-
بهترين عضو تالار
[b] با اينكه تازه واردم اما به نظر من بعد از اقاي مدير كه واقعا واسه تالار زحمت ميكشن بهترين عضو تالار آرمان 26 و نقاب هستند آقا آرمان با با موسيقي هاش به تالار شور و حال ديگه ميده و اقا نقاب كه به همه تاپيكها سر ميزنه و هيچ كدوم را بيجواب نميزاره و واقعا با سن كم اش راهنمايي هاي اساسي ميكنه ولي باز از تمامي اعضاي تالار نهايت تشكر را داريم واقعا همه همكاري مي كنند
خوب نظر شما در مورد بهترين عضو تالار چيه ؟
-
RE: بهترين عضو تالار
سلام
ممنون که اینقدر توجه دارید :72:
همانطوری که گفتید این دوبزرگوار عضو خوب تالار هستند. اما این را هم در نظر بگیرید که دیگران چقدر در تالار موثر هستند از تازه واردها گرفته تا اعضای قدیمی تالار که با نبود هر کدام جای خالیشان محسوس خواهد بود مثل خواهر خوبم شاد که یکی دو ماهی در تالار نبودند و ما از حضور مفیدشان محروم بودیم یا جناب سورنا با تغییر امضاشون باعث شدند فکر رفتنشون باعث بشه دلتنگ بشیم یا لرد حامد عزیز، کیوان، آنی، سید ممد (که چند وقتی ست حضورشون کمرنگ شده)، محمد ابراهیمی، دیجیتال من، گردآفرید، خانم دانه، طاهره، الینا، نازنین غ و. . . تک تک این ها بهترین هستند که من فقط چند نفر را مثال زدم. حتی کنجکاو عزیز که برای صندلی داغ زحمت میکشند. محبوبیت هر عضو را میشه از روی رتبه و شهرتش تشخیص داد حالا ممکنه یه نفر به روحیات یک عضو نزدیکتر باشه پس اونها رو بهتر بدونه. هر کس میتونه با اعتبار دادن به عضوی که از نظرش مفید و بهترینه ازش تشکر کنه. به هر حال این نظر شخصی من بود. موفق باشی.:72:
-
مثل من عزيز از نظرت ممنون اما من هم خودم بالا عرض كردم همه اعضاي تالار عزيزند و همه با راهنمايي هاي ارزشمندشان همديگر را ياري مي كنند در ضمن من خودم از اينكه سورنا ميخواد بره ناراحتم و دوست ندارم ترك كنه
به هرحال آرمان عزيز با هنرمنديهاي كامپيوتريش ( مثل صداي باران) نه تنها شور و شوق تالار را بالا ميبره بلكه آرامش هم ميده
-
مثل من عزیز!
من هم با شما موافقم ،دوستانی که شما نام بردید و خیلی های دیگه از بهترین های تالار هستند ،اما خودتونو از قلم نندازید چون شما هم از همون بهترینا هستید .
البته میان دوستان خوب تالار من نظرات " دیجیتال من " رو بیشتر از بقیه قبول دارم چون فکر می کنم بدون کوچکترین سوگیری پاسخ می دن.
-
سلام دوستان
ما كاربراني كه عضو اين تالار هستيم هيچ كدام همديگر را نديده ايم و نمي دانيم كه هر كدام از چه فرهنگ و موقعيتي برخوردارند اما همين نوشتار ها باعث مي شود كه با خصوصي ترين احساسات و علاقيات و ... همديگه آشنا باشيم و گاهي حرفهايي به هم مي زنيم كه در دنياي واقعي نزديكترين آدمها هم از اونها بي خبرند. شايد به خاطر همين است كه مي توانيم روحيات هم را بفهميم و كمك حال هم باشيم.
خود من روزي واقعاً پرانرژي كار مي كردم اما حالا طوري شده ام كه احساس مي كنم كه خيلي گرفتارم گاهي دلم مي خواهد به رخي تاپيكها جواب بدهم اما دو به شك مي مانم و دست آخر هم از جواب دادن پشيمان مي شوم. نمي دانم چرا ...
اما احساس تعلق به اين تالار را همچنان حس مي كنم.
-
اگه بخواهیم بهترین اعضا را معرفی کنیم کمی کم لطفی است چون ممکن اسم کسی جا بمونه اون وقت ناراحت بشه .همه ی اعضا عالین به جز افرادی که قوانین را زیر پا می گذارن
ولی در ادامه من افرادی را برای شما ذکر می کنم که افرادی که در ابتدا هستن جزو
تقریبا پیشگسوت ها و قدیمی ها هستند و می توانی سوالا تت را با انها در میان بگذاری
و بقیه از افراد گل دیگری هستند که فعال بوده وهیچ نکته ی اخلاقی منفی ندارن.
بازم امیدوارم اسم کسی جا نمونه اگه جا موند به بزرگی خودتون ببخشید.
میدونم اسم اوردن خیلی کار درستی نیست ولی بیاییم یه بار این افراد رو معرفی کنیم
دانه
گرد آفرید
shad
sorena_arman
elina
محمدابراهیمی
Lord.Hamed
keyvan
erfan25
نازنین غ
زیبا
نقاب
bloom
digitalman
آرزو
setareh
ani
108
honarmand
.................................................. .................................................. .....
و در ادامه
طاهره
مثل من
آرمان 26
taravat
BABY
roya.b
Mke
fafa1360
nikoofar 25
mohajer
شیلا
مینا 22
sedmammad
Nilofar
گلپر
بال تكين
هوشیار
sayehhaye_mah
ASRIN GOZALI
homa_59_25
كاترین
روزن
N.DELNAZ
psy133
estar7
ماندگار
ester
m.mouod
shirin Joon
اسماء
بهاره
fatima-7
wintersun77
bahare.tanha
خسته
شادزی
sade begam...
garibe
پسر بهاری
-
سلام به همه دوستان و همچنین ""پاییز خزان"" گرامی...
پاییز خزان ممنون از لطف شما.....شما به ما لطف دارید....
البته بنده در قبال دوستان و بزرگان تالار همدردری کسی نیستم....
همه اعضا و شما دوست عزیز ""استاد"" بنده هستید .....من هر چه دارم و هر چه آموخته ام از شما دوستان عزیز است......
واقعا همه به اندازه توان خود در تالار زحمت می کشند و توقعی هم از دیگران ندارند و تنها بخاطر خدای خود به دیگران کمک می کنند....این بسیار ستودنیست...
در کدام تالار ....این چنین همدردانی پیدا می شوند....در کدام تالار با غم دیگران غنگین و با خوشحالی دیگران شاد می شوییم.....در کدام تالار بخاطر غیبت یک عضوش (شاد گرامی) همه ناراحت می شوند و شب و روز سراغ این یار دلسوز را می گیرند و با آمدنش گویا دنیای ما رنگین می شود.....
من جوان ناپخته و کم سن از همه دوستان...از تک تک کاربران سپاسگزارم و دستشان را می بوسم........
باز هم تشکر از لطف شما دوست عزیزم پاییز خزان...
-
سلام:
موضوع جالبی رو مطرح کردید..
ولی به نظر من نباید نام برد..
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
همه عالی عالی هستن...هر کس یک هنری داره و به خاطر اون هنر قابل ستودنه..منم خیلی ها به نظرم عالی هستن ولی به نظرم گفتنش ارزش رو کم می کنه...به نظر من مهم اینه که چقدر از حرف ها و کارها و هنرهای این دوستان و بقیه استفاده می کنیم...اونوقت ارزش کارها معلوم میشه..
چون همه جزئی از این جامعه هستن و در حقیقت
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود..
دست همه همه درد نکنه از پیشکسوتا تا همون فردی که الان عضو شده و هنوز نمی شناسیمش.
:72:
-
ما اعضاي تالار همه مثل انگشتان يك دست هستيم و در نتيجه لازم و ملزوم .
بنی آدم اعضای یک پیکرند
که در آفرينش ز یک گوهرند
چو عضوى به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار
تو کز محنت دیگران بی غمی
نشاید که نامت نهند آدمی
-