سلام به همه
خانوما اگه شما به جای شوهرتون بودید چی کار میکردین؟
برای یک لحظه خودتونو به جای یک مرد تصور کنید بگید شما با خانومتون چه برخوردی داشتید....
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
خانوما اگه شما به جای شوهرتون بودید چی کار میکردین؟
برای یک لحظه خودتونو به جای یک مرد تصور کنید بگید شما با خانومتون چه برخوردی داشتید....
خودم شروع میکنم....
اگه یک مرد بودم وقتی سر کار میومدم خونه یک نگاه خیلی کوچیک به خونم مینداختم یک نگاه به زنم
خانومم آرایش کرده و لباس خوشکلشو پوشیده حتما بهش نشون میدادم نظرمو جلب کرده و حواسم هست حتی اگه شده با یک جمله"خوشگل شدی"
اونو بیخبر از بیرون نمیذاشتم درسته که یک مردم و میخوام مشکلات بیرون برای من باشه ولی خانومم بهترین کسیه که میتونم باهاش دردو دل کنم حتی از ترافیک خیابون محل کارم..... اگه وسط حرفام پیشنهاد خاصی داد منظورشو بد برداشت نمیکردم لحظه ای بهش فکر میکردم....
وقتی خسته هستم به خانومم میگم"من خستم" بحثو حرف باشه برای وقته دیگه...به تفریحات خانومم اهمیت میدم و ازش میخوام اونم به سرگرمی های من اهمیت بده.... وقتی یخوام با کامپیوتر کار کنم ازش میخوام بعضی وقتا بیاد کنارم باشه...هم بینه چی کار میکنم هم اینکه اون بعد یک روز که پیشش نبودم حتی از اینکه کنارم بشینه اگه نفهمه هم چی کار میکنم لذت میبره....
خساست به خرج نمیدم....کار میکنم برای خانومم پس درآمدمو کامل بهش میگم....مشکلاته خونمونو به کسه دیگه نمیگم....بین من و خانومم میمونه حتی اگه اون روز مهمون داشته باشیم هیچ کس متوجه نمیشه....جلوی دیگران باهاش با محبت صحبت میکنم توی مهمونی مخصوصا اگه مهمونی از طرف خونواده خودم باشه....به خانوادش احترام یذارم...همراهش میرم خونه پدرش...اگه خانومم برای موضوعی ناراحت بود گریه کرد داد نمیزنم و با آرامش ازش میخوام که گریه نکنه میگم وقتی گریه میکنه حال من هم بدتر میشه...اما دوست دارم به همه حرفاش گوش بدم...سکوت میکنم...و در اخر با مهربونی نظرمو بهش میگم...اگه مخالف بود باز هم نظرشو گوش میدم.....ولی یک بار برای همیشه بهش میگم گریه نکنه....چون اون عزیز ترین کسه منه و تحمل دیدن اشکشو ندارم...اما هر وقت نیاز داشته باشه به همه هرفاش گوش میدم...توی زندگی زود قضاوت نمیکنم..اول دلیل برخورد خانومم یا یک حرفشو میشنوم و بعد حرف دلمو میزنم...داد نمیزنم...بچگی
های همسرمو میپذیرم و اشتباهشو دائم توی سرش نمیزنم...
در کار های خونه تا اونجا که بتونم کمکش میکنم...کار های خودمو سعی میکنم خودم انجام بدم و خیلی به زنم دستور ندم...از ابراز احساس نسبت به خانومم دریغ نمیکنم دوست دارم رو توی گوشش زمزمه میکنم نازشو میکشم موقع خوردن غذا لقمه براش میگیرم لیوانشو(آب..نوشابه) پر میکنم و دستش میدم...اگر قهر کنه منتش کشی هم میکنم ولی اگر حق با من باشه صبر میکنم خانومم پیش قدم بشه....اگر از افراد خانواده شکایتی داشته باشه با ارومی گوش میدم اگر حق با او باشه راه کار ارائه میدم اگه نه بهش میگم که سوئه تفاهمه با دلیل....به نظراتش احترام میذارم...حرف حرف من نیست!!.....در رابطه با دیگران هم با محبت و احترام با زنم رفتار میکنم....نقطه ضعفاشو میشناسم نه برای اذیت کردن بلکه برای اینکه رفتاری نکنم که برنجه...زنم از لحاظه درجه اهمیت اوله و بعد سایر اعضای خانوادم.....بیرون خونه بسیار جدی رفتار میکنم.....نسبت به زنان دیگه هم توجه خاصی نشون نمیدم....با همه وجودم ارامشو براش فراهم میکنم....
سوء تفاهم نشه منظورم از کارهای خودم این بود(آقایی سر سفره نشسته اول به خانومش میگه آب بیار...بعد اینکه اورد میگه غذا کم نمکه...بعد نمک... نون بیار من بدون نون غذا نمیخورم!!!!!!)سعی میکنم این کار رو نکنم اون هم از صبح کار کرده اگه شاغل هم باشه که دیکه هیچیییییی.....
برای انجام کار های خونه ازش تشکر میکنم...
روز تولدشو و سال گرد ازدواجمونو حتما به یاد دارم ...
بعد یک روز سخت کاری دست زنمو میبوسم....
یک روز در هفته حتما براش گل میخرم...
توی خونه خودمو آراسته میکنم...
در برخورد با زنم خیلی متواضع هستم...
برای صدا زدنش از کلمات زیبا استفاده میکنم...
روز بیکاریمو که توی خونه هستم تا لنگه ظهر نمیخوابم!!! زودتر از همیشه بیدار میشم صبحونه رو من حاضر میکنم.... با دوستام مجردی کوه نمیرم!
موبایلمو قفل نمیکنم!!برای نگاه کردن به اس ام اس هام جنجال به پا نمیکنم...زنمه و عزیزمه...
