-
+خانوم ها و دختران همدردی..!!
سلام به همه دوستان و اعضای مهربان تالار همدردی.
در این روزها موضوع های مختلفی درباره ازدواج(بخصوص سهم دختران در زندگی مشترک) مطرح شده است.
من از همه دختران و خانوم های عزیز تالار همدردی تقاضا دارم (حتی کسانی که ازدواج کرده اند) به ما بگویند که چه ملاک ها و ویژگی هایی برای همسر آینده خود در نظر می گیرند؟ (چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ اخلاقی) و بلاخره اینکه آیا برای شما خانو های عزیز ""داشتن خانه خوب... ماشین ... درآمد عالی... ومهریه بالا""" چقدر اهمیت دارد؟ و اگر پسری برای خواستگاری شما آمد و خانه اجاره ای داشت ... درآمدش هم متوسط بود... ماشین هم نداشت.. و در ضمن توان دادن مهریه بالا را هم نداشت.. ولی اخلاق خوب و پاکی او زبان زد بود آیا با او ازدواج می کنید؟ (تورو خدا هر چی توی دلتونه بنویسید شعار ندید) ممنون.
-
RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
ارزشم ارامشه.هماهنگ شدن اخلاق ها.ولی اینقدر زن ها دیدم که با دار و ندار ساختن بعد همون اقا که اه نداشت با ناله سودا کنه و خودشو به موش مردگی زده بود توی همون خونه ایی که اون زن با چنگ و دندون ساخته تا پاشو میزاره بیرون هر کثافت کاری میکنه......کمی هم خانواده ها بخاطر خلا هایی که قبل احساس کردن نمیزارن اب توی دل دختراشون تکون بخوره اون دختر هم دلش نمی خواد این رفاه و ارامش و ازادی را ول کنه بره زندگی بسازه که عاقبتش معلوم نیست.......پس به نظر من ازدواج نکردن بهتر از ازدواج با اعمال شاقه س...مهریه هم بگم که اصلا تا به امروز توی سند ازدواج هیچکدام از خانواده مادری من به غیر از اینه شمعدان و یک جلد قران نبوده......ولی با شرایطی که شما شمردید من ازدواج نمیکنم
-
ببخشید سو برداشت از حرفم نشه....من میگم خونه اجاره ایی نه ولی 30 متر خونه مال خودمون ماشین بنز نشد پراید الان این همه امکانات لیزینگ حقوق متوسط هم میشه تبدیلش کرد به حقوق عالی ولی همت می خواد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
ببخشید سو برداشت از حرفم نشه....من میگم خونه اجاره ایی نه ولی 30 متر خونه مال خودمون ماشین بنز نشد پراید الان این همه امکانات لیزینگ حقوق متوسط هم میشه تبدیلش کرد به حقوق عالی ولی همت می خواد
اوه اوه چقدر كم توقعي شما خانوم سارا! پس بنز نمي خواي خدا رو شكر. خوب نقاب جان حالشو ببر. من هر چي مي گم اين دختران ايراني آخر كم توقع بودن و انصافند شما باور نمي كني . :D :227:
ضمن اينكه من تاپيكونو خوندم چندان هم احساس رضايت از خونواده در دختران نيست. لااقل از سن 25-6 كه بگذره اونقدرها هم اينطور نيست كه آب تو دلشون تكون نحوره.
خوبه ها زندگي رو پسره بسازه نذاره آب تو دلتون تكون بخوره.البته عذر مي خوام يادم رفته بود شاهزاده خانوم داره مياد.
بذار چرتكمو در بيارم. كرجي شما؟ خوب 35 متر (ديگه كف متراژ خونه) مي شه 40ميليون. پرايد مي شه 8 ميليون . رو هم 48 ميليون. 7 ميليون خرج عروسي (كفش ديگه) مي شه 55 ميليون. خوب 10 سالي بايد كار كرد. من فكر مي كنم شما با فردي با 15-20 سال اختلاف سني مي خوايد ازدواج كنيد. نمي دونم اما حدس مي زنم.
حالا از يك زاويه ديگه اون فردي كه همچين درآمدي داره (درآمد عالي) و تحصيلات خوب از اونجا كه تعداد دختران تحصيل كرده ما حداقل با پسران تحصيل كرده برابره يك شخصي هم شان خودش مي گيره. چون بالاخره دختر هم بايد جذابيتي براي مرد داشته باشه ديگه. قبول داريد.
راستي يك پسر چرا بايد شما رو انتخاب كنه! احتمالا چون منت داره؟ آره؟ چرا يكي ديگه رو انتخاب نكنه. ببنيد همه كه اين امكاناتو ندارن. اما همه دخترها اين امكاناتو مي خوان . اين وسط يه مشكلي پيش مياد :227:
:D
-
sorenaجان صبر داشته باش. خانوم ها منتظریم. انشاالله خانوهای کم توقع تر پیدا میشن.
بنظر من اول ببینیم خودمون چی داریم بعد انتظار داشتن همون چیزا رو از دیگران داشته باشیم.
-
نقاب گل همه توقعشون اينه. يه سري هاشون توقعشون رو مي كشند تا بالخره ازدواج كنند اما همين توقعات مزخرف بعد از ازدواج سر باز مي كنه.
بهتره سوالتون رو از خانومها اينطوري بپرسيد چي داريد و در قبالش چي از همسر آيندتون مي خوايد!!
-
سلام
خواهش می کنم دوستان برای اینکه بحث مثل بعضی تاپیک های دیگری حالات احساسی و حاشیه روی پیدا نکند، صرفا به دلایل و نظرات خود اشاره کنند و فقط نقطه نظرات دیگران را نقد کنند و از ادبیات گزنده و طعنه گونه که به رابطه ها اسیب می رساند پرهیز نمایند.
