-
مزایای مجرد بودن برای آقایان(جدی)
مزایای مجرد بودن
قصد ازدواج دارید؟ و شرایط آن را اعم از مخارج و کسب رضایت خانواده خود، دختر مورد علاقه و خانواده ایشون رو دارید مورد سنجش قرار می دید؟
یک لحظه صبر کنید. این بار قبل از اینکه بپرسید چگونه بپرسید چرا؟!!! فکر می کنم این سوال بین چگونگی های رسیدن به فرد مورد نظرتون گم شده.
یخورده باز می کنیم ببینیم چیا رو الان دارید وچیا رو ندارید!
1-خونوادتون
اولین چیزیه که دارید و قدرش رو نمی دونید. معمولا هر موقع دلتون گرفته خودتون رو برای مادر لوس کردید و با یک زنگ به خونه می بینید مادر چقدر دلسوزانه و عاششقانه منتظر دیدن پسرشه. بدون ذره ای توقع.
اولین چیزی که از دست می دید و الان نمی دونید اننه
2-شما نیاز ندارید در شرایطی که بزرگترین مشکلات مالی و دغدغه های فکریتون درک نمی شه اینو درک کنید که خانمتون به این که خواهرتون با شما درد دل کنه حساسه!!!و خوب باید درکش کنید.
3-پولتون رو؟
همونقدری کار کنید که ازش لذت می برید.رستورانی که می رید رو می تونید بدون نگاه کردن به اسم غذاهای عجیب و غریب و محیط رمانتیکش برای سیر شدن!! تشریف ببرید و برای تنوع. همین.
4-آخرین باری که از سر کار خسته اومدید نتونستید با خیال راحت پاتون رو روی دسته کاناپه بذارید لم بدید و فوتبالتون رو نگاه کنید کی بوده؟ فکر می کنم نبوده!! تصور نکنید امکان امتحان همچین خطای نابخشودنی در زندگی مشترک هم وجود داره!!
5-با دوستاتون سفر رفتید؟ دیدید هیچی نیاز نیست با خودتون ببرید غیر یه چادر؟ رزرو بلیط هتل..؟ شوخی می کنید. آخرین باری که نیاز بوده برای یک شمال رفتن بالای 30هزارتومان خرج کنم و به جاش تا ساعت 11 شب اضاف کاری کنم رو یادم نمی یاد.
6-خوب شما هنوز نیاز نیست که بدونید مسائلی مثل توجه نکردن به تغیر مدل موی یک نفر چقدر زندگی رو ممکنه به خطر مرگ نزدیک کنه!! تصور نکنید این قابلیت رو پیدا می کنید که بتونید انتظار داشته باشید که خستگی یک روزی کاری پرمشغله براتون درک بشه! خوب فکر می کنم الان شما به زندگی هنوز می تویند لبخند بزنید.
7- شما افکارتون به هم ریخته است؟ خوب میاید خونه یه لیوان رو می شکنید آروم می شید. بعد ازدواج؟ حتما دیشب رو خوب استراحت نکردید یک مقدار از رویا هنوز تو چشماتون مونده!!
8-شما مسئول نگاهی که خواهرتون در هنگام سلام کردن به همسرتون به ایشون کرده نیستید. لااقل اینطوری 20روز به ازای هر مهمونی رفتن نباید توضیح بدین!!
ادامه دارد....
-
RE: مزایای مجرد بودن برای آقایان(جدی)
9-شما در شرایطی قرار دارید که وظایفتون کسری از حقوقی که دارید هم نیست. ازدواج کنید تا به راحتی عکس این قضیه رو متوجه بشید.
10-در ازدواج معمولا حرفهای خانومها، گریه هاشون، غر زدنشون، ... همش از حساسیت و اختلاف خانومها با آقایون!!! و ... تعبیر می شه. غیرت مرد نشونه بدبینی ، حرف مرد نشونه دیکتاتوری و...
خیانت یک زن بدون علت نیست هیچ وقت و حتما مشکل اول از مرد بوده!!! خیانت یک مرد از هوسبازی و کثیفیشه که زن مثل پنجه آفتابشو نمی بینه و می ره خیانت می کنه(حتی اگر کسی داخل زندگی رو هم نبینه محکومه که این نظرو بده)
دوستان مجرد شما اینم ندارید.
12-وقتی یک نفر گریه می کنه و چیزی رو طلب می کنه چیزی که واقعا قابل حصول نیست شما چی کارش می کنید؟ می زنید؟ وحشی می شید! بی تفاوتید؟ شما یک فرد بی مسئولیت هستید! آرومش می کنید و براش توضیح می دید که نمی شه؟ شما دارید توهین غیر مستقیم می کنید(اونو دارید خر می کنید !!) شما محکوم به دادن طلب اون فرد هستید!
تو مجردی همچین چیزهایی هم هست؟!!
ادامه دارد...
-
دولت احمق و بی شعور ما صبح تا شب ازدواج حضرت علی و فاطمه زهرا رو تو بوغ و کرنا می کنه که ملتو خر کنه!! که جلوی فسادو بگیره!! ....
ادامه دارد
-
سورناي عزيز سلام.....
اجازه دارم بدونم چي شما رو اينهمه ناراحت كرده....
-
درود شیرین گرامی
هیچی. من دارم واقعیات رو می بینم. شما اگر با هر گوشه از این واقعیات مشکل دارید من لینکش رو هم براتون می ذارم.شما بگو این قسمتش نیست مثلا! به هر حال اگر باعث بشم یک نفر با چشم باز ازدواج کنه یا نکنه خیلی تاثیر کمی نیست.
-
سورناي عزيز شايد حق با شما باشه ....
اما من با هيچ كدوم از اينا مشكلي ندارم .... من با نظرات شما موافقم اما ديد من كمي فقط كمي با ديد شما متفاوته ...