البته با خیلی از چیزهایی که گفته ای مشکل دارم ولی این یکی نقص حریم خصوصی است و یک کم معنی بدی می دهد ( البته یک کم برای یک لحظه است ) چرا فکر نمی کنید شما باید برای همسرت زن بی نظیری باشی و شوهرت هم حق دارد حریم خصوصی داشته باشد ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
سلام aniعزیز اسم تایپیک هست اگه من یک مرد بودم.....
واگه من یک مرد بودم در جایگاه یک شوهر بله موبایلمو قفل نمیکردم.....
این نظر شخصیه منه.....(فعلا که مرد نیستم!!)
من اگه یه مرد بودم اینقدر به زنم توجه میکردم که هیچ کمبودی نداشته باشه نه اینکه لوسش کنم ولی به اندازه بهش محبت میکردم.
به قولهایی که به خانمم داده بودم عمل میکردم. توی کارهای خونه بهش کمک میکردم. نازشو میکشیدم و به بهونه های مختلف واسش کادو میخریدم.
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
این پستو در جواب سید محم میذارم اینجا:
در اين بخش با ذكر نمونهاى از آيات قرآن كريم، به عدم برترى زن و مرد از لحاظ انسانى و جنسيتى اشاره مىكنيم.(27)
«إِنَّ الْمُسْلِمِينَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِينَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِينَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِينَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِينَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِينَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِينَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِينَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاكِرِينَ اللَّهَ كَثِيراً وَالذَّاكِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْراً عَظِيماً»(28)»
«همانا كليه مردان و زنان مسلمان و مردان و زنان باايمان و مردان و زنان صابر و مردان و زنان خداترس و خاشع و مردان و زنان خيرخواه و مسكيننواز و مردان و زنان روزهدار و مردان و زنان باحفاظ و خوددار و مردان و زنانى كه ياد خدا بسيار كنند بر همه آنها خدا مغفرت و پاداش بزرگ مهيا ساخته است».
آيه فوق، براى زنان و مردان - در صورت انجام كارهاى نيك - پاداش مساوى در نظر گرفته شده است؛ و اينگونه نيست كه چون مرد برتر است، به او پاداش ويژهاى داده شود.
«يَاأَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوباً وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ»(29)»
«اى مردم همه شما را نخست از مرد و زنى آفريديم و آنگاه شعبههاى بسيار و فرق مختلف گردانيديم تا (قرب و بعد نژاد و نسب يكديگر را) بشناسيد (و بدانيد كه اصل و نسب و نژاد مايه افتخار نيست بلكه) بزرگوارترين شما نزد خدا باتقوىترين مردمند و خدا (بر نيك و بد مردم) كاملاً آگاه است».
در آيه فوق با اشاره به آفرينش زن و مرد، تصريح شده است كه ملاك برترى، تقوا و پرهيزگارى بيشتر است.
«مَنْ عَمِلَ صَالِحاً مِن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَى وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُم بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ»(30)»
«هركس از مرد و زن كار نيكى به شرط ايمان به خدا آورد ما او را در زندگانى خوش و باسعادت زنده (ابد) مىگردانيم و اجرى بسيار بهتر از عمل نيكى كه كرده به او عطا مىكنيم».
در آيه فوق ، خداوند بين پاداش زن و مرد تمايزى قائل نشده است.
«وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجاً لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذلِكَ لاَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ»(31)
«و باز يكى از آيات لطف الهى اين است كه براى شما از جنس خودتان جفتى بيافريد كه در بر او آرامش يافته با هم انس گيريد و ميان شما رأفت و مهربانى برقرار فرمود.»
در آيه فوق ، خداوند به اصل ازدواج اشاره نموده و تصريح كرده كه زن و مرد، هركدام مكمل يكديگرند و هركدام بدون يكديگر ناقص است؛ و اينگونه نيست كه مرد يا زن برتر از ديگران باشد.
«و اَوحينا الى اُمّ موسى اَن ارضعيه فاذا خفت عليه فالقيه فى اليم و لاتخافى و لاتحزنى انا رادوه اليك و جاعلوه من المرسلين»
«و به مادر موسى وحى كرديم طفلت را شير ده چون آسيب فرعونيان بر او ترسان شوى او را به تو بازگردانيم و هم از پيامبران مرسلش قرار دهيم».
اين آيه به عظمت زن اشاره دارد؛ اين كه زن نيز مىتواند به مقامى برسد كه مورد الهام خداوند واقع شود.
«و از خدا براى مومنان (آسيه) زن فرعون را مثل آورد هنگامى كه از شوهر كافرش بيزارى جست و عرض كرد بارالها (من از فرعونى و عزت و نبوى او درگذشتم) تو خانهاى براى من در بهشت بنا كن و مرا از شر فرعون و كردارش و از قوم ستمكار نجاتبخش.
در آيه فوق تصرح شده كه خداوند، زن فرعون را نمونه قرار داده است كه خود به منزلت و مقام زن عظيمى كه زن در پيشگاه خداوند مىتواند داشته باشد ، اشاره مىكند.
«إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ»(32)
ما تو را (چشمه) كوثر داديم. پس براى پروردگارت نماز گذار و قربانى كن دشمنت خود بى تبار خواهد بود.
سوره كوثر بنابر تصريح مفسران در شأن حضرت فاطمه عليهاالسلام و بيان عظمت ايشان نازل شده است. آيا با اين حال نيز مىتوان گفت كه زن و مرد از منزلتى متفاوت بر خوردارند؟(33)
(یا ایُّها الناس اِنّا خلَقناکم من ذَکَرٍ و اُنثی و جَعلناکم شعوباً و قَبائلَ لِتَعارفوا انَّ اَکرمَکُم عِندالله اتقیکم) یعنی ای مردم! ما شما را از مرد و زنی آفریدیم و شما را شعبه شعبه و قبیله قبیله قرار دادیم تا بدین ترتیب، یکدیگر را بشناسید (زیرا همه یک رنگ و یک شکل بودید، یکدیگر را از هم تمیز نمیدادید و امکان شناسایی میسر نمیشد) و بدانید گرامیترین شما نزد خدای متعال باتقواترین شماست.
