-
همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم
سلام خدمت همه دوستان. به مشکلی برخوردم که خیلی خیلی مشتاق هستم تا نظرات شما رو جویا بشم.البته قبل از مطرح کردن مشکلم آماری از خودم می دهم تا بهتر راهنماییم کنین:
پسری 27 ساله هستم-
تحصیلات : کارشناسی ناپیوسته که با معدل خوب اخیرا تموم کردم.
مشکل سربازی هم ندارم
کار : منتظر این هم هستم تا اسممو برای 2 سال طرح اجباری آموزش نیروی انسانی اعلام کنن.که ماهی 700تومن درآمدم میشه.البته می تونم همزمان در جاهای خصوصی هم کار کنم.
اعتقادات : تمام اعتقادات مذهبی را قبول دارم.و تا جای ممکن عمل می کنم.
پس انداز خودم : 10 تومن + ماشین
اهدافم برای آینده: قصد شرکت در آزمون کارشناسی ارشد را دارم که همزمان با طرح آموزش نیروی انسانی می خواهم ادامه تحصیل هم بدهم.
شرح ماجرا :
علاقمند همکلاسیم شدم که یکبار از ایشون خواستگاری کردم که به دلیل دانشجو بودن جواب نه دادن.(نداشتن شرایط اقتصادی).
بعد از جواب نه، ارتباطمون فقط از طریق SMS (هر از گاهی)ادامه داره.دختر خانم هم، دختر تقریبا مادیه!اما خانواده خوبی هستند.
از طرفی وضعیت اقتصادی کشور داره بدتر میشه و هزینه ها کمی نگرانم کرده!
1- آیا بعد شروع به کار و قبولی در ارشد(4-5 ماه دیگه) بازم به خواستگاری برم؟
2- از کجا معلوم در این مدت(4-5 ماه) خواستگار خوبی براش بیاد و بله رو بگه
3- به نظرتون تو آب نمک خوابوندن یک پسر کار خوبیه؟اگه از من بدش میاد چرا ادامه می ده!
4- مگه پدر و مادرای ما اول زندگی چی داشتن!البته حمایت خانواده رو هم دارم ولی آخه پول - ماشین - خونه تو بالا شهر و ... تو اول زندگی مهمه که بیشتر برای پز دادن به فک و فامیله!!!
بعد ازدواج دیگه باید با اخلاق - صداقت - تعهد- فداکاری- خداشناسی و... زندگی کرد!
5- اسلام میگه ازدواج کنین از طرفی با این سطح توقعات و گرونی که سیر نجومی داره چه جوری برا ازدواج برنامه ریزی کنم!
خلاصه:پسری هستم که خیلی سخت از کسی خوشم میاد و بعد 6 ماه از جواب نه، هنوز نتونستم فراموشش کنم به نظرتون این ارتباطو از ریشه قطع کنم یا دوباره در آینده از ایشون خواستگاری کنم؟چه راهکاری در پیش بگیرم؟
ازمدیر همدردی و[/b][/align] فرشته مهربان و تمام اعضا خواهش می کنم راهنماییم کنن.ممنون
-
RE: از همه اعضا برای گرفتن یک تصمیم عاقلانه تقاضای راهنمایی دارم
چون شما پسر هستی بهتر می شه به شما مشاوره داد. واقعیت اینه که ببین شرایط تو مثل این می مونه که برای دچار نشدن به یک بیماری ساده دست به ریسکی بزنی که حکم خودکشی روحی تو رو داره. ازدواج بدون داشتن شرایط اقتصادی نسبتا خوب __حالا نه عالی_ تقریبا این حکم رو داره. بسیاری از خانومهایی که قبل از ازدواج تصور می کردند می تونند با شرایط اقتصادی سخت بسازند دیدند نمی تونند!! این دختر خانوم که واضحه دختر نسبتا مادی هست محاله با شرایط معمولی زندگی شما بگذرونه. بهت توصیه اکید می کنم حتی اگر به قیمت چند ماه اشک و ناله شده که همه ما پسرها این دوران رو پشت سر گذروندیم زندگیت روبه سمتی نبر که نه بتونی از تحصیلت استفاده کنی نه خوشخبتی تو زندگیت بیاد. ارشدت رو بگیر، کار دائم داشته باش،یکی دوسال کار کن و همون زمان نامزد کن کسی رو که مادی نباشه.
من با یک دختر خانوم بودم ایشون هم مادی بودند. البته ادعای مادی بودن نمی کردند ولی خب وضعیت مالی خیلی خوبی داشتند که من بعدها فهمیدم. من دانشجوی دکترا بودم استاد نیمه وقت دانشگاه تدریس می کردم ماهیانه 1200-300 داشتم ولی به شکل وحشتناکی تحقیر شدم وقتی فهمیدم ایشون چند نفر رو مدنظر داره و به همه اوکی داده! اوکی که منظورمه در حد جواب من قطعیه و ابراز علاقه!!!
مواظب باش
حضور در این تالار همدردی بهت بینش خوبی می ده. تاپیک ها رو بروبا دقت بخون. ببین مرد بدون شرایط اقتصادی نسبتا خوب، نه احترام داره، نه عزت و نه قدرش دونسته می شه. حداقل باید کار درست حسابی داشته باشه! بدون اینها صبح و شب به تحقیر میگذره. سایر مشکلاتی که می بینی بعد از این قضیه پیش میاد. یعنی تازه که این شرایط نسبتا خوب شد اینقدری ارزش مند می شی که باقی مشکلاتت به چشم میاد.
-
ممنونم.با شما موافقم.زمونه بدی شده.مهم این بود که از ذهنم بیرونش کنم که همین کارو هم انجام می دهم.
بخدا قسم گریه و زاری هم نمی کنم.بابا 27 سالمه.