با تشکر
-
من خواستگار از هر قشری داشتم، هم کسی بود که هیچی جز 200 هزار تومن حقوق ماهیانه و 60 هزار تومان بدهی در ماه نداشت و هم کسی بود که از زور پولداری بیکار میگشت و بیشتر جهانگردی می کرد! در مورد هر کدومشون به یه میزان وقت گذاشتم و فکر کردم، نمیتونم دروغ بگم که مادیات به هیچ وجه برام مهم نیست، اما اونو در درجه های بعدی گذاشته بودم، بیشتر دنبال یه کسی بودم که بتونم بهش اطمینان کنم و بتونم رابطه دوستانه باهاش برقرار کنم و بیشتر هم برام این مهم بود که سیگاری نباشه و ... در مورد همسرم، من تا یک روز قبل از خواستگاری خبر نداشتم که ایشون خونه دارن، درسته که با هم در ارتباط بودیم اما چیزی بهم نگفته بود، حقوقش هم در ماه ثابت نبود و نیست، بعضی ماهها میشه که هیچ درآمدی نداره و بعضی ماهها هم درآمدش بد نیست، ماشین هم ندارن، به هر حال چیزی که برای من مهم بود اخلاقش بود و اینکه احساس کردم میتونیم با هم رابطه خوبی داشته باشیم...
:72:
-
خودم رو میگم شاید بقیه دخترا با نظر من موافق نباشن شایدم باشن درهرصورت من به همسرم اطمینان قلبی /آرامش /محبت/احترام/صداقت/مهربانی/نوازش/لبخند/قدرشناسی/وفاداری/تشکربه خاطر تلاشش برای زندگیمون/دوستی/اعتمادبنفس/انگیزه/پشتیبانی/حمایت/و.............میدم درعوضش سه چیز از اون میخوام وفاداری احترام ومحبت میخوام.از روی احساس نگفتم وجو گیر هم نشدم شعارهم نمیدم .و مطمئنم غیر از این رفتار نخواهم کرد.
-
من 4 ماهه عقد کردم. همسرم سربازه و فعلا تمام مسئولیت ها روی دوش من. ولی من از زندگیم راضیم. چون ایمان دارم به پاکی و فهیم بودن همسرم.
برای من این ها ملاک بود تا جائیکه حتی خودم سفره عقد- ماشین- دسته گلم رو دست کردم.
تمام اینها رو کردم فقط برای اینکه ایمان دارم همسرم لیاقتشو داشت و مطمئنا فردا برام بیش از این ها جبران خواهد کرد.
من به تمام دخترخانم ها می گم: پول واقعا خوشبختی نمی یاره و چقدر خرج کردن خانواده خواستگار و خواستگار مهم نیست. مهم درک و شعور و فهم خانواده است. در ابتدای زندگی از یک مرد 6-25 ساله که نه ارث پدری داره نه مال حرامخور ، اونم تو این شرایط اقتصادی چه توقعی دارین ؟؟؟؟
مهم درک مرد از زندگی و نیازهای روانی زن هست. مهم جوهره وجود مرد است که ایا واقعا تمام تلاشش رو برای زندگیش می کنه ؟ ایا جربزه کار داره ؟؟؟
به نظر من اگه چنین مردی باشه و در ابتدا پول نداشته باشه لیاقت حمایت رو داره.
چه بسا خیلی از مردها هم دنیا پول داشته باشن بر اثر بی خردی و ناتوانی ممکنه از دست بدهند یا خیلی ها توان اقتصادی بالایی دارند ولی درک و اخلاق درستی از زندگی ندارند.
teke.yakh عزیز کاملا درست گفتند.
-
سلام جناب نقاب من با اون مشخصاتی که گفتید موافقم فقط مهریه خیلی پایین نباشه.
من خصوصیات زیر رو مد نظر دارم:
پاک و صادق و با ایمان باشه.
اخلاق خوبی داشته باشه. (شاد واجتماعی و منعطف و منطقی باشه).
جنم کار کردن داشته باشه یعنی در حدی که بتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون!!!(منظورم اینه که بتونم بهش تکیه کنم نه اینکه مدام دلم شور اجاره عقب افتاده رو بزنه) همون مسئولیت پذیری.
در زندگی واقعا دوستم داشته باشه یعنی تنها مرد زندگی من اون باشه و تنها زن زندگی اون من باشم!!!
اهداف مشترک داشته باشیم تا بتونیم به هم کمک کنیم که زندگی رو با هم بسازیم (حمایت یکدیگر).
به فکر پیشرفت باشه.
از نظر خانواده ها هم سطح باشیم .
ظاهر(حداقل) در حد معمولی باشه.
بتونه یه عروسی در حد خوب بگیره.
لطفا سیگار هرگز!!!!!! (شاید نظرم به نظرتون پاستوریزه بیاد اما واقعا واسم مهمه)
اگه تحصیلاتم داشت که چه بهتراگه نداشت قدرت درکش بالا و آدم با فرهنگی باشه با اینکه تحصیلات واسم مهمه اگه تمام مواردی که گفتم داشت عیبی نداره چون گل بی عیب خداست شایدم خودم کمکش کردم که درس بخونه!!!!!.
ترجیح میدم خودش منو انتخاب کنه نه خانوادش. یعنی قبل از خواستگاری منو دیده باشه و بدونه داره به خواستگاریه کی میره نه اینکه دفعه اول باشه که منو میبینه!!!
