-
1 فایل پیوست
+اگر سن دختر در ازدواج بیشتر باشه و آشناییه اینترنتی!
سلام
با عرض خسته نباشید خدمت شما ،دختری 26 ساله هستم و دارای مدرک کاردانی،حدودا 4 ماهی میشه از طریق نت با پسری 19 ساله آشنا شدم ، اشناییه ما صرفا جنبه همکاری تو کار یادگیری و استفاده از خدمات کامپیوتری داشت ولی کم کم با محیط زندگیه هم اشنا شدیم و فهمیدیم که آدمای حقیقی هستیم تا جایی که از نت فاصله گرفتیم و از طریق تلفن با هم در ارتباط بودیم . حدودا یک ماهی هست که ایشون ابراز علاقه میکننو من حتی حاضر نشدم ایشونو ببینم فقط عکس همو دیدیم چون میترسم بیشتر به من وابسته بشن. چون تا این جا خودم هم بهش عادت کردم و هر روز از احوال هم با خبر میشیم .میخوام عقلانی تصمیم بگیرم و احساسی عمل نکنم.
با توجه به اینکه ایشون اعتقادشون خیلی قویتر از منه و اهل عبادت هستند ، همیشه اصرار دارن که به خدا باید توکل کرد و کسی آینده رو پیش بینی نکرده و معتقدن باید صبر کردو میگین بدون من نمیتونن ادامه بدن!
ایشون دانشجو هستن و طراح سایت و هنوز سربازیم نرفتن و دنبال یه شغل ثابت هستند.
نمیدونم چی بگم خودمم موندم. فقط میدونم واقعا پسر پاکی هستن و بیشتر از سنشون درک میکنن و بهشون علاقه دارم ولی نمیخوام آیندمون خراب بشه از طرفی من دختر حساسی هستم بارها گفتم منو فراموش کنن و خواستم ارتباطمو قطع کنم اما مانع شدن.
با تشکر از همدردی و مشاوره شما:72:
-
RE: اگر سن دختر در ازدواج بیشتر باشه و آشناییه اینترنتی!
لیدا خانم، پسر 19 ساله برای شما خیلی کوچیکه . میدونی که دختر 9 ساله بالغ میشه و پسر 15 ساله این به این معنی است که پسر 6 سال دیرتر از دختر به رشد و بلوغ جسمی و روانی و اجتماعی میرسه پس اون برای شما مناسب نیست مگر اینکه شما بخواهید در زندگی فداکاری زیادی بکنید اونم به اندازه یک عمر.
-
سلام لیدا جان
من هم با نظر آرزو موافقم ایشان از نظر سنی خیلی کوچکتر هستند شما به امروز نگاه نکن هر دو جوان هستید به 10-15 سال دیگه نگاه کن سعی کن همان طور که خودت گفتی عاقلانه تصمیم بگیری. امیدوارم موفق باشی
-
سلام لیدا خانم
اختلاف سنی مشکلات زیادی را ممکنه به وجود بیاره بخصوص اینکه مرد از زن کوچکتر باشه
در کل مرد باید از زن بزرگتر باشه چون زن بیشتر نیاز داره که از لحاظ عاطفی وفکری و جسمی و... به مرد تکیه کنه
-
با عرض سلام و خسته نباشید
ممنونم از راهنمایی و نظراتتون . واقعا گاهی اوقات فکر میکنم که خدا داره منو امتحان میکنه و میخوام فراموشش کنم اما نمیتونم . روزبروز ابراز علاقه اون بیشتر میشه و حتی صحبت از آینده میکنه و میگه یا تو یا هیچ کی و.... صحبت از نجابت و صداقت میکنه.حالا یه سوال من میپرسم:این روزا کدوم پسر 19 یا 20 ساله دنبال نجابت و صداقت شریک زندگیشه و میخواد تو این سن شریک انتخاب کنه .یه کم فکر کنیم اگرم هستند کسایی که خویشتنداری میکنندو برای اینده برنامه ریزی کردند محدودند و یا اجبار بالا سرشونه، اکثرا به فکر یه خوشیه لحظه ایو ... دیگه چیزی نگم بهتره.هر روز اذان صبح برا نماز بیدارم میکنه و به جرعت میتونم بگم ایمانش از من قویتره.گاهی بهش گوشزد میکنم که ما مال هم نیستیم و حتی 3 یا 4 سال دیگه که اون شرایط ازدواجو داشته باشه و من مجرد بمونمو و همه شرایط فراهم بشه باز مخالفت خانواده ها هست ،حتی خانواده خودم . حتی بهش گفتم من آدمی نیستم که بخوام حرف و حدیث بشنوم و ساکت بمونم چون دختری بودم که همه چی تو زندگیم فراهم بوده و هیچ کمبودی از لحاظ مالی و معنوی و محبت خانوادگی نداشتم و اصلا طعم سختیو نچشیدم. ولی باز اصرار میکنه که درآینده حرفشو عملی میکنه و منو به عنوان شریک آیندش قبول داره .من آدم رک گویی هستم بارها اختلاف سنیمونو گوشزد کردم ولی باز اصرار میکنه . نمیدونم چطور بگم که بهم ثابت شده که دنبال هوس نیست ،هیچوقت حرفای خارج از عرف ازش نشنیدم .قابل ذکر اینکه من دختری هستم اگه از کسی یه حرفه نامربوط یا نادرست بشنوم فورا رابطمو باهاش قطع میکنم حتی اون شخص خواستگارم باشه. از وقتی که با من اشنا شده خبری از چت کردنو نتم نیست با اینکه کارش طوری هست که باید از اینترنت استفاده کنه نمیره و قرار شد هفته ای یک بار از اینترنت استفاده کنه.نمیدونم فقط در مقابل سوالش که میخواست بدونه در اینده شریک زندگیش هستم یا نه گفتم نیاز به زمان دارم و همو کامل نمیشناسیم و شرایط ازدواجو نداره.همش میگه هر چی تو بگی !
من تا حدی بهش همه چیو رک وپوست کنده گوشزد کردم بهش گفتم فکر 10 سال دیگرو بکنه که من میشم 36 و اون میشه 29 ، آیا تو زندگی بعدها پشیمون نمیشه ،آیا دلش یه همسر هم سن و سال خودش نمیخواد؟
در جواب میگه هرگز به غیر از اینکه لیاقت تو رو نداشته باشم تو صادق و نجیبی و کوری چون چیز بد ندیدی و کچلی چون موهاتو هیچکس ندیده، لالی چون حرف بد نمیزنی،کری چون حرف بد نشنیدی!!
از خدا خیر و صلاح و برا خودم . از شما مشورت و نظر .
برای همتون ارزوی موفقیت دارم.
-
یه چیزو جا انداختم از لحاظ مالیم هر دو در سطح متوسط هستیم اینو از این لحاظ گفتم که فکر علاقه اونو از لحاظ علاقه به ثروت من و خانوادم نکننین، من حتی گفتم پول تو جیبی از بابا م میگیرمو و کارم پورسانتی هست و در اینده بعد ازدواج میخوام کار نکنم ،میخواستم امتحانش کنم ببینم منصرف میشه یا نه (چشمک). اینم شرح حال کامل من .
یا حق
-
سلام،
به نظر من نیاز به یک شوک واقعیتی دارید.
یعنی چه؟!
یعنی اینکه به او می گویی: من اکنون وقت ازدواجم هست و باید در تصمیم گیری قوی باشم. شما نیز به عنوان یک گزینه که می شناسم قابل طرح هستید. اما باید پا جلو بگذارید و به اتفاق خانواده به خواستگاری بیایید. اگر توانستیم همه مسائل از جمله اختلاف سنی و سایر شرایط و معیارهای خودمون و خانواده را بررسی کرده و با این ازدواج موافق باشیم، شما باید بار مسئولیت چنین زندگی را به دوش بکشید...
به او می گوئید که :« اگر و اما و چند سال دیگر!!!، که معلوم نیست در آن وقت هم چه پیش بیاید، شاید برای تو تبعات منفی نداشته باشد، اما برای من که 26 سال دارم ، قابل قبول نیست.»
لذا اگر قبول کرد، اجازه بده ، از طریق واقعیات مسئله پیش برود نه احتمالات و ذهنیات.
در این مسئله شما خودتون را خاطرخواه دو آتشه نشان نمی دهی. بلکه به عنوان یک دختری که در حال بررسی گزینه های مناسب جهت انتخاب همسر است.
-
سلام.
سخن استاد ابولفضل سنگ تراشان الحق سخن کاملیست
با توجه به سن شما و سن ایشان ، مساله شما باید همین حالا مشخص شود نه ده سال دیگر.
نمی دانم برخی چگونه به خود اجازه می دهند با آینده دیگران بازی کنند. و شرایط شما را درک نمی کنند.
شما تنها با یک پسر وصلت نمی کنید بلکه خانواده ها نیز هستند.
-
خیلی ببخشیدولی جواب شما کاملا معلومه شما الان جوون هستید وازنظرشکل ظاهری ازاون کم نداری ولی چندسال دیگه که شما کمی سنت میره بالاتروشکسته ترمی شیدتازه اون میشه یک مردجاافتاده.بادرنظرگرفتن اینکه خانمها هرچه سنشون میره بالاترشکسته ترمیشن وآقایون جاافتاده تروپخته ترواون موقعست که اون دیگه شمارونمی پسنده.البته منو به خاطررک گوییم ببخش به خاطر خودته
امیدوارم عاقلانه تصمیم بگیری
-
با عرض سلام وخسته نباشید
خوشحالم که یه نفر دیگه مثله خودم رو پیدا کردم
من یه دختر26 ساله هستم ویا با یه پسر 21 ساله آشنا شدم
تحصیلاتم کارشناسی ارشد و اون آقا دانشجوی لیسانس است
من هر کاری لازم بوده انجام دادم
از خیلی جهات مثله هم هستیم
مذهبی، خانوادگی، فرهنگی،.....
از مدیر هودردی در خواست راهنمایی دارم
من باید چی کار کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
ثانیا)من خودم با اینکه با همسرم 6ماه تفاوت سنی دارم ولی با اینحال یکی از علتهای اصلی اغلب مشاجرات ما همین نبود2 الی3ساله اختلاف سنی میباشد .که این مسئله باعث میشود در مورد وقایع روزانه نمیتواند به راحتی نظر مرا بپذیرد( حتی اگر درست باشد) که خود او هم به این مسئله اقرار کرده(( اگر ما 2سال تفاوت سنی بیشتر داشتیم مطمئنا زندگی شیرینتری را تجربه میکردیم ))
البته سوء تفاهم نشه من نمیخواهم مشکل خودم را عمومیت ببخشم فقط چون هوش عاطفی اغلب خانمها به هوش عقلانی انها میچربد نمی تواننددر زندگی مشترک مدیریت کنند حتی اگر سن انها بیشتر باشد (بجز استثنا ها)پس بهتر این است که سن ایشان چند سالی کمتر باشد تا راحتتر بتوانند مدیریت را به شوهرش بسپارد.
اگر بخواهید بهتر این قضیه را باگوشت وپوست خون خود حس کنید کافی که بطور امتحانی چند روزی دوربین چشمی وفهمی خود را روی طرز برخورد دختر خانمها واقا پسرهای هم سن و سال زوم کنید تا ببینید در مورد رویدادهای یکسان عکس العملی متفاوت دارند
مثلا اگر یک دختر خانمی مدرک دیپلم را بگیرد طرز برخوردش در جامعه با مردم دقیقا مثل پسریست که مدرک لیسانس گرفته باشد و این مسئله باعث مشود در تصمیم گیری دچار اشتباه شود
البته قصد بی احترامی ندارم و اصلا امیدوارم که این مسئله برداشت شخصی من باشد ولی هر کسی میتواند در این مورد خود تحقیق کند.
-
تازه وارد با سلام من مخالف اشنای اینترنتی هستم سن خانم چقدر است سن شما چقدر است موفق وشاد باشید
-
سلام
کسی هست بتونه به من کمک کنه؟
من نمی دونم اختلاف سنی واقعاً چقدر توی زندگی اثر میگذاره؟
اونقدر هست که اگ واقعاً یه نفر رو تا حد زیادی قبول داشته باشه و شرایط اون با ایده آل های تو مشابه باشه به خاط بزرکگ تر بودن از اون ، به اندازه 5 سال، از اون مشابهات بگذری با نه؟
اگه کسی مورد مشابه من رو میشناسه که از دواج کردن میشه به من معرفی کنه؟
ممنون میشم
-
همجنين من خوشحالم كه يه نفر هم مثل خودم يك بسري 19 ساله دوست داره
والله عاشقي بد درد است
اكر واقعا تورا دوست دارد يك لحظه منتظر نمانييد موفق باشيد
-
سلام سارا جان ...