حال توجه کنید به اولین آیه از سورة نسأ که میفرماید: «یا ایُّها الناسُ اتَّقوا ربَّکُمُ الَّذی خَلَقَکُم مِن نَفْسٍ واحِدَةٍ وَ خَلَقَ مِنْها زَوْجَها وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالاً کَثیراً وِ نِسأً وَ اتَّقوا اللهَ الَّذی تَسائَلونَ بِه وَ الأرْحام ...» یعنی، ای مردم! در برابر خداوند تقوا داشته باشید. (از گناه و شرارت بپرهیزید) پروردگاری که شما را از یک سرشت و نفس واحد آفرید، و از همان نفس، همسرش را نیز پدید آورد. و از آن دو (آدم و حوا) مردان و زنان زیادی را پراکنده کرد. و در مورد خدایی که به خاطر او از همدیگر درخواست میکنید، دربارة اقارب و ارحام خود تقوا پیشه کنید.
ملاحظه میفرمایید که در مسألة آفرینش از نظر قرآن کریم، تفاوتی میان مرد و زن وجود ندارد. و هر دو از یک سرشت و گوهر آفریده شدهاند.
آیه 195 سورة آل عمران میفرماید:
«فَاسْتَجابَ لَهُمْ رَبُّهُم إنّی لااُضیعُ عَمَلَ عامِلٍ مِنْکُم مِن ذَکَرٍ أو أُنثیَ بَعْضُکُم مِن بَعْض» وقتی عدهای از مردم با ایمان و خداپرست، از خداوند میخواهند آنها را از اهل جهنم قرار ندهد و گناهانشان را بیامرزد، پروردگار در پاسخ میفرماید: دعایشان مستجاب شد. و آنها بدانند که من عمل نیک آنها را چه مرد باشند و چه زن، ضایع نخواهم کرد.
به تعبیر آخر آیه «بعضکم من بعض» توجه کنید یعنی; در نظر من ـ که آفریدگار شما هستم ـ مرد و زن شما یکسان است. و اگر مؤمنی عمل صالح انجام دهد به او پاداش خواهم داد. اما این که مرد یا زن باشد، در پاداش فرقی نمیکند. از نظر حقوقی نیز قرآن کریم، مرد و زن را مورد توجه قرار داده و میفرماید: «ولَهُنَّ مِثْلُ الَّذی عَلَیْهِنَّ» یعنی هر حقی که مرد بر گردن زن دارد، به همان اندازه زن نیز بر عهدة مرد حقوقی دارد. نیز میفرماید: للرِّجالِ نَصیبٌ مِمَّا اکْتَسَبوا وَ لِلنِّسأِ نَصیبٌ مِمَّا اکْتَسَبْنَ یعنی برای مردان از تلاشهای اقتصادی آنها بهرهای است و برای زنان نیز همان بهره از تلاشهای اقتصادی آنهاست; نه این که مردان بتوانند ناحق سهم آنها را نیز به خود اختصاص دهند.
در مورد حسن معاشرت با زنان نیز میفرماید: و عاشِرُوهُنَّ بالمَعْروف یعنی با روش نیک با زنان زندگی نمایید. اکنون به روایاتی که در این زمینه هست، توجه فرمایید:
1. امام صادق (ع) میفرمایند: دربارة دو دسته از افراد که ممکن است ضعیف واقع شوند از خدا بترسید. کسی که این روایت را از حضرت شنیده است میگوید مقصود حضرت، زنان و یتیمان بودند.
2. امام صادق (ع) میفرمایند: خدا رحمت کند بندهای را که ما بین خود و همسرش (زنش) را اصلاح کند و با او خوشرفتاری نماید; چرا که خداوند برای تدبیر امور منزل و سبک کردن بار زن، مسئولیت خانواده و زن را بر دوش مرد نهاده است.
3. پیامبر اکرم (ع)میفرمایند: گناه بزرگی است که مرد، خانوادة خود را رها کند، و بطور کامل و دقیق، نیازمندیهای مختلف آنان را برآورده نسازد.
4. پیامبر اکرم (ع)میفرمایند: چندان جبرئیل از سوی خدای متعال دربارة زنان سفارش کرد که خیال کردم جز در صورت ارتکاب زنا، طلاقش جایز نباشد.
5. باز میفرمایند: بهترین مردان شما کسی است که برای زنان و دخترانش بهتر باشد.
6. نیز میفرمایند: هر کس ـ از مردان ـ به خانوادة خود رسیدگی نکند، ملعون است ملعون!
7. نیز میفرمایند: بهترین شما کسی است که برای خانوادهاش بهتر باشد و من برای خانوادهام از همة شما بهترم.
8. نیز میفرمایند: آن که با خانواده و همسرش خوب رفتار کند، خداوند بر عمرش بیفزاید.
9. نیز میفرمایند: خدمت به خانواده نمیکند مگر آنکه صدیق و راست کردار باشد. و یا از شهیدان و در زمرة آنان باشد، یا مردی باشد که خداوند، خیر دنیا و آخرت را برای او خواسته باشد. یعنی; چون انسانی نیک سیرت و محبوب خداوند است، میفهمد که باید به خانواده و همسرش نیکی و احسان نماید.
10. در روایت دیگری فرموده است: مردی که همسرش را بیازارد، نماز و هیچ کار خیری از او پذیرفته نیست. و اولین کسی است که وارد آتش دوزخ خواهد شد.
11. نیز فرمودند: کسی که زن میگیرد، باید احترامش کند.
12. فرمودند: تعجب میکنم از آن کسی که همسرش را بیجا میزند: با این که خود، به این کتک سزاوارتر است.
