سلام
مجدد خواستم موضوعی جداگانه باشه تا بیشتر تو دید خانواده ی همدرد هم دردی باشه.
قبلا هم توی موضوع شاد عزیز مطرح کردم اینم شرحش:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
مجدد خواستم موضوعی جداگانه باشه تا بیشتر تو دید خانواده ی همدرد هم دردی باشه.
قبلا هم توی موضوع شاد عزیز مطرح کردم اینم شرحش:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohajer
پس
11 امشب یادتون نره،
پدر capble
و...
اگه وقت کردید یادی از منم بکنید که هوا بشدت ابریه...
شاد و پاک بمانید
دوستان
فکر میکنم غبار زمان روی این پیشنهاد دارد میشینه.
برای اینکه تاثیر بیشتری داشته باشد. قبل از دعا یه دعای کوچک رو در حد 10 دقیقه هر چیزی که خودتون بیشتر باهاش مانوسین بخونین.
منم دعا میکنم برای همتون.
سلام دوستان
معجزه اب رو دید
تو اون گفته دکتره از چند تا مرد تو چین خواسته البته هر کدوم یه شهری بودن که راس یه ساعتی به اون چیزی که اون میگه فکر کننن و دعا بخونن
ماها چرا این کارو نکنیم
اول خودم ازتون میخام
بچه ها قدیم کمو بیش در جریان مشکلات من هستن
بچه ها
ازتون میخام همتون راس ساعت 11 امشب به من و عشقم فکر کنید و تو فکرتون اونو وادار کنید که به اشتباهش پی ببره و همه چی رو به این راحتی خراب نکنه
خواهش میکنم
من خودم راس ساعت 11 دعا میکنم:203:
خوشحال میشم شما ها هم کمکم کنید
و بعد از دعا ساعت 11.15 دقیقه به بابا اون دستمون فکر کنیم همه باهم و براش دعا کنیم
خوشحال میشم که بیاید به هم کمک کنیم
این از امشب داوطلب بعدی مشکلشو واسه فردا بگه و ساعتشو مشخص کنه :43:
ولینتاینتون شاد
سلام دوستان راستی من به این کار عادت کردم شماها چه طور؟
پنجشنبه آخر سال ساعت 11 یادمون نره ها...
کجایید؟؟؟!!!
همتون رو دوست دارم مواظب خودتون باشید تا سال جدید که معلوم نیست کی بیام خداحافظ دلم براتون تنگ میشه.
سلام دوستان پنج شنبه اخر سال ساعت 11 یا دمون نره همه شما دوست دارم امیدوارم همیشه سلامت باشید
گرد و غبار فراموشی نذاشت یکی دو هفته اخیر شبهای روشن 5شنبه رو ادامه بدم،ولی فردا رو هستم ،آخه آخرشه...
خوب....شما به نوعی تعبیر تازه ای از "قانون جذب" کردید.....و بنده با توجه به مطالعاتی که در این خصوص داشتم با سخنان شما موافقم و می دانم این انرژی مثبت اثر خود را خواهد گذاشت. من هم هستم...البته ما هستیم...اگر کاری پیش نیامد کوتاهی نخواهم کرد.
تمرکز انرژی در یک ساعت معین و از چندین جهت کولاک می کند . روی من هم حساب کنید .
خیلی خوبه که این کار انجام بشه، البته متأسفانه پدر سمیرای عزیز دیگه در جمع ما نیستن و از همه میخوام برای شادی و آرامش روحشون دعا کنید. :203: :203: :203:
روحش شاد
آخر به چه گویم هست،وز خود خبرم چون نیست
وز بهر چه گویم نیست،با او نظرم چون هست
من هر هفته هستم حتی اگه فقط چند دقیقه و کوتاه . . .
روحشون شاد . خدا به سمیرا خانم و خانوادشون صبر بده
وای خدای من ...............نقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
میدونم که پدرشون در آرامشه.. امیدوارم سمیرای عزیز و خانوادش بتونن با این قضیه کنار بیان...
اصلا فکر نمی کردم توی این تایپیک این خبر در انتظارم باشه...
.......
:72:
دوستان عزیز
فکر کنم باید هر هفته یاد آوری کنیم تا این لحظه ی قشنگ رو از دست ندیم.
منتظر همه ی دوستان هستیم.:72:
بچه ها خواهش مي كنم امشب يك كوچولو براي من و خانواده ام انرژي بفرستيد و دعا كنيد .
براي اينكه بدانيد براي چي به انرژي هايتان احتياج دارم كه حق تان هست كه بدانيد عرض مي كنم
روز اول عيد به عيد ديدني منزل پدرم رفتم حالشان خوب نبود پدرم را همان روز بردم بيمارستان طي 20 روز معلوم شد پدر سرطان روده (ركتوم ) دارند و...
