سلام مهسای عزیز.
چه خبر؟ کتاب رو خوندی؟ برات فایده داشت؟ متاسفانه من نتونستم گیر بیارم. برا همین خیلی مشتاقم بدونم چه تکنیک هایی گفته و تا چه حد موثر بوده.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مهسای عزیز.
چه خبر؟ کتاب رو خوندی؟ برات فایده داشت؟ متاسفانه من نتونستم گیر بیارم. برا همین خیلی مشتاقم بدونم چه تکنیک هایی گفته و تا چه حد موثر بوده.
سلام ریحانه جونم
خوبییییییییییییییییییی؟
منم راستش هنوز پیدا نکردم یعنی یک کتاب فروشی رفتم و تمام شده بود دیگه وقت نکردم فعلا برم جای دیگه.
ولی ریحانه جونم از وقتی که اون کتاب قبلی را تمام کردم یک احساس ارامش عمیقی دارم
خیلی اروم شدم و دیگه اون دعواها و اون حالت های خشم و عصبانیتم خیلی خیلی کم شده
گرچه کم کم دارم کارهای خونم و عروسی را انجام میدم اما با اینکه این کارها خیلی استرس زا هستند ولی من خیلی به نسبت اروم تر شدم. توچطوری؟ اوضاع چطوره ؟الان در چه مرحله ای هستی؟
سلام به همه ی دوستان همدردی
بالاخره تاپیک من هم به انتها رسید....
امیدوارم اسم من هم در تاپیک به نتیجه رسیده ها بیاید:72:
من تاریخ عروسیم مشخص شد و بسیار مشتاقم که زودی اون روز برسه:310:
با اینکه فکر می کردم این کار مانع خودشناسی من بشود ولی خیلی بهم کمک کرد و بسیار بسیار زیاد در جهت خودشناسی و تغییر شخصیتم موفق شدم. من به آرامش رسیدم ، از وابستگی هایم رها شدم و الان خیلی خوب می دونم که چه چیزی در زندگیم می خواهم.
از همتون می خواهم که برام دعا کنید تا بتونم در همه ی زمینه های زندگیم موفق شوم و از همه ی شما دوستان عزیزم که همراه من بودید و در این راه به من بسیار کمک کردید ممنون و سپاسگذارم:72::72::72:
موفق باشید:72::72:
تبریکات ویژه عززیززززززززززممممممممممم مممممممممم
واااااااااااااایییییییییی یییییی که چقدر برات خوشحال شدم.
امیدوارم زندگی مشترک رو از همین الان روی آگاهی سوار کنی، تا هیچ وقت به مشکل بر نخوریی
آرزوی شادی و موفقیت برای تو و همسر خوشبختت :72::46::43: