-
+سوال از دختران بازدید کننده
من پسری هستم ۳۰ ساله که باید به فکر ازدواج باشم ولی باید قبل از ازدواج خیلی چیزها رو از دخترا بیشتر یاد بگیرم
سوالهای زیادی برام پیش اومده که فکر میکنم فقط دخترا میتونن جوابشو بدن. اینجا میتونم راحت سوال کنم .الان میخوام سوال اولم را بپرسم اگه کسی جواب داد باز هم سوالهای بیشتری دارم که تشنهٔ دانستن جوابشون هستم . اولین سوالم اینه که وقتی دخترا به پسری ابراز عشق میکنن زیاد نمیشه جدی گرفت چون از روی هرمونهای بدنشون دارن احساس میکنن و بعد از مدتی کم کم این عشق به طرف شخص جدیدی میره آیا این مطلب از نظر دخترا درسته یا این مطلب اشتباهه ؟
با سپس از همهٔ شما
-
RE: سوال از دختران بازدید کننده
سلام دوست عزیز در رابطه با سوالاتی که از دختران دارید، لینکی را در زیر قرار میدهم که به همین موضوع اختصاص داده شده .موفق باشید
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4683
-
از نظر من کاملا اشتباهه.چیزی که برای اغلب خانمها خیلی مهمه دریافت محبت و عشق خالصه.من گمان میکنم این تصور از اونجا بوجود آمده که برخی از آقایون بخصوص در آغاز یک رابطه به دلیل محدودیتهای خاصی که وجود داره به اندازه کافی ابراز محبت نمیکنند ویا گاهی مسئله جنسی رو اونقدر در اولویت قرار میدهند که احساس انزجار در طرف مقابل ایجاد میکنند.تغییرات هورمونی که در دختر خانمها ایجاد میشه به صورت مقطعی و کوتاه مدت حالتهایی مثل بی حوصلگی ,پرخاشگری ویا افسردگی به دنبال داره که البته در مورد همه صدق نمیکنه و در بعضی ها و به صورت گاه به گاه ایجاد میشه و در تصمیمات و احساسات عمیق و جدی تاثیری نداره.
-
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ابراز عشق ..........هورمون........ یه نفر دیگه.......؟؟؟؟؟؟؟؟ شما کجا زندگی می کنید ؟ رو زمین یا تو یه سیاره دیگه ؟ این که گفتین اسمش عشق نیست . عشق: ع (علاقه) ش (شدید) ق ( قلبی) هیچ ربطی به هورمون نداره.
-
بهتر نيست ابتدا مشخص كنيد كه تعريف شما از عشق و علاقه چيست؟!
اگر منظور شما شهوت است كه بحث فرق مي كند.
به شهوت نمي توان به چشم علاقه نگاه كرد كه فرد بخواهد علاقه اش به فردي كمتر شده و سراغ فرد ديگري برود.
در صورتي كه يك دختر خانم واقعا به كسي علاقه مند باشد اينقدر به اين علاقه بها مي دهد كه به خاطر شهوت به سمت شخص ديگري رو نخواهد آورد.
اگر شما فردي را براي ازدواج انتخاب مي كنيد لابد به دنبال شخصي مي گرديد كه به تعهدات خود پايبند باشد و بعيد مي دانم خانمي كه نخواهد به تعهدات خود پايبند باشد پا به عرصه ازدواج بگذارد. اگر فردي را براي ازدواج مي خواهيد انتخاب كنيد نمي توانيد با اين تصور كه ممكن است او به شما خيانت كند پا جلو بگذاريد.
بد نيست كه شما تمامي سئوالات را يكجا بنويسيد تا دوستاني كه ميخواهند به شما كمك كنند از انديشه و افكار شما مطلع شده و آگاهانه به شما پاسخ دهند
-
کاملا این حرف اشتباهه....وقتی دختری امروزی ابراز علاقه کرد اتفاقا باید جدی گرفت چون توی این زمونه که محیط های خطرناکی از لحاظ سواستفاده از خانوم ها هست دختری جرات ابراز علاقه نداره اونی هم که این کارو کرده پس محیط رو سنجیده و طرف مقابل را ارزیابی کرده تا این حرف رو به زبون اورده به نظرم با بعضی رفتار مردانه هم نباید این شور زن از بین بره که اون زن نسبت به کاری که کرده سرد بشه......بعضی ها با چه عشقی ازدواج میکنن بعد 1ماه میگن اون مردی که بود نیست چون دیگه خیالش راحته و مشغله هم که اضافه بشه حوصله توجه به خانوم رو نمیکنه اون هم سرد میشه.....ولی نظر شخصی من اینه که عشق و عاشقی ماله قصه هاس دنبال ارزش ها باید گشت تا عشق
-
دوست گرامي
شما اگر به كسي ابراز عشق كنيد از روي شهوت و هورمونهاي مردانه خود اين كار را مي كنيد و يا از روي احساسهاي قلبي؟!