میدونی ما دخترها دوست داریم پسربزرگتر از ما باشه چون دوست داریم بهش تکیه کنیم چون نمی خواییم همش بهش گوشزد کنیم که فلان کار رو نکن یا فلان رفتار رو داشته باش و دوست داریم که کوچکتر باشه چون پر از حس شادیه پر از نشاط ... ولی من این رو کمی قبول دارم که عقل آدم به سنش نیست شاید سن طرف کم باشه ولی اونقدر تجربه داشته باشه و روی پای خودش واستاده و مستقل بوده شاید بزرگتر از سنش باشه شاید بیشتر توی جامعه بوده و سطح فکرش خیلی بالاست و از همسن و سالای خودش بزرگتر ولی این خیلی کم اتفاق میوفته که چنین فردی باشه ..
ولی توی جامعه ی ما این عادی نیست که دختر سنش از پسر بیشتر باشه ...
توی مسائل مختلف و مشکلات هست که میشه فهمید که طرف مقابلت چقدر کوچیک هست و طریقه ی نگاهش به دنیا چقدر با تو تفاوت داره ....
عزیزم توی سایت مقاله در مورد بزرگتر بودن دختر در ازدواج هست ...
موفق باشی و سربلند ...
-
با سلام
عزیزان این مشکل برای خیلی ها پیش آمده که خیلی هزمش برای خانمها سخته اما کسانی که این صحبتها را می کنن باید در موقعیتش قرار بگیرند که بتونند صحبت کنند اگر قرار باشه که کسی پیر نشه که نمی شه پس خانمهایی که شوهرانشون خیلی تفاوت سنی دارند خانمه رفته بعد از 10-15 سال دنبال یکی دیگه به خدا دیگه عقلم کار نمی کنه اصلا معلوم نیست که چی پیش می یاد با یکی صحبت می کنی می گه خیلی ها این طور بودند خیلی هم خوشبختند یکی دیگه می گه نه مرده فردا می ره دنبال یکی دیگه خوب اگه قراره بره از همین اولش بره تو رو خدا یه چیزی بگید که ما هم بفهمیم.
-
ابراز علاقه یک پسر 19 ساله به یه خانم 26 ساله اصلا از نظر من قابل تکیه نیست و فقط بخاطر شرایط سنی شونه که یه خانم با این سن می تونه نظرشونو جلب کنه .خیلی کم پیش می یاد که یه آقا پسر 26 ساله از یه خانم 33 ساله و خیلی کمتر پیش می یاد که یه آقای 33 ساله به یه خانم 40 ساله جذب بشه.
به نظر من یه چنین ازدواجی احتمال شکستش اونقدر زیاده که به فکر کردنش هم نمی ارزه
به meme گرامی هم عرض کنم که در جوامع عربی که تعدّد زوجات معموله شرایط شما خیلی بحرانی تر خواهد بود.
-
با سلام خدمت mishka
منم هزمش برام دشواره
اگه واقعا اینطوره که قراره بعد 10 سال بره دنبال یکی دیگه ! پس خانم هایی که شوهراشون بزرگترنم حق دارن برن دنبال جونترا! هنگ کردم
از یه طرف میگن خیلی ها این شرایطو داشتن موفقن. از یه طرف نهی میشم .
من هنوز یادمه که پیامبر ما از همسرش سن کمتری داشت آیا موفق نبود!؟
آیا با این بحث ها و اظهار نظرای کلی میشه مشکلات و حل کرد؟
تنها راه حل فراموشیو فکر نکردن به موضوعه؟!
من از همه دوستان میخوام استثنا ها رو فراموش نکنن چرا کسی که از احساساتش دور مییشه موفقتره و کسی که میخواد با احساسش تصمیم بگیره بچس؟مگه همین احساسات نیست که عشق و علاقه رو بوجود میاره.همین احساسا ت نیست که فداکاریو گذشتو....