من قبول دارم توي جامعه كنوني ما هم در حق آقايون خوب و هم به خانومهاي خوب ظلم شده .... من آقايون زيادي رو اطرافم دارم كه دلسوزانه كار ميكنند و زحمت ميكشن و از خوشيهاي خودشون ميگذرن فقط بخاطر زن و فرزندشون ... اما در آخر همون زن و فرزند ميشه بلاي جونشون.... توي فاميل نزديكمون هم يه نمونه اش رو داريم... كسي كه همه زندگيشو كار كرد و هرچي داشت به نام خانومش كرد يك آن چشم باز كرد ديد كه خانومش درخواست طلاق داده و با مدير شركتش قرار ازدواج گذاشته.....
سورناي عزيز دور و اطراف ما پرن از كساني كه قرباني شدن ... چه زن چه مرد....
من به دنبال انسانيت هستم نه به دنبال دفاع كوركورانه از جنس موافقم و له كردن عواطف جنس مخالفم...
پس با چيزي مشكل ندارم جز چيزي كه به انسان بودن لطمه بزنه....
ادامه بديد من هم استفاده ميكنم.... مرسي
-
من برای تمامی خانومها همه این چیزها رو گفتم! و نه خانومهای بد!
12 موردی که تا حالا گفتم در زندگی همه زن و شوهر ها وجود داره . همه اونها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
کاملاً با حرفتون مخالفم . شاید اطرافیان شما اینجوری بودن .
-
نقل قول:
خوب اقای سورنا اگر واقعا در زندگی واسه همه اقایون اینهمه مشکلات است پس بهتره دیگه اصلا مردی به ازدواج فکر نکنه
چطوره این پیشنهادو به همه اقایون بدین:305:
حالا من موندم شما که اینقد به ازدواج بدبینین چرا از ازدواج دوم مردا حمایت میکنین
اینجوری که شما میگی اگه دوتا زن بگیره که دیگه فاتحش خونده هست
-
سورناي عزيز نگران نباش وقتي متاهل بشي هيچي رو از دست نمي دي ولي بايد بيشتر مواردي رو كه بالا نام بردي با همراهي شريك زندگيت باشه و يا با رضايت او انجام بشه .بعضي از توصيف هايي هم كه كردي در مورد كل آدمهايي كه دركشون پايين درسته نه فقط همه زنها .
-
WOW......سورنا شما چه طرز فکر وحشتناکی دارید ؟
فکر کنم کاملا از دست رفتید ؟ قطعا با یه خانوم خیلی بد برخورد کردید که به این افکار مسموم دچار شده ای ؟
-
پارمیس کاترین اسما و بال تکین چه افکاری؟ شما کدوم از این رفتارها رو انجام نمی دید؟ من 12 مورد رو ذکر کردم شما بگید که مورد به طور مثال 5 رو انجام نمی دم. شاید جمعشونو کنار هم که گذاشتم برای خودتون هم ترسناک شده؟!!!!
اگر قصدتون اینه که بگید تو افکار مسمومی داری و... خوب ادامه بدین. اما حقیقت برای همیشه و برای همه مخفی نمی مونه. من نمی گم خانوما بدن یا... می گم آقایون محترم اینها انتظارتون رو می کشه.می گم آقایون شما کافیه به گریه های همسرتون حتی اگر یک چیز مزخرف رو طلب کنه توجه نکنید یا سرش داد بکشید یا...متوجه می شید که چه روزهای تلخی انتظارتون رو می کشه.
کاترین ازدواج اگر قراره صورت بگیره با چشمهای باز بهتره ازدواج صورت بگیره.شاید افراد دلایل شخصی برای ازدواج هم داشته باشند!! مثل آرامشی که می گن با ازدواج برای مردها بوجود میاد!!!!(همونی که مرده ساعت 8شب برای زن و بچش مثل ... جون کنده بعد که میاد باید غرغر همسرش رو از اینکه چرا از شرکت بهش زنگ نزده و چرا دیر اومده وباید بریم بیرونو تو بی محبت شدی ... رو به عنوان مایه های آرامشش طلب کنه!!) این واقعیت همه است. همه. فقط هم با عبارت "خانومها احساسی هستند دیگه..." توجیه می شه.
-
سورنا من کاملا میفهمم تو چه در ذهن واحساست است . به شخصه موردهایی که میگی رو دیدم ولی به خدا نه فقط واسه زنا
من مردایی رو هم دیدم که از سر کار میان خونه و اعصاب خوردیشونو با ایرادگیری از زن و حتی ازار اون خالی میکنن
سورنا ما نباید اعتقدامون با توجه به تجربیات فقط خودمون شکل بگیره
میخواهی تمام مواردی که ازمزایای مجرد بودنو گفتی من به عنوان معایب مجرد بودن تغییر بدم
مثلا تو دوس داری از سر کار بیای سرتو رو دسه کاناپه بذاری و فوتبال ببینی یا رو پای زنت و در حالی که موهاتو نوازش میکنه
چقدر رمانتیک شد:D
اگه هدف از ازدواج تکامل باشه به نظرت همه چیز درست نمیشه
-
الهیییییییییییییییییییی بگردم اگه اونکه شمارو از ازدواج انقدر ترسونده پیدا کنم پوست از سرش میکنم .بابا خانوما ترسناک هستن اما نه انقدر (حالا جدا از شوخی )در مورد اول و دوم موافقم خانومها رو مادر و خواهر همسرشون حسسسساسند اما در مورد مسافرتوو رستوران وضع مالی انقدر فهم شعور دارند که همسرشونو درک کنند یه خورده بیشتر بین متاهلها بگردید ببینید بینشون زوجهای خوشبختم پیدا میشه اما ما آقایون بد اخلاقم داریم مثلا ماه به ماه نمیذاره خانوم دیدن پدر مادرش بره یا عروسی خواهر برادرش شرکت کنه اینایی که میگم دیدم ببین چه زن چه مرد هر جورباشند ریشه از گذشته دارند مثلا به طور اکتسابی از رفتار پدر مادرشان باهم درس میگیرند و نا خوداگاه همین رفتارو در زندگی زنا شوئی به خرج میدن (یه خورده کوتاه بیا بابا با ما خانوما مهربونتر شو )
-
من دوست دارم رو کاناپه پامو بذارم!! اینقدر هم از این فضای رمانتیک نگید لطفا!!! رمانتیکی که مرد بدبخت صبح و شبشو باید جون بکنه که بیاد خونه به زنش لبخند بزنه از زیبایی های زندگی بگه؟ یا به قول دوستان روزی 20 دقیقه فقط به حرفهاش گوش بده.!!! ببینید مردها یه سری نیازها رو دارند. جاش نیست اینجا بگم. یه سری از این نیازها بعد از ازدواج برطرف می شه یه سریهاش مثل آرامش هم توهمه که برطرف می شه. به خدا من به عنوان مرد اگر یک نفر بیاد واسم گریه کنه تا آرومش کنم آرامشی بهم دست نمی ده!! یک سری نیازهای انسانها از خودخواهی و حس خودطلبیشون برمیاد. مرد هم مثل زن. زن نیاز داره که بهش گوش داده بشه زن نیاز داره که با اون صحبت بشه زن نیاز داره که از لحاظ مالی تامین بشه نیاز داره که براش گل بیاری بهش بگی دوستت دارم باور کنید این که این مسائل رو یعنی نیازهای زن رو برآورده کنیم نیاز ما مردها نیست!!!!!
حالا تکلیف عشاق!! جداستا!! ما مردهای عادی رو عرض می کنم.
حالا بعضی از مردها بهشون دست می ده خوب اونها انسانهی شریفی هستند.
شما چرا اینقدر تاکید دارید که با توجه به تجربیات من من حرف می زنم. کاترین خانوم نمی دونم مچردی یا متاهل ولی ممنون می شم بگید نه من مثلا این موارد رو اجرا نمی کنم! همسرم فلان کارو می کنه بهش لبخند می زنم. خوب بگید من رو از این افکار مسمومی دارم !! راحت کنید.
-
سورنا چه چیز این فضای رمانتیک تو رو ناراحت میکنه؟فکر میکنی دروغه؟یا حتما برای طلب خواسته ای هست؟
اگر فقط برای ارام کردن تو باشه چی بازم دلت نمیخواد؟
یا اصلا فکر میکنی زنا به مرد و خواسته هاش فکر نمیکنن
هدف از ازدواج تکامل و ارامشه اگه واسه هر دو نفر این هدف درک بشه دیگه فکر نکنم این مشکلاوجود داشته باشه/اگه هر دوتا به اون بلوغ رسیده باشن
سورنا افکارت به خودت اسیبهای بدی میرسونه/خودتو رها کن
-
دروغه!!!
بله دروغه. انتظاری پشتش خوابیده. انتظار اینکه تو هم سرشو تو دستات بگیری و برات حرف بزنه حداقل انتظاره .
نمی دونم چی شده اما حدس می زنم عده مردهای خوشبخت زیاد شدن گویا؟چون تو تاپیک معمولا مردهایی در مورد مشکلاتشون شروع به حرف زدن می کنند که خانومشون ترکشون کرده یا خانومشون اونا رو آدم حساب نمی کنه و...
مشکلات خانوم(نه در ازدواج با یک مرد هرزه و حیوون-در ازدواج با یک مرد معمولی)ا" همسرم به خواهرش توجه می کنه. همسرم دیروز که اومد خونه بدون اینکه چیزی بگه رفت خوابید...." مشکل مردها " اخراج شدم. جواب زن و بچمو چی بدم؟!! جواب (بیچاره اون زن و بچه)..."
آرامش کجاست کاترین؟
من از بوسیدن یک نفر، از عشق ورزیدن به یک نفر، از تلاش برای یک نفر، از گوش کردن به یک نفر آرامش نمی یابم. نمی دونم شاید مشکل منم که اینقدر خودخواهم. من هم نیاز دارم که مشکلات محیط کارم درک بشه. به من تو رفعش کمک بشه.... اصلا بی خیال. من فکر می کردم یک مرد پیدا بشه که اینقدر براش زندگیش مهم باشه که بیاد حرفی بزنه. اصلا بیاد رد کنه چرت و پرتامو.همه ما مردها چرا خفه می شیم بعد ازدواج؟ یااز شدت مشکلات مسخ می شیمو از بس چیزی نمی گیم بقیه فکر می کنن آرامشه که از سر و کولمون بالا می ره....
-
مینا من در مورد همه خانومها حرف می زنم نه خانومهای بد اخلاق!! اینکه می گم شما باید برای مسافرتتون یک هتل رزور کنید رو قبول ندارید؟
-
ببین من ازت پرسیدم از این که یه نفر تو رو ببوسه بهت عشق بورزه واسه خوشحال شدنت تلاش کنه یه مشاور خوب واست باشه چی؟راضیت نمیکنه
اگه نمیکنه که واقعا دچار مشکلی
اگرم باور نداری که چنین زنی وجود داره که مضمون این شعره که گفت انچه یافت مینشود انم ارزوست
باید توکل به خدا کنی که چنین کسی پیدا بشه مثه خیلی از دخترا که توکل میکنن
فکر نکن خوشبختی خیلی از مردا دروغه/که این حرف خودش بزرگترین دروغه
-
سورنا من دیگر دارم به این نتیجه می رسم که ما دو نا یکی هستم.شما دارید دقیقاً نظرات نهفته در دل من را بیان می کنید و البته شیواتر؛میان دیدگاه واقع بین ما با دیگر دوستان متأسفانه شکافی ژرف وجود دارد که ناشی از رویاهای دست نایافتی آنهاست.بنده این اواخر گفتاری را با عنوان:*لزوم بیان برخی واقعیات درباره زندگی مشترک به جوانان*را در مورد شرح همین واقعیات یا به زبان بهتر سختی ها و ناخواستنی ها و رنجهای زناشویی باز کردم که متأسفانه زیاد در آن بحث نشد.
