RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
حتماً مقدار زیادی از این مشکلات به بیماریش مربوط می شه، می دونم که خودتون تا الان پیگیر بیماریش بودین اما بهتره که به طور جدی تر اطلاعاتتون رو در مورد افسردگی بالا ببرید و با رفتارها و برخوردهای مناسب به روند بهبودیش کمک کنید، درسته که شما باید یه مقدار زحمت متحمل بشید ولی خوب به هر حال زندگی مشترکتونه و نتایج مثبتشو خودتون می بینید.
در مورد بی مسئولیتی باید بگم که مردها زود تنبل می شن و باید یه جورایی به تلاش وادارشون کنید، باید ازش بخواید که برای زندگیتون تلاش کنه و خواسته هاتونو (مالی) بهش بگین. البته خیلی محترمانه و جوری نباشه که بهش بربخوره. اگه خودتون کار می کنید بهتره که کمکی به مخارج زندگی نکنید و اجازه هم ندید که خانوادتون کمکش کنن، باید بار زندگی رو به دوشش بندازید.
ابراز علاقه نکردن فقط مشکل شما نیست، این مشکلیه که خیلی از خانما ازش شاکی هستن و به تفاوت های زن و مرد بر می گرده اما قابل آموزش هست. گفتید موقع رانندگی کم حرف می زنه، اینم از خصوصیات مرداست. مردا نمی تونن در یه لحظه چند کارو با هم دیگه انجام بدن در حالی که این توانایی در زنها خیلی بیشتره.
در رابطه با روابط جنسی هم همین طور که هم دوستان دیگه گفتن و هم پزشکشون گفته اثرات داروهاییه که مصرف می کنه. به نظر من بهتره که حالا که شوهرتون کمتر جلو میان شما هم این رابطه رو آغاز نکنید، تا اینکه خودش تشنه بشه و ازتون بخواد، در عوض سعی کنید که بیشتر تحریکش کنید که اینم از هنرهای یه خانم باید باشه. یه مورد مهم دیگه اینه که مردا تو این زمینه خیلی آسیب پذیر هستن یعنی شما نباید مرتب بهش گوشزد کنید که از رابطتون ناراضی هستین، وقتی مردی احساس کنه که نمی تونه زنشو ارضا کنه خودش هم کمکم سرد می شه. پس سعی کنید این احساسو به شوهرتون منتقل نکنید تا انشاالله بعد از بهبود بیماریشون همچین مشکلی هم ایجاد نشه.
در ضمن چرا می گید وضعیتش تغییر نکرده؟؟؟؟ همین که حملات اضطرابش دیگه تکرار نمی شه یعنی خیلی خوب شده. احتمالاً بعد از دارو درمانی احتیاج به رفتار درمانی هم دارن که در این مورد همونجوری که اول گفتم نقش شما در بهبودشون خیلی مهم می شه.
گرین عزیز
خیلی ممنون ازت
من یه سری رفتارهای نادرست با شوهرم داشتم که اینمواردی هم که شما اشاره کردین توش بودن
بذارین فهرست کنم
محسنات سابینا از دید یه مرد:
1- زیبایی ظاهری
2- تحصیلات
3- تلاش و سختکوشی و عشق به پیشرفت، فردی موفق در تحصیل
4- راستگو
5- بی ریا
معایب
1- مغرور
2- رفتارهای مردانه و قدرت طلبی
3 - انعطاف پذیری کم
4- کنترل یک مرد
5- انتقاد فراوان و سرکوفت!
بذارین یه چیزی بگم
آره محمد زیاد منو لوس نمی کنه ولی
منم مگه براش چیکار کردم تو این یه سال و نیمه؟ به جز سرکوفت؟ به جز اینکه بهش گفتم نیروی جنسی نداری اونهم هزاران بار! به جز قهر های طولانی و عصبانیت های فوری...خدا وکیلی زیاد قدم مثبت برنداشتم، فداکاری نکردم، اعتماد به نفسشو ازش گرفتم، بهش این حسو دادم که شعور نداره عرضه نداره بی مسئولیته ...
جدی می گم من هیچ تلاشی نکردم
هیچ تلاشی به جز دعوا و قهر!
هیچ وقت نشده که جتی چند روز پشت سرهم محبت بی قید و شرط بهش بکنم، اذیتش نکنم و غر نزنم، راست میگم هیچوقت نشده
منم ا
منم اگه بودم یه زن خوشگل ولی بد اخلاق غرغروی مغرور رو دوست نداشتم!
