:203:
خداوندا! تحمل مشكلات را بر او آسان فرما، رزق و روزيش را فزوني بخش، و در كار او گشايشي فراهم كن.
اشتياق او را به خودت صد چندان گردان،
به او فرزندان صالح و سالم عطا كن. :16:
خدايا او را و همه ما را عاقبت بخير گردان!
آمين!
نمایش نسخه قابل چاپ
:203:
خداوندا! تحمل مشكلات را بر او آسان فرما، رزق و روزيش را فزوني بخش، و در كار او گشايشي فراهم كن.
اشتياق او را به خودت صد چندان گردان،
به او فرزندان صالح و سالم عطا كن. :16:
خدايا او را و همه ما را عاقبت بخير گردان!
آمين!
سلام
وقتی دعای به این خوبی آماده هست، آدم حیفش می آید خودش را در مسیرش قرار نده... :305:
خدایا این نفر بعدی را آگاهی ده كه مفهوم رنج را بفهمد و بداند كه مسیر رشد تنها از این طریق میسر است. و به او لذت بردن از رنجهای آگاهانه را نصیب بفرما.
خدایا این خانم / آقا را اگر همسر ندارد، یك همسر مناسب و دلخواه عطایش كن، و اگر همسر دارد زندگیشان را سراسر پر از آرامش و رشد كن.
خدایا نفر بعد را عاقبت به خیر كن.
(حالا ببینم كی می تونه ، از این دعا به سادگی بگذرد....):203:
من نمی تونم بگذرم :shy:
خدایا نفر بعدی را از عاشقان و محبان آقا امام زمان قرار بده
خدایا نفر بعدی را از مومنان و سربلندان دنیا و آخرت قرار بده
خدایا نفر بعد را آن ده که آن به و بهش صبر بده تا بتونه قبول کنه و ببینه که بهترین رو بهش دادی
در کوي نيک نامي ما را گذر ندادند گر تو نمي پسندي تغيير کن قضا را
خدایا به نفر بعد دانشی عطا کن که از آن نهایت استفاده و لذت رو ببره و از آن جهت رفع مشکلات دیگران استفاده کنه
و به زندگیش آرامش بده:72:
جناب مدیر منم نمی تونم چون خیلی به این دعای خیر احتیاج داریم(برای خودم و کسی که همدیگرو دوست داریم) ونمتونستم دوریشو به هیچ وجه تحمل کنم و از دست دادنش برای همیشه کاریه که منو نابود میکنه پریدم وسط این تاپیک و از همگ التماس دعا دارم وگرنه این نیلوفر که دارین میبینید یه تازه متولد تازه وارده غریبه ای که دیگه توانائی کمک کردن و نظر دادن و نظر خواستن از کسی رو به جز خدا دیگه نداره!:203:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
باعرض شرمندگی و آرزو دعا خیر و عاقبت خوب و خوش برای همگی:305:
امیدوارم هر جا که هستید کامروا باشید و روزگار بینتون جدائی نندازه و اگه انداخته شد به یه وصل شیرین تبدیل بشه:203::72:
بدرود!:223
«ربنا اتنا في الدنيا حسنه و في الاخره حسنه و قنا عذاب النار» (بقره / 201)
پروردگارا در دنيا و آخرت به ما حسنه و خيرات عطا فرما و از عذاب آتش آخرت ما را حفظ فرما.
آمین!
خدايا تن سالم و دل بي غم بهش بده
خدايا هيچ كس رو محتاج بنده ات نكن هيچ مردي رو شرمنده زن و بچش نكن
هيچ چشمي رو گريون نكن و........واي چه قدر دعا كردم:203::D
خدایانفر بعدی
را به راه راست هدایت فرما
خدایا محتاج نامرد نگردان:72::72:
سلام:
من آرزو می کنم که تمام لحظات عمرش با شادی , سلامتی
و
تمام دقایقش با یاد خدا معطر باشه............
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:
سلام :72:
به به! چه جاي خوبي!
خدايا!به همه ما,چه در اين انجمن و اين تاپيك (نفرات قبل -نفرات بعد)چه انجمن هاو محافل ديگر ,راه درست را نشان بده و عافيت و عاقبت بخيري دراين دنيا و دنيا ي آخرت عطا فرما!آمين
ببخشيد! حيفم آمد از خدا دانه اي طلب كنم . از خدا و خزانه ي بي انتهايش خرواري براتون طلب خير مي كنم:203:
(فكر كنم كمالگرايي اينجا مفيد باشه :227:)
فرازي از دعاي مكارم الاخلاق امام سجاد عليه السلام.
"خدايا آنچه را از آرزومندى و گمان گرائى و حسد ورزى كه شيطان در دل من همى افكند بياد عظمتت و تفكر در قدرتت و تدبير بر ضد دشمنت مبدل ساز. و آن كلمه زشت يا سخن ناستوده يا دشنام عرضى يا شهادت باطل يا غيبت مؤمن غائب، يا بد گفتن به شخص حاضر و مانند اينها را كه شيطان بر زبان من جارى كند. به سخن حمد، و مبالغه در ثنا، و سعى و دقت در تمجيد، و شكر نعمت، و اعتراف به احسان و شمردن نعمتهاى خودت، بدل فرماى."
با تشكر از mostafun به خاطر این دعایی كه درحقم كردی:72:
خدایا این نفر بعدی را لذت صبر را بچشان و او را قوی گردان كه مشكلات را در برابر عظمت خود و خدایش خرد و كوچك بشمارد و این مایه امیدواریش گردد.
متشکرم،
اين دعا هم برا خودم هم نفر بعدي:D
پروردگارا مرا ابزار ارامش خويش قرار بده.
بگذار در هر جا که نفرت است ،عشق درو کنم
وهر جا اسيب است عفو،
هرجا شک است ايمان،
هر جا نوميدي است اميد،
هر جا تاريکي است نور و
هرجا غم است سرور.
اي پروردگار عالم به من لطف کن تا بيشتر در پي تسکين بخشيدن باشم تا ارام شدن
همان طور که مي فهمم،فهميده شوم
همانطور که دوست دارم ،دوست داشته شوم .
زيرا در اثر دادن است که دريافت مي کنم.
در اثر بخشيدن است که بخشيده مي شوم
در مرگ خودم است که در زندگي جاودان متولد ميشوم.
خداوندا نداشتن غم و مشكلات را براي دوست بعديم آرزو نميكنم چون امريست محال، اما غلبه بر مشكلات و سلامتي را برايش آرزومندم.
خدایا !نفر بعدی رو راضی به رضای خودت قرار بده ....
عاقبت به خیرش کن ....
متناسب با صبر وتحملش امتحانش کن.....
خوشبختش کن ......
خودش وخانوادش رو با اهل بیت محشور کن.....
دستشو رها نکن.....دست منم رها نکن:302:
حالا کی هست این خانوم یا آقایی که من انقدر از صمیم دل براش دعا میکنم:103:
عجب دعایی...
........خدایا برای نفر بعدی دعا می کنم::::
مرا آن ده ...که ان به:72:
زماني پزشك و دانشمند معروف جهان " الكسيس كارل" پس از بررسي تاثيرات مطلوب دعا بر بيمارانش،با اطمينان اظهار داشت: اگر شما عادت دعاي خالصانه را ايجاد كنيد،زندگي تان به طرز چشمگير و بنيادي تغيير خواهد كرد.
منبع:كتاب قدرت دعا-كاترين پاندر
پس منم خالصانه واسه نفر بعدي دعا ميكنم و از صميم قلبم و ذره ذره وجودم ميخوام كه خدا همون چيزي رو بهش بده كه براش مفهوم خوشبختي،موفقيت،سلامتي،عاق بت خيري و ... داشته باشه. :203::203::203:
:72:
خیلی خیلی ممنون درسای عزیز,منم واسه تو بهترین ها رو آرزو میکنم....:shy:.....
برای نفر بعد هم امیدوارم واقعا به چیزهایی که براش تلاش میکنه برسه و همیشه خوش و سلامت باشه........
ممنون کامران جان :72: اتفاقا اخیرا خیلی در تلاشم که کاستی ها رو برطرف کنم.
و برای نفر بعدی "شناخت" آرزو می کنم. شناخت خویشتن و شناخت خالق.
سلام باز هم دعاهای عالی
من هم برای نفر بعد، از خداوند اراده قوی، تلاش مضاعف، و رشد توام با آرامش را خواستارم:72:
خدایا!! این دقیقا همون چیزیه که من بهش احتیاج دارم!
خدایا شکرت! چه به موقع رسیدم!
ممنونم آقای سنگ تراش، واقعا ممنونم. امیدوارم از ته دلتون دعا کرده باشید.:72::72:
من هم با تمام قدرتم همینها رو برای نفر بعدی آرزو می کنم.
اراده قوی، تلاش مضاعف، و رشد توام با آرامش:203:
منم دقیقا به این دعاها نیاز دارم
واسه همه این دعا رو میکنم که اراده قوی تلاش مضاعف و رشد توام با آرامش داشته باشند
برای نفر بعد وخودم هم دعا میکنم که روحیه انتقاد پذیر و خستگی ناپذیر و صبوری داشته باشه ان شاءا...
خدایا ، خدایا ، خدایا ..........
من برای همه بندگانت ، آرامش در لحظه لحظه زندگی .....