البته بسیاری از دوستان نیز هنوز خیلی جوانند و زندگی را رمانتیک یا رویایی می دانند یا در زمان نامزدی هستند یا در اوایل ازدواج که جریانات چون تازه هستند و دو طرف هنوز یک سری رودربایستی ها با هم دارند و یکدیگر را هیچگاه در شرایط زندگی زیر یک سقف نمی بینند،نظراتشان رویایی و عاری از واقعیت است.
این درست بدان می ماند که ما از سختیهای دستیابی به مقام استادی در دانشگاه یا پروفسور شدن تنها آنچه را که در نتیجه هست بنگریم و حدود 25 تا 30 دود چراغ خوردن را نبینیم!؟البته وجود مقالات بیشمار درباره دستیابی به زندگی شیین و انتظارات زن و شوهر از هم و . . . . که در همین سایت هم هست را در شکل گیری باور آنها باید مهم دانست.
نان درآوردن و سگ دو زدن و پیر شدن و غر شنیدن و زر زر بچه و نگرانی برای بچه و بی وفایی بچه و اثرات محطی بر روان و روحیه زوجین و روزمرگی و باز شدن روها به هم و گرفتاری ها و از چشم افتادن ها مواردی عادی در هر زندگی این زمانه هستنند که انکار آنها گول زدن خود است.اگر لذت جنسی است تا یک سال یا فوقش بچه اول است و اگر تازگی تا همان یکسال،ما در زندگی روزمره زناشویی داریم معامله می کنیم و هر تجارتی هم سختی های خودش را دارد.
اگر می بینید که روستایی ها یا قدیمی ها یا جدیدی ها! و تحصیل کرده ها یکی شان یا هردو در زندگی می گویند راضی اند،به دلیل نداشتن سواد غریزی در جهت شناخت حقوق مسلم خودشان است و اینکه یک پیوند انسانی عاشقانه شامل چه قاکتورهایی است.البته سورنا جان دخترها هم مشکلاتی ویژه خود دارند و می پندارم شما هم باید این را بپذیرید . . . بدبختانه ما با دست خود و به دلیل اجتماع و اقتصاد و فرهنگ خراب دست تطاول به روی خود کشیده ایم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
سورنا من دیگر دارم به این نتیجه می رسم که ما دو نا یکی هستم.شما دارید دقیقاً نظرات نهفته در دل من را بیان می کنید و البته شیواتر؛میان دیدگاه واقع بین ما با دیگر دوستان متأسفانه شکافی ژرف وجود دارد که ناشی از رویاهای دست نایافتی آنهاست.بنده این اواخر گفتاری را با عنوان:*لزوم بیان برخی واقعیات درباره زندگی مشترک به جوانان*را در مورد شرح همین واقعیات یا به زبان بهتر سختی ها و ناخواستنی ها و رنجهای زناشویی باز کردم که متأسفانه زیاد در آن بحث نشد.
البته بسیاری از دوستان نیز هنوز خیلی جوانند و زندگی را رمانتیک یا رویایی می دانند یا در زمان نامزدی هستند یا در اوایل ازدواج که جریانات چون تازه هستند و دو طرف هنوز یک سری رودربایستی ها با هم دارند و یکدیگر را هیچگاه در شرایط زندگی زیر یک سقف نمی بینند،نظراتشان رویایی و عاری از واقعیت است.
این درست بدان می ماند که ما از سختیهای دستیابی به مقام استادی در دانشگاه یا پروفسور شدن تنها آنچه را که در نتیجه هست بنگریم و حدود 25 تا 30 دود چراغ خوردن را نبینیم!؟البته وجود مقالات بیشمار درباره دستیابی به زندگی شیین و انتظارات زن و شوهر از هم و . . . . که در همین سایت هم هست را در شکل گیری باور آنها باید مهم دانست.
نان درآوردن و سگ دو زدن و پیر شدن و غر شنیدن و زر زر بچه و نگرانی برای بچه و بی وفایی بچه و اثرات محطی بر روان و روحیه زوجین و روزمرگی و باز شدن روها به هم و گرفتاری ها و از چشم افتادن ها مواردی عادی در هر زندگی این زمانه هستنند که انکار آنها گول زدن خود است.اگر لذت جنسی است تا یک سال یا فوقش بچه اول است و اگر تازگی تا همان یکسال،ما در زندگی روزمره زناشویی داریم معامله می کنیم و هر تجارتی هم سختی های خودش را دارد.
اگر می بینید که روستایی ها یا قدیمی ها یا جدیدی ها! و تحصیل کرده ها یکی شان یا هردو در زندگی می گویند راضی اند،به دلیل نداشتن سواد غریزی در جهت شناخت حقوق مسلم خودشان است و اینکه یک پیوند انسانی عاشقانه شامل چه قاکتورهایی است.البته سورنا جان دخترها هم مشکلاتی ویژه خود دارند و می پندارم شما هم باید این را بپذیرید . . . بدبختانه ما با دست خود و به دلیل اجتماع و اقتصاد و فرهنگ خراب دست تطاول به روی خود کشیده ایم.
یه استاد زبان داشتیم خیلی شاد و سرزنده بود
یه بار واسه کاری یه ماه رفت اروپا
وقتی برکشت خیلی افسرده بود دیگه خبری از اون شاد بودنش نبود
ازش که پرسیدیم گفت من تا قبل میدانستم مردم ایران خیلی بدبختن اما حالا فهمیدم که چیزی فرای بدبختی هستن
دختران شاد/پسران شاد/بدون اینهمه مسئولیت
اون استامون ذیگه هیچوقت مثه قبل نشد/به قول خودش کاش هرگز نرفته بودم
حال ما که توان تغییر دادن خیلی چیزها را نداریم چه باید کرد
مدام مقایسه خود با دیگران
گردافرید عزیزبا اینهمه حق از دست رفته زنان
که تازه با این وجود عده ای از بدی انها و اینکه همه چیز به نفع زنان تمام میشود هم سخن میگویند
چه باید کرد ؟
غیر از بستن چشم که کاش میشد ان را بست و عده ای با کارهایشان ان را بار نمیکردند
شاید باید ساده شد مثل کودکیمان اما ایا در این دنیای پر از فریب و حیله ساده بودن جواب خواهد داد
یا گوشه عزلت گزید
یا شاید نگاه را باید عوض کرد و عشق را در همه چیز یافت حتی در مصیبت
-
تایپیک بسیار جالبیه! مزایای مجرد بودن برای آقایان! نمیدونم چرا به جای اینکه به انسانیت توجه بشه به جنسیت توجه میشه! و بعد هم به جای اینکه باز به انسانیت توجه بشه، به مادیات توجه میشه! و بعد باز هم به جای اینکه به انسانیت توجه بشه، به ظاهر و تیپ توجه میشه! حالا بعد از تمام این توجهات مهم! یکی باید بزنیم توی سر خودمون که ای بابا مثل اینکه یه زمانی قبل از ورودمون به این دنیای خاکی از هیچ کدوم از اینها که بهش توجه کرده بودیم خبری نبوده! حالا انقدر باید پیچ بخوریم تا بتونیم پیچهای قبلی رو باز کنیم تازه اگه توانی برامون مونده باشه که مطمئن هم هستم وسطای کار یادمون میره و دوباره اشتباهی پیچ می خوریم بعد میشیم یه گره کور که هیچکس و هیچ چیز نمی تونه بازمون کنه..
نمیخوام از مزایای مجرد بودن برای خانمها بگم چون اگه بگم حرف خودم رو نقض کردم. اما در مورد مزایایی که برشمردین هیچکدومش رو قبول ندارم، با تمام احترامی که برای شما قائل هستم باید بگم که خیلی غیرمنصفانه صحبت کردین. فقط در مورد مزیت شماره یکتون صحبت می کنم ،
ازدواج یعنی زندگی مستقل، یعنی ما خانواده تشکیل دادیم، یعنی حالا به جای اینکه فقط مادرم نگران من باشه، نگران همسرم هم هست، یعنی مادر همسرم هم به جای اینکه نگران دخترش باشه نگران من هم هست، یعنی همسرم نگران من هست، یعنی من نگران همسرم هستم، و یعنی من و همسرم نگران زندگی مشترکمون هستیم.
نمیگم باقی مسائلی که گفتین نیست، هست چون خودم هم دیدم اما برای همه نیست، باید این مسائل قبل از ازدواج بررسی بشه، باید با چند جلسه مشاوره رفتن وظایف و نقشها در زندگی مشخص بشه و توقعات و انتظارات بازگو بشه.
ما همه انتظار یک زندگی ایده آل و بدون مشکل رو داریم اما واقعا چند درصد از ما معتقد هستیم که به آموزش نیاز داریم؟ همه ما فکر می کنیم که روشمون درسته و طرف مقابل اشتباه میکنه!
نقل قول:
من از بوسیدن یک نفر، از عشق ورزیدن به یک نفر، از تلاش برای یک نفر، از گوش کردن به یک نفر آرامش نمی یابم. نمی دونم شاید مشکل منم که اینقدر خودخواهم.
این حرفتون برام جالب بود، آخه من برعکسش رو شنیده بودم، من تا به حال از دو مرد شنیدم که گفتن «من هنوز اونقدر خودخواه نشدم که عاشق بشم!»
.
.
به هر حال تجربیاتی که شما داشتین رو من نداشتم و شاید اگه من هم به جای شما بودم همین احساسی رو داشتم که شما دارین. اما نظرات شما منو به یاد یکی دیگه از اعضا می اندازه که دیگه به این سایت نمیاد ایشون هم دقیقا مثل شما فکر می کردن و مثل شما حرف میزدن، من هم قبول دارم که مشکلات خیلی زیادی هست، من هم قبول دارم که خیلی از خانواده ها سختگیری های بی مورد و غیر منطقی دارن، اما این رو نباید تعمیم داد! نباید به خاطر خصوصیات بدی که من در وجود چند مرد اطرافم دیدم بگم که تمام مردان اینگونه هستن و به این شکل تصمیم می گیرن، مثلا چون همسر من چیزی رو از من پنهان کرده من بگم مزایای مجرد بودن برای خانمها اینه که کسی چیزی رو ازشون پنهون نمی کنه یا بعد از چند سال زندگی با یکی از گلهایی که همسرتون کاشته! سورپرایز نخواهید شد..
فکر نکنید که فقط خانواده دخترها هستن که به وضع مالی پسر توجه دارن، توی همین سایت چند نفر مشکلشون این بوده که خانواده شون با ازدواجشون مخالفه چون وضع مالیه دختر از وضع مالیه اونها بدتره؟
یکی از خواستگارهای خواهر من وقتی اومدن خونه ما احساس کردم از طرف آژانس املاک اومدن، چون فقط داشتن به در و دیوار و اتاقها و فرش و مبل و .... نگاه می کردن،اصلا فکر نکنم خود خواهرم رو دیدن! یکی از آشنایان ما برای اینکه دخترش بتونه ازدواج کنه با هزار جور بدبختی رفتن یه خونه توی زعفرانیه خریدن، حالا بماند که چقدر زیر قرض رفتن!
به هر حال اگه تند رفتم ازتون معذرت میخوام، اما ازتون خواهش میکنم انقدر پای جنسیت رو وسط نکشید، تمام انسانها چه زن و چه مرد به یک اندازه حرف برای گفتن دارن و به یک اندازه سهم از زندگی. من به مسائلی که شما باهاش درگیرین احترام میذارم و چون همانند شما یک انسانم درکتون میکنم، امیدوارم با شناخت کافی ازدواج کنیم، امیدوارم اهدافمون تعیین شده باشه، امیدوارم به خاطر جبران کمبودهامون پا به زندگی مشترک نگذاشته باشیم، امیدوارم به خاطر خودخواهی عاشق نشده باشیم....
