-
+با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
من به عنوان يه دختر ميخواستم از دخترهاي تالار بپرسم كه دلايلتون براي ازدواج چيست؟.
من به شخصه براي اين ازدواج مي كنم كه يه همدل و همراه داشته باشم نه يه حمال.يكي كه من بتونم باعث پيشرفتش بشم و بهش كمك كنم چه از لحاظ مالي و چه معنوي و احساسي. و همسرم هم متقابلا بتونه باعث پيشرفت من بشه و من رو كمك كنه. و اينكه منو به كمال برسونه. و مابقي دلايل..........
-
RE: با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
می شه من هم مانند خانومهایی که در تاپیک" آقایان دلیلیتان برای ازدواج چیست" به جای خانومها نظر بدم؟ می شه؟
-
هرطور مايلين. ولي خواهشا همه رو متهم نكنين.
-
به لیست اخلاقهای خوبشون باید فضولی و در هر جایی نظر دادن رو هم اضافه کرد!!
چشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
به لیست اخلاقهای خوبشون باید فضولی و در هر جایی نظر دادن رو هم اضافه کرد!!
چشم.
اقاي سورنا مي تونين نظرتونو بگين ولي باز هم خواهش مي كنم با ديد منفي به دخترها نگاه نكنين
اقاي سورنا اگه ناراحت شدين عذر ميخوام. شما هم مثل اعضاي ديگر تالار ميتونين نظر بدين ولي من صحبتم بيشتر با خانمهاي محترم تالاره تا شما اقايون دلايل خانمها براي ازدواج رو بدونين.
-
دختران تالار کجایید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال کردنده اند پاسخی نمی دهید...ما که حق پاسخ نداریم چون موقعیت زنونست نه؟
-
با سلام خدمت دوست عزیز، قاصدک.
دلایل من برای ازدواج اینهاست:
1.نیاز به داشتن خانواده ای که در آن استقلال و احساس مسوولیت داشته باشم.
2.ارضای نیاز دوست داشتن و دوست داشته شدن
3.آرامش و تعادل
4. داشتن دوستی به نام همسر که با همفکری و کمک اون زندگی بهتری از دوران تجرد داشته باشم.
5.و در نهایت ........ مادر شدن........" احساسی فوق العاده زیبا از دیدگاه من"
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم دوست خوبم.
-
دلیل های من زیاد نیست فقط میتونم این چند مورد رو بگم که :
می خوام یکی باشه تو زندگیم که بهش اعتماد کنم یه امید بزرگ داشته باشم تو زندگیم
بدونم که هم من می تونم رو حضورش تو مشکلاتم حساب باز کنم هم اینکه اون از من انتظاراتی داشته باشه
در کل دوست دارم احساس مسئولیت جدی داشته باشم در مورد زندگیم و در مورد فردی که به عنوان همسر قبولش می کنم
و اینکه کسی باشه که بی هدف بهش دلنبندم و بدونم ارزشش رو داره که هر کاری رو انجام بدم تو زندگیم
به جدی فکر کردن هم نیاز دارم , زندگیم بعضی روزا واقعا الکی میگذره
شاید هم رسیدن به آرامش یه دلیل دیگه باشه که البته امیدوارم واقعا به آرامش برسیم بعد ازدواج ...
-
ساراي عزيز و ميترا جان از جوابهاتون ممنونم. تا حالا كه بحث ماديات پيش كشيده نشد و تا حالا به اين نتيجه رسيديم كه خانمها به دلايل مادي ازدواج نمي كنن.
نقاب شما هم ميتوني نظر بدي تا ما دخترا به فضولي و بدجنسي محكوم نشيم
-
نقل قول:
می شه من هم مانند خانومهایی که در تاپیک" آقایان دلیلیتان برای ازدواج چیست" به جای خانومها نظر بدم؟ می شه؟
بفرمایید... خیلی هم خوشحال میشیم ... اینجا یه فضای مجازی و عمومیه که هر کسی میتونه نظر خودش را بگه و محدودیتی وجود نداره... عنوان تاپیک این را میرساند که دلیل یه خانم برای ازدواج چی میتونه باشه و آقایان و خانمها در این مورد بحث کنند و دلیل نمیشه دراین موضوع صرفاخانمها بحث کنند.
-
برای دختر خانوما ازدواج خیلی متفاوت تر از آقایونه
گاهی ازدواج برای خانوما فقط به معنی شوهر کردنه یعنی یه خواستگاری از در می آدو دختر از ترس اینکه بی شوهر نمونه بودنه هیچ شناختی باهاش ازدواج می کنه و بعدشم با افتخار می گه من شوهر کردمو در اصطلاح ترشیده نشدم
اینو بهش می گن یه ازدواج بی هدف البته من اصلا به ازدواج های سنتی تو هین نمی کنم اگر شناخت وجود داشته باشه چرا که نه ولی شرط او برای ازدواج شناخته
حالا میریم سر اینکه خانوما چرا اصلا ازدواج می کنن
1 اگه عاشق باشن ازدواج تنها راه برای رسین به عشقشونه چون آرامش رو در زندگی با اون فرد می بینن
2 بعد از آن فکر می کنم حس استقلال طلبیه که تو هر فردی وجود داره یعنی خانوما ازدواج می کنن برای اینکه دوست دارن مستقل بشن و زندگیی رو آغاز کنن که نیمی از اونو خودشون تشکیل می دن
3 خانوما چه بخوان چه نخوان دنبال یه تکیه گاهن که بهش تکیه کنن و در یک سری مشکلات بهش پناه ببرن چه کسی بهتر از مرد زندگیه آدم
4 خانوما بعد از ازدواج برای کار کردنشون هدف پیدا می کنن تا بیشتر تلاش کنن برای زندگیی که ساختن
4 دوست دارن در یک زندگی جدید در حکم یک زن نقش آفرینی کنن
5 خانوما با ازدواج دوست دارن خوددشونم تکیه گاه یه مرد بشن و احساس کنن دارن اونو به پیشرفت می رسونن
6 با ازدواج نیازهای عاطفیشون شون توسط مردشون برطرف میشه و از خسته گیهای زندگی به آغوش همسرشون پناه می برن تا آرامش بگیرن
7 با ازدواج خودشون می تونن آغوشی باشن برای خستگیهای فرده دیگه ای که بهشون نیاز داره
8 می تونن طعم زیبای مادر شدن رو بچشن
.
.
.
البته خانومهای گرامی این چیزایی بود که به ذهن من رسید اگه جمع بستم معذرت می خوام شما می تونین دلایل منو قبول نداشته باشین و ردش کنین
-
با سلام خدمت قاصدک جون و دوستان و آقایونی که نظر دادن و من نظر دادن آقایون رو فضولی نمی بینم و ازشون دعوت می کنم اگر نظری دارن (البته امیدوارمبر ضد خانمها جبهه نگیرن) خوشحال می شیم بشنویم:
واما دلایل ازدواج شخص خود بنده:
1- ازدواج نمی کنم که تکیه گاهی داشته باشم ازدواج می کنم که همراه داشته باشم
2- عقیده دارم ازدواج مانند شالوده یک خانه است و زن و شوهر باید با کمک هم این شالوده را پاگذاری کنند و خانه زیبای خود را با کمک هم بسازن
3- ازدواج نمی کنم تا از لحاظ مادی تامین شوم وپول تو جیبم باشه ازدواج می کنم تا در امد خود را برای ساختن زندگی بهتر در کنار کسی که عاشقانه و به خاطر خودش انتخابش کردم تقسیم کنم
4- ازدواج را در این نمی بینم که از چنگ ترشیدگی فرار کنم بلکه تولدی دوباره می بینم حال در هر سنی که می خواهد باشد
5- این قدری که انسانیت و شرف شوهرم برام مهم محتویات جیبش برام مهم نیست وبا مادیات تا جایی که رفع نیاز بشه و زندگی راحتی داشته باشم برام کافی
6- ازدواج نمی کنم تا به جیب و تیپ و تحصیلات و ... شوهرم کلاس بزام بلکه به خودم می بالم و بهش افتخار می کنم
7- خوشبختم و خوشحال از اینکه دارم ازدواج می کنم با کسی که خودش و خودش و خودش برام مهم است
-
شاید کلمه ی "همراه" رو که شادزی عزیز گفت خیلی بهتر از کلمه ی تکیه گاه باشه
-
سلام دوستان عزیز
من ازدواج کردم :
به این دلیل که به یک همراه برای ادامه راه برای رسیدن به هدف نیاز داشتم (هدف مشترک)
به این دلیل که کسی رو که انتخاب کردم فقط و فقط وجودش برام مهم بودوهست
به این دلیل که از انتخابم شناخت داشتم
به این دلیل که ازدواج سنت پیامبر است وانسان رو در انجام خیلی از گناه ها محدود میکنه
به این دلیل که تشکیل خانواده بدم و بتونم مادر بشم
وبه این دلیل که ...
-
سلام
برخی دلایل من:
با توجه به فرهنگ ایرانیم بهترین راه ازدواج (البته موفق) است.
پاسخ به نیازهایی از قبیل : همراهی، درک متقابل، همدلی، دوستی، عشق و ...
دوست دارم وقتم را برای کسی بگذاریم و کسی را خوشحال کنیم. دوستش بدارم و دوستم بدارد، می خواهم طعم عاشق شدن را بچشم.(و فکر کنم بهترین گزینه همسرم می باشد)
مدیریت یه زندگی جدید را در دست بگیرم و این جنبه از وجودم را امتحان کنم.
موهبت مادر شدن و تربیت یک انسان خیلی خیلی لذت بخش و زیباست...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
با سلام خدمت قاصدک جون و دوستان و آقایونی که نظر دادن و من نظر دادن آقایون رو فضولی نمی بینم و ازشون دعوت می کنم اگر نظری دارن (البته امیدوارمبر ضد خانمها جبهه نگیرن) خوشحال می شیم بشنویم:
واما دلایل ازدواج شخص خود بنده:
1- ازدواج نمی کنم که تکیه گاهی داشته باشم ازدواج می کنم که همراه داشته باشم
2- عقیده دارم ازدواج مانند شالوده یک خانه است و زن و شوهر باید با کمک هم این شالوده را پاگذاری کنند و خانه زیبای خود را با کمک هم بسازن
3- ازدواج نمی کنم تا از لحاظ مادی تامین شوم وپول تو جیبم باشه ازدواج می کنم تا در امد خود را برای ساختن زندگی بهتر در کنار کسی که عاشقانه و به خاطر خودش انتخابش کردم تقسیم کنم
4- ازدواج را در این نمی بینم که از چنگ ترشیدگی فرار کنم بلکه تولدی دوباره می بینم حال در هر سنی که می خواهد باشد
5- این قدری که انسانیت و شرف شوهرم برام مهم محتویات جیبش برام مهم نیست وبا مادیات تا جایی که رفع نیاز بشه و زندگی راحتی داشته باشم برام کافی
6- ازدواج نمی کنم تا به جیب و تیپ و تحصیلات و ... شوهرم کلاس بزام بلکه به خودم می بالم و بهش افتخار می کنم
7- خوشبختم و خوشحال از اینکه دارم ازدواج می کنم با کسی که خودش و خودش و خودش برام مهم است
دیدگاه شما قابل ستایش است شادزی. واقعا همسر شما باید به این دیدگاه افتخار کند
:72:
-
از همه دوستان ممنون.
ازدواج مي كنم تا بدونم يك نفر هست هميشه به يادم باشه و منم به يادش باشم.
ازدواج مي كنم تا همراه و همدل يكي باشم
ازدواج مي كنم تا باعث پيشرفت همسرم بشم نه مانع پيشرفتش.
ازدواج مي كنم تا شاديها وغمهايم را با او تقسيم كنم.
ازدواج مي كنم تا به وجود همسرم بنازم نه به مال و قيافه و تحصيلاتش.
ازدواج مي كنم تا بتوانم حس مسئوليت پذيري را درك كنم
ازدواج مي كنم تا بقول دوستان حس زيباي مادران رو درك كنم و اينكه بدانم مادرم برايم چه زحماتي كشيده است.
ازدواج مي كنم تا بتوانم در كنار همسرم ارامش داشته باشم
ازدواج مي كنم تا بتوانم گناه نكنم
ازدواج مي كنم تا بتوانم نيمي ديگر از ايمانم را بيابم
ازدواج مي كنم تا به كمال برسم
ازدواج مي كنم تا به سنت پيامبر عمل كنم
و...............................
نقاب و سورناي عزيز اگر من تندي كردم در حضور دوستان از شما اعضاي محترم تالار عذر مي خواهم. اگر شما هم نظر بدين خوشحال ميشيم و باعث افتخارمونه.
-
سلام به همگی
منم دقیقا ازدواج نمیکنم چون تکیه گاه میخوام یا میتونم تکیه گاه بشم چون قراره با یه انسان دیگه مثل خودم ازدواج کنم که فقط تو یه سری چیزا با من متفاوته و اصلا یه انسان به خاطر فانی بودنش قابل تکیه نیست (چون هیچ تضمینی وجود نداره که من فردا هم باشم ) من ازدواج میکنم تا اون چیزایی رو که به عنوان یه دختر از یادگرفتنشون محروم بودم و لازمه انسانیت هست در کنار همسرم که اون هم نیاز به یادگیری متقابل داره یاد بگیرم (یادگیری تمام جنبه های انسانی به دور از جنسیت)
من هر چی فکر میکنم که علت ازدواجمو ارضاء نیازهام باشه (جسمی ,روحی و عاطفی و ...) میبینم که ازدواج سختترین و پرمسئولیتترین راه ممکنه واسه برآورده شدن نیاز هست نیاز به عشق و ... جاهای دیگه با هزینه کمتر هم میشه برطرف کرد ولی فکر میکنم هیچ جای دیگه ای امنتر از محیط خانواده برای تمرین کمال نمیشه پیدا کرد جاییکه به خاطر عشق به همسر یا فرزند خیلی از سختی ها واست آسون میشه خیلی از تلخیها شیرین میشه خیلی از ناامیدی ها امید میشه و وجود خانواده ات و حس مفید بودن خیلی اوقات باعث تشویق برای ادامه راه میشه
من معتقدم با ازدواج نه آرامش و نه راحتی بیشتر از اینی که الان دارم نصیبم میشه ولی احساس میکنم ظرف مسئولیت پذیری انسانها بیشتر از اینها جا داره که راه دیگه ای بجز ازدواج نمیتونه پرش کنه البته این وسط بیشتر نیازهای انسان هم به شیوه درست ارضا میشه (البته همه اینها در یک ازدواج و انتخاب درست محقق میشه نه هر صیغه عقد دائم)
-
با تشکر از همگی از جمله آقای سورنا که نسبت به بنده لطف دارن
همه دوستان نظراتشون تقریبا یکی بود و ایشالا که تونسته باشیم گوشه ای از بدبینی آقایون را کم کرده باشیم. با سپاس از همه دوستان
-
ببخشید واقعا معذرت می خوام. این رو از سمت یک مرد مطرح می کنم .
دوستان نظراتشون عالی بود، مشارکت، تلاش پایاپای ، صداقت و...
اما یه سول
پس اینایی که تو تالار میان، اینایی که می بینیم، از پسر 25-6 ساله انتظار خوشبخت کردنشون رو دار که قسمتی از این خوشبختی جشن عروسی مجلل، هزینه تعویض لباس برای هر مراسمی و... است، مدام مردشون رو با این و اون مقایسه می کنند و سرکوفت محبت و عشق و پول مردهای دیگه رو بهش می زنن، خستگی مردشون رو نمی فهمن، با یه تغییر رفتار مردشون تا حد انزجار ازش متنفر می شن و... کیان. تو را به خدا کیا هستن اینا.
-
یه زن اززندگی چی می خواد؟ جزاینکه بدونه یه مردی داره که زنشو همراه زندگیش میدونه؟ شب وقتی میرسه خونه کسی منتظرشه که بخواد بارش رو از دوشش ورداره ،دلواپسی هاشو بیاد به اون بگه
گاهی وقتا سر شو بذاره رو دوش زنش همه دل تنگیهاشو به اون بگه ،بدونه یکی هست که بدون هیچ نگرانی حرفاشو بهش بزنه و.......
این یعنی اینکه تواین دنیا حداقل من مایه ارامش یه نفر هستم.......
به خداوند قسم من هم چین مردی می خوام حالا اقا پسرای تالار می خوان باور کنن که همچین دخترایی هستن یا نه دیگه نمی دونم
-
من یک دختر ... ساله ام و سوال خوبی شده. من کارمندم و از موقعیت اجتماعی خوبی هم برخوردارم .
فقط می تونم دلیل ازدواجم رو نیاز به احساسات و عواطفم بدونم که با وجود داشتن پدر و مادر مهربان هنوز ارضا نشده و تشنه محبتی دیگر است. البته دلایل تمام دختران برای ازدواج فکر می کنم همین باید باشد. تنهایی بد دردی است و هیچ چیز نمی تواند جای یک پشتیبان و مدافع واقعی را برای ادم پر کند. پدر و مادر همیشه به اندازه پدر و مادریشان از انسان دفاع می کنند. گاهی نیاز به یک همصحبت آنقدر خلایی در زندگی ایجاد می کند که هیچ شغل و پدر و مادری نمی تواند جایگزین آن شود. البته مادر تنها همراز و همدل است اما نوع محبتش همدردیش مادر گونه است. می فهمید که چه می گویم.
در بعضی مواقع فامیل و دوستان آنچنان نگاهت می کنند که احساس ترشیدگی بر آدم غلبه می کند . آنها هیچ چیز دیگر را فکر نمی کنند و به دختری که سنش یک مقدار بالاتر رفت فقط به چشم یک دختر در خانه مانده نگاه می کنند . فرار از این نگاهها و احساسها گاهی وقتها دلیلی برای ازدواج می شود. درکنار آن دلسوزی و نگرانی پدر و مادر و گاها صحبتهایشان نیز فراموش نشود. اما همه این حرفها چه فایده ای دارد وقتی پسر ها حق انتخاب دارند و ما دختر ها باید منتظر بمانیم تا انتخاب شویم..:47:
-
آقای سورنا باز دارین یه طرفه میرین و جمع می بندیناااا
این تالار نشون نمیده که تمام دخترای ما این جوری هستن
اتفاقا اکثر دخترای امروزی اصلا علاقه ای به مراسم ازدواج ندارن و اگر هم داشته باشن به یه جشن ساده بین دوستان قناعت می کنن
هم چنین در مورد مقایسه کردن باید بگم مردا هم کم مقایسه نمی کنن ...
والا تو صفحه دلایل مردان برای ازدواج چیزی در مورد این تاپیک نخوندیم فقط بدی های خودمون (دخترا) رو خوندیم
-
نقل قول:
اما یه سول
پس اینایی که تو تالار میان، اینایی که می بینیم، از پسر 25-6 ساله انتظار خوشبخت کردنشون رو دار که قسمتی از این خوشبختی جشن عروسی مجلل، هزینه تعویض لباس برای هر مراسمی و... است، مدام مردشون رو با این و اون مقایسه می کنند و سرکوفت محبت و عشق و پول مردهای دیگه رو بهش می زنن، خستگی مردشون رو نمی فهمن، با یه تغییر رفتار مردشون تا حد انزجار ازش متنفر می شن و... کیان. تو را به خدا کیا هستن اینا.
این هم بخشی از واقعیت اکنون جامعه ما هست .
اما هنوز هم هستند افرادی مانند خانم روزن http://www.hamdardi.net/archive/index.php/thread-5014-1.html
خانم چکامه که با چنگ و دندان و صبر مثال زدنی زندگیشو حفظ کرده
سرگذشت خانم f_z و.....
-
نقل قول:
sorena_arman نوشته :
اما یه سول
والا به خدا ما که اینطوری نیستیم.
نمیدونم چرا هر چی خانم از نوع بد گیر شما میافته آقا sorena
-
حرف سورنا درسته و به قول سوگند66 اینا هم بخشی از واقعیات جامعه هستند
ولی اگه قرار باشه همه این جوری در مورد هم قضاوت کنند باید بگیم پس کجا هستند اون آقایونی که به انسانیت نزدیکند
آمار مردان تبه کار و خلافکار و زندانی و معتاد به انواع مخدر و مشروبات الکلی و مجرمان اقتصادی و سیاسی و متجاوزان به عنف و خائنین به زن و فرزند و هزار با عرض معذرت کوفت و مرض دیگه بیشتر هست یا زنان با همین خصوصیات
برید آمار دقیق روابط جنسی در پسران قبل از ازدواج رو با دختران مقایسه کنید هنوز هم آقایون تو خیلی زمینه ها جلو هستند
برید تو دادگاهها ببینید چند درصد از طلاق ها واسه ظلم های که آقایون به خانوماشون میکنند
تو زندگی های اطرافیانتون چند تا زن هست که فقط سوخته ساخته به خاطر بچه هاش
اینا زن نیستند اینا دختر نیستند ؟
اگه واقعیت جامعه دختران پرتوقع هست این دختران دست پرورده همجنسان خود شما هستند همان کسانی که افتخار میکنند توقع بیجا بوجود بیارن واسه زن و بچه شون
یه کم انصاف هم بد نیست به خدا
فرهنگ غلط و جامعه فاسد و .... که یه مشت دختر به تنهایی نساختند همه آقایون مثل آقایون این تالار فکر نمیکنند
یه کم هم به پدران جامعه ما به دوستای خودتون که زیر بار هر حرفی میرن دقت بکنید اونا هم کم بی تقصیر نیستند اونا هم تو این فرهنگ مزخرف شریکند
ولی آیا اونارو هم اینقدر متهم میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
اما یه سول
احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........:300:
-
[align=justify]سلام به همه خوبان
اول : اینکه ایجا یک جمع دوستانه است و چرا این همه جبهه گیری میکنید عزیان ؟
دوم : همانطور که اقایونی وجود دارند که با تمام روح و جانشون همسرشون رو درک میکنن خانم هایی هم هستن که حتی با نون خشک شکم خودشون و بچه هاشون رو سیر میکنن . دخترانی هم هستند که انقدر گذشت دارند که نه تنها به حداقل دارایی همسرشون راضی هستند بلکه او را در تمام مشکلات یاری میکنن
سوم : دلیل من برای ازدواج ( پیدا کردن یک انسان که بتونم با تکیه و توکل به روح با عظمتش روح خودم رو به تکامل برسونم )[/align]
-
با سلام
آقای سورنا و آقا کامران عزیز
این خانمها نه از کره ماه امدن و نه از جای دیگه تو همین جامعه هستند. همون دخترهایی هستند به نظر شما آقایون جذاب نیستند، خوش هیکل نیستند و با تیپی ساده وارد جامعه می شن در حالی که تا اونجایی که من می دونم آقایون مشکل پسندن و می رن دست روی دختران خوش استیل می زارن خوب طبعا اینان خرج و مخارشون هم مثل خودشون خوش استیل هست . فقط باید کمی از مشکل پسندیتون کم کنید و گرنه از این دختران اون قدر زیادن که باور کردنی نیست. البته یک مورد دیگر هم هست: خانواده ها. این خانواده ها هستند که با چشم و هم چشمیشون جوانها را مجبور به مجالس سنگین می کنن در حالی که شاید قلبا راضی به چنین مجالسی نباشن. پس تنها خود دختر مقصر نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
احتمالا این خانم ها از کره ی دیگه ای! اومدن!!!..........واقعیت چیز دیگه هست...من منکر خانم هایی که با همسرشون توی خیلی از مسایل کنار میان نمیشم.....اما مگه تعدادشون چقدره؟!.......بسیار اندک........تازه ما از کجا پیداشون کنیم!؟؟؟.........همین دیروز یه عروسی دعوت بودم.....دیگه خیلی واضح بود لباس هر خانمی بین 250 - 500 آب خورده بود دیگه(حداقلش!....)...این فقط یه قلمش بود به قول معروف!!!.......تازه همون خانمی که خیلی جاها با همسرش راه میاد.......با دیدن این اوضاع عقده ای میشه!.........متوجه منظورم که هستین سورنا جان؟!.........و بعدش(حتی چند سال) بهت سرکوفتش رو میزنه و نزنه هم از درون ناراحته و.............مگه غیر از اینه!؟؟؟..........:300:
