سلام پونیو جان خوبی ؟
راستش من پست ها را دقیق نخوندم.ولی همین طور که گذرا نگاه کردم متوجه شدم دوستان زیادی برات وقت گذاشتند و راهنمایی های خوبی شدی! این نشون می ده چقدر دوست دارن!
راستش اولین بار که اسمت را تو این سایت دیدم خیلی از اسمت خوشم اومد.اسم ظریفی داری! با اینکه معنیش را نمی دونم ولی یه حس خیلی دخترونه ای بهم منتقل کرد.اگر میشه معنیش را بهمون بگو.
پونیو جان من مطمئنم شما دختر زیبایی هستی!دوستت بهت درست گفته.شما زیبایی.اما خودت را دست کم می گیری!فکر کنم مدام همش خودت را مقایسه می کنی!آره؟
پونیو جان یه پیشنهاد می کنم؛لطفا بهش عمل کن تا نتیجه اش را ببینی! لطفا برو کلاس ورزش! باشه؟
پونیو جان می خوام یکمی از خودم بگم.شاید باورت نشه!
راستش منم اعتماد به نفسم را قوی نمی دونم! گاهی واقعا از درون از خودم راضی نیستم و فکر می کنم نمی تونم کاری را انجام بدم یا گاهی می ترسم و... . من در این مواقع ادای آدمای بااعتماد به نفس را در میارم.یعنی فقط نقش بازی می کنم!!!
بعد چند دقیقه می بینم بر ضعف اعتماد به نفسم غلبه کردم!
از فردا امتحان کن.صبح که پاشدی تو دیگه یه پونیوی جدید هستی!
حتی اگر تو دلت خندیدی اشکال نداره.بخند ولی کوتاه نیا و نقشت را بازی کن.
صبح برو جلوی آینه.همیشه می رفتی به عیبات نگاه می کردی؟ این دفعه برعکس باش!فکر کن یه دختر خیلی خیلی خوشگل را داری می بینی!
موهاتو شونه کن.بگو چه موهام خوشگل شدن. لپت را بکش!چه دختر خوشگلی!
رفتی دانشگاه.یه دختر خوشگل کنارت نشسته؟ به نظرت خیلی خوشگله؟ عیب نداره.تو دلت بگو منم خوشگلم.تو یه جور من یه جور! اصلا به خودت خجالت و... راه نده! قشنگ بااعتماد به نفس کنارش بشین.انگار که یه دختر خیلی خوشگل هستی!متوجه شدی؟
هر وقت هرچیزی تو ذهنت در حالت منفی اومد تو به خودت حالت مثبت را تلقین کن!باشه؟
نکته دیگه اینکه پوست در زیبایی خیلی تاثیر داره.من به شما پیشنهادی می کنم که اگر انجام بدی تاثیر فوق العاده عالیش را مشاهده خواهی کرد! پوستت مانند پوست نوزاد شفاف می شه و روشن تر.حتی با یک بار هم تاثیرش قابل دیدنه.
2 قاشق ماست را با یک قاشق سدر مخلوط کن.و نیم ساعت روی صورتت بگذار.بیشتر هم بشه بهتر.اصلا بذار کاملا رو صورتت خشک بشه.
یک مطلب دیگه هم شنیدم.راستش عمل نکردم خودم.ولی می گن اگر هر شب سوره شمس را بخونی صورتت یک جذابیتی می گیره.و مجربه.(کوتاه هم هست.امتحان کن حتما)
و همین طور اگر هر روز صبح یک صفحه قرآن بخونی.
منم اول اعتماد به نفس خوبی نداشتم.ولی به مرور بهتر شدم. بعدا شاید اومدم بیشتر باهات حرف زدم.