سلام
بشتابید ! بشتابید !
اگه شما هم می خواین در خون شهدای غزه شریک باشین حتما از این لیست کالایی که خدمتتون می دیم خرید کنید .
هر محصول یک تیر ! کافیه فقط یه محصول از این لیست را بخرید تا شما هم یک قاتل به حساب بیاین .
باور نمی کنید ؟
نگاه کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بشتابید ! بشتابید !
اگه شما هم می خواین در خون شهدای غزه شریک باشین حتما از این لیست کالایی که خدمتتون می دیم خرید کنید .
هر محصول یک تیر ! کافیه فقط یه محصول از این لیست را بخرید تا شما هم یک قاتل به حساب بیاین .
باور نمی کنید ؟
نگاه کنید
بفرما نوشابه !
http://salehnews.com/wordpress/wp-co.../9e9e99711.jpg
از كجا مي شه اين كالاها رو خريد كرد؟
جالب بود
حالا كسي پيدا مي شه كه در دفاع از اسلام چنين تجارتي را به راه بياندازد!!!
دانه جان من فکر کنم منظور gaza این بود که نباید از این کالاها خریداری بشه!!!
درست میگم gaza یا نه؟
سلام
" مثل من " دانه منظور را خوب گرفته منظور ایشان همون حرف امام علی بود که می گه :
"شگفتا، به خدا که هماهنگی این مردم، در باطل خویش و پراکندگی شما در حق، دل را میمیراند و اندوه را تازه میگرداند، زشت بادید و از اندوه بیرون نیایید که آماج تیر بلائید. بر شما غارت میبرند و ننگی ندارید. با شما پیکار میکنند و به جنگی دست نمیگشائید. خدا را نافرمانی میکنید و خشنودی مینمائید. اگر در تابستان شما را بخوانم، گوئید، هوا سخت گرم است، مهلتی ده تا گرما کمتر شود. اگر در زمستان فرمان دهم، گوئید: سخت سرد است مهلتی ده تا سرما از بلاد ما دور شود. شما که از گرما و سرما چنین میگریزید با شمشیر آخته کجا میستیزید؟ ای نه مردان به صورت مرد، ای کم خردان نازپرورد، کاش شما را ندیده بودم و نمیشناختم که به خدا، پایان این آشنایی ندامت بود و دستاورد آن اندوه و حسرت. خدایتان بمیراناد! که دلم از دست شما پرخون است و سینهام مالامال خشم شما مردم دون که پیاپی جرعه اندوه به کامم میریزید و با نافرمانی و فروگذاری جانبم، کار را در هم میآمیزید."
و شما هم منظور را درست گرفته بودید چرا که هر نوع معامله با کافر حربی باطل و حرام است .
منون
پس هممون تحریمشون کنیم
پس بفرمایید زندگی را تعطیل میکنیم دیگه !
پدر جان الان جز ونزوئلا و ایران و لبنان کدوم کشورها از اسراییل حمایت نمی کنند ؟ اگه اینطوریا باشه که ما باید هیچی نخوریم و نخریم !
سلام دوست عزیز اگه جبهه گیری نمیکنین.:16:نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
پس نقش ما در دفاع از برادرانمون تو خاک غزه و فلسطین چیه میخواین بریم واسه یهودیا که از زمان پیامبردشمنان اصلی اسلام بودن:303: بجنگیم و واسشون کمک مالی بفرستیم تا بهتر برادرامونو بکشن.............:302:
نمی دانم در این قانون نانوشته با چه اجازه ای جان انسانها را به خطر می اندازیم و واقعا اینقدر بقا ارزش دارد ؟! من خودم از کسانی هستم که معتقدم برای بقا وادامه زندگی باید تلاش کرد و راهکارهای مختلف را تست کرد ولی واقعا این جوری اش را هیچوقت نفهمیدم . به هر حا ل امیدوارم روزی انسان به آرامش جهانی دست پیدا کند و از فضای جنگ و خون ریزی فاصله بگیریم و فکر دیگری برای بقای خود بکنیم ، فکری به غیر از جنگ و خون ریزی ، البته نظامی و غیر نظامی هم نداشته باشد ، چون به هر حال همه انسان هستیم و نیازمند امنیت و آرامش .