و صبر و استقامت در لحظات سختی و مرارت ....
و بخشایش و بخشندگی در لحظات شادی و رفاه ......
آرزو دارم.
خداوندا.....
همه ما را به راه راست هدایت فرما..
:203: :203: :203: :203: :203: :203:
خدایا ...
خدایا زندگی را سخت اما برایش شیرین کن...
خدایا اگر عاشق شد تنهایش نزار ...
الهی قربونت برم توهم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
الهی که نفربعدی عاقبت به خیرشه:203:
ممنون ماه تابان عزیز
چه دعای خوبی
منم برای نفر بعدی عاقبت به خیری و صبر سلامتی رو آرزو می کنم:72:
سلام...
ممنون...از دوست عزیز بخاطر دعای خوبشان..
خدایا بسیاری از افراد در این جهان همیشه در تلاش بودند تا به دیگران خدمت کنند و از شادی انان شاد شوند و همیشه سعی می کردند حتی دل یک نفر را نشکنند......
اما روزی فرا می رسد که مجبورند دلی را بشکنند ...نه به خواسته خود بلکه بر حسب شرایط و منطق ها و حکم عقلی.........انان را بخاطر ان روز ببخش.....
و توانی به انان عطا فرما تا دیگر هیچ گاه دلی را نشکنند....
الهی امین:203:
نقاب عزیز..
درست در همین لحظه داشتم همین دعا را برای خودم میگفتم. ممنون که به این زیبایی نوشتی.
خدایا من را ببخش.
خدایا برای نفر بعدی آرزو دارم که همواره قادر باشه خوب و عادلانه قضاوت کنه و هرگز عذاب وجدان آزارش نده.
الهی آمین..:203::203:
:72:
مرسی سارا 5 :72::203:
منم برای نفر بعدی آرزوی آرامش می کنم آرامشی توام با خودباوری و درک واقع بینانه و در عین حال امیدوارانه از زندگی ...
:72::203::203::203:
سلام :72:
من می خوام دعای طاهره جونم را به خودم اختصاص بدم چون مطمئنم که دعاش رد خور نداره از بس که دلش پاکه و خداوند مهربون قبولش داره.
ممنونم طاهره جونی:72::43::46:
و برای نفر بعدی عمل صالح، سلامتی، اعتماد بنفس صد در صد، +اندیشی همراه با واقع بینی، آرامش و صبر و در کل از همه موهبت های الهی بهترین هاشو از خداوند متعال طلب می کنم.:203::203::203:
خدایا تموم خوشبختها و شادیها و موفقیتها رو به دوست هم تالاریم عطا فرما و تموم بدیها رو از سر راش بردار........آمین:72:
دعاي فافا خيلي خوب بود گفتم اين همه انرژي خوب مال من .مرسي فافا مهربان
من هم براي اينكه حق نفر بعد را نگيرم عين همين دعاي فافا كه به دلم نشست را براي نفر بعدي مي كنم
خدایا تموم خوشبختها و شادیها و موفقیتها رو به دوست هم تالاریم عطا فرما و تموم بدیها رو از سر راش بردار........آمین :72:
باضافه دعاي خوب طاهره كه به قول estar7 كه رد خور ندارد
منم برای نفر بعدی آرزوی آرامش می کنم آرامشی توام با خودباوری و درک واقع بینانه و در عین حال امیدوارانه از زندگی ...
خدايا به او صبر، عطا كن تا در آزمايشهايي كه برايش مقدر كرده اي، بي تاب نگردد.
به او بينش بده، تا در برابر وسوسيه هاي شيطان مقاومت كند،
او را سرشار از نعمتهاي بيكران خود ساز،
آمين.
ممنونم mostafun:72:
خدای دوست داشتنی و محبوب من،
به او قلبی بزرگ عطا کن و سینه ای فراخ برای دوست داشتن و عشق ورزیدن ...
بی منت ، بی غرور ، بی توقع ، بی کلک ، بی منظور ، بی رعب و ... سرشار از پاکی و فرزانگی ...
:203::203::203::203::203::203::203::203::203:
ممنونم از دعای خوبت طاهره جان:72:
خدایا به نفر بعدی بینشی عمیق عطا فرما تا هیچ وقت زود قضاوت نکنه و همیشه و در هر شرایطی خودش جای دیگران بگذاره و زود درباره شون حکم صادر نکنه و اینکه همیشه دلی بدست بیاره که دل شکستن هنر نمی باشد.:72::72::72:
برايت دعا مي كنم كه اي كاش خدا از تو بگيرد/هر آنچه را كه خدا را از تو مي گيرد:203:
تو با خداي خود انداز كار و دل خوش دار
كه رحم اگر نكند مدعي خدا بكند
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد
وجود نازکت آزرده گزند مباد