سلام دلسا جون همه. را. خواندم حدس زدم دل پری داری و فک کنم تازه متوجه شدی میخوام بگم با توجه به اینکه میگی مذهبیه پس اگه خواسموش هیچ وقت دینش
س[/size]عتالللعهههتسلام دلسا جون یک هفته از هما لحاظ به خودت برس خونه تمیز خودت لباس قشنگ و نو اگه سد خلاصه به ایده ایدعالش نزدیک باشاز حرکات تازه فرزندت حرف بزن ازخوبی مادرش تعریف کن غرفرزندت جلوش بخند به مادرش احآرام بزار که ببینه ولی همه چیز براش مهیا کن ولی ازش سوال نکن فلان کار بکنم برات یا غذا در بیارم؟ نه.! سر وقتی همه این کارها بکن نخورد هم سفرجمع کن بدون ناراحتی چه طور بگم کارات بهترین نحو انجام بده بدون اینکه عکس التماس برات مهم باشه بعد بهش بگو مثلا فردا با شما پنج دقیقه میخوام صحبت کنم و بگو که وقتش را خودش صدات کنه حتما هم بهش بگو پنج دقیقه حتی اگه متمعا هستی بیشتر میشه بعد بشمار پنج تا از خصوصیات مثبتش بگو طوری که فک نکنه چاپلوسانه مثلا به مادرت با مادرت با احترام برخورد میکنی متمعا هستم بچه احترامت میزانه.... همیشه خورد و خراکمون بهترین مهیا کردی آدم با خدایی بودی که باعث شده نگرانیها که شاید دوستان من داشته باشن تو سفر اروپا هم برای من ندارم و.... بعد از الزاویه وارد شو که که من فک میکنم دوست دارم بیشتر تو آغوش تو باشم آخر با این کار آرامشی میگیرم که بدترین کارها کرده باشم هم خاستیم در میره و توان والای میگیرم و..... بگو من دوست دارم دست تو منو نوازش کنه بگو یه مدتیه از بس تو فکرم گریه میکنم حتی بگو که چقدر تو فک بودی و دوست راستی بدونی زیاد میخوای یا نه... مشکل جای دیگرت حتی شده گریه کنی ولی بزار بفهمد چقدر براش مهمی که اگه نبودی اینجا تایپ نمیکردی
- - - Updated - - -
دلسا بعد یک هفته یا هر چند روز که خودت میدونی متوجه شده مث همیشه نیستی و یه چیزی ناراحتیت کرده بهش بگو فردا باهم کار دارم دلسامن درمورد موضوعی که مطرح کردی ححرفی نزدم نه که یادم نباشه نه اصلا صلاح میبینمت شفاف بشه حتی اگه اینطور که میگی باشه مطرح کردنش و شنیدن از زبانش که حتی حرفای تو درسته و من اشتباه کردم کاری که درست نمیکنه؟ بدتر قلمش ریخته میشه و شاید چون سعی میکنه کارش را موقع تتوضیح بده دیگه نفس لوامش که. اونو بابت کاراش سرزنش میکنه و باعث میشه در پی جبران بر بیاد کمرنگ میشه و شاید به صغر نزدیک بشه که خودش فاجعه است با توجه به حرفات نفس خدا را شکر نفس لوامش هنوز قضیه که با خودش احساس ندامت میکنه اینقدر آدم هست صد کار بدتر میکنن و همیشه این کارها را حق خودشون میدونم دلسا ازت میخوام حتی اگه تو صحبتو حرفی زد که له شخصیات توهین شد یا حتی متهمه کرد که ناراحت شدی و خواستی همه چیز بگی که میدونی و حدس بدی ولی باز هم نگو. خیلی که فشار روت اون بزار بفهمد شاید چیزای دیگه هم فکرت درگیر کرده ولی ولی حتی اگه بگی فقط دلت خنک شده و اونو تحقیر کردی دلسا بهش بگو وقتی نیستی دل نگرانم نکنه اتفاقی برات افتاده دلم میخواد خودت خبرم کنی بگو نمیدونی چقدر دلم میخواد شب جمعه که میدونم نگران ابن نیستی فردا بری سرکار شده نیم ساعت باهم برام بیرون و بعد کنار هم باشیم تا خود صبح به نظر من به خواهر و برادرش نگو چون خودت هم بودی دوست داشتی مشاور بدونه ولی خواهر برادرش نه نظار بد برداشت کنن انشاالله اینها میگذرد خودت فراموش میکنی ولی متافسانه اونا نه دلسا خبر بده تا بهت بگم بعدش چه کار کنی
- - - Updated - - -
دلسا بعد یک هفته یا هر چند روز که خودت میدونی متوجه شده مث همیشه نیستی و یه چیزی ناراحتیت کرده بهش بگو فردا باهم کار دارم دلسامن درمورد موضوعی که مطرح کردی ححرفی نزدم نه که یادم نباشه نه اصلا صلاح میبینمت شفاف بشه حتی اگه اینطور که میگی باشه مطرح کردنش و شنیدن از زبانش که حتی حرفای تو درسته و من اشتباه کردم کاری که درست نمیکنه؟ بدتر قلمش ریخته میشه و شاید چون سعی میکنه کارش را موقع تتوضیح بده دیگه نفس لوامش که. اونو بابت کاراش سرزنش میکنه و باعث میشه در پی جبران بر بیاد کمرنگ میشه و شاید به صغر نزدیک بشه که خودش فاجعه است با توجه به حرفات نفس خدا را شکر نفس لوامش هنوز قضیه که با خودش احساس ندامت میکنه اینقدر آدم هست صد کار بدتر میکنن و همیشه این کارها را حق خودشون میدونم دلسا ازت میخوام حتی اگه تو صحبتو حرفی زد که له شخصیات توهین شد یا حتی متهمه کرد که ناراحت شدی و خواستی همه چیز بگی که میدونی و حدس بدی ولی باز هم نگو. خیلی که فشار روت اون بزار بفهمد شاید چیزای دیگه هم فکرت درگیر کرده ولی ولی حتی اگه بگی فقط دلت خنک شده و اونو تحقیر کردی دلسا بهش بگو وقتی نیستی دل نگرانم نکنه اتفاقی برات افتاده دلم میخواد خودت خبرم کنی بگو نمیدونی چقدر دلم میخواد شب جمعه که میدونم نگران ابن نیستی فردا بری سرکار شده نیم ساعت باهم برام بیرون و بعد کنار هم باشیم تا خود صبح به نظر من به خواهر و برادرش نگو چون خودت هم بودی دوست داشتی مشاور بدونه ولی خواهر برادرش نه نظار بد برداشت کنن انشاالله اینها میگذرد خودت فراموش میکنی ولی متافسانه اونا نه دلسا خبر بده تا بهت بگم بعدش چه کار کنی