و 10 روز بعد خواهرم شب خوابيد صبح از ناحيه دو پا فلج بود و.. امروز معلوم شده ، ام اس دارد و...
و 17 روزي بعد برادرم هم به ناگهان ديد چشم راستش مختل شد ، خوب يعني چشم اش نمي ديد!! بعد معلوم شد شبكيه چشمش به كل پاره شده . ديروز هم عمل جراحي داشت و ...
خدايا سختي دوران بيماري و دوره نقاهت را بر همه بيماران آسان بگردان .
ممنون از لطف همگي . پيشاپيش از لطف همگي تشكر مي كنم .
سلام:72:
الهی آنی بزرگوار قربونتون برم ماشالله شما قلب بزرگی دارید.
احسنت به بانوی بزرگوار تالار همدردی:46:
چشم، من از خداوند متعال برای شما و خانواده محترمتان
طلب خیر و خوشی و برکت و سلامتی می کنم خداوند یار و یاورتون:72::203:
خدايا سختي دوران بيماري و دوره نقاهت را بر همه بيماران آسان بگردان
خدا قوت:203:
سلام aniگرامی؛
واقعا" متأثر شدم؛
اما شبهای روشن همدردی روشنی بخش دلهاست ؛چون تردید ندارم که دوستان صادقانه و عاشقانه ,این شبها را روشن میکنند.
دوستان سورنا را هم فراموش نکنید؛
همیشه برای کسی که به هیچ عنوان قادر به کمک کردنش نیستم دعا می کنم.:203:
سلام
آنی ،
از خدا می خواهم خدا، عزیزان شما را شفا عنایت فرماید. همچنین روحیه عالی شما را مستدام گرداند.
خدایا ما را آن ده كه آن به.
خدایا در این جمع ...خود شاهد بوده ای همه خالصانه و با خلوص نیت و بدون هیچ چشم داشتی برای سلامتی و بهبود زندگی افراد ""دعا"" کرده اند......
پس خدای من از تو صادقانه می خواهم جواب گویی این دعاهای پاک باشی و "صبری" عطا فرمایی برای تمام زجر کشنده کان و صبرکننده گان.....
خدایا ""انی"" عزیز همواره برای ما و دیگر کاربران مادری کرده است....گوش بده به حرف دلش .....اگر هم عناینی فرمایی دعای مارا پذبرا باش....:203:
خدا جان کسی را نمی گیرد..........هیچ کس بیمار نمی شود.....کسی خسته دل نخواهد شد>>>اگر واقعا تو بخواهی و خوب باشی....
قويا باور دارم برگي از درخت نمي افتد مگر به اذن خداوند و هيچ برگي رنگش به زردي نمي رود مگر با تدبير و خواست خدا كه همه ي اين مسائل درسهايي است از بودن و تعريف داشتن براي حضور و وجود ذات بي كرانش . به درگاه اش پناه مي برم و از درگاه اش تمنا دارم به من بصيرتي عنايت بفرمايد هر آنچه در اين ميان آموختني است بياموزم و هر امتحاني است با خضوع يك شاگر د خوب از پس آن بربيايم كه بي همتاي عالم هم او ست و هم او .نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
از همه دوستان سپاسگزارم
سلام به همگی:72:
آنی عزیز حتما برات دعا میکنم عزیزم
ولی از شما و هر کسی که این پست منو میخونه عاجزانه تقاضا دارم که واسم دعا کنین
همه چیز به هم ریخته
تمام زحماتم داره به باد میره
تو رو خدا دعا کنین
به خدا اشک امونم رو بریده .................................................. ............
كاترين جان
حتما برايت دعا مي كنم ولي نگرش ات را تغيير بده كه از اين آزمون ها سربلند بيرون بيايي . مطمئن باش حتما بايد درسهايي بگيري . شاگر د خوبي باش .
سلام کاترین جان...
خدایا یکی دیگر از کاربران خوب تالار صدایت می زند.........
خدایا کمکش کن.....ما هم دعا می کنیم کاترین عزیز..:203:
کاترین و آنی عزیز و گرامی..
هرچند همه ما به دعا محتاجیم..
ولی حتما برایتان دعا خواهیم کرد..
خدایا محتاجان درگاهت را نا امید نکن..
خداوندگارا....
به همه بیماران شفا عنایت فرما....
خدایا...خدایا....به همه ما کمک کن......
...................:203::203::203::203:........... ............
