شوهر خواهرم ٢٦ ساله، تو منا گم شده
مفقود شده خواهرم كوجيكه دوتا دوقلو داره ٦ ماهه
داريم ميميريم
تزرخدا دعا كنيد شايد دعاي يكي از شما گرفت
الان ٤ روز شد
امروز ٢١ كاميون جسد اوردن واااااااااااي خدايا كمك كمك كمك
نمایش نسخه قابل چاپ
شوهر خواهرم ٢٦ ساله، تو منا گم شده
مفقود شده خواهرم كوجيكه دوتا دوقلو داره ٦ ماهه
داريم ميميريم
تزرخدا دعا كنيد شايد دعاي يكي از شما گرفت
الان ٤ روز شد
امروز ٢١ كاميون جسد اوردن واااااااااااي خدايا كمك كمك كمك
سلام
خدا ان شاالله شوهر خواهرتون را به سلامت به خانواده اش بر می گرداند.
خدایا به بستگان همه این عزیزان صبر و تحمل عنایت بفرما . خدایا خبر خوشی از مفقود شدگان هم به خانواده آنها برسان.
آمین یا رب العالمین
ممنونم اقاي مدير
نميدونيد چقدر دلگرم شدم
دعا كنين ن تنها واسه ما
واسه همه حاااااااجياي بي گناه ك زنده ب گور دارن ميشن
يا امام زمان ظهوووووور كن
ایشالا هم ایشون هم همه مفقود پیدا شن
خدا به حق امام زمان همه ی مفقودها رو زنده و سالم به خانواده هاشون برگردونه.
به کسانی که عزیزشون رو از دست دادن، صبر جلی بده.
و به همه مریض ها شفا عنایت کنه.
انشاالله شوهر خواهر شما هم به سلامت پیش خانوادشون برگردند. (خدایا ایشون رو سالم و سلامت برگردون):323:
خدایا...به مفقودین(از جمله شوهر خواهر سحر خانم) و خانواده هاشون کمک کن....خدایا به عزیزی 14 معصوم قسمت می دیم که سریع تر این عزیزان، سالم به خونشون برگردن...:323:
سحر جان ظاهرا 6تا حاجی پیدا شدن که شناسایی نشدن نمیدونم قرار دادن لینک اینجا درسته یا نه یک فامیل دور ما هم گم شده
شاید شوهر خواهر شما هم جز این افراد باشن
169 جانباخته و 298 مفقود ایرانی/ شناسایی تصاویر 6 حاجی/ بازگشت پیکرها در عصر سهشنبه
اترين عزييييييز ممنونم ازتون
نه نييييستش اون فقط ٢٦ سالشه اينا همه بزرگن اون خيلي زيباو جوونه قيافه مظلومي داره چشم و ابرو مشكي و صورت سفييييد
٨ نفر ديگه هم تازه شناسايي شدن ترخدا دعا كنييييييد
بخدا اگه جنگ رفته بود و شهيد ميشد زووور ندااااشت
نميدونيد اين وضعيت چقد زوووور داره
زير دستو پا زنده ب گور شدن هموطنامون
مثل يك كابوس وحشتناكه ، اصلا باورتووووون ميشه فيلمارو ميبينيد ب بدترين شكل ...
ان شاالله بحق طفلان مسلم همه از انتظار در بیان با شنیدن خبر سلامتیه عزیزای مفقودشون
لطفا مارو هم در جریان بذار و ان شاالله همه رو با خبر خوش خوشحال میکنی
دیدی سحر عزیز ، دوستان همدردی ، بی تفاوت نیستند؛ ببین چقدر دوستت دارند و دلسوزانه برای نه تنها صرفا خانواده شما بلکه تمامی مفقودین دعا کردن، جایگاه تاپیک و درخواست درست نبوده ورگرنه برای دوستان خیلیم مهمی:43:
عزیزم، چون گفته بودی بهت اطلاع بدهیم ، اومدم بهت بگم دیشب تا آیه 50 سوره یوسف خوندم، امروز صبح هم بقیه اش و تا آیه 111 یعنی تا آخر سوره یوسف خواندم، امیدوارم تمامی مفقودین چه ایرانی چه غیر ایرانی چه هم وطن چه غیر هم وطن ، تمامی انسان ها به آغوش گرم و نگران خانوادشون برگردند. الهی آمین
با خواهرم تصمیم داریم ، بریم حرم برای همه ی مفقودین از امام رضا بخوایم زودتر صحیح و سالم پیدا بشوند، انشالله اگر رفتیم شوهر خواهر شما هم فراموش نخواهیم کرد.