ملاحظه میکنید که بر خلاف تصور شما تعداد روایاتی که سفارش زن را به مرد نموده است، زیاد است. البته ما به تعداد کمی از آنها اشاره نمودیم
اگر من یک مرد بود سعی میکردم بهترینها رو برای همسرم بخوام . اگر یه مرد بودم نمی ذاشتم آب توی دل همسرم تکون بخوره . اگر یه مرد بودم همیشه برای همسرم کادو میخریدم .
:199:
ester !
شما مطمئنید اگر مرد بودید این کار ها رو عملیاتی می کردید یا اینکه دوست دارید که مردتون اینطوری رفتار کنه ؟! (آرزو هستند ؟!)
یه نکته ی خیلی مهم !
حالا که شما خانومید ، کدوم یکی از این کار ها رو در جایگاه خودتون (یک زن) انجام میدید ؟؟؟!!!
...دوستان " اگه " های جالبی مطرح کردند ، اما میخوام بدونم الان که خانم هستند مشابه کدوم یکی از این رفتار ها رو انجام میدن ؟؟؟!!!
هیچ تردیدی نیست که اولین خواسته زن حسن معاشرت همسر با اوست یعنی زبان خوش و رفتار خوب.
اسلام حسن معاشرت مرد با زن را نشانه ایمان و تقوای او قرار داده است و چنانچه مرد با اهل خانه سوء رفتار داشته باشد دچار عذاب الهی خواهد شد.
از امام صادق روایت شده است:"که خداون به مردی که با زوجه خود حسن رفتار داشته باشد لطف و مرحمت خواهد داشت چرا که خداون مرد را قیم بر زن قرار داده است"
و همچنین از رسول خدا(ص) نقل شده است:"بهترین شما کسانی هستند که بهترین برای زنان خود باشند و من بهترین برای زنان خود هستم"و در روایت دیگری آمده است:"بهترین شما بهترین برای خانواده اش است و من بهترین شما برای خانواده خود هستم"
برخورد شوهر با همسر در محیط خانواده بسیار اهمیت دارد تا انجا که مبنی عذاب قبر بدرفتاری با اهل خانه است و هیچ کس هر چه قدر هم ایمان داشته باشد از این عذاب خلاصی ندارد.(اشاره به شهادت سعد بن معاذ)
هیچ مرد مسلمانی که واقعا ادعای ایمان درد حق ندارد به همسر خود توهین کند و یا در بین جمع خانواده اورا تحقر کند یقین بدانید نشانه ایمان مرد خوش رفتاری با زن است و زن خانه او را از باب عشقو علاقه دوست بدارد نه این که از باب ضرورت شوهر داشتن او را تحمل کند.
سلام
متاسفانه اشتباه بزرگی کردی ester که نگذاشتی داستان من تمام و کمال عنوان بشه. عرض کردم بسیاری پرده ها هست در جهت زن بودن زن و آنچه عنوان نمودم نمی از یمی بود. اما ظرفیت جماعت اناس ظاهرا به همین حد است و نه بیش.
گل لگد نمودن بنده می تونست فرصت خوبی باشه. اگر همون موضوع رو مهلت میدادین و نصفه راه شهیدش نمی کردین، نیازی به ایجاد این موضوع نبود.
متاسفانه در این مورد خاص روی دنده سنگین خست افتاده ام و تا اطلاع ثانوی به هیچ تحریکی پاسخ نمی دهم و یک بایت که نه بیتی اطلاعات اضافه نخواهم ارائه نمودن.
خوش باشید با خاله بازی ها تون.
و ایضا پیروز
asrin عنوانه تایپیک هست اگر یک مرد بودم...
بله اگر یک مرد بودم همه این کار هارو برای زنم انجام میدادم حیف که نیستم(و الا چه جواهری میشدم!)
فعلا مجردم!
اینجا اسم تایپیک هست اگه یک مرد بودم چی کار میکردم به این شکل آقایون میتونن خودشون متوجه بشن خانوم ها چه توقعاتی دارند...شاید شناخت بهتری پیش بیاد.
آقای سید محمد از اونجا که خانوم ها هم علاقه به شرکت در این چنین موضوعاتی دان از جمله خود من! و از اونجا که در تایپیک اگه من یک زن بودم به حضور خانوم ها اعتراض شد برای این که تایپیک به بی راهه نره و جنجال به پا نشه این تایپیکو زدم با اجازه...
و برای جلوگیری از همچنان جنجال پاسخ پست شما رو در این تایپیک گذاشتم که نظر شخصیه بنده هست در جواب به پست شما اما نه در جهت تایید نه نقض فقط نظر شخصیه همین!
ولی مثل اینکه فقط اسم خانوم ها بد درفته هاا!!!! این جا هم ما نمیتونیم راحت و بدون دغدغه نظر بدیم؟؟
عزیزم من به طور کلی گفتم اگر شما زنی باشید قابل اطمینان که شوهرتان به شما اعتماد داشته باشد یقین بدانید موبایل خود را قفل نمی کند . شما هم به مفهوم گفته ی من توجه بفرمائید و یک بار دیگر آن را مرور بفرمائید . مردها در صورتی موبایلشان را قفل می کنند که در زندگی شخصی خود مسائلی برای پنهان کاری داشته باشند ویا زمانی که همسرانشان را قابل اعتماد ندانند . به جای دنیای خیال و رویا ، دنیای واقعی خود را پر بار کنیم بهتر نیست ؟!متاسفانه من خیلی خیال پرداز نیستم و دنیای واقعی را بیشتر دوست می دارم و سعی می کنم به آن عینیت بخشم و از آن تا بی نهایت لذت هم ببرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
:58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
مطمئنید دارید روی ابر ها راه نمیرید ؟! لطفا تشریف بیارید پایین ! روی زمین باهم راه بریم !!!
