RE: سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام خانم بالهاي صداقت خواهر خوب مهربان دلسوز سوال از شما
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
مشکل بزرگی توی زندگی پیش اومد که به خودکشی رسیده بودم ولی چون خودکشی گناه داره توی گوگل می گشتم در مورد طلاق و مشکلات بعد از طلاق یهو خوردم به تالار شما:D
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
اون روز که خوردم به تالار مقاله التیام شکست های عاطفی خیلی برایم جالب اومد بعد زندگی پس از طلاق که اقای نقاب تهیه کرده بودند واقعا جالب بود
دیگه شدیم مشتری پر و پا قرص تالار:D
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
سئوال تکراری
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
یاری ام کن /یاری ات کنم خیلی با معناست
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
همه پست های باران 68 کیوان مدیر تالار غزاله فرشته مهربان موعود آنی نقاب همه جالب هستند قشنگترین و سازنده ترین "عشق وابستگی یا دلبستگی"
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
دالان بهشت 2 هفته پیش ولی قشنگ ترین کتابی که خوندم بامداد خمار و دزیره بوده
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
به یاد داشته باش زمانی که فکر می کنی همه چیز را از دست داده ای هنوز خدا را داری
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك جمله درباره محمد ابراهيمي بگويد
نمی شناسمش
10_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا تالار
همه خوب هستند خیلی ها حرف های ناگفته دارند که نمی زنند واینکه اونهایی که مشکلشون حل میشه فقط اعلام می کنند مشکل حل شد چرا و چگونه اش را هم اگر بگویند و یا تاپیکی باشه برای نوشتن اشتباه ها می تونه بسیار مفید باشه
11_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
عجول ، احساسی، عاشق بی منطق ، دلسوز، بسیار با نشاط ، پر شور و هیجان و خنده رو
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
وقتی شوهرم با تمام وجودش به من گفت دوستم داره
وقتی دخترم به دنیا اومد و او را در آغوش گرفتم
13_جواني را در چه مي بينيد
در شور و نشاط
14_يك ضرب المثل بگويد
هر کسی آب قلبش رو میخوره
15_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجا را انتخاب مي كنيد
با همسرم به دیزین تهران :D
16_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زند گيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
سال چهارم دبیرستان
17_نظرتان در رابطه با عشق چيست
قشنگ ترین هدیه خداوند
18_ايا به ارزو هاي دوران كودكي خود رسيده ايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
زیاد آرزو نداشتم اکثرا راضی بودم
19_يك بيت شعر بگويد
شرط دل دادن دل گرفتن است نه انکه یکی بی دل بماند آن یکی دو دل:47:
20_جديد ترين فيلمي ديدي نام ببريد
زیاد اهل فیلم نیستم شاید درباره الی ... برای چهار ماه پیش
21_مهمترين هدف زندگي ات چيست
در حا حاضر داشتن آرامشی پایدار
22_خانم بالهاي صداقت چه ارزويي داري
یکبار دیگه فرصت عشق ورزیدن دوست داشتن و دوست داشته شدن به خودم و همسرم را داشته باشیم
23_چه رنگي را دوست داري
گل بهی
24_چه رشته ورزشي دوست داريد
