-
چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید داغونم
سلام خدمت همه ی دوستان
دختری هستم 25 ساله،تازگی ها به واسطه یکی از اقوام با آقایی آشنا شدم،حدودا 5 ماهه
حرفایی که میخوام بزنم شاید با حرفای همه ی اعضای این سایت فرق داشته باشه،مشکل من با خودمه نه کسی دیگه،من اعتماد به نفسم واقعا صفره این مشکلمم به ظاهرم برمیگرده زشت نیستم اتفاقا خیلیا بهم گفتم چهرت بانمکه یا خیلی خرفای تحسین آمیز و امیدوارکننده دیگه ولی من با این حرفا راضی نمیشم
مشکل اصلی من اینه که چند نفر بهم گفتم شونه های پهنی دارم این قضیه خیلیییییییییی خیلیییییییییییی عذابم میده،احساس میکنم اگه اینجوریه پس اندامم پسرونه اس دیگه،پس چه زیبایی و جذابیتی میتونه واسه یه پسر داشته باشه،من سر این قضیه واقعا از ازدواج میترسم چون مطمئنم اونقدر آدم حساس و ضعیفی هستم که اگه همسرمم این فکرو راجعبم میکنه دیگه تمومه،داغون میشم،همیشه فکر میکنم همسر آیندم از ازدواج با من پشیمون میشه:316:
این مشکل 5-6 ساله منو عذاب میده ولی الان که به سن ازدواج رسیدم واسم شده معضل،من واقعا دچار افسردگی شدم هیچ هدفی هیچ انگیزه ای تو زندگیم ندارم،فکر میکنم هیچ مشکلی به اندازه ی مشکل ظاهری نمیتونه یه دختر عذاب بده شایدم من زیادی حساسم شما راهنماییم کنید،لطفا
-
RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید داغونم
عزیزم نباید توی این انجمن سوالتو مطرح میکردی اینجا مخصوص مقالاته.
ار مدیران بخواه که تاپیکتو جابه جا کنن یا یه تاپیک دیگه در یه انجمن مناسب با مشکلت مثلا سایر سوالات مربوط به ازدواج مطرح کن.
ولی به نظر من باید در انجمن روانشناسیه عمومی و طرح مشکلات فردی مشکلتو بنویسی.
الهام جان شونه های پهن در کشورهای اروپایی نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست و باعث میشه که کمر باریک تر نشون بده و اندام خانم هارو زیباتر میکنه.
-
RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید داغونم
اتفاقا دنبال این انجمنی که میگین گشتم ولی پیداش نکردم!
شاید اینجوری باشه پریا جان ولی متاسفانه من دارم اینجا زندگی میکنم،جایی که خیلیا با دیدن کوچیکترین ایرادی تو ظاهر یه نفر اگه به روش نیارن تو دلش میمونه،شاید اگه خیلیا اینو بهم نگفته بودم منم واسه خودم مهر تائید روش نمیزدم و اینجوری خودمو دست کم نمیگرفتم.
خیلی خیلی ممنون عزیزم
-
چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید
سلام خدمت همه ی دوستان
دختری هستم 25 ساله
حرفایی که میخوام بزنم شاید با حرفای همه ی اعضای این سایت فرق داشته باشه،مشکل من با خودمه،من اعتماد به نفسم واقعا صفره این مشکلمم به ظاهرم برمیگرده،زشت نیستم اتفاقا خیلیا بهم گفتم چهرت بانمکه یا خیلی خرفای تحسین آمیز و امیدوارکننده دیگه ولی من با این حرفا راضی نمیشم
مشکل اصلی من اینه که چند نفر بهم گفتم شونه های پهنی دارم این قضیه خیلیییییییییییی خیلیییییییییییی عذابم میده،احساس میکنم اگه اینجوریه پس اندامم پسرونه اس دیگه،پس چه زیبایی و جذابیتی میتونه واسه یه پسر داشته باشه،من سر این قضیه واقعا از ازدواج میترسم چون مطمئنم اونقدر آدم حساس و ضعیفی هستم که اگه همسرمم این فکرو راجعبم بکنه دیگه تمومه،داغون میشم،همیشه فکر میکنم همسر آیندم از ازدواج با من پشیمون میشه:316:
این مشکل 5-6 ساله منو عذاب میده ولی الان که به سن ازدواج رسیدم واسم شده معضل،من واقعا دچار افسردگی شدم هیچ هدفی هیچ انگیزه ای تو زندگیم ندارم،فکر میکنم هیچ مشکلی به اندازه ی مشکل ظاهری نمیتونه یه دختر عذاب بده شایدم من زیادی حساسم شما راهنماییم کنید،لطفا
-
RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید
داشتم برات آدرسشو میذاشتم که دیدم انجمنو خودت پیداش کردی.
الهام جان خیلی از خانم ها توی همین ایران میرن بدن سازی که شونه هاشون از کمرشون پهن تر بشه.
بعضی از لبلاسا مثل دکلته با شونه های پهن قشنگتره.
شاید باسن و پاهات خیلی ظریفه که حس میکنی شونه هات پهنه.اگر بری بدن سازی اندامت متناسب و خیلی زیبا میشه.
اگرم واقعا اذیت میشی توی مهمونی ها میتونی موهاتو جوری آرایش کنی که شونه هات دیده نشه.توی خیابون و مکان های عمومی هم لباس هایی انتخاب کنی که شونه هاتو خیلی نشون نده.
-
ممنون از راهنماییت
یه چیزی میگم ناراحت نشو ولی نفست از جای گرم درمیاد عزیزم،این حسو که ظاهرت مثل پسرا باشه رو تجربه نکردی،باورت میشه خیلی وقتا از جلوی آینه رد شدم و گریه ام گرفته؟
نه اتفاقا پایین تنمم تقریبا پره،به خونواده ی مامانم رفتم که اینجوریم:302:
همه ی حرفایی که گفتی درست ولی بعد از ازدواج چی؟با اینکارا از همسرمم میتونم این مشکلو بپوشونم؟ نمیشه دیگه!
-
سلام،
مسئله ی اول این هست که باید ببینید شونه های شما واقعاً پهن هستند یا نه. چون اینطور که توضیح دادید ظاهراً خودتون متوجه پهنی شونه ها نشده بودید و تنها حرف چند نفر از اطرافیانتون شما رو به فکر وا داشته. پس اول از همه اعتماد به نفستون رو زیاد کنید و نگذارید حرف های دیگران اینقدر شما رو به هم بریزد.
