-
***هشدار به دختران وپسران تالار ***
با سلام
بنده در تاپيكي به يكي از اعضاي تالار همدردي به قول جناب مدير تالار تهمت( جلوه گري و خودبزرگ بيني ) زدم هنوزم روي حرف خودم هستم و مي خوام يه مورد ديگه رو هم اضافه كنم و اون هم دروغ ،هذيان گويي و رياكاري است !!!!!!!!!!
چرا بعضي ها فكر مي كنند در محيط اينترنت هر چي دلشون مي خواد مي تونن بگن!!! راست و دروغش رو هم كسي نميشه تشخيص بده و اصلا هم مهم نيست چي بر سر زبانمون جاري ميشه و هر چي دلمون مي خواد مي نويسيم !!!!
اتفاقا با داشتن اطلاعات از دنياي ارتباطات به سادگي ميشه انسانهاي شياد و بيمار رو شناخت !!!
از همينجا به كليه دوستان هشدار مي دم كه در اين تاپيكهايي كه مطرح ميشه سعي كنند زود باور نباشن و فريب هذيان گويي و دروغهاي احتمالي برخي انسانهاي بيمار رو نخورن !!!
يكي از اعضا كه از نام بردنش خودداري مي كنم ادعا مي كنه در يكي از كشورهاي خارجي زندگي مي كنه و چند تا تاپيك هم در اين مورد زده و داستان خاطرات اونجاش رو تعريف كرده و خيلي از عزيزان هم باهاش همدردي كرده اند !!!! ....... راستش من از همون ابتدا به حرفهاي ايشون مشكوك بودم و ناچارا بعد از بررسي و تحقيق از طريق دنياي IT متوجه شدم كه درچند تاپيكي كه ادعا كرده زمان نوشتن متنش در يكي از كشورهاي اروپايي بوده!!!! ، جاي اروپا و تهران خودمون رو تغيير دادن و ايشون از * پرندك تهران خيابان عباس آباد با پيش شماره تماس 88...... وارد دنياي اينترنت شدن و بحثهاي انديشنمندانه خود رو مطرح كرده و مي كنند . به هر حال خواستم تا به عنوان يه برادر كوچيكتر و از سر دلسوزي اين مورد رو ياد آور بشم تا شايد دوستان عزيز مخصوصا خواهراي گلم مواظب همه چيز و همه كس باشن :302:
PARANDAK Andisheh Tower , Abbas Abad St,
phone: +98-21-884***
موفق و شاد وپيروز باشيد .:302:
-
RE: *******هشدار به دختران وپسران تالار ******
سلام
آرمان جان احسنت
ممنون بخاطر این هشدارت
ولی بجز این روش شما ایشون ( اگر همونی باشه که من فهمیدم ) یک سوتی بزرگ هم داده بود در دوتاپیک مختلف خودش .
-
RE: ***هشدار به دختران وپسران تالار ***
واقعا؟؟ چه فرقی می کنه که از کجا کانکت شدیم، چرا باید با همچین کاری همه چیز رو زیر سوال ببریم! یعنی اگه من بگم از کالیفرنیا کانکت میشم کلاسم خیلی بالاتر میره!!!!!
-
روزن خانم فقط بحث كانكت شدن و بحث كلاس نيست !!! از پس اين فكر بيمار خيلي مسائل و اهداف رو ميشه حدس زد !!!
من قضاوت رو به عهده خود شما عزيزان مي زارم بنده وظيفه خودم دونستم تا اينجا مطرح كنم و هيچگاه هم دوست ندارم آبروي شخصي رو ببرم ولي جايي كه هدف بيمارگونه و شيادي در كار باشه بايد جلوي اين جور افراد داستان سرا و ياوه پرداز وايساد و اونها رو معرفي كرد تا افرادي از اين قبيل كه واردميشن به دنياي مجازي مخصوصا تالار همدردي كه ارزش و اهميت خاصي براي ما داره نتونن از احساسات پاك جوانان سؤ استفاده كنند .
-
بالفرض که صدرا دروغ گفته باشد،تو به چه حقی به خودت این اجازه را دادی که آدرس و تلفنش را هر چند به طور ناقص در سایت بگذاری؟
مگر او دنبال دوستیابی یا فریب دختران عضو این سایت بوده؟خیلی کیف داره با اجرای دستورات اینترنتی جای دیگران را بدست بیاوری؟حس فضولیت یا دلسوزیت ارضاء می شود،نه؟
کی به تو و امثال تو مجوز کلانتر بودن یا فضولی در احوال بقیه را داده است؟همین گردانندگان سایت هم اجازه این کار را ندارند که علناً مشخصات طرف را افشا نمایند و تنها می توانند عضویت او را حذف کنند.
-
آرمان جان ما باید فراموش نکنیم که توی محیط مجازی هستیم و احتیاط هم شرط عقله!
بازهم ممنون از آلارمی که دادید
دوست عزيز اينقدر تند نرويد لطفا :
اولا كه بنده اسمي نبردم و شما خود اسم برده ايد !!!
بنده آدرس منزل و شماره تلفن ايشون رو كه نذاشتم و صرفا آدرس و شماره تلفن آي اس پي كه ايشون باهاشون وصل شده اند رو اينجا نوشتم !!!!
در ضمن شما از كجا مي دونيد كه ايشون ( كه خود شما اسمشون رو برديد) قصد فريب نداشتن ؟!!! اصلا اين داستان سرايي ها كه چندين صحفه در مورد ....... نوشتند و دوستان ديگه هم كلي سر كار رفتن خودش فريب نيست؟!!!
بحث سو استفاده هم كه نباشه فريب ديگران چه توجيهي مي تونه داشته باشه ؟!
بنده وظيفه خودم دونستم كه هشدار بدم و اينجاهم كسي كسي رو نمي شناسه اسم ايشون هم مستعار بوده ما ديگه اينقدرا هم بي فكر نيستيم كه بياييم آبروي مردم رو ببريم همينكه نام كاربري ايشون هشداري باشه براي ديگر دوستان كافيه .
-
ارمان جان سلام
مرسي از زحمتي كه كشيديد اين تاپيك شما به من چند نكته را گوشزد كرد
نوشته هاي من روي شما خيلي تاثير داشته چه مثبت چه منفي اما حتما تاثيرگذاشته و همين تاثير باعث شده كه وقت بذاريد و اين تاپيك را تهيه كنيد .
در مورد شيادي اگر هدف اين بوده از روي موضوعات تاپيك هاي من ميشه به اون پي برد كافي از ابتدا برسي شون كنيد اگر تشويق به انديشيدن شيادي محسوب ميشه (مقوله ايي كه در هر تاپيكم مطرحش كردم ).راستي دوست من مگر ميشه در اين سايت اين كار را كرد حتما بش فكر كردي كه درباره من ترس اين كار را داري ؟ ميشه براي ما هم توضيح بديد
اينكه ازكجام به قول روزن جان چه فرقي ميكنه از گوانتانامو يا كابل اين چقدر به پر بودن حرفهاي ما و انديشه هاي ما كمك ميكنه؟ اين كه من كي هستم ؟ عزيزم بازم چه فرقي ميكنه به دانشجو به
يه پيرمردبه بازاري يه راننده تاكسي يه جامعه شناس يه پزشك يه يه باربر چه فرقي ميكنه ؟اين جا محل تبادل نظر است . (هر چند كه من ازابتدا ورودم درباره خودم دورغي نگفتم .)
اينجا ما فقط از پس افكارمون سخن گفتيم انديشه هامون را بيان كرديم اين انديشه ها چقدر اذيت كننده بوده كه اينجور شما را براشفته ؟
بعد از بيمار گونه بودن اين افكار گفتي ؟ افكار سالم چي هست ؟اساسا افكار درست كدوم افكار هستند ؟چطور ميشه تشخيص داد؟ مثلا همين افكار شما درباره من ؟
ما كه هركدوممون جهان را از پشت عينك خودمون ميبينيم و به همديگر از خلال اين باورهاي ذهني نگاه ميكنيم با چارچوب هاي عقلاني خودمون .ايا ميتونيم اينقدر راحت حكم صادر كنيم ؟
ميدوني اين كارت باعث ميشه خود سانسوري پيش بياد و با ديدن اين تاپيك دوستان ديگه بخاطر اين برخوردها ديدگاهشون حرفهاشون را راحت وبي دغده بيان نكنن عزيزم
واقعا اين كه پس يك حرف چه ادمي باشه چقدر ميتونه مهم باشه در نگرش ما به اون انديشه ؟اونقدر كه براي اثبات كردن اشتباه بودن يك انديشه ما ادم پشت اون حرف را نقد كنيم و انگ بر چسب بزنيم ؟خيلي دوست داشتم به جاي ساختن اين تاپيك درباره من اين را درباره حرفهايي كه تا به حال اينجا زدم ميساختي و اونها را يكي يكي محكوم به اشتباه و غلط بودن ميكردي .
وقتي براي من پيغام زدي و عذر خواهي كردي از تهمت ها و ازم درباره خودم اطلاعات گرفتي فكر كردم ميخواهي با من در رابطه با تاپيكهام بحث كني استقبال كردم و حتي دعوتت كردم به
وبلاگم و براي همين هم ازت خواستم ايميلت را بدي چون فكر ميكردم با يك دانشجو روانشناسي در ايران روبرو هست. ولي اين كارت از چيز ديگه خبر ميده !
حس مسوليتت در برابر دوستانت كه گول صدرا را نخورن قابل تحسين است ولي چرا عزيزم چرا به جاي محكوم كردن خود صدرا با كمي مطالعه و تحقيق سعي نمي كني تك تك صحبتهاي صدرا را به غلط بودن محكوم كني ؟ به ات قول ميدهم اين موثر تر از اين كار هست و زودتر و با حكم محكمه پسند تر مي توني صدرا را به گزاف گويي محكوم كني
ناراحت نشو ولي عزيزم نشون دادي خيلي باهوش نيستي !
اين كه من كجا هستم چقدر مهمه ؟نميخواهم در اين باره صحبت كنم چون اين مسله خرد و كوچكي است در حد واندازه من شما نيست ولي دوست عزيزم بخدا قسم اين مهم نيست كه ما كجا هستيم و كه هستيم اين
مهمه كه انديشه ما نگرش ما ديدگاهاي ما چه هستند تو كه دانشجو روانشناسي هستي به ديدگاهاي كارل راجرز نگاه كن ميگفت از پس هذيانات بيمارانم هم درسها اموختم چه بسيار افراد سالمي
كه هرگز نميتوانستن انقدر دقيق و درست بنگرن .
وحالا شما دوست عزيز من را نشناخته نديده بخاطر حرفهايم فقط حرفهايم (ايا من كار ديگري كردم در اينجا ايا با كسي خارج ازاين محيط ارتباط برقرار كردم ؟از مدير مجموعه ميتوني بپرسي )
متهم ميكني و دوستان را هشدار ميدهي به حضور من .
از اين خيلي ناراحت ميشم چرا ؟ چرا؟ 4 تا هم كلام هم زبان (نميگم هموطن !تاپيك قبلي يادت هست ) در يك محيطي مجازي كه فقط حرف ميزنن و تبادل انديشه ميكنن به جون هم بيفتن و
همديگر را تخريب كنن مگر كاري بجز صحبت كردن ميكردن ؟ يعني دوست من ما نبايد حتي تحمل حرفها و انديشه هاي همديگر را داشته باشيم ؟
ارمان جان خيلي عزيز هستي دوست من اما كمي دمكرات تر باش كمي انديشمندانه تر برخورد كن صدرا اگر اشتباه ميكنه با اين ديد نبين كه چگونه محكومش كنم و چگونه به او حمله كنم با اين ديد ببين كه چگونه دركش كنم تا كمكش كنم .
بهر حال من هر كجا باشم اينجا را محلي براي صحبت كردن ميدونم ولي هيچ جاي دنيا اينگونه حكم صادر نميكنن كه شما دوست من صادر كردي ارمان جان اگر دوست داشتي من تلفنم را در اختيارت
ميگذارم و ميتونيم با هم ارتباط داشته باشيم براي اينكه هزينه اي هم براي شما نداشته باشد من تماس ميگرم فكر ميكنم دوستان خوبي بتونيم باشيم براي هم ايمل من راهم داري .
من ميانديشم پس زنده هستم .كانت
اردات صدرا
-
...خیلی خیلی متاسفم
می دونید آرمان عزیز این جا لازم نیست هویت کسی آشکار بشه و اگه همه راحت صحبت می کنند به خاطر اینکه این شخصیت مجازی ماست.
فکر نکنم هشدار شما و تخریب یه شخصیت مجازی کمکی به کسی بکند. و حتی شاید باعث بشه آرامش و اعتماد خیلی از کاربران این سایت از دست بره...
صدرا گفته:
صدرا اگر اشتباه ميكنه با اين ديد نبين كه چگونه محكومش كنم و چگونه به او حمله كنم با اين ديد ببين كه چگونه دركش كنم تا كمكش كنم .
آفرین بر بزرگی و صبر صدرا
-
سلام
جناب صدرا ، پاسخ شما صحیح هست و قویا مورد تاكید بنده هم هست، كه مناسب است در تاپیكی كه به همین منظور ایجاد كرده اید ادامه پیدا كند و همه صرفا بر اساس محتوا در آنجا بحث كنند، لیكن به نظر می رسد،شما صحبت آرمان 26 را رد نكرده ای؟! یعنی شما ایران هستید؟!
چون این موضوع عنوانش "هشدارش به دختران و پسران هست"، خواهش می كنم شما موقعیت ، سمت و ....، را صریحا برای بچه های تالار روشن فرمائید، تا موضوع شفاف بشه.
دقت كنید من كاری به محتوای موضوعات شما درآن تاپیك ندارم. و موضوعات شما و بحث پیرامون آنها در همان تاپیك ادامه خواهد داشت. (كه تمركز بر علم و استدلال به جای بحث های حاشیه ای ضرورت دارد، و اتفاقا من در همان موضوع هم در حمایت از این مسئله پست زده ام)
اما در اینجا مسئله دیگری هست كه شفافیت آنها كمك به تعاملات ما می كند. چون خواه ناخواه متغیرهای محیطی و مرتبط روی اصل موضوع اثر می گذارند. اینكه مثلا شما بگویید یه پسر دبیرستانی هستید و به این نتیجه رسیده اید، یا بگویید دكترای آسیب شناسی اجتماعی و از استاتید دانشگاه آلمان هستید تاثیر دیگری روی مخاطب می گذارد كه اجتناب ناپذیر است. شما احتمالا می دانید كه در روانشناسی اثر هاله ای ، مسئله ای جا افتاده ای هست. و زمینه و اطراف یك موضوع روی توجه ما به یك موضوع تاثیر می گذاره.
اتفاقا چندی پیش موضوعی زدم به همین مضمون تاثیر اثر هاله ای در ادراك ما كه پست اولش را در ذیل می آورم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
به احتمال زیاد شما هم تا كنون عكسهای زیادی در مورد خطای دید، ملاحظه كرده اید.
مثلا این عكس رو ببینید:
یكم :
اكثرا مردم می گویند تا چیزی را با همین دوچشم خود نبینیم باور نمی كنیم. همچنین می گویند شنیدن كی بود مانند دیدن. اما اینجا می خواهیم بگوییم همیشه موقعیتها ، اشیاء و مسائل آنطور هم كه دیده می شود،ممكن است نباشند.
دوم:
بدون توجه به مسائل انتزاعی و برداشتها و تفسیرها، همین دیدن ساده اشیاء هم می تواند تحریف شود.
سوم:
اصطلاحی به عنوان
اثر هاله ای ، یا تاثیر زمینه در ادراك وجود دارد. به این مفهوم كه معمولا مسائل حاشیه ای و اطراف یك موقعیت روی آن موقعیت تاثیر می گذارد.
تصور كنید قد فردی 170 سانتیمتر است، اگر او را میان بازیكنان بلند قد بسكتبالیست كه قدهایی بالای 190 سانتیمتر دارند،قرار دهیم و از شخص سومی بخواهیم در مورد قد این فرد اظهار نظر كند، او ممكن است بگوید قد این فرد كوتاه هست.
اما همین فرد 170 سانتیمتری اگر در جمع افراد كوتاه قد زیر 150 سانتیمتر ممكن است بلند قد به نظر برسد.
از این مسئله حتی در مسائل روانشناختی می توان بهره گرفت.
مثال:
آقایی با لباس تمییز و ست شده درب كافی شاپ را با احترام برای خانمی باز می كند، از پشت یكی از میزها یك صندلی را كمی بیرون می كشد و به آن خانم تعارف می كند، و بعد از گارسون خواهش می كند دو نوشیدنی برای آنها بیاورد. و پس از گرفتن نوشیدنی با لبخند از او تشكر می كند.
لطفا پاسخ بدهید:
1 - این آقا اجتماعی است؟
2 - این آقا تحصیل كرده است؟
3 - این آقا فرد خودساخته ای هست؟
4 - این آقا از هوش بالایی برخوردار است؟
5 - این آقا مهربان است؟
6 - این آقا خونسرد است؟
7 - این آقا مودب است؟
8 - این آقا با اخلاق است؟
و ....
آری شاید، شما هم دچار این تاثیر زمینه در ادراك شده باشید. با این توضیحات مشخص می شود كه این آقا مودبانه برخورد می كند و سایر گزینه ها باید جداگانه بررسی شود.
اما چرا همه ما تمایل داریم كه جواب همه سئوالات بالا را مثبت بدهیم؟
چون اثر یك رفتار یا یك موقعیت در اطراف آن منتشر می شود. مودب بودن این آقا روی سایر برداشتهای ما از این آقا تاثیر می گذارد.
چهارم:
اگر تمركز خود را روی یك بخش یا یك موقعیت متمرك كنیم، روی یك صفت یا یك رفتار دقت كنیم، بیشتر می توانیم آن موقعیت را ارزیابی كنیم. و پس از اتمام ارزیابی،سراغ مسئله بعدی می رویم.
در واقع ابتدا اجزاء یك موقعیت را تك به تك مورد بررسی قرار می دهیم و در انتها آنها را در رابطه با هم جمعبندی می كنیم.
مثلا در انتخاب همسر، یه نگاه كلی به فرد نمی كنیم و عاشقش بشویم و مسئله تمام!!!!!!
باید تك تك معیارها را به صورت منفرد بررسی و ارزیابی كنیم. مسئولیت پذیری جدا، انعطاف پذیری جدا، مسائل اجتماعی جدا، مسائل مربوط به اوقات فراغت جدا، مسائل مربوط به نگاه جنسیتی جدا، مسائل مربوط به تقسیم وظایف و تصمیم گیری خانواده جدا، اعتقادات جدا، مسائل اخلاقی جدا، مسائل تحصیلی جدا و ......، بعد هم اینها را یكبار در رابطه با هم نیز ارزیابی می كنیم.
نتیجه گیری:
همانطور كه در این اشكال وقتی به صورت كلی نگاه می كنیم به خاطر تاثیر متقابل اجزاء تصویر، به اشتباه حركتی یا مسئله خاصی را درك می كنیم ، در مسائل واقعی زندگی هم ممكن است چنین اشتباهی را بكنیم.
لذا بهتر است با تمركز به جزئیات هر موقعیت یا به جزئیات رفتار دیگران ، شناخت عمیق تر و تحریف نشده ای را كسب كنیم. و بعد در مرحله بعد این جزئیات را در رابطه با هم ارزیابی كنیم.
به چشمان خود اعتماد كنید، به فكر و هوش خود اعتماد كنید،اما آسیب پذیری های آنرا نیز بشناسید و آنچه ممكن است موجب تحریف آن شود را بشناسید.
اگر شما بدانید عینكی با شیشه سبز به چشم زده اید، كه رنگ اشیاء را تحریف كرده و به رنگ سبز نشان می دهد،دیگر كاه را با خوش باوری یونجه نمی بینید.
یكی از این تحریف ها،تحریف عشق است.
عشق می تواند نگاه ما را به معشوق تحریف كند. احساسهای ناشی از هورمونهای جنسی گاهی تمركز ما را از تك تك خصوصیات معشوق می گرداند و كلیتی متحرك و پویا نشان می دهد. در حالیكه نگاه متمركز و عمیق به خصوصیات منفرد معشوق شاید، موضوع دیگری را پیش روی ما بگذارد.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=6309&page=1
لذا خواهش می كنم صریحا پاسخ آرمان را بگویید كه نه حقی از شما ضایع گردد نه اثر هاله ای مسائل محتوایی شما را تحت الشعاع قرار دهد (حالا یا مثبت یا منفی)
البته من با روش آرمان 26 در این موضوع موافق نیستم. اگرچه خودم به خاطر كثرت شكایت های خصوصی كه از بعضی اعضاء به من می رسید قبلا چندین بار موضوع هشدار ایجاد كرده ام.(به عنوان نمونه : اطلاعات شخصی خود را در اختیار سایر كاربران قرار ندهید ) اما سعی كرده ام هشدار عمومی باشد و نامی از كسی نبرم و صرفا (به قول آقای گرد آفرید) تذكر خصوصی دادم یا حساب كاربری را مسدود كردم.
اگرچه آرمان 26 هم مستقیما نامی نبرد، لیكن نشانه ها آنقدر آشكار بود كه دیگران متوجه و به بحث وارد شوند.
-
واقعاً چرا از اینکه خودمون باشیم می ترسیم که کار به اینجا بکشه
دیگه چرا اینجا از شخصیت های دروغین وعوام فریبانه دست بر نمی داریم!!!!!!!!!!!!!!!!
-
به نظر من باید یک سیستم نظارت حتما"در تالار باشد ولی برای هشدارو اخطار هم سیستمی برخورد کرد مثال :
در صورت احساس خطر از طرف سیستم نظارت (مدبر تالار یا انجمن ها یا راهنما ها )با روش درست اطمینان بالای 60% حاصل شد مراحلی طی شود 1-پیغام خصوصی که آره این مشگلات را داری 2-ایمیل 3-با دقت در تالار هشدار داده شود با توجه به اینکه کلی باشد و شک به فردی برده نشود 4-بستن حساب
از یک آرمان حق دارد که احساس خطر کرده از یک طرف طرف مقابل حقوقی دارد (حتی اگر اشتباه کرده و دروغ گفته )پس بنابراین بهتر است آئین نامه ای تدوین شود که مثل مثال بالا موارد مرحله ای اقدام شود وهر عضوی آگاه شود و اگر از نظرات اعضا استفاده شود بهتر (اصلا" اگر مدیریت صلاح میداند نظر سنجی و تایپیکی در این مورد ایجاد شود )
-
سلام !
من اول بگم با دیدن این تاپیک شوکه شدم!من بارها و بارها گفتم من از اوندسته از آدمهائی هستم که خیلی از کامپیوتروریزه کاریهای اون نمیدونم ولی از وقتی وارد اینجا شدم خیلی چیزا دیدم ویادگرفتم یا مشتاق و کنکجاو شدم برم و یاد بگیرم.ولی اینکه خیلی از ماها میتونیم با داشتن حتی یه آیدی که با اطمینان از طرف مقابلمون براش چیزی می فرستیم براش تا ته شمارم موبایل شخصی طرف رو گیر بیاریم و بعد بگیم آهان ببین طرف چه درو غگوی بزرگی یا احیانا چه فرشته مهربونی بوده و ماها نمیدونستیم که نشد معنی اینکه ما چیزی میدونیم!.