در ضمن به نظر من خونه بزرگ اجاره ای بهتر از خونه 30 متری شخصیه (منظورم از 30 متر بزرگتره نه خیلی بزرگ). حالا ایشاالله خونه هم می خریم چون وقتی زندگی رو خودت میسازی بیشتر قدرشو میدونی.
(به نظر من اینا مشخصات یه آدم با موقعیت معمولیه که من گفتم).
حالا به نظر شما آقایون اینا توقعات زیادیه؟
-
من قبول می کنم البته به شرطی که بدونم ایشون آدم مسئولیت پذیری هست و می تونم تو زندگی بهش تکیه کنم والبته دوست دارم خودم هم بتونم تکیه گاه خوبی باشم
و سعی ممی کنم برای بدست آوردن همه ی اون چیزها تشویق و کمکش کنم
-
خانوم مثل من ببینید توقعاتتون زیاد نیست. اما شما چه چیزی رو برای اون فراهم می کنید؟ ضمنا توقعات خودتون رو با توجه به وضعیت فعلی کشور که 25% بیکاری داریم تنظیم کردید؟ اگر قرار باشه که شما در زندگی وارد شید که همسرتون کاری کنه که آب تودلتون تکون نخوره فکر نمی کنید یکی دو سال بعد از ازدواج به شما به چشم یک فرد خودخواه نگاه کنه و شما رو از چیزی که بیشتر از همه می ترسید به سرتون بیاد؟ همون خیانت؟
-
ببینید بستگی به موقعیت خانوادها وفرهنگ شهرهاشون داره اگر دختر خانومی تو یک خانواده مرفه بزرگ شده باشه که هر ساله جشن تولد انچنانی میگیره و برای خودش ماشین و غیره داره هیچ وقت نمیتونه تو یه خونه 30متری حالا چه مال خودش چه اجاره ای و حقوق کارگری بسازه
اما فرهنگ شهرها من شهر قم مثال میزنم ببنید اینجا اگر پسر بتونه پول در بیاره حتی کم و وسیله نقلیش هم مو تور سیکلت باشه و سوادش هم از دختر کمتر باشه و خونه هم نداشته باشه و دختر خانوم هم یه مقدار از اقا پسر سطح مالیش بیشتر باشه حتما قبول به ازدواج میکنه به شرطی که پسرو از ته دل به دلش بشینه اما درموردمهریه الان مهریه تو قم من دیدم 300 سکه هم بلکم کمتر مهر میندازند
اما خودم خونه و ماشین اصلا برام مهم نیست اگر باشه خیلی خوبه یعنی عالیه ولی نبود هم خیالی نیست مهریه نسبت به دخترای فامیلم کمتر نباشه در امد هم مرد باشه بتونه خرج خونه رو بده هر کاری میخواد داشته باشه باشه فقط غیر عرف نباشه
-
مینا 22 راست میگه ببینین اقایون شما هرگز نمیتونین تو این بحث به یه نتیجه قطعی برسین و اونو هم فوری به غرور و خودخواهی زنان ربط بدین
هموطور که مینا گفت یکی تو ناز و نعمته اون یکی نیست
دوستان من نباید شرایط و خصوصیات ادما رو بهم تعمیم داد
همینطور باید هدف ادما از ازدواج رو هم در نظر گرفت
به عقیده بنده شرایط مالی طرف باید در حدی باشه که بتونیم با کمک هم در گذران مایحتاج زندگی مشکلی نداشته باشیم
حالا این مایحتاج واسه هر کسی فرق میکنه مثلا از نظر من ماشین جزئ مایحتاج نیست
بقیه چیزا فقط ذر اخلاقیات هست که با هم جور باشیم و از با هم بودن لذت ببریم
واینکه طرف سالم باشه هم از نظر اخلاقی و روحی وهم نداشتن اعتیاد
-
خیلی ممنون . از تمام دختران و خانوم های محترم همدردی که نظراتشونو دادن تشکر می کنم.
بعضی هاتون نوشته بودید نمی تونید این چیز هارو به غرور و توقع خانوم ها نسبت بدید.
ما آقایون هم قصد توهین به کسی را نداریم فقط معتقدیم با این وضع جامعه و بیکاری و درآمد های کم بهتر که خانوم ها کمی از توقع خود کم کنند و این کار زیاد سختی نیست برای کسی که می خواهد در کنار همسرش زندگی خوبی را شروع کند.
همان گونه که در تاپیک هم مشاهده می شود خیلی از شما ها این توقع را پایین آورید مثل""نازنین غ"" و "شاد عزیز"........
من هم به نوبه خود از شما تشکر می کنم.
sorenaجان حال دیدی خانوم های کم توقع هم پیدا میشن. درسته تعدادشون انگشت شماره ولی هستند.
-
جناب sorena_armanمن نگفتم که همسرم کاری کنه که من آب تو دلم تکون نخوره و من بشینم و اون بره جون بکنه و من خرج کنم و خوش باشم . ببینید من به عنوان یه دختر هرگز حاضر به ازدواجی نمیشم که شرایط واسم از خونه پدرم بدتر باشه (ببخشید) مگه دیوونم که خودمو بندازم تو هچل!!!
من حتی گفتم که خانه اجاره ای ایرادی نداره ماشین هم نداشت خوب ایرادی نداره (در حالی که من در خانه پدرم این ها رو دارم) اما این طوری هم نباشه که بخوام هی جیبمو بچلونم که اجاره بدم و از فلان چیزی که میخوام واسه دفعه صدم بگذرم چون نمیتونیم تهیه کنیم بالاخره در زندگی باید یکسری امکانات و مرفهات باشه وگرنه آدم دلزده میشه. تازه این در عرف و شرع وظیفه مرده که وسایل زندگی آرامش و آسایش را واسه خانواده تامین کنه و زن حتی میتونه در قبال کار کردن در خانه یا حتی شیر دادن به بچه اش از شوهرش حق شیر بگیره (البته این حرفا پیش پا افتاده شده و مهر مادری زن های ایرانی مانع از این جور کارها میشه).