جناب مدیر همدردی
عشق یعنی التهابو التهاب
عشق یعنی لحظه های ناب و ناب
عشق یعنی قطر و دریا شدن
حتی اگه معنیش نرسیدن باشه باز شیرینه
نمیدونم رفتم تو وادیه عشق و ....
اما یاد بگیریم احساس کسیو له نکنیم
قول ندیم که براش میمونیم ولی رهاش نکنیم
نمیدونم شما راهنمایی کنین ....
من که بیش از این دیگه نمیدونم
هر چه هستم قطره ای در دریای مواج زندگیم خودمو سپردم دست یگانه خالق هستی.
یا حق
-
سلام
من محمد هستم متولد 71
میدونم بهم میخندین ولی دخترخالم رو که متولد 64 هست خیلی دوست دارم.
الان 2 ساله از فکرش بیرون نمیام
نمیدونم چه جوری بهش بگم
امیدوارم شما هم حال اون پسر 19 ساله رو درک کنید و یه کمکی هم به من بکنید
-
topgear جان سلام
برای اینکه دوستان بتونن جواب شمارو بدن به این آدرس برین و قسمت "موضوع جدید "با مطرح کردن مسالتون منتظر جواب باشین...
موفق باشید
http://www.hamdardi.net/forumdisplay.php?fid=14
-
سلام هوشیار جان از راهنماییت ممنون
-
سلام ليدا جان.
من با خيلي از افراد كه ميگن پسر نبايد كوچيكتر باشه مخالفم.
1) تو هيچ جاي دين نيومده كه اين كار ايراد داره
2) خود پيامبر اسلام با كسي ازدواج كرد كه سالها از ايشان بزرگتر بود (اما خودمونو گول نزنيم ما كه پيامبر نيستيم)
3) هيچ كس نمي تونه ثابت كنه كه اين ازدواج منجر به شكسته همه كارشناسان بر اساس تحقيقات روي ساير افراد نظر ميدن و هيچ دليل عقلاني وجود نداره
درسته بيشتر اين ازدواجات منجر به شكست شده ولي اصلاً بذار يه خاطره بگم. من يه دوست دارم تو فرودگاه يه روز يه زوج پيريو ميبينه وقتي شناسنامه هاشونو باز ميكنه ميبينه مرده 4 5 سال كوچيكتر از خانومشه و وقتي اين مسئله رو به زوج ميگه. پيره مرده يه لبخند ميزنه و ميگه درسته ولي جداً خانوماً جوون تر از من نيست!!!!!
همه حرفايي كه دوستان زدن درسته اما يه مسئله وجود داره
اگه پسر به بلوغ فكري و اجتماعي رسيده باشه و بتونيد از پس نياز هاي هم بر بياييد مطمئناً خوشبخت مي شويد ولي من فكر ميكنم كه اين آقا پسر از رو احساس حرف ميزنه و هنوز به اون رشد فكري نرسيده
-
من با همه ی حرفای elenor غیر از ( اين آقا پسر از رو احساس حرف ميزنه و هنوز به اون رشد فكري نرسيده )موافقم و درباره ی پسر هم نمیتونم نظر بدم ولی همه چی به خودت و خودش ربط داره مخصوصا عقلش!
من خودم می شناسم مرد بسیار زیبایی که 10 سال از خانومش بزرگتره پوست دست خانومش کمی چروک شده ولی خوشبختن هر چند زنه از این مسئله کمی غصه میخوره ولی مرده واقعا دوسش داره آدم عاقل میدونه که زیباییه زن جز کوچکی از زندگیه و آدمای احمق بخاطر زیبایی صرف ازدواج میکنن یا کسی رو رها می کنن!
-
با سلام
به نظر من تفاوت سنی زیاد مهم نیست یعنی نمیشه به عنوان یک اصل مهم به اون نگاه کرد اصل مهم درانتخاب درک متقابل .شاید به این دلیل که خودم هم یک چنین انتخابی داشتم اینطوری قضاوت می کنم چون خودم هم 5 سال از طرف مقابلم بزرگتر هستم اگر نظر من استباه است لطفا راهنمایی کنید
-
به نظر من هم احساسی تصمیم نگیر
گفتی تو این دوره کسی دنبال نجابت نیست اما عزیزم خطاکار ترین ادم ها هم دنبال کسی هستن که نجیب باشه و این دور از واقعیت نیست
-
منم مخالف سن کم نیستم اما این همه اختلاف سنی
-
سلام د
من 24 سالمه و حدود دو سال با پسري كه 3 سال ازم كوچكتر بود رابطه داشتم(تازه از هم جدا شديم)
خيلي جالبه اون آقاي 19 ساله و بيدار كردن براي نماز صبح و اعتقادات محكم و تمام اين تو ضيحات مطابقت مبكنه با كسي كه من دوستش دارم.
ليدا خانوم منم تموم حرفايي كه شما زديد رابهش گفتم
منم هميشه جواب شنيدم كه هر چي تو بگي.
همين مسئله توجهم را جلب كرد.
من بهتر از هر كسي موقعيت شما را ميفهمم.
ميدونم چقدر دلتون ميخواد همه دست از انتقاد بردارن و بگن عشق به سن و سال مربوط نيست.
منم هنوز عاشقم.
اما هر چي بيشتر ميگذره از جدايي مون بيشتر ميفهمم كه چقدر كور بودم
خيلي چيزا را نديد ميگرفتم
خيلي مسائل را به بهانه عشق از فكرم بيرون ميكردم.
حالا ميبينم اون اصلا منو نفهميد
هيچوقت.
اما من سعي داشتم تظاهر كنم كه فهميده.
سعي داشتم خودمو اونقدر پايين بيارم تا بفهمه.
اين اواخر ديگه حرف نمي زدم
فقط سكوت
آخه چه فايده از حرف زدن وقتي كسي نفهمه چي ميگي
اونم شاكي ميشد كه من همون دختري را ميخوام كه قبلا بودي
اما خب آدما عوض ميشن مگه نه؟
مي ترسيدم از اينكه حرف بزنم و نفهمه
ضربه بزرگي خوردم از جدايي.
ضربه بزرگتر را دارم الان ميخورم كه احساس ميكنم هيچ كس تو اين دنيا منو نميفهمه
احساس ميكنم انقدر متفاوتم با همه آدما كه هيچوقت يه هم زبون پيدا نمي كنم
اينكارا با خودت نكن
خودتو داغون نكن
خودتو گول نزن
تنهاييتو با اون پر نكن
اينايي كه من تجربه كردم خيلي سنگين و سخت بود
اونقدر كه حتي نميتونم بگم
بازم اگه سوالي داشتي هستم
-
منم به یه دختر 26 ساله علاقه مند شدم خودمم 20 سالمه آتیشم نزنید من نمی تونم فکرشو از سرم بیرون کنم!
بهش ابراز علاقه کردم اما هنوز جواب میلمو نداده!
-
منم فكر مي كردم نمي تونم
تا حالا كه تونستم
از اين به بعد هم ميتونم
انسان موجود خارق العاده ايه
قدرتي كه در خودتون نهفته را باور كنيد
وگرنه خودتون را به دست سرنوشت بسپاريد و بگذاريد سرنوشت براي شما تصميم بگيره نه شما براي اون
اين يه واقعيته
دختر بايد كوچكتر از پسر باشه
وگرنه حتما مشكل پيش مي ياد
من سعي كردم عليه اين مسئله كه فكر ميكردم يه تفكر منسوخ هست بجنگم
اما خودم تجربه كردم و ديدم كه كاملا درسته
-
باسلام وخسته نباشید
به نظر من اختلاف سنی در ازدواج مهم است ولی مهمتر ازان هم کفو بودن میباشد و باتوجه به اینکه شما فرموده اید مثله خودتان می باشد
انشا ا.. که مبارک می باشد
-
سلام خانم لیدا
تفاوت سنی بستگی به نظر شما دو نفر و خانواده هاتون داره.اگه مشکلی با تفاوت سنی و اینکه از آقا پسر چند سال بزرگتری نداری فکر نکنم مسیله ای باشه.
یکی از اشناهای خودم دختره 8 سال از پسره بزرگتر هستش و زندگیشونم خوبه با هم مشکلی ندارن.ولی چون پسرها 6 سال دیرتر از دخترها به رشد عقلی میرسن شاید این یکمی باعث مشکل بشه.
-
من فكر ميكنم اختلاف سنى زيياد مهم نيست بلكه مهم رشد فكرى و شخصييت طرفه
بعضى وقتا يكييو با سن پايين ميبينى كه دركش خيلى بالاس
مهم اينه كه حرف همو بفهمين و دنياهاتون يكى باشه سليقه هاتون يكى باشه
ضمنا اين كه ميگن زنا زودتر از نظر ظاهرى شكسته ميشن درسته ولى ميشه كارى كرد كه ظاهرو حفظ كرد مگه هنر پيشه ها و مانكنا...چطور سالها خودشون و جووون نگه ميدارن؟
ميشه با رسيدگى بيشتر به پوست و تغذييه صحيح نوشيدن آب زيياد و تحرك زيياد خانوم خودشو جووونتر از سنش نگه داره
-
به ديدگاه افراد وابستست. اينكه يك پسر 25 ساله يك دختر 31-32 ساله رو انتخاب كنه قابل قبول و فهمه!! ولي نه يك پسر 19 ساله كه به هيچ بلوغ فكري نرسيده همچين انتخاب پرريسكي رو انجام بده!!
-
[align=justify]ضمن عرض سلام و تشکر از ایجاد یک محیط عالی مشاوره مجازی !
من پسر 20 ساله ام و ساکن تبریزم
علاقه زیادی به درس خوندن و بقول بچه ها مهندس شدن دارم
2 3 ماهه که با دختری 21 ساله از طریق اینترنت آشنا شدم
اوایل احساس خاصی بهش نداشتم و رابطمون بیشتر درسی بود و من به ایشون توی نوشتن پروژه هاشون کمک میکردم
در ضمن ما هر دو دانشجوی ترم آخر کاردانی کامپیوتریم
بعدها زیاد باهاش صحبت کردم و متوجه شدم دختری محجوب و نماز خون و با ایمان هست
کم کم شروع کردیم به صحبت تلفنی و بیشتر با همدیه آشنا شدیم و هرچه بیشتر جلو میرفتیم به تفاهم بیشتری در مورد اعتقادات و سطح توقعات و طبقاتی و فرهنگ .
الان که دارم این پست رو میزنم خیلی بهم وابسته شدیم و به علاقمون بهم اقرار کردیم
من الان نه سربازی رفتم و نه شاغلم بعد تموم کردن کاردانی هم باید برای کارشناسی شرکت کنم
الان هرچی فکر میکنم میبینم نمیتونم الان ازدواج بکنم - حد اقل تا زمانیکه تکلیف درسم مشخص بشه
اما اون میگه من میتونم به پات بشینم تا مشکلاتتو هموار کنی
اما من با این که بهش دل بسته ام ولی مطمئن نیستم که با وجود اختلاف سن و متفاوت بودن شهرها مون بتونم خوشبختش کنم
در ضمن خونواده من اطلاع دارند و پدرو مادرم نظرشون بر اینه که فراموشش کنم فعلا! - اما نمیشه و برای هردومون سخته
همیشه توی حرفهامون سعی کردیم کاملا منطقی باشیم و بازیچه احساساتمون نشیم.
آیا شما نظرتون چیه ؟
من الان پا پیش بذارم و یا اصلا نه چون اختلاف سن داریم بیخیالش بشم (که سخته) ؟
آیا اصلا با شرایط و سنی که من دارم با توجه به شرایط ایشون ازدواج با ایشون برای من مصلحته یا نه؟
قبلا از تمامی اساتید و دوستان مجرب بینهایت متشکرم[/align]
-
منم قبلا مثل بعضیا فکر میکردم و میگفتم مهم نیست زن از مرد بزرگتر باشه ولی من از شوهرم 7سال بزگترم و قبلا هم نامزد شده بودم ولی بهم زدم و بعد 10 سال با شوهرم که 23 سال داشت ازدواج کردم ولی الان که نزدیک 8سال است با هم زندگی میکنیم هنوز خداوند هیچ فرزندی بما نداده، هر دو فوق لیسانسیم اما خیلی احساس بدبختی می کنم ، او همه گذشته ام و نیز مشکلات خانوادگیم و سنم و ازدواج قبلی ام را بارها به رخم کشیده و با جملات بد تحقیرم میکنه و بعضا بهم میگه برو از زندگیم بیرون، من خیلی در این زندگی درمانده ام، توصیه میکنم پسر بزرگتر از دختر باشه.
-
من به شخصه تحت هیچ شرایطی دختر کم سن و سال تر از خودم رو انتخاب نمی کنم. اینها هم توهمی بیش نیست که خانومها زودتر به بلوغ می رسند.شاید در مورد بلوغ جسمی و جنسی درست باشد ولی در مورد بلوغ رفتاری و فکری خیر! دخترها تا سن 22-3 هنوز در فکر شاهزاده و اسب سفید هستند! کدوم پسر تو این سن همچین دیدگاهی رو راجع به زندگی مشترک اینده داره. وقتی قرار بر انتخاب باشد چرا کسی را انتخاب نکنیم که بیشتر می فهمد؟!!
من چند مورد سن بالاتر از خودم دیدم که دیدگاه منفی من رو نسبت به ازدواج برگردوندن. همه هم 30 یا 30 به بالا سن دارند. من خودم 26 سالمه و کارشناس ارشد مهندسی هستم. (یعنی موقعیت اجتماعی و درآمدی خوبی دارم . پس مجبور به انتخاب پایین تر از خودم نبودم. اینها رو برای این می گم که نشون بدم یه دختر سن بالاتر چیزی از یه دختر سن پایین کم نداره و این توهمها شبیه اون دیدگاههایه که تو جامعه سنتی ما وجود داشته و آینده بر نخواهد تابید)
-
لیدا جان سلام
من کسی هستم که 11 سال از تو بزرگترم و 7 سال قبل دقیقا با پسری ازدواج کردم که مثل طزف مقابل شما 7 سال از من کوچکتر بود، خیلی سختی کشیدیم و الان نیز احساس خوشبختی نمی کنم که هیچ زندگیم لرزش های زیادی دارد، شما میتوانید مشکلات مرا در زیر شاخه درگیری زن و شوهر بخوانید و ببینید با این ازدواج چه مشکلاتی احتمال دارد پیش آید. توصیه من به شما این است که همدیگر را فراموش کنید، همسر من هنگام ازدواج 23 سال داشت و اکنون از کارش پشیمان است و میگوید تو مرا اغفال کزدی. این آقایی که شما دوستش دارید 19 سال دارد و هنوز بچه است و به بلوغ فکری لازم نرسیده ، همسر من قبل از ازدواج میگفت خوشبختت میکنم ولی ....با این ازدواج مشکلات زیادی در انتظار شماست، البته ببخشد که چنین صریح صحبت می گنم، چ.ن خودم خیلی زجر میکشم میخواهم تجربیات خود را در اختیارتان بگذارم، موفق باشید.
-
خانوم گل یخ مشکل شما این بوده که خوشبختی خود رو بدست کسی دیگر سپردید!! این مسخره ترین حرف ممکن است! که من خوشبختت خواهم کرد. این از زن یک عروسک می سازد!شما خود در برابر خوشبختی خود مسئولید و اگر بلد نبودید خوشبخت شوید مشکل را به گردن اختلاف سنی نندازید
-
آقای sorena- arman
آیا حرفتان خمده دار نیست؟ آیا زندگی زناشویی هم به مرد و هم به زن بستگی ندارد؟ یعنی یک زن و یک مرد می تواند زندگی خانوادگیش را به خوشبختی برسان؟
چون شما تصمیم دارید با یک دختر بزرگتر ازدواج کنید و هنوز تجربه این نوع زندگی را ندارید ، نباید کسی خلاف میل شما حرف بزند؟ شما خیلی بی تجربه هستید و نمی دانید چه میگوئید!!!.....
-
سلام
منم یکی مثل شما بودم
باید بگم احساسات خوبه ولی اونجا که چاشنی منطق هم یه ذره قاطی بشه
منم دختر 27سالهای هستم اونم 20سالشه
با اینکه عاشقشم ولی هیچ وقت حتی به خودم اجازه ندادم در مورد ازدواج با اون فکر کنم
اونم خیلی پاکو مومن هست
ولی اختلاف سن اینجوری واقعن واسه اینده خطرناکه