نوشته اصلی توسط tak-bo'di
وقتی طرف مثل یوزارسیف خوشکل بوده خب حتما پای زلیخا هم در میون بوده دیگه !
حالا، واقعا اگر این آقا به نجابت و سرسنگینی یوزارسیف باشه، می تونه مانع متلاشی شدن زندگیش بشه که بعیده چون پیامبر نیست. به علاوه، همون یوزارسیف نبی هم یکی از خوشکلترین دخترای مصر رو گرفت! آخرش هم نشد از شر زلیخا راحت بشه و مهمتر از همه اینکه بعد از جوان و خوشکل شدن زلیخا...!
من کلا فکر می کنم زیبایی امری نسبی است و از هر دیدی، معنایی دارد. به قول شاعر: "قشنگ یعنی تعبیر عاشقانه اشیاء"
زیبایی بعد از مدتی عادی می شه، اگر اولین ملاک ازدواج باشه، بی شک شکست در پی است!
از نظر شخصی من (البته ببخشید که مجردم، اما شبی 4 تا فیلم هندی نمی بینم و تا حد زیادی واقع بینم) :
زیبایی در حدی که در نگاه اول، طرف را بپسندی و ازش بدت نیاد، کافیه. تیپ و ظاهری که آراستن آن دست خود شخص باشه (مثلا لباس پوشیدن یا خوش اندام نگه داشتن بدن با ورزش) مهم تره، چون نشون میده طرف برای خودش ارزش قائله و منضبط و باشخصیته.عزت نفس داره. اون زیبایی که خدادادیه، با زحمت به دست نیومده و خیلی ها جنبه اش رو ندارن. باید در مورد افراد زیبا، دقت بیشتری کرد، چون به همان نسبت، مثل یک ترازو باید کفه دیگرش یعنی سیرتش زیبا باشه تا ظرفیت سوء استفاده نکردنش رو داشته باشه ! (که متأسفانه خیلی وقتها برعکسه)