با اینکه دوست ندارم در مورد زندگی خصوصیم بگم اما برای اینکه روشن بشی میگم تا قضاوت کنی:
من شاغل هستم و اگه خدا بخواد درسم رو هم دارم ادامه میدم. خانواده من کم جمعیت هستند. از نظر ظاهر از خودم راضی هستم. اصلا هم از اینکه برم با این پسر و اون پسر خوش گذرونی و سرگرمی یا . . .خوشم نمیاد و میخوام هر موقع ازدواج کردم با همسرم خوش باشم. من میتونم شرایط زندگی رو طوری واسه همسرم فراهم کنم که زیاد از نظر من دلش شور نزنه منظورم از نظر مدیریت و . . .
فکرمیکنم اخلاقم هم خوبه و آدم منطقی هستم.
در ضمن من تو پست قبلیم فقط به خواسته های خودم توجه نکردم و اگه بخونی نوشتم حمایت یکدیگر. او تنها برای من و من تنها برای او. خانواده های هم سطح (نگفتم خانوادش سطح بالا باشه یا از ما بالاتر). به تحصیلاتم گیر ندادم ( با اینکه خودم دارم) و گفتم خونه هم ایشاالله می خریم.
حالا قضاوت کن.
البته کم نبودند مردهایی که زنان فداکاری داشتند و بعد از اینکه به یه جایی رسیدند رفتن دنبال یه زن جوونتر و. . . به نظر من اینکه مرد به خاطر اینکه زنش در مسائل مادی یا حتی معنوی بهش کمک نمیکنه بره خیانت کنه اصلا دلیل قانع کننده ای نیست. اول باید سعی کنه با همسرش مشکلشو حل کنه (نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنه و از مشکلش فرار کنه) اگه نتونست تکلیف اولی رو معلوم کنه بعد بره سراغ دومی.
اگه یه دختر واسه اینکه با یه پسر خوب ازدواج کنه اینقدر توقعاتشو بیاره پایین به نظر شما چیز کمیه؟ شما فکر میکنید همه دخترا نشستند تا یکی با اسب سفید بیاد سراغشون و اونا تمام خواسته ها و آرزوهاشون رو از اون طلب کنند؟
در ضمن اصلا هم تعداد خانم های کم توقع انگشت شمار نیست بهتره یه کم بهتر به اطرافتون نگاه کنید.
حالا شما آقایون چی دارید که به همسرتون بدید که اینقدر دوست دارید دخترا کم توقع باشن؟
-
سلام به دوست عزیزم"مثل من"
بنظرم بحث کمی از روال خودش خارج شد. ما آقایون فقط این را می گوییم ""دختری که خودش در خانه پدر و مادرش زندگی می کند و در آمدی هم ندارد و خرجش را هم پدرش می دهد و حتی از خود چیزی ندارد.... نباید توقع داشته باشد که همسر آینده اش خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
حرف ما این است.
-
نه من قبول ندارم حرفتون رو اقای نقاب . نباید می نوشتید : دختری که خودش در خانه پدر و مادرش زندگی می کند و در آمدی هم ندارد و خرجش را هم پدرش می دهد و حتی از خود چیزی ندارد.... نباید توقع داشته باشد که همسر آینده اش خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
باید می نوشتید : دختر خانم ها نباید توقع داشته باشد که همسر آینده تون در ابتدای زندگی توی سن 6-25 سالگی خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
آقای نقاب یعنی خانم های خانه دار حق ندارند توقعی داشته باشند و خانم های شاغل حق دارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
این گفته صحیح نیست.
من خودم اگه همسرم مردی 33 ساله و فاقد امکانات اولیه بود مطمئن باشید ایشون رو قبول نمی کردم. چون ایشون به اندازه کافی فرصت داشتند برای ساختن زندگی.
من گفتم : با مردی ازدواج کنید که جوهره کار داشته باشه و اگر در اوج جوانی چیزی نداشت سخت نگیرید چون با کار و تلاش همه چی بدست می یاد. ولی مردی که جربزه و همت کار نداشته باشه واقعا به درد نمی خوره . مهم نیست چقدر داره مهم اینکه واقعا مرد باشه و تمام تلاشش رو بکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
باید می نوشتید : دختر خانم ها نباید توقع داشته باشد که همسر آینده تون در ابتدای زندگی توی سن 6-25 سالگی خانه و ماشین و درآمد عالی داشته باشد و بتواند مهریه بالا را بپردازد.
بله من باید این طور می نوشتم . منظورم هم همین بود. ببنید من میگم چرا دختر ها هم در زندگی مشترک با همسرانشان سهیم نباشند. خوب قدری می توانند از توقع خود کم کنند تا همسر آنها نیز بعد از روبه را شدن زندگیش بتونه لطف اونارو جبران کنه.