حدس من درست بود ، منظور شما این بود که آقایون این کار ها رو بکنن و من هم برای مواجهه ی شما با افکار رومانتیکی که دارید پرسیدم چند تا از رفتار های مشابه این رفتار ها رو خود خانم ها انجام میدن که انتظار دارن آقایون انجام بدن ؟!
اما و اگر فایده ای نداره ، الان خود خانم ها چه کاری هایی انجام میدن ؟؟؟!!! اینه که مهمه !!!
خواهر جون ! پولشو از کجا میاوردید ؟؟؟!!! :58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط homa_59_25
...
خانوما لطفا کمی خودتونو تحویل بگیرییید !!!
تو یه تالار گفتگویی همچین تاپیکی زده بودن یه آقایی هم در جوابش نوشت :
آقایون هم حتما باید بگن : بله ، بعله ، بععله ، بعععله ، بع ! ، بععع ! بععععع ! :58:
asrin اولا شما مگه مرد نیستین پس توی تایپیک اگه یک مرد بودم چی کار میکنید؟ نکنه به مرد بودنتون شک دارید؟اصلا معنی داره شما مرد باشی میای توی تایپیک اگه من مرد بودم؟ شما میتونی نظرتو توی تایپیک مخصوص به خودتون بنویسید عرض کردم نظر بنده این بود بله اگه مرد بودم تمام کارهارو برای همسرم میکردم مادی هم نیست شما 2 نمونه توی پست من بیارید که مادیه غیر گل خریدن!!
ani عزیز ممنون از پستت...
عجیبه من توی همین 2 روز به آقایون حق میدم...
خانوم ها یک خط کش هم دستتون بگیرید!!!! آخه عادت کردین این و اونو تربیت کنید؟!
توی دنیای مجازی هم اجازه حرف زدن به ادم نمیدن!!
اما نتیجه ای که من گرفتم از این 2 تایپیک خانوم ها به شدت فضول هستن
دائم در حال تربیت کردن هستن
خدا اون روزو نیاره کسی خلاف میلشون یا نظرات گرامیشون حرفی بزنه میخوان" آدمش" کنن
خیلی واقع بینن!!بقیه خیال پردازن!!!!
دائم زر میزنن..
فقط بلدن حرف بزنن اون هم راجب دیگران...
من جای هر مردی بودم 1 ساعت تحمل نمیکردم چه برسه ازدواج کنم باهاشون...
و السلام... ختم تایپیک....
در ضمن asrin من خودم زمانی از همسر آیندم همچین انتظاری خواهم داشت که خودم هم تمام و کمال نیاز هاشو برطرف کنم...
البته با خانوم هایی که من اینجا دیدم (خاله زنک بازی تفریح هر روزشونه)البته اگر مرد بودم نتنها هیچکدوم از اون کار هرو نمیکردم روزی 2 بار هم کتک میخوردن!
والسلام...
ester !
وا ! خواهر جون ! چرا فشار خونت بالا میره ؟!
ظاهرا میخواهید بیخودی کلکل کنیم ! خودتون گفتید : «اینجا اسم تایپیک هست اگه یک مرد بودم چی کار میکردم به این شکل آقایون میتونن خودشون متوجه بشن خانوم ها چه توقعاتی دارند...شاید شناخت بهتری پیش بیاد.» فکر کنم خودتون علت حضور من رو در تاپیک ، اظهار کردید ! این ها بازتابی از خواسته های خودتون هست که دوست دارید همسرتون (مرد) این ها رو براتون انجام بده !
من دوست ندارم زن باشم ، همین که مرد هستم کافیه و الان که مرد (البته پسر) هستم سعی خواهم کرد که کار خودم رو درست انجام بدم ! به نظر من اگر با انتظاراتی که ذکر کردید ازدواج کنید ، به احتمال قوی به مشکل برخواهید خورد ... ani هم به نکات ظریفی اشاره کرد (سعی کرد شما رو از ابر ها بیاره پایین روی زمین !) برچسب هایی که به ایشون زدید زیاد جالب نبود ، نمیدونم چند سال دارید ولی این افکار کمی خطرناکه ... برای خودتون میگم وگرنه اصلا به من ربطی نداره ...
این رو هم از کتاب مسائل نوجوانان و جوانان به تالیف دکتر منیژه کرباسی و دکتر منوچهر وکیلیان برای شما و کسانی که احیانا مثل شمافکر می کنند تایپ میکنم (سو تفاهم نشه ، تاکید می کنم که قصدم جسارت نیست ، دید رومانتیکی که دارید کمی خطرناکه ) :
خیالپردازی های غیر واقع گرایانه برای سازگاری در ازدواج مانع محسوب می گردد . به نوشته ی هارلوک (1969) گرچه جوانان در مقایسه با نوجوانان به مساله ازدواج با دید واقع بینانه تری می نگرند اما وقتی با این موضوع درگیر میشوند به قدری هیجان زده می گردند که نمیتوانند به معنای واقعی ازدواج بیاندیشند . ایده آلها آنان از ازدواج و اینکه با اقدام به آن به چه نوع خانه ، مبلمان ، وسایل و یا حتی در روابط با همسرانشان دست مییابند آنان را حتی در بهترین شکل موجود دچار سردرگمی می سازد . این امر باعث می شود که آنان با تقش ها ، وظایف و مسئولیت های خود در ازدواج سازگاری کمی را دارا باشند . سازگاری در ازدواج نیازمند رشد معقول از نظر عقلی ، عاطفی و اجتماعی است که این رشدی در گروهی از جوانان دیده نمی شود و همین امر سازگاری را در ایشان مشکل می سازد .
فکر میکنید بتونید تمام و کمال نیاز های همسرتون رو برطرف کنید ؟! خانم های دیگه که اینجا رو میخونن چطور ؟! فکر میکنید این کار عملیه و قادر به انجام اون خواهید بود ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
:shy::72:
پس وقتی نمیتونم مطمعنا تمام مواردیو که گفتم توقع نخواهم داشت!