و مسئله ی دوم حتی اگر واقعاً شونه های شما پهن باشد، به عنوان یک پسر می گویم که این مسئله سلیقه ای هست. شاید پسری بپسندد و شاید پسری نپسندد. به نظرم جای نگرانی نیست و زیبایی ظاهری فقط پهنای شانه نیست و مربوط به فاکتورهای زیادی می شود.
موفق باشید.
-
ممنون از جوابتون آقای hamed65
خب اینکه پرسیدین واقعا اینجوری هستم یا نه،قکر میکنم آره نه خیلی شدید ولی تا حدی درسته شونه هام پهن تر از بقیه خانماس،اینکه از حرف بقیه متوجه شدم بخاطر این بوده که تا 6-7 سال پیش بچه تر بودم و به این چیزا توجه نمیکردم
حالا یه سوال:بدون توجه به شرایط من جواب بدین،شما گفتین سلیقه ایه،واقعا پسری هست که شونه های پهن تر از حد نرمالو بپسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
با پست 2 موافقم. مدل ها با شونه های پهن خیلی هم قشنگ تر هستن. اما در مورد ازدواج دلیلی نداره ناراحت باشی. چیزی نیست که پنهان باشه و از روی لباس هم معلومه. اگه با کسی ازدواج خواستی بکنی خود پسر می بینه دیگه و نخواد ازدواج نمی کنین. اما راستش فکر می کنم ما دخترا به خودمون زیادی سخت می گیریم توی ظاهرمون. نمی دونم دقیقا چرا. پس نگران بعد ازدواجت نباش. مشکلی پیش نمیاد. چون دیده دیگه و مشکلی نداشته :)
-
الهام خانم،
اگر مایل بودی می تونی عرض شانه و قدت را بگی تا ببینیم شما واقعا شونه هات پهنه یا اینکه از سر بیکاری به خودت گیر دادی.
شانه های پهن باعث می شه که لباس توی تن قشنگ تر وایسه. حتی یک تی شرت یا تاپ ساه.
شانه های پهن شما را با اعتماد به نفس تر نشون می ده و شانه های کوچیک و خمیده شما را افسرده و ضعیف!
اگر شانه هات پهنه، برو خدا را شکر کن:72:
مردم می رن زیر لباسشون اپل و ... می ذارن که شانه هاشون پهن بشه و لباس قشنگ تر وایسه، شما می گی شانه هام پهنه چیکار کنم!
بهتره بگی اعتماد به نفسم کمه کمکم کنید.
-
من کاری به پهن یا تنگ بودن شونه هات ندارم ولی اینو میتونم قول بدم که اگه شما 10 مورد خواستگار داشته باشین که از طرف پسر رد شده باشه مطمئن باش 9 تاش مربوط به عدم اعتماد به نفس شما نسبت به خودتون باشه و 1 مورد احتمالا خصوصیت فیزیکی خاص شما باشه ...
مرد ها "معمولا" خصوصیات فیزیکی در رابطه با انتخاب همسر حساس نیستن ... میتونه حسن باشه ولی ملاک اصلی نیست.
-
از همتون بخاطد جوابایی که دادین ممنون
پیدای عزیز مطمئن باش از سر بیکاری نیست چون داره منو از همه چیه زندگی میندازه
من باشگاهم رفتم با مربی بدنسازیم صحبت کردم،چند تا مربی بهم گفتن خیلی از خانم ها میان ورزش که این شکلی بشن بعد شما ناراضی ای
ولی من موندم اگه اینجوریه پس چرا بقیه اینو بعنوان یه عیب بهم میگن نه حسن!
کی میگه اینجوری لباس قشنگ تر تو تن وایمیسه!اتفاقا انگار لباس رو چوب لباسیه،همینجوری صاف وایمیسه
saeeded عزیز وقتی من ظاهر خودمو قبول ندارم چطور میتونم اعتماد به نفسمو بالا ببرم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
saeeded عزیز وقتی من ظاهر خودمو قبول ندارم چطور میتونم اعتماد به نفسمو بالا ببرم؟
چون شما اهمیت "بیجای" زیادی به خصوصیتی میدین که احساس میکنین برای شما یه عیب محسوب میشه. طوری که سایر جوانب زندگی و تصمیم گیریتون رو تحت شعاع قرار میده ...
.
اهمیت نده خانومی ... به همین راحتی!!! مطمئن باش شما خودتون هستین که این خصوصیت ظاهری رو برا خودتون یه عیب میدونین و به حرف ها و نظر های اطرافیان آنطور که نباید اهمیت میدین ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
حالا یه سوال:بدون توجه به شرایط من جواب بدین،شما گفتین سلیقه ایه،واقعا پسری هست که شونه های پهن تر از حد نرمالو بپسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلیقه ایه .
تو همین تالار زیاد هستن .
یکی میگفت دوست داره همسرش از خودش قد بلند تر باشه .
یکی دیگه میگفت دوست داره یه سرو گردن از همسرش بلند تر باشه و...
یکی شونه پهن میپسنده یکی دیگه نه ...
این انتخاب رو به عهده ی اونی بذارید که قراره شما رو بپسنده .
موفق باشید .:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
بله دوست عزیز. این نگرانی ها رو نداشته باشید.
این وسواسهای زیادی بیهوده هست. و کسی که فکرش اینقدر بسته است که فقط به خاطر فرم شانه های شما تصمیم می گیرد با شما ازدواج نکند، همان بهتر که با او ازدواج نکنید!
و در آخر من فکر می کنم شما وسواس زیادی به خرج می دهید. هر کسی ظاهری دارد و هر ظاهری هم زیبایی های خودش رو دارد و زیبایی هم تا حد زیادی سلیقه ای هست. مطمئن باشید پسرهای زیادی هستند که شانه های پهن رو می پسندند.
صحبت هایم تکراری بود و دوستان همین پاسخ ها رو داده بودند. ولی چون احساس کردم سوالتون خطاب به من است، گفتم بی احترامی هست اگر پاسخ ندهم.
موفق باشید.
-
سلام الهام عزیز
با نظر دوستان موافقم زیاد این قضیه رو سخت نگیر میدونم تو هم مثل همه دخترا و کلا آدما دوست داری بدون عیب یا نقص باشی درکت میکنم.
منم مثل شما دختر قد بلند وچهارشونه هستم اینم به خاطر استخونبندی درشتیه که دارم
منم یه زمانی خیلی این قضیه اذیتم میکرد و برعکس ظاهرم عاشق هیکلای جمع وجور و ریزه میزه خانما هستم چون خیلی جوونتر نشونشون میده و ...
ولی تصمیم گرفتم هر کس سعی کنه به هیکلم الکی گیر بده بهش میگم استایلم اروپاییه چون واقعا همین هستم چون من جایی زندگی میکنم که خانمای روس اینجا زندگی میکنن هر وقت میبینمشون خودمو با اونا مقایسه میکنم :43:
خیلیم کلاسش بیشتره :227::227:
بعدشم تو میتونی کلی خودتو تحویل بگیری و بگی چون ورزشکارم اینجوریم اصلا به اندام شناگرا توجه کردی چه هیکله نازی دارن اگه واقعا این قضیه اذیتت میکنه برو شنا یاد بگیر چون واقعا به درد این اندام شما میخوره :43:
میدونی ما آدما همیشه دوست داریم به چیزایی که نداریم فکر کنیم خیلی خوبه که خدا رو به خاطر نعمتهایی که بهمون داده شاکر باشیم.
عزیزم بیا سعی کنیم نکات مثبت ظاهری خودمونو ریز به ریز بنویسیم و به خاطر سلامتی و زیبایی هر عضوی خدا رو شکر کنیم
-
سلام عزیزم
فکر می کنی با پسری که می خوای ازدواج کنی هیچ عیبی نداره که انقدر خودت رو عذاب میدی گلم
چرا ما خانوما انقدر خودمون رو دست کم می گیریم
کی که داره باهات ازدواج می کنه داره این قضیه رو میبینه پس خودش داره انتخاب می کنه
در ضمن شما انقدر اعتماد به نفست پایین که حرف چند نفر انقدر روت تاثیر منفی گذاشته
در جواب اون چند نفر اگه می گفتی اتفاقا شونه ای من قشنگ و من خودم خیلی دوست دارم دیگه کسی به خودش اجازه نمی داد در مورد شما نظر بده
یا اگه می گفتی : چرا از سازنده شونه های من ایراد می گیری .
من خودم دبیرستانی بوودم یادم نمیاد یکی از دوستام سر چیزی که الان یاذم نیست بهم گیر داد
منم بهش گفتم تو در چه حدی هستی که به خدای من که افریننده من گیر میدی
در واقع تو از ایراد نمی گیری تو داری از خدا ایراد می گیری
که کلی خجالت کشید در صورتی که صورت من هیچ عیبی نداره ( مغرورانه صحبت نمی کنم واقعا چیزی بدی تو صورتم نیست )
حرفایی که گفتم شاید شبیه شعار باشه ولی من خودم گفتم
اگر تو هم با خنده و شوخی جواب این ادمارو می دادی دیگه کسی بهت حرف نمی زد
ما خودمون اجازه میدیم به بقیه تا در موردمون قضاوت کنن .:324:
-
سلام به همگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis 1995
منم مثل شما دختر قد بلند وچهارشونه هستم اینم به خاطر استخونبندی درشتیه که دارم
منم یه زمانی خیلی این قضیه اذیتم میکرد و برعکس ظاهرم عاشق هیکلای جمع وجور و ریزه میزه خانما هستم چون خیلی جوونتر نشونشون میده و ...
pardis عزیز ای کاش اینجوری که شما میگی بودم،ای کاش هیکلی بودم دیگه غمی نداشتم میگفتم اندامم کلا درشته از همه هم یه سر و گردن بالاتر بودم(کلی هم به خودم افتخار میکردم) ولی بدبختانه من تقریبا ریزه میزه هم هستم،قدم 158
رها-مامانی از شما هم ممنونم
چرا عزیزم طرف مقابل منم حتما یه ایرادایی تو ظاهرش داره(میگم حتما چون هیچکس 100% نیست بالاخره هر کسی یه عیبی داره)چیزی که منو اذیت میکنه اینه که:
عیبی که تو ظاهر منه ، اندام منو شبیه پسرا نشون میده و ظرافت دخترونمو ازم گرفته، خیلی دخترا هستن که اندام خوبی ندارن ولی بالاخره دخترن کسی نمیتونه بهشون بگه شبیه پسری
و حالا یه سوال:واقعا صرفا یک ویژگی ظاهری بد میتونه یه دخترو کلا شبیه به پسرا نشون بده؟
اینجام میخوام حرف دلمو بزنم،یه گلایه از همه ی کسایی که با حرفشون دلمو شکستن،خیلی هم ناجور،جوری که دیگه نمیتونم درستش کنم(از فروشنده مغازه مانتو فروشی گرفته تا دوستای دوران مدرسه ام و اقوام و فامیل و حتی برادرم)
[size=medium]تورو خدا تورو خدا تورو خدا وقتی عیبی تو ظاهر کسی میبینید به روش نیارید،بخدا اگه نگید هیچی نمیشه،تو دلتون نمیمونه ولی اگه بگید اون حرف شما اون جمله شما واسه همیشه تو ذهن اون آدم میمونه:302:من تک تک جمله هایی که بهم گفتنو و به و حفظم و اینم بگم که هیچکدومشونو نمیبخشم چون ایرادی ازم گرفتن که دست خودم نبوده،دست یکی دیگه بوده بابا یکی دیگه درستش کرده[/size]
من بخاطر حسی که خودم تجربه اش کردم به جرات میتونم بگم تا حالا از ظاهر یک نفر حتی یک نفر ایراد نگرفتم حتی کسایی که اونا از من ایراد گرفتن،دلم نمیاد شایدم بخاطر همین اعتماد به نفس ضعیفم بوده ولی نه نمیتونم کلا دلم نمیاد ولی بقیه خوب دلشون میاد به من بگن.
-
سلام
الهام جان
خدا به بنده هاش میگه عیب هاتونو به زبون نیارید من اونارو می پوشونم چون یکی از صفات خدا ستارالعیوب بودنشه
توهم از این به بعد سعی کن این عیبتو یه حسن برای خودت به حساب بیاری و هر کی هم به روت اورود می گی رفتم باشگاه
نقل قول:
مربی بهم گفتن خیلی از خانم ها میان ورزش که این شکلی بشن
اصلا حساسیت نشون نده
و اینو یه حسن خوب برای خودت بدون
وقتی که کسی ازت ایراد میگیره می ریزی بهم در واقع به همه میگی من این ایراد رو دارم در حالیکه این ایراد از نظر تو یه حسن برای کسای دیگه است.............
-
سلام
اقلیمای عزیز بخدا من خودم اول به زبون نیوردم دیگران بهم گفتن،تا حالا 15-16 نفری بهم گفتن خب منم دیگه خسته شدم از خودم متنفر شدم،از خدا هم شاکی شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
وقتی که کسی ازت ایراد میگیره می ریزی بهم در واقع به همه میگی من این ایراد رو دارم در حالیکه این ایراد از نظر تو یه حسن برای کسای دیگه است.............
این جمله تونو درست متوجه نشدم،میگین این از نظر خودم ایراده و از نظر بقیه یه حسنه؟
یا
من اینو تو ذهن بفیه یه حسن جلوه بدم؟
میخوام بپرسم واقعا حسنه یا من به خودم تلقین کنم؟
نمیدونم شما آقایی یا خانوم ولی فکر میکنم خانوم باشی، خود شما تا حالا به این ویژگی تو اندام کسی توجه کرده بودی؟ اگه توجه کردین و کسی با اندام منو دیدین چه حسی راجع به اون طرف تو لحظه اول داشتین؟من فکر میکنم اینجور دخترا اصلا دوست داشتنی نیستن،تو یه سایتم که موضوعش دقیقا همین بود آخرش نوشته بود :
یاد بگیرید خودتان را دوست داشته باشید حتی اگر ظاهرتان بد باشد.
این جمله عین پتک خورد تو سرم که پس 100% این بده و هیچ شکی توش نیست
دلم میخواست طوری باشم که بتونم با خیال راحت و بی دغدغه هر لباسی که دوست دارم بپوشم،بخدا نمیدونید چه دردیه،بیشتر حرف بزنم گریه ام میگیره،ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا
-
ببین تو مگه نگفتی مربی بدنسازی بهت گفت خیلی ها می ان تا اندامی مثل تو داشته باشند؟
اینطور که من حدس می زنم اندام شما مثل خانوم هایی می مونه که به صورت حرفه ای بدنسازی کار می کنند ،درسته؟
-
سلام الهام جان
گفتنی ها رو دوستان گفتند فقط من اینجا خواستم یه تجربه شخصی بگم : یه دوست دارم که هیکلش عین شماست فقط قدش یه کم کوتاهتره حدود 152 ....اون هم پاها و پایین تنه ظریفی داشت ولی بالاتنه و شانه هاش پهن بودند...البته دختری بود با اعتماد بنفس، درسخون و کوشا.
الان ازدواج کرده شاید باورت نشه ولی اینکه می گم عین واقعیته...شوهرش مثل مانکناست...قد بلند و خوش تیپ...و جالبه بدونی که دوستم تعریف می کرد که شوهرش گفته "اولین بار که دیدمت فقط از ظاهرت خوشم اومد و همین جذابیت باعث شد که پیگیر ازدواج با تو بشم"
الان هم با خوبی و خوشی با هم زندگی می کنند و هیچ مشکلی هم ندارند.:43:
با این فکرا ذهنتو مسموم نکن....به چیزای خوب فکر کن :46:
-
نه خیلی ولی یه مقدار چرا اینجوری هست
خب این خیلی عذاب آوره،نیست؟ وقتی یه تاپ میپوشم احساس میکنم ظرافت بقیه دخترا رو ندارم،از طرز وایسادن لباس تو تنم بدم میاد،کلا از خودم بدم میاد:316:
ممنون sunlife عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sunlife
"اولین بار که دیدمت فقط از ظاهرت خوشم اومد و همین جذابیت باعث شد که پیگیر ازدواج با تو بشم"
خدا کنه اینجوری باشه عزیزم،مشکل اصلی من اینه که اگه کسی دیگه ام از من خوشش بیاد من خودم از خودم خوشم نمیاد،این بدترین درده
بعدم شاید دوست شما چهره ی خیلی زیبایی دارن و منظور همسرشون چهرشون بوده نه اندامشون؟
در ضمن sun life عزیز نمونه ای که شما گفتی خیلی میتونه روم تاثیر مثبت بذاره چون بالاخره یه نمونه ی عملیه،چیزی که اتفاق افتاده
برام دعا کنید طرز فکرم راجع به خودم عوض بشه وگرنه نمیدونم سر از کجا دربیارم،چون حالمو به اون شدتی که بده نمیتونم توضیح بدم.
-
الهام جان دوستاتو نمیدونم ولی یه فروشنده مانتو ببخشیدا خیلی بیخود کرده به اندامت گیر داده بهش میگفتی اندام من ورزشکاریه اینو که میتونستی بگی
بعدشم از سایز لباساشون ایراد میگرفتی که زیاد استاندارد نیست
ولی نباید بزاری بقیه خصوصا غریبه ها یه عیب رو اندامت بزارن چون دارن به حریم خصوصیت وارد میشن و که اصلا جالب نیست
در مورد خواستگار هم یه چیزی من میگم جدی بگیر کسی که از الان داره روت عیب میزاره فرد جالبی برای زندگی نیست چون فردا روز که روتون بهم بیشتر باز بشه به دیگه به خودش جرات میده به آب خوردنتم گیر بده اینو تجربه اش داشتم که میگم گلم
از آقا پسرای این تالار معذرت میخوام اینو میگما ولی انگار زیادی اعتماد به نفس دارن که خودشونو بی عیب و نقص میبینن اگه واقعا دوست داشتنی در کاره باید همه جوره دوستت داشته باشن
خواهش میکنم بیاین ما دخترا عزت نفسمون رو ببریم بالا تا هرکسی به خودش جرات زدن هر حرفی رو نده
-
پردیس جان وقتی کسی این عیبمو بهم میگه انقد بهم میریزم که اصلا لال میشم،اون روزم تو اون مانتو فروشی بعد از اینکه دوباره رفتم تو اتاق پروش گلوم داشت از بغض میترکید فقط جلوی خودمو گرفتم.
در مورد خواستگارم عزیزم اون بیچاره اصلا چیزی نگفته،ما فقط یه بار همدیگرو دیدیم فعلا اوایل آشناییمونه ولی از اونجا که من اعتماد به نفسم سر این قضیه به زیر صفر رسیده نمیتونم درست به این رابطه دل بدم و با جرات و با خیال راحت جلو برم،من انقد اعتماد به نفسم پایینه که حتی گاهی وقتها که خیلی حالم بده حق خیانتم به همسر آینده ام میدم!!!!!!!!! دیگه خود شما تا آخرش برو
-
الهام جان تو با حساسیت بی موردت داری کل زندگیتو به خطر می ندازی
از این به بعد هم کسی ازت ایراد گرفت بگو اندامت ورزشکاریه بذار این قضیه ملکه ذهنه همه بشه
یعنی این قضیه رو تو ذهن همه حسن جا بنداز
و اینقدر هم خودتو دست کم نگیر
تو زندگی چیزای مهمتری هم وجو داره
راستی اگه تو ایرادی داشتی که زننده بود هیچ کس مطمئنن باش به روت نمی اورد چون معمولا حس دلسوزیه آدما این جور وقتا تحریکشون می کنه که حرفی نزنند
ولی تیپ تو چون یه کم ورزشکاریه آدما رو به صحبت در مورد هیکلت وا می داره
همین بس
خودتو دوست داشته باش و تحسین کن تا بقیه دوستت داشته باشند و تحسینت کنند.
-
برو باشگاه و بدنت رو ورزشكاري كن. عضله اي ميشي و خيلي هم به اين فرم بدنت مياد و سعي كن هميشه لباس هاي اسپورت بپوشي
ما كه نميبينيم تو رو تا بفهميم واقعا اين همه وسواس درست هست يا نه ولي تو با ورزش كردن و متعادل كردن و فرم دادن به بدنت ميتوني اعتماد به نفستو بالا ببري. در ضمن خيلي از آقايون از هيكل ورزشكاري خانم ها خوششون مياد .
نشين اين قدر غصه بخور، اين غصه اگه طولاني بشه بعد برات خدايي نكرده مشكلات و بيماري هايي به وجود مياره كه درمونش خيلي سخته و بعد پشيمون ميشي.
ورزش كن،با اين فكرا جسم و روحت رو آلوده نكن
البته خوشم نمياد كه بگم آقايون اينجوري دوست دارن و اينا... چون مهم خودتي، آقايون كيلو چند؟ (شوخي كردم!) ولي آقايون بيشتر به كمر باريك و فرم پاها و شكم صاف و تحت توجه دارن تا شونه هاي پهن و ... . اين كار هم احتياج به ورزش داره. ورزش پيلاتس و ايروبيك رو با هم انجام بده، نتيجه خوبي ميگيري
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
راستی اگه تو ایرادی داشتی که زننده بود هیچ کس مطمئنن باش به روت نمی اورد چون معمولا حس دلسوزیه آدما این جور وقتا تحریکشون می کنه که حرفی نزنند
عزیزم این جمله ات برام تامل برانگیز بود،جالب بود،خوشم اومد،شایدم اینجوری باشه نمیدونم!
mr6262 ممنونم ازت
مشکل و بیماری ای که میگی تا یه حدودی برام پیش اومده ولی اصلا برام مهم نیست،یجورایی خوشحالم میشم وقتی به این قضیه فکر میکنم که البته تقریبا همیشه بهش فکر میکنم حال جسمیمم بد میشه،دست چپم بی حس میشه،افسردگی هم که تا چند وقت دیگه رو شاخشه
بیخیال واسم مهم نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
البته خوشم نمياد كه بگم آقايون اينجوري دوست دارن و اينا... چون مهم خودتي، آقايون كيلو چند؟ (شوخي كردم!) ولي آقايون بيشتر به كمر باريك و فرم پاها و شكم صاف و تحت توجه دارن تا شونه هاي پهن و ... . اين كار هم احتياج به ورزش داره. ورزش پيلاتس و ايروبيك رو با هم انجام بده، نتيجه خوبي ميگيري
آها پس یعنی آقایون اینجوری دوست ندارن ولی اهمیت ندم
آقایون کیلو چند که خب من قراره بالاخره با یه آقا زندگی کنم
-
مرسی عزیزم شما چقد واسه خوب شدن حال بقیه حوصله به خرج میدی
به تشکر قناعت نکردی و واسه اطمینان من روش تاکیدم کردی:46::46::72:
اقلیما جان چیزایی که گفتم خطاب به شما بود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
مرسی عزیزم شما چقد واسه خوب شدن حال بقیه حوصله به خرج میدی
به تشکر قناعت نکردی و واسه اطمینان من روش تاکیدم کردی:46::46::72:
اقلیما جان چیزایی که گفتم خطاب به شما بود
چون داری بهترین روزها و سالهای زندگیتو که همه فکر خوش بودند سر چیزی که خودتم بهش مطمئن نیستی هدر میدی
همشه یادت باشه ذهن آدم دوست داره بیشتر سمت منفی ها بره پس تو هم تشدیدش نکن
راستی برو کلاس بدنسازی و عضله هاتو تقویت کن چون فکر کنم خیلی به هیکلت بیاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
راستی برو کلاس بدنسازی و عضله هاتو تقویت کن چون فکر کنم خیلی به هیکلت بیاد
توروخدا بین هیکل من و بقیه فرق نذارید،من این تفاوتو دوست ندارم،من نمیخوام عضله ای باشم نمیخوام ضمخت باشم،به کی بگم من اینارو زشتی میبینم نه زیبایی
حوصله روانشناس و این حرفارم ندارم ،تنها خواسته ی من از این خدا مرگه،بخدا میدونم در آستانشم که قرار بگیرم پشیمون نمیشم
-
الهام خانوم ناشکری نکن
ببین داری با خودت چی کار می کنی سر چیزی که سلیقه ای و شما گیر دادی بهش
بابا هیکل سلیقه ایهههههههههههههههه
میشه بگی دقیقا چی بهت میگن؟
-
سلام الهام خانم..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...0f9361cd0c.gif.
خوب هستید..ورود شما رو به تالار همدردی خوش امد می گم و امیدوارم که بعد از نتیجه گرفتن تاپیک با صبر و بردباری شما ..بتونید به سایر دوستان هم در حل مشکل اعتماد به نفس کمک کنید...
دوست عزیز تاپیک شما و سخنان دوستان عزیز را خوندم..سرعت بالای ارسال شما و دوستان نشان از این داره که شما روی این موضوع خیلی حساس هستید و به نظر من خیلی برای شما بهتر هست اگر روی تک تک پستهای دوستان تامل بفرمایید..ممنون میشم در ابتدا به سوالای زیر پاسخ بدید:
چند نفر از دوستان حاضر در تاپیک شما دختر و چند نفر پسر بودند...