-
نقاب عزیز این کمی جای تامل دارد. یعنی اگر دختری سرکار نرود و خانه دار باشد نباید دلش یه همسر با خونه و ماشین بخواهد یعنی این حق را نداره؟و باید کم توقع باشد؟ولی اگر سرکار بره میتونه توقع داشته باشه!!!!.باور کنید شما مردها کافی ست یک روز از صبح تا شب را تک و تنها در خانه بمانید و بشورید و بپزید و نظافت کنید و از بچه ها مراقبت کنید آنوقت میفهمید که کار بیرون از خانه خیلی بهتر است.تا حالا شده فکر کنید خانه تان به این دسته گلی چه طور همین طور می ماند؟ تا حالا فکر کردید که یک زن خانه دار علاوه بر چیزهایی که گفتم گاهی چه کارهای چندش آوری در خانه انجام میدهد که شما مردها حاضر به انجام آن نیستید و آن را وظیفه زن میدانید(میتونی از مادرت بپرسی)؟ تازه کارهای خانه روتین وتکراریست و گاهی حالت از انجامش بهم میخوره مثل کار در بیرون نیست که تنوع داشته باشد یک روز کار کم باشد یک روز زیاد یک روز این ارباب رجوع یک روز دیگری.البته اکثر شما مردها میگویید که زن اگر کار کند نیازی به خرج کردن پولش در خانه نیست (در حالی که شاید واقعا این طور نباشه) پس اگر این طور است زن شاغل با زن خانه دار چه فرقی دارد؟ هرکس باید به اندازه ارزشی که دار توقع داشته باشد چه زن و چه مرد. مهریه هم این روزها شده ملعبه دست شما مردان که اول هزار تا سکه مهر میکنید اما موقع پرداختش دادگاه طرف شما رو میگیره و قسط بندی میکنه ماهی یک نیم سکه که تا نوه آدم هم باید منتظر دریافت ماه به ماه سکه ها بماند . . . پس این هم از مهریه. حالا شما مردان که جز پول درآوردن کاره دیگه ای بلد نیستید و به خاطرش همه چیز را چماق میکنید و تو سر زن ها میکوبید چقدر از یک زن توقع دارید؟
-
نقاب عزیز این شد حرف درست. منم با این حرف موافقم ولی اگر مرد زندگی واقعا مرد باشد و اهل کار. نه مرد بی جربزه و تنبل .
-
سلام دوستان. من مردي رو دوست داشتم كه اول از همه اخلاق داشته باشد. ايمان در حد خودش. (برام مهم بود)، دوستم داشته باشه و برام ارزش قائل بشه. پشتم باشه. دروغگو و خيانتكار نباشه. سالم باشه. جربزه كار كردن داشته باشه و بتونه گليم خودش رو از آب بكشه بيرون. من خواستگارهايي داشتم كه خونه و ماشين داشتند و همه چيزشون تكميل بود اما قبولشون نكردم. چون در درجه اول اخلاق از همه چي برام مهم تر بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
نقاب عزیز این کمی جای تامل دارد. یعنی اگر دختری سرکار نرود و خانه دار باشد نباید دلش یه همسر با خونه و ماشین بخواهد یعنی این حق را نداره؟و باید کم توقع باشد؟ولی اگر سرکار بره میتونه توقع داشته باشه!!!!.باور کنید شما مردها کافی ست یک روز از صبح تا شب را تک و تنها در خانه بمانید و بشورید و بپزید و نظافت کنید و از بچه ها مراقبت کنید آنوقت میفهمید که کار بیرون از خانه خیلی بهتر است.تا حالا شده فکر کنید خانه تان به این دسته گلی چه طور همین طور می ماند؟ تا حالا فکر کردید که یک زن خانه دار علاوه بر چیزهایی که گفتم گاهی چه کارهای چندش آوری در خانه انجام میدهد که شما مردها حاضر به انجام آن نیستید و آن را وظیفه زن میدانید(میتونی از مادرت بپرسی)؟ تازه کارهای خانه روتین وتکراریست و گاهی حالت از انجامش بهم میخوره مثل کار در بیرون نیست که تنوع داشته باشد یک روز کار کم باشد یک روز زیاد یک روز این ارباب رجوع یک روز دیگری.البته اکثر شما مردها میگویید که زن اگر کار کند نیازی به خرج کردن پولش در خانه نیست (در حالی که شاید واقعا این طور نباشه) پس اگر این طور است زن شاغل با زن خانه دار چه فرقی دارد؟ هرکس باید به اندازه ارزشی که دار توقع داشته باشد چه زن و چه مرد. مهریه هم این روزها شده ملعبه دست شما مردان که اول هزار تا سکه مهر میکنید اما موقع پرداختش دادگاه طرف شما رو میگیره و قسط بندی میکنه ماهی یک نیم سکه که تا نوه آدم هم باید منتظر دریافت ماه به ماه سکه ها بماند . . . پس این هم از مهریه. حالا شما مردان که جز پول درآوردن کاره دیگه ای بلد نیستید و به خاطرش همه چیز را چماق میکنید و تو سر زن ها میکوبید چقدر از یک زن توقع دارید؟
دوست من کمی خوت را کنترل کن. :305:
ما به کلی از سوال مورد نظر فاصله گرفتیم. بحث سر اینکه خانوم شاغل بهتره یا خانوم خانه دار نیست. بابا چرا همیشه به حاشیه ها می پردازید بحث سر این است که هر دو طرف یعنی زنان و مردان از توقع خود در زندگی کم کنند. ما این سوال را مطرح نکردیم که خدایی نکرده کسی را مورد توهین قرار دهیم یا از کسی دفاع کنیم. پس کمی در صحبت های خود جانب احتیاط را رعایت فرمایید. صحبت از زن ومرد نیست صحبت از انسانیته.
-
دوست عزیز نقاب : من یکی از دوستام مهریه اش یه شاخه گل سرخ و یک جلد قرآن کریم ، الان 4 ساله که با شوهرش ازدواج کرده اونم تو شرایطی که نه خونه دارن و نه ماشین و حتی دختر حاضر نمیشه که شوهرش پولی برای مخارجش بهش بده و خودش کار میکنه و خرج خودشو در میاره و تازه تو خونه مادرشم زندگی میکنه و اینقدر پسره رو دوست داره که حاضره تا آخر عمر با این شرایط طی کنه در ضمن خواستگارای خیلی پولدار داشته چون دختره خیلی خوشگله ولی خوب حسابی عاشق شوهرشه وتو دنیا فقط خودش و شوهرشو میبینه . من که خودم شرایطشو میبینم از تعجب شاخ در میارم
-
من اولين دخترى بودم كى اينجا نظرم را گفتم و منتظر شدم همه جواب بِدن بعد به آقاى sorena و نقاب يك چيزى را توضيح بدم.آقاى sorena كه فكر ميكنيد من شاهزاده khanumam
من وقتى در دوران راهنمايى بودم روزى يه كاره دستى درست كردم و به مدير مدرسه كادو دادم چون خيلى dooseshun داشتم و اين ايده در ذهن اين خانم مياد كه بازارچه تدارك ببينه و كارهاى دستى بچه ها اونجا به فروش برسه من در اون بازارچه ۷ سال پيش ۴۰۰ هزار تومن فقط سود كردم اين شد انگيزه استقلالِ من حالا اين همه سال زحمت كشيدم تونستم به عنوانِ يه دختر توى سنِ 19salegi خونه بخرم در كرج قسم ميخورم بدونِ هيچ كمكى از طرف پدرم....pedarbozorgam روزى بهم گفت اين كار و نكن به جايى ميرسى كه به ghodratet كه ايمان بيارى هر كسى رو قبول نميكنى،همين هم شده....چطور ميتونيد از من كه تا حالا خونه اجاره اى نديدم برم كسى رو انتخاب كنم كه منو ميبره خونه اجاره اى نه توقع بلكه من اصلا بلد نيستم توى اين شرايط زندگى كنم اگه ميگم آب تو دل tekun نمى خوره همين من كه تا خودمو شناختم ماشين زيرِ پام بوده ميخواى سواره اتوبوس بشم كه آخر بيايم سر kuftesho به شوهر بزنم؟يه ذره منطقى تر و با ديده بازتر هم به موضوع نگاه كنيد....من با اين ارزش بزرگ شدم كه پول به اجاره يعنى پول آشغال انداختن اگه شما كمى صبر كنيد ميتونيد هامون ۳۵ متر رو پيش خريد كنيد تا تموم بشه ارزشش بيشتر شده befrushid و خونه delkhahetun رو حالا با بالا و پائين كردن بخريد مگه دستور elahie كه ۲۵-۶ سالگى ازدواج konid؟۳۰ ازدواج كنيد تازه با دختر ۲۰-۲۲ ازدواج كنيد سر زنده و شاد باشه به شما هم اين شادى رو بده....اين كجاش بده؟به جاش همسر شما بخاطر پول اون انرژى كه ميتونه داشته باشه رو از دست نميده...... سوالتون رو به نظرم بهتر ارزیابی کنید.این ها توقع نیست......
-
نه برای شما و امثال شما بهتره که با یک فرد پولدار ازدواج کنید که انرژیتون رو از دست ندید شاهزاده خانوم!! که بابت سوارشدن به اتوبوس سر همسرتون سرکوفت نزنید!! اینم از اون حرفا بود. به هر حال من کم کم متوجه شدم دخترهای خوب هم فراووند. چیزی که اول توش مشکل داشتم.
-
سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی.
دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده.
بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده.
دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند.
چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند.
قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد.
زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.
زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.
مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند.
زنان باید قانع باشند و خد نیز برای زندگیشان مایه بگذارند و قوانین باید اصلاح گردد تا مرد هر غلطی دلش خواست نکند و دختران و خانواده هایشان نیز مدام مقدار مهریه ها را بالا نبرند و نباید از یک جوان اتظار بالایی داشت که همه چیزش کامل باشد.
زنان باید قانع باشند و خد نیز برای زندگیشان مایه بگذارند و قوانین باید اصلاح گردد تا مرد هر غلطی دلش خواست نکند و دختران و خانواده هایشان نیز مدام مقدار مهریه ها را بالا نبرند و نباید از یک جوان اتظار بالایی داشت که همه چیزش کامل باشد.
بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید.
-
بچه ها چرا همیشه می رید تو حاشیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای سورنا- گردآفرید-سارا جون.
اخه این حرف های شما چه ربطی به موضوع داشت ؟؟؟ یک کم با دقت تر خواهشا جواب بدید.
-
گردآفرید حرفتو قبول دارم و قول می دم دیگه بس می کنم برای همیشه.....
دي شيخ با چراغ همي گشت گرد شهر
كز ديو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
گفتند يافت می نشود جسته ايم ما ..
گفت آنچه یافت می نشود آنم آرزوست...
-
چقدر جالب وقتی به نتیجه نمی رسیم کنار می کشیم و این یعنی آغاز و پایان ...... بدون رفع مشکلی.
چرا ما همیشه وقتی حرفی برای گفتن نداریم کنار می کشیم "گردآفرید جان " چرا بس کنیم . شاید فکر می کنید این بحث ها فایده ای ندارد ... نه اتفاقا برای خود من خیلی چیزها آشکار شد....
چرا ما هیچ وقت نمی توانیم حرف خود را با رعایت ادب و نگه داشتن احترام طرف مقابل بزنیم (حتی اگر حق با ما باشد)....
من نمی خواهم بگویم از فردا شروع کنیم و مرد ها تقصیر را بر گردن زنان و زنان تقصیر را بر گردن مردان بیندازنند.
من هم اگر این تاپیک را ایجاد کردم قصد توهین به کسی را نداشتم ......
