RE: میخواهم از نامزدم جدا شوم.
با اینکه همه توی تالار تقریبا از دست شما دلخورن ولی بنظر من آدم صادقی هستین با تمام اشکالاتی کع=ه توی تاپیکها از نحوه نوشتار شما استنباط میشه!
شما میخواهید به اونچه که فکر میکنید حقتون هست برسید و دارید براش تلاش میکنید .کار درستیه ولی ایکاش این تلاشو با اون دختر سهیم میکردی و به دنبال آرزوهاتون با هم میرفتین
اینو به یاد داشته باش که قدر کسی رو که دوستون داره بدونید چون شاید هیچوقت دیگه پیدا نشه که اینجوری دوستون داشته باشه.
زندگی کوتاهتر ازینه که نیمی از اون به نزاع بگذره
سلام اميدوارم واقع بينانه تر به زندگي نگاه كني و قدر خودت و همسرت رو بدوني
وخبرهاي خوبي از شما و خانمت بشنوم
salam
man ham modati moshkele shoma ro dashtam,namzadam ra doost nadashtam va hich ehsasi be oon nadashtam be afsordegi kheili shadid movajeh shode boodam ma 1 sal aghd boodim bade 1 sal tasmim gereftam azash joda besham amma namzadam nabood talagham bede.
oon ba man sadegh bood va man az hamin sadegi(yekrangi) bish az haddesh moshkel dashtaam
alan 2 mahe ke az ham joda shodim
alan ke fek mikonam mibinam ghorore bish az hadde man va mohabbate bish az hadde namzadam boode ke alan ma...
man vaghean behetoon toosiye mikonam ghabl anjame har tasmimi ghablesh khob fekr konid
kheiliha zahere ziba va hooshe bala daran ama eyb hayi daran ke gheire ghabele hal shodane
man azin kar monsarefet nemikonam chon mitoonam darket konam
vali behet tosiye mikonam ghabl az har eghdami hatman be ye moshaver morajee kon
mahtab
خیلی خوشحال شدم پاینده باشید.مشاوره دو نفری فراموش نشه . خانوم شما الان مثل یه لوح نانوشته است آخه سنش کمه بنده خدا :پس بهترینها رو روی این لوح بنویس.:104::227::
الان بیش از سه ماه از پست قبلی میگذره
نامزدم حاضر نشد با من به مشاوره بیاد میگه دیگه تو رو نمیخوام
من هم از این موضوع زیاد ناراضی نیستم
مهرشو از طریق قانون ازم مطالبه کرده, اولین جلسه ی شورای حل اختلافمون اواخر فروردین بود
منتظر احضاریه از طرف دادگاه هستم
من هم دیگه میخوام به این مسئله خاتمه بدم. در فکر شروع یه زندگی جدید هستم
متاسفم. ولی شاید این کار به نفع هر دوتون باشه مخصوصا اون خانم که از دست شما راحت می شه چون اصلا مردی نیستید که بشه بهتون اعتماد کرد بسیار خودخواه و مغرور هستید. ولی می رسه روزی که باید تاوان دل شکسته این دختر را بدی منتطر اون روز باش شاید سالها باید منتظر باشی شاید هم به قیامت ولی مطمئن باش که اون روز هست (خیلی حرف دارم بزنم ولی ترجیح می دهم که ننویسم).:47:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamosh
متاسفم. ولی شاید این کار به نفع هر دوتون باشه مخصوصا اون خانم که از دست شما راحت می شه چون اصلا مردی نیستید که بشه بهتون اعتماد کرد بسیار خودخواه و مغرور هستید. ولی می رسه روزی که باید تاوان دل شکسته این دختر را بدی منتطر اون روز باش شاید سالها باید منتظر باشی شاید هم به قیامت ولی مطمئن باش که اون روز هست (خیلی حرف دارم بزنم ولی ترجیح می دهم که ننویسم).:47:
خدا یه چیزی میدونسته که طلاقو حلال کرده, شما فقط به فکر اون خانمید ولی نمیدونید من از دست اون چه عذابی می کشم. شاید دوست دارید من بخاطرش فداکاری کنم و با وجود اینکه هیچ علاقه ای بهش ندارم, با وجود اینکه به هیچ وجه منو درک نمیکنه و نمیدونه خواسته های من ازش چیه, یک عمر تحملش کنم. ولی یقینا این کار درستی نیست چون محبتی که از ته قلب باشه با محبتی که ساختگی باشه خیلی فرق می کنه. من نمیتونم طوری باهاش رفتار کنم که انگار عاشقشم.
مسلما در صورتی که من راه فداکاری رو در پیش بگیرم او هم از این موضوع رنج خواهد برد.
حالا دیگه میدونم كه هدف این سایت اینه كه از هر راهی كه امكان داره جلوی طلاقو بگیره حتی اگه راه درست طلاق باشه. یعنی به طلاق بعنوان یك راه حل نگاه نمیكنه. ولی اینو باید بگم كه گاهی وقتا طلاق بهترین راهه.
نه کسی اینجا با طلاق مشکلی نداره . اما کسی که میاد اینجا و تایپیک باز میکنه یعنی اینکه میخواد مشکلاتشو حل کنه وگرنه اگر میخواد طلاق بگیره دیگه چرا وقت مردمو تلف میکنه و مشورت میخواد؟! پس شما اینطور فکر نکنید همه بچه ها دلسوزانه میخواستن کمکتون کنن که متاسفانه نشد.
طلاق خیلی وقتها راه نجات هست و واقعا انسان را از مخمصه زندگی نجات می ده سیاه چالی که فقط توش زجر و حقارت هست فرقی هم نمی کنه هم مرد می تونه با طلاق زندگی دوباره به دست بیاره و هم زن.
ولی شما تصمیم گرفتید که خانمتون که واقعا در حقش ظلم کردید رو حتما حتما حتما حتما طلاق بدهید و عنوان می کنید که دوستش ندارید و اینجا تاپیک باز کردید که این رو به اطلاع خیلی ها برسونید فقط همین.
اگر واقعا به قوانین سایت و به هدف سایت آشنا بودید اصلا این حرف رو نمی زدید اینجا انسانها می آیند و مشکلاتشون رو بیان می کنند و مشـــــــــــــــــــــاو ره می گیرند یعنی مشورت می کنند برای اینکه زندگیشون بهتر بشه و کلی از راهنمایی های دوستان رو تمرین می کنند تا راهی پیدا کنند که مشکلشون حل بشه ولی شما اصلا هیچ تلاشی برای پاک کردن این ذهنیت خودتون که همسرتون رو دوست ندارید نکردید و سعی نکردید که با راه کار های دوستان مشکلتون حل بشه بلکه مقابل دوستان قرار گرفتید.