پاتیناژ
25_كدام خواننده موسيقي دوست داريد
ابی ، سیاوش قمیشی گوگوش
26_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
همین شغلی که دارم چون دوستش دارم
27_يك جمله درباره مدير همدردي بگويد
همه ناگفته های من
28_وقتي خيلي خيلي دلتون مي گيره چي كار مي كنيد
با خدا حرف میزنم دعا و قران و نماز گاهی هم می نویسم
29_دنيا برايتون چه رنگيه
خاکستری روشن
30_بهترين دوستتون توي تالار كيه
موعود فرشته مهربان باران مامفرد نقاب کیوان انی و همه دوستان دیگه
31_بهترين هديه اي كه تا به حال گرفتي چي بوده و از كي بوده
یه انگشتر با نگین سبز وقتی دخترم به دنیا اومد از شوهرم
32_اگر بري مكه اولين دعايي كه ميكني چيه
خیلی خصوصی هست ولی اگه شد و رفتم همه شما بیادم هستید
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
بالهای صداقت عزیز خوش اومدی به صندلی داغ:72:
ممنون
1- یک نصیحت به من
2- چیکار کنم که یه خورده از عشق شما رو داشته باشم ؟
چه عشقی عزیزم من تو رو خیلی دوست دارم همیشه جلوی چشمام هستی
3-از کارت راضی هستی؟
از شغلم آره خیلی زیاد
4- بالهای صداقت چند درصد منطقی و چند درصد احساسی عمل میکنه ؟
99درصد احساسی 1 درصد منطقی:D می دونم غلط هست دارم روی خودم کار می کنم
5-وقتی دلتنگ میشی چیکار میکنی ؟
یا خدا درد و دل می کنم قران دعا نماز
اگه وقتم نتونم اعصابم میریزه بهم می نویسم
متشکرم:72:
منم همین طور
بالهای صداقت عزیز
1. خودت رو در تربیت دخترتون موفق می دونی؟
2. چه مقدار از اختلاف بوجود اومده با همسرت ومسائل پیش روتون رو متوجه خودت می دونی؟
3.با این جمله چقدر موافقی "بهترین روش تربیت بچه ها مراقبت روی رفتار خودمونه ، بجای تذکر زبانی به بچه اون از رفتار والدین یاد می گیره" ، جوابت خیلی ، کمی نباشه ها توضیح میخوام:D
4. این شوخ طبعی رو همیشه داری، یا یه وقتهائی هم اخمو وبد اخلاق میشی؟
5. شوخ طبعی چقدر میتونه شمارو به اهدافت نزدیک کنه؟
خوشبختیت آرزومه:104:
1-جریان زندگیتون چی شد؟چنددرصد از مشکلاتتون حل شد؟
2-اگه همسرتون الان برگرده خونه ،چجوری باهاش برخورد میکنین؟
3-چطوری هم کار میکنی هم به بچه ات میرسی؟
ازروی موطلایی هم ببوس
سلام
بالهای صداقت گل
جواب سوال اول من چی شده ؟ کلیشه ای نبود بلکه واقعی واقعی بود . خواهشا" کاکلا" جدی باشه .هر عیب و ایرادی میبینی که لازمه بهم تذکر بدی یا نصیحت کنی بی رو در واسی بگو .به دیده منت میپذیرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
بالهای صداقت عزیز
1. خودت رو در تربیت دخترتون موفق می دونی؟
تقریبا اونجوری که می خواستم بزرگ شده مستقل با اعتماد بنفس و خیلی قشنگ بر خلاف من هم تصمیم میگیره و هم منطقی هست
2. چه مقدار از اختلاف بوجود اومده با همسرت ومسائل پیش روتون رو متوجه خودت می دونی؟
50درصد من 50 درصد اون ولی این قضیه می تونه پایان های دیگه ای جز طلاق داشته باشه
3.با این جمله چقدر موافقی "بهترین روش تربیت بچه ها مراقبت روی رفتار خودمونه ، بجای تذکر زبانی به بچه اون از رفتار والدین یاد می گیره" ، جوابت خیلی ، کمی نباشه ها توضیح میخوام:D
صد در صد بچه ها اعمال ما را نگاه می کنند و از روی اونها الگو بر می دارند وقتی من یه اشتباهی می کنم فورا به دخترم می گم ببین مامان اینجا اشتباه کرده که حالا این جوری شده تو مثل من عمل نکن