به سئوال بنده هر طور كه پاسخ دهيد در واقع به سئوال خود هم پاسخ داده ايد.
درست است كه مردان و زنان تفاوتهايي دارند اما نه اينقدر فاحش كه كل مسئله را از هم متمايز كند.
-
میشه بگین شما این مطلب رو از کجا در آوردین؟ ولی دختری که بدون شناخت عاشق بشه باید به عشقش شک کرد.و دخترها وقتی عاشق میشن جونشونو برای طرف میدن مگر اینگه اون آقا مشکل داشته باشه و قدر عشقشو ندونه.
-
سلام davood_tanha
به نظرم اصل سئوال شما اشتباه هست. جواب این سئوالات كمك اندكی به شناخت شما نسبت به دختران و ازدواج می كند.
این اطلاعات به شما كمكی نمی كند.
لطفا سری به مقالات بخش ازدواج بزنید. مسائل مهم در مورد چیزهایی كه باید بدانید آنجا به تفصیل بیان شده است.
-
به نظر من درسته!! البته در ابتدای رابطه.برای عمده خانومها در ابتدای ارتباط تفاوت عشق و نفرت به یک رفتار شما وابستست و بسیار راحت می تونه این تبدیل صورت بگیره. این رو کلیه فلاسفه و روانشناسان بزرگ مثل هورنای نشون دادند
البته از طرف دیگه می شه اینطور هم گفت دروغ در مورد احساسات در آقایون متداولتره ولی عدم شناخت بر میزان عمق احساسات در خانومها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
میشه بگین شما این مطلب رو از کجا در آوردین؟ ولی دختری که بدون شناخت عاشق بشه باید به عشقش شک کرد.و دخترها وقتی عاشق میشن جونشونو برای طرف میدن مگر اینگه اون آقا مشکل داشته باشه و قدر عشقشو ندونه.
تصور نمی کنم اینقدرها هم این قضیه درست باشه!!
-
دوست عزیز بهترین جواب رو جناب آقای سنگ تراشان فرمودند.
-
[quote=sorena_arman]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
و دخترها وقتی عاشق میشن جونشونو برای طرف میدن مگر اینگه اون آقا مشکل داشته باشه و قدر عشقشو ندونه.
البته ادعای هرچیزی کار سختی نیست!! با گشتی در این تالار می شه فهمید این قضیه فقط ادعاست!!
کافیه اونطوری که خانوم می خواد بهش محبت ابراز نشه!! لیست شکایات در این تالار نشون دهنده خیلی چیزهاست
-
اين لينكها متعلق به شماست.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4878
-
بهتر نيست ابتدا مشخص كنيد كه تعريف شما از عشق و علاقه چيست؟!
اگر منظور شما شهوت است كه بحث فرق مي كند.
به شهوت نمي توان به چشم علاقه نگاه كرد كه فرد بخواهد علاقه اش به فردي كمتر شده و سراغ فرد ديگري برود.
در صورتي كه يك دختر خانم واقعا به كسي علاقه مند باشد اينقدر به اين علاقه بها مي دهد كه به خاطر شهوت به سمت شخص ديگري رو نخواهد آورد.
اگر شما فردي را براي ازدواج انتخاب مي كنيد لابد به دنبال شخصي مي گرديد كه به تعهدات خود پايبند باشد و بعيد مي دانم خانمي كه نخواهد به تعهدات خود پايبند باشد پا به عرصه ازدواج بگذارد. اگر فردي را براي ازدواج مي خواهيد انتخاب كنيد نمي توانيد با اين تصور كه ممكن است او به شما خيانت كند پا جلو بگذاريد.
بد نيست كه شما تمامي سئوالات را يكجا بنويسيد تا دوستاني كه ميخواهند به شما كمك كنند از انديشه و افكار شما مطلع شده و آگاهانه به شما پاسخ دهند
دوست گرامي
شما اگر به كسي ابراز عشق كنيد از روي شهوت و هورمونهاي مردانه خود اين كار را مي كنيد و يا از روي احساسهاي قلبي؟!
به سئوال بنده هر طور كه پاسخ دهيد در واقع به سئوال خود هم پاسخ داده ايد.
