشه و سالهای سال خوشبخت در کنار هم زندگی میکنید
ممنون شاپرک جان، ایشالا که مشکله شما هم حل بشه.
خدا رو شکر فعلا همه چیز آرومه
مراقب کوچولو باشی خانوم گل !
:72:
سلام آزاده جون.
چه خبرا؟
فکر کنم الان حدوداً اون مدتی که گفته بودی گذشته. الان ایرانی؟
سلام دختر مهربون. مرسی از اینکه تایپکم رو هنوز با اینکه چیزی نمینوسیم دنبال میکنی.
:72:
نه عزیزم هنوز ایران نیستم. ایشالا ۵شنبه همین هفته!!
خدا رو شکر، بزنم به تخته، گوش شیطون کرر... شوهرم کلی خوب و مهربون شده. هروقت زنگ بزنم چه موقعی که خوابه چه وقتای که داره مریض میبینه فوری جواب میده..
دیگه مطمئنم خدا صدامو شنیده:72::43:
هنوز میخوام بهتر بشه رفتارش، البته اینا از تغیراتی هست که در خودم به وجود اومده
انشالا ایران که رسیدم خبر میدم بهتون
سلام به نظرم همه اینا از صبر زیاده.دعا کن خدا به ما هم همچین صبری عنایت کنه.واقعا به حالت غبطه می خورم. وقتی فکر می کنم چه طور با یه مشکل کوچیک چی کارا می کنم شرمم می شه.همیشه همسرم به من می گه صبرتو ببر بالا کو گوش شنوا. موفق باشی
ممنون آرام جان
خدا رو شکر میکنم از این نعمتی که خدا به همهٔ بندههاش داده اما من فهمیدم که چطور ازش استفاده کنم
مطمئنم شما هم میتونید. یه چیزی میگن ،حالا نمیدونم درست میگم یا نه ( گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی!!) درست بود؟ :163:
باور نمیکنین، بعضی وقتا خودم به خودم میگم نکنه این محبتای که جدیداً داره بهم میکنه فقط واسه این مدت باشه، یا میگم چرا اصلا یهو اینجوری شد اخلاقش،آخه خیلی بد شده بود خیلی زیاد.
ممنونم از همهٔ بچهای که رهنماییم کردن و پای درده دلم نشستن، بعضی وقتا آدم احساس میکنه غیر از اینکه اینجا سایت مشاوره هست سایت درددل کردن هم هست چون همینکه یک خط مینویسی دلت آروم میگیره انگار تمام عصبانیتت خالی شده، از تمام بچهای این سایت که با صبر و حوصله راهنمای میکنن ممنونم و از خدا آرزوی موفقیت تو تمام مراحل زندگیشونو خواستار:321:م.
سلام آزاده جون:72::72::72:
از وقتی عضو شدم تاپیکت و جوابهایی که برات فرستادند رو دارم می خونم
خوش بین باش عزیز دلم
به محبتش شک نکن و بهش مسئولیت بده
به عنوان یه خواهر کرچیکتر می گم
من خودم هنوز مجردم ولی در شرف ازدواج
از الان اونقدر به دوست پسرم مسئولیت دادم که می گه بعضی مواقع احساس می کنم متاهلم
به مرد باید مسئولیت داد
هم اون احساس غرور و مردونگی می کنه
هم خانمش احساس غرور و افتخار به مردش
بهش بگو یه خونه بگیره
بهش محبت کن اما ناز هم بکن
سعی کن تعادل رو ایجاد کنی
تو یکی از تاپیکام نوشتم من به دوست پسرم نمی گم خوشگله که واسم کلاس نذاره صدای همه در اومد اما خب وقتی بدونم یکی قراره سوء استفاده کنه در حدی قربون صدقش می رم که بی جنبه نشه, فقط هم در مورد جنس مخالف صادق نیست, من به مادرم هم وقتی زیادی محبت می کنم یه فکرای دیگه می کنه و از اخلاقم سوء استفاده می کنه.
برات آرزوی بهترین ها رو دارم:72::72::72:
تعادل یادت نره
سلام آزاده عزیز
خدا رو شکر که با صبر و درایت از پس مشکلات بر اومدی
از این بابت خیلی خوشحالم :72:
با مطالعه مقاله های این سایت و خوندن راهکارها و مشاوره ها شک نکن که می تونی زندگی بسیار عالی از انظر کیفی و کمی بسازی
2تا نکته هست که خیلی وقته می خواهم برایت بگویم
اول اینکه توی زندگی ات در کنار این همه گذشت و مهربونی که داری قاطعیت توام با احترام رو از یاد نبر
یه جاهایی در رابطه با زندگی و همسرت قاطعیت شما خیلی نیاز هست
منظورم از قاطعیت دعوا و یک دندگی نیست
بلکه زمانی که مطمئن هستی راه شما درست هست بدون دلخوری و ناراحتی ، حرفت را همراه با احترام به همسرت بگو و تغییر موضع نده ( یکسری مقاله در این خصوص حتما بخون)
دوم اینکه طبق قانون متافیزیک و آیه های قرآن خودمون و توصیه های پیامبرمون یکی ویژگیهای انسانهای شایسته خوش بینی و پرهیز از گمان بد هست
اصلا به این افکار منفی مجال نده که به ذهنت خطور کنه
انسان به هرچی فکر کنه همون برایش اتفاق میفته
بنابراین همیشه مثبت فکر کن
دنبال دلیل و منطق هم برای خوبی های همسرت نگرد
دلیلی از این بالاتر که شما همسرش هستی؟ لزومی داره اگه تو رو دوست نداشته باشه ،با تو اینقدر مهربان باشه؟ و ابراز علاقه بکنه؟
یادت هم باشه "شک" بزرگترین خیانتکاره
وجود شک در زندگی یعنی داشتن یه شریک خیانتکار
ممنون از همگی
خانم بالهای صداقت ممنون از ۲ نکته مهم.واقعا قبول دارم حرفتون رو، چون از وقتی که محکم گفتم دیگه خونه باید بگیری و مستقل بشیم همش دنبال خونست و حتا در مورد مطب زدن توی روستشن با من مشورت کرد و من اجازه ندادم، چون چندتا دلیل با منطق براش آوردم،که هیچی نگفت فقط سکوت کرد که بد از چند وقت فهمیدم منصرف شده.
من بعضی وقتا که میگم یه فکرای میکنم (شک) همینکه سورهٔ والعصر رو میخونم آروم میشم که اینقدر خودم از این آرامش لذت میبرم که حد نداره.
شکی ندارم که شماها هم برام دعا کردین،ممنون از همگی...:72: