RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام وجود اين عضو اقاي كيوان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي كيوان مديري دقيق و فعال دلسو ز زحمت كش تيز بيني قابل تحسين تاپيك عالي است مطالب عالي و پرمحتوا است ايشان در تالار خيلي زحمت مي كشد ايشان مشاوره ها خوب است بهترين مدير تالار است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
مهتاب چرا پاچه خواری ؟! ( برچسب نزن ) این قشنگ ترین کاری است که نسبت به هم می کنیم . ضمن نوازش همدیگر - فیدبگی مثبت از نوع عملکردهایمان به هم می دهیم .
دوست و استاد محترم من جناب آقای سنگ تراشان
روحیه ی مصمم با پشتکار زیاد و هدفمند جهت حفظ و پایداری این فضا
قشنگ ترین حرکت ایجاد فضایی است به نام تالار همدردی . یک کار گروهی و تمرین و درک حرکت گروهی جهت همدلی و....( اتکا متقابل ، ایرانی ها در آن ضعیف هستند ) .
با روحیه " دهنده " به این دلیل که بیش از اینکه از این تالار و اعضا چیزی دریافت کنند و بگیرند از منبع علم و دانش و مهر خود سخاوتمندانه به دیگران می بخشند .
مشاوره های فوق العاه
معمولا مشاوران دوست ندارند روش های کار مشاوره خود را به نمایش عمومی بگذارند اما ایشان با شهامت چنین کاری را انجام می دهند .( شهامت)
مدیریت یک جمع هزار چهره مجازی با روحیات مختلف کار به واقع دشواری است و حفظ اعضا و تعامل با آنها در لحظات بحران به نظرم کار بسیار دشواری است و ایشان این مهارت را دارند .
به واقع پستهای محتوایی که بارها و بارها از آن استفاده کرده ام و گاها تلنگری برای یافتن جمله ای که مال من و مربوط به من است و حتی گاهی واژه ای و یا جمله ای که در پستهای ایشان خواندم مرا به سمت پیدا کردن کتاب مربوط به آن و تفکر و تغییر نوع عملکرد و مدیریت احساس کرد و........( تاثیر گذاری )
سلیقه موسیقیایی خوب :104:
این را هم دلم می خواهد بگویم چرا که بعضی وقتها و در مقاطع زمانی خاصی به آن فکر کرده و می کنم .
او چه با سخاوت و مهربان می بخشد از منبع دانش خود .
با خودم فکر می کنم آقای سنگ تراشان یک انسان است - یک مرد است - خانواده ی عزیزی دارد - مشکلات کاری و زندگی و .........دارد . درد و رنج و شادی و غم برای او هم مثل من و تو تعریف شده است .
مگر بعضی از ما ادعای دوستی اش را نداریم ؟
اما همیشه و در سخت ترین لحظات زندگی اش مرد و مردانه سکوت می کند و....
در حالی که هر زمانی که ما نیاز به مشاوره و گفتگو داریم حرف می زنیم و نوازش و مشاوره می گیریم و.... اما او با رسالت کاری که دارد حتی در سخت ترین لحظات زندگی اش ................بازهم یک مشاور مقتدر است و در پیشگاه مراجعان و حتی دوستانش رسالت حرفه ای اش نمی شکند و.....