از این دوستان چند نفر به شما پاسخ مثبت به بد بودن ظاهرتون دادن و چند نفر منفی....
نکات مثبتی که در رابطه با ظاهر در این تاپیک چه از زبان پسرها و چه دختر ها داده شده شامل چه مواردی بودند؟
ایا شما این موارد را قبول دارید..
الان از زمان باز کردن تایک چند روز می گذره؟
نظر شما در مورد روند تاپیکتون در راستای هدف چیه؟
و سوال اخرم...چه جوابی فکر می کنید می تونه برای شما خوب باشه؟
لطفا به تک تک اعضای خودتون که به نظرت در زیبایی مهم هستند هم از 10 نمره بده...نظر خودت نه اطرافیان
[align=center]
دوست عزیزم ..با دقت به تک تک سوالات بالا فکر کن..واقع می تونه کمک کننده باشه تا شما بهتر بدونی در چه مسیری قرار داری..می دونی دوست عزیزم وقتی شما سوالی مطرح کردی خیلی خوبه چون معلوم میشه شما هنوز امکان تغییر داری و داری تلاش می کنی حس مثبتی را جذب بکنی تا بهت کمک کنه..نمی خوام بگم اعتماد به نفس که نه بلکه عزت نفست پایینه..نمی خوام حتی بگم شما ظاهرتون خوبه یا بد؟هیچی...بهترین کار اینه شما قدم قدم بری جلو ولی محکم محکم....خوشحال میشم قبل از اینکه وارد سایر وادی ها بشی..سوالات بالا رو با حوصله جواب بدی و تاپیکتو کاربردی تر ببری جلو..دوستان نظرات خوبی دادند که ممنون میشم بشینی با حوصله طبقه بندی کنی و بعد دوباره سوالو مطرح کنی....می دونم منظورمو فهمیدی...
فقط یک نکته قبل از اتمام ارسالم بگم..دوست من ..احساس شما کاملا قابل درکه و من مثل شما در شغلم زیاد داشتم...منتظر همراهی خوبت هستم...
سارا:72:
-
چند نمونه اش ایناس:
دخترخاله ی گرامیم که تو اولین ملاقات من و نامزدش برگشت به نامزدش گفت:نگاه کن الهام چه شونه های پهنی داره، نه؟ منتظر تائید نامزدش بود.
راستی بعدا که بهش گفتم گفت واسه اینکه نامزد من میگه هیکل اینجوری دوست دارم وگرنه نه اینکه اونو بعنوان عیبت گفته باشم،دروغ و راست حرفشم خدا میدونه!!!!!!!!!!!!!!
یه بارم که رفتم مانتو بگیرم،مانتوء دوختش ایراد داشت(واقعا ایراد داشت) بعد فروشنده گفت خانوم شما شونه هاتون پهنه مانتو ایرادی نداره.
با بقیه دخترا که راه میرم از رو سایه ها فقط عرض شونه ی خودمو با بقیه مقایسه میکنم،خب یکم پهن تره منکرش نیستم یه بار یکی از دوستام از روی همین سایه بهم گفت ولی چیکار میتونم بکنم،فعلا فقط غصه میخورم همیییییییییییییین
راستی تا حالا کسی تو دوروریاش همچین چیزی دیده؟ توجه کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
چند نفر از دوستان حاضر در تاپیک شما دختر و چند نفر پسر بودند...
فکر میکنم 5 آقا و 7 خانوم
از این دوستان چند نفر به شما پاسخ مثبت به بد بودن ظاهرتون دادن و چند نفر منفی....
تقریبا کسی نگفته بدء البته کسی هم نگفته خوبه،بعضیا گفتن سلیقه ایه(که احتمالا اکثر سلیقه هام اونوریه یعنی نمیپسندن) بعضیام میگن ورزشکاریه که همین منو داغون کرده(از اینکه اینجوری باشم متنفرم)
نکات مثبتی که در رابطه با ظاهر در این تاپیک چه از زبان پسرها و چه دختر ها داده شده شامل چه مواردی بودند؟
همینکه میگن ورزشکاریه که به نظر اونا مثبته
ایا شما این موارد را قبول دارید..
با عرض شرمندگی نه
الان از زمان باز کردن تایک چند روز می گذره؟
دیروز بوده عزیزم شاید کمی بیشتر از 24 ساعت
نظر شما در مورد روند تاپیکتون در راستای هدف چیه؟
دوستان که خیلی لطف دارن،یجورایی دارن اینجا با من چت میکنن،سوالامو بی جواب نمیذارن که از همشون ممنونم ولی چون هنوز کسی این ویژگی ظاهری رو خوب ندونسته هنوز نتونستم به نتیجه ی مطلوبی برسم
و سوال اخرم...چه جوابی فکر می کنید می تونه برای شما خوب باشه؟
اینکه این شکلی بودن نفرت انگیز نیست،چندش آور نیست،میشه همچین کسی رو دوست داشت.
سارا بانو خیلی خیلی ممنونم که تاپیکمو انقد با دقت خوندی عزیزم.:46::46::46:
-
این شکلی بودن نفرت انگیز نیست،چندش آور نیست،میشه همچین کسی رو دوست داشت.
:)
سلام الهام خانوم گل
من خودم از لحاظ قیافه یه آدم کاملا معمولی ام . اینو از نظر دیگران میگم حتی از نظر دوستام شاید همین حدم نباشما
ولی از نظر خودم اصلا معمولی نیستم و هر چی که نگاه میکنم میبینم آدمی به زیبایی من خدا نیافریده
اتفاقا از لحاظ اعتماد به نفسم خیلی مشکل دارم اصلا هم ربطی به اعتماد به نفسم نداره. ولی میدونی من وقتی که میرم جلوی آیینه به چشمام نگاه میکنم و به کل صورتم و به محض اینکه یه نکته زیبا میبینم کلی واسه خودم ذوق میکنم تازه صبحا که از خواب پامیشم چند ساعت میرم زل میزنم تو چشمای خودم و قربون صدقۀ خودم میرم و به خود میگم خوش به حال کسی که عاشق این چشما میشه
اینا که میگم تعریف قیافه نیست . میگم که من خیلی معمولی ام . حتی مشکل قد هم دارم شده با دوستام که میرم بیرون یه مین فکر کنم که ای وای قد اینا از من بلندتره ولی نشده که به خاطرش مدتی بیشتر از نیم ساعت غصه بخورم.
عزیز من یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی اینو من خودم یاد گرفتم هیش کی یادم نداد. یاد گرفتم که خودمو با کسی مقایسه نکنم. من خیلی دوست داشتم که یه آدم بلند قد باشم ولی یه مدت نشستم این علاقه مو بررسی کردم و دیدم به این خاطره که من همیشه دوست داشتم از نظر مردم قوی و قابل اعتماد برسم.
بعد توی زندگیم دیدم که آدما وقتی با یکی آشنا میشن یه مدت اولش با چشم بدنشون میبینن و از طرف یه نقاشی میکشن تو ذهنشون مثل تصویر دوریان گری (داستانشو حتما شنیدی) و بعد هر کاری که طرف میکنه این تصویر رو تغییر میده دوریان گری یه آدم فوق العاده زیبا بود
من حرفای دوستان رو تکرار نمیکنم چون میدونم که با تکرار و تکرار و تکرار هیچی درست نمیشه این هدیۀ خدا به شخص توئه باید اونقدر برات ارزش داشته باشه که به محک دیگران نذاریش به خاطر همین تا حالا تو تاپیک شما ننوشته بودم به نظر هزاری هم که ما بیایم بگیم که شما زیبایی فرقی نمیکنه هدیۀ نامزد شما اگه از نظر من زیبا بیاد که به درد نمیخوره! هدیه ای که خدا به شما داده حالا من بیام بگم زیباست اگر که درک نمیکنی عظمتشو من چی بگم عزیزم؟؟
انقدر بدم میاد از این جمعا که دور هم میشینن میگن فلانی خوشکله فلانی زشته!!!
انقدر غصه میخورم وقتی میبینم که پروردگارم این همه لطف به ما داره و ما رو این همه زیبا خلق کرده ما میشینیم خودمونو سانت میکنیم ببینیم یه خرده کم و زیاد نباشیم
نه بذار ببینیم که شما چی بیشتر از یه دختر خوشدل ولی نابینا داری؟؟؟ چرا فکر میکنی چیزی بیشتر داری و حق داشتی که بی نقص باشی؟! من یه پسر دیدم که فوق العاده زیبا بود (بر اساس معیارها) ولی پا نداشت! فلج بود
ببخش تند شد منم گاهی مشکلات شما رو تجربه کردم. منم دلم میخواست که زیباترین و بی نقص ترین باشم بعد که این علاقه مو تحلیل کردم دیدم که من فقط میخوام قوی باشم و برای قوی بودن نیازی نیست قدم بلند باشه و زیبا باشم مهم اینه که وقتی یکی به یکی دیگه میگه ببین فلانی چقدر کوچولوئه من یه لبخند بزنم و بگم "و تو چه دانی که حسادت چیست؟ :)) "
به نظر من این قدرته
و ظرافت : اگر دلت زود به رحم بیاد روح ظریفی داری و همه دوستت دارن اگه اینجوری نیستی بدون که هر چقدرم بی نقص باشی کسی دوستت نداره!
به نظر من بد نیست رو خودت کار کنی و نظر دیگران رو نخوای این موردیه که فقط خودت میتونی حلش کنی من از نوجوونیم به بعد هرگز نظر کسی رو در مورد قیافه م و قدم نخواستم (فقط نظر اونایی که نظر خودم رو در مورد قیافه م تأیید کردن تو ذهنمه) چون میدونم هر کسی سلیقۀ خودش به درد خودش میخوره فقط کافیه من همسری داشته باشم که قیافه مو دوست داشته باشه (که اینو در مورد کسانی که اصلا معیارهای زیبایی عوام رو نداشتن محقق دیدم) و خودمم که عاشق خودمم پس حله حله! :310:
-
سلام
من اول تاپیک شما متوجه نشدم شما الان با یک آقا آشنا شدید.حالا استرس دارید اون از ظاهر شما بدش میاد اون شما رو دیده اصلا موضوع ربطش به اون آقا چی هست؟
یکی از عروسای فامیل ما چهارشونه هست و البته صورت زیبایی هم داره.روهم رفته خیلی جذاب هست(البته با آرایش بدون آرایش فقط میشه گفت یک کم قشنگ هست)
تا الان ندیدم کسی بگه فلانی بد هیکل یا زشته.کلا چندان مهم نیست که بخوای اصلا بهش فکر کنی.
حتی اگه مهم هم باشه که نیست سعی کن روی چیزهایی تمرکز کنی که عوض کردنش دست خودت باشه.
در رابطه با اندامت نه تنها شما بلکه هرکسی باید لباسی انتخاب کنه که به اندامش بیاد یه کم سرچ کن ببین برای اندام شما چه مدل لباسی بهتره و بهتر توی تنت میایسته فقط یک کم به این موضوع توجه کن ببین اسپرت بهتره یا از این لباسهای کت ی یک بار بهش فکر کن و فکرت رو خلاص کن و به جنبه های مهم زندگیت تمرکز کن.
-
ضمن تایید نظرات دوستان در مورد دوست داشتن خودت و روح و جسمت و به دنبال کنکاش در حسن ها و معایب درونیت بودن
من فقط سلیقه خودم رو میگم (که البته سلیقه بیشتر اعضای خانواده خودم هم همینه) شاید مفید باشه. شونه پهن به نظر من یکی از فاکتورهای زیبایی برای یک زن هست. برای همین خیلی از تاپیکت تعجب کردم.
ظرافت در رفتار و منش هم یک مساله کاملا جدا هستش.
-
سلام unknowngirl
چقد قشنگ و صمیمی جواب دادی عزیزم،ممنون
بخاطر روح قوی ای که داری بهت تبریک میگم،اینو از حرفات برداشت کردم،اینکه غصه رو زود فراموش کنی و انقد رو دوشت نکشیش که کمرتو خم کنه یه قدرته،یه تواناییه که متاسفانه من ندارم،همیشه دنبال تائید دیگرانم اینه که منو بیچاره کرده ولی میخوام واقعا یه تصمیم اساسی بگیرم خسته شدم از اینکه تو دهن بقیه رو نگاه کنم ببینم میگن خوشگلم یا زشتم
اگه گفتن خوشگلم اعتماد به نفسم بره رو 1000 اگه گفتن زشته آرزوی مرگ کنم
قبول دارم آدم ضعیف و بی اراده ایم
جالبه همه ی آشنا و فامیلم منو یه آدم 100% کامل و عاقل میبینن یعنی مثلا منو الگوی دختراشون میکنن و اصلا رو من یه حساب دیگه دارن نمیدونن من خودم چقد ضعیفم
در مورد ظرافت رفتاری تا دلت بخواد دلسوز و مهربونم عزیزم ولی نه اینکه همیشه از ظاهر یه زن انتظار ظرافت میره کوچکترین ضمختی و تفاوتی با بقیه خانما ناراحت کننده اس
بازم ممنون که وقت گذاشتی جواب مفصل دادی عزیزم:72::46:
سلام
ممنون از همدردیتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
یکی از عروسای فامیل ما چهارشونه هست و البته صورت زیبایی هم داره.روهم رفته خیلی جذاب هست(البته با آرایش بدون آرایش فقط میشه گفت یک کم قشنگ هست)
تا الان ندیدم کسی بگه فلانی بد هیکل یا زشته.کلا چندان مهم نیست که بخوای اصلا بهش فکر کنی.
نمیدونم شما آقایی یا خانوم،لطفا اگه مایل بودی هم اینو بهم بگو هم لطفا این سوالمو ج بده
تا حالا شده با دیدن اون خانوم پیش خودتون فکر کنید هیکلش چقد مردونه اس؟
-
الهام جان unknownGirl خیلی خوب راهنمایی کردن.به نظر من نظرشون خیلی دقیق و درست بود.
(راستی unknownGirl منم اون داستان دوریان گریو شنیدم.فیلمشم دیدم)
عزیزم قبول دارم عمل کردن به این حرف ها خیلی سخته و کار هرکسی نیست.هیچ کس نمیتونه ادعا کنه من به نظر دیگران اهمیت نمیدم چون همه ی ما تو اجتماع زندگی میکنیم و محاله کسی در مورد ما صحبت نکنه.
ولی به چه قیمت باید به حرف های همه توجه کنیم.به قیمت نابود کردن زندگی خودمون؟
همه ی کسانی که از ما انتقاد و یا تمجید میکنن تو زندگیه ما مسافرن و هیچ تاثیری نمیتونن در زندگیه تو داشته باشن.
در آخر فقط تو میمونی.خیلی وقت ها حتی خانواده هم نمیتونه بهت کمک کنه.فقط خودت باید به فکر خودت باشی.
فقط مهم اون کسیه که تو رو به عنوان همسر بپذیره.
ظاهر برای همه عادی میشه مهم معلومات و مهارت و شخصیت افراده که همیشه مورد توجه.ولی ظاهر فقط در لحظه ی اول به چشم میاد.
اگر زیباترین فرد روی زمین هم باشی اگر کارت رو درست انجام ندی هیچ کس نمیگه چون تو خوشگلی اشکالی نداره.
بعدشم خانومی همون طوری که تو پست 2 هم گفتم شونه های پهن اصلا عیب نیست.عزیزم به کسایی یه عیبایی دارن ولی باز با اعتماد به نفس تو اجتماع فعالیت میکنن و از من و شما هم بسیار موفق ترن.
باز اگه خیلی نگرانی میتونی با یه طراح لباس یا یه آرایشگر صحبت کنی و نحوه ی لباس پوشیدن و موهاتو تغییر بدی.
این که میگم واقعا موثره.اگر دقت کرده باشی اکثر بازیگرا و مانکن ها قبل اینکه تو این حرفه بیان خیلی ظاهر معمولی و حتی عیب و نقص هایی داشتن. ولی به کمک مشاورای زیبایی و طراحای لباس چهره و استایل واقعی خودشونو پیدا کردن که الان به خانم های بسیار جذابی تبدیل شدن.
الهام جان هرچقدر هم دیگران به تو بگن تا زمانی که خودت نخوای هیچی درست نمیشه.
یکم فکر کن به چه قیمتی اینقدر به خودت عذاب میدی؟تو الان توی بهترین سالای زندگیت هستی که اگر از دستشون بدی هیچ وقت برنمیگردن.
من و بقیه ی دوستان نمیخوایم خدایی نکرده روزی افسوس این روزا رو بخوری و به مشکل الانت بخندی.
-
سلام الهام خانم من یه تاپیک چند روز پیشا به نام "قد کوتاه اخه چرا خدا گذاشتم" قدمم 168 و کوتاهم پس من دیگه باید برم بمیرم چون هیچ دختری ازم به خاطر قدم خوشش نماد اگه اینجوری باشه همون میخام نیاد.. حرفای دوستانم تا حدود خیلی کمی روم اثر گذاشت ولی دیشب با دوچرخه یه تصادف وحشتناک کردمو و مرگ به چشمام دیدم ولی خدا خواستو چیزیم نشد از اونموقع به بعد نظرم به زندگی عوض شده اخه چرا باید ادم دو روز دنیا رو به خاط مسایل بی ارزش از دست بده به نظر من تو هیچ مشکلی نداری هیچ راست میگم من یه پسرم و همیشه ارزو دارم با یه دختر با مشخصات شما یعنی شونه های پهن ازدواج کنم چون هر چی تنومند تر باشی لباس تو تنت بهتر وامیسته:104: درضمن شما قد متوسطی دارید و وقتی شونه هاتون پهنه یک فاکتور ایده ال به حساب میاد چون اگه قدت بلند بود ظرافتتو از دست میدادی.... وای اینو جدی میگم خوش به حال اون پسری که میخاد باهات ازدواج کنه چون تو ذهنم که تصور میکنم همونی هستید که من در اینده دنبالش میگردم یهنی یه تیپ اسپورتو و ورزشکاری... اینو بدون رفتار دیگران با ما بازتاب فکری خودمون نسبت به خودمونه من تو دانشگاه صبا که بلند میشم (این چندین بار امتحان کردم) اگه جلوی اینه برمو اون روز به نظرم زشت بیام همه بهم میگن چقدر زشتی ولی اگه به خودم انرژی بدم قضیه بر عکس میشه چون از نظر متافیزیکی انسانها دور خودشون حاله های انرژی مثبت و منفی دارن که نامرییه پس سعی کن از خدا ممنون باشی به خاطر همه چیزایی که بهت داده درضمن اگه زشت ترین ادم دنیا روی کره خاکی باشی وقتی با عشق زندگی کنی و مهربون باشی همه دوست دارن