درست است كه مردان و زنان تفاوتهايي دارند اما نه اينقدر فاحش كه كل مسئله را از هم متمايز كند.
-
سلام دوست عزيز و گرامي....
به تالار خوش آمديد.... راستش سوالتون خيلي گيج كننده بود.... لطفا سوالتون رو كمي واضح تر بيان كنيد....
من با نحوه سوال پرسيدن شما مخالفم!! ببخشيد ولي فكر ميكنم اين طرز فكر شما صحيح نيست....
لطفا اگر قصد ازدواج داريد و مايليد از رفتارهاي شخص خاصي صحبت كنيد اينكار رو انجام بديد تا شايد دوستان بتونند واضح تر به مشكل شما بپردازند.... متشكرم و موفق باشيد.....
-
ممنونم از همهٔ شما که نظرتون رو گفتین منظورم شخص خاصی نبود این ماجرا برمیگرده به چند تا تجربه شخصی که در ارتباط با دخترا داشتم ولی به جای اینکه با ارتباط باهاشون به شناخت برسم ، تازه فهمیدم که چقدر از نظر احساس و شخصیت پیچیده هستند،راستش در لحظای که عاشق شدن راست میگن ، شاید این تعداد کمی که من باهاشون بودم اینجوری بودن ،در جواب دوستی که پرسیده بود این عشق هورمونی رو از کجا یاد گرفتی باید بگم که این مطلب رو از زبون دختری شنیدم که مثل یک خواهر داشت چیزهایی به من یاد میداد.همون بود که گفت این حرفارو به خودت نگیر
سوال دیگه ای که دارم اینه هست که بیش از اندازه و کنترل کردن یک شخص دلیل درستی میتونه باشه که عشقی وجود داره یا اینکه خود این مساله میتونه مشکلسز بشه در آینده؟
سوال دیگه از خانمها این که اگه به طور مثل افراد زیادی شما رو دوست دارن و چشمشون به دنبال شماست و در آرزوی به دست آوردن شما باشن ولی شما یک نفر رو دوست دارین آیا مایلبن باعشقتون همیشه باشین یا افرادی که بیشتر از عشقتون به شما توجه و نگاه میکنن؟ آیا از شما کسی بوده که عاشق کسی بوده ولی الان تونسته فراموشش کنه؟ باز هم تشکر میکنم از اینکه جوابم رو میدین
-
آقای داود عزیز، خانمها همه به یک صورت تصمیم نمی گیرن! همونطور که آقایون مثل هم تصمیم نمی گیرن، شما فقط میتونید میانگینی از برخوردها و عکس العملهای افراد رو به دست بیارید و در آخر هم امکان داره خانمی که شما باهاش مواجه میشین، هیچکدوم از عکس العملهاش شبیه به مواردی که دوستان ذکر می کنن نباشه. به هر حال من به سوالات شما جواب میدم اما تنها به این پاسخها استناد نکنید :72:
در مورد سوال اولتون که باید بگم برای اولین بار مسئله هورمونی بودن ابراز علاقه رو از شما میشنوم!
نقل قول:
سوال دیگه ای که دارم اینه هست که بیش از اندازه و کنترل کردن یک شخص دلیل درستی میتونه باشه که عشقی وجود داره یا اینکه خود این مساله میتونه مشکلسز بشه در آینده؟
منظورتون رو متوجه نشدم؟ یعنی اگه یه خانم، آقایی رو کنترل کنه دلیل بر علاقه اون خانم نسبت به اون آقاس؟
اگه سوالتون اینه، معمولا علاقه موجب ایجاد حساسیت میشه و همین باعث میشه که طرفین نسبت به رفتار هم دقیق تر بشن، و اما اگه این علاقه باعث محدود کردن طرف مقابل بشه به طور صحیح کنترل نشده و در آینده دو طرف دچار مشکل خواهند شد.
در مورد سوال آخرتون هم، من نظر خودم رو میگم، همیشه دنبال کسی بودم که خودم دوست داشتم، حتی اگه اطرافم اشخاصی بودن که مطمئن بودم اونها منو از شخص مورد علاقه ام بیشتر دوست دارن باز به سمت اونها کشیده نمی شدم.
(اگه سوالتون رو در یک تایپیک مطرح کنید تا همه نظرات با هم یک جا جمع بشن، نتیجه بهتری خواهید گرفت)
:72:
-
سلام دوست عزیز
شما دارید همه خانومها رو با یک چوب میزنید.همه افراد اینگونه نیستن . شما یه سر به پستهای دیگه بزنید. می بینید که خانمهایی هستن که برای بدست اوردن عشقشون دارن از همه چیز خودشون میگذرن.