و دوستان من شما هم بهتره نوشابه و یا هر کالای دیگری که تولید کشور اسرائیل وامریکا و ... است را با وجدان راحت بخورید و اگر تصمیم دارید چیزی را تحریم کنید باید فروش اسلحه و مهمات به گروه حماس و کلا گروه ها ی تروریستی و....باشد که با حماقت در دام سیاستمداران منفعت طلب و قدرت طلب افتاده اند ودر نتیجه مردم بسیاری را به کشتن دادندو......
امیدوارم شما بالاخره بفهمید و از نفهمی نجات پیدا کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
قسمت دوم حرفتون هم هم مصداق همون جمله ای که خودتون در بالا گفتید !
http://media.farsnews.com/Media/8710...82122_L600.jpg
زدوست عزیز gaza از شما که خودتون این تایپیکو راه انداختین بعیده اینطوری جبهه بگیرین.
ما ها که همه با هم دوستیم نه اسرائیلی هستیم نه غزه ای.خوب نظر دوستمونم اینه دیگه............
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط fafa1360
تا یه حدی حرفتون را قبول می کنم که می تونید تندی حرف من را بگذارید به پای این که خشمی که باید سر دشمن صهیونیست خالی بشه را سر دوستان یه خورده ... خالی کرده ام . اما بالاخره اگه ایشون حق داره نظرش را بگه ، من هم حق دارم نظرم را بگم و گفتم !
جواب منطقی به ایشون هم در پست " در دفاع از حماس " وجود داره که می تونند مطالعه کنند و اگه خواستند کامنت هم بگذارند !
و السلام علی من اتبع الهدی
سلام
تا یه حدی حرفتون را قبول می کنم که می تونید تندی حرف من را بگذارید به پای این که خشمی که باید سر دشمن صهیونیست خالی بشه را سر دوستان یه خورده ... خالی کرده ام . اما بالاخره اگه ایشون حق داره نظرش را بگه ، من هم حق دارم نظرم را بگم و گفتم !
جواب منطقی به ایشون هم در پست " در دفاع از حماس " وجود داره که می تونند مطالعه کنند و اگه خواستند کامنت هم بگذارند !
و السلام علی من اتبع الهدی
[/quote]
خوب اینکه معلومه.
اما توی تایپیک(( در دفاع از حماس)) لینک کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kari nadarim ke ki shor kard vali khili dost daram fariad bezanam ahmagha tamomesh konid ghorbani haie in jang bache ha hastan
esraiel ahmagh hanoz nafahmidi chizi ke niaz darie keshvar va ghodrat nist mahbobiate cheghadr ahmaghid ke ba ingoneh koshtanha feker mikonid khahid resid be an sarzmini ke vadeh ash ra midahaid
ahmagha tamomesh konid
tamommesh konid
شما دوست عزیز در همه موارد با این لحن زننده عقاید خود رو ترویج می دهید؟ شما در چه جایگاهی هستید که به این کاربر نفهمی رو لقب می دهید؟ خداوند که نیستی؟ یک درصد هم برای اشتباه خودت قرار نمی دهی؟جز این است که مهدی صاحب الزمان هنگام ظهور تنها 313 یار همراه می یابد؟ آیا ادعای شما مبنی بر این است که شما یکی از آن 313 نفر هستید و راه درست را یقینا فهمیده اید؟ چگونه به خود این جسارت را می دهید که به شخصی که فقط خلاف شما فکر می کنید تهمت نفهمی بزنید. متاسفم که جایگاه پیامبران و نیکان روزگار در دستان کج روانی چون شماست که چیزی از حرمت به حقوق دیگران، رعایت منزلت آنان نمی دانید و به راحتی به افرادی که فقط نظری مخالف نظر شما دارند انوان نسبتها را روا می دارید و چشم در گرو الطاف خداوندی دارید که در اشتباهید که بهشت را به بها دهند و نه بهانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
من به همون علتی به خودم اجازه می دهم حرفم را رک و واضح بزنم که شما به خودت اجازه می دی قتل و کشتار مردم را به تمسخر بگیری و خیلی راحت ازش دفاع کنی .
در ضمن می شه بگی من کجا ادعای این چیزایی که می گی را کردم ؟ البته ارادت به آقا و اصحابشون داریم ، اما کجا ادعاشو کردم ؟
تو برو خود را باش .
بابا:103:
تو حرفتو واضح بزن بدون توهین؟ یاد نگرفتی حق نداری توهین کنی به کسی که دیدگاهی مخالف تو داره؟ شاید به نظر من اینطوری بیاد که اونها چوب سیاستهای حماس رو می خورن!!شما منبع رو کن که اینطور نیست. نگو "نفهمی اگر اینطوری فکر می کنی". البته انتظارات من گویا از شخص شما زیاد هست. زیاد تر از اون چیزی که در توانتون هست وگرنه اینطور جواب نمی دادید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
دوست عزيزآقاي سورنا توهيني نكرده بهتره جو تالار رو بهم نريزيد.ضمنا اگه بيشتر تو تالار بمونيد متوجه ميشيد كه لحن آقاي سورنا همينطور ولي ذات بدي نداره.
صلوات
سلام
آقای سورنا در مورد اون حرفی که زده اید پاسختون در تاپیک "در دفاع از حماس " اومده است .
غزه جان البته من بهت حق می دم از اون حرف جناب سورنا ناراحت بشی که " از كجا مي شه اين كالاها رو خريد كرد؟ " که این حرف از شان ایشان به دور بود که "البته انتظارات من گویا از شخص ایشان زیاد هست. زیاد تر از اون چیزی که در توانشون هست وگرنه اینطور جواب نمی دادند." اما حواست باشه داری خودی را می زنی . بهتره خشمت را نگه داری سر اسرائیل و ایادی اش خالی کنی !
"اشداء علی الکفار رحماء بینهم "
یا
سلام
8 سال زن و بچه، پیر و جوون، کوچک و بزرگ ما رو کشتند،هر جنایتی می شد مرتکب شدن، هر نوع سلاحی رو به کار گرفتن اونهم بمدت 8 سال نه 22 روز! کسی جیکش در نیومد. بلکه امدادشون هم می کردن. این مردم دنیا کجا بودن تو این 8 سال که جنگ بود و جنگ بود و جنگ؟
جنگ رو محکوم کنید چون جنگه، ظالم رو محکوم کنین چون ظالمه. اما خودتون و خودمون رو نه!
هیچکس حق نداره به خاطر دعوائی که بیرون خونه میشه سر برادر و خواهر و پدر و مادرش داد بکشه یا دعوا کنه.نظر بدین اما دعوا نکنین.
اینجا همه یک خانواده ایم.
اینجا ایرانه...
پیروز باشید
sedmammad براوو عالی بود:73:
قابل توجه همه دوستان و حتی خودم!:305:
ای ول خوب اومدی دمت گرم.......:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
سلام دوستان . هر کی که تنها بره قاضی خوش حال بر می گرده. ما فقط داریم خوراک فکری از تلویزیونمون می گیریم باید ببینیم که اونا حرفشون چیه راست می گن دروغ می گن . ما شالا این انقلاب سطح فکرارو برده بالا. ما خودمون می تونیم فکر کنیم ببینیم که حق با کیه. نه که افرادی بخواند جای همه فکر کنن. در ضمن یه نقل قول می کنم از یکی از دوستان. تو انتفاضه ی نمی دونم چندم زخمی های فلسطینیو برده بودن تو ایران و یکیشون نزاشته بود تا بهش خون یه شیعه رو بهش تزریق کنن. اگه می گین دروغ می گم حداقل از برخوردشانو تو حج با ایرانیا بپرسین
آفرین به تو و به همه اونهائی که تاریخ رو فراموش نمیکنن. آفرین به تو و همه اونهائی که جو زده نمیشن. :104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط zibaalizade
من فعلا عصبانی هستم بنابراین جوابی نمی دم . شما به فکر کردنتون ادامه بدین
آقای خسته شما به هر کس می خوای حق بده!! فکر کنم اینکه انتخاب کنم چی رو از کجا بخرم حق طبیعی منه و متاسفانه دولت مطبوع این کشور گویا این حقوق رو هم برای این ملت قائل نیست!!
فلسطینی ها در خصومت با ایرانیان ید طولایی دارند .یک مثال بدون شرح عکس زیر است:صدام و عرفات
من برای دشمن قسم خورده خودم (اعراب ) دلسوزی نخواهم کرد!!!
پولی که صرف ارسال کمک به عربهایی می شه که ایرانیا را مجوس می خونن بهتر صرف کمک به بچه هایی بشه که پدر کارگرشون هفت ماهه حقوق نگرفته تا از گرسنگی سر صف مدرسه از هوش نرن(اتفاقی که تویه مدرسه ما افتاد)به فکر کردنتو ادامه بدین
فکر می کردم توی کشوری زندگی می کنم که شیعه اند و پیرو امام علی و عاشق امام حسین !