من تمام اعضای تالار همدردی را مانند "خواهر و برادر خود می دانم و این را از ته دل می گویم شما را دوست داشته و به شما افتخار می کنم.
باشد با توجه به این که "گردآفرید " جان بزرگتر ما هستند و حرف ایشان برایم بسیار ارزش دارد به روی چشم تمام می کنیم.
و در این جا از کسانی که شاید با حرف های خود آنها را ناراحت کردم معذرت می خواهم.
-
در هر صورت بحث زیبایی بود. برای من هم خیلی چیزها روشن شد. نقاب عزیز ازت ممنونم :72:
-
نقاب جان برادر گرامی :
اول: از تو به خاطر ایجاد تاپیک تشکر میکنم چون با این کار لطف بزرگی به همسران (چه زن و چه مرد) کسانی که به این تاپیک سر زدند کردی!!!!!!!!!!.:72:
دوم: اگر به حاشیه رفتم معذرت میخواهم .
سوم: این هم یک چیز مسلم است که هر دو نفر ( زن و مرد) باید در زندگی از توقعات خود کم کنند وگرنه زندگی تبدیل به جهنم میشود.
چهارم: جناب گردآفرید مطالبی را گفتند که من موافقم اما باز هم حاشیه بود و نمیدانم چرا اینقدر از این زمونه شاکی هستند.
پنجم: در این دنیا مردان زنان کم توقع کم نیستند.
ششم: درسی گرفتم این بود که :1 - حاشیه نروم!!! 2 - بیشتر روی خودم و افکار و توقعاتم کار کنم.
هفتم: لطفا بس نکنید و ادامه دهید فقط حاشیه را بس کنیم.
هشتم: واقعا خدا رو به خاطر اینکه منو با این تالار آشنا کرد شاکرم.(خیلی چیزا یاد گرفتم که هیچ جا نمیتونستم بیاموزم).
در ضمن با شرمندگی و با اجازه بزرگترها و مخصوصا صاحب تاپیک نقاب آخرین حاشیه را بروم.
خواهر عزیزم سارا شما حق دارید که توقعاتتان بالا باشد این نظر شخصی و حق شخصی شماست اما نمیشود این نسخه را برای همه پیچید چون مگر چند نفر میتوانند در سن و سال شما خانه شخصی داشته باشند؟ شما اگر یه کم بیشتر دقت کنید لابد پول خرید خانه از یک جایی رسیده است مگر میشود با کار دستی فروختن یا این کارها صاحب خانه شد؟ همه که نمیتوانند از فرمول شما استفاده کنند و در 30 سالگی ازدواج کنند چون خانه و ماشین خریدن حقوق بالا میخواهد همه که این طور نیستند بعضی ها شغلهای سطح پایینتری دارند یا میخواهند در اول جوانی در کنار همسر خود خوش باشند نه در 30 سالگی. نمیشود که همه در دنیا صاحب خانه باشند پس کلمه مستاجر و اسباب کشی را از فرهنگ لغات حذف کنیم!!!!! نکته دیگر: شما یک زن هستید و مسئولیت زندگیتان نسبت به مردها کمتر و محدودتر است بعضی از مردها علاوه بر خرج خودشان باید خانواده پدرشان را هم تامین کنند (یا مسائلی تو این مایه ها) پس نمیشود خانه پیش خرید کرد چون نه حقوق چند میلیونی دارند نه پدر پول دار. در ضمن اگر شما دختر زرنگی هستی پس میتوانی با ازدواج با یه مرد معمولی که نه خونه داره نه ماشین باعث پیشرفت اون بشی. و میدانم نمیشود که همه کم توقع باشند چون نسبت به هر نیازی در درون پاسخی در بیرون وجود دارد پس اگر زندگی خوب میخواهی مطمئنا شرایطش موجود است یا شاید لیاقتش را داری. امیدوارم که همه یک روز در کنار شریک زندگیشان به خواسته هاشون برسند.
با نهایت تشکر از همه دوستان (یا به قول نقاب خواهر و برادرای) عزیزم.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
در این دنیا مردان زنان کم توقع کم نیستند.
درسی گرفتم این بود که :1 - حاشیه نروم!!! 2 - بیشتر روی خودم و افکار و توقعاتم کار کنم.
با نهایت تشکر از همه دوستان (یا به قول نقاب خواهر و برادرای) عزیزم.:72:
اختامیه بحث.
دوست عزیزم حرف هایی خوبی زدند. و من خوشحالم که در کنار دوستان مهربان و با کمالاتی مانند شما هستم. با تشکر از همه دوستان
-
سلام .برای انتخاب همسر همه یدوستنا مطالبی را مطرح کردند که بعضا جالب بود .اما به نظر من همدلی و ÷ذیرش همدیگر همانطوری که هستیم مهمترین مسئله در انتخاب همرا و همسر است با همدلی خیلی از مشکلاتو میشه حل کرد با هم زبانی میشه عشق آفرید و باقی مسائل هم در این قالب حل میشه .موفق و شاد باشید
-
من ،کم تا بیش پستهای این لینک رو پیگیری میکردم.ودوست داشتم بیشتر نظر دوستان رو بدونم .ولی ........
متأسفانه برداشت آخر این بود؟!
عالم همه هیچ وخلق عالم همه هیچ /ای هیچ بهر هیچ به خود مپیچ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keivan
من ،کم تا بیش پستهای این لینک رو پیگیری میکردم.ودوست داشتم بیشتر نظر دوستان رو بدونم .ولی ........
متأسفانه برداشت آخر این بود؟!