:72:
-
سورناي عزيز متاسفانه شما يه جور ديگه خودخواهي چون فقط انتظار محبت ديدن و ناز خريدن داري در حالي كه اصلا" به ذهنتون هم خطور نمي كنه اون بيچاره اي هم كه داره با شما زير يه سقف زندگي مي كنه به محبت ديدن و به آرامش رسيدن نياز داره .
پس به نظر من تا زماني كه مطمئن نشدي كه مي توني يه نفر رو از نظر عاطفي ساپورت بكني ، اصلا" به ازدواج فكر نكن .
-
سورنا عزیز اره مخالفم چون تو محل کارم خانومی میشناسم که برای ماه عسل با همسرش سفر مشهد رفتن با کاروان زیارتی میدونی که چجوری محل اسکانشون حسینیه بوده و خیلی هم بهشون خوش گذشت و خرج سفر کمتر از 200هزار تومان آب خورده حالا دیدی خانوم خوبم زیاد پیدا میشن
-
خانوم شاد چرا پای جنسیت رو وسط نکشم
1-من گفتم در یک رابطه نمی خوام تنها فرد فدا شونده باشم. خیلی واضح گفتم. نمی خوام کسی باشم که یک نفر رو فقط ساپورت کنه چون اون خانومه و نیازمند محبت. اگر رابطه ای به سمتی بره که من رو هم ساپورت نکنه متقابل اونو نشونه حماقت خودم می دونم. اتفاقا دید من خیلی پاکتره نسبت به خیلی از آقایون. من می گم دلیل ازدواج نباید مسائل جنسی باشه. زنی که نتونه به همسرش در رفع مشکلاتش (به طور متقابل ) کمک کنه بهتره تا ابد مجرد بمونه مگه اینکه...این شد خودخواهی؟
2-اتقاقا خانوم اسما من رابطه بدون محبت متقابل رو مزخرف می دونم. اما عذر می خوام ناز و عشوه اومدن یک زن رو نشونه محبتش نمی دونم.(حالا شاید احمقم!) زنی که می شینه برام درد دل می کنه رو مهربون نمی دونم. نمی گم نکنه. می گم این اولین وظیفه مرده ولی جز محبت زن حساب نمیاد. محبت زن هم باید مثل یک مرد باشه(بحث جنسیت اینجاها وسط میاد) به من چه که زن حساستره!! اینم شد حرف شده بهانه همتون؟حساسه که باشه. وظیفشه در قبال من همون طور که درد دل هاشو گوش می کنم و محبت خودم رو بهش نشون می دم در قبال کار من و شرایط روحی ناشی از اون اون مسئوله. امیدوارم رفع سوتفاهم شده باشه!! شما برداشت هایی رو از حرفهای من انجام می دین که می خواین!!
3-زمانی خانوم شاد می تویند ازعدم جنسیت صحبت کنید که مثل من تا ساعت 11 شب کار کنید. برای ازدواجتون! مثل من کسی رو برای درد دل کردن نداشته باشید. نتونید زیر گریه بزنید. وظیفه شروع زندگی رو دوشتون نباشه. شما رو مسئول امنیت و مالی و هزار کوفت کاری دیگه زندگی ندونند.
-
سورنا عزیز فکر کنم که شما مجرد بمونین خیلی بهتره . چون اگه ازدواج کنین آنقد توقعاتون از همسرتون زیاده که همون اول کارتون به جدایی مکشه
-
بال تکین من هم می دونم یک مرد فقط باید به قصد خوشبخت کردن زنش ازدواج کنه!!! توقع زیاد من رو هم بگید ممنونم. این توقعاتو شما مگه به عنوان زن ندارید . فرقتون اینه که هیبیتی از غرور درونتون این رو حق مسلم شما می دونه!!!
ه
-
بال تکین حرفهای من رو تایید کردید. می دونم انتظار این رو داشتن که یک زن بدون این 12 مورد منفی پیدا بشه خیلی خودخواهیه!!!
-
سورنا عزیز من نمی دونم که چرا نسبت به خانومها اینقد حساس شدین ؟ ولی به خدا اینطور که تو فکر میکنی نیست زندگی خیلی قشنگتر از اونی هست که تو فکرشو کنی . مطمئن هستم اگه تو یه روز عاشق بشی نظرت کلا عوض میشه .
-
شما گفتید تو متوقع هستی.توقع نامعقول من رو بهم می شه بگین. همین . تورا به خدا
-
من همه مواردی که شما عنوان کردید رو قبول دارم اکثر خانومها این موارد رو انجام میدن . مثلا خود من تو زندگیم حداقل یکبار این کارها رو انجام دادم ولی این باعث نشده که همسر من نسبت به من دیدش عوض بشه بلکه با صحبت کردن منطقی و اصولی با من دیگه حتی مشکلاتمون به صفر رسیده و باعث شده که من بدونم که چه رفتاریو در چه موقع انجام بدم . خوب اکثر زوجها در اول ازدواج مشکلات زیادی رو تو زندگی خواهند داشت چون دو انسان متفاوت مطمئنا نظرات و عقائد مختلفی خواهند داشت و تا این مشکلات به حداقل برسد زمان لازم است . اگه دقت کرده باشی اکثر زوجهایی که تو این تالار با همسرشون مشکل دارن اوایل ازدواجشونه .
-
چرا اينقدر منفي نگاه مي كنيد .شما نبايد آدمها رو بر اساس جنسيت به دو گروه تقسيم كنيد . چرا فكر مي كنيد همه زنها پرتوقع هستند و همه مردها فداكار ؟به نظر من شما يه كمي براي اثبات عقايدت زياده روي مي كني .من نمي گم زني كه شوهرشان رو عاصي مي كنند وجود نداره . ولي اگه خوب نگاه بكني زنان عاشق و فداكار هم زيادند.
-
سورنای عزیز، من در کل با عنوان تایپیک شما مشکل دارم و اینکه فکر می کنید ازدواج فقط برای آقایون دور شدن از مزیتهای زندگیشونه! منظور من اینه که ازدواج برای هر انسانی محدودیت میاره چه خانم و چه آقا، هر دو مجبور میشن خیلی کارهایی رو انجام بدن که واقعا دوست ندارن و خیلی کارهایی که دوست داشتن انجام بدن رو دیگه نمیتونن انجام بدن..