من دیگه نظر نمیدم...
هر کس هرچی هم بگه برای من مهم نیست.
آقای asrin بهتر بود کمی فرصت میدادین...بهتر بود به جای صحبت با لحنی که با دختر بچه 2 ساله کمی فرصت میدادین...
باز هم ممنونم..
بهتره من هم کمی فکر کنم.
اما منظورمو نتونستم برسونم.
پس در آخر میگم اگه اجازه میدادین اینطور نتیجه گیری میکردیم اگه نظرات بعضی از خانوما خیالپردازیه نظرات بعضی از آقایون هم شاید اینطور باشه. 2 طرف با خوندن نظرات همدیگه میتونن اینو بفهمن ابلته در مقابل از انتظارات و توقعاتشون کم کنن...
من خودم به موازات خدماتی که ارائه بدم توقع خدمات و سرویس دهی هم دارم بیشتر از اون نشونه پر توقعیه منه نه در زندگیه مشترک بلکه در هر حیطه دیگری... زندگی مشترک هم به همون اندازه که نیاز های همسرمو برطرف کنم ازش توقع خواهم داشت نه بیشتر نه کمتر البته گاهی در نظر هم دارم شرایطشو(البته در آینده)...
موفق باشید.
ester
اگر صحبت من ناراحتتون کرد معذرت میخوام ، فکر کردم باید میگفتم . بله طبیعیه که آقایون هم افکار غیر واقع بینانه داشته باشن (یکیش خودم که یه زمانی روی ابرا بودم ! البته الان هم بعضی وقتا سری به ابرا میزنم !!!) با جمع بندی نهایی تون هم موافقم .
شما هم موفق باشید عزیز دل برادر !
:shy::72:
اقای asrin خانوم ani من دباره پسته خودمرو خوندم اما ما باز هم میگم اگر یک مرد بودم این کار هارو انجام میدادم البته این هم بگم از همسر آیندم که الان در شرف ازدواج هستم خیلی از مواردی که نوشتم توقع ندارم..
مثلا من اصلا"گل" دوست ندارم! ولی اگر "مرد" بودم و زنم دوست داشت براش میخریدم... و اینکه نوشتم براش لقمه میگیرم چون طبق دستو اسلام صواب داره یک مرد هنگام خوردن غذا برای همسرش لقمه بگیره...ولی از شوهر ایندم توقع ندارم اما اگه این کارو بکنه محبتش میدونم..این که نوشتم دست زنمو میبوسیدم هم دقیقه به دلیل(لقمه گرفتن) ولی خودم در جایگاه یک زن همچین توقعی ندارم اما اگر در جایگاه یک مرد بودم این کارو میکرد...
فکر کنم الان تونسته باشم منظورمو از پستم رسونده باشم؟
سلام/من 3 ماه که ازدواج کردم/برای خارج شذن از منزل از شوهرم اجازه میگیرم/بارها پیش اومده که به دلایلی مانع خارج شدن من از خونه شده/باز هم این کار را انجام دادم چون حق شوهرم میدونم البته دوستش دارم/شوهرم نازمو میکشه ولی تشر هم میزنه/برخلاف خیلی از خانومها از تشرش نمیرنجم چون نشونه عشقش به خودم میدونم بسیا بسیار لذت میبرم/غذا پختن و تمیزی خونه وظیفم دونستم و از اولین روزه ازدواجمون با همه وجودم انجام دادم/با صدای بلن هیچ وقت با شوهرم صحبت نکردم حتی زمانی که ایشون عصبتنی هستش و داد میزنه به دلیل احترام و دوست داشتنم/بیرون از منزل به خاطر خواسته شوهرم ارایش نمیکنم هرچند قبل ازدواج زمانی دختری این کار را میکردم اما بعد ازدواج نمیکنم/البته در عوض شوهری دارم مهربون در کار های منزل خیلی بهم کمک میکنه /در زمانی که باید رمانتیک باشه بهتر از خودش نیستش/تا به امروز هم روز های خاصو به یاد داشته/با احترام با من برخحورد میکنه چه در منزل و چه در خونه/برای رفت و آمد منزل پدرم هیچ محدودیتی ندارم/درس میخونم/اما به خواسته شوهرم سر کار نمیرم/بسیار هم راضی هستم/خودم را خوشبخت ترین زن دنیا میدونم/تنها توصیه که دارم برای همه خانوم ها از این که به همسرتون بگید چشم ناراحت نشید و اگر واقعا شوهرتون احساس قدرت داشته باشه در زندگیتون خونه براتون بهشت میشه/من هم زمانی اگر خانومی این توصیه را میکرد نمیپذیرفتم/اما تجربه کردم و به نتیجه رسیدم/هیچ کدام از مشکلاتی که خیلی از زندگی ها دارن من ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
شوهرم فوتبال خیلی علاقه داره من هم دوست دارم با هم نگاه میکنیم/من دوچرخه سواری دوست دارم شوهرم با من همراهی میکنه شب ها بیرون از منزل دوچرخه سواری میکنم/من متاصفانه گریه میکردم زمانه عقدمون ولی بعد ازدواج این کار را ترک کردم/شوهرم برخور بدی نداشت ولی اگر گریه میکردم میگفت: اگرگریه کنی به حرفت گوش نمیدم برو دستو صورتتو بشور / گاها میگفت:گریه حربه زناست/ولی این کار را ترک کردم چون رنجش و ناراحتی را در چشماش میدیدم/در ابراز احساسات نه من و نه شوهرم بسیار خوب هستیم دریغ نمیکنیم کوچکترین فرصت را غنیمت میدانیم هیچ وقت خواسته شوهرم را به تعویق نمیندازم چون وظیفه خودم میدونم و دوستش دارم/قبل از ازدواج نسبت به شوهرم شناخت خوبی داشتم میدونستم من در منزل شوهرم یک زن هستم و او یک مرد/به شوهرم گیر نمیدم/چرا دیر امددی/کجا بودی /اس ام اس چک نمیکنم اما تلفن همراهش همیشه در دسترس من هستش/پنهان نمیکنه/خیلی به شوهرم افکار مثبت تلقین میکنم:تو خیلی مهربونی/تو خیلی خوش قلبی/تو خیلی با سخاوتی/من بهترین شوهر دنیا را دارم/من به تو افتخار میکنم/همیشه تعریف میکنم/هر انچه از دل بر آید لاجرم بر دل نشیند/از ته دلم میگم نه برای نمایش/برای همین تاثیری شگرف داشته/میبوسمش/نوازشش میکنم/تا اونجا که از دستم بربیاد محبت میکنم/عملی و زبانی.
ester
امیدوارم بهترین همسر روی زمین باشی و در نتیجه بهترین همسر روی زمین مال تو باشد عزیزم . انشالله مبارک ات باشه ازدواج ات خانمی .بالاخره دنیای خیال هم دنیای قشنگی است .
فكر كنم بهتره يه تاپيك باز كنيم كه هر كس در جايگاه خودش صحبت كنه و بگه بعنوان يه مرد يا يه زن در زندگي مشترك چه كارهايي انجام ميده و چه مسئوليتهايي رو بعهده ميگيره و چه توقعاتي داره .
با تشكر
[quote=ester]
خودم شروع میکنم....
اگه یک مرد بودم وقتی سر کار میومدم خونه یک نگاه خیلی کوچیک به خونم مینداختم یک نگاه به زنم
خانومم آرایش کرده و لباس خوشکلشو پوشیده حتما بهش نشون میدادم نظرمو جلب کرده و حواسم هست حتی اگه شده با یک جمله"خوشگل شدی"
اونو بیخبر از بیرون نمیذاشتم درسته که یک مردم و میخوام مشکلات بیرون برای من باشه ولی خانومم بهترین کسیه که میتونم باهاش دردو دل کنم حتی از ترافیک خیابون محل کارم..... اگه وسط حرفام پیشنهاد خاصی داد منظورشو بد برداشت نمیکردم لحظه ای بهش فکر میکردم....
وقتی خسته هستم به خانومم میگم"من خستم" بحثو حرف باشه برای وقته دیگه...به تفریحات خانومم اهمیت میدم و ازش میخوام اونم به سرگرمی های من اهمیت بده.... وقتی یخوام با کامپیوتر کار کنم ازش میخوام بعضی وقتا بیاد کنارم باشه...هم بینه چی کار میکنم هم اینکه اون بعد یک روز که پیشش نبودم حتی از اینکه کنارم بشینه اگه نفهمه هم چی کار میکنم لذت میبره....
خساست به خرج نمیدم....کار میکنم برای خانومم پس درآمدمو کامل بهش میگم....مشکلاته خونمونو به کسه دیگه نمیگم....بین من و خانومم میمونه حتی اگه اون روز مهمون داشته باشیم هیچ کس متوجه نمیشه....جلوی دیگران باهاش با محبت صحبت میکنم توی مهمونی مخصوصا اگه مهمونی از طرف خونواده خودم باشه....به خانوادش احترام یذارم...همراهش میرم خونه پدرش...اگه خانومم برای موضوعی ناراحت بود گریه کرد داد نمیزنم و با آرامش ازش میخوام که گریه نکنه میگم وقتی گریه میکنه حال من هم بدتر میشه...اما دوست دارم به همه حرفاش گوش بدم...سکوت میکنم...و در اخر با مهربونی نظرمو بهش میگم...اگه مخالف بود باز هم نظرشو گوش میدم.....ولی یک بار برای همیشه بهش میگم گریه نکنه....چون اون عزیز ترین کسه منه و تحمل دیدن اشکشو ندارم...اما هر وقت نیاز داشته باشه به همه هرفاش گوش میدم...توی زندگی زود قضاوت نمیکنم..اول دلیل برخورد خانومم یا یک حرفشو میشنوم و بعد حرف دلمو میزنم...داد نمیزنم...بچگی
های همسرمو میپذیرم و اشتباهشو دائم توی سرش نمیزنم...
در کار های خونه تا اونجا که بتونم کمکش میکنم...کار های خودمو سعی میکنم خودم انجام بدم و خیلی به زنم دستور ندم...از ابراز احساس نسبت به خانومم دریغ نمیکنم دوست دارم رو توی گوشش زمزمه میکنم نازشو میکشم موقع خوردن غذا لقمه براش میگیرم لیوانشو(آب..نوشابه) پر میکنم و دستش میدم...اگر قهر کنه منتش کشی هم میکنم ولی اگر حق با من باشه صبر میکنم خانومم پیش قدم بشه....اگر از افراد خانواده شکایتی داشته باشه با ارومی گوش میدم اگر حق با او باشه راه کار ارائه میدم اگه نه بهش میگم که سوئه تفاهمه با دلیل....به نظراتش احترام میذارم...حرف حرف من نیست!!.....در رابطه با دیگران هم با محبت و احترام با زنم رفتار میکنم....نقطه ضعفاشو میشناسم نه برای اذیت کردن بلکه برای اینکه رفتاری نکنم که برنجه...زنم از لحاظه درجه اهمیت اوله و بعد سایر اعضای خانوادم.....بیرون خونه بسیار جدی رفتار میکنم.....نسبت به زنان دیگه هم توجه خاصی نشون نمیدم....با همه وجودم ارامشو براش فراهم میکنم....
[/quot
خدايا به اندازه همه نعمت هات شكرت رو بجا مي آرم:203:
يعني با اين توصيفاتي كه دوست خوبم گفتن همسر من يكي از بهترين مردهاي دنياست آخه همه اين كارها رو انجام مي ده به اضافه اينكه بهترين مشاور زندگي منه چه اقتصادي چه عاطفي و چه معنوي فقط اين مرد مهربون توي كارهاي خونه زياد كمك نمي كنه كه اين مورد هم اصلا مهم نيست . و البته خيلي هم عصبي مزاجن و مقررات هم كه بايد اجرا بشن بايد برم شجره نامه اش رو بخونم شايد با رضا خان نسبتي داشته باشن:303: اين يكي هم زياد مهم نيست .
ولي خداييش سخته جاي كس ديگه اي بودن من قوه تخيل قوي دارم اما عجيب نمي تونم خودم رو مرد تصور كنم اما يحتمل به خوبي شخصيت فعلي همسرم نبودم . احتمالا توي بازار كار هر روز با يكي دعوام ميشد و زود زود هم ناز و قهر مي كردم سر زن بيچاره ام (بلا به دور ) :P
و در ادامه ،با رعايت ادب و احترام
بهتر نيست هر كدام در جايگاه خود باشيم و به عوض زن شدن و مرد شدن هاي خيالي به درك موقعيت ها و روحيات هم در دنياي واقعي بپردازيم
دوست گرامي شايد چون هنوز ازدواج نكرده اي شناختي از دوران تأهل نداريد. اين دنيا پر است از من و تو ها و بالاخره ما شدن ها بهترين كاري كه اينه كه هر كس اول جايگاه خودش رو به عنوان يك انسان بشناسه و بعد حريمش رو حفذظ كنه و در مسائل شخصي و خصوصي طرف مقابلش اكيدا دخالت نكنه( من با مادرت قهرم تو هم بايد قهر كني و من با خواهرت حرفم شده بيا تو هم حرفت بشه باهاش و اين بچه بازي ها ممنوع)
در كل از شما يك سوال دارم ؟ چقدر خودت رو ميشناسي ؟ چقدر نسبت به روح و مغزو كليه بافت هاي بدنت كه مال خودت هستن شناخت داري چقدر از بروز هيجانات مختلفي كه گاه موانع زندگي است و گاه شتابي براي پيشرفت آينده اطلاع داري
چند روز پيش ها يه مقاله مي خوندم در مورد هيپوتالاموس ، در باورم نمي گنجيد كه اين عضو ناپيدا و كوچك چنين قدرتي داشته باشه كه تمامي انگيزشهاي گرسنگي تشنگي و اميال جنسي و... رو كنترل كنه
عزيزم يه توصيه دوستانه دارم بهتر نيست به خودشناسي بپردازي و سعي كني انتظارات خودت رو از خودت برآورده كني ؟ مطمئن باش هر كه انسان باشه و از عقل و احساسش به توازن استفاده كنه نه دچار شوهر بد مي شه و نه گرفتار دوست بد وقتي تو به وظايف خود آگاهي چرا بايد ديگران بهت بي احترامي كنن مگر ديوانگاني كه لياقت همصحبتي رو هم ندارن .
در انتها خدا رو شكر مي كنم كه همسري شايسته دارم كه هم دوستم داره و هم انسانه حالا اگر نوشابه بهم تعارف نكنه به هيچ كجاي دنيا بر نمي خوره اگر تندي كنه اگر اگر اگر
نه با اين اگر و مگر ها انسانيت آدمي زير سوال نمي ره موفق و مويد در پناه حق
یک کلام
ما خانم ها فوق العاده احساساتی هستیم و دوست داریم این مورد خیلی مورد توجه آقایون قرار بگیره و چون مردها کمتر از این نوع احساسات خوششون میاد یا اصلا چون برای خودشون مهم نیست فکر می کنند برای خانم ها هم بی اهمیته .
این خودش باعث بوجود آمدن مشکل می شه. اگه آقایون روی احساسات خانم ها و برآورده کردن این نیاز بیشتر وقت بگذارند خیلی خوب می شه در عوضش خانم ها هم برای زندگی و شوهرشون کم نمی گذارند.
من مطمئنم .
پس آقایون خیلی خیلی محترم نشون دادن احساسات به خدا هیچ کاری نداره ما خانم ها اینقدر کم توقع ایم.
امتحانش مجانیه
سلام من با نظر شیلا خانم موافق هستم
مخاطب این نوشته ها کیه ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
سلام
مخاطبشون من هستم !
ممنون از نظراتتتون ...<<ولي خداييش سخته جاي كس ديگه اي بودن من قوه تخيل قوي دارم اما عجيب نمي تونم خودم رو مرد تصور كنم>>نتیجه:قوه تخیل من قوی تره !
سلام
من خیلی از این موضوع خوشم آمد.
تقابل سازنده ای در آن بود.
ester
با تذكراتی كه هم خانمها و هم آقایون دادند، به نظر میرسه، حتی تصور چنین دیدگاهی منجر می شود، با ازدواج احساس شكست كنیم. چون به یكباره واقعیات را خیلی سخت می بینیم.
اما از طرفی برای آقایونی كه این موضوع را می خوانند نیز خیلی مطالب آموزنده ای وجود دارد، مسئله احساس و بها دادن به غم و شادی و هیجانهای یك خانم رمز موفقیت وگرم بودن كانون خانواده های آنهاست.
حتی اگر خانمی زیاد انتظار بالایی دارد،نیاز نیست كه با او منطقی و رودرو وارد شویم(مثل AsrinGozali)، اگر دقت كنید خانم ani جمله هوشمندانه ای را استخراج كردند و گفتند:
اما این جمله هوشمندانه و حتی ملایم ، موجب پذیرش ester نشد، لیكن رویكرد منعطفانه ani در پستهای بعدی چنین پتانسیلی را در خود داشت، كه نفوذ كلام ایشون از سایرین بیشتر باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
درود فراوان سوگل گرامی. از روح بزرگ شما احساس آرامش می کنم. بی شک سزاوار آن هستید که همسرتان هر روز دستان شما را غرق بوسه کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogol93