-
چند وقت به مرخصی می روم
سلام و احترام من چند وقت به مرخصی می روم اقای سنگ تراشان بگوییم مشکلات مالی تالار کی درست می شود یک خبر خوب داشتم 27 شهریور تولد خانم روزن بودتالار فضای خوبی ندارد همه دوستان قدیمی در تالار رفتند من می روم امیدوارم اعضا تالار تالار سرو سامان دهم دوست خوبم خانم شادی دوست خوب مهربان با تجربه بود تالار خیلی زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشد به امید دیدار
از دوستان خوبم خداحافظی می کنم اقای کیوان اقای نقاب خانم زهرا خانم شادی خانم روزن اقای کنجکاو اقای لرد حامد خداحافظی می کنم دوستان در تالار خیلی زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم مدیر همدردی مدیر همیشه با من خوب نبوده است با من اختلاف دارد من می روم تا مدیر همدردی راحت تر باشد
-
RE: چند وقت به مرخصی می روم
آقای ابراهیمی عزیز، امیدوارم زودتر به تالار برگردین، ممنون که تولد روزن رو تبریک گفتن، حتما بهش می گم..
:72:
-
نه من مطمئن هستم که همه شما رو دوست دارن منم همین طور مدیر هم با شما خورده ای ندارد و شما رو دوست دارد اصولا افرادی با لحن و رفتار ساده دوست داشتنی هستند امیدوارم زود برگردید.
-
سلام
آقای ابراهیمی خوبی از خودتونه ولییییییی شما و بداخلاقی ؟!
شما برادر خوب و بزرگوار و مهربون ما هستید:72:
شما نباید انقد زودرنج باشید .اگه یه وقت خدای نکرده کدورتی هم پیش بیاد شما باید به بزرگی خودتون ببخشید و فراموش کنید .آقای مدیر هم برادر بزرگوار ما هستند و قابل احترام .من نمی دونم شما چرا فکر کردید که آقای مدیر با شما خوب نیستند اما مطمئن هستم که هم شما و هم آقای مدیر برادر هستید و برادران ما تالاریها .پس کینه ها رو از دل پاکتون بریزید بیرون و ما رو هم نگران نکنید و با دلی بی کینه برگردید :72:
متظر برگشت تون هستیم و براتون آرزوی سعادت داریم.
-
برادر آمدی و نسازی ؟!
رفتن و مرخصی گرفتن و پرداختن به زندگی حقیقی و حقوقی بحثی است جدا و این همه دلتنگی و دلگیری مجازی بحثی دیگر است .
شما را به خدا می سپارم اما دلم نمی خواهد هیچوقت شما را درگیر سوتفاهم ببینم .
امیدوارم همه ی مشگلات حل شوند و شما به زودی به تالار برگردی برادر مهربان تالار همدردی .
دوستت داریم اقای ابراهیمی نازنین و خودت هم خوب این را می دانی برای همین ناز می کنی ؟! ما ناز می خریم . برادر . چه اشگالی دارد ؟حرفت دلت را بزن تا بشنویم و بهانه جویی نکن .
به نمایندگی از بچه های تالار آقای ابراهیمی دوستت داریم :227: آقای ابراهیمی دوستت داریم :227:ابراهیمی دوستت داریم :227: آقای ابراهیمی دوستت داریم :227:
-
به مرخصي مي روم
-
RE: به مرخصي مي روم
اعضا تالار همدردي به مرخصي مي روم در اين تاپيك جمله بنويسد
-
آقای ابراهیمی
ممنون که تاپیک پیشنهادی بنده رو ایجاد کردید
ان شاء الله که دوستان عزیز هر وقت خواستند مرخصی برند ، بیان اینجا و اعلام کنند
-
سلام:72::
دوستان عزیز تالار....
تاپیک جالبی اغاز کردید ...
من با اجازه همه شما مرخصی می خوام...
یک یا دو هفته ...
به 3 دلیل:
1)بسیار مشغولیات ذهنی زندگی واقعیم شدید شده و اصلا تمرکز ندارم....بهتره کمی ارامش پیدا کنم....تا بتونم تصمیم بگیرم..
2)داریم به امتحان تخصص نزدیک می شیم و من باید به شدت درس بخونم...:302::303:
3)به طور ناگهانی امار مرگ انفولانزا خوکی 3 تا طی یک هفته اضافه شد و حدود 179 تا به مبتلایان ..منم که پزشک مسئول هستم از فشار کار دارم دیوانه می شم....و شدیدا به ارامش نیاز دارم...( دوستان مواظب باشید :305:)
ان شا الله به محض ارامش خیال باز برمی گردم...............
به قول کارتون ای کی یو سان>: جالب بود نه!!! پس تا بعد....
:73::227:
-
rsrs عزیز، امیدوارم در امتحانتون موفق باشید و با خبرهای خوش هم در مورد امتحانتون و هم در مورد بیمارانتون، برگردین...
:72:
-
سلام من از فردا در تالار نيستم من خيلي ناراحت هستم شنبه در تالار شايد باشم معلوم نيست :72::72:
مرخصي كنسل شد فعلا به مرخصي نمي روم در تالار هستم
-
سلام.
یک حاشیه""" از اقای ابراهیمی تشکر می کنم:73: که قبلا این تاپیک را راه اندازی کرده بودند و ما هم صرفه جویی کرده(عدم ایجاد تاپیک های تکراری) و در همین تاپیک سخن خود را می گوییم.. البته آقای ابراهیمی از بس به تالار لطف دارند که تنها حدود ده دقیقه به مرخصی میروند و زود برمی گردند این را می شود از پست قبلی ایشان متوجه شد:D ""
در بالا به یک حاشیه اشاره کردم اما همینک بدون حاشیه به مدت "یک ماه" به مرخصی می روم.
طرفدار پیشرفت روز افزون شما..:16::16:..عضو کوچک تالار همدردی "نقاب"
-
سلام آقا صابر عزیز
امیدوارم مرخصی خوبی داشته باشید . جایتان این مدت در تالار خالی خواهد بود ، اما مطمئنیم که در پناه خدا سرحال و پرتوان باز خواهید گشت .
سالم و پاینده باشید و ایامتان پر از برکت باد
-
سلام
آخی چه خبر بدی:302:
جدا" که اول صبحی حالم گرفت :302:
حالا فهمیدم دیشب چرا انقد خواب بد میدیدم:302:
آقای صابر بنده از همین الان جای شما خالی شما رو با تمام وجود احساس میکنم ولی تصمیم شما برام قابل احترام و با ارزشه:72:......... امیدوارم هر جا هستید و به هر کاری مشغول ، خداوند مددکارتون باشه و خواهران و برادران تون رو فراموش نکنید و از دعای خیرتون ما رو محروم نکنید.
به امید بازگشت مجدد و موفقیت شما
-
سلام,
مگه دستم بهت نرسه:97:
الان چه وقت مرخصی رفتنه ؛آقای سنگ تراشان شما یه چیزی بگید؛:300:
حالا اگر هم میخوای بری اشکالی نداره؛ فقط لطف کن این آواتار رو عوض کن ؛
-
سلام
آی گفتین آقای کیوان:302:
آقای صابر شما که روانشناسین چرا با روحیه ما اینکارو میکنید ؟؟؟ .....................با دیدن این آواتار حس بدی به آدم دست میده:302:
عوضش کنید دیگه
-
سلام
ای بابا شما دیگه چرا ؟
واقعا وقتی یکی از اعضای خوب و فعال و دلسوز تالار برای مدتی هر چند کوتاه هم از تالار دور میشه کاملا جای خالیش احساس میشه . البته شاید هر کسی برای مدتی نیاز به مرخصی داشته باشه .
آقای نقاب امیدوارم این مدت از این یک ماه هم کوتاه تر باشه و به زودی باز هم شاهد فعالیت های مفید شما برای تالار باشیم.
براتون آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم.
این هم به پاس فعالیت های دلسوزانه شما در تالار.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
اعضای محترم تالار همدردی بدلیل مشکلات شخصی(تحصیل..) به مدت ""یک ماه"" از حضورتان مرخص می شوم و امیدوارم با سپری شدن این مدت یکبار دیگر حضور فعالی در تالار داشته باشم.
سلام
نقاب عزيز انشالله هر چه زودتر با مرتفع شدن مشكلات و گرفتاريهاي تحصيلي خود ، به جمع صميمي دوستانتون بپيونديد.:228: جاي شما هميشه خاليست و منتظر بازگشت مجدد شماييم .:43::72:
-
چه کارشان دارید ایشان اینجوری راحت است . راحت باشید نقاب جان .
من هم از این آواتارا خوشم نیامد
اما قرار نیست که همیشه دیگران از کارهای آدم خوششان بیاید . راحت باشید . :72:
به مرخصی بروید استراحت کنید . نوشیدنی گرم و یا سرد بنوشید . حمام آفتاب بگیرید . کتاب بخوانید . از لحظه لحظه خود استفاده کنید و لذت ببرید . خودتان را هم تا می توانید تحویل بگیرید .
تعطیلات خوبی داشته باشید و خوش بگذرد . اما فقط یک ماه . نه بیشتر . :72:
-
سلام اقاي صابر عزيز جا در تالار خيلي خالي است اميدوارم مرخصي خوبي داشته باشيد جايتان در اين مدت در تالار خالي خواهد بود براي شما ارزوي موفقيت و سربلندي دارم:72::72::72:
-
:302:سلام:
روانشناس تالار که بروند چه می شود...
صابر گرامی جای شما خیلی وقته خالی بوده منتها بالاخره امدید برگ مرخصی را امضا کردید:D
جاتون همیشه سبزه..
خیلی خوبه که برای درس هاتون این همه ارزش قائلید ..من که انگار نه انگار امتحان دارم......:302:
امیدوارم زود زود باز گردید ..حداقل برای تولد آنی عزیز ( 28 آبان ):227: بیاید یک سری بزنید و برید ..خوبه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
بگذار بار دیگر بگویم>> به سلام ها دل نمی بندیم و از خداحافظی ها دلگیر نمی شویم.
پس به ""امید دیدار"".
من جمله زیبای خودتان را برایتان گذاشتم برادر خوبم ..و سخن کوتاه می کنم...
***تبصره: استاد این آواتور خیلی وحشتناکه..:301: ... اگر وقت کردید یک تغییراتی توش بدید....***
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b6e86c7b83.gif
-
حاشیه""کیوان جان بنده قبلا از مدیر گرامی اجازه گرفتم (یک هیچ):D
سلامی دیگر و سپاس فراوان از شما دوستان عزیز که همانند برادران و خواهران خویشتن:: دوستتان دارم.:16::72:
باور فرمایید هر چقدر تلاش کردم آواتار قبلی تغییر نیافت(لج کرده بود) و مبجبور شدم از پیش زمینه فرض ها انتخاب نمایم.(بلاخره هر چی باشه ما اعضا محوریم دیگر)
به امید دیدارتان :300: :122:....کوچکترین عضو تالار
""نقاب""
-
سلام اميدوارم هر چه زودتر باز گرديدبراي تولد خانم اني 28 ابان جشن تولد با شكوه در تالار داريم حتما به تالار سر بزن:72::72:
-
سلام
اقای صابر کار خوبی کردید که آواتارتون و عوض کردید آخه اون یکی خیلی غم انگیز و دلگیر بود:104:
اما اینکی نشون میده که شما مدام در حال تلاش و کوشش هستید:72:
مرخصی خوش بگذره و امیدوارم توی درس و دانشگاهتون موفق باشید:72:
-
سلام:72::
این بار نوبتی هم که باشه گویا نوبت منه ..ولی بر خلاف همه رفتن هام دیگه........
بگذرم...
به واقع از تک تک دوستان تالار خاطرات مختلفی دارم..درس های زندگی اموختم که باید سرلوحه زندگیم باشد...
زندگی پستی بلندی فراوان دارد و من زیاد پستی و بلندی کشیدم...
نامی از کسی نمی برم که انقدر تک تک برایم عزیز هستید که نتوانم هیچ زمان ..هیچ زمان فراموشتان کنم...
مدیر محترم..نقاب..کیوان ..فرشته مهربان..آنی ..شاد ..باران 68..گفتار نیک..موعود..گل مریم..فیلو سارا ..محمد ابراهیمی..لرد حامد..کنجکاو....غزاله....نیلو 55..چشم بارانی عزیز..دیجیتالمن....مسلمان..baby .... امریم...مامفرد..طاهره خانم....بالهای صداقت و مو طلایی کوچولو...
و همه همه تالار..هرکدام درسی به من دادند...
درسی به قیمت تجربیات شیرینشان....
گاهی سر می زنم اگر عمری بود....و حتما برای تولد ها میام....به خصوص آنی جان که 28 آبان هست..
ولی ان شا الله اگر عمری باقی بود نزدیکای عید شاید .......... بازگشتم..
برای منم دعا کنید...
من برای تک تک شما دعا می کنم...
ارزویم تنها یک چیز است چه روزی باز گشتم چه روزی نه .....تک تک شما اعضا...تک به تک در اوج باشید....اوج هر انچه ارزوی امروزتان است....
فعلا خدانگهدار..
خواهر کوچک شما...سارا ( ر )
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gifhttp://www.hamdardi.net/imgup/16901/...3061a47e18.gif
-
سلام
بعد از رفتن آقای نقاب نوبت شماست؟
حالاچرا انقدر طولانی؟
گزینه غیبت رو که هم زدید . شما یکی از اعضای فعال تالار هستید و نبودتون کاملا احساس خواهد شد .
امیدارم که موفق و سربلند باشید .
منتظر بازگشت دوباره شما هستیم .:72::72:
-
سلام؛
سکوت میکنم؛!
و برایتان آرزوی؛سلامتی و توفیق روز افزون؛ منتظر شما میمانیم؛
فقط یه کم زود برگرد؛چون شاید اومدی و من نبودم...............!
گاه سکوت یک دوست معجزه میکند،و تو می آموزی همیشه بودن در فریاد نیست.
-
سلام سكو ت ميكنم برايتان ارزوي سلامتي و توقيق روز افزون منتظر شما هستم فقط زودتر به تالار بر گرد همه اعضا و مدير همدردي دوست داشتي در تالار به شما نياز دارد اميدوارم هميشه سلامت باشيد:72::72::72::72:
-
سلام سارا خانم عزیز
من وقتی اومدم توی این تالار نمی دونستم چه کسانی اینجا هستند ولی حالا یکایک دارید میروید حس می کنم چه کسانی از پیشم می روند
سارا جان
خانم دکتر عزیز واقعا جای خالیت نه تنها در تالار بلکه در دل من و دخترم به وضوح حس خواهد شد :302:
امیدوارم زود زود برگردی دلم واقعا برات تنگ میشه عزیزم به امید دیدار
دعا کن اگه شد :72::72::72:
-
اي بابا اينجا چه خبره؟:54:صابر....رفت سارا هم ميره......كيوان هم حرف از رفتن و ....ميزنه!!!!دلم ميگيره.....:302:
هنوز فيلو سارا و آني و صابر نيومدن بابا همه دارين ميرين!؟؟:302:
-
سلام,gh.sanaگرامی؛
بنده که از حضور پر رنگتر شما خوشحال شدم؛ چون حس میکنم شما از همدردی رضایت بیشتری دارید؛:72:
دوستان به یک استراحت نیاز دارند؛ جای خوشحالیست که این دوره استراحت کوتاه خواهد بود؛
بنده هم به این زودی ها رفتنی نیستم؛تا اعضاء همدردی من رو بیرون نکنند!!!:303:
-
سلام
خانم دکتر عزیز امیدوارم هر جای میرید خدا همواره همراه و مددکار شما خواهر عزیز و دلسوز و مهربانم باشه .:72:
من خیلی به شما زحمت دادمو اوامر شما رو انجام میدم حتما".
منتظر بازگشت مجدد و سرشار از انرژی شما خواهم بود و دعا گوی شما خواهر خوبم.:203:
و اما شما آقای keyvan اولا" که شما خود صاحب خانه اید و تا حالا دیدید مهمون صاحب خونه رو بیرون کنه !؟
بعدشم هیچکس موافق رفتن شما نیست حتی برای کوتاه مدت !:305:
-
ممنون كيوان عزيز...خوشحالم كه فعلا قصد رفتن نداري......خوش باشي عزيز:72:
-
سارا خانم دکتر دهکده همدردی :228:
مرخصی خیلی می چسبد. به شرط اینکه درست از روزها استفاده کنی . موفق باشی . جواب ایمیل پر مهرت را دادم. :72:
-
سلام من براي هميشه از تالار مي روم از خانم موعود و خانم اني خانم فرشته مهربان خانم دكتر ساراخانم نقاب گل مريم خداحافظي مي كنم براي هميشه تالار به من نياز دارد تالار بد شده است با چند نفر اختلاف دارم صندلي داغ مديريت خانم باران است ايشان تجربه از من بهتر است صندلي داغ هدايت مي كند خيلي ناراحت هستم
-
ااااااااا
تازه صندلی داغ رو گرم کرده بودی
بابا چرا همه میرن؟
-
سلام
آقای ابراهیمی داشتیم؟؟ صندلی داغ که بدون شما نمی شه
صندوق پیام های خصوصیتون رو خالی کنید .
-
به خاطر دوست خوبم اقاي كيوان از تالار نمي روم
-
سلام دوستان خوبم:72:
مدت زمانی زیادی نبود که من به واسطه لطف جناب مدیر همدردی و جایزه گرفتن از ایشون تونستم به صورت عضو اصلی توی تالار حضور داشته باشم که همین جا لازم می بینیم از ایشون بی نهایت تشکر کنم و همچنین از تمام دوستانی که خواسته یا ناخواسته به من درس زندگی دادن کمال تشکر رو دارم.
توی این مدت من تونستم دوستای مجازی فهمیده - باتجربه و مهربان زیادی توی تالار پیدا کنم که هیچ وقت فراموش شون نمی کنم
ولی از اونجایی که امتحان کوال من اواخر اسفند ماه هستش و مجبورم بیشتر مطالعه کنم چند وقتی رو به مرخصی میرم و احتمالا برای تبر یک سال نو برمی گردم
پیشاپیش عید غدیر خم رو به همه دوستان گلم تبریک عرض می کنم
ارزوی سلامتی و براورده شدن حاجات همه دوستای گلم رو دارم :203::203::203:
-
چند وقت به مرخصي مي روم
سلام و احترام به همه اعضا تالار من از تالار مي روم اعضا خوب تالار خانم موعود خانم اني اقاي سنگ تراشان اقاي كيوان خانم گل مريم خانم بالهاي صداقت خانم پريوش اقاي نقاب اقاي كنجكاو از همه اعضا تالار اسم بردم خداحافظي مي كنم اميدوارم هميشه سلامت باشيد اميدوارم هميشه موفق باشيدچند وقت به مرخصي مي روم
به اميد ديدار خداحافظ