سوال دیگه از خانمها این که اگه به طور مثل افراد زیادی شما رو دوست دارن و چشمشون به دنبال شماست و در آرزوی به دست آوردن شما باشن ولی شما یک نفر رو دوست دارین آیا مایلبن باعشقتون همیشه باشین یا افرادی که بیشتر از عشقتون به شما توجه و نگاه میکنن؟ آیا از شما کسی بوده که عاشق کسی بوده ولی الان تونسته فراموشش کنه؟ باز هم تشکر میکنم از اینکه جوابم رو میدین
در پاسخ این سوال شما باید بگم من خودم به شخصه دوست دارم باعشقم باشم با اونی که دوستش دارم باشم .در مورد عشق هورمونی ، باید بگم حتما شما هم اونهارو هورمونی دوست داشتین .
اون دختر هایی که شما با هاشون ارتباط داشتین از داشتنه چند دوست پسر باهم هیچ ابایی نداشتن و رابطشون با شما صرفا یه رابطه دوستی بوده . به همین دلیل برای رفع احتیاج خودشون به شما ابراز علاقه هورمونی می کردن :D . همه دخترا اینطوری نیستن .
-
+سوال از دختران بازدید کننده
سلام .میخوام از همهٔ شما تشکر کنم که اومدین جواب دادین . فکر کنم سوالم مبهمه باید کمی از ماجرا رو تعریف کنم شاید بتونین کمک فکری بیشتری به من بکنید.من با یک دختر خانمی به طور اتفاقی آشنا شدم و کم کم اون خانم از نظر خودش نسبت به من یه صحبتی با من کرد . من به خودم نگرفتم ولی نظرم نسبت بهش در لحظه عوض شد .ایشون خانم بسیار زیبایی هستن و من اصلا روی ایشون حساب نمیکردم چون یه چیز دست نیافتنی بود که همه به دنبالش هستن .کافیه یه ذره شل بگیره تا ۱۰۰۰ تا دوست پسر بریزه دورش.کم کم منم به این خانم علاقه مند شدم.وقتی که میگفت همش به تو فکر میکنم.من دیدم که خودمم همش به فکر اون هستم . من قدر عشق پاک این خانم رو میدونم و بدون هیچ انتظاری از ته دل دوسش دارم.ایشون از من میخوان که فقط با ایشون باشم و با اینکه میدون من کسی رو ندارم منو کنترل میکنه و مواظب هیچ دختری با من روبرو نشه . وقتی اشکاش ریخته میشه دلم میخواد بمیرم .وقتی میگه اگه تورو با یکی دیگه ببینم خودکشی میکنم بهش میگم آخه من مگه کی هستم که اینو میگی .با اینکه خودم عاشقانه دوسش دارم ولی میبینم من با اون خیلی فرق داریم .با کسی مشورت کردم گفت که این عشق از روی هورمون و چند ماه دیگه میبینی که رفته عشق یکی دیگه شده و روی ازدواج باهاش فکر نکن . حالا با دانستن خلاصهٔ ماجرای من اگه مطلبی به نظرتون میرسه منتظر شنیدنش هستم با سپس از همهٔ شما دوستان
-
davood_tanha گرامی سلام.به خاطر اینکه دید_ صحیح تری وبرداشت واقعبینانه ای نسبت به عشق داشته باشی آدرس لینکی را در این پست قرار میدهم .دراین لینک کتابی با عنوان( عشق برای عشق) جهت دانلود قرار دارد .به شما توصیه میکنم که حتما" این کتاب را مطالعه کنی.موفق باشی
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3987
-
اون شخصی که به شما گفته این ابراز علاقه از روی هرمون هست، در این امر تخصصی دارن؟؟؟
چه مدت از آشنایی شما با این خانم میگذره؟ چند ساله هستن؟ به جز زیبایی، چه نکته مثبت دیگه ای در وجود ایشون مشاهده کردین؟
-
از نظر علمی شاید سخن به ظاهر درستی باشد،اما آشکار است که بنا بر همان علل علمی این اشتباه است.تنها اثر هورمون بر زنان در زمانی است که آنها پریود ماهانه دارند که گاهی برخی از آنها عصبانی است و نیز در دوران یائسگی که گروهی اندکی از آنان دچار افسردگی خفیفی می شوند.
در مشورت بکوید با متخصص هر رشته رابزنی نمایید و در این مورد یا دکترهای متخصص غدد و روانشناس و زنان.