دوستان اگر میشه برای شوهر عمه دوست من هم دعا کنید، خانوادشون خیلی نگرانند.
سحر جان امیدوارم بزودی خبر خوشی از شوهر خواهرتون برسه،ان شااله در صحت و سلامتی همه عزیزان به آ غوش گرم خانوادها شون بر میگردن.الهی امین.
قراره ١٨ تا كاميون رو گور دسته جمعي كنن
نزديك ٢٥٠٠ جسد رو روي هم خاك كنن توي مكه
امام زمان منتظر چي هستي ظهوووووور كن
بچه ها من چيكار كنم اخه
پست اول ااین تاپیک را که خواندم ناخوداگاه اشکم سرازیر شد و الان همین جور اشکم سرازیره
خدا را شکر استان ما کشته و مفقود و زخمی اصلا نداشته
اما چه فرقی داره من همه مردم کشورم را دوست دارم جوان باشند یا پیر -زن باشند یا مرد -زیبا یا زشت- شیعه یا سنی
دوست ندارم کسی از مردم کشورم تو دلش غصه داشته باشه
دوست دارم همه شب را راحت بخوابند- کسی تا صبح درد نکشه- کسی تا صبح کریه نکنه- کسی اه نکشه
ا انشاالله همه مفقودین این حادثه (از هر کشور و ملیتی که باشن )هر چه زودتر پیدا شوند و به سلامتی به خونه هاشون برگردند
امیدوارم و از خدا می خوام که شوهر خواهر شما هم به سلامتی به خونه برگرده و شما هم بیای و خبر رسیدنش را اعلام کنی
این پیام هم دیشب تو واتس اپ برام امد میزارمش اینجا
حاجی سلام
شهادتت مبارک
شرمنده ام بابت حرفایی که زدم و تهمت بود
شرمنده ام بابت سفرهای خاجی که رفتم و تا نوبت تو رسید یاد فقرای مملکت افتادم
حاجی سلام
شهادتت مبارک
شرمنده ام هنووووووز کفن نشده ای محکوم شدی به بی توجهی به فقر
غافل از اینکه قبل از رفتنت چند دختر را جهاز داده ای و چند گرسنه را سیر کردی و بین خودت و خدا ماند
شرمنده ام بابت سکوتم هنگام اختلاسها و اکنون بر جسم بی جان تو شیر شدم و دم ار مسکین نوازی میزنم
حاجی سلام
شهادتت مبارک:72::72::72:
ممنونم اقا كمال متن زيبايي بود
الان ٦ روز گذشت و هيچ خبري نداريم و هنوز ٢١ كانتينر ديگه مونده ، نميدونيد چه شرايط بديه
ترخدا از وضعيت هايي كه داريد ناشكري نكنيد ، خداتون رو شكر كنيد
نميتونيد درك كنيد كه چه شرايطيه برزخ بدتر از برزخ نميتونم براتون توضيح بدم
همسر خاهرم واقعا واقعا از همه نظر پسر خوبي هستن متدين با ايمان اهل نماز و روزه و قران و هيئت
خوش اخلاق ب فكر زن و زندگي كمك حال خاهرم در همه ي موارد كاري هرچي بگم واقعا كم گفتم
روزي چند بار با بچه ها از مكه حرف ميزدن بچه هايي ك هنوز هيچي نميفهمن
هنوز ملتمس دعاهاتون هستيم هنوز يك بيمارستان در رياض رو نگشتن
ترخدا دعا كنيد اونجا باشه يا هرجايي زير سايه خدا سالم باشه
غير قابل باوره اين موضوع
خدا به خانواده هاشون صبر بده
چقدر دردناکه این ظلم ...
تعداد شهيدامون شد ٤٦٤ نفر
وااااااي خداي من
فقط ١١ نفر موندن ك مفقودن يني تو اووووناست ؟؟؟
ماهنوز اميد داريم ، حالمون خيلي بده ترخدا دعا كنيد فقط٢٦ سالش بود
بچه هاش ك بزرگ شن ما بهشون چي بگيم
سلام
سحر خانوم من با تمام وجودم دعا میکنم ایشون زنده باشن و سایه شون روی سر بچه هاشون باشه.