البته بگم اونم بعضا لجبازی میکنه ها
ولی تا حالا نشده حتی یه بار بدون قهر و دعوا از کنار اشتباهاش بگذرم!
اینم از من!
راستش محمد عیبهایی داره شایدم جدی و مهم که باید حل بشن ولی خوب منم زیاد زن خوبی نبودم براش، وقتی زندگی زنهای این تالار رو میخونم که چه ها کردن برای زندگیشون واقعیت برام معلوم میشه، می بینم که از بس لوس و مغرورم فکر میکنم مثلا همین که باهاش ازدواج کردم خودش کلیه!
درسته در بعضی جاها اعتماد به نفس ندارم ولی بعضا هم زیادی خود بزرگ بین هستم ، شاید بهتره اول شخصیت خودمو متعادل کنم، عین یه الاکلنگ می مونم که یه سرش تو هواس یه سرش تو زمین! باید متعادل بشم
حتی اگه زبونم لال زندگیم به جایی نرسید باز این بار مثل دفعه قبل همه مشکلاتو نریزم سر اون بدبخت و خودمو تبرئه کنم
اینم اعترافات صمیمانه من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
1- مغرور
3 - انعطاف پذیری کم
4- کنترل یک مرد
منم مگه براش چیکار کردم تو این یه سال و نیمه؟ به جز
سرکوفت؟ به جز اینکه بهش گفتم
نیروی جنسی نداری اونهم هزاران بار! به جز قهر های طولانی و
عصبانیت های فوری...خدا وکیلی زیاد
قدم مثبت برنداشتم،
فداکاری نکردم،
اعتماد به نفسشو ازش گرفتم، بهش این حسو دادم که
شعور نداره عرضه نداره بی مسئولیته ...
جدی می گم من
هیچ تلاشی نکردم
هیچ تلاشی به جز دعوا و قهر!
هیچ وقت نشده که جتی چند روز پشت سرهم محبت بی قید و شرط بهش بکنم، اذیتش نکنم و غر نزنم، راست میگم هیچوقت نشده
منم ا
منم اگه بودم یه زن خوشگل ولی بد اخلاق غرغروی مغرور رو دوست نداشتم!
ولی تا حالا نشده حتی یه بار بدون قهر و دعوا از کنار اشتباهاش بگذرم!
اینم از من!
ولی
خوب منم زیاد زن خوبی نبودم براش،
وقتی زندگی زنهای این تالار رو میخونم که چه ها کردن برای زندگیشون واقعیت برام معلوم میشه، می بینم که از بس لوس و مغرورم فکر میکنم مثلا همین که باهاش ازدواج کردم خودش کلیه!
درسته در بعضی جاها اعتماد به نفس ندارم ولی بعضا هم
زیادی خود بزرگ بین هستم ، شاید بهتره اول شخصیت خودمو متعادل کنم، عین یه الاکلنگ می مونم که یه سرش تو هواس یه سرش تو زمین! باید متعادل بشم
حتی اگه زبونم لال زندگیم به جایی نرسید باز این بار مثل دفعه قبل همه مشکلاتو نریزم سر اون بدبخت و خودمو تبرئه کنم
اینم اعترافات صمیمانه من
سابینا گرامی
خیلی عالیه که خودتون به اشتباهات و ندانم کاری های خود آگاه هستین و این بهترین و میانبر ترین و مهمترین نکته در پیدا کردن راهکار واسه حل مشکلتون هستش .
این منصفانه بودن و صداقتتون نشانه خلوص و زلالی و پاکی و بی آ لایشی روحیه تان هست .بهتون تبریک میگم که سرنخ و راه حل رو پیدا کردین .
یقین بدونین این نکات منفی رو در خودتون تعدیل کنین ، حتما بازتابش رو در اصلاح رفتار همسر محترمتون می بینین .
البته زیاد نباید عجله کنین و در بازه زمانی میان مدت این تغییرات رو حتما مشاهده خواهید کرد . مطمئن باشین و انشاالله موفق . :72:
سلام
سابینا عزیز
من پستهای شما رو دقیق نخوندم..ولی...