امام علی :
" اگر مرد مسلمانی بشنود که از پای یک زن یهودی خلخال را به زور باز کرده باشند (خلخال نوعی زینت در قدیم بوده است) اگر بمیرد حق دارد."
و البته احتمالا برادران مسلمان ما توی غزه از یه زن یهودی پست ترند که دوستان این جوری می گویند . حتما یه چیزی می دونند که این جور می گویند دیگه !!!
نمی دونم این رسم تاریخه که خودش را مثل یه تابع تناوبی تکرار می کنه ؟
وقتی امام حسین واسه جنگ می رفت برخی می گفتند "حسین به خاطر قدرت طلبی و حکومت جنگید " برخی هم حسین را خارج شده و خروج کرده بر خلیفه مسلمان ها می دانستند و برخی هم ... بالاخره هر کسی باید واسه نشستنش توی خونه دلیلی داشته باشه دیگه !
حالا هم حماس شده قدرت طلب و ناصبی و ...
زمانی که امام حسین می خواست حج را ول کنه و بره کربلا برخی امام را نصیحت می کردند که کار حرام نکنه .
....
بگذریم یه صحبت با آقا امام زمان دارم :
آقا جون ما اگه از مردم کوفه بدتر نباشیم بهتر نیستیم . مردم کوفه وقتی عبیدالله اومد پیمان شکوندند ما هر روز نامه می نویسیم بیا همون روز هم پیمان می شکنیم .
آقا جون اگه بیای ما بهتر از اون چه مردم کوفه واسه امام حسین بودیم واسه تو نیستیم .
این آدمایی که این جا همه شون ادعای عاشقی تو دارن هیچ کدومشون ....
" لم تقولون مالا تفعلون ؟ "
می گم کسی اینجا تا الان قرآن خونده :
"و يوثرون علي انفسهم و لو کان بهم خصاصة "
آی شیعه های امام علی که غیرتتون گل می کنه اگه کسی سنی باشه ، می دونید این آیه در شان کی نازل شده ؟ می دونید قصه شو ؟
نيازمندي گرسنه به محضر رسول خدا آمد و تقاضاي غذا کرد. کمبود غذا به گونه اي بود که در خانه فاطمه جز اندکي از آن براي کودکانش نبود. حضرت علي شبانه آن نيازمند گرسنه را به خانه خود برد و ماجرا را به فاطمه س گفت. فاطمه س و افراد خانواده اش همان اندک غذا را به ميهمان فقير دادند و خود در تاريکي در کنار سفره ، دهان خود را تکان مي دادند تا فقير گمان کند که آنها نيز همراه او غذا مي خورند. فقير از آن غذا خورد و سير شد؛ در حالي که گمان مي کرد فاطمه و افراد خانواده اش نيز سير شده اند. صبح آن شب ، فاطمه و فرزندانش همراه علي (ع) نزد پيامبرص آمدند. پيامبر به چهره آنها که نشانگر گرسنگي آنها بود نگاه کرد و در حالي که خنده بر لب داشت ، آيه نهم سوره حشر را که در شان آنها نازل شده بود، خواند «و يوثرون علي انفسهم و لو کان بهم خصاصه. آنان تهي دستان را بر خود مقدم مي دارند هر چند که خود به شدت در فشار گرسنگي و تهيدستي باشند».
ما که از مسلمان هامون مسلمانی ندیدیم اگه یهودی ها کاری بکنند :
"خاخام گلستاني نژاد، صهيونيستها را محارب با خدا كه درآمدهاي خود را صرف امور ضد بشري ميكنند، توصيف كرد و با صدور فتوايي خريد كالاهاي صهيونيستي و معامله با صهيونيست ها را حرام دانست.
خاخام ماشاءالله گلستاني نژاد مرجع ديني رسمي كليميان ايران در گفتگو با فارس اظهار داشت: صهيونيست ها اصلا فرزند يعقوب و امت موسي به حساب نمي آيند و اقدامات خشونت بار و جنايت كارانه آنها براي ايجاد سرزمين موعود و تشكيل دولت يهود بر خلاف آموزه هاي توراتي و فاقد مشروعيت است.