سلام کامران عزیز
من فکر نمی کنم خانومی که همراه و در کنار همسرش باشه با دیدن لباسی که تن خانومه دیگه است عقده ای بشه اون اگه در کنار همسرش احساس آرامش کنه نه اون لباس و نه خیلی چیزای ظاهری دیگه به چشمش نمی آد
بعدشم اینکه شما می گین لباش هر خانوم در مهمانی 250-500 بود دلیل بر محکوم کردن خانوما نمی شه مثل اینه که ما بگیم کت شلوار آقایون چرا باید 300 -500 تومان باشه
یه سری چیزا متاسفانه تو جامعه ی ما عرف شده و قیمتش همینه تازه خیلی از آقایون خودشونم دوست ندارن که همسرشون با ظاهری آراسته در مهمانی حضور پیدا نکنه
این ها باعث نمی شه که دید پیدا کنیم نسبت به جامعه برادر خوبم
اگر زنی لباس ارزان قیمت بپوشه کم خرج کنه یا حرفی از پول نزنه می شه نمونه دیگه می شه روی بقیه ی رفتارهاش قلم کشید و گفت این یک فرشته است
و اگر زنی در یک مهمانی یک لباس تقریبا گران قیمت بپوشه می شه گفت که هیچ ارزشی برای همسرش قائل نیست و اونو فقط برای پولش می خواد
مطمئن باشین اینجور نیست
موفق و پیروز باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
سلام کامران عزیز
من فکر نمی کنم خانومی که همراه و در کنار همسرش باشه با دیدن لباسی که تن خانومه دیگه است عقده ای بشه اون اگه در کنار همسرش احساس آرامش کنه نه اون لباس و نه خیلی چیزای ظاهری دیگه به چشمش نمی آد
بعدشم اینکه شما می گین لباش هر خانوم در مهمانی 250-500 بود دلیل بر محکوم کردن خانوما نمی شه مثل اینه که ما بگیم کت شلوار آقایون چرا باید 300 -500 تومان باشه
یه سری چیزا متاسفانه تو جامعه ی ما عرف شده و قیمتش همینه تازه خیلی از آقایون خودشونم دوست ندارن که همسرشون با ظاهری آراسته در مهمانی حضور پیدا نکنه
این ها باعث نمی شه که دید پیدا کنیم نسبت به جامعه برادر خوبم
اگر زنی لباس ارزان قیمت بپوشه کم خرج کنه یا حرفی از پول نزنه می شه نمونه دیگه می شه روی بقیه ی رفتارهاش قلم کشید و گفت این یک فرشته است
و اگر زنی در یک مهمانی یک لباس تقریبا گران قیمت بپوشه می شه گفت که هیچ ارزشی برای همسرش قائل نیست و اونو فقط برای پولش می خواد
مطمئن باشین اینجور نیست
موفق و پیروز باشین
اینکه عقده ای میشن یا نه رو باید از خانم ها.....بپرسین!!!.......منظورم این بود که این لباس فقط برای همین یه عروسی هست و بس........یعنی منظورمو متوجه نشدین!؟......ظاهر آراسته....یا چشم و هم چشمی و توقعات.......:160:
-
خوشحالم که بالاخره چند نفر یه چیزی گفتن و مثل بقیه موافق آقای سورنا نبودن و نگفتن این ها واقعیت جامعه است
آقا کامران خودتون تو امضاتون یه چیزهایی نوشتین که بر میگرده به هم جنس هاتون
فکر نکنم دختری تو این جامعه باشه که تا صبح بشینه با کانال های اروپا حال کنه و بعد به شوهرش گیر بده تو چرا آرایش نمی کنی تو چرا اینجوری لباس نمی پوشی تو چرا سایزت اینقدر نیست
دختری نیست که به شوهرش گیر بده تو این لباس رو نپوش چون جلف و من دوست ندارم
و هم چنین این دخترا نیستن که خودشون دید و بازدیدشون رو از مردای دیگه می کنن و در جواب اینکه "خوب اگه دوست داری این مدلی رو من هم اینجوری لباس بپوشم" میگن نه لازم نکرده همینجوری خیلی خوبه
پس حق بدین در برابر این همه زورگویی یه همچین حسی گاهی به آدم دست بده
و اگه من ادمی هستم که چشم و هم چشمی میکنم با زنهایی که مقابل چشم شوهرم هستن فقط به خاطر اینه که شوهرم احساس کمبود نکنه و اگه فردا خیانت کرد این دلیل رو نیاره که اونجوری که من میخواستم نبودی و به خودت نمی رسیدی
-
عجب دلیلی برای چشم و هم چشمی خانومها آوردید!!! دیگه بابا شما شاهکار نمودید.
آقایون عزیزی که خانومتون شما رو نیومده از سرکار می بره که خرید کنید براش و تمام رنجی که برای بدست آوردن ذره ذره اون پول کشیدید رو یه مرتبه به باد فنا می ده یادتون نره :
خانومتون قصدش از آزار شما، آزار شما نیست. اون می خواد عشق!! خودش رو نشون بده. می خواد شما احساس کمبود نکنید. یه موقع فکر بد نکنید که اون می خواد خودشو به رخ اینو اون بکشونه ولو به قیمت تا 12 شب کار کردن همسرش!! اونها نماد عشقن! اینشونم از رو عشقه!! فقط اون بنده خدا یادش می ره،(البته خوب حق داره شما هم اکر حواستون فقط به عشق ورزی بود یادتون می رفت) که شما با کفشی که 4 سال پیش توی یک مجلس پاتون بود به اون مراسم میاید!! یاشما واقعا بهتون فشار میاد از خریدن اون لباس. مثل من و شما که نیستند همه درگیریمون کانالهای ماهواره باشه! و یا هیکل این خانوم و اون خانوم! اونها مرتب در حال عشق ورزی هستن . از دستشون در می ره!!
یه موقع فکر نکنید همه مثل منن ها.. شما ها گلید. شماها خوش بین باشید. همه چیز رو به فال نیک بگیرید. حتی این ولخرجی ها رو. همه که مثل سورنا اینقدر بی جنبه نشدن که از این نوع عشق خانومها به همسرشون حالت تهوع بهش دست می ده!!
bloom بله برای زنانی که می دونن همسرشون داره و بهش سختی وارد نمی شه از خرید این لباس حرف شما صحیحه . برای زنی که می دونه همسرش بابت این لباس باید دو سه ماه سه چهار ساعت اضافه کاری هر روز واسه یا از خرج حقیقی خودش بزنه نظرتون چیه؟ بازم اونو انسان منفی نمی دونید. شما انسان منفی رو ، انسان فاقد شعور رو ، انسان بدون درک رو ، ... کی می دونید؟
-
خلایق هرچه لایق.......:300:.....ما که داریم میریم......هرکاری خواستین بکنین:D.....
-
سورنا حرفت واقعا ایول داره ،حالا شاید بگی من که دخترم چرا انقد طرف دخترا رو
می گیره؟ولی من واقعا طرف حقم
توی این جامعه متاسفانه ادما یا ازاینور پشت بوم میوفتن یا از اونور پشت بوم
خیلی کم پیش اومده که هردو طرف از ازدواج راضی باشن و عدالت کاملا برقرار باشه(مسولیتها به یه اندازه تقسیم بشه) در اکثرمواقع یا خانمها یا اقایون بیشتر به فکر
سو استفاده هستن تا ایجاد یه زندگی مشترک
نمی دونم تایپیک روزن با عنوان خیلی تنهام یادته یا نه
ولی فکرمیکنی چند درصد از زن وشوهرا مثل این دو تا عاشقن؟
-
نقل قول:
عجب دلیلی برای چشم و هم چشمی خانومها آوردید!!! دیگه بابا شما شاهکار نمودید.
آقایون عزیزی که خانومتون شما رو نیومده از سرکار می بره که خرید کنید براش و تمام رنجی که برای بدست آوردن ذره ذره اون پول کشیدید رو یه مرتبه به باد فنا می ده یادتون نره :
خانومتون قصدش از آزار شما، آزار شما نیست. اون می خواد عشق!! خودش رو نشون بده. می خواد شما احساس کمبود نکنید. یه موقع فکر بد نکنید که اون می خواد خودشو به رخ اینو اون بکشونه ولو به قیمت تا 12 شب کار کردن همسرش!! اونها نماد عشقن! اینشونم از رو عشقه!! فقط اون بنده خدا یادش می ره،(البته خوب حق داره شما هم اکر حواستون فقط به عشق ورزی بود یادتون می رفت) که شما با کفشی که 4 سال پیش توی یک مجلس پاتون بود به اون مراسم میاید!! یاشما واقعا بهتون فشار میاد از خریدن اون لباس. مثل من و شما که نیستند همه درگیریمون کانالهای ماهواره باشه! و یا هیکل این خانوم و اون خانوم! اونها مرتب در حال عشق ورزی هستن . از دستشون در می ره!!
یه موقع فکر نکنید همه مثل منن ها.. شما ها گلید. شماها خوش بین باشید. همه چیز رو به فال نیک بگیرید. حتی این ولخرجی ها رو. همه که مثل سورنا اینقدر بی جنبه نشدن که از این نوع عشق خانومها به همسرشون حالت تهوع بهش دست می ده!!
bloom بله برای زنانی که می دونن همسرشون داره و بهش سختی وارد نمی شه از خرید این لباس حرف شما صحیحه . برای زنی که می دونه همسرش بابت این لباس باید دو سه ماه سه چهار ساعت اضافه کاری هر روز واسه یا از خرج حقیقی خودش بزنه نظرتون چیه؟ بازم اونو انسان منفی نمی دونید. شما انسان منفی رو ، انسان فاقد شعور رو ، انسان بدون درک رو ، ... کی می دونید؟
سلام سورنای عزیز
اشتباه نکنین من به هیچ وجه زنی رو که همه ی حقوق همسرش رو برای خریده یک مهمونی به باد می ده تایید نمی کنم و این آدم رو مثل شما فاقد شعور و درک و فهم می دونم
و به عنوان یک زن هیچ وقت قبول نمی کنم همسرم با کفش 4 سال پیش وارد مجلس بشه و من لباس آنچنانی بپوشم
من از هیچ گروهی دفاع نمی کنم ولی اینو خوب می دونم که هیچ زنی وقتی عاشقانه همسرش رو دوست داشته باشه نمی تونه مشکلات و سختی کشیدن هاشو ببینه چه برسه به اینکه بخواد بی رحمانه پول زحمت کشیده ی اونو چشم بسته خرج کنه و هیچ مراعاتی هم نکنه
اگر واقعا خانم های متاهل این کارو با همسرشون می کنم من برای خودم و همه ی خانوما متاسفم و دست همه ی مردان زحمت کش این مرزو بوم رو می بوسم
:72::72:
-
گل مریم جان مرسی که طرف حقی!!! این دختران که دارن یا از این طرف بوم میفتن یا از اون طرف بوم... چون طبق گفته های سورنا مشکلات بیشتر دخترا هستن
نمیدون کجا زندگی میکنین سورنا ولی جایی که من زندگی میکنم فعلا بیشتر زنها پابه پای شوهراشون دارن کار میکنن و تو تمام خرج و مخارج با اون ها سهیم میشن
اون خانومی هم که لباس 250 تومانی میپوشه چون میدونه شوهرش اینقدر داره (ولی انقدر محکم چسبیده به مالش که دلش نمیاد حتی 25 تومان پول بده بره یه کفش بگیره) وگرنه هیچ زنی نیست تو اوضاع نداری شوهرش بره از این کارا کنه
شما هم آره میدونم اصلا دغدتون کانال های ماهواره نیست شما دغدتون اینه که چون طرز تفکرتون خیلی قشنگه همیشه یکی گیرتون میفته درست برعکس عقاید خودتون و بعد همه رو مثل همون میبینین
-
چرا هميشه ما ادما عادت داريم نيمه خالي ليوانو ببينيم.؟؟ درسته. گرچه مثالهايي از قبيل مثالهاي اقاي سورنا تو جامعه پيدا ميشه. ولي چرا ما ازخود گذشتگيهاي بقيه رو ناديده مي گيريم؟؟؟ هم خانمهاي ازخودگذشته و فداركار داريم و هم اقايون با گذشت و فداركار.
چرا شما اقايون هميشه تقصيرو به گردن خانمها ميندازين؟ خانمها تا جايي كه بتونن ازخود گذشتگي ميكنن مگه اينكه ........... چرا ازدواجهاي دانشجويي رو درنظر نميگيرن؟؟؟ چرا هميشه به ازدواجهاي مجلل و لباسهاي گران قيمت اشاره مي كنين؟
به راستي چرا اينگونه است؟؟؟؟؟؟
راستي اقا كامران چرا بايد يك خانم با نخريدن يك لباس گران قيمت براي عروسي عقده اي شود؟ مگر شخصيت به لباس است؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
چرا ازدواجهاي دانشجويي رو درنظر نميگيرن؟؟؟ چرا هميشه به ازدواجهاي مجلل و لباسهاي گران قيمت اشاره مي كنين؟
راستي اقا كامران چرا بايد يك خانم با نخريدن يك لباس گران قيمت براي عروسي عقده اي شود؟ مگر شخصيت به لباس است؟؟؟
میشه اینقدر مثال ازد دانشجویی رو نزنین!؟؟........:160:.......آخر و عاقبتش رو کسانی که باید بدونن میدونن!...........
مورد دوم رو هم بهتره از همجنس های خودتون بپرسین..:300:...آخه من دختر نیستم جواب بدم!......
-
به نظر من اگه مدام بخواییم دنبال مقصر و متهم بگردیم پیشرفت چندانی نخواهیم داشت.
شما چی فکر می کنید ؟