می دونی نمیشه یعنی امکان نداره پسری بیاد خوشگل باشه خونه داشته باشه ماشین داشته باشه دکتر باشه دوسش داشته باشه با ایمان باشه و...
فقط کمی تو خونواده برام بد شد. ولی تجربه خوبی برام شد.
-
دوست عزیز !
شرایطتت اندکی مثه منه . با این تفاوت که یه سال ازت کوچیکترم . سربازیمم رفتم . دانشجوی ارشد هم هستم . حداقل 4-5 سال هم سابقه کار دارم ولی پس انداز ندارم .
اینو گفتم که بدونی درون من چیه .
من نمی دونم این ارشد چی داره که ول کنش نیستین ؟
با همین لیسانس هم کار پیدا میشه به خدا .
تحمل دو سال درس خوندن رو داری ؟ هدفت برای درس خوندن چیه ؟ دکترا ؟
.
.
منم مثه شما فکر می کردم، بهتره بره تمام تاپیک های منو بخونی .
پدر و مادرهای ما هیچی نداشتن . ولی الان عقده همون نداشته هاشون را که دارن.
در ضمن اگه می خوای کسی رو بگیری که دنبال پز دادن و اینا باشه ، در اشتباهی .
پس ببین که دختره مادی نباشه.
.
من خودم کسی رو نداشتم که بخوام ازش خوشم بیاد یا نیاد.
دوست عزیز!
ازت می خوام اگه اعتقاد مذهیی بالایی داری ، خوبه برو و بررسی کن ، گفتن که خدا کمک می کنه .
منم اول اعتقادم بر همین بود . ولی فکر کنم ایمانم ضعیف شده و الان دیگه اعتقادی ندارم ولی میدونم که اعتقادم درست نیست و هنوز هم توی دلم از خدا کمک می خوام .
وقتی شرایط اقتصادی اینقدر بد شد ، منی که شب و روز به ازدواج فکر می کردم ، دیگه از این موضوع فاصله گرفتم و نیاز شدید عاطفی مو می خوام از راههای دیگه ارضا کنم.
شما هم اعتقاداتت رو قوی کن که مثه من نشی .
در ضمن من نمی دونم خانواده ات پشتیبانت هست یا نه ؟
.
عنوان تاپیکت هم عوض کن ، مبهمه.
-
دوست من اینکه همه چیز روبا هم میخوان حتی اگرخودشون هیچی نداشته باشند بحثش چیز دیگریه. ولی روی مسائل اقتصادی چشم پوشی وجود نداره و لااقل در زندگی مشترک چشم پوشی وجود نداره! باقی مسائل رو کنار میان.
-
انکحوا الایمی منکم و الصلحین من عبادکم و امائکم ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله و الله وسع علیم
مردان و زنان بی همسر را همسر دهید .... و اگر فقیر باشند خداوند از فضل خود آنها را غنی می سازد و خداوند وسعت دهنده و آگاه است.
من انسان زیاد مذهبی نیستم ولی به قرآن اعتقاد دارم.
دوست ندارم قبل ازدواج با 10- 20 نفر دوست و... بشم.این خانواده ها و جامعه و ... مجبور می کنن پسرهای نسبتا خوبی مثل ما گرفتار مشکل بشن.
چند درصد جوونای کشور ما باباشون پول داره؟
چرا از 3 تا ازدواج تو شمیرانات یکیش طلاقه؟بقیه هم طلاق عاطفی!
پول ندارم بدست می آرم. مگه معتادم مگه الکلیم مگه هرزم! گناهم چیه؟!
چرا کسی قدم مثبتی بر نمی داره!چرا همه به گناه دامان می زنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-
نگران نباش! کمترین ضرر رو اتفاقا ما پسرها می کنیم. یک واقعیت انکار ناپذیر اینه که با برابر دانستن جمعیت پسرها ودخترها، شما در 5-6 سال آینده میتونی تشکیل خونواده بدی با دختری که 5-6 سال کوچکتر از شماست ولی این دختر خانومی که به شما جواب منفی داده دیگه خواستگاری نخواهد داشت! اون موقع هست که متوجه می شی کی بیشتر از همه ضرر کرده
-
مهران جان جواب نه داده، دیگه بذاره بره!
چرا تو هر مناسبتی پیام می ده!
آخه من نمی خوام شمارمو عوض کنم! این شمارمو خیلیا دارن!
پیش خانوادم بد شد برام!!!!!!!!!!!!!!!!!
از طرفی یاد گذشته می افتم و تمرکزمو از دست می دم.
-
توی آب نمک خوابوندت پسر گل! سعی کن بفهمی!به نظر من تحقیرش کن و اصلا جوابشو نده. اون لایق تو نیست.
-
امید عزیز هدفم اینه که حین تحصیل هم کار کنم و هم درس بخونم مثل دوره کاردانی!خدا بخواد تا P.HD برم.
خانواده هم تا حد توان حمایت می کنن!دیگه با این سیر صعودی که تورم در پیش گرفته خونه گرفتن هیچی رهن کردن خونه هم امکان پذیر نمیشه.40 - 50 تومن پول رهن به غیر از هزینه عروسی!!!!
بی خیال بشم بهتره!!!!!
فقط می خواستم بدونم من اینجوری هستم یا بیشتر جوونا؟؟!!!
-
دوست گرامی نمیدونم نظرم درسته یا نه ، ممکنه تو آب نمک خوابوندن هم نباشه ، شاید بهتر باشه یکبار دیگه در مورد خواستت باهاش صحبت کنی تا وضعیتت مشخص بشه ، آخه دخترها گاهی جوابشون همونی که میگن نیست
اینکه همچنان بهت پیام میده ممکنه به همین دلیل باشه، علت اینکه گفته " نه " رو ازش جویا شو و بگو چی باعث شد که بگی نه؟
بلاتکلیفی خیلی بده ، اگه بازم جواب قبلیش رو داد خیلی جدی بهش بگو دیگه به هیچ وجه باهات تماس نگیره و این ارتباط نصفه نیمه روتمومش کن. به هرحال اگه قضیه آب نمک و اینها باشه اینطوری خلاص میشی
-
شرایطت برای فکر کردن به ازدواج بد نیست .
از خیلیها جلوتری . و حمایت خونواده رو هم به نسبتی داری .
وام ازدواج هم هست .
بخشی از هزینه ها هم در مراسم عقد و عروسی برمیگرده .
مشکل اینجاس که گفتی دختری که دوست داری 1- جواب نه بهت داده 2- مادی هست .
قیدش رو بزن .حتی اگر بهش برسی پشیمون میشی .
موفق باشی.:72:
نقل قول:
تمام پسرهایی که باباشون 4 تا خونه اضافه نداره و ساپورتشون نمیکنه وضعیتی مشابه و حتی بدتر دارن .
-
یک کمی بگو به چه شکل ازش خواستگاری کردی ؟
چه جوری بهش گفتی ؟
ده خط بنویس
-
سلام.من هم قبلا اینکارو با یه پسر کردم.خیلی هم پشیمونم چون اینکار نهایت بی معرفتیه و بی انصافی در حق یه پسره.دقیقا مثله وضعیت شما بود و من هم هر چند وقت یه بار بهش اس میدادم و حالشو میپرسیدم.هدفم هم هیچی نبود جز تو آب نمک خوابوندن که نشد و بعده 1 سال ازدواج کرد!!
شما خام نشو اگه میخواستت همون اول قبول میکرد الان میخواد همینجوری باشید تا اگه احیانا خواستگار بهتری پیدا نکرد و شما هم وضعیتت بهتر شد بهت جواب مثبت بده.
من یه دخترم دخترا رو خیلی بهتر از شما میشناسم.خیالت راحت باشه که اصلا براش مهم نیستی حتی ممکنه تو جمع دوستاش بهت بخنده و مسخرت کنه(چون اینکارو خودم میکردم).وقتی زنگ زد و اس داد جواب نده کاملا بی محلی کن و هر چند سخته ولی سعی کن بهش فکر نکنی.مطمئن باش مشکل از شما نیست مشکل از اونه که لیاقت دل پاک شما رو نداشته و نداره
-
شاید ایشون درست خواستگاری نکرده ، بهتره الان ایشون بیاد و بگه چه شکلی ازش خواستگاری کرده ، توضیح مفصل بده تا روشن شیم.
-
اینجا چه خبره؟ عزاداریه؟
آقای محترم به نظر من مهم نیست منظور اون خانم چی هست. هر منظوری دارند برای ارامش خودتون بهتره شما رابطه رو قطع کنید و هر وقت احساس کردید امادگی ازدواج رو دارید معیارهای خودتون رو مشخص کنید. بعد از اون به دنبال مورد مناسب با معیارهاتون باشید. اگر این خانم هم اون زمان مناسب و مطابق با معیارهاتون دیدید می تونید از ایشون هم یکبار دیگه خواستگاری کنید.
-
من نمی دونم چه جوری تاپیک عوض کنم.
همکلاسیم بوده.
5 سال ازم کوچکتره
تو حیاط دانشکده ازش خواستگاری کردم.
مادرم با مادرش صحبت کرده تا یک دوره نامزدی 6 ماهه تا 1 ساله تعیین بشه.
بعد منم با خانوادش صحبت کردم.
ولی دیدم روی مادیات زیاد مانور میدن.نتونستن هیچ ایرادی پیدا کنن مادیاتو پیش کشیدن!نه اخلاقی نه رفتاری! بخدا شاگرد اول کلاس هم بودم.
منم قبل اینکه با خانوادش صحبت کنم بهش گفتم که من مشکل مادی دارم ولی بدست میارم.جوونم هنوز.بدنم سالمه.بخدا بدست میارم.
دختر خوبیه. خونواده خوبی داره.شایدم حق دارن!دوست داره! میبینه که دختر عموش دختر دایشش عروسی آنچنانی گرفتن اینم می خواد منم ندارم.لعنت به این پول دارها که این عاداته غلطو تو جامعه ترویج می دن!
خیلی دچار خود در گیری شدم!
-
تو پست بعدیت عنوان جدید تایپیکت رو بنویس مدیرهای سایت عوض میکنن
آقای H.Mمیگم تو آب نمک خوابوندتت چرا قبول نمیکنی؟؟؟؟!!!!ا هیچ جای خواستگاری شما ایراد نداشته کاملا منطقی رفتار کردی.اگه می خواستت بی توجه به مادیات قبول میکرد!انقدر خودتو عذاب نده لیاقت شما رو نداشت .
واقعا فکر میکنی چون دختر عمو و دختر داییش عروسی آنچنانی گرفتن پس منطقیه فقط بعد مادیات براش مهم باشه و با اینکه به نظرت خودت دوست داره بازم بهت جواب منفی بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!بعد ها خدا رو شکر می کنی که نشد
بهش فکر نکن بعد از یکی دو ماه عادی میشه.
بهترین کار اینه که کاملا باهاش قطع رابطه کنی. اصلا اصلا جوابشو نده.شما یه بار تلاشتو کردی و اون نخواسته چرا انقدر بزرگش میکنی!!!!!
-
پیامبرمون میگه خواستگاری اومد که دینش و اخلاقش راضی بودید به وی همسر بدهید.
اصلا ارزش ها شده ضد ارزش و ضد ارزش ها شدن ارزش!
پول شده خدای مردم!اگه پول خوشبختی میاره چرا دومادمون که میلیادره خوشبخت نیست!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا از ساده زیستی داریم فرار می کنیم.چرا از امیالی که خدا بهمون داده با این سیستم خراب محروم شدیم!
مگه من از دختر خانم جهیزیه آنچنانی خواستم که اونا هم اینجوری منو تو تنگنا گذاشتن!
تقصیر خودمم هست. نمی تونم بی خیالش بشم.
سخته!
ترانه خانم قبول می کنم.ولی ذاتم بد نیست نمی تونم بد باشم.
آخه چرا بجای اینکه رو مادیات گیر بدیم بهتر نیست رو اخلاقیات فوکوس کنیم؟
خوب ساده بگیریم.
مگه چی میشه؟
فقط اینکه تحقیر شدم پیش خانوادم ناراحتم.
تو آب نمک خووابیدم.
و اینکه چه جوری بی خیال بشم؟
-
با همه هستم هر کی این موضوع رو می خونه.
از این به بعد وضع جامعه بهتر که هیچ بدتر از اینم میشه.
یه جوری فساد جامعه رو در بر بگیره که موقع ازدواج متوجه بشین که همسرتون قبل شما با 10-20 نفر ارتباط داشته.
فکر می کنین یه پسر یا دختری که سنش بالا میره چه جوری خودشو کنترل می کنه؟اونی که از خدا می ترسه دچار بیماری اعصاب و روان میشه و اونایی بیشترشون (که حتما در جمع ما نیست) که از خدا نمی ترسن میرن دنبال فسق و فجور.
دختر خانوما توجه کنن : اون پسرایی که باباشون پول داره یا میرن از خودشون زن می گیرن یا اصلا مثل بعضی از اطرافیان و دوستان دور من میرن دنبال فسق و فجور.اصلا ازدواج نمی کنن!!!!!!!!
هممون معیارامونو اصلاح کنیم.اولویتامونو تغییر بدیم.باورامونو تغییر بدیم.
اولویتهای خوبیو تو جامعه ترویج بدیم.
هممون می بینیم که گرونیه!طلا و مسکن و...
هممون می بینیم که جامعه رو دو رویی در بر گرفته!
هممون می بینیم که سن ازدواج داره بالاتر هم میره!
هممون می بینیم آمار طلاق داره بیشتر میشه!
هممون می بینیم که طلاق عاطفی سیر صعودی داره!
به خودمون بیاییم.از خودمون شروع کنیم.
ساده بگیریم مگه چی میشه!
مگه چی میشهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه!!!!!! !
-
ببخشیدا ولی من نفهمیدم مشکل اصلی شما چیه؟
1.نداشتن شرایط ازدواج؟
2.مادی بودن دختر خانوم؟
3.تحقیر پیش خانواده؟
فکر کنم هر کس داره حرف دل خودش رو میزنه.اونوقت این بنده خدا این وسط تصمیم بگیره.
مورد اول با دوم یکی نیست شما کلا منبع درآمد ندارید در حال حاضر؟ بعد ایشون خودش گفته عروسی مثل فلانی؟
و وقتی میرید خواستگاری توقع جواب رد رو هم داشته باشید اینکه تحقیر نیست.
اگرم بی دلیل خودتون امیدوار بودین که بازم خودتون باید تکلیفتون رو مشخص کنید.
آیا مستقیما و بدون تعارف شرایطتتون رو گفتین؟
اگه درست متوجه نشدم شما درستشو توضیح بدین لطفا
-
ما طرح (اجباری) داریم باید 2 سال طرح بگذرونیم.700 تومن هم می دن.ولی از هیچی که بهتره و تا آخر عمرم اینجوری نمی مونم.حتی می تونم تو یه سازمان خصوصی هم همزمان کار کنم.ولی جوابشون نه شد!
کاش همون اول که شرایطمو بهش گفتم منو پیش خونوادش نمی کشوند و منم با خونوادم مطرح نمی کردم. به این می گن تحقیر شدن.
شاید از نظر من مادیه و مادی هم نباشه!آخه تو رو بخدا من خونه تو الهیه از کجا بیارم!مگه با این مقدار درآمد میشه اونجا خونه رهن کرد؟پیش کشیدن عروسیه آنچنانیه دختر دایش و ... پیش من و با آب و تاب تعریف کردن یعنی مادی بودن!باورهاش اشتباهه!البته خود دختر خانم سطح خونوادگیش معمولیه!ولی چون یکم کمالات داره نمی تونه به من راضی بشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.M
داداش سلام
تو اینجوری نیستی
مثل خودت زیادن
من . امید . خودت و .....
داداش دیگه معیار ها عوض شده . الان خوب بودن و پاک بودن دیگه معیار خانواده ها نیست
دیدم به چشمم که می گم .. الان به یه پسر ناپاک و عوضی خیلی راحت تر زن می دن تا به یه پسر پاک
خدا لعنت کنه خانواده هایی رو که چوب لای چرخ ما پسر های پاک می ذاره و نمی ذارن ازدواج کنیم
-
دو تا موضوع مختلفو با هم یکی کردین که چی؟
یعنی اگر وضع مالیتون خوب بود با این تفکر مادی مشکلی نداشتید؟؟:324:
-
من با تفکر مادی کاملا مخالفم.اگر تفکرات مادی خوب بود هیچ موقع انبیا و امامان ما ساده زیستیو در پیش نمی گرفتن.
در ضمن 90% جامعه ما متوسط یا زیر خط فقر!آخه من موندم این دخترا چه جوری می خوان از بین اون 10% پسری که خودشون نه بلکه پدرشون صاحب ثروته، عشقه آیندشونو که خوشگل خوش تیپ دکتر با ایمان و... پیدا کنن!
هر کی تو فامیل دیدم که پول داشته یا بعدا پول دار شده زندگیش به قهقرا کشیده!
پول به اندازه نیاز و معقول خوبه!
قرآن میگه : و ماالحیوة الدنیا الا متاع دنیا جز کالایی بی ارزش نیست.
البته نمونه های عینی و مصداق اونو هم می بینیم.
روزی می رسه که دیگه ازدواج میشه یک رویا و زنا و خودارضایی و چشم چرانی و ... که هم اکنون هست با شدت بیشتری ادامه پیدا می کنه.و انسانیت می شود = 0
خانم یلدا به حرفم می رسین.
اندکی صبر...
-
دوست من
شما الان فقط همین دختر رو گذاشتی جلوت و داری کل جامعه رو با رفتارهای خانواده ایشون عمومیت می بخشی.
خب دوست من این درست نیست .
منم همون اول بهت گفتم منم مثه خودت طرز تفکرمه .
اما موضوع اینه که تو گیر دادی به یه دختر خاص ولی من اصلا دختر خاصی رو مد نظر ندارم .
من تازه یه بار هم خواستگاری نرفتم .
اما می خوام بگم که من فکر نمی کنم تمام خانواده های ایرانی ، دنبال دامادی در اون 10 درصدی که تو ادعاشو داری باشن.
بالاخره خانواده هایی هستن که با بعضی از شرایط ها کنار میان .
.
اما منم یه روزایی مثه تو داغ بودم ، برو تاپیک های منو بخون.
منم میدونم خدا درست میکنه ، فراهم میشه ، و هزار تا داستان از معجزه های دیگه .
ولی شما باید بری با خانواده ایی وصلت کنی که شرایط مادی شون و طرز تفکرشون با تو شبیه باشه .
نه اینکه دختری رو انتخاب کنی که اینقدر شعور نداشته باشه که عروسی آنچنانی فلان فامیل رو پرچمی کنه برای نپذیرفتن تو .
خب قبول کن شعور ندارن دیگه .
یا اصلاً نمی خوانت .
.
بگرد دنبال دختری که باهات بسازه نه دختری که اول زندگی دنبال عروسی آنچنانیه.
عروسی خوبی براش گرفتی ، ماشین هم می خواد ، طرحتو چبکار می کنی ؟
خونه خوب می خواد . اینا مادی ان . به خدا خوب کاری دارن می کنن که همین اول دارند این حرفها رو بهت می زنن.
بشین خودت قضاوت کن .
.
تو اعتقادات درسته ، خوبه . اما اینا رو که نمیتونی بشونیشون پای منبر خودت که !
بشینی از قران و احادیث براشون بگی !
.
پس اگه عوض نمی شن ،یه تجدید نظر اساسی بکن .
.
در مورد در نمک خوابوندنت ، اول فکر کردم بد خواستگاری کردی . یعنی سبکت خراب بوده . حالا که دیدم با خانواده رفتی . دقیقا برای منم معلوم نیست . شاید احساس تنهایی می کنه دختره !
.
.
.
در ضمن وقتی بهت گفتم عنوان جدید انتخاب کن ، یعنی همین جایی که داری می نویسی ، دقیقا همین جا که می خوای جواب منو بدی ، یه عنوان خب ذکر کن تا مدیرا بیان و عنوانت رو عوض کنن.
-
دوست من یک تاپیک باز کردی که درد دل کنی یانتیجه بگیری؟ چرا باورت نمی شه اون خانوم شما رو داره سرکار می ذاره و تحقیر و نابودی شخصیت شما 1 درصد هم برای ایشون ارزش نداره؟ شما تصور کردی راجع به نعوذبالله دختر فاطمه زهرا صحبت می کنی که اینقدر برایت عجیبه که تو آب نمک بخوابونه؟ عزیز دلم ازدواج الان کاسبیه! اصلا من هیچی یک دختر خانوم که اتفاقا به نظر من جز دخترهای ساده این روزگاره که اومده اعتراف کرده گفته که من تو آب نمک خوابوندم و مسخره هم می کردم!
اولین کار اینه که یا بی خیال ارشد می شی فعلا و یک سال کار می کنی و بعد میری دست یک خانوم که مطمئن میشی مادی نیست و صداقت داره رومی گیری می بری داخل زندگیت.اما همون خانوم هم نمیتونه توی یکزندگی سخت بیاد.
اگر دختر قبلی تحقیرت کرددده دلت رو شکسته تو نگران این نباش که چه اتفاقی سر اونها میفته خدا بزرگه عزیز. از مسیری که حتی تصورش رو نمیکنی زندگیشون رو به نابودی ولجن می کشونه. دختری که با من اون کارو کرد الان 30 سالشه میلیاردره ولی یک خواستگار نداره! از دوست صمیمیش فهمیدم. دچار مشکلات حاد خونوادگی شده. پسرها یا دخترهای که دید ابزارگونه به کسی در زندگیشون داشتند چوبشو می خورند واین قضیه حق الناسیه که خداوند هم نمی تونه ببخشه. وعده خداوند حقه گلم!
-
همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم.
عنوان تاپیک : همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم.
ممنونم.
اشتباه کردم.من فکر می کردم هممون مسلونیم.اون خانواده هایی که مد نظر شماست معدوده البته اونا هم بد شدند.
من انسان زیاد مذهبی هم نیستم.از هرکی که (تظاهر) به مذهب می کنه هم بدم میاد.
ولی اشتباه کردم.اشتباه کردم.دیگه خیلی حواسمو جمع می کنم.
ولی حرفام تو جامعه واقعیت داره.90%
از شما و همه که به حرفهای دلم گوش دادید ممنونم خیلی سبک شدم.
اشتباه کردم.دیگه ادامه نمی دم.نه به SMS هاش جواب می دم و نه وسوسه می شم خودم S بزنم.شایدم خطمو عوض کنم.بالاخره دل هر چقدر هم تابع عقل باشه بازم خطا پیش میاد.
قسمت نبوده.
ممنونم آقای امید و مهران عزیز و همه دوستان.
-
حالا مادی بودن هم بد نیست. ولی بهترین حالت نیست.
بدترین چیز عدم صداقته یک دختره. بدترین چیز! این دختر یک حیوون بوده عزیز. بذار بره گم شه. نظر منو بپرسی بعد از یک مدت اگر جوابشو ندی از فرط حسادت دیوانه می شه.
-
برادران محترم!!
این دختر خانم را یکراست راهی جهنم کردید. انواع و اقسام صفات خوب و بد را بهش نسبت دادید.:163:
دوست عزیز، شما از کسی به طور رسمی و از طریق خانواده خواستگاری کردی و جواب "نه" مشخص و صریح به شما دادند. ادامه رابطه با این خانم صلاح نیست.
در مورد شرایط شما، فکر می کنم وقتی شرایط شغلی تون مشخص شد به ازدواج فکر کنید. بهتر هست که یک مقدار روی کار و درآمد تمرکز کنید و سریعتر خودتون را برای ازدواج آماده کنید. هستند دخترهایی که با شرایط مادی پایین تر هم ازدواج کنند. فعلا به جای ادامه تحصیل روی کار و بهبود اوضاع اقتصادیتون وقت بگذارید.
اگر امکانش هست پس اندازتون را سرمایه گذاری کنید.
متاسفانه به خاطر شرایط بد بسیاری از ازدواجها خانواده ها مجبورند روی جنبه های مادی و قابل سنجش بیشتر مانور بدهند تا اگر به مشکلی برخوردند، حداقل از این طریق بتونن دخترشون را کمک کنند یا بهتره بگم نجات بدن.
با این شرایط اعتیاد به مواد عجیب و غریب، درخواستها و سلایق غیرطبیعی آقایون در روابط جنسی که با اینترنت و ماهواره و ... گسترش و شدتش بیشتر شده، انواع بیمارهای عصبی و روحی روانی که متاسفانه در ابتدای امر مخفی کاری می شه و بیان نمی شه و بعد از اون هم خدا بده الی ماشالله خیانت به شکلهای مختلف!! از مجازی تا حقیقی ...
-
صدالبته! به نظر من هم معیارهای مادی الان مهمترین معیارهاست و خود شخص من اگر این معیارها رو کامل داشته باشم (البته تا حدود زیادی دارم ولی دارم از ایران می رم) ازدواج می کردم، اصلا برام مهم نیست باقی مسائلی که توی این سایت عنوان می شه! خانم اخلاق من رو فهمید بعدش خواست می مونه نخواست ننگ طلاق رو تحمل می کنه می ره! نه معتادیم، نه نه فحاش، نه دروغگو، نه پست نه خیانتکار! خانوم رو معیار مادی انتخاب کرده قرار نیست باقی چیزهای مثبت زندگی رو هم باهاش داشته باشه!
منت داشت می مونه نداشت یا علی!
-
فقط یک سواال دارم که جواب قانع کننده ای برای آن پیدا نکرده ام:
چرا تو جامعه ما ازدواج که اینهمه خدا بهش سفارش کرده و از نظر قانونی عرفی مورد پسند، اینهمه سخت شده و ارتباط با نامحرم و روابط نامشروع که مورد لعن خداونده و از نظر قانونی جرمه و شلاق و زندان داره مثل آب خوردن شده؟
از یک طرف شرایط نسبتا بد اقتصادی خودم و جامعه وفزونیه توقعات باعث شده نتونم ازدواج کنم و از طرف دیگه بخاطر اعتقاداتی که دارم نمی توانم با شخصی ارتباط خارج از امر خدا برقرار کنم!هر چی ندارم بدست میارم.کار کردم ماشین خریدم.10 تومن هم پس انداز کردم.مگه از آسمون باید برا من پول بباره!
منم دلم می خواد از راه حلالش دست یکیو بگیرم منم دوس دارم با یکی درد دل کنم و... آخه حرف دلمو به کی بزنم. آخه تقصیر من چیه که تو یه خونواده فقیری بدنیا اومدم!تقصیر من چیه که در کشوری بدنیا اومدم که شرایطش روز به روز بدتر میشه!
قرآن دروغ نیست. من از آخرت می ترسم آدم به گناه می افته! آدم دلش همدم می خواد!نیازه! نیاز!!!!!!!!!!!!!!
من از کار کردن و پذیرش مسولیت هیچ ابایی ندارم.و قبول دارم که لیس لالانسان الا ما سعی : جز تلاش برای انسان چیزی نیست!ولی آخه همین دخترای خوب هم بد شدند.همین خونواده های خوب هم بد شدند.یعنی مجبورند بد بشند.
اه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
-
ببین این وضعیت اون چیزی هست که وجود داره! عصبی کردن خودت فایده ای نداره.
صبور باش. ارشدت رو بی خیال شو فعلا. برو سر کار. یک سال کار درست حسابی پیدا کن ماهی 1 تومن داشته باشی لااقل. بعد با یک دختر بساز وارد زندگی مشترک شو. کسی که لااقل براش مهم نباشه کجای شهر زندگی می کنی یا عروسیش کدوم تالار باشه!ولی انتظار اینکه بگی دختره باید با نداری بسازه خنده داره در جامعه امروز! ببین مرد مهمترین خصیصه اش بحث اقتصادیه. اون نباشه باقیش هیچی ارزش نداره!
فقط صبور باش. ما هم تحمل کردیم تو هم بکن.
-
مهران جان کی گفتم با نداری باید بسازه!
1000 بار هم گفتم بازم می گم هر چی ندارم بدست میارم.
مگه همیشه تو این موقعیت می مونم.خیلی پر رو تر از این حرفا هستم.تا آخرش می جنگم.
چشم خودمو دیگه عصبی نمی کنم. حرفه برادر بزرگمو گوش می کنم.صبر می کنم.
فقط می خواستم اگه کسی می تونه این حرفامو هم یکی به خدا هم برسونه!ممنون می شم.
شب خوش
-
خب جمع پسرونه اس! (البته خیلی خوبه دارم با روحیات عجیب اقایون هم آشنا میشم!!!!!!)
دوستان عزیزی که القاب قشنگی چون "حیوان" و... را از پشت مانیتور برای دختری که تا به حال ندیدید تجویز میکنید! اندکی تحمل، مقداری صبر و کمی تفکر قبل از تایپ کلمات لطفا!!!
تصور نمیکنم این الفاظ دردی از دوستمون دوا کنه.
آقای HM شما رفتید خواستگاری (خیلی معقول و از راه درست،) و بعدش هم بنا به هر دلیلی جواب نه شنیدید، همین!
اگر مطرح شدن خواستگاری اون هم در جمع خودمانی مثل خانوادتون و بعد شنیدن نه (به هر دلیلی) اسمش میشه تحقیر، باید ازتون خواهش کنم که مقدار در دیدتون تجدید نظر کنید! چون از این "نه" ها در زمینه های مختلف (ازدواج، کار، زندگی، فرزند و....) بسسسسسسسییییار خواهید شنید!!!
یه "نه" این طور شما رو بهم ریخته که آب پاکی رو میریزید روی دست 90% از افراد جامعه تون؟
خب پس رو راست بهت میگم منتظر یکی از همون 90% هم باش! چون نگاه شما اونقدر برفکی و آمیخته با بغض از رنجشی بیهوده است، که اون زلالی و تیز بینی و صبر رو نداره تا یکی از اون 10% به زعم شما (که البته به نظر من بسیار فراتر از آمار شماست) رو پیدا کنه.
این خانوم رو فراموش کن! حداقل در حال حاضر
به خودت زمان بده تا به شرایط عادی بر گردی و عزت نفس یه کوچولو اسیب دیده ات احیا بشه
و از همه مهمتر اگر واقعا به سخنان پروردگارت که در پست هات نوشتی اعتقاد داری، توکل داشته باش! خیلی بیشتر از اینی که الاآن داری
موفق باشی:72:
-
دانوب جان، شاید بنده متوجه نمی شوم به چنین سبک انسانی غیر از حیوان چه لقبی برازنده هست:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.M
بعد از جواب نه، ارتباطمون فقط از طریق SMS (هر از گاهی)ادامه داره.
3- به نظرتون تو آب نمک خوابوندن یک پسر کار خوبیه؟اگه از من بدش میاد چرا ادامه می ده!
پسر پیشنهاد داده، دختر نه نگفته! گذاشته بیاد مطرح کنه! بعدتوی خونواده رد کردند دوباره دختر قطع نمی کنه!
احساس توی آب نمک خوابیدن احساسی نیست که به هر کسی دست بده! دختری که بگه نه، دیگه دلیلش برای ادامه رابطه هر چند محدود چیه؟ همه ما اینقدر بزرگ شدیم که بفهمیم به خواستگاری هر دختری که می رویم میتواینم بله یا خیر بگیریم! ولی اینکه به این سبک رفتار شود رو شما اسمشو چی می ذارید؟
حتی یکی دیگراز کاربران به اسم TARANEH89 گفتند که این دختر شما رو در آب نمک خوابونده.
هرچند البته ماشالله چیزهایی که ما در جامعه امروز می بینیم(ارتباط عاطفی( و نه معمولی) همزمان با چند پسر به منظور انتخاب یکی از آنها!!!) اینقدر زیاد شده که دوستمون تصورشون اینه که با یک فرشته در ارتباط هستند.
البته به هر حال خدایی وجود دارد که ماورای تصور انسانهاست و مکر انسانها را در زندگیشان باز می تاباند!
-
ببینید دوستان
اصلا در آب نمک خیسوندن کسی کار درستی نیست
نه دختر ،پسر رو تو آب نمک بخیسونه
ونه پسر ، دختر رو
من یک توصیه به پسرها و دخترهای عزیز دارم
تکلیف خودتون رو از همون اول با طرف مشخص کنید و بعد اگه اوکی هستید ادامه بدید
اگر اوکی نیستید دیگه تمومش کنید و وابستگیهای الکی ایجاد نکنید
لطفا هم آقایون همون اول تکلیف رابطه رو روشن و واضح کنند و هم خانومها
یاحق
-
من تجربه بسیار بسیار تلخی از این موضوع دارم که روی روند نگرش من به خانومها اثر فوق العاده منفی گذاشته. البته نتایج این رفتار خانوم (که حتی اجازه قطع ارتباط رو هم به من نمی دادند و من رو درگیر عذاب وجدان هم کرده بودند علاوه بر ابراز عاطفه و عشقی که به من می کردندولی بعدش فهمیدم همزمان با چند نفر این کارو میکنند) در زندگی شخصیش هم بوجود اومد. من تمام موضوع رو به پدرش گفتم و تمام اس ام اسها رو هم همینطور! ضمن اینکه به خواستگارهای دیگرش هم گفتم و الان دختر در مرز 30 سالگی بدون خواستگاره! طبیعتا نتایج بدتری هم در انتظارش هست! هرچند ضربه عاطفی وحشتناکی خوردم ولی این اتفاق در زندگی خود شما هایی که در آب نمک میخوابونید اثر می ذاره! "سوی ما آید نداها را صدا"
-
من اینجوری که چند تا آیه حدیث نوشتم برا بعضی دوستان نسبت به شخصیت من سو تفاهم پیش نیاید. من پسر زیاد مذهبی نیستم ولی بالاخره وقتی می میریم بالا سرمون قرآن می خونند سر سفره عروسی قرآن می ذارن بالاخره وقتی مهریه تعیین می کنند قرآن می ذارن بدون اینکه هم خود دختر و پسر و هم خانواده ها به مفاهیم قرآن آشنا باشن.دوست داشته باشیم نداشته باشیم بد باشه یا خوب باشه هممون مسلمونیم و شیعه هستیم کاری به بقیه مسال ندارم.
دانوب عزیز من پذرفتم.نمی دونم چرا تعصب دختروونه باعث شده که نمی تونین واقعیت های جامعه رو بنینید.مگه رفتم خودکشی کردم.مگه مثل قدیم باهم SMS داریم.مشکل من فرهنگ و باورهای غلط تو جامعه است!ااین خانم نشد بقیه هم مثل این!بیشتر خانم ها البته همه خانم ها یی که خداوند کمالاتی از قبیل زیبایی، پول بابا، و... داده دارن، جولان می دن.حتی این خانوده های مذهبی هم بد شدند!
از همه اعضا خواهش می کنم یه جستجویی به آمار طلاق بندازن تا یقین پیدا کنیم وضع جامعه چه جوریه!یه نگاهی به اطرافیان و فامیلای خودمون بندازیم تا طلاق عاطفیو با آمار 100% نه 90% ببیننیم.همین دختری که به من نه گفت فردا پس فردا گیر پسری می افته که نه خدا رو می شناسه و نه بنده خدا رو!
ممنونم از همتون.این خانم به درد من نمی خورد.بعدا هم دوباره به خواستگاری برم به مشکل بر می خورم.ولی[size=x-large] از همه دخترا خواهش می کنم بخاطر نداشتن خواستگار یا چشم هم چشمی یا عقده ها یا مطرح شدن در خانواده، با غرور و شخصیت و آبروی یه جوون بازی نکنن.همون اول بگو نه.
الکی خوشبین بودن دردی درمان نمی کنه.خودمون اصلاح کنیم.خودمو می گم.مجرد ماندن من یا امثال به سود هیچ کسی نیست.
در همین جا باورهای خوبیو مطرح کنیم.خودمون هم این باورها رو در خودمون نهادینه کنیم.در غیر اینصورت.....
مهران عزیز میدونی چی می کشم.خودت کشیدی!
من بار اولم بخدا از دختری خواستگاری کردم.
خیلی عذاب کشیدم.
خیلی سخت بود برام.خیلییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییی
خداوند لعنت کنه هم دختری و پسریو که چند جانبه کار می کنن.
بخدا این روش شوهر پیدا کردن نیست.
-
سلام آقای H.m
شما که توی حرفاتون گفتین به خدا و وعده هاش ایمان دارین، پس چرا به خودش توکل نمیکنین؟
کی گفته اکثر دخترها و خانواده های مذهبی بد شدن؟ خانواده ای که شما را با همه ی خصوصیات خوب فقط به خاطر سطح مالی متوسط رد میکنند مذهبی نیستند. دختری را می شناسم که زیبا و مومن است خانواده ای با سطح مالی خوب دارد. به خاطر زیبایی و متانتش خواستگاران زیادی داشت اما همه شان را به خاطر ایمان و عقاید رد میکرد. خواستگارانی که بعضی هایشان بسیار پولدار بودند! این دختر به پسری بله گفت که از نظر اخلاق و ایمان در خانواده شان زبانزد بود اما سربازی نرفته بود، کار نداشت و سرمایه ی بسیار کمی داشت فقط در حد گرفتن مراسم عروسی. اوایل زندگی از حقوق ناچیز دختر زندگی را می چرخاندند اما پسر هم بسیار باجربزه و کاری بود و بعد از چند سال صاحب خانه شدند. انقدر این زوج خوشبختند و انقدر پسر خوش اخلاق و باایمان است و عاشقانه زنش را دوست میدارد که همه به زندگیشان غبطه میخورند حتی کسانی که به خاطر شرایط مالی پسر، دختر را برای انتخابش سرزنش میکردند. هم دختر و هم پسر برای ازدواج و پیدا کردن همراهی خوب به امام رضا متوسل شده بودند و ازدواجشان کاملا سنتی بود.
فکر اون دختر را از سرت بیرون کن و خطت رو عوض کن و برای ازدواج از خدا کمک بخواه و به ائمه توسل کن. الان هم که محرمه و امام حسین کشتی نجات. به خانواده هم بسپار برایتان دنبال دختر خوب باشند چون آنها احساساتی نمیشوند و با عقل برایتان تصمیم می گیرند. به خاطر شرایط مالی بهتر ازدواجتو به تاخیر ننداز. آنوقتی بیشتر آرامش داری که کنار شریک زندگیت پیشرفت کنی. اولش سخته ولی گشایش و برکت به زندگیتون میاد. وعده ی خدا حقه. فکر نکن همه ی دخترها هم مثل اون دختر هستند. در دو ماه گذشته من شاهد عروسی ها و عقد کنان های زیادی بودم که بسیار ساده برگزار شده بود و مهریه ها بسیار پایین بود. در چند تا از موارد مهریه ی دختر خانم 14 سکه بود و آقای داماد شرایط مالیش کمتر از شما بود. نا امیدی از شیطانه، به خدای بزرگ توکل کن و در این محرم توسل به ائمه کن.
انشاالله بعد از محرم شاهد خبرهای خوبی از شما باشیم.