یه خاطره هم بگم برای تصدیق حرف فوق
من علاقه زیادی به خوندن زبان دارم و به کلاس زبان می روم دخترم هم همین طور ولی متاسفانه 6 ماه به خاط مشغله کاری نتونستم بروم ولی دخترم را ثبت نام می کردم
او هم سختش بود بره زبان یاد بگیره وقتی بهش اعتراض کردم گفت چرا خودت دیگه کلاس نمی ری
این شد که من برای 9 ماه اسمش رو ثبت نام نکردم ولی خودم به کلاس زبان می رفتم جوری شد که با پولهای عیدی خودش و تعهد کتبی که دیگه کلاس زبان را ول نمی کنه و مرتب درس می خواند و تمرین هایش را انجام می دهد دوباره ثبت نامش کردم
الان 9 ماه از اون قضیه می گذره و هر دوتامون انگلیسی با هم تمرین می کنیم
4. این شوخ طبعی رو همیشه داری، یا یه وقتهائی هم اخمو وبد اخلاق میشی؟
یه سئوال از کجا می گی من شوخ طبعم :P
آره من همیشه شوخ هستم با همه با کوچک و بزرگ
اخمو و بداخلاق نمی شوم ولی متاسفانه این حالت نشاط من در دیگران باعث ایجاد توقع شده اگر روزی ناراحت باشم مثل الان توی این مدت همه عالم و آدم ازت می پرسن چی شدی اون نشاطت کو
ما هروقت تو رو میدیدیم روحیه می گرفتم و می گفتیم این دختره اصلا هیچ غمی نداره
هر موقع اونها ناراحت بودند به من زنگ میزند تا من بهشون روحیه بدم خدایی هیچ وقت هم دریغ نکردم
ولی امان از اون روزی که خودت داری از درون داغون میشی
وقتی مشکلم را با مدیر کل بانکمون مطرح کردم بهم گفت در مورد هر کارمندی احتمال می دادم توی زندگی مشکلی به این بزرگی داشته باشه الا تو
اصلا برایم غیر قابل هضم هست که اون کارمند من که این همه پر انرژی و فعال بوده یهو این چنیین پژمرده بشه
متاسفانه چون من وابسته به شوهرم بودم نه دلبسته بهش این اتفاق برای من خیلی سخت بود ولی درس بزرگی گرفتم
الان هم شوخ طبعم وقتی دلم می گیری با گریه توی تاپیک اگر بال داشتم منویسم بعد دوباره شاد شاد بر می گردم به زندگی
5. شوخ طبعی چقدر میتونه شمارو به اهدافت نزدیک کنه؟
هدف بخصوصی ندارم شخصیت من اینگونه هست تازه بعضی مواقع برایم دردسر ساز شده:D
خوشبختیت آرزومه:104:
آرزوی خیلی قشنگیه امیدوارم بهش برســــــــــــــــــــــ ـــــــــــی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
[color=#C71585] یه سئوال از کجا می گی من شوخ طبعم :P
ببخشیدا ، شما رو صندلی داغ نشستید، حالا حالاها بایست جواب بدید ، هروقت من نشستم به سوالاتون جواب میدم.
ایشاا... روحیه تون روز به روز بهتروبهتر بشه. باز نگی خودتی :D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
1-جریان زندگیتون چی شد؟چنددرصد از مشکلاتتون حل شد؟
نقطه سر خط .هنوز هیچی، من هنوز هستم این جمله از دوستم اریو بود من زندگی ام را می کنم و روی خودم و بالا بردن مهارتهایم کار می کنم فکر می کنم اگه به یه آرامش پایدار برسم اون وقت هست که اگه هر اتفاقی بیفتد برای من خوشایند می شود هرچند که در اعماق وجودم به شوهرم عشق می ورزم و دوستش دارم
به هر حال برایم دعا کنید
2-اگه همسرتون الان برگرده خونه ،چجوری باهاش برخورد میکنین؟
نمی دونم از ته دل خوشحال میشوم ولی الان من با آدم سه ماه پیش خیلی فرق کرده ام احتمالا بسیار محطاط و منطقی با او صحبت می کنم تا نه ارامشم از بین بره و نه اینکه عجولانه و احساسی تصمیم بگیرم