شاید بعضی اتفاقا تو زندگی و گذشته ما باعث بدبینی شده باشه و شایدم این بدبینی درست بوده باشه ولی وقتی ما میتونیم از طریق پیام خصوصی یا از راه ارتباط کلامی هشدار دهنده یا از طریق یا مهارت گفتاری یا رفتاری طرف را متوجه اشتباهی که داره میکنه یا با قطع ار تباط کلی و حساب شده و فهموندن واقعیت از طریق استنباط درست و به فکر فرو بردن باقی درباره طرف مقابل حرفمونو بزنیم چه لزومی داره کاراگاه بازی دربیارم و از امکانات و توانائیهائی که داریم سودئ استفاده کنیم و یا اینکه وارد حریم خصوصی و شخصی طرف بشیم.
کاری که خدا خیلی بهتر از خیلی از ماها بلده ولی اینکارو نمی کنه!نهی از منکر و دشمن شمناسی و اصولا انسان شناسی هم آدابی داره که باید و تا حد امکان رعایت کنیم!
امیدوارم دیگه همچین مشکلاتی پیش نیاد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
بالفرض که صدرا دروغ گفته باشد،تو به چه حقی به خودت این اجازه را دادی که آدرس و تلفنش را هر چند به طور ناقص در سایت بگذاری؟
مگر او دنبال دوستیابی یا فریب دختران عضو این سایت بوده؟خیلی کیف داره با اجرای دستورات اینترنتی جای دیگران را بدست بیاوری؟حس فضولیت یا دلسوزیت ارضاء می شود،نه؟
کی به تو و امثال تو مجوز کلانتر بودن یا فضولی در احوال بقیه را داده است؟همین گردانندگان سایت هم اجازه این کار را ندارند که علناً مشخصات طرف را افشا نمایند و تنها می توانند عضویت او را حذف کنند.
:shy:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
...خیلی خیلی متاسفم
می دونید آرمان عزیز این جا لازم نیست هویت کسی آشکار بشه و اگه همه راحت صحبت می کنند به خاطر اینکه این شخصیت مجازی ماست.
فکر نکنم هشدار شما و تخریب یه شخصیت مجازی کمکی به کسی بکند. و حتی شاید باعث بشه آرامش و اعتماد خیلی از کاربران این سایت از دست بره...
صدرا گفته:
صدرا اگر اشتباه ميكنه با اين ديد نبين كه چگونه محكومش كنم و چگونه به او حمله كنم با اين ديد ببين كه چگونه دركش كنم تا كمكش كنم .
آفرین بر بزرگی و صبر صدرا
:104:
سلام !
برای شخص بنده اصلا مهم نیست که طرفی که باهاش صحبت می کنم کیه و کجاست ! من اینجا اومدم که چیزی یاد بگیرم ، همین !
علی (ع) چنین فرموده : به گفته بنگر نه به گوینده !
:shy::104::72:
-
جناب سنگتراش عزيز با اينكه طي نامه ايي به شما گفتم كه كي هستم و شما هم واقف هستيد نيازي نمي بينم به دوست عزيز ارمان توضيح دهم اين مطالب را من در ديدگاه خود توضيح دادم بيشتر از ان نيازي نيست ايا شما حركت ناشايستي از من ديده ايد كه در توضيح ان بايد خودم را معرفي كنم ؟
ضمنا مطمنا توضيحات من به شما درباره خودم با اعتماد به شما به عنوان مدير اين مجموعه بوده و به رسم امانت داري نزد شما خواهد ماند چرا كه اصلا نيازي نميبينم كه بازگو شود دوستان هم هر جور كه دوست دارند برداشت كنند صدرا براي هر كس ميتواند يك شخصيت باشد در ذهنش يك دروغگو يه كودك يه اسكيزوفرني يه دانشجو يه نويسنده يه راننده تاكسي و يا هر چيز ديگه ......
-
وای خدا چرا ما همیشه اینقدر زود قضاوت میکنیم و فکر میکنیم برداشت ما درسته و طبق اون تصمیم میگیریم؟ ایران یا خارج از ایران چه فرقی میکنه؟ بهتر بود طور دیگه ای مطرح میشد. ممکنه دیگران فکر کنند نکنه یکی هم شماره منو... این یک جوی رو ایجاد میکنه یعنی ترس از فاش شدن هویت و اطلاعات شخصی... چون این جا مجازیه و فکر نمیکنم کسی دوست داشته باشه به اطلاعاتش دسترسی باشه... همین مجازی بودن باعث میشه که راحت حرف دلمون رو بزنیم وگرنه در اطرافمون کسی پیدا میشه که باهاش حرف بزنیم یا مشورت کنیم.....
بهتره قبل از حادثه کسی رو مجازات نکنیم....
:81:
-
نیلوفر جان من هم مثل شما فکر میکنم این قضیه با اینکه برای من قابل تشخیص بود و خیلی خوب میدونستم که هر کس را با آی پی که داره میشه پیگیری کرد ولی تا این اندازه برام قابل لمس نبود و اینو یک حریم شخصی میدونستم که به سادگی و تنها با دلایل اعتقادی است که شکسته نمیشه تا اینکه این تاپیک رو دیدم ....
متاسفانه کاخ اعتماد من نسبت به این سایت تخریب شد بخصوص که آقای مدیر هم بدون کوچکترین اعتراضی این تاپیک را تایید کردند ...
راستش اصلا مهم نیست که بدونیم و اعتراف بگیرم که کسی تو آلمان هست یا نیست ..به نظر شما این مهمه ؟!
خیلی از این کسانی که ادعا میکنن در خارج از کشور زندگی میکنند یا ادعا میکنند فلان تخصص را دارند ممکنه اصلا تحصیلات عالیه ای نداشته باشند ولی قابل درکه که کسی همونطور که دلش میخواد اسمش چیز دیگه ای باشه یک شهرت کاذب هم داشته باشه ...
قرار هم نبود که همه دل به اینترنت ببندد و فکر کنند که هر چی در آن هست راست محض است حداقل من اینطور فکر نمیکنم ولی کاش این دیوار سست اعتماد رو با این تاپیک خراب نمیکردید .
-
با درود؛
متأسفانه برخی آن اندازه نیوری اندیشه و آزادی خواهی در آنها از میان رفته است که در برابر هر روشنگری و طرح پرسشهای بنیادین چون جانوارانی که به تاریکی خو کرده اند تا به آنها نور تابانده می شود از آن فراری هستند،حقیقت را برنتافته و می خواهند با همان قالبهای ذهنی و روشهای سنتی زیان آور و کثیف به زندگی خود در سیاهی ادامه دهند.
بدبختی آنها در حدی است که اگر کسی هم بخواهد حقایقی را برایشان بازگو نماید سعی در خراب کردنش را دارند.چون از روشنایی گریزانند.کرمهایی هستند که در خاک تیره نادانی لولیده و از جهان زیبایی خردورزی آگاهی ندارند.بالفرض که من یا هرکسی به هر دلیلی آدرسی درست از مشخصاتش ندهد،آیا با وجود عدم فریب دیگران برای بهره کشی-مثلاً دوست یابی جهت ارتباط جنسی یا کلاهبرداری- باید او را براستی گناهکار دانست؟
من از همه اعضای محترم بجر چند تایی که طرز تفکرشان آشکار و لذا معلوم است که پاسخشان چیست،این را می پرسم که آقای صدرا براستی چه جرمی مرتکب شده است؟با کدامین دختر از اعضای سایت طرح دوستی ریخته یا به کسی توهین کرده یا جو تالاها را به هم ریخته است؟؟؟
و نیز با تأکید بر نادرستی و کثیف بودن حرکت زشت عضوی که مشخصات حتی ISP صدرا را آشکار کرده،این پرسش بر می آید که مدیر تالار که دارای امتیازات زیادی و البته مجازی و این خراب شده را هم راه انداخته،چرا کل این تاپیک یا دستکم پست عضو فضولی را که این معرکه را راه انداخته حذف نمی کند؟آیا کار او مهر تأییدی بر رفتار زشت آن عضو است؟
بدرود./
-
با سلام
موضوع اين تاپيك *هشدار* هستش من اينجا دارم ميگم اون كسي كه از همخونه خارجيش حرف مي زنه اون كسي كه مي گفت من در بين اساتيد اروپايي صحبت كردم داره دروغ ميگه اونوقت شما اون رو تمجيد مي كنيد ؟!!!
بحث در مورد تفاوت انديشه ها نيست !! اون كه جاي خودش رو داره ، بنده دارم ميگم مگر اين انسان نمي تونست افكارش رو بدون اينكه دروغ بگه من خارج از كشور زندگي مي كنم فلان همخونه رو دارم و در بين اساتيد خارجي هستم !!! اصلا چه دليلي داره كه اين همه به همنوعان خودمون دروغ بگيم !!
ما اينجا مي تونيم حقيقت رو نگيم مي تونيم نگيم از كجا اومديم و كجا هستيم ولي آيا اين درسته كه به دروغ بگيم در فلان كشور ساكن هستيم وتاپيكي هم به همين عنوان درست كنيم ؟!!!
بگذريم كه برخي از روي سهل انگاري و زود باوري چون گول ايشون رو خوردن و در تاپيكاشون نظر دادن و تعريف و تمجيد كردن هنوز هم دارن اين روند رو ادامه مي دن .
بنده رفتارم از نظر خودم كاملا درست و منطقي بوده و سزاي كساني كه قصد دارن با احساسات و شعور انسانهاي ديگه بازي كنند همينه ، با حرافي و قلبمه سلمبه حرف زدن هم چيزي درست نميشه دوستان !!! شما نفس عمل رو ببنيد كه چقدر زشت و نكوهيده بوده !!!
-
شايد كار آرمان عزيز درست نبوده ولي ايشان احتمالا از سر دلسوزي اينكار را كرده
چرا همه داريد ايشون را محكوم مي كنيد اولاخود شخص مورد خطاب از خودشون دفاع لازم را كردند و چرا بايد اعتمادتون از اين سايت سلب بشه مگه نه اينه كه به اينجا اعتماد كرديد وقت مي گذاريد مطالب تاپيكها را مي خونيد و نظر مي ديد دلسوزي مي كنيد و احساساتتون تحريك مي شه اما اگر بفهمين كه همه اينها دروغي بيش نيست ناراحت نمي شيد ، منظور فقط آقاي صدرا نيست ما اينجا درسته كه توي محيط مجازي هستيم ولي دليل نمي شه كه اون چيزي را كه نيست و واقعيت نداره به شكل يه واقعيت و حقيقت به خورد بقيه بديم صدرا آيا ما شكوه هامون از همين ناراستي هاي افراد خارج از اينجا نيست پس چرا اينجا هم مي خوام ديگران را فريب بديم يابه بازي بگيريم
من با مدير تالار موافقم يه فيلسوف گفته نيم اون چيزي كه مي بيني و تمام اون چيزهايي كه مي شنوي را باور نكن
اگر من فقط براي درد دل اومدم پس نبايد ناراحت چيزي باشم اينجا همه بصورت ناشناس هستند ديگه آخه چه لزومي داره كه شخصيتهاي دروغين هم بهخودمون بديم چرا نمي خوام لااقل لحظه اي خودمان باشيم
-
در ضمن خدمت آرزو خانم و ديگر دوستان عرض كنم پيدا كردن آدرس و تلفن يا هر چيز ديگه هيچ ربطي به اين سايت نداره و در سرتاسر دنياي اينترنت وارد هر وبلاگ ،سايت ، چت يا هر جاي ديگه بشيد به راحتي ميشه به يه سري اطلاعات شما دست پيدا كرد ،پس اين ربطي به سايت همدردي نداره چون در سرتاسر دنياي اينترنت اطلاعات هيچ كس نمي تونه پوشيده بمونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
شايد كار آرمان عزيز درست نبوده ولي ايشان احتمالا از سر دلسوزي اينكار را كرده
چرا همه داريد ايشون را محكوم مي كنيد اولاخود شخص مورد خطاب از خودشون دفاع لازم را كردند و چرا بايد اعتمادتون از اين سايت سلب بشه مگه نه اينه كه به اينجا اعتماد كرديد وقت مي گذاريد مطالب تاپيكها را مي خونيد و نظر مي ديد دلسوزي مي كنيد و احساساتتون تحريك مي شه اما اگر بفهمين كه همه اينها دروغي بيش نيست ناراحت نمي شيد ، منظور فقط آقاي صدرا نيست ما اينجا درسته كه توي محيط مجازي هستيم ولي دليل نمي شه كه اون چيزي را كه نيست و واقعيت نداره به شكل يه واقعيت و حقيقت به خورد بقيه بديم صدرا آيا ما شكوه هامون از همين ناراستي هاي افراد خارج از اينجا نيست پس چرا اينجا هم مي خوام ديگران را فريب بديم يابه بازي بگيريم
من با مدير تالار موافقم يه فيلسوف گفته نيم اون چيزي كه مي بيني و تمام اون چيزهايي كه مي شنوي را باور نكن
اگر من فقط براي درد دل اومدم پس نبايد ناراحت چيزي باشم اينجا همه بصورت ناشناس هستند ديگه آخه چه لزومي داره كه شخصيتهاي دروغين هم بهخودمون بديم چرا نمي خوام لااقل لحظه اي خودمان باشيم
من از خواهر خوبم كه لا اقل اولين نفري بودن كه احساس واقعي من رو درك كردن و حرف دل من رو زدن تشكر مي كنم و به خاطر اينكه واقعا بنده از سر دلسوزي اين كار رو كردم ولي ديگر دوستان جور ديگه اي برداشت كردن ، و بر عكس بنده رو مورد شماتت قرار دادن احساس مي كنم كه دلسوزي و محبت براي برخي اصلا فايده نداره و ....
-
جناب گرد آفرید :
با اینکه من تازه عضو شدم و مثل شما قدیمیها تجربه ندارم ولی به عنوان یک عضو برخورد شما را درست نمی دانم .خواهش میکنم کمی منصف باشید هدف آرمان خوب بوده ولی شاید میتوانستند بهتر عنوان کنند ولی دلیل ندارد ایشان را با این کلمات خطاب کنیم بعنوان برادر کوچکتر من شاهد بسیاری از فریبها و دغلها بوده ام که از دروغ سرچشمه گرفته است و کار بسیار بدی است. ومن به شخصه اعتمادم به تالار بیشتر شده که این مراقبتها انجام میشود (البته کمی هم آرامتر و با دقتر انجام شود بهتر است )و مخصوصا" خانمها که خیلی بیشتر مراقب باشند چون فقط بحث انحراف جنسی و...نیست بحث مهم انهدام چهره مردان و اعتماد بین انسانهاست که خانمها احساسیتر و مورد آسیبتر هم هستند .
-
فضولي كردن تو كار ديگران كار خيلي زشت و ناپسندي است . اگر هم اين آقا صدرا به قول شما دروغ گفته ، نبايد كه جلوي جمع اين موضوع رو عنوان ميكرديد ، هميشه بايد اين نكته رو به ياد داشته باشيم كه ريختن آبروي مسلمان گناه است .
كارتون در نهايت زشتي و بي ادبي بوده .
-
اقای ارمان اینجا ما به هم خونه روس اقای صدرا کاری نداریم بحث اینه که من از این مبحثی که اقای صدرا بیان میکنن و تشریح میکنن من چی پیدا میکنم حالا به عنوان دانشجو جامعه شناسی یا به عنوان یه مرد ساده یا شاید زنی که خودش رو جای مردی جا بزنه.....شاید مقصود اقای صدرا اصلا چه ایران باشن چه نباشن از گفتن یه همخونه روس این باشه که میخوان فکر خانوم یا اقایی که این مطلب رو میخونه به یه سمتی ببره و وادار به فکرکردن بکنه...اصلا صحت حضور این همخونه مهم نیست.........اینکه اقای صدرا در ایران یا خارج از ایران هم مطرح نیست!!!!!!!!!!اکر دختر یا پسری گول هر فردی در هر جایی رو بخوره مقصر کسی که این هدف رو داشته نیست مقصر کسی است که خودش رو بازیچه هدف اون شخص میکنه......
-
اقای ارمان همه هدف شمارو درک کردن کامله کامل و نبود شما در تالار به شخصه خود من رو ازار خواهد داد چون از خیلی تاپیک های شما استفاده کردم از ذوق هنری و سلیقه شما ولی میگیم برای ما مهم هم نیست اقای صدرا کجاست ما اینجا به حضور ایشون هم احتیاج داریم همانند شما.........
-
واقعا معلومه شما چي مي گيد ؟!!!! شما به من مي گيد بهتر مي تونستيد عنوان كنيد در حالي كه ايشون هم مي تونستند بگن كه مثلا فلان دوستم خارج از كشوره همچين مشكلاتي براش پيش اومده يا نقل قول مي كردن !!! واقعا براي خودم متاسفم !!! در ضمن كساني كه مي گن آبروي يك مسلمان رو برده
مگه شما اسم واقعي اين شخص رو مي دونيد؟!! مگه شما ايشون رو مي شناسيد ؟!!! مگر با ايشون برخورد داشته ايد؟!!! من فقط يه اسم كاربري رو بيان كردم خودتون هم مي دونيد كه هر كسي مي تونه با هر اسمي بياد پس آبرويي از كسي نرفته چون ايشون مي تونن برن با يه اسم ديگه وارد اين تالار بشن !!! فقط زشتي كار يه نفر اينجا مشخص شده كه شخصيت اصليش براي ما ناشناخته است پس اينجا بحث آبرو وحيثيت نيست چون كسي صدراي واقعي رو در اينجا نميشناسه ؟!!! و اما در مورد حرف sarajoon اکر دختر یا پسری گول هر فردی در هر جایی رو بخوره مقصر کسی که این هدف رو داشته نیست مقصر کسی است که خودش رو بازیچه هدف اون شخص میکنه......
مثل اينكه بگيم اگه يه نفر يه نفر رو بكشه مقصر قاتل نيست بلكه مقصر كسي هست كه مرده!!!!!
خيلي خنده داره !!!!
شايد كسي كه گول خورده باشه مقصر باشه به خاطر اينكه تحقيق نكرده ( كه در اينجا بنده هشدار دادم تا اين زودباوري از بين بره)
ولي تقصير كار اصلي مشخصه كه انسانهاي دروغگو ، نيرنگ باز و دغل كار هستند !!! پس لطفا حرف خنده دار نزنيد
-
واقعا متاسفم که با آرمان اینطور برخورد میشه .
ایشون یه هشدار از سر دلسوزی داد . نه اسم برد و نه آدرس دقیقی داد که بخواد حقی از کسی ضایع بشه یا ضرری برسه ( با آدرس نصفه چیکار میشه کرد ؟ )
واقعا با کسی که آگاهی میده ، اونم با رعایت اصول شرع و منصفانه و اونم آگاهی در زمینه ای که ممکنه موجب مشکلات زیادی بشه ( کلا اینطور موارد رو میگم نه این مورد خاص ) باید اینطور برخورد کرد ؟
-
اقای ارمان من باز هم میگم مقصر قاتل نیست....کمی ارامش خودتون رو حفظ کنید تا رفتاری از شما سرنزنه که اصلا شایسته شما نباشه......
-
با درود؛
برای من جالب است که مشخصات دقیق و واقعی خود این آرمان چیست؟و از همه می خواهم تا از او این را بخواهند که خودش را معرفی نماید.
راستی آرمان تا حالا نشستی و با خودت حساب کرده ای که چند تا دروغ گفته ای؟چند تای آنها بزرگتر از گناه ناکرده صدرا بوده است؟دروغ صدرا که به کسی آسیب نرسانده است،تو چند تا دروغ گفته ای که سبب آسیب رسانی یا ضرر به دیگران شدذه است؟
در ضمن اگر دین دارید و شیعه هم هستید،آرمان و حضراتی که از حرکت زشتش جانبداری می کنید،می دانید ریختن آبروی مسلمان گناه کبیره است.بی دین تر از شماها را ندیدم که به این راحتی در مسند داوری دیگران و محکوم کردنشان و آبروریزی آنها بر می آیید.برای همه تان متأسفم.اگر احساس فریب را به حساب خودتان که البته فریبی هم در کار نیست می کنید،باید پنهانی به مدیر سایت آگاهی دهید تا ایشان آنچه را که صلاح است،انجام دهد؛هر چند که با تأسف فراوان ایشان همین پست آرمان را هم حذف نکردند تا آبروی دیگران حفظ کردد.
بدرود./
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
و نیز با تأکید بر نادرستی و کثیف بودن حرکت زشت عضوی که مشخصات حتی ISP صدرا را آشکار کرده،این پرسش بر می آید که مدیر تالار که دارای امتیازات زیادی و البته مجازی و این خراب شده را هم راه انداخته،چرا کل این تاپیک یا دستکم پست عضو فضولی را که این معرکه را راه انداخته حذف نمی کند؟آیا کار او مهر تأییدی بر رفتار زشت آن عضو است؟
بدرود./
:104:
گل گفتی جناب گردآفرید...
این که چرا این تاپیک (...) را پاک نمیکنند اما تاپیک های دیگر را هر زمان که بخواهند .....
-
گردآفريد خودتون هم مي دونيد كه داريد سفسطه مي كنيد !!! من باز هم مي گيم ايها الناس مگه كسي اينجا شخصيت واقعي صدرا رو مي شناسه ؟!!! كدوم يكي از شماها باهاش برخورد واقعي داشتيد كه آبروي شخص ايشون جلوي شما رفته ؟!!! اگر همين الان ايشون بره با يك نام يا اصلا ده تا نام كاربري ديگه بياييد كدوم يكي از شما مي تونيد متوجه بشيد؟!!! چرا بحث بيخودي مي كنيد ؟!!! آبروي مسلمان در اونجايي صدق مي كنه كه شما شخص واقعي ايشون رو بشناسيد و در دنياي واقعي با ايشون بر خورد داشته باشيد ؟!!! پس خواهشا توجيه بيخودي نفرماييد .
بنده ديگه صلاح نمي دونم اعصاب خودم رو با بحث كردن با شخصي مثل شما خورد كنم .هر وقت شما لطف كرديد و خودتون رو معرفي كرديد اسم واقعيتون رو شغلتون رو محل زندگي و خيلي از اين موارد رو كه ضرورتي هم به بيانش نيست !!! اونوقت من و ساير دوستان نيز خودمون رو معرفي مي كنيم !!!
-
سلام دوستان .:72:
من تاپیک آرمان عزیز رو تایید نمیکنم ولی این باعث نمیشه حس دل سوزی ایشون را درک نکنم.و بیان افرادی مانند گرد آفرید
که چشمشون و میبندن و هر چی دوست دارن به زبون میارن به اسم انتقاد را اصلا نمی پسندم. ایشون بهتره اول خودشون را اصلاح کنند.
یادمون باشه آرمان عزیز برای این تالار خیلی زحمت کشیدن :72:
اگربی انصاف نداند كه انصاف چیست؟انصاف داند كه بی انصاف كیست.( خواجه عبدالله انصاری )
-
آرمان عزيز
من از طرف خودم هم كه شده از شما ممنونم آرمان عزيز... درسته كه الان خيلي ها جبهه گيري هايي مي كنن ولي همانطور كه ديجيتال من گفته آرمان اشاره مستقيم نه به اسم اي دي و نه آدرس اين فرد كرده بود بلكه اين از طرف يكي ديگر از اعضا بيان شد ، فقط ايشان خواستند آگاهي بدهند كه لااقل محتاط تر باشيم اينجا هم مي تونه يه جامعه كوچيك باشه ... چه بسا افرادي كه توي اين جامعه گرگي در لباس ميش هستند و ما با زود باوري خودمان و ساده انگاري اون رو همان مي بينيم كه هست نه يه گرگ من نمي گم كه صدرا آدم بدي هست يا يه گرگه بلكه مي گم با آرمان موافقم چرا به جاي اينكه متوجه باشيم اينجا هم دروغهايي مي تونه رد و بدل بشه مي ذاريم احساساتمون و عواطفمون مورد هجوم هر داستاني باشه چرا من بايد از بيان گفتارم ناراحت باشم اگر واقعا راست مي گم من اينجا از طرف همه ناشناسم و تا ابد تا زماني كه خودم نگم كسي منو نمي شناسه ...آبروي كسي نرفته مگر واقعا دروغي در كار بوده باشه ما اينجا صدرا را فقط با عنوان صدرا مي شناسيم ولي هر كسي مي تونه چند تا اي دي متفاوت داشته باشه و هر بار از يكي اش استفاده كنه سعي كنيم در مورد لطفي كه بعضي وقتها بهمون نگفته مي شه قدر دان باشيم و اينقدر خوش بين نباشيم
آقاي آرمان ممنونم از لطفي كه كرديد البته كه اينكار شما باعث مي شه لااقل اگر كس ديگه اي هم مي خواست اقدام به اين جمع فريبي بكنه يكمي به قول معروف نگران بشه و بقيه هم واقع بين باشند كسي به حريم خصوصي كسي وارد نشده اين صحبتها هم فقط بخاطر اينه كه نمي خوايم باور كنيم كه اون محيط امن اونقدر ها هم امن نيست يا مي تونه امنيتش را از دست بده ولي خوب هر روزه داريم توسط ماهواره هاي مختلف رد يابي مي شيم ناراحت نمي شيم آمارمون را توي خانه مون هم بدن مي تونن بگن چه اس ام اسي يا بولوتوثي رد و بدل مي كنين مي تونن به راحتي وارد گوشي همراهتون بشن و اطلاعاتتون را بگيرن ناراحت نمي شيم حالا يكي خواسته بگه بابا زود باور نباشين يكم بيشتر مراقب باشين ناراحت شديم آخه چرا؟
-
اون كسي كه بقيه را بي دين مي خونه بجز سفسطه كار ديگري هم بلده
من از كودكي در كتاب ديني خواندم كه بايد سه دسته افراد را به بقيه شناسوند و اين گناه نيست و ريختن آبرو هم نيست يكي پادشاه ظالم ، كاسب گران فروش يا كم فروش ، فرد دروغگو
اگر من اشتباه مي كردم يا اين چيزي نيست كه در دين ما گفته شده باشه و يا من از ابتدا مسلمان نبودم و دين خودم را اسلام فرض مي كردم
-
سلام دوستان
يادم مي ياد كه چند ماه پيش در چند تاپيك مختلف به عرض دوستان رساندم كه همگي ما بدون استثنا در قبال ارسالهايي كه در اين محيط مجازي داريم مسئوليم و به زودي زود بايد مانند باقي اعمال خود جوابگوي رفتارو كردار و گفتار خود باشيم. آنكس كه به روز حساب معتقد است بايد به محاسبه اعمال اينچنيني معتقد باشد. اگر گفتار ما در زندگي افراد مختلف اثري سوءداشته باشد بايد جوابگو باشيم.
مهم نيست كه در اين محيط مجازي كسي ما را نشناسد، مهم اينست كه به هر طريق ارتباطي كه سخني مي گوييم چه تأثيري بر افراد داشته باشد.
كارشناسي هاي غير اصولي، دلسوزي هاي خاله خرسه اي، داستانهاي فريبنده، پرده برداري از حقايق و غيره همگي از آن جمله اند.
چه در اين محيط آبرو ببريم و يا فريب دهيم و يا با احساسات افرادي بازي كنيم چه مزاحم تلفني شويم چه نامه هاي زندگي برانداز ارسال كنيم چه رو در روي افراد بايستيم فرقي نمي كند. در قبال همه آنها مسئوليم.
البته گفته من خيلي به متن اين تاپيك مرتبط نبود بيشتر با عنوان و نام اين تاپيك مربوط بود.
-
جناب اقاي سنگتراش عزيز سلام
من طي ان ايميلي كه براي شما از خودم وعلت بسياري از اين مسايل پيش امده گفته بودم از شما خواسته بودم كه ان صحبتها بين خودمان باشد ولي الان ميبينم كه بحث درباره صدرا اينقدر بالا گرفته تا جايي كه به سايت با ارزشي مثل همدردي و اعتماد دوستان به ان صدمه وارد ميشود نظرم را عوض ميكنم و هر وقت صلاح دانستيد با حذف سطرهاي اول ان ايمل كه درباره خودم به شما گفته بودم (چون نيازي نميبينم در ان مورد گفته شود ) لطفا به دوستان توضيح دهيد تا اين مسله ختم گردد .هر چند كه هنوز هم متعقدم خطاي از من سر نزده و هيچگاه دوستان انتقاد و تحليل صحيحي از صحبتهاي صدرا كه ديگر شما ميدانيد (در ايمل براتون توضيح دادم )انها چه هستند ارايه ندادن .
اميد وارم ان ايمل به دست شما رسيده باشد من امروز هم دوباره براي شما send نمودم .
اميد وار هم هستم كه دوستان كينه و كدورتي از من به دل نداشته باشند و موجبات ازردگي خاطر كسي را فراهم نكرده باشم .و از كنار شما بودن لذت بردم .
موفق باشيد و خدا نگهدار .
-
آقای صدرا چرا وقتی آقای آرمان با اطمینان کامل داره میگه که شما همیشه در ایران بودی ولی میگفتید در آلمان هستیدو چند چیز ضد ونقیض دیگه،در جوابشون پاسخی نمیدید؟
آیا اینطور بوده؟
-
با سلام
چند دقیقه قبل پیغام خصوصی از آقای صدرا دریافت كردم ، كه در جمع كردن این تاپیك می تواند تا اندازه ای موثر باشه. از آنجا كه جناب صدرا مطالب مهمی در پیغام خصوصی خود ارسال كرده بود و از من خواسته بود آنرا علنی نكنم. بنده نیز بنا به تعهدات و مسئولیتی كه در حفظ اسرار اعضاء دارم ، مطلبی نگفتم. لیكن اكنون همین طور كه خود جناب صدرا مشاهده كردند و خواهان علنی شدن مطالبشون شدن آنرا در ذیل می آورم. واین پست را موقتا می بندم.