وي با تاكيد بر اينكه هرگونه حمايت و كمك مالي به صهيونيست ها حرام است، تصريح كرد: چنانچه يقين حاصل شود كالايي محصول شركتي است كه سهامداران آن را صهيونيست ها تشكيل ميدهند و يا درآمدهاي ناشي از فروش كالاي مذكور به جيب صهيونيست ها مي رود، خريد آن كالا جايز نيست.
اين مرجع ديني كليميان كشورمان همچنين با تاكيد بر لزوم پرهيز يهوديان موحد از انجام هر گونه معاملات كه به نفع دولت اسرائيل است، گفت: در "تورات" به صورت عيني به معاملات حرام پرداخته نشده اما با توجه به يكي از ده فرمان خداوند مبني بر پرهيز از قتل، مي توان گفت كه هرگونه معامله كه سود آن در راه آدم كشي و جنايت، ظلم و بدبختي بشريت صرف شود، حرام است و مجازات آسماني در پي دارد."
سلام
دوست عزیزم gaza
کمی در تاریخ مطالعه کن. خیلی از این چیزها رو که خونده ای، مقدمه هستند، اینها موخره هم دارند. برو و راجع به حال و وضع شیعه و سنی تحقیق کن. کتابهای مرجع عضیمی در این رابطه هست.اگه حالشو داری شبهای پیشاور رو بخون. یه کتاب کوچولو هست که اگر مثل من وقتت محدوده، می تونی ببینی چه خبره. اسم کتاب هست جستجوی حق در بغداد. ناشرش آقای مصطفی خبازیان هست. اگر پیدا نکردی، من دارمش. بهت امان می دم.
یادت نره که ما اینجا همه یه خانواده ایم.
گاهی لازم نیست کاسه از آش داغ تر شد عزیز دل.
پیروز باشید
شما که قران خوندید حتما خوندید که مسلمان در حالی که همسایش سر گرسنه بر بالین گذاشته نباید سیر بخوابه اگه شیعه یه روز غیرتش گل کنه اول باید تهی دستای شیعه رو سیر کنه شایدم راست می گی که ما کوفی هستیم چون همون می دونیم که اینا همش بازی سیاسیه ولی بازم خودمونو بهمون نفهمی که قبلا گفتید زده ایم من فکر می کنم شما از دین فقط برداشت هایی کرده اید که در توجیه عقایدتون هست بهتره عمیق تر بخونید و دیگه از پاپ کاتولیک تر نباشید
شبهای پیشاور را هر چی گشتم گیرم نیامده اما "آنگاه هدایت شدم " دکتر تیجانی را خونده ام و در حال حاضر هم مشغول خوندن " اهل بیت کلید مشکل ها " از ایشونم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
به هر حال من که ربطش را نمی فهمم . حتما می خوای بگی این برادران سنی مون از اون زن یهودی بدترند ؟
پسر خوب خانواده اسلام ملاک و معیار داره و اونم " کتاب الله و عترتی " است . من از قرآن و سیره امام علی دلیل آوردم که باید کمک کرد تو دلیل بیار که نباید !
در ضمن در مورد بحث سنی و شیعه اگه یادت بره دشمن کدوم طرفه مشغول اختلافات خودی می شی و یه مسئله ای که ثابت نشده را می گیری و بزرگش می کنی و البته دشمن هم حالشو می بره و می شی بلندگو دشمن !
گاهی لازمه مسلمان بود عزیز دل !
من که قرآن خوندم در مقابل همسایه های گرسنه ام هم بی تفاوت نبوده ام و نیستم و تا الان حداکثر سعی ام را در راه کمک بهشون انجام داده ام . اما شما بگین: شما که بی تفاوت نبودین چی کار کردین ؟ یه نگاه بهشون انداختین ، توی دلتون هم تاسف خوردین و رد شدین ؟ خواهرم اون کسی که آدمه نه از مقابل این بی تفاوت رد می شه نه از مقابل اون . اون کسی هم که "یمنعون الماعون " ( منظور از ماعون در جمله و يمنعون الماعون قرضي است كه بدهي و احساني است كه بكني ، و اثاث خانهاي است كه به عاريه بدهي ، زكات هم يكي از مصاديق ماعون است . ) وقتی گفتن به فقیر و بیچاره کمک کنید داد و بیداد راه می اندازه که ما خودمون نداریم بخوریم می دیم به غریبه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط zibaalizade
بازی سیاسی : می شه تعریفش کنین ؟ !!!
