RE: ارتباط جنسي قبليش مرا مردد كرده است؟؟؟!!!
قارون میشه بگی چرا سر نزدی به این صفحه؟.
من فکر می کنم در میان همه موضوعات , این بحث شما هم اموزنده تر و هم جدی تر از بقیه دنبال شده . اما من نمیدونم چرا دیگه نیامدی.
خیلی ها دوست دارند بدونند که چه تصمیمی گرفتی و یا خواهی گرفت و دلیلش رو بدونند. شاید کمکی باشه واسه کسانی که مشکل مشابه شما دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
بچه ها این قضیه ثمین و اینجا بودن دوست قارون رو چجوری متوجه شدین که من نمی تونم بشم؟!
میشه به من هم بگین...
میشه به من هم بگین... :D
با سلام
طبق قوانین تالار همدردی کسی حق ندارد با نام های کاربری متعدد مشکل در روند تاپیک ها ایجاد کند/
مراتب جهت تذکر به یکی از اعضا و جهت اطلاع رسانی به همه عزیزان جهت تاکید.
سلامالان اینجا ساعت 3 صبح.
از خواب پریدو در حالی که صورتم پر از اشکه !!!!! چرا من اینطوری شدم..
به خدا من تو زندگیم جایی خطا نرفتم. همه جا کمک این و اون کیردم . هر چی که از دیگران بدی دیدم به خوبی جواب دادم . اما چرا من از کابوس های شبانه رها نمیشم !
اگه این مدت نیامدم دلیلش این بود که میدونستم اون اومده. به خدا حتی وارد سایت نشدم که نکنه برم حرفای اون و بخونم.
تورو خدا کمکم کنید. من به جنون نزدیکم.
چرا یکی با زندگی من اینهمه بازی کنه !... بد کردی . بد . بد بد .
میدونم میای اینجا رومیخونی . اما جواب اینهمه محبت من اینا نبود . من اینهمه بخشیدمت اما...
من... من....... من .... باختم !
قارون عزیز، چرا اینقدر خودتو عذاب می دی؟؟؟؟
این همه فکر نکن، ذهنت رو آزادتر کن، تا اینجور کابوس نبینی.
تصمیمت رو گرفتی؟
اگر واقعا به این نتیجه رسیدی که تفاوت فرهنگی زیادی دارید، دیگه چرا خودتو عذاب می دی؟؟
دلیل اینکه این همه ذهنت رو درگیر کردی و مدام بهش فکر می کنی چیه؟ چیه که دقیقا بیشتر از همه عذابت می ده؟؟
نوع عکس العمل هاست؟؟؟
باز هم می گم، هر کسی با فرهنگ و منش خودش رفتار می کنه. (من نمی گم یکی تون خوبید، اون یکی بد. می گم مثل هم نیستید و کارهای هم رو نمی تونید تحمل کنید.) خوب فرهنگ هاتون با هم فرق داشته. تو انتظاراتی داشتی (از همسر آیندت) که اصلا ثمین عزیز اون خصلت ها رو نداشته (و البته من فکر می کنم بر عکسش هم صادق بوده)
اگر نمی تونی، رها کن. دیگه چرا این همه اذیت می کنی خودتو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بشین با منطق، بدور از احساسات، فکر هاتو بکن؛ ببین می خوای چی کار کنی و به ما خبر بده تا بتونیم همراهیت کنیم.
اگر هم نمی تونی به نتیجه بررسی، بهمون بگو بیشترین چیزی که عذابت می ده چیه.
برد و باختی هم تو زندگی در کار نیست.هر اتفاقی، یک تجربست.
حالا خدا رو صد هزاااااار مرتبه شکر که این تجربه رو الان کسب کردی، نه بعد از ازدواج.
وقتی بازی زندگی ناجوانمردانست
وقتی هیچ داوری نیست که نا داوری نکنه حتی وجدان خودت
وقتی زیر پای زندگی روح و تنت له میشه و صدای شکستنت و می شنوی
وقتی می دونی این شکستن ها واسه اینه که می خوای قواعد بازی بی قاعدهء زندگی و رعایت کنی
وقتی تموم جمله های خوب و قشنگ مال کتابها و شعراست و کاربردی جز برای فریب دادن ندارن
وقتی دوست داشتن دلیل میخواد ، اونم دلیل منطقی، چون دلیل احساسیش فقط یه چیزه,که اونم از قبل معلومه
وقتی معیارهای عشق در رختخواب و با درجه حرارت بدن اندازه گیری میشه
وقتی تاریخ انقضای تمام ارزشها و مقدسات گذشته و بوی تعفنش راه نفست را بسته
وقتی می دونی طبق هر قاعده ای بازی کنی بازنده ای
چکار می خوای بکنی ؟
من تصمیم گرفتم لااقل بازندهء خوبی باشم . تو چطور ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
وقتی بازی زندگی ناجوانمردانست
وقتی هیچ داوری نیست که نا داوری نکنه حتی وجدان خودت
وقتی زیر پای زندگی روح و تنت له میشه و صدای شکستنت و می شنوی
وقتی می دونی این شکستن ها واسه اینه که می خوای قواعد بازی بی قاعدهء زندگی و رعایت کنی
وقتی تموم جمله های خوب و قشنگ مال کتابها و شعراست و کاربردی جز برای فریب دادن ندارن
وقتی دوست داشتن دلیل میخواد ، اونم دلیل منطقی، چون دلیل احساسیش فقط یه چیزه,که اونم از قبل معلومه
وقتی معیارهای عشق در رختخواب و با درجه حرارت بدن اندازه گیری میشه
وقتی تاریخ انقضای تمام ارزشها و مقدسات گذشته و بوی تعفنش راه نفست را بسته
وقتی می دونی طبق هر قاعده ای بازی کنی بازنده ای
چکار می خوای بکنی ؟
من تصمیم گرفتم لااقل بازندهء خوبی باشم . تو چطور ؟
با سلام
يكي از راههاي برون رفت از فشارها هنگام مواجه شدن با ناكامي ها و مشكلات، اينست كه به جاي اينكه با مرثيه خواني احساسي بيش از پيش روي آن موضوع تمركز كنيم، بياييم با تمركز زدايي ابتدا بر خود مسلط شويم، سپس راههاي منطقي مواجه شدن با مشكل را بپيمائيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gharoon
اگه این مدت نیامدم دلیلش این بود که میدونستم اون اومده. به خدا حتی وارد سایت نشدم که نکنه برم حرفای اون و بخونم.
:104::104::104:
احسنت ، اين گونه روشها كه سعي ات در اينست كه مدتي مواجه شدن با مشكل را كاهش دهي تا بر خود مسلط شوي بيشتر جواب مي دهد.
خلاصه شما حتما بي شمار موضوع ديگر داري كه آنها هم در زندگيت مهم هستند.، بهتر است مدتي اين مسئله را مسكوت بگذاري و انرژيت را روي آن بگذاري.
براي پرداخت به اين مسئله هميشه وقت هست. اما توصيه مي كنم ، براي بازسازي روحيه ات جلسه حضوري با يك روانشناس باليني هم داشته باش.
اگر كمي در حال حاضر صبورانه تر و با خونسردي به خودت فرصت دهي، تصميمات بهتري مي تواني بگيري
آقای قارون هرچی بیشتر به این مسائل فکر کنید بیشتر ناراحت میشید و هرچی بیشتر ناراحت بشید بیشتر آسیب می بینید و به موازاتش کمتر برای حل مشکل تلاش می کنید چون دیگه توانی براتون باقی نمی مونه و وجودتون رو انرژی منفی پر میکنه.
اصلا هم سعی نکنید مطلبی رو خطاب به اون خانم اینجا بیان کنید چون مشکل بزرگتر میشه مطمئن باشید
سلام
من خیلی وقت بود که به اینجا نیامدم. راستش بعد از نوشتن اینجا ,من این سایت رو به اون خانم هم دادم و دیگه داخل این سایت نشدم. بعد احساس کردم که حرف های اون خانم پخته تر شده و باز یه فرصت دیگه به اون خانم دادم . پیش خودم می گفتم که شاید من اشتباه کرده باشم .
حدود 2 هفته ای نگذشته بود که دیدم باز اون خانم داره برمیگرده به عادت و روال قبل .باز به دروغ گفتن و ...
نمیدونم چرا همیشه موقتی احساس می کنم که عوض شده اما همین که احساس کرد که من داخل زندگیش هستم باز شروع می کنه به ادامه کارها و روال قبل خودش.
نمیدونم با اینکه مشاوران ,دوستان و خیلی ها به من گفتند که من باید این رابطه رو تمام کنم اما باز نتونستم.
بعضی شب ها یاد کار هاش که می افتم نصفه شب از خواب می پرم و اینقدر خشمگین و عصبی هستم خدا میدونه . اما دوباره خودم هم با خودم نمیتونم کنار بیام.
الان کاملا ازش بی خبرم و دارم سعی می کنم که فراموش کنم چون که موندنمون بی فایده بود و گفتم شاید اون هم بخاطر من موقعیت های زندگیش و از دست نده . اما با خودم که تعارف ندارم ,اما واقعا با همه بدیهاش با تمام خیانت ها و . . . اما من واقعا نمیدونم چطور فراموشش کنم.
به همین ماه عزیز قسم که من تا میتونستم باهاش راه آمدم.نصیحت کردم . دعوا کردم .... اما بی فایده بود.
من تمام حس های خوبم و به زندگی و ادم ها از دست دادم. یه حالت جنون گرفتم. .. همین
مقصر خودتی.تو که گذشته دختر برات مهمه،اینم که گفته دوس پسر داشته،چرا ادامه دادی؟
« اولين اشتباه شما اين بوده كه با ايشون رابطه جنسي برقرار كردي...و اشتباه بزرگترتون اين بوده كه تمام جزئيات رابطه
قبليش رو پرسيدين...و الان دارين با خودتون اون صحنه هارو بازسازي مي كنين...
اين دختر بيچاره دوبار به قصد ازدواج با دوستش سكس داشته...به نظر من ، شما ايشون رو مطمئن كرده بوديد كه با
هم ازدواج مي كنيد و ايشون به همين دليل تن به اين رابطه دادن پس تا حد امكان سعي كنيد خانوادتون رو راضي كنيد... » ( حق کپی رایت برای غزاله محفوظه 29 / 3 / 9)
توپو زدی به دیوار کمونه کرده خورده تو سرت.باید یه مدت دردشو تحمل کنی تا بر طرف بشه.