حالا اون که نیومده هر وقت اومد بهش فکر می کنم:P
3-چطوری هم کار میکنی هم به بچه ات میرسی؟
من عاشق بچه هستم خیلس زیاد بچه دوست دارم توی زندگی ام هم اولین م مهمترین وظیفه ام رسیدگی به بچه هست جون خودم را مسئول به دنیا آوردنش می دونم
خوب صبح اگر کمی زودتر بیدار بشی به همه کارهایت می رسی
البته من پرستار برای بچه ام دارم که ظهرها بچه را از سرویس می گیرد تا من برسم خونه
در کل من بیشتر با دخترم دوستم تا رابطه مادر و دختری یعنی بیشتر وقت ها با او هم بازی می شوم باهاش لجبازی می کنم مثل خودش فکر می کنم جوری که دوستاش بهش می گن مامانت مثل ما بچه هاست بهش بگو بیاد با ما بازی کنه
البته به وقتش دخترم از من حساب هم می برد یعنی اون پرده احترام بین من و دخترم از بین نرفته و همیشه سعی کردم تصورش از پدرش هم مردی دلسوز باشه دخترم به پدرش هم خیلی احترام میذاره
کلا ما یه خانواده سه نفری هستیم که هممون کودک درونمون بیشتر حضور داره تا خودمون
ازروی موطلایی هم ببوس
بوسش که می کنم هیچ اونقدر فشارش میدم جیغش در بیاد بعد می گم این ها از طرف خاله مریم بود:227:
بالهای صداقت عزیزم
1-چرا عشق یعنی از خود گذشتن ؟ عشق را با هر چه که در مورد آن فکر می کنی حداقل در 5 خط تعریف کن . بگو عشق چه فاکتورهایی باید داشته باشد ؟
2-از خودگذشتگی یعنی چه و تا کجا ( تعریف نیم خطی نه ، کامل تعریف کل )
3-انسان بدون پیش نویس برای آنیده می تواند زندگی کند ؟!
4-چقدر اهل تغییر بدون پافشاری هستی ؟!
از سر بی حوصلگی پاسخ سئوالهایم را نده . پاسخ هایت برای من خیلی مهم است :228:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
علیک سلام خواهر گل خودم
بالهای صداقت گل
جانم موعود جان خودم
جواب سوال اول من چی شده ؟ کلیشه ای نبود بلکه واقعی واقعی بود . خواهشا" کاملا" جدی باشه .هر عیب و ایرادی میبینی که لازمه بهم تذکر بدی یا نصیحت کنی بی رو در واسی بگو .به دیده منت میپذیرم
هیچی چی می خواستی بشه من خودم کوچیک همه بچه های تالارم اون وقت بیام تو رو نصحیت کنم
عزیز دلم من فقط از دردهای خودم برایت گفتم اصلا از درد های تو مشکلاتت چیزی نپرسیده ام اون وقت از کجا بدونم چه اشتباهی در کجا کرده ای که نصیحتت کنم
آنچه که من از تو شناختم و یاد گرفتم این بود که بسیار با دیگران همدردی می کنی و خیلی مهربون هستی مشکل دیگران برایت مهم هست یادت میاد کابینتیه چقدر اعصابم خرد بود تو آرومم کردی خیلی بجا بود
خواهر گلم توی این ایام ماه ذیحجه برایم دعا کن امیدم نا امید نشه
من و علی باهم دوباره در کنار مو طلایی مامان بابا بازی کنیم:16:
سلام
شما گفته اید که احساسی بوده اید اما توانسته اید به کمک تالار همدردی تا اندازه ای روی احساساتتون کنترل پیدا کنید.
1 - 10 لینک به مطالب یا مقالاتی را اینجا قرار بده که در کنترل احساس می تواند کمک کند؟
2 - فکر می کنید اگر کسی هر شب در تالار بتواند تا نزدیک صبح فعالیت کند، در روز هم می تواند مثمر ثمر باشد؟
3 - آیا اصولا جایگزین نت به جای زندگی واقعی کار درستی هست؟ آیا شما به همدردی اعتیاد پیدا کرده اید؟
4 - چه توانمندی و خصوصیتی در شما منجر شده است که بتوانید این همه تغییرپذیری مثبت در زندگی داشته باشید؟
5 - اگر بنا باشه سه خصلت خودت را حذف کنی آنها کدامند؟