عالم همه هیچ وخلق عالم همه هیچ /ای هیچ بهر هیچ به خود مپیچ
دوست عزیز ممنون که این تاپیک را دنبال می کردید. ما می خواستیم ادامه دهیم ولی بنا به خواسته بزرگان همدردی زیاد کشش ندادیم. همان بهتر که از این بحث ها نتیجه ای گرفته نشود چون ممکن است در آخر بحث احترام ها از میان برداشته شوند. با تشکر.
-
نقاب عزيز سلام....
موضوع ختم شد؟؟؟؟
اگه ختم شده فكر ميكنم ختم به خير نشده !!
دوست دارين ادامه اش بديم؟؟؟
من نظر دوستان رو خوندم... راستش ميخواستم ببينم كسي هم عقيده من اينجا هست يا نه؟؟
ميخواستم ببينم معيارها الان چي شده؟؟؟
واسه دوستمون گردآفريد عزيز هم نگران شدم..... ازش يه خبري بگيرين لطفا.....
راستش من عاشق بحث كردنم.... البته بحث منطقي ....
از دخترخانومهاي محترم اين سايت ميخوام بازهم نظر بدن..... و از آقايون محترم هم ميخوام با طمانينه جواب بدن...
-
شیرین جون برای چه برایم نگرانی که من در کمال تندرستی ام؟!تنها خواستم یک مدل دیگر و البته با تأکید حرفهایم را بزنم.این عیبی دارد شیرین جون؟
-
سلام دوباره.....
اولا گردآفريد عزيز از اينكه سلامتين خوشحالم ... اميدوارم هميشه اين مدلي باشين نه اون مدلي ....
.....
و اما نظر من ....
بايد بگم توقع من از همسر آينده ام بسيار زياده.... اشتباه نكنين... توقع من مالي نيست...
البته برآورده شدن احتياجات كه لازمه تشكيل يك زندگيه در حد نرمال ....
و اما توقع من از همسر آينده ام فهم ايشونه... من دوست دارم همسري فهيم و با درك بالا داشته باشم ... دوست دارم فهم ايشون بر من احاطه داشته باشه.... دوست دارم خوب صحبت كنه... با شخصيت باشه.... دوست دارم اگه توي جمع هستيم وقتي شروع به صحبت ميكنه همه ساكت بشن... دوستدارم اينقدر خوب باشه كه من ازش درس بگيرم.... و دوست دارم منو دوست داشته باشه.... بخاطر چيزهايي كه در وجودمه... دوست دارم همه بهش احترام بذارن... و اون موقع است كه من اونو خواهم پرستيد...
واي فكر كنم يه كم تند رفتم... اما باور كنين خيلي خيلي واسم مهمه كه فهميده باشه...
شايد باعث تعجبتون بشه آقايون عزيز... ولي طلا هيچوقت نتونسته منو بطرف خودش جذب كنه.... هيجوقت حسرت چيزي را نداشتم و اصلا يادم نمياد توي يه عروسي چشمم به طلا و جهيزيه و ماشين عروس و ... باشه....
باورتون ميشه اگه ازم بپرسن دوست صميميت چقدر مهريه كرده يادم نيست .... چون اصلا برام مهم نيست....
نسبت به طلا هم همينطورم..نه اينكه بدم بياد... علاقه اي بهش ندارم....
و ديد من به ازدواج اين نيست كه يك نفر بار مسئوليتو به تنهايي بكشه... چه زن چه مرد.... زندگي از ديد من يعني شراكت در همه چيز و قبول مسئوليت هر دو نفر به نسبت توانايي شون.....
زندگي هيچ لذتي نخواهد داشت وقتي يه نفر از اين دو شريك خسته تر و اون يكي راحتتر بشه ....
همه چيز بايد تقسيم بشه ... حتي ناز كشيدنها... هميشه وقتي يه طرف كم مياره اون يكي جبرانش كنه...
راستي چرا ماها توي زندگي مجردي مون واسه دوستاي صميمي و همجنس خودمون همه كار انجام ميديم ولي تو زندگي مشترك با همسرمون يادمون ميره گذشت كنيم.... يادمون ميره ايثار كنيم... يادمون ميره دست همو بگيريم....
ازدواج موفق يعني همون دوست داشتن هاي واقعي ....
من فكر ميكنم ارزش من خيلي بيشتر از اونه كه در مورد طلا يا در مورد ماديات و چشم و همچشمي با شوهرم بحث كنم...
من ترجيح ميدم با همسري كه دوستش دارم به سفر بريم.... بدجوري عاشق سفرم... دوست دارم كوله پشتي هامونو برداريم و بريم همه جا رو ببينيم.... مگه ادما قراره چند سال عمر كنن...
يه خصوصيت ديگه من اينه كه وقتي با كسي دوست ميشم يا آشنا ميشم بدون استثنا هميشه دنبال خوبيهاي اون فرد ميگردم... و سعي ميكنم خوبيهاشو كشف كنم و حتي بعضي وقتها خوبيهاشو بهش گوشزد كنم....
لطقا نگين از خوشي زياد اينا رو نوشتم... من دختري هستم كه خودم بدون كمك ديگران به استقلال مالي رسيدم...
و از صبح تا شب سركارم ... خيلي هم خوشحالم كه سالم هستم و ميتونم كار كنم و دستم تو جيب خودمه ... پس ميدونم كه خواستن توانستنه اگه خدا كمكت كنه و خودت بخواي....
اميدوارم هممون ديدمون رو روي ازدواج اصلاح كنيم و با صداقت جلو بريم....
من معتقدم صداقت و عشق به ما قدرتي خواهد داد كه زندگيمونو بسازيم....
و خدا به اون زندگي رونق خواهد بخشيد...... من ايمان دارم......