-
اقای داوود اگه شما از همه لحاظ عاطفی معنوی و حتی مادی این خانوم رو تامین کنید فکر نمیکنم بیماری خاصی داشته باشن که فردا روزی دنبال کس دیگری برن من اعتقادم اینه که معدودی از ادم ها سادیسم دارن و هی دنبال چیزهای پوچ میگردن ولی اگر یه کسی از همه لحاظ غنی شده باشه امکان نداره از فردی که باعث غنی شدنش بوده دست بکشه.....
-
سلام!
چقدر شما آقایون برای اینکه توجیه کنید کسی که خودش ابراز علاقه ای را که شما باید انجام میدادین را با عشقی پاک به شما هدیه داده ممکن است مورد مشکلدار یا بی وفائی باشد دنبال بهانه میگردید.خوب در یک علاقه طبیعی انسان حق دارد درمورد شریک زندگی آینده اش دنبال انحصار طلبی باشد . در واقع این کار هم چیزی بود که باید شما انجام میدادین.
مطمئن باشید اگر تحقیق مناسبی در مورد شخص ایشون انجام بدین و یه مدتی برخورد مستقیم با خود ایشون هم چیزی به غیر از این را نشان ندهد دیگر باید برای عدم اطمینان دنبال مشکلی در وجود خودتان بگردید.
موفق باشید!
-
در مورد ایشون تحقیق کنید . شاید واقعا ایشون شمارو خیلی دوست داره و میخواد شما مال خودش باشید . با خانواده ایشون اشنا بشید باهم بیشتر در ارتباط باشید تا شناختی درست از هم پیدا کنید . حتی میتونید به مشاوره قبل از ازدواج برید و از این طریق هم یکدیگر رو بسنجید .
-
سلام davood_tanha
در مورد هورمون ها یه مطلبی به ذهنم رسید.در کتاب چرا مردان گوش نمیدهند و زنان نمیتوانند نقشه بخوانند، خوندم که اتفاقا ترشح زیاد از حد هورمون تستسترون در بعضی آقایون ممکنه آنها رو خیلی تحت تاثیر قرار بده و حرکاتی از خودشون نشون بدهند که بعضی وقتا ما رو به این اشتباه بندازه که عاشقند و حتی خودشون فکر کنند که واقعا عاشقند. و وقتی که سن آنها بالاتر برود واین هورمون کاسته بشه احتمالا احساساتشون هم تغییر میکنه. البته گفته بود که در آقایون بالای 27 سال این اتفاق بعیده و این تحت تاثیر بودن مربوط به سن های پایین تر از 27 است.در صورتی که در زنان خیلی کمتر پیش میاد که تحت تاثیر هورمون استروژن و اکسی توسین عاشق بشوند.
-
تحقيق و گذشت زمان به شما كمك خواهد كرد
-
دخترا بعضی هاشون تا وقتی خوبن که باهاشون خوب باشی یعنی قدم اول رو تو عشق بر نمیدارن .بعدشم دختراهای خیلی خیلی خیلی کمی هستن که به خاطر مسائل شهوانی ابراز علاقه کنن. اینجوری نمیتونی خوب بشناسی کتاب مطالعه کن دانش روانشناسی میتونه کمک زیادی بکنه ولی تمام اینها نسبیه توی میدان معلوم میشه .چی به چیه.موفق باشی.
-
سلام به همهٔ دوستان عزیزم .از همتون ممنونم. این که عشق از هورمونها ناشی میشه یه حقیقته اینو توی نت هم خوندم.از یک روانشناس هم شنیدم که میگفت هورمون اکسیتوسین و نوراپینفرین باعث میشه که آدم همش به عشقش فکر کنه و آیندهٔ خودش رو با اون شخص توی رویا ببینه . مثل همین خانم که در موردش صحبت کردم.اینکه وقتی آدم با عشقش روبرو میشه قلبش به تپش میوفته .از بودن با اون احساس آرامش میکنه.توی خواب میبینه که توی بغل عشقش داره توسط اون شخص بوسیده میشه و داره نوازش میشه . تمام این مشخصات با این خانم همخوانی داره.اینکه از دست دادن عشق رو با مردن مساوی میدونه خودش نشون از تاثیر شدید هورمونها بر احساسات شخص عاشق داره .اینکه تعدادی از ازدواجها حتئ با وجود عشق در رابطه موفق نیست و عشق تبدیل به نفرت یا بی تفاوتی شده میتونه نشونه باشه واسهٔ زودگذر بودن عشقهایی که زمینهٔ پایداری ندارن . در این مورد مطالبی در نت هست که میتونم اینجا لینک بدم . باز هم از همتون متشکرم
-
فکر نمیکردم دختر این مدلی هم باشه هردم از این باغ بری میرسد.
-
سلام به همهٔ دوستان عزیزم از تک تک شما ممنونم .نظرات شما کمک زیادی میکنه من باید بیشتر توضیح بدم شاید اگه واضح تر صحبت کنم بیشتر میتونین کمکم کنید . با اینکه این خانم رو من هم دوست دارم ولی ازدواج کردن و تا آخر عمر با یک آدم دیگه زندگی کردن بسیار تصمیم سختیه .شاید من سخت میگیرم ! حدود یک سال از دوستی من با ایشون میگذره . من آدم درونگرا هستم ایشون برونگرا و شاد . تفاوت از زمین تا آسمونه . من ۸ سال از این خانم بزرگترم. هرچی فکر میکنم نمیفهمم چرا با اینهمه چشم که به دنبال این خانم هست ،بند کردة به من. اینو بگم که هرچی فکر میکنم دلیلی واسه عشق بی اندازهٔ این خانم پیدا نمیکنم.همیشه بهش میگم من مگه کی هستم که تو اینقدر حساسی .من هیچی ندارم معمولیم .قبل از من این خانم با افراد دیگه ای هم رابطه داشته که بدون هیچ ترسی همه رو به من گفت حتی خصوصی ترین رازهای زندگیش رو برام تعریف کرده.فقط من یک بار از روی عشق خالص بوسیدمش و با دست روی موها و صورتش رو نوازش کردم .این خانم به من میگه دوست پسرای قبل از تو رو گذاشتم کنار و همه رو فراموش کردم به خاطر تو.من اینو ازش نخواستم خودش کرد که با دوست پسرای قبلیش به هم زد و باهاشون دیگه ارتباطی نداره .با توجه به زیبا بودنش که باعث شده همهٔ توجهها بهش جلب بشه.از کجا معلوم که منم در آینده فراموشش نشم؟؟؟ .من آدم منطقی هستم ولی این دختر به شدت احساساتیه رفتار زنانه هم زیاد داره . بر عکس من که زیاد به خودم نمیرسم ، این خانم خیلی به ظاهرش اهمیت میده.هر روز یک مدل جدید خودش رو درست میکنه. میدونم به خاطره توجه من خودش رو جذاب نگاه میداره . منم وقتی این کارها رو ازش میبینم بهش بیشتر توجه میکنم و نشون میدم که به چشم من زیباترینه .خلاصه بگم که تفاوت من با اون خیلی زیاده.همه چیز رو به من راحت میگه حتی تاریخ عادت ماهیانش رو میگه .خود من میبینم که طی چند روز روحیش بسیار عوض شده.مثلا به روزای آخر که میرسه افسرده میشه.گریه میکنه .بهش محبت میکنم ،چند روز بد میبینم حالش کاملن خوبه.میخنده انگار میخواد بپره توی بغلم.والا سر از کار این دخترا در نیاوردم.آخه یک عمر زندگی،حالا من از همه چیز راضیم،حتی وقتی بی دلیل به من گیر میده ولی باز هم میبینم من عاشقشم.ولی از کجا معلوم که بعد از مدتی مثل دوست پسرای قبلیش منو فراموش نکنه؟
-
اینه مشکل اکثر دوستی های قبل ازدواج.خوب بیشتر بشناسش نه اینکه قربون صدقش بری در مورد مسائل جدی باهاش حرف بزن .ببین چی میگه ولی به نظر من این خانم یه چیزیش میشه که انقدر راحته .ببین میتونه مسئولیت خونه زندگی و شوهرداری و بچه داری رو قبول کنه یا باید شش نفر رو استخدام کنی که به زندگیتون برسن زندگی که فقط زیبایی واین چیزا نیست بعد یه مدت عادی میشه در ضمن ببین رابطه های قبلیش چه طور بوده تا چه حد پیش رفته خوش بین باش اما زود اعتماد نکن.