از این حادثه یک هفته میگذره.از روزی ک شنیدم تا الان حس و حال خیلی بدی دارم.تصاویر رو میبینم جگرم آتیش میگیره.و اشک هام مدام سرازیر میشه.
توی شهر ما شکر خدا هیچ کسی کشته نشده.اما اما اما قطعا داغ عزیزانی ک کشته شدن روی قلب ما میمونه.
من ناراحتم حتی نه فقط برای مسلمونای ایران.برای همه ی اونایی ک ب اون سختی جون دادن.
خدا رحمتشون کنه و باعث و بانیش این قصور رو مجازات کنه.
امیدوارم امام عصر زودتر ظهور کنن چون دنیا دیگه گنجایش ظلم رو نداره
سلام سحر جان
چیزی ندارم تو این شرایط بگم. فقط خواستم بدونی هر شب برای همسر خواهرت دعا می کنم. ان شاالله پیدا بشن.
می دونم برای بازماندگان خیلی شرایط سختیه... امیدوارم خدا به شما و بقیه صبر بده.
البته شاید برای آنها که رفتند توفیقی باشه که مرگشون در چنین مراسمی رخ داده...وقتی که حجشون را انجام دادند و کاملا پاک پاک شدند مرگ براشون فرا رسیده. ممکن بود همین عجل خدای نکرده به شکل دیگری براشون می رسید و اون وقت فرصت توبه نمی داشتند... درسته مرگشون دردناکه ولی مطمئنا جاشون بهشته...
ولی خدایا عزیزانی که این گونه در محضرت جان باختند و برای انجام عمل تو و رضای تو حج آمده بودند خودت از بازماندگانشان محافظت کن و خودت حواست بهشون و عاقبتشون باشه.
خدایا اون 11 نفری که هنوز پیدا نشدند سلامت حفظشون کن و به خانواده هاشون طاقت بده و پدر این دو طفل معصوم را به سلامت به آغوش خانواده هاشون برگردون.
آمین یا رب العالمین.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام
متاسفانه توی این حادثه پسر همسایمون جانش رو از دست داد
جوون بود
برای شادی روحش دعا کنید...
- - - Updated - - -
سلام
متاسفانه توی این حادثه پسر همسایمون جانش رو از دست داد
جوون بود
برای شادی روحش دعا کنید...
سلام
چند روزی اصلاً حال خوشی ندارم و اصلاً نمی فهمم کجام
سینه خیلی سنگینی می کنه ، واقعاً اگر برای من چنین اتفاقی افتاده بود یک شبه پیر می شدم ، سحر خانم من هم دورادور تاپیک شما رو دنبال می کردم و دعا می کردم کاش این مادر پیش خانوادش برگرده ، فاجعه خیلی بزرگه ، تا دیروز صبح که آقا عربستان رو تهدید کردن اصلاً خیلی ناراحت بودم می گفتم چرا مسئولین دیپلماسی کشور اون طور که باید فعالیت خیلی سخت که باید رو ندارن.
ان شاء الله که خیر در برگشتن این مادر به آغوش خانواده هست ، منتظر نتیجه تاپیک تون هستیم و واقعاً ما رو هم در سختی مصیبت مفقود شدن ایشون سهیم بدونین
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَ
چی میشد نوار مرزی ایرانمون تا دریای سرخ امتداد پیدا میکرد ......
چی میشد دریای سرخ اینبار به فرمان آقا امام زمان عج با خون کافران با خون سهیونیست و آل سعود سرخ میشد.....
کاش باشمممم.....
یه عذر خواهی ساده نکردن ....... :97::97:.......این منا باعث سقوط آلسعود خواهد شد........
سحر خانم تحت هر شرایطی صبر پیشه کنید .... ناامید نباشید ... انشالله چشم بچه ها روشن خواهد شد ....
نگرانی ما کم از شما نیست ......
منتظریم .......... و چشم به راه ....:203:
ممنون از همدردي ها و دعاهاتون ماهنوز اميد داريم
شرايط سختيه ولي با اميد ب خدا سپري ميكنيم ، ميدونيم الان حال خيلي از هموطنانمون هم مثل ما يا شايدم بدتر از ماست
بچه هايي ك ي دفعه هم پدر و مادرشون رو از دست دادن
خدايا تورو حضرت زهرات ببين اين ظلم هارو
يا حضرت مهدي ظهور كن
سحر جان منتظریم که با خبرهای خوش بیایی:72:
خواهرت و شوهرش هر دو با هم بودند ؟
نه همسرشون تنها بودن با مادرش
در اصل ايشونو برده بودن براي حج ، امروز حالمون بهتره اميدمون بيشتر شده و توكل بيشتر ب خدا
خدارو هزار مرتبه شكر
ان شاء الله به حق 14 معصوم زودتر زنده و سالم پیدا میشن.ان شاء الله هرچه سریعتر.هر روز که از خواب پامیشم، اول میام اینجا رو چک میکنم که خبر خوبی ازتون بشنوم.
- - - Updated - - -
ان شاء الله به حق 14 معصوم زودتر زنده و سالم پیدا میشن.
ان شاء الله هرچه سریعتر.
هر روز که از خواب پامیشم، اول میام اینجا رو چک میکنم که خبر خوبی ازتون بشنوم.
سحر جان من هم برات دعا میکنم.ان شا الله صحیح و سالم برگردن.واقعا انتظار خیلی سخته.....خدایا هیچ کسی رو به این درد دچار نکن.....امین
عزیزم کاش زودتر خبری خوش بدی
چون واقعا نگرانیم
سحر جون انشالله سالم وسلامت برمیگردند پیشتون توکل به خدا:72::72:
یکی از آشنایان ،مامان 3 تا بچه قدونیم قد کوچولو مفقود شده انقدر همه ازش بیخبرند که انگار هیچ وقت وجود نداشته لطفا با دلای پاکتون واسه ایشون هم دعا کنید.:43:
ممنونم از لطف همه ي دوستاي مهربووووونم
خيلي خوشحالم ك شماهارو دارم
امروز تو يكي از سايت ها در مورد كساني ك بازداشت شدن خبر گذاشته بود
انكار سربازاي كشور عربستان كساني رو كه در حال كمك كردن بودن رو بازداشت كرده
ما اول براي تمام مفقودين دعا ميكنيم و اميدواريم اين ٦٩ نفر باقيمانده جزو شهدا نباشن و پيش خانواده هاشون برگردن
سلام سحر عزیزم،
میخوام فقط بدونی که چه قلب پاک و مهربونی داری،من درکت میکنم خانومی... با تمام مشکلاتی که خودت با همسرت داری! تمام نگرانیهان و دلواپسیهات واسه هموطنانمون و شوهر خواهرت ستودنیه!
منم به نوبه خودم واسه تمام چشم انتظارها دعا میکنم تا عزیزانشونو هر چه زودتر صحیح و سالم در آغوش بگیرند:203:
خدا پشت و پناهشون باشه...
خبر جدیدی نشده سحر؟یچیزی بگو ماکه مردیم
ممنونم سوده عزيز و دوست داشتني
متشكر از همه ي هموطناي عزيزم تو تالار همدردي ك انقد مهربونن و بفكر ما و بقيه هستن
اول خدارو شكر ميكنم ما هنووووز اميد داريم ، با اينكه الان ميگن يك سري ايراني دفن شدن و اسمشونو دادن و ٥ نفر هم ايراني دفن شده كه ناشناس هستند ،
اخه چطوري ي مادر همسر فرزند و ... ميتونن قبول كنن ك اينا دارن راست ميگن و عزيزشون واقعاً فوت كرده و تو خاك عربستان دفن شده ؟؟؟
اونا ك ديگه نميتونن نبش قبر بكنن و روي مرده هاشون ي پودر ميريزن تا بلافاصله تجزيه شن ادم باورش نميشه
از طرفي يه عده ميگن عربستان يه سري رو بازداشت كرده ، شوهر خاهر من تا اخرين لحظه ك ديده بودنش بعد از اون حادثه بوده و داشته ب مجروحا كمك ميكرده و خيليا رو نجات داده پس چطوري ميتونه مرده باشه ؟؟؟؟!!!!!
خدايا هرطور خودت صلاح ميدوني براي ما رقم بزن بخدا چيزي رو بزور ازت نميخايم هر چي خودت ميدوني مارو از سردرگمي و شك در بيار
هربار که این تاپیک رو می بینم تا باز شدن صفحه و خوندن پستت، انگار دنیا می ایسته.
من هم عمیقا آرزو می کنم بین بازداشت شده ها باشه.:72:
اتفاق غم انگیزی بود، خدا به خونواده هاشون صبر بده، خصوصا اونها که اونجا به خاک سپرده شدن.
یه کلیپ از مصاحبه با خونواده ی محسن حاجی حسنی دیدم... نفر اول مسابقات قرائت مالزی که سفر حج جایزه ش بود.
خدایا این مادر چقدر قویه... صبرش خیلی زیباست... چندبار کلیپش رو نگاه کردم، واقعا تحسین برانگیز و آموزندست.
شما هم ببین و به مادر و همسر شوهرخواهرت هم نشون بده:
بغض مادر قاری قرآن ایرانی که در حادثه منا به شهادت رسید
سحر عزیز ؛ سلام ...
امروز شنیدم که 36 نفر مفقود ایرانی باقی مونده ...امیدوارم همگی سلامت به نزد خانواده هاشون برگردن ...
اونطور که گفتن با دی ان ای یا اثر انگشت میشه زودتر خبر گرفت..
اگه بعد حادثه زنده دیده شدن، ان شاءالله خبرخوبی به دستتون میرسه ...
:203:
اقاي حسيني خبرنگار شبكه خبر هم بعد از حادثه سالم ديده شده و ايشون هم در حال كمك كردن و تهيه گزارش بودن
ولي چند روز پيش جسدش رو اوردن ، نميدونيد عربستان چه جنايت هايي كرده ما از اين ميترسيم ك ايشون و خيلياي ديگه از روي اتفاق كشته نشدن بلكه عربستاني هاي ملعون كشتنشون
به اين راحتي جووناي مملكتمون كشته شدن و نسل كشي شد ، خيلي زور داره خيلي
امروز بچه ها رو مراسم علي اصغر برديم ، مداح بچه ها رو دستش گرفت و گفت اين بچه ها ٤٠ روزه باباشونو نديدن
خدايا شكرت ولي خودت تقاص ظلم هاشونو بگير
خدالعنت کنه همه ظالمان ومخصوصا آل سعود رومعلوم نیست چه بلایی سرعزیزان مردم آوردن ای خدا:323:
سلام سحر خانم... از خدا براتون طلب صبر و خیر دارم...
از همون اوایل پی گیر تاپیکتون بودم...
خدا امید هیچ بندشو ناامید نکنه !! همونی که میگن از بزرگترین یا بزرگترین گناهه... هر بار که تاپیکتون میاد بالا میبینم شما چیزی نوشتبد فکر می کنم میاید خوش خبری بدید...
خداییش خیلی تعلیق و انتظار بده...یا لااقل هیچی منو به این اندازه رنج نمی ده...
وقتی میبینم هنوزم امید دارید واقعا نمی دونم چی بگم جز این که از خدا بخوام اخرین امیدتون ناامید نشه...
هیچی فقط میگم چقدر بعضی امتحانای خدا سخته...راستش نمی دونم بی کفایتی یک عده(چه داخلی چه خارچی)رو باید امتحانای خدا بذاریم...!!! کلا کلی علامت سوال بی جواب مثل همیشه توی ذهنمه...
بازم از خدا براتون طلب صبر دارم واقعا به حق این شبای عزیز...خدا ان شالله از اون صبرای زیبای حضرت زینب(س) به شما و خانوادتون عطا کنه.
به امید خبرای خوبتون.
سلام سحر جان
خیلی ناراحت شدم از این اتفاق ، خدا بهتون صبر بده مخصوصا به پدر مادر عزیزت که همینطور هم درگیر نامزد شما هستند ،
انشاءاله از این امتحان الهی سربلند بیرون می آیید.
از صمیم قلب آرزو میکنم این همسر و پدر عزیز به سلامت به آغوش خانوادش برگرده .
برای تو و همه خانوادت از صاحب این شبها از بابالحوائج صبر و سلامتی میخوام .
مواظب خودت باش و بدون هر چه که اتفاق افتاد خواست خداست و ما در برابر اراده خدا تسلیمیم.
سحر جان عزیزم از دامادتون خبری دارین؟