یه جمله از حرفهایی که شما زدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
ولی خوب مثلا خیلی از ته دل میگه امیدوارم بعد این دنیا دنیای دیگه ای نباشه
یعنی دلزده از زندگیه
و تا رسیدن به زندگی معمولی فکر کنم خیلی راه داره
من با یه نفر که شباهت زیادی با روحیات شوهر محترم شما داره.. دوستی نزدیکی دارم
سابینا عزیز
یه ادم باید به جایگاه بدی رسیده باشه که این حرفو بزنه...مواظب باش
شوهر شما بی نهایت به عشق.علاقه.همراهی شما احتیاج داره
شاید یه زمانی بیاد که خسته بشی
ولی بخاطر شوهر تون هم شده باید با ایمان کامل جلو بری
اول عذرخواهی کنم بخاطر حرفم..ولی
1- مغرور
3 - انعطاف پذیری کم
4- کنترل یک مرد
5- انتقاد فراوان و سرکوفت
مرد شما رو بیشتر سرخوره وبیمار می کنه
بازم اگه حرف بدی زدم عذرخواهی می کنم
مردی در آینه
اینو احساس میکنم که محمد بریده از همه جا
شما راست میگین
قبولتون دارم
محمد با یه نخ نازک به زندگی وصله ...
سابینا
چقد تو منی :311:
1- مغرور
3 - انعطاف پذیری کم
4- کنترل یک مرد
5- انتقاد فراوان و سرکوفت
فقط توی 3 و 5 یک کم متعادلم. اهل سرکوفت نیستم. اما انتقاد چرا. انعطاف هم ای ...
اما مردها از این صفات ګریزانند. یا حداقل از حالت شدیدش ګریزانند. از وقتی که بشه مشخصه ی تو. وګرنه همه یه حد متعادلش را دارند.
خب اینها یه کم صفات مشترکی بین دخترهایی که یه کم خودشون را زیادی قبول دارند:311: تحصیلات خیلی عالیه، زیبایی، استقلال اقتصادی، ( ازدواج در سن بالا :163: ) ... یه کم باعث می شه آدم ... تعدیلش کن عزیزم.
سلام
سابینا عزیز
ادمهایی با شرایطی مشابه شوهر محترمتون..
به نظر میاد که بی مسئولیت.تنبل.بی فکر.شلخته.زیر کار دررو .و......هستند
هرگز این طور نیست:302:
چیزهای زیادی باعث می شه که این روش زندگی رو انتخاب کنند
افسردگی که همراه اون
وسواس فکری به همراه داره
اون ادم با خودش می گه نکنه این کارو انجام بدم و سرزنش بشم.نکنه بی مسئولیت به نظر بیام.نکنه ضعیف به نظر بیام و........
این افکار باعث درماندگی و تاریکی در درود قاب اون طرف می شه
و اون ادم یا میشینه یه جا..یا بد اخلاقی می کنه یا لج می کنه و یا.....
تو این دنیای که بی وجدانی و... یه چیز معمولی شده
شوهر شما تا زمانی که بیرون هست مدام در حال اسیب دیدن هست...چون نمی تونه خودشو با دیگران همراه کنه
و وقتی بر می گرده به خونه وجودش پر از غم و اندوهه
اینجاست که وجود شما پر رنگ می شه..
باید شوهرتونو از عشق و علاقه سیراب کنید(حتی اگه تعادل به هم بخوره)
باید غمو ازش بگیرین و ارامشو بهش بدین
شایستگیهاشو هر روز به رخش بکشید!!! و بگین که چقدر از همراه بودن با اون خوشحال و راضی هستین
بر خلاف اینکه خانومهاو اقایون تو زندگی مشترکشون ..مدام از دیگران تعریف می کنند
شما باید بر عکس عمل کنی
از دیگران انتقاد کنی و شوهرتون رو یه مرد بی نظر بدونی و بهش ثابت کنی(باور کن نیاز داره )
راه درازی در پیش داری....ولی بخاطر عشق تحمل کن
البته شما بهتر از من می دونید
ولی تغذیه خیلی مهمه ..خیلییییییییییییییییییییی
سلام بهشت خوبم
آره این صفات بد نیستن به شرطی که از حالت تعادل خارج نشن
که فکر میکنم در من خارج شده
راستش بچه ها میدونین چجوریم؟.