-
درود بر همگی دوستان عزیزم که میان نظرشون رو اینجا بین میگن. میخوام یه سوال دیگه بپرسم. بیشتر پسرا دلشون میخواد با دختری ازدواج کنن که قبل از خودشون با شخص دیگی رابطه نداشته باشه به خصوص رابطهٔ جنسی، آیا بین دخترا هم این طرز فکر وجود داره یا نه ؟خود من با اینکه انسان متعصبی نیستم و همیشه سعی میکنم منطقی باشم و خودم تا حالا اونقدرا هم پاک زندگی نکردم ترجیح میدم با کسی ازدواج کنم که اولین ارتباطش با من باشه .شاید دلیلش این باشه که بعد از ارتباط جنسی وابستگی میون دخترا بیشتر میشه تا پسرا .حتی ممکنه بعد از ارتباط جنسی پسر از دختر سرد بشه .میخوام نظر شما رو بدونم که شما چی فکر میکنین . یه توصیهٔ برادرانه به شما هم دارم که ارتباط کامل جنسی رو قبل از ازدواج با هیچکس حتئ عشقتون برقرار نکنین.واسه این حرفم دلیلهای زیادی دارم. با تشکر از همتون:72:
-
سلام همه سوالات اینقدر از این قشرن 1-سعی کن هرچی میشنوی باور نکنی با این که من مردم اما باید بگم در حالتهای بدور از استثناء زنها تو عاشقی پاینده ترن برای مثال هم بگم تو نمایشگاه بین المللی یه خانوم و آقائی رو دیدم که آقا نابینا بود اون خانوم هم تمامی کتابهای تو غرفه ها رو با یه حوصله و مهربونی زیاد براش توضیح میداد اول فکر کردم خواهرو برادرن اما معلوم شد زن و شوهرن نزدیک بود بزنم زیر گریه آخه گذشت و فداکاری تا چه حد این خانوم با این کارش وجدان منو بیدار کرد که مثل گذشته در مورد خانوما منصفانه صحبت کنم راستی اگه میخواهی خانوما رو خوب بشناسی کتاب زن مظلوم همیشه تاریخ رو بخون که چهار جلد هستش رو بخون همه چی میاد دستت.یا علی
-
به نظر من هم این خانم اصلا عادی برخورد نمی کنه و مشکوکه. شما هم که احتمالا پسری بودید که تا به حال رابطه ای نداشتید، شاید نتونید متوجه بشید. این خانم مجذوب شما شده چون احتمالا با دوست پسرهای قبلیش که از جنس خودش بودند، فرق دارید. چون خودتان را دست کم می گیرید و این از نظر او یعنی بی تفاوتی. چیزی که تا به حال شاهدش نبوده، همه دوستش داشته اند و حال که پسر سرسنگین و پخته ای (اختلاف سنی هم عامل اون هست) را دیده، برایش جذابیت داشته. خب، علاقه می تونه 2 علت داشته باشه، یکی تشابه و دیگری تضاد. نوع اولی خوبه، اما دومی خطرناک. به نظر میاد شما دچار عشق از نوع تضاد شدید و کم کم دارید به تفاوت هایتان پی می برید. سنجیده رفتار کنید و برای ازدواج تصمیم عاقلانه بگیرید.
نمی تونید با دوست پسرهای قبلیش تماسی داشته باشید؟ شاید علت جدایی این خانم از اونها این طور که میگه، خواسته خودش نباشه.
در ضمن، زیبایی خوبه، اما دلیل نمی شه که با مسائل دیگه بی تفاوت برخورد کنید. یک زن، قبل از داشتن خصوصیات زنانگی باید انسان خوبی باشد. آیا این طور هست؟!
-
سپاس از دوستان عزیزی که میان اینجا به من جواب میدان.فکر میکنم شما درست میگین .این تفاوت سبب شده که علاقه به وجود بیاد .راستش من به دوست پسرای قبلیش دسترسی ندارم.هر بار هم که بخوام کمی از اونها بدونم میبینم نمیخواد چیزی بگه ولی قبلان خیلی راحت برام میگفت که با دوست پسرای قبلیش چیکارا میکرده .میگفت با تو راحتم.منم باهاش از گذشتهٔ خودم میگفتم. تا اینکه یهو گفت اگه با کسه دیگه رابطه داشته باشی . . . گفتم چیکار کنم پس ؟گفت من مگه من مردم ! یهو خشکم زد.تا امروز من کاری باهاش نداشتم.میگه دوست پسرای قبلیم منو واسه سکس میخواستن ولی با تو که هستم آروم میشم تو منو واسه خودم میخوای.واقعا همینطوره من قصد ندارم قبل از ازدواج باهاش ارتباط داشته باشم فقط بغل کردم بوسیدمش ،نامردیه، فکر میکنه اگه با من باشه من با یکی دیگه نمیرم ، نمیتونم بهش بگم داری اشتباه میکنی.من به این خاطر از دستت نمیرم ،چطور بفهمم چرا دوست پسرای قبلیش دیگه سراغی ازش نمیگیرن؟چرا مثله قبل با من راحت نیست؟آیا دخترانی که خوشکل هستن از نظر جنسی فعال ترن؟اگه دیدم واسه هم مناسب نیستیم چطور بهش اینو بگم که تو مال من نیستی که با احساساتش بازی نکرده باشم؟میترسه تنهاش بذارم ولی میدونم که تنها نمیمونه خیلیها دنبأشن میگه به همه جواب رد دادم.موندم چیکار کنم.