سلام :
اني جان ارزو مي كنم خداوند هرچه زودتر پدر و خواهر و برادرت را شفاي عاجل عطا فرمايد
براي سلامتي همه مريض ها :103:
كاترين عزيز اميدوارم شما هم حاجت روا بشي :203:
سلام خواهرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
من با تمام وجودم برای شما دعا کردم. یقین دارم که دعای دوستان بی جواب نمی ماند. خواهر عزیزم شما هم یقین داشته باشید.، عظمت دردتان را هرچند می دانم نمی توانم متوجه بشوم ولی بدانید این خبر من را هم بسیار ناراحت کرد. شما تنها کسی بودید که ....
به خدای تمام پاکی ها و قدرتها ایمان داشته باشید. امیدوارم هر چه زودتر خنده رو لبهای خونواده شما بشینه.
کاترین عزیز خواهر گلم، برای شما هم دعا کردم. آرامش بیشترین چیزیه که شما بهش احتیاج داری. می دونم خداوند پاسخ قلب مهربان تو رو می ده.
من دیروز این تاپیک رو متاسفانه ندیدم اما
:203::203::203::203::203::203::203::203:
شرمنده من امروز اومدم و این تایپیک رو ندیدم.. آنی عزیز امیدوارم که حال پدر و خواهر و برادرتون هر چه زودتر خوب بشه، برادرتون رو عمل کردن چی شد؟
من هم شرمنده ام امروز اين تاپيك رو مشاهده كردم ، از خداوند ميخواهم بيماران مذكور رو هر چه زودتر شفاي عاجل عنايت كنه :203:
الهم اشف كل مريض:203:
از همه به لحاظ لطفي كه داريد سپاسگزارم .
روزي كه علي رقم مخالفت خانواده نوع بيماري پدر را براي شان توضيح دادم و همينطور مراحل شيمي درماني و اتفاقاتي كه در بدنشان افتاده و ... ضمن تشكر از من ،خواستند كه به همه اعلام كنم صاحب شعور هستند و با كتمان كاري به شعور و درك ايشان توهين نكنند . چرا كه براحتي مي توانند با بيماري خود كنار بيايند ولي با رفتارهاي بي منطق اصلا نمي توانند كنار بيايند و به شدت ناراحت و رنجيده خاطر خواهند شد .
و از آن روز ايشان خيلي روحيه خوبي دارند و الحمدالله حالشان خيلي بهتر است و به هر حال شيمي درماني تعاريف خودش را دارد ولي من مطمئنم كه پدرم مرد قوي و با روحيه اي است و باور دارم هيچ برگي از درخت نمي افتد مگر به اذن پروردگار . تنها از دوستان مي خواهم براي ايشان دعا كنند كه شرايط شيمي درماني را با بهترين حد از توان تاب بياورند . ما هم با وجود تمام اين دعا ها و انرژي ها سرتعظيم بر درگاه پروردگار فرود مي آوريم كه هر چه اراده كند همان خواهد شد .
خواهرم 25 ساله است و هنوز ازدواج نكرده . ديروز از من مي پرسيد اگر يك روزي ازدواج كنم آيا بچه ام هم بيمار خواهد بود ؟! من هم با لبخند به وي جواب دادم و روياهاي شيرينش را گذاشتم تا بال و پر بگيرد و..
در مورد خواهر م لحظه اي كه فهميد" ام اس" دارد به دليل سن اش به شدت شكست . اما با وي هم صحبت كرده ام ( پدر و مادر م درمورد بيماري او هيچ نمي دانند ، او را به خانه ي خودم آورده ام ) و او هم وضعيت جديد را تا حد زيادي پذيرفته و هر روز كه اطلاعاتش از نوع بيماريش بيشتر مي شود راحت تر با مسئله كنار مي آيد اما با اين حال او به شدت نيازمند دعا و انرژي دوستان است .
برادرم مرد قوي و سالمي است او هم بايد با وضعيت جديد بينايي اش كنار بيايد و اين حاصل نمي شود مگر با دعاي شما دوستان .
برادر م سختي عمل را گذراند و يك عمل ليزر تا يكماه ديگر خواهد داشت و بعد از يك سال يك عمل ديگر ولي خوب خدارا شكر چشمش تا 2متر ديد دارد .
و اما من
خوب وقوي در كنارشان هستم و به وجود همه ي آنها با هر سطح از توانايي افتخار مي كنم و هميشه به آنها ياد آوري مي كنم كه روي توانايي هايشان متمركز شوند و باور داشته باشند كه دوره درس و مدرسه را مي گذرانيم . پس بايد نسبت به هوش و توانايي هايمان نمره هاي خوب و عالي بگيريم و چون افراد باهوشي هستيم نبايد تنبلي كنيم و به نمره بد قانع شويم.