این را هم بگویم و بروم
استاد جان
بنده هنوز در خماری ایجاد تاپیک بحث " خودمتمایزی " از طرف شما هستم :163:
ضمن تاکید بر همه گفته های آنی عزیز ،باید یاداور شوم که احساس بسیار خوبی دارم که اخیرا حضوری بسیار موثر در تالار دارند :104::104::104:، ومثل گذشته ها کم کار نیستند و این نوید بهتر شدن جو تالار رو میده(بسیار ممنونم جناب سنگتراشان)
دوستتان داریم بابا ابولی:72::72::43:[/b]
سلام وجود اين عضو خانم مهتاب در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم مهربان عضو همراه دلسو ز مهربان با اعضا تالار خوب مهربان است براشون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72:
پر انرژی - خلاق - اجتماعی - توی تالار کلی موج نشاط میاره - خوشحالم که هم تالاری هستیم
مهربون ،صمیمی،صادق ،جو شادی به تالار میدن:43:
دوست دارم که از حساسیت هایی که اذیتشون می کنه ، رهایی یابند ،انقد دنیا رو سخت نگیر تا دنیا هم واست سخت نگیره:46::46::72:
سلام وجود اين عضو اقاي بي بي در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي بي بي عضو فعال مهربان دلسو ز دقيق تاپيك هاي واقعا مفيدي ايجاد مي كنند روحيه طنز پردازي هم دارند راهنمايي ها شون هم مفيده ايجاد تاپيك هاي موثر بسيار مهربان دوست داشتني محترم خوش فكر من به واقع از بيانانشون استفاده مي كنم براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
تاثیر در تاپیک ها
وقتی از خصوصیات مردونه و انتظارات مردها می گویند خیلی مفید واقع میشه .. اکثر زنها دقیقا خواست مردها و نحوه برخورد با اونها رو بلد نیستند که با راهکارهای ایشون خیلی از مسائل حل میشه
البته در مورد یک تاپیک ... چرا اواتار انتخاب نمی کنی؟:324:
تاثیر بر من
خیلی خیلی حرفت کارساز زندگی ام شد
" اینکه گفتی دوست داری خودت بری سراغ خانومت نه اینکه وقتی از راه میرسی اون بیاد به سمتت... و اینکه باعث شدی از زاویه دیگری به مشکلم نگاه کنم:72:
تاثیر؟ تاثیر از این بیشترکه سردسته باند ضد زن هست؟:311: ولی همیشه گروهشون در حال شکست هستن
و اغلب فراری ، حتی عکساشون هم تو روزنامه ها چاپ شده ولی گشتیم نبود ،نگرد نیست
-------------------------
ایمانشون از روی تعصبات کورکورانه نیست ،هر انچه را که باور دارد می گوید ،نه انچه که از ان نفعی برایش دارد:163:
دقیقا به این نکته که هر سخن جایی و مقامی دارد ،توجه میکند
شوخی هاش در عین اینکه خیلی شاد هست ولی هیچ وقت از خطوط قرمز رد نمی شه
راهنمایی های خوبی به افراد می کنند و خیلی دلسوز هستن
امیدوارم هیچ وقت حضورشون در تالار کم رنگ نشه:72::72::72:
مهتاب >>> راهنماییهای خوبی در بسیاری مواقع به اعضا میده ، حساسیتش تو تالار کمتر شده ، اگر راهنماییهایی که نشانه درک خوبش از مشکل است را در زندگی خودش هم به کار بگیره عالی میشه .
بی بی >>> مرد به موقع جدی و به موقع شوخ طبع تالار ، تعامل با اعضاء و راهنماییهای بسیار مفید و سازنده اش و عقیده مندی لطیفش اثرات بسیار مفیدی بر تالار دارد ، نبودش کاملاً حس میشه . امیدوارم همیشه سربلند باشه
سلام وجود اين عضو خانم طاهره در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم طاهره فعاليت ايشان بسيار مفيد و سازنده است خصوصا راهنمايي هاي ايشان و در تمامي انجمنها حضور فعال دارند مديريت و تعامل خوب پاسخ هاي سنجيده و منطقي براتون ارزوي موفقيت سلامتي مي كنم:72::72::72:
سلام و جود اين عضو اقاي نقاب در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
اقاي نقاب مديري لايق فعال همراه سازنده به تمام معنا و يك دوست واقعي است پاسخهاي منطقي و همواره همراه با ارامش براتون ارزوي سلامتي و موفقيت دارم:72::72::72: