خب گردافريد عزيز قرار شد قاطي پاتي جمله بسازيم كه خنده دار بشه
تازه من چي كار كنم كه تو كلمه نزاشتي مجبور شدم ابروت و حفظ كنم به حرف اقاي مدير با امضات جمله بسازم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب گردافريد عزيز قرار شد قاطي پاتي جمله بسازيم كه خنده دار بشه
تازه من چي كار كنم كه تو كلمه نزاشتي مجبور شدم ابروت و حفظ كنم به حرف اقاي مدير با امضات جمله بسازم
1- گل های روسری ات را میان گلدان می کاشت
تا تو بپوشی و سر سبز شوی...
مردی که همیشه قاتل گلها بود
روزی این مهندس بی رایانه ، همراه خانواده اش به خواستگاری تو خواهد آمد ...
2- یک گروه مافیایی همه ی خانو اده اش رو کشته
و دختری که هیچ وقت روسری نداشت
حالا نشسته کنار پنجره و داره با مردی که فقط عاشق یک گلدانه تمرین تیر اندازی می کنه
تا بالاخره یه روز بشه یک قاتل حرفه ای...
این بود همه ی فیلم lion ... که اونو همیشه در رایانه ، همراه خودم دارم
قطار ، قورباغه، انقلاب، قلب، قاف
سلام.
در حرکت پر پیچ و خم قطار زندگی باید با حرف قاف برای خود قلبی بسازیم که در مقابل انقلاب های عاشقانه درون آرامش داشته باشد و به کوچکترین صدا [/color]همچون قورباغه از جا نجهد ....
نازنین ، شادی ، گریه ، موس کامپیوتر ، گربه
نازنین! شادی که گربه ساده لوح را در هوس این موس کامپیوترت به اشتباه انداختی!
اشتباه....... گریه
فضا ، قضا، غذا، لذا، تقاضا
دیشب خواب دیدم که از قضا دارم تو فضا سیر می کنم که یهو احساس گشنگی شدیدی کردم لذا از یک موجود فضایی که داشت از اونجا رد می شد تقاضای غذا کردم ولی اون بجای غذا یه اردنگی تقدیم من کرد چنانی که از خواب پریدم.
.
.
.
بچه نق نقو- عمو پورنگ- سفر- نشستن- همیشه
نشستن در كنار خانواده در فضاي سبز طبيعت وقتي كه به يك سفر پيك نيكي رفته باشين حس خوبي رو در انسان ايجاد ميكنه، اما واي به حال اون سفري كه يه بچه نق نقو همراهتون باشه. هيچ نگران نباشيد در اين شرايط ميتونيد با كميته امداد عموپورنگ تماس بگيريد تا در اسرع وقت اون بچه رو سر به نيست كنه!:D
.
.
.
.
در ضمن هميشه يادتون باشه از تمام كلمات براي نوشتن متن استفاده كنيد. جناب مدير "گريه" ْGeryehيادتون رفت!:58:
fnh63 - خيلي - گله - حرف - نداره
fnh63 خیلی با حاله
داد می زنه با ناله
از سایت هم گله داره
تاپیکهاش حرف نداره
شکر خدا که امروز
نداره دل پرسوز
.
.
.
.
ایمیل- طبع شعر- عاقل- بی تربیت- بستنی
تا پیش از اینکه برایت بستنی بخرم،فکر می کردم آدم عاقلی هستی؛اما با این ایمیل آخری فهمیدم که با اینکه طبع شعر داری،اما اشعارت پر از الفاظ رکیک است و این به من حکم می کند که به تو صفت بی تربیت را بدهم.
ثقه،لدنی،استفساریه،قاروره و امشاسپند.
شما جناب گرد آفرید عزیز یا کلمه نمی نویسید و حالا که نوشتید از لغات مهجور پارسی استفاده کردید .!!!!!!!!
واضحه که استفاده از لغات منسوخ شده همونقدر نچسب و نازیباست که استفاده از لغات بیگانه..
یا اینکه می خوای سواد ما رو امتحان کنید که اونم چاره ش یه فرهنگ لغته که همه جا پیدا می شه.
متاسفانه الان وقت ندارم وگرنه حتما با این کلمات نا آشنا متن می نوشتم