همونطور که در تایپیکهای دیگه هم گفتم شما چیز زیادی از زندگی نمیخواین، چیزی رو می خواین که حقتون هست و حق هر انسان دیگه ای، همه چیز باید دو طرفه باشه، من می دونم همونطور که من دوست دارم همسرم منو درک کنه همسرم هم همین نیاز رو داره، خیلی از نیازهای ما هیچ ربطی به جنسیتمون نداره و فقط و فقط چون انسان هستیم دارای این نیازها هستیم. من به شما نگفتم خودخواهید، نقل قول خودتون رو آوردم.
اینکه شما تا 11 شب کار می کنید باور کنید تقصیر خانمها نیست! تورم و هزینه بالای زندگی تقصیر خانمها نیست! اونها هم از این قضیه راضی نیستن، من وقتی ببینم همسرم برای اینکه یک ماه رو بگذرونه باید تا 11 شب کار کنه و روز تعطیل هم نداشته باشه واقعا عذاب وجدان میگیرم، ناراحت میشم، سعی میکنم در کشیدن این بار بهش کمک کنم، شاید از لحاظ تأمین مالی انقدر قدرتمند نباشم اما سعی می کنم که قدرشناس زحماتش باشم، کمکش کنم تا خستگی کار رو فراموش کنه، لااقل اگه خودم در شرایط بدی هستم جلوی اون خودم رو طوری نشون بدم که احساس رضایت کنه و ... باورتون نمیشه این چند وقته چه فشار روحی سختی روم بوده، اما حتی نذاشتم یک لحظه همسرم منو بدون لبخند ببینه.
اینکه از خانمها برای خودتون دراکولا بسازید اصلا خوب نیست، خودتون اذیت می شید، من مطمئن هستم با یک انتخاب درست میتونید بهترین زندگی رو داشته باشین، چون واقعا توی زندگیتون به دنبال تعادل هستین، اگه بخواین بهش می رسید.
-
مقصر شما نیستید . اما فشار روی شما واقعا کمتره و حتی خانومها فشارهای ساده ای مثل عدم توجه همسرشون به آرایش اونها ومسائلی از این قبیل، اینکه همسرشون (که می دونن به خاطر اونهاست که داره جون می کنه) وقتی میاد خونه نمی تونه به درد دل اونها گوش بده رو نمی تونن تحمل کنن. عذر می خوام ولی خیلی خیلی راحت بار اومدن خانوما. هیچ وقت انتظاری ازشون نبوده این اونها رو متوقع کرده.
-
بال تکین این چه حرف ی بود که شما زدید؟"توقع" من که به عینه دارم می گم این رفتاررفتار عموم خانومهاست. شما یکبار می گید نه اینطور نیست. الان می گید خود من هم اینطور بودم . ... ببینید شاد بال تکین اسما وسایر دوستان خانوم اگر نمی تونید در این شرایط دردناک مالی، در این فشار طاقت فرسای کاری به همسرتون کمک کنید به دردش اضافه نکنید. از چی دارند خانومهای این تالار بهونه می گیرن از چی؟
به خدای بی همتا مشکلاتی که شما در ذهنتون مشکل کردید رو اگر لحظه ای با مشکلات معمول جامعه عوض کنید آرزوی مرگ رو می کنید. چون من می کنم. دیگه خواهر همسرم به من درست سلام نکرد و همسرم تو گوشی با خواهرش حرف می زنه و همسرم وقتی جنازش میاد خونه نمیاد منو ببره تفریحو دلم پوسیدو همسرم ماهی 25 روز کار می کنه و اون روزی که اینجاست نمیاد با هم بریم بیرون(انگار 25 روز در ماه تفریح می کنه که خانوم فکر می کنه نیازهاش برآورده نمی شه) شده مشکل!!! بعد گفته می شه خانوما فرق دارن!!نیاز دارن. چطور جاهای خوب رو خانوما فرق دارن!؟بابا اون بنده خدا هم هزاران مشکل داره که به شما نمی گه. هزاران مشکل. چون طاقت دیدن رنج شما رو نداره. چطور شما طاقت دیدن رنج خودتون رو ندارید!!! "از قصد داره اذیت می کنه""خواهر همسرم" "خونواده همسرم" ... چطور شما از جنازه همسرتون هم انتظار محبت دیدن دارید؟!!! چطور اینجا جنسیت مطرح می شه؟
. اون تحمل می کنه چون دوستتون داره چون براش زندگی مهمه. چون ببخشید ولی مردی که تو این شرایط اسفبار تن به ازدواج می ده یا خیلی معتقده به کانون خونواده یا دیوانست! یکی از این دوحالت. باقیش به انصافتون... من تاپیکو برای خودم می بندم. از همه وقت ناامید تر هستم. خدا مرگ رو نصیب مردهایی کنه که می خوان خوب باشن اما انگار نمی شه...یا حق
-
نقل قول:
. ... ببینید شاد بال تکین اسما وسایر دوستان خانوم اگر نمی تونید در این شرایط دردناک مالی، در این فشار طاقت فرسای کاری به همسرتون کمک کنید به دردش اضافه نکنید. از چی دارند خانومهای این تالار بهونه می گیرن از چی؟
به خدای بی همتا مشکلاتی که شما در ذهنتون مشکل کردید رو اگر لحظه ای با مشکلات معمول جامعه عوض کنید آرزوی مرگ رو می کنید. چون من می کنم. دیگه خواهر همسرم به من درست سلام نکرد و همسرم تو گوشی با خواهرش حرف می زنه و همسرم وقتی جنازش میاد خونه نمیاد منو ببره تفریحو دلم پوسیدو همسرم ماهی 25 روز کار می کنه و اون روزی که اینجاست نمیاد با هم بریم بیرون(انگار 25 روز در ماه تفریح می کنه که خانوم فکر می کنه نیازهاش برآورده نمی شه) شده مشکل!!! بعد گفته می شه خانوما فرق دارن!!نیاز دارن. چطور جاهای خوب رو خانوما فرق دارن!؟بابا اون بنده خدا هم هزاران مشکل داره که به شما نمی گه. هزاران مشکل. چون طاقت دیدن رنج شما رو نداره. چطور شما طاقت دیدن رنج خودتون رو ندارید!!! "از قصد داره اذیت می کنه""خواهر همسرم" "خونواده همسرم" ... چطور شما از جنازه همسرتون هم انتظار محبت دیدن دارید؟!!! چطور اینجا جنسیت مطرح می شه؟
من خودم به شخصه یادم نمیاد توی تایپیکم از چنین چیزهایی گلایه کرده باشم، توی تایپیک من اگه خونده باشینش، بیشتر کسانی که راه حل مشکل منو طلاق می دونستن آقایون بودن، به هر حال من میخواستم بهتون کمک کنم تا بهتر به قضایا نگاه کنید و خودتون رو قربانی ندونید و فکر نکنید این مشکلات مختص به شماست، اما شما فقط اون طوری که خودتون دوست دارید قضاوت می کنید. اگه شما معتقد هستید که خانمها راحت بار اومدن که این هم ناشی از نگاه خاص شما به جنسیت هست، بهتره از خدا بپرسید که چرا شما رو مرد آفرید و زندگی توام با خوشبختی خانمها نصیبتون نشد.
به هر حال براتون آرزوی موفقیت می کنم و این آخرین پستی است که من در رابطه با چنین موضوعاتی می گذارم...
اما واقعا آرزو می کنم همسر شما تمام تصورات بدی که از خانمها توی ذهنتون هست رو از بین ببره و مثال نقض تمام گفته هاتون باشه..
-
خداوند باعث این قضیه نبود..جامعه باورهای نادرست رو جا انداخت.باور کار وظیفه مرده. باور زندگی مشترک وظیفه مرده و...
یک نفر به من نگفت "خانومها اینطوری نیستند و مثلا اونها هم برای رفع مشکلات همسرشون تلاش می کنند. به طور مثال..." چون واقعا همچین چیزی به ندرت پیش میاد. بگذریم. من اونطوری که دوست دارم قضاوت نمی کنم. شادگرامی ای کاش می شد فقط مشکلاتی رو که خانومهای این تالار باهاش مواجه هستند رو لیست کرد. بعد خودتون انصاف بدین.اینکار چون دخالت در حریم افراده رو من انجام ندادم. وگرنه یه نظر به مشکلات توی تالار بندازین. مرده فقط وقتی از زنش شاکی می شه که زنش گذاشته رفته!! خانومه از جیک و پیک همسرش شاکیه. بعد ادعای عشق؟!چقدر این واژه تو این دوران غریب به نظر می رسه.
ببینید من یک پستی رو گذاشتم یکبار هم که شده به جای اینکه ذهنیت من رو زیر سوال ببرید بگید نه ایناش درست نیست. یک بحث منطقی درست می شه دیگه. نه اینکه من می گم x خانومها هم می گن xدرسته ولی در عین حال می گن تو ذهنت نادرسته که فکر می کنی x!
مگه می شه؟
من بسیار از اون چیزی که فکر می کنید عاطفی ترم. و این عذابم می ده. چون نمی تونم وقتی یک نفر به من پناه میاره بی تفاوت اشکهاشو ببینم. عاشقونه دوست دارم عزیزم لحظه ای غم تو چهرش نباشه. از هر کاری که باعث این بشه همیشه متنفرم. اما تا کی تنهایی این قضیه رو باید من به دوش بکشم. اون وقتی که من هم داغونم باید بشینم ببینم خانوم باز هم درد دلی داره یا نه؟!!!
شاد من بسیار کلی صحبت کردم. بسیار کلی. اسم شما ابتدا اومد چون یقین داشتم منصفانه تر از دیگران به این قضیه نگاه می کنید و دلگیر نمی شید. به هر حال بسیار ممنونم و برای شما و همسرتون آرزوی خوشبختی می کنم. من هم اظهار نظر در مورد همچین مسائلی رو به دلیل تنها بودن در عقایدم کنار می ذارم چون دوست ندارم بیشتر از این عذاب بکشم.
-
من دلگیر نشدم، فقط بعضی وقتها از اینکه روی چیزی تمرکز کنم و نتیجه نگیرم خسته میشم! شما میخواین همه رو با هم جمع ببندید در صورتی که اینطور نیست، من توی پست اولم هم نوشتم که با مواردی که مطرح کردین مخالفم و به نظرم این چیزایی که نوشتین منطقی نیست، اگه هم در بعضی از زندگی ها این مشکلات وجود داره به خاطر نبود آموزش صحیحه. به هر حال اگه لحنم تند بود معذرت میخوام. مشکل اینجاست که خانمهایی که میان مسائلشون رو مطرح می کنن، حالا هر چی که شما میگین، به نظرشون اون قضیه مشکل میومده، به نظر شما دلیلی داره کسانی که همچین انتظاراتی از همسرانشون ندارن و سعی می کنن به همسرشون کمک کنن تا مشکلاتش رو به تنهایی به دوش نکشه و یک همراه خوب و همیشگی برای همسرشون هستن، بیان و این مسائل رو به عنوان مشکل مطرح کنن؟
به هر حال نباید مشکل کسی رو کوچیک شمرد، همه انسانها ظرفیت یکسانی ندارن، باید این رو پذیرفت. امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشین، نمیخواستم دیگه چیزی بنویسم اما احساس کردم که با لحن بدی پست آخرم رو نوشتم...
-
شاد بسیار ممنونم. :72::72::72:
-
شاد بسیار ممنونم. از کمکتون. از منطقی بودنتون. و از منصف بودنتون.
درمورد تاپیک من چیزی رو به تنهایی نمی تونم تغییر بدم. قصدش رو هم ندارم. سعی می کنم مشکلات دوستان رو حل کنم.