خواهر من ! بازی سیاسی کدومه ؟ گیرم که نه تلمود گفته بود که غیر یهود خونشون مباحه و ناموسشون آزاد و نه قرآن از دشمنی شدید این قوم با مسلمان ها چیزی گفته بود .من که نگفتم برید پشت سر امام حسین بجنگید ، گفتم با امام حسین نجنگید . نوشابه اسرائیلی نخوردن این قدر سخته ؟ و البته "بهشت را به بها می دهند نه به بهانه " .
در پایان: من از دین هیچی نمی فهمم و به قول قرآن " یومنون ببعض و یکفرون ببعض" . شما که دین را می فهمید بیاید واسه ما معنی کنید دیگه !حرفای شما توی قاموس انسانیت و دین ما که نمی گنجه . بیاین دینتون را تبیین کنید شاید ما هم هدایت شدیم !
چراغی که به منزل رواست ... به مسجد حرام است
به نظر من اول باید مشکلات جامعه خودمونو برطرف کنیم و بعد به فکر دیگر کشورها باشیم تو کشور خودمون هزاران نفر هستن که مظلومتر از زنان و بچه های غزه هستن که اصلا کسی به فکرشون نیست . چی میشه دولت ما برای این مردم هم به زور از مردم پول بگیره و بهشون بده . این همه بی عدالتی تو جامعه داره بیداد میکنه اونوقت شما ...
سلام
و چه عجبیبه که یک مشت برادرا!!! و خواهرا!!!! ی سلف و سنی، که تا همین دیروز به خون شیعه ها تشنه بودن - و احتمالا هنوز هم هستند- الان شدن مایه سنجش مذهب و دین بچه شیعه ها! شدن خط کش برای نیت آدما؟!!! شدن عامل تشخیص درست از غلط!
و بزرگان دین ما شدن اسباب تمثیل و مقایسه برای این اهالی غزه!!! امام حسین کجا، من و تو کجا! کربلا کجا، غزه کجا؟!!! مردم غزه کجا، اهالی حرم کجا....
داری احترام می ذاری به اهل بیت یا اینکه کوچیکشون می کنی؟
امام حسین ،نور الهی و بزرگیه که امامان بعد از ایشون، با اینکه امام بودن و حجت خدا بر مردم، با عظمت از ایشون یاد می کردن. با هیچ چیز مقایسه شون نکردن و به کسی هم اجازه ندادند که اینکارو کنه. حتی یاران ایشون رو ممسوس فی ذات امام میدونستن. زشته که ما بیایم جلو بیفتیم از رهبر ومرشدمون.
دوست عزیز gaza ،بزرگان ما مقایسه نکردند، مشاجره هم نکردند. تو هم نکن.
حرفت رو بزن و منطقت رو بگو، همه که قرار نیست برن بهشت. با کتک و فحش هم که نمی شه کسی رو هدایت کرد!
بحث کن، اما مشاجره نکن.
دنبال حقیقت باش و همیشه یافته های خودت رو به آزمون بگذار. اگر حقیقتی که یافته ای کامل نیست، بهتره برای تکمیلش تلاش کنی. با مطالعه و تحقیق، نه اینکه بخوای روی اون پافشاری کنی.
پیروز باشید
شازدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
جائی که شیعه و سنی رسما برادرن، خیلی چیزها رو باید بری توی پستو دنبالش بگردی. برو اون دوتا منبعی که گفتم رو پیدا کن و بخون. هم ربطش رو می فهمی، هم مربوطش رو.
معیار رو باید شناخت. می شناسی معیار ها رو؟
هم کتاب الله و هم اهل بیت رو؟
حداقل اصول کافی رو بخون، این دیگه پیدا میشه همه جا. کتاب حجت رو بخون. بعدش ببین که کجا باید کمک کرد و کجا نباید.
گاهی باید چشم رو باز کرد و دهن رو بست! خیلی بده خیال کنی که داری راست می ری، اما یه وقتی چشمت باز بشه و بفهمی که خیالات می کردی، راست نمی رفتی.
بعضی چیزارو باید خوند، بعضی چیزارو باید شنید، بعضی چیزارو باید گدائی کرد.
گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه نیست...
پیروز باشید