-
سلام
به نظرم این خانم اولین باره که با مردی مواجه شده که اونو واسه ... نمی خواد. به خاطر همین سعی می کند شما را حفظ کند. شما باید حواستون را جمع کنید. باید بیشتر درباره اون تحقیق کنید. اگر مطمئن شدید که اون از جنبه های فرهنگی، اقتصادی، اعتقادی، اخلاقی و... به هم می خورید، اون وقت پا پیش بگذار. فکر می کنم اگر شما قبولش کنید اون ترکتون نمی کند. با شناختی که من از خانم ها دارم فکر می کنم هر چه قدر قبل ازدواج شیطنت کنند، ولی بعدش وفاداریشون بیشتر از آقایون است. مخصوصا که شما را دوست دارد. البته شما باید حساس تر بشید. اینکه دیگه نمی خواد درباره گذشته حرفی بزند شاید برای این است که علاقه اون به شما بیشتر شده و با این حرفا نمی خواد بیشتر از این اعتماد تون را از دست بده.
ببینید واقعا دوست دارید زندگیتون را با دختری با این گذشته بسازید؟؟؟ شاید بخواهد تغییر کند... ولی بعد ازدواج وقتی وارد مشکلات زندگی بشید...وقتی شما بهش بی توجه بشید...ممکن هوای گذشته را بکند. اون موقع باید مواظب باشید. می تونید با این ترس همیشگی زندگی کنید؟؟؟ مگه اینکه از اول سنگاتون را بکنید. باهاش شرایط تون را بگذارید. و شما آیا وقتی خانواده تون از گذشته اون با خبر بشند میتونید مثل یک مرد پشتش باشید؟؟؟ میتونید در مقابل حرفای بقیه بی خیال باشید؟؟؟ روحیه شما چه طوریه.
اگر تحمل نکنید و کمکش نکنید اونم خسته میشه از این زندگی جدید.
برای خودتون جواب این سوالاتم رو پیدا کنید.
-
درود به همگی سپاس از همهٔ شما که به من جواب میدین .پرسشی که از شما دارم اینه که بیشتر مایل هستین که وقتی ازدواج میکنین با کسی باشه که آشنایی یا دوستی قبلا باهاش داشته باشین یا اینکه دوست دارین که به طور ناگهانی طی یک مراسم خواستگاری باهاش آشنا بشین؟تا چه حد پیش اومده که به فکر باشین که به جای اینکه انتخابتون کنن شما انتخاب کننده باشین؟اگه در نظرتون شخصی باشه که بهش علاقه داشته باشین ولی پسر کمتر به شما علاقه داشته باشه ، یکی هم باشه که عاشق شماست ولی شما زیاد اون رو جدی نمیگیرین ، انتخاب شما این وسط کدومه این ۲ نفره ؟ آیا یک دختر حاضر میشه با کسی که میگه ازش متنفره قبلان باهاش ارتباط جنسی هم داشته باشه؟توی پسرا ممکنه بدون هیچ علاقه تن به رابطه جنسی با طرف بدن ،آیا دخترا بدونه هیچ علاقه راضی به چنین ارتباطی میشن؟
-
احساس میکنم خیلی بهش علاقه نداری فقط برات جالبه و بعدشم تو که این همه در موردش شک وتردید داری چرا میخوای باهاش بمونی دلت میسوزه ؟یا چیز دیگه ای؟مثلا شاید فکرمیکنی برای ازدواجت مناسبه و بعدا تغییرش بدی؟مرتب کردن روسری و...نشانه علاقه نیست من هزار بار تو خیابون این کارو میکنم یعنی هرکی می بینم عاشقش شدم اگه یه بار روسری بپوشی و بری بیرون باد هم بیاد دلیلش رو می فهمی که چرا بعضی ها مرتب دستشون به روسری شونه ...بعدشم شما دیگه خیلی باهم راحتین بوسیدن و...به نظرت کار کمیه توی این تالار هیچ کس با این نوع دوستی موافق نیست .پس جهت دوستی تون رو عوض کن .