آقای صدرا در پیام خصوصی خود كه از طریق ایمیل هم مجددا ارسال كردند. اذعان داشتند برای بررسی شخصیت پارانویایی یك شخصیت به نام صدرا آفریده اند. و قصد تحقیق داشته اند تا در مباحثه و ارتباط با آدمهای اطراف بازخورد بگیرند كه موجب سوء تفاهم شده است و باقی قضایا كه توجهتون را به آن جلب می كنم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صدرا
جناب اقاي سنگتراش عزيز سلام
..................... من ميخواستم از طريق خلق شخصيت صدرا كه در نوشته هايش به شدت افكار پارانويايي و هذيان ديده ميشود ولي كسي به انها توجه اي نداشت برسي كنم برخورد هاي عموم را با اين شخصيت تا شايد برايم روشن شود
درستي يا نادرستي برخي از ديدگاها مانند ديدگاه ميشل فكو درباره اين بيماري كه ميگويد ما چون ميزاني براي تشخيص افكار صحيح نداريم و چون ما با نسبيت مواجه هستيم نميتونيم اثبا ت كنيم درستي افكارمان را و نادرستي افكار انها را و از همه مهمتر برخورد ها با يك چنين بيماري از سوي افراد سالم چگونه خواهد بود ؟كه بيمار سر به طغيان ميگذارد .و در جامع نا به هنجار مبشود ؟((خواستم تجربه اسكيزوفرني بودن را لمس كنم شايد اين در درك اين بيماري به من كمك كندو چون شهامت انجام اين تجربه را در دنياي واقعي ندارم در دنيا مجازي اين كار را سعي كردم بكنم .اگر هم به نوشته هايم مخصوصا جوابم در تاپيك داغ داغ توجه كنيد من صراحتا گفتم به ارمان كه اري من هماني هستم كه ميگوييد يك پارنويايي با اين اميد كه با من در اين باره بحث كند ولي ايشان با اينكه دانشجو روانشناسي بود اصلا متوجه نشد .))
از سوي ديگر من متوجه سدم كه برخي از ديدگاها درباره ااين بيماري مانند پرش افكار صحييح نيست چرا كه انها هذيانات خود را حول يك موضوغ فارغ از اينكه ان موضوع چه باشد حفظ ميكنند و چرت و پرت گويي هاي خود را در ان موضوع متمركز ميكنند حتي تا پايان بيماريشان.تمام اينها من را سوق ميدهد به اين سمت كه شايد نگاه كردن به زندگي و پيرامون از دريچه نگاه انان بتواند چيزهايي به من ياد دهد در درك اين بيماري و همواره حدس ميزنم شايد تجربه كردن شرايطي كه اطرافيان براي اين بيماران بوجود مي اورن دراين مقوله بتواند كمك كند .
من دريافتم كه دنياي بسيارمتفاوتي دارن اما دنيا انها داراي منطق خاص خود ميباشد و ان منطق براي ما غير قابل قبول است ودنيا بي منطق ندارن ..به هر حال .اما در اين بين هم برخي موارد بود كه از اين شخصيت دور ميشدم و برخي از ديدگاهايم را مينوشتم واگر هم در مشكلات دوستان نظري داشتم جداي از اين شخصيت نظرم را مينوشتم به اين اميد كه مفيد واقع شود .من فكر نميكنم كار ناشايستي انجام داده باشم كه به كسي يا به اعتقادات كسي خدايي نكرده توهين شده باشد ..
اتفاقا من اين روزها داشتم روي تاپيكي به نام(( دوپامين لعنتي من)) كار ميكردم كه صريح تر به ابعاد اسكيزوفرنيايي صدرا اشاره كنم. اما فرصت نشد من فكر ميكنم بهتر اين بازي را تمومش كنم نه تنها براي اين بحثي كه پيش اومده بلكه بسيار وقت من را ميگرد و شبها تا دير وقت مرا مشغول نوشتن ميكند.
البته خودم را هم اماده كرده بودم براي اين برخوردها ولي حدس نميزدم كه دوستان فكر كنن كه من قصد شيادي دارم اين من را متعجب كرد من حدس ميزدم كه دوستان به من انگ داشتن مشكلات رواني را خواهند زد و اين فرصتي دست ميدهد تا با انها در اين مورد به بحث بنشينم و ديدگاهاي انها را به عنوان انسانهايي سالم از اين مقولات دريابم . .من حيث المجموع جناب اقاي سنگتراش من اميد وار هستم كه نوشته هايم موجبات توهين و ازردگي خاطر را براي كسي فراهم نكرده باشد و خطايي از من در برخورد با دوستان سر نزده باشد. هر چند كه در اين مدت توهين هاي زيادي از سوي برخي دوستان به من شد البته اين ايراد را كه ابتدا بايد شما به عنوان مدير اين مجموعه را از اين تحقيق از اين بازي مطلع ميكردم را ميپذيرم .هر چند كه اين از ابتدا ورد من به اين سايت به ذهنم نيامد پس از شنيدن حرف يك بيماردر همان روزهاي ابتدايي اشنايي من با اين سايت بود كه اين بازي به ذهن من امد ان بيمار به من گفت اگر درد ما اسكيزوفرني است درد شما عاقلان همين عاقل بودنت است كه محدودتون ميكنه در انديشيدن و ترسو و بي شهامت در بيان افكارتون تا مبادا از سوي ديگر عاقلان له شويد. اولش چرت و پرت به نظرم امد مثل بقيه گفته هايشان ولي بعد تكانم داد .به هر حال .اميد وارم اين نامه تا حدودي صدرا را پيش روي شما معرفي كرده باشد . اگر صلاح ميدونيد تاپيك هاي من را از سايت حذف كنيد و من هم اين مسله را همين جا ختم ميكنم .اگر هم از من دلخور شده ايد ببخشيد مرا .
......
باز هم از زحمات جنابعالي تشكر دارم و توفيق روز افزون شما را از خداوند خواستارم
اردات و احترام خدا نگهدار.
-
با سلام
من چون انسان بد بيني نيستم سعي مي كنم صحبتهاي جناب صدراي واقعي نه آن صدرايي كه يكسري صحبتهاي به قول شما پارانويايي را ارائه مي كرد ، سعي مي كنم صحبتهاي ايشان رو باور كنم .
اما دوست گرامي بنده دانشجوي رشته روانشناسي نبوده و نيستم ( بنده مديريت اجرايي خوندم ) اما نسبت به اون ديدگاههايي كه در تاپيكهاتون بيان كرديد و خيلي ها تاييد كردند و به به و چه چه گفتند بنده از همون ابتدا مخالفت خودم رو نشون دادم ، لذا خداوندي كه ناظر و آگاه هست از اعمال ما خودش در اين مورد بهتر مي تونه حكم و قضاوت كنه و انشاءالله كه شما صحبتهاتون صحت داره و باز هم ميگم اگه واقعا صدرايي و جود داره يا داشت كه سعي مي كرد خودش رو اونچيزي كه نيست نشون بده به عقيده بنده حقير كار من درست بوده ، جون ديشب بنده رأس ساعت 11 به صدرا پيام دادم و 40 دقيقه منتظر موندم تا پيامي از ايشون دريافت كنم و از اونجايي كه كم تحمل شدم بعد از 40 دقيقه اون تاپيك رو بدون اينكه نامي از كسي ببرم ايجاد كردم .
وبعد از يك و نيم ساعت از ايجاد تاپيك يعني راس ساعت 1 و نيم بامداد پيغامي از طرف صدرا دريافت كردم كه ايشان گفته بودند ، بنده اون چند روز در خانه پدري بوده ام و الا در خارج از كشور زندگي مي كنم ( در حالي كه تمام تاپيكاي صدرا چه زماني كه گفته بود الان پيش هم خونه ام هستم از آي اس پي خيابان خرمشهر بوده ، و بقيه تاپيكها هم از آي اس پي پرندك تهران )
به هر حال شك بنده درست بوده و اصل قضيه رو نميشه نقض كرد كه هميشه در اينترنت كسايي هستند كه دروغ ميگن ، نيرنگ در كارشون دارن و ما بايد مواظب همه چيز باشيم
موفق و مويد باشيد