احساس می کنم بین زمین و آسمون معلقم
من با هزار امید و آرزو این بار ازدواج کردم، به خیال خودم خیلی دقت کردم ولی هنوز خام بودم، فکر که میکنم میبینم همیشه از بس سرم به پیشرفت فردیم گرم بود اونطور که باید وشاید به خونواده و ازدواج بها ندادم
درسته خیلی دوست داشتم ازدواج خوبی داشته باشم و خوشبخت بشم ولی باز نسبت به درسم و پیشرفتم یه مسئله حاشیه ای بوده برام...
همیشه دوست داشتم برم خارج زندگی کنم به دلایلی و هنوز هم دوست دارم، هنوز هم هدفمون با محمد اینه که بریم حالا زبونم لال اگه نشد باید خودم تنهایی برم
من یه زن معمولی نبودم
نمی دونم
باورتون نمیشه دهنم زخم شده از فرط ناراحتی...4 کیلو وزن کم کردم در دو سه هفته
کلا فلسفه زندگیمو باید مرور کنم فکر کنم
ببینم از زندگی چی می خوام ، چی واقعا شاد و خوشحالم میکنه، و انجام چه چیز در حد توانم هست و یا نیست...
مردی در آینه عزیز
اینها همه رو قبول دارم، کاش بیشتر از ویژگی های دوستتون بگین، ایشون متاهل هستند؟ ممنون میشم اگه توضیح بیشتری بدین
قبل از هر اقدامی باید با کمک مشاور از بعضی چیزها اطمینان حاصل کنم
mnjfwsdg
sabinay aziz man taze ba in site ashena shodam va mikhastam begam ke hich kas nemitone mesle man shoma ra dark kone.man ham mesle shoma 27 salame va namzadam 35 saleshe ,va8/8/88 ba ham aghd kardim.hamsare man ham ba chand farghe jozie mesle hamsare shomast .vaghti neveshtehay shoma ra mikhondam az tarafi khoshhal shodam ke kasi hast ke harfhay man ra mifahmad va az tarafi narahat shodam chon midonam shoma chi mikeshid.azizam hads mizanam to ham mesle man avale rah hame eshgh va mohabatet ra gozashti vali on chizi ra ke entezaresh ra dashti daryaft nakardi.man ba tajrobiat khodam behet migam ke azizam age mikhay bedoni ke namzadet doset dare ya na jol bezan to cheshmash.on vaght khodet mifahmi ke doset dare ya na.age motmaen shodi doset dare bagie rah ra edame bede va age na bayad az 0 shoro koni yani dobare be khodet alagemand koni .midonam sakhte kheli ham sakhte vali rahi nadarim.talag baray man rahe hale 1000 ast.
sabina keyboardam moshkel dare va nemitonam farsi benevisam vali be mahze inke moshkelesh hal shod miam ke ba ham be omide khoda moshkelemon ra hal konim.
سابینا عزیز
نمی خام اینو بگم ولی
دوست من متاهل بود(همسرش زمین تا اسمون با شما فاصله داشت)(انسان نبود)
خصوصیتهای دوست من
یه لحظه خوشحاله و ادمو متعجب می کنه و یه لحظه غمگین ...انگار که بزرگ ترین بلا نازل شده براش
اعتماد به نفس پایین
از جمع گریزون و البته از ادمایی که با غرضورزگی زندگی می کنند
از انتقاد.سرکوفت.واینکه دیگران متوجه بشن که دوستم ادم ضعیفیه متنفره
دیدن نیمه خالی لیوان و......
.................................................. ........
البته من پست 79 شما رو خوندم
عجیبه یه تناقضی وجود داره با دلزدگی ایشون و خصوصیتهای که شما اشاره کردین
.........................
فقط خود شما می تونید به شوهر محترمتون کمک کنید چون یه نقاط ریزی تو وجود همسرتون هست که فقط شما می بینید
.....................................
چی شادابیشو می گیره
و چی باعث خوشحالی اون می شه
........................
بی انصافیه حرفی که می زنم ولی
مغرور
3 - انعطاف پذیری کم
4- کنترل یک مرد
که شما اشاره کردین
مردو خسته .عصبانی و......می کنه
مخصوصا4و5
..................................
وضعیت دوست من خیلی فرق داره تا شوهر شما
...............................................
در ضمن بیماری همیشه همراه با مصرف دارو هست و متاسفانه همه عادت دارن تا بیماری اعصاب سراغشون امد..سریع شروع بع مصرف دارو اعصاب کنند((اولین اتفاقی که میوفته...بی میلی به رابطه جنسی هست))
مشاور و دکتر روانشناس بهترین گزینه هست((از قرص دوری کنید))