از محبت همه سپاسگزارم
آنی عزیزم
منم امروز متوجه شدم
خیلی خوبه که شما به خانوادت روحیه میدی و در کنارشون هستی امیدورام هرچه زودتر خانواده ی گلت از دامن بیماری بیرون بیان و به سلامتی برسن
امیدت به خدا باشه
مراقب خودتم باش
آنی گلم سلام
من هم از کم توجهی خودم شرمنده ام ولی حتما برای شفای خوانواده گرامیتون دعا خواهم کرد وامیدوارم خداوند دل شمارو باسلامتی اعضای خانوادتون شاد کنه
شرمند ه براي چي ؟!
اين را مي فهمم كه همه 5 شنبه ها گرفتار هستند و 5 شنبه وقت رسيدن به خانواده و در جمع دوستان و رسيدن به امور خانواده است .
همه به من منت گذاشتيد و محبت كرديد . زمان مهم نيست . مهم دلهاي مهربان شماست و انرژي ها و دعاهايي است كه از طرف شما ، به سمت خانواده ام فرستاده شد و وساطتي كه نزد پروردگار داشتيد و من و خانواده ام از همه شما سپاسگزار هستيم .
دعاي من هم براي تك تك شما عزيزان
شهامت1-bloom-آرمان 26- شاد -طاهره - سورنا- ستاره -سارا5-نقاب-کاترین-آقاي سنگ تراشان و كيوان و estar7وكل الجمعين بچه هاي تالار
انشالله هميشه آسمان زندگي هاي شما نازنين دوستان خوبم آفتابي و پرهدف ، دلهاي شما مهربانان پراميد و...و همه در پناه حق باشيد .
سلام دوستان ممکنه خواهش کنم برای دوست من هم دعا کنید اون بچه دار نمیشه و درمانهاش همه به در بسته میرسه مطمئنم دعای شما اثر داره:203:
براي دوست شما هم از خدا يك ني ني كوچولو ناز طلب مي كنم . خداي به دوست شهامت نگاه كن او هم طلب يك يك ني ني از تو دارد .
شهامت روشهاي خوبي هست كه محال است دوست تو به اين آرزوي اش نرسد .
وای
حالم ازخودم به هم میخوره
این همه دوستای خوب من که همیشه حضور شون ارومم می کنه ،من باید دعاشون کنم و از مشکلاتشون خبرداشته باشم ولی من ..................
تازه این تایپیکو دیدم
من ازامشب هر روز همه رو دعا میکنم
خدایا ما رو از نوازشهای مهربونت محروم نکن
فرار نشد از اين حرفهاي بد به خودت بزني گل مريم جون . دعا كن ولي اول از همه به خودت احترام زياد بگذار .نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
مرسي خانمي . ما محتاج دعا هستيم ولي دعايي كه دعا كننده در درجه اول سرشار از انرژ ي هاي خوب براي خودش باشد تا ما هم بتوانيم از انرژي خوب شما بهره ببريم .
سلام دعا برای دوستان خوبم در تالار
اقای سنگ تراشان اقای کیوان دانه خانم راهنمای همدردی اقای ارمان 26 اقای نقاب خانم مثل من ارزو خانم شیلا خانم شاد عزیز خانم روزن طاهره خانم سورنا عزیز برای عزیزان دعا می کنم همیشه سلامت باشید دعا می کنم قسمت شود به سفر حج عمره بروید
سلام خانم انی
واقعا ناراحت و متاثر شدم
من تازه الان این تاپیک رو دیدم
ازتون عذر می خوام که زودتر مطلع نشدم
من برای شما و خانواده گرامی تون دعا می کنم
و امیدوارم که هر چه زودتر سلامتی خودشون رو به دست بیارن
در کنار درمانهای پزشکی همانطور که خوتون هم کاملا واقف هستین
روحیه مهمترین چیز
یکی از دوستان خانوادگی ما هم مانند پدر بزرگوارتون بیمار شدن
و با درمانهای مختلف اعم از جراحی و شیمی درمانی کاملا بهبود پیدا کردن
و الان هم حالشون خدا رو شکر خیلی خوبه.
اما نکته ای که خیلی مهمه و میشه گفت راز بهبودیشون هست
اینه که ایشون هرگز امید خودشون رو از دست ندادن
و تازه به اطرافیانشون هم روحیه می دادن!!!
خلاصه خود ایشون در بهبودیشون خیلی موثر بودن
و پزشکان معالجشون هم این رو تایید کردن
براتون از خداوند منان صبر و ارامش و تمام خوبی ها را خواستارم
:72::72::72: