-
+بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وجود
سلام. خلاصه میگم حوصله کسی سر نره. من 24 سالمه. لیسانسم. شاغلم. 5 سال با یه دختر دوست بودم. هیچ وقت دعوا نکردیم تو این مدت. رابطه مون خوب بود. اما خوب بعضی وقتا یه سری مشکلات پیش میاد که طبیعیه. تا اینه 7 ماه پیش بعد از یه مشاجره و چند روز حرف نزدن با هم، ( من جوابشو نمی دادم) یه دفعه اومد گفت که عوض شده، میخواد روابط اجتماعیشو بیشتر کنه و درسشو ادامه بده و دیگه اون آدم سابق نیست و نمی تونه و مشکل از خودشه، نه من و از این حرفا که همه معمولا میزنن...(البته خوب این حرفا پیش زمینه هایی هم از قبل داشت). ما قرار بود ازدواج کنیم مثلا...خلاصه تو یکی دو روز یه دفعه قید همه چیو زد و رفت، هیچ حرفی هم دیگه روش اثر نداشت. من تو همون یکی دو روز خیلی سعی کردم که نظرشو عوش کنم اما نشد. چون خودش میخواست که آزاد باشه و ... من دیگه نمی خواستم عذابش بدم. با اینکه هنوزم بعد از این مدت روزی نیست که به فکرش نباشم اما نه رفتم سراغش نه زنگی زدم، هیچی ی ی ی ی ی ی... با اینکه خیلی سخته برام. اونم همینطور، هیچی ی ی. نمی دونم حالا اون به فکر من هست یا نه یا اینکه با کسه دیگه ای هست و ... ایناش دیگه مهم نیس. حدودا 10 روز دیگه یعنی آخرای بهمن تولدشه، آیا کار درستیه من بهش اس ام اس بدم یا اینکه براش چیزی بفرستم یا اینکه ...؟ لطفا راهنمایی کنید و نظر خودتونُ بگین.
-
RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ چ چ چ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وج
سلام دوست عزيز
آيا توي اين مدت كه ميگيد با هم قطع رابطه كرديد سعي كردي كه ازش خبري بگيري يا باهاش تماس بگيري يا نه ؟ دوم اينكه مشاجره اي كه داشتيد اگر اشكالي نداره مي شه بگيد سر چه موضوعي بود چون وقتي آدم از كم و كيف ماجرا خبر نداشته باشه نمي شه حرفي زد و آخر اينكه آيا واقعا بهش علاقه داشتيد و قصد داشتيد باهاش ازدواج كنيد يااينكه فقط با هم دوست بوديد و علاقه شما و ايشان آنقدر نبود كه بشه روش حساب كرد
-
دختری که 7 ماهه رفته ، رفته دیگه چرا بهش فکر میکنی ؟ زندگیتو از نو بساز . نمی خواد بهش اس ام اس بزنی یا کادو براش بگیری .اون اگه به تو فکر میکرد باهات تماس میگرفت . خواسته ازاد باشه پس ولش کن دیگه فکر کن که اصلا ندیدیش تا حالا.
-
البته با احترامي كه به عضو فعال گروه هماي عزيز مي گذارم
درسته كه رفته اما شايد علتي داشته يا غرورش اجازه برگشت نداده يا اينكه احساس كرده كه اين آقاي عزيز كه خودش هم مي گه بعد از مشاجره جوابشو نمي ده خواستار اين قطع ارتباط هست
گاهي وقتها مي شه آدم واسه اينكه دل كسي را بدست بياره يا اينكه ببينه چقدر مهمه واسه طرفش از اين حرفها كه ميخوام برم و اينها مي زنه ولي در اصل مي خواد كه طرفش جلوشو بگيره يا چيزي بگه كه نشان بده چقدر بهش علاقه داشته و داره و آيا واقعا مي تونه رفتنش را بپذيره يا نه خوب شما هم كه گذاشتي راحت بره اگر واقعا هيچ حرفي را قبول نكرده و رفته و شما سعي كرديد كه برگرده و برنگشته با دوست عزيزمون موافقم بايد شما هم فراموشش كنين و ديگه بهش فكر نكنين و خودتون را درگير نكنين ولي اگر فكر مي كنين چيز ديگه اي هست كه بايد بگيد پس بگيد تا بشه روش فكر كرد
-
خب، اون مشابه عمده خانومها حق انتخاب داره!! کافیه که تو این کارو می کردی. احتمالا شیطان و تو به یک اندازه مواخذه می شدید. ولی از من به عنوان برادرت با تجربه های واقعی می خوای بشنوی رابطه تموم شده بدون. شخص دیگری در زندگی ایشون هست. ممکن هم هست برگردند ولی اگر مطمئن شوند بین تو و اون تو حائز مزایایی بیشتر هستی!!
نقطه روشنی نیست در امتداد این رابطه.به زندگیت بچسب داداش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
رابطه تموم شده بدون.
-
والا راستشو بخواین ما رابطه مون خیلی خوب بود. خیلی با هم خوب بودیم. من به دلیل مشکلات خانوادگی و کاریم خوب بعضی وقتا شاید کم باهاش حرف می زدم یا بی حوصله بودم... اون 16 سالگی با من دوست شد. من تقریبا 20 داشتم. اونم بچه بود. خودش همیشه می گفت خیلی چیزا ازم یاد گرفته. اما خوب رفت دانشگاه، دماغشو عمل کرد. یه ترمم شاگرد دوم دانشگاه شد. انتظار داشت من خیلی تحویل بگیرمش شاید. خوب منم می گرفتم. اما این اواخر همش از دانشگاه و دوستاش و پسرای دانشگاه و استادا و ... می گفت. در صورتی که ما حرف برای گفتن زیاد داشتیم.
بابا مامانش هم از همون اول مخالف شدید بودن. راستی قبل از اینکه بهم بزنه مشاوره رفت. اون حرفایی که روزای آخر به من میزد نمی دونم حرفای خودش بود یا بابا مامانش یا مشاور؟! در هر صورت منم واسه خودم کم کسی نیستم اما هیچ وقت به رخ نمی کشیدم. هیچ وقت. رفته بودن مشهد، برگشت بعد یه هفته، برام هیچی ی ی نیاورد...ببینید چیز آوردن مهم نیس اما آخه چطور این ممکنه؟ حتی یه دونه نخود!! شرایط بد منو درک نمی کرد و من حدود 2 هفته جواب زنگاشو ندادم. فقط شبا زنگ می زد، می دید که جواب نمی دادم دوباره فرداییش همون موقع زنگ می زد! یه بار نیومد مثلا محل کارم زنگ بزنه ببینه زندم؟ مُردم؟ یا اینکه مثلا صبح زنگ بزنه! یا ظهر یا بعد از ظهر!! فقط شبا! یه جوری احساس میکردم میخواد رفع مسئولیت کنه که بگه: آره من زنگ زدم. تو جواب ندادی. بعدشم که جواب دادم و گریه زاری کردُ بعدش هم که گفتم چی شد...
من قبل از قضیه بهم خوردن، یه ایمیل یه ماه پیشش زدم و گفتم چه مشکلاتی داریم و کم توجه شده. جواب اون ایمیلم نداد. می گفت شرایط روحی مناسب برا جواب دادن نداره. شایدم جوابی نداشت نمی دونم. در هر صورت من خیلی دوسش داشتم و هنوزم دارم. البته من مثه بعضی ها نرفتم و هی موس موس نکردم تو این مدت 7 ماه... خودش خواست. گفت عذابم نده و ... قضیه هم برای من حل شده هست البته خیلی سخت بود اما تونستم... اما خوب با این اوصاف باید تولدشو تبریک بگم؟ شاید بگه که بعد این همه مدت (5 سال) حتی نمی تونستی یه اس ام اس بدی و تبریک بگی؟ ممکنه پیش خودش این فکرو کنه. من نمی خوام جایی هیچ حرف و حدیثی باقی بمونه. حالا چیکار کنم؟ نظرتون چیه؟
راستی در جواب اون دوستمون هم، باید بگم بله، قصد ما ازدواج بود. حتی من اون روزای آخر دیدم ناراحته، گفتم شاید از این رابطه خسته شده... گفتم می خوای بیام جلو و بعد از یکی دو سال ازدواج کنیم. یه جورایی شکه شده بود. فکر نمی کرد من چنین پیشنهادی بدم. می دونست تو موقعیت مناسبی نیستم. اما اونقدی جربزه و درآمد داشتم که یه زندگی 2 نفره رو بگردونم که خودش هم می دونست. من تو همون دو سه روز آخر خیلی تلاش کردم اما اصلا هیچ حرفیو قبول نمی کرد و خیلی غیر منطقی شده بود. مادرم با مادرش و خودش حرف زد. خودش که هیچ حرفی برا گفتن نداشت! همش ساکت بود. می گفت آره حق انتخاب داره و باید منو با 10 نفر دیگه مقایسه کنه!! در صورتی که این جور آدم نبود! نمی دونم حرف خودش بود یا ... یا اینکه واقعا تغییر کرده یا نه.... هیچی نمی دونم. مادرش می گفت اون نمی خواد، ما کاره ای نیستیم و اینکه تو پسر خوبی هستی و بذار به پای بچگی و بی لیاقتش و از این حرافایی که همه می زنن...
-
سلام.
به نظر من تبریک گفتن اگه منفعتی براتون نداشته باشه، ضرری هم نداره. شاید شما با جواب ندادناتون غرورشو شکستید. شاید از شما ناامید شده.. شاید اونم فکر میکنه شما با کس دیگری هستید.. شاید میخواسته یه کم نازشو بکشید.. شاید اونم منتظر شما باشه...... و هزار شاید دیگه..
با smsزدن حداقل تکلیفتون مشخص میشه. اگه با کس دیگه ای باشه می فهمید ودیگه بهش فکر نمیکنید.
فقط قبلش هر احتمالی رو در نظر بگیرید که اگه احیانا جوابش منفی بود خیلی تو ذوقتون نخوره.
-
"درسته كه رفته اما شايد علتي داشته يا غرورش اجازه برگشت نداده يا اينكه احساس كرده كه اين آقاي عزيز كه خودش هم مي گه بعد از مشاجره جوابشو نمي ده خواستار اين قطع ارتباط هست "
سلام!
این حرف دوستمون خیلی حرف مهم و تاثیر گذاریه!شما نمیتونید منتظر کسی باشید که حتی جواب تلفناشو نمیدین /شاید اون تو موقعیت دیگه ای نتونسته با شما تماس بگیره یا بعد از دعوا روش نمیشده بیاد محل کارتون!
اگه واقعا میگین دوستش دارین باید تو روابططتون تجدیدی نظر کنید و اگه میخواین ادامه بدین یه روش درستی رو برای اینکار در نظر بگیرین!
موفق باشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
"درسته كه رفته اما شايد علتي داشته يا غرورش اجازه برگشت نداده يا اينكه احساس كرده كه اين آقاي عزيز كه خودش هم مي گه بعد از مشاجره جوابشو نمي ده خواستار اين قطع ارتباط هست "
سلام!
این حرف دوستمون خیلی حرف مهم و تاثیر گذاریه!شما نمیتونید منتظر کسی باشید که حتی جواب تلفناشو نمیدین /شاید اون تو موقعیت دیگه ای نتونسته با شما تماس بگیره یا بعد از دعوا روش نمیشده بیاد محل کارتون!
اگه واقعا میگین دوستش دارین باید تو روابططتون تجدیدی نظر کنید و اگه میخواین ادامه بدین یه روش درستی رو برای اینکار در نظر بگیرین!
موفق باشید!
من فقط چند روز جواب تلفناشو ندادم. می تونسته زنگ بزنه روزا. اس ام اس هم حتی یه بار نداد! اونم نمی تونست؟ می دونم که می تونسته. اما براش مهم نبوده.دعوایی نگرفتیم ما! مشاجره مون هم تا اون حد نبود. رابطه 7 ماهه قطع شده تو چیش تجدید نظر کنم؟؟! ممنون از اینکه جواب میدین. اما گمونم با دقت نخوندین چیزایی که نوشتمو.
-
سلام
دوست خوبم اينجا هر كس نظر خودش رو ميگه ، منم نظر خودمو ميگم :
اگه من بودم هرگز حتي يك لحظه هم بهش فكر نمي كردم ؛ چه برسه كه بخوام پيام هم بدم ! چون از اين رابطه و چيزي كه شما تعريف كرديد حس خوبي بهم دست نمي ده ( عدم اعتماد )
-
یک دختر 16 ساله وقتی به سنی میرسه که به دانشگاه میره مسلما تحت تاثیر فضا و محیط جدید نگرش و معیاراش نسبت به زنگی تغییر پیدا میکنه به حدی که دیگه با چهره خودش هم مشکل پیدا میکنه و به قول شما بینی شو عمل میکنه. خب این دلیلی میشه که از شما جدا شه و به محیط جدیدش دل ببنده. البته این تغییر موقتیه و فقط تا زمانی طول میکشه که محیطشو تجربه کنه و بفهمه هیچ چیز خاصی وجود نداشته. واین چیزای جدیدی که اون الان تجربه کرده شما هم چند سال پیش تو دانشگاه تجربه کردی. (البته اگه در این ظواهر و تفکرات غرق نشه و فکر و علمش با هم پیشرفت کنن)
حالا این وسط تکلیف شما چیه؟
اولا به جای اینکه پیشنهاد ازدواج بدین که اون فکر کنه میخواید محدودش کنین باید بهش ثابت می کردین که شما در دوران دانشگاه مثل ویا حتی بهتر از همین پسرایی که الان تو دانشگاه میبینه بودین. و بهش میفهموندین بازی های بچگونه ای که بعضا پسرای دانشگاه ایشون انجام میدن و کلا جذابیتایی که امروز دیدن رو شما هم تو دوره خودتون کهنه کردین.
خوب کار از این مرحله گذشته حالا اگه ایشون اونقدر براتون ارزش دارن و فکر میکنید کسی هستن که بعد از مدتی فکرشون رشد کنه و این شور از سرشون بیفته
باید صبر کنین تا بفهمه اشتباه کرده و کسی بهتر از شما نمیتونه پیدا کنه. اونوقته که خودش بر میگرده.
دوباره تکرار میکنم که اگه واقعا ارزش این از خود گذشتگی رو دارن.
-
سلام
اگر دقت کنین ، بیشتر ، دخترا میگن تجدید نظر کن ولی بیشتر ، آقایون میگن تموم شده بدون!!!
به نظر من غرورتو نشکن! اول برو یکم تحقیق کن ببین توی این مدت تغییری کرده؟؟ با کس دیگه ای هست؟؟ اصلا ً ازش خبری داری؟؟ اگر هنوزم دوسش داری برو ببین چیکار میکنه... اگر پای کس دیگه ای درمیون نبود ، اونوقت بهش اس ام اس بده... ببین هنوزم بهت علاقه داره؟ ازش یه جواب صادقانه بخواه....
همه چیز بستگی به خودت داره... اگر دوستش نداشتی ، مطمئنا ً تا حالا فراموشش می کردی... مگه نه؟؟ پس بهش بگو.... ولی اگه دیدی اون علاقه ای نشون نمیده... برای همیشه فراموشش کن.... آخرین فرصت رو از خودت نگیر... توی 5 سال اخلاقشو بدست نیاوردی؟؟
موفق باشی... http://qsmile.com/qsimages/72.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
یک دختر 16 ساله وقتی به سنی میرسه که به دانشگاه میره مسلما تحت تاثیر فضا و محیط جدید نگرش و معیاراش نسبت به زنگی تغییر پیدا میکنه
این هم یه نمونه از معایب روابط دختر وپسر
-------------------------------
دوست عزیز آقایون به این دلیل رابطه رو تموم شده میدونند چون احساسی برخورد نمیکنند .ما باید واقع بین باشیم.خانومی که از فرط غرور با ایشون ختم رابطه کرده اون هم بعد از 5سال.,چه انتظاری ازش دارید,ایشون اگه واقعا" به این دوستمون علاقه داشت ؛رابطه رو(البته رابطه ای که بدون تردید اشتباه میباشد) ادامه میدادند ,ولی این خانوم خودش رو برتر از دوست ما میدونه! یعنی (ببخشید)ارزشی برای این آقا قائل نشدن.ایا در این شرایط زیر پا گذاشتن غرور آن هم برای کسی که اهمیت نمیده درسته؟ در ضمن انتخاب دوستمون هم اشتباه بوده ؛ظرز فکر یه جوان 20ساله کجا و یه دختر نوجوان 16ساله کجا؟!
در پست 5این تایپک sorena_arman حرف حساب رو گفته. و نظر آرمان 26 هم همینطور.
pooarotعزیز ایشون تا کی صبر کنن که به اصطلاح.سرش به سنگ بخوره وبرگرده,صبر از ایشون رنج از ایشون اظطراب و....اون خانوم چی ؟ بره با هر کی دلش خواست بگرده,بعد اگه متوجه بشن که از ایشون بهتر گیرش نمیاد برگرده!و توقع این رو هم داشته باشه که slimslimبهش جواب مثبت بده؟؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
سلام
اگر دقت کنین ، بیشتر ، دخترا میگن تجدید نظر کن ولی بیشتر ، آقایون میگن تموم شده بدون!!!
به نظر من غرورتو نشکن! اول برو یکم تحقیق کن ببین توی این مدت تغییری کرده؟؟ با کس دیگه ای هست؟؟ اصلا ً ازش خبری داری؟؟ اگر هنوزم دوسش داری برو ببین چیکار میکنه... اگر پای کس دیگه ای درمیون نبود ، اونوقت بهش اس ام اس بده... ببین هنوزم بهت علاقه داره؟ ازش یه جواب صادقانه بخواه....
همه چیز بستگی به خودت داره... اگر دوستش نداشتی ، مطمئنا ً تا حالا فراموشش می کردی... مگه نه؟؟ پس بهش بگو.... ولی اگه دیدی اون علاقه ای نشون نمیده... برای همیشه فراموشش کن.... آخرین فرصت رو از خودت نگیر... توی 5 سال اخلاقشو بدست نیاوردی؟؟
موفق باشی...
http://qsmile.com/qsimages/72.gif
ممنون از جوابتون. والا من نمی تونم راه بیفتم دنبالش ببینم با کسی دوست شده یا نه، راستشو بخوایین در شخصیت خودم نمی بینم... تازه اینکه بفهمم با کسی هست یا نه هم کار آسونی نیست... شاید تو محیط دانشگاه شاید جای دیگه شاید هم اصلا با کسی نباشه... چه فرقی میکنه که من بدونم یا ندونم اصلا؟ برام عجیبه همه چیز. خوب روزای آخر من حرف زیاد شنیدم... حرفای جور واجور:
اینکه من بچه بودم اون موقع!! هنوزم میگم انتخاب من تقریبا!! منطقی بود. ( قبلا کاملا و از این حرفا بود) تو رو باید با 10 نفر دیگه مقایسه کنم اونوقت... زندگی فقط عشق و ازدواج نیس و ...! من با دید عقلم که به حرفات نگاه می کنم می بینم بی معنیه... اما با احساسم که نگاه می کنم...! شاید چند سال دیگه بازم انتخاب من تو باشی، اما نمی خوام امیدورار باشی! مامانشم می گفت: پسرم دل نبند و ...و خیلی حرفای دیگه، نمی دونم چیکار کنم... یه دفعه 180 درجه خودشو حرفاشو... از دوستانی که جواب دادن و دارن جواب میدن و نظراتشونُ میگنُ به من کمک می کنن خیلی ممنونم.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط slimslim
اینکه من بچه بودم اون موقع!! هنوزم میگم انتخاب من تقریبا!! منطقی بود. ( قبلا کاملا و از این حرفا بود) تو رو باید با 10 نفر دیگه مقایسه کنم اونوقت... زندگی فقط عشق و ازدواج نیس و ...! من با دید عقلم که به حرفات نگاه می کنم می بینم بی معنیه... اما با احساسم که نگاه می کنم...! شاید چند سال دیگه بازم انتخاب من تو باشی، اما نمی خوام امیدورار باشی! مامانشم می گفت: پسرم دل نبند و ...و خیلی حرفای دیگه، نمی دونم چیکار کنم... یه دفعه 180 درجه خودشو حرفاشو...
دوست عزیز برادر من . از همین حرفهای جور واجور میشه به راحتی متوجه شد که رابطه به طور کامل از طرف ایشون تموم شده ست.
شما به خاطر گفتن یه شاید از طرف این خانوم میخواید .....
این کارشما یعنی خود فریبی!
-
عزیزم این حرفا همش به منزله یه "نه" مودبانه بوده و برای از سر باز کردن شما زده شده. به دنبال هیچ منطقی توش نگرد. چراکه دلیل اونو قبلا برات نوشتم.
درجواب اقا کیوان باید بگم که من توصیه کردم اگر و اگر و اگر ارزششو داره صبر کنه.
والا دختر خوب و بهتر کم نیست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keivan
نقل قول:
نوشته اصلی توسط slimslim
اینکه من بچه بودم اون موقع!! هنوزم میگم انتخاب من تقریبا!! منطقی بود. ( قبلا کاملا و از این حرفا بود) تو رو باید با 10 نفر دیگه مقایسه کنم اونوقت... زندگی فقط عشق و ازدواج نیس و ...! من با دید عقلم که به حرفات نگاه می کنم می بینم بی معنیه... اما با احساسم که نگاه می کنم...! شاید چند سال دیگه بازم انتخاب من تو باشی، اما نمی خوام امیدورار باشی! مامانشم می گفت: پسرم دل نبند و ...و خیلی حرفای دیگه، نمی دونم چیکار کنم... یه دفعه 180 درجه خودشو حرفاشو...
دوست عزیز برادر من . از همین حرفهای جور واجور میشه به راحتی متوجه شد که رابطه به طور کامل از طرف ایشون تموم شده ست.
شما به خاطر گفتن یه شاید از طرف این خانوم میخواید .....
این کارشما یعنی خود فریبی!
ممنون از اینکه وقت میذارینُ جواب میدین. دقیقا این حرفی که شما زدین >> رابطه از طرف اون تموم شده س << همین حرفو با دهن خودش زد! گفت من با این قضیه کنار اومدم. تو هم بیا!!! چه راحت! اما همیشه از خودم می پرسم چطور یه آدم می تونه اینقدر با صراحت چنین حرفی بزنه؟! من اگه صد بار دیگه هم به دنیا بیام نمی تونم با کسی...واقعا ممنون که دارین به این پُست جواب میدید...ممنون.
-
اون یه همچین فکری نمیکنه . چون اگه یه همچین فکری میکرد توی این 7 ماهه خودش یه اس ام اس میزد که شما یه همچین فکری نکنی . بابا جون برو پی زندگیت خودت رو هم معطلش نکن . شاید اون یه زندگی جدیدی رو شروع کرده .
-
ببين پسر خوب خودت يه چيزي را مي دوني ولي داري وانمود مي كني و يا مي خواي اينطور وانمود كني كه فرق داره و اون اينه كه با صحبتهايي كه كرده كاملا مشخصه كه هدفش را كاملا تعيين كرده بوده و قصد برگشت نداشته من خودم از جانب خودم مي گم وقتي كسي را دوست دارم و اگر تحت تأثير زمان و شرايط حرفي را زده باشم بخاطر اين دلبستگي حتي شده يه اس ام اسي چيزي مي دادم ولي ايشون را بهتره دوستانه بگم فراموش كن نگو سخته چون هيچ كاري نيست كه ممكن نشود
خوب اينجا ما نبايد بصورت شخصي برخورد كنيم و يا خصومت وار يا اينكه بخواهيم جبهه گيري كنيم يا احساسي برخورد كنيم ولي شما بايد عاقلانه و منطقي باشيد وقتي كسي به زبان خودش در دوران بچگي اش عاشق شده و اين عشق و دوست داشتن در همين حد براش ارزش داشته حالا مي خواد زندگي جديدي را تجربه كنه و شما را سد راه ممكنه ببينه و مي خواد بره تا شايد يه روزي شما را از بين چند ده نفر باز بخواد انتخاب كنه شما فكر مي كنيد بايد بشينيد و فكر كنيد كه بهتره بهش تبريك روز تولد بديد نه اينكه ازش كينه داشته باشيد نه فقط اينكه بايد فراموش كنيد مثل خودش كه راحت قضيه را تمام كرده و بريد دنبال سرنوشت خودتون اگر كسي بتونه بعد از 5 سال نظرش اينجوري عوض بشه مطمئنا بعدها باز هم عوض مي شه اگر براي شخصيت خودتون ارزشي قائل هستيد پس بهتره كسي را انتخاب كنين كه براي انسانيت و شخصيت شما ارزش و اعتباري قائل باشه مطمئن باشيد و عذاب وجداني هم قرار نيست در كار باشه زندگي در جريان خودش هست فقط بايد راه اصلي را پيدا كنيد تا به حال ديديد آبي كه از آبشار پايين مي ريزه باز به سمت بالا برگرده خوب اين هم قسمتي از داستان زندگي شما بوده و صفحه اون هفت ماهه كه بسته شده بهتر هست كه ورق جديدي از زندگي را باز شروع كنيد و باگامهاي محكم بدون فكر به گذشته زندگي كنيد تا موفق باشيد سعي نكنيد خودتون را اينقدر پيش پا افتاده در نظر بگيريد دوستي را دوست داشته باش كه ارزش دوست داشتن داشته باشه دوست داريد كه توي يك كانتست باشيد و بشيد يكي از اون كسايي كه بعد از اينكه بقيه را رد كردن برسن آخر صف و بشه نوبت شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
عزیزم این حرفا همش به منزله یه "نه" مودبانه بوده و برای از سر باز کردن شما زده شده. به دنبال هیچ منطقی توش نگرد. چراکه دلیل اونو قبلا برات نوشتم.
درجواب اقا کیوان باید بگم که من توصیه کردم اگر و اگر و اگر ارزششو داره صبر کنه
والا دختر خوب و بهتر کم نیست.
ممنون دوست گرامی.به نظر من که بر گرفته از نوشته هایslimslimهیچ اگری در کار نیست.
slimslimبا خودت رو راست باش ,منطقی و واقعبین باش.البته میدونم که هستی ولی چون بیش از حد ذهنت رو درگیر این رابطه کردی ,احساس چشم منطق رو کور کرده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
ببين پسر خوب خودت يه چيزي را مي دوني ولي داري وانمود مي كني و يا مي خواي اينطور وانمود كني كه فرق داره و اون اينه كه با صحبتهايي كه كرده كاملا مشخصه كه هدفش را كاملا تعيين كرده بوده و قصد برگشت نداشته من خودم از جانب خودم مي گم وقتي كسي را دوست دارم و اگر تحت تأثير زمان و شرايط حرفي را زده باشم بخاطر اين دلبستگي حتي شده يه اس ام اسي چيزي مي دادم ولي ايشون را بهتره دوستانه بگم فراموش كن نگو سخته چون هيچ كاري نيست كه ممكن نشود
بازم تشکر می کنم از اینکه جواب دادین. از همه... من بعد از هفت ماه وضعیت روحیم متعادله و کاملا متوجه ام که چی میگید و خودم هم می دونم و به تموم حرفایی که می زنید اعتقاد داشتم و دارم. یه خورده در مورد اس ام اس دادن و تبریک شک داشتم... خوب حالا با این حرفا یه خورده مطمئن شدم. نمی خواستم کاری کنم که چند وقت بعد بگم، چرا این کارُ کردم. همونطور که اون موقع که تازه رابطه بهم خورده بود می خواستم یه کارایی کنم که خدا رو شکر، نکردم وگرنه بیشتر خورد میشدم و زیر سوال می رفتم. حداقل شخصیتمو خورد نکردم. تو همون روزای آخر به اندازه ی کافی خورد شدم و حرف خوردم و دم نزدم. همون کافیه. من خودمو به هیچ وجه دست کم نمی گیرم. از لحاظ شهرت و وضعیت اجتماعی و انسان بودن هم ایشون از من خیلی پایین تره. این غرور و خود بینی و اعتماد به نفس کاذب نیس، حقیقته. اما خوب می خواستم... بی خیال. مهم نیس. آره تجربه ی خوبی بود. اما فکر نمی کردم اینجوری بشه. اشتباه کردم، نمیگم اشتباهی نکردم. اما اشتباه داریم تا اشتباه! اما وقتی به این فکر می کنم که اگه یه وقتی تو زندگی مشترک چنین مشکلی پیش میومد... بازم از کسایی که نظراتشونُ میگن و دارن جواب میدن ممنونم :72:.
-
سلام!
شاید شما این 7 ماهه اینوبه منزله یه شکست محسوب کردین و باهاش کنار اومدین ولی این در زندگی آینده اتون به نوعی پیروزی محسوب میشه و باعث میشه که اینقدر احساساتی نباشین و از این به بعد نسجیده عمل نکنید.یک دختر 16 ساله احساستی چش وگوش بسه ای که تا اون موقع جز شما باکسی نبوده با یه دختر تازه دانشجوئی که تازه داره به بلوغ اجتماعی مرسه فرق داره و شما هر دوبار تو موقع بلوغ این خانم بوده که سرراه زندگی ایشون بودین.این میتونه یه آزمونی باشه برای تصمیم گیری نهائی که برای زندی آینده تون انجام میدین و میتونید ازش درس بگیرین!
موفق باشین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
سلام!
شاید شما این 7 ماهه اینوبه منزله یه شکست محسوب کردین و باهاش کنار اومدین ولی این در زندگی آینده اتون به نوعی پیروزی محسوب میشه و باعث میشه که اینقدر احساساتی نباشین و از این به بعد نسجیده عمل نکنید.یک دختر 16 ساله احساستی چش وگوش بسه ای که تا اون موقع جز شما باکسی نبوده با یه دختر تازه دانشجوئی که تازه داره به بلوغ اجتماعی مرسه فرق داره و شما هر دوبار تو موقع بلوغ این خانم بوده که سرراه زندگی ایشون بودین.این میتونه یه آزمونی باشه برای تصمیم گیری نهائی که برای زندی آینده تون انجام میدین و میتونید ازش درس بگیرین!
موفق باشین!
من سر راهش نبودم و نیستم. چون به محض اینکه خواست که از سر راه زندگیش کنار برم، رفتم. گفت عذابم نده، ندادم. بدون چون و چرا... من خیلی راحت می تونستم و می تونم خیلی کارا کنم ( که خیلی ها معمولا می کنن!) کارایی که از سر کینه هستُ فقط و فقط برا اذیت کردنه طرفه. نکردم و نمی کنم. چون از اون دسته آدما نیستم... چون معنای زندگیُ می دونم. بلوغ اجتماعی ُ و این حرفا هم به نظر من در مورد بعضی آدما صدق می کنه نه همه. فطرت و سرشت آدما خیلی مهم تر از بلوغ و این چیزاس...
-
خوب دیگه کسی نظری در مورد حرفای من نداره؟ حرفی؟ چیزی؟
-
من هم موافقم شخصیتتو خورد نکنی.... اگر رابطه تون تموم شده و برگشتنی نیست ، نیازی به تبریک تولد هم نیست... خودش خواست از سر راه زندگیش کنار بری...! http://qsmile.com/qsimages/38.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
من هم موافقم شخصیتتو خورد نکنی.... اگر رابطه تون تموم شده و برگشتنی نیست ، نیازی به تبریک تولد هم نیست... خودش خواست از سر راه زندگیش کنار بری...!
http://qsmile.com/qsimages/38.gif
ممنون از راهنماییتون. کسی دیگه حرفی نداره؟
-
slimslim عزيز
مطمئن باش كه تصميمي كه گرفتي و شخصيتي كه براي خودت حفظ كردي را ادامه بده ، عشق را گدايي نمي كنن براش مي جنگن كه شما اينكار را كرده بودي الان هم مطمئن باش دادن اس ام اس هيچي جز منت كشي معناي ديگه اي نداره و اون شخص به اين فكر مي كنه كه چقدر با ارزش هست كه شما با اينكه ازش حرف رد شنيدي باز داري منتش را مي كشي اين واقعيت زندگي است با اينكه خيلي زشت به نظر مي رسه جبهه گيري نيست واقع بين هستي و باش موفق باشي و مسيري را كه انتخاب كرده اي ادامه بده وقتي هيچ تماسي از جانب ايشون نبوده پس صد درصد بي خيال باش و به زندگي جديدي فكر كن اون هم اشتباه زندگي ات نبوده بلكه تجربه اي بوده كه تو فولاد وجودت را آب ديده كرده تا از اين اتفاقات نباشه آدم ساخته نمي شه و نمي تونه به حد كمال انديشه و فكر برسه الان شخصيتت محكمتر از قبل شده و برات آرزوي موفقيت مي كنم
هيچ وقت توي زندگي ات نگذار به هيچ قيمتي ارزش و اعتبار و شخصيتت از بين بره ... نه اينكه خودخواه باشي نه ... براي كسايي كه برات ارزش قائل هستند تو هم ارزش قائل باش و گذشته ها را بعنوان تجربه هايي براي رسيدن به آينده اي بهتر در صندوقچه ذهنت داشته باش
جهاني باش و جهاني فكر كن = راز جهاني شدن گذشتن از روزمره گي هاست
-
ببین رک بهت بگم اون حتماً سرش به چیزی یا کسی گرمه که با هات تماس نگرفته وگرنه دخترها تحملشون کمتره .نظر من اینه که اون الان یا نامزد یا دوست پسر داره و شما تنها هستی.برای همین دل شما برای اون تنگ شده و اون نه.ارتباطی که قطع شده به سختی می شه احیا بشه.یک راه حل وجود داره اونم اینکه که بافردی که آشنا شده بهم بزنه یا ببینه شما بهتر بودی اونوقت شاید برگرده اما بهتره بهش فکر نکنی.چرا فکر می کنی اون برای تو مهمه.اگه واقعا برات مهم بود این مدت دور از هم نبودین.این یک دلتنگی ساده است.فکر خودت رو به جنبه های منفی اون طرف متمرکز کن دلتنگیت بر طرف می شه .برقراری ارتباط با اون کاملاً اشتباهه.به هیچ جا نمی رسی./
-
ببین ! یک دختر رابطه رو قطع نمی کنه معمولا مگر دلش جای دیگریی گرم باشه!
-
نقل قول:
سلام. سلام. ممنون از همه ی دوستان. من زیاد برام مهم نیست که اون بر گرده یا بر نگرده. یا اینکه الان زانوی غم بغل بگیرم که چرا...الان هفت ماااااه گذشته. من به دلیل شرایط سخت خانوادگی که داشتم خیلی تنها بودم. یعنی یه جورایی رو پای خودم بودم... این برام تو دو سه هفته ی اول مثه شوک بود. نه مثه شوکی که همه ازش میگن. (به خاطر مشکلات قبلیم تحمل این یکی برام خیلی ی ی ی سخت بود) کلی اون روزای آخر گریه و زاری و ...( فقط همون 2 3 روز آخر) از در منطق و احساسُ... اما دیگه حرفام اثر نداشت، هیچی اثر نداشت. از اون موقع تا الان هم هیچ چ چ چ تماسی نبوده. حالا اگه سرش جایی گرمه یا فکر می کنه که خیلی بهتره که من لیاقتشو ندارم یا هر چیز دیگه ای... برام اصلا مهم نیست. من همین الانش تو محیط کارم و اجتماع اونقدر وجهه و شخصیت مثبت دارم که بتونم یه رابطه ی جدیدُ راحت شروع کنم. اما الان واقعا در وضعیتی نیستم که مطمئن باشم که چرا می خوام چنین کاری بکنم...آیا برا پر کردن جای خالی هست؟ آیا به خاطر انتقام جوییه؟ آیا به خاطر حرفای اینو اونه؟ تا اون موقعیه که جواب این سوالا برام معلوم نشه، دست نگه میدارم. یه چیز دیگه هم هست... من اون روزای آخر گفتم منتظرت میمونم... اون گفت امیدوار نباشُ از این حرفا...که احتمالش ممکنه باشه اما خیلی پایینُ از این چیزا... حالا به فرض هم اس ام اس بدم... ممکنه پیش خودش فکر کنه که چقدر مهمه که من هنوز...یا فکر کنه من عجب خریم یا هر فکر دیگه ای...اینا هیچ کدوم بازم برام مهم نیس. شخصیت یه آدم با این چیزا خورد نمیشه. من هنوز با خودم مشکل دارم و جواب سوالای ذهنم حل نشده س. پس تا وقتی که این جوابا برا من روشن بشه، اون می تونه هر کاری دلش بخواد بکنه... منم دارم روند عادی زندگیمو ادامه میدم... مثه همه آدما. شاید از قبل هم آدم بهتری شدم و به قول شما آبدیده تر از قبل. من نمی دونم 2 فردا دیگه چی قراره بشه و چی میخواد پیش باید. ممکنه 2 فردای دیگه، اون بخواد برگرده اما من دیگه سوالای ذهنم حل شده باشه و روند زندگیم عوض شده باشه، ممکنه هم نه! الان هیچ چیز نمی تونم بگم. من آزادش گذاشتم. بهش زمان و مکان دادم. خودمم زمان و مکان دارم. منم دارم زندگی می کنم. پس شرایط ما مساویه.(حداقل از لحاظ کمی) حالا از این مسابقه ی مکان و زمان باید ببینیم من چه جوری استفاده می کنم و اون چه جوری... در هر صورت گمونم این مسابقه بازنده نداشته باشه. اگه هم داشته باشه من اون نفر بازنده نیستم مطمئنا. ممنون از کسایی که نظر دادن و دارن نظر میدن. از همه ممنون:72:
-
نقل قول:
یا دل طرفشو جای دیگه ای گرم ببینه !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
نقل قول:
یا دل طرفشو جای دیگه ای گرم ببینه !
اگه منظورتون من هستم، من سرم جای دیگه گرم نبوده و نیس. اگه هم کلی گفتین، نمی دونم...بهتره یه دور پستا رو بخونین.
-
slimslim دوست عزيز
درسته كه معلوم نيست توي فردا چه اتفاقي مي افته ولي يه موردي هست كه اگر بخواي فكر كني چون به خودت و اون زمان دادي خوب مي شه گفت يه جور توجيه هست كه واسه دلتنگي ها يا نداشتن به قول خودت جوابهات مي دي واقعا تا كي مي خواي منتظر باشي بعضي وقتها دنبال جواب نبايد بگردي چون آخرش هيچي نيست و از الان برنامه آينده ات را مشخص كني تا بتوني آينده خوبي داشته باشي مطمئنا اينقدر عاقله مرد و آبديده هستي كه نيازي به حرفها و صحبتهاي ما نداري اين كاملا مشخص هست ولي قضيه اينجاست كه ممكنه فكر كني كه شخصيتي خرد نمي شه يا كسي كوچيك نمي شه اما همانطور كه خودت مي دوني اگر واقع بين باشي و سعي نكني دنبال بعضي جوابها بگردي من نرسيدم به جوابهايي كه مي خواستم و مطمئن باش كه تو هم جز از دست دادن زمانت و آرامش ذهنت براي يافتن اون جوابها به هيچ چيز ديگه نمي رسي اينو واقعا از روي تجربه خودم مي گم اگر بخواي مي توني خودت امتحان كني و بعد از چند سال به اين نتيجه برسي كه كاش همان موقع ديگه همه چيز برات صفر شده بود و برنامه اصلي ات را مي رفتي و دنبال جواب سوالي كه اشتباه نوشته شده نمي گشتي ولي خوب اون وقت عمرت كه حدر رفته ديگر برنمي گرده ذهنت را خالي از هر كينه و بدي كن و دلت را از دوستي و مهر لبريز كن به خدا توكل داشته باش كه در هر زمان حتي سختترين شرايط فراموشت نمي كنه تو هرگز فكر نكن كه تو لياقت اونو نداشتي چون اين چيزي نيست كه آدمها تعيين كنند لياقت تو را خدا از روي اعمال و رفتارت در نظر مي گيره و تعيين مي كنه پس لايق همه اون چيزهايي بودي كه خدا بهت داده و البته تقديرت اون چيزي است كه درش دخالتي نمي توني بكني پس اگر چيزي را خواستي وبهش نرسيدي نگو لايقش نبودي بدون كه تقديرت و سرنوشتت در داشتن اون نبوده برادر خوبم آينده از آن تو خواهد بود با بهترين آرزوها از طرف خواهرت براي تو آرزوي خوشبختي دارم
-
سلام. ممنون از اینکه جواب دادین.:72: والا من خودم نمیگم که لایق هستم یا نیستم. به قول شما لیاقت رو آدما تعیین نمی کنن. گفتم اونه که ممکنه اینجوری فکر کنه. من دارم وقتمو هدر نمیدم. من تازه 24 سالمه. برنامه ی زندگیم هم مشخصه. عجله ای هم ندارم. خودمم دارم گول نمی زنم. من می خوام زندگی کنم و بزرگتر بشم... از همه لحاظ. هر چند الانش هم خیلی از هم سن و سالای خودم بیشتر تجربه دارم. اما بازم کمه. من آدم بهتری شدم. این قطع رابطه اگه خداییش بخوایم در نظر بگیریم، تغییرات مثبتش کم نبود برای من. خوب، سخت بود، اما باید نیمه ی پر لیوان رو دید. یه جورایی مثه تلنگر بود! من ممکنه همینطور که دارم بزرگ میشم، مسیر زندگی، شریک آینده، هر چی که شما اسمشو میذارینُ پیدا کنم... میگم از آینده کسی خبر نداره... می خوام فقط ادامه بدم، ببینم به کجا میرسم. مطمئناً نا کجا آباد نیست. خیالم از این بابت جَمعه.
-
سلام دوست عزيز
خوشحالم كه همه جوره مثبت هستي و آرزو مي كنم كه به تجربياتي كه مي خواي برسي ، از اينكه مي شنوم اينقدر لايق و شايسته هستي خوشحالم واقعا مي گم بعنوان يه عضو اين گروه بزرگ وقتي توي راه و مسير درست قرار گرفته باشي مطمئنا انتهاش ناكجا آباد نيست
مي گن اگه آرزويي نداشته باشي و رويايي كه براي رسيدن بهش تلاش كني اميد به زندگي را از دست مي دي و براي داشتن اميد آرزوهاي خودت را دنبال كن موفق و پيروز هستي اميدوارم كه سرافراز باشي و سبز
-
سلام دوستان عزیز. تقریبا یک سال از اون روزی که این پست رو ارسال کردم میگذره. rقبل از هر چیز جا داره از تک تک کسایی که منو راهنمایی کردن تشکر کنم. دست همتون رو می بوسم. یه سلام مخصوص هم خدمت sayehaye_mah عزیز. امیدوارم مشکلاتی که داشتی همه شون حل شده باشه. دوستان من تغییرات مثبتی تو زندگیم ایجاد شد. کسی که می خواستم رو پیدا کردم یا اون منو پیدا کرد... هر چی شما اسمشو بذارین... خیلی به هم نزدیکتریم... از قبلی خیلی بهتره...(واقعاً) واقعا حالا که بعد از یه سال با دیدی باز تر این نوشته ها رو می خونم می بینم حق با شما بوده، البته خدا خیلی کمک کرد و خودمم موثر بودم. فقط اومدم بگم که دوستانی که به مشکل بر می خورن با یه کم صبر و توکل، ایمان و اعتماد به نفس می تونن به هر چی که می خوان تو زندگیشون برسن. برا همه آرزوی خوشبختی می کنم. ما رو هم دعا کنید. مخلص همگی هستیم. :227:
http://www.jellymuffin.com/images/th...u/images/1.gif
-
خوش بحالتون که بالاخره اوضاع بر وفق مراد شد:310::227:
من هم الان یه هفته است از دوستم مهلت خواستم تا درمورد رابطه مون فکر کنم. اونم میگه سرش شلوغه و خواستهای ابتدایی منو برآورده نمیکنه. البته پسر خیلی خوبیه و خیلی کمکم کرده ولی من منتظرم که یه تغییری در خودش ایجاد کنه و به من بیشتر اهمیت بده. توروخدا قدر دوستی رو بدونین. خانمها خیلی شکننده هستند. نمی گم زیادی مایه بذارید ولی بی توجهی هم نکنین!:302:
دعا کنین کار من هم درست شه.
برای همه آرزوی خوشبختی می کنم.:323:
-
آخر سر همه چی درست میشه، اگه هنوز درست نشده، بدون به "آخر سر" نرسیدین :305:
مشکلتونو با حرف زدن حل کنین...
-
RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وجود
سلام
از اینکه شما رو شاد و سرزنده میبینم خیلی خوشحالم.
انشالله با تجربه ای که بدست آورده اید زندگی خوب و شیرینی را تجربه کنید.
موفق باشید.