-
نظر نامزدم برای مهریه ،نصف اموالش است + تهیه ی جهیزیه با هم....
:72:سلام به دوستان عزیز همدردی:72:
من واسه مهریه موندم که چی تعیین کنم...
خانوادم نظرشون نظر من هست و نامزدم هم مستقل عمل میکنه و تصمیم خودش تصمیم خانوادش هست.
موندم سکه تعیین کنم یا نظر اون هم میتونه خوب باشه.....
6 ماه دیگه قرار شده عقد کنیم
ممنونم پیشاپیش از راهنمایی هاتون و اگر تجربه ای در این زمینه دارید در اختیارم بگذارید.
-
RE: نظر نامزدم برای مهریه ،نصف اموالش است + تهیه ی جهیزیه با هم....
شوکای عزیز
باید ببینی اموالش چقدر هست که نصفش اگه بشه مهریه شما ، چقدر میشه؟؟
اینیم که تهیه جهیزیه باهم
دقیقا چقدر میخوای جهیزیه ببری؟
و خریدش با کمک هم یعنی آیا نصفش رو ایشون میده نصفش رو شما؟ یا اینکه معلوم نیست هرکسی چقدر باید دنگ بذاره.
به هر حال عزیزم نظر شخصی من اینه که مشخص بشه کامل چی به چیه و مقدار مهریه هر چقدرم هست (حتی یک شاخه گل) حتما در عقدنامه قید شه.
باتشکر
-
مرسی نادیای عزیز:72:
راستش من روم نمیشه بگم اموالت چیا هست؟خودش هم سپرده به من و میگه هر چی خودت بگی.من گفتم نظر تو چیه و اون هم این حرف رو زد.
نمیدونم این روش خوبه یا بر اساس تعداد، سکه مهریه رو تعیین کنم.
در مورد جهیزیه هم خانوادم میخوان که من ببرم اما اون میگه تو عقد نامه قید میکنیم من کامل جهیزیه بردم ولی همه چیزو با هم تهیه کنیم.نه معلوم نیست هر کسی چه قدر میخواد دنگ بزاره.....
میگه من و تو نداریم.....واسه خونمون میخوایم وسایل بخریم هر چقدر تونستی تو بیار بقیه رو خودم میخرم.
ایشون ایران نیست و برای گرفتن تابعیت باید 6ماه دیگه صبر کنه....
بیاد ایران میخواد وقتی تو عقد هستیم خونه بگیره،واسه همین میگه خودم کمک میکنم تو خرید وسایل.....
-
به هر حال عزیزم شما خودت داری با ایشون آشنا میشی و قراره زندگی کنی
پس خودتونم بهتر و بیشتر میدونید چی به صلاحه
نظر من اینه که بعضی چیزا کم روئی برنمیداره و بیان کردنشونم پرروئی نیست
فقط قبلش به تفاهم برسین و بعد عقد کنین..طوری نباشه که همینجوری و حرفی به تفاهم برسید ولی پای عمل که میرسه هرکدوم بگین: مدرک بیار ببینم.
اگه میخواین بعدا دچار هیچ شک و تردیدی نشین قبل از عقد همه چیزو شفاف سازی و روشن کنید
باتشکر
-
نصف اموال زن و شوهر یا نصف اموال شوهر؟؟
یعنی اقا هم از اموال شما نصف میگره؟
-
نصف اموالی که خواهیم داشت و به دست میآریم در زندگی مشترک........
چه قدر پیچیدست.هنوز هم نمیدونم باید چی کار کنم؟
-
سلام
شوكا جان
سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن
معمولا بهتره همه چيز و مقدارش از ابتدا واضح باشه تا به مشكل بر نخوريد, اون كه شما ميگيد فكر ميكنم قانون تنصيف امواله كه تو عقدنامه نوشته ميشه و فقط در صورت جدايي نصف اموال مرد به زن تعلق ميگيره و ميتونه جزءشروط ضمن عقد باشه اما خيلي نميتونه جاي مهريه رو بگيره
شوكاي عزيز
هم فكري و هم رايي شما دونفر قابل ستايشه اما ترجيحا شما حق خودت رو به ميزان مشخص و طبق روال عموم مشخص كني احتمال اسيبش كمتره
موفق باشي
-
شوکا جان پس خواستگار شما میخوان شیوه غربی ازدواج کنند...اگه قرار نصف اموال زن و شوهر بعد از ازدواج بزارین حق طلاق و حضانت و خروج از کشور و همه اینها را بگیر ..
.بالاخره یا این وری باش یا اون وری ..
.نصف این وری نصف اون وری که منطقی نیست و به ضرر خودت تمام میشه!!
مهریه را کی گرفته کی داده خیلی راسته...الان نقش مهریه بیشتر برای تحت فشار گذاشتن همسر برای طلاق گرفتن هست...خیلی از خانم ها اخر سر به این نتیجه می رسند که مهرم حلال جونم ازاد...
اگه وضع مالی خودت بهتر از هسرت باشه در این صورت این تو هستی که ضرر مالی میکنی...نصف اموال زن و شوهر بعد از ازدواج شامل همه اموال حتی ارثیه ها میشه..
به نظرم زندگی مشترک یعنی همین و خیلی هم خوبه اما از نظر قانون تو حقوق قانونی غربی هم برا خودت قائل شو و بگیر همشونا!!
ولی در کل ازدواج به شیوه غربی یا ایرانی در ایران خیلی پیچیده است و حق داری و خودم هم نمی دونم کدام بهتر جواب میده در ایران که قانوناش فرق داره با غرب.
-
z o h r e h جان مرسی:72:
روال عموم همون سکه هست دیگه درسته؟
من نمیدونم چه تعدادی بگم؟با این که تاپیک های زیادی رو هم تو تالار خوندم.
سختیش اینه که تصمیم با خودمه و آگاهی من هم در این زمینه کمه
واسه همین خواهش میکنم اگه دوستان تجربه ای دارن بهم بگن.میخوام درست تصمیم بگیرم.:72:
لبخند عزیز:72:
دقیقا همینه که میگی،ایشون کانادا هستند و فکر میکنم قانون کانادا همین هست...میشه بگی قوانین غربی چی هست که میتونه به نفع من باشه؟
منم گیج شدم...
به من گفته خودت بگو چی میخوای؟ میگه هدیه ای هست که من باید بهت بدم پس خودت تعیین کن.....
اما من نمیدونم چی بگم و بهش گفتم آگاهیم کمه در این مورد و باید روش فکر کنم....اونم قبول کرده و منتظر جواب منه.
-
همانطور که لبخند گرامی گفت همسر آینده شما پیشنهاد ازدواج به شیوه غربی رو داده، ،
همسر آینده ی شما تابعیت هر کشوری رو بگیره به نظر می رسه شما هم باید باهاش برید،
در نتیجه فکر کنم مهریه و نفقه اونجا موضوعیت نداره.
با اینحال به نظر من شما با پیشنهاد ایشان موافقت کنید و بفرمایید برای ادای رسم و رسوم ایرانی و برای تبرک، مثلا فلان تعداد سکه هم در عقد نامه مهر شما باشه.
-
شوكا جان اتفاقا من تجربه خودم رو بهت گفتم
بله روال عموم هموم سكه است كه متناسب با تغييرات جامعه قيمتش ثابت نيست و متغيره و اين به نفع شماست
حرفهاي لبخند كاملا درسته ,نميشه نصف ايراني و نصف غربي فكر كرد
اما ما داريم توي ايران زندگي ميكنيم كه مهريه خواه نخواه تنها و تنها جيزيه كه ممكنه(باز هم ميگم ممكنه) يه جايي به دردش بخوره
عرفش رو هم طبق وجهه خانواده و شان خودت تعيين كن و اصلا نگران اين كه زياده يا كمه نباش و طبق شان خودت
تعيين كن
لطفا تو اين مورد هم روم نميشه و اخه نميشه رو كامل بزار كنار
-
ارش عزیز:72:
ایشون تابعیت میگیرن و میان ایران وفعلا قصد برگشت نداریم
چون شرط من برای ازدواج با ایشون ،زندگی تو ایران هست و ایشون تا قبل از آشنایی بامن قصد برگشتن نداشت اما الان میخواد برگرده
اما شاید برای سالهای خیلی آینده بریم کانادا....
نمیدونم .از یه طرف واقعا خجالت میکشم بگم این قدر سکه میخوام.....دوست ندارم اول زندگی پای حساب کتاب و دو دو تا چهار تا باز شه...........از یه طرف هم واسه آینده ی خودم نگرانم و میخوام درست تصمیم بگیرم
نمیدونم آیا درست میگم یا نه؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
z o h r e h جان مرسی:72:
روال عموم همون سکه هست دیگه درسته؟
من نمیدونم چه تعدادی بگم؟با این که تاپیک های زیادی رو هم تو تالار خوندم.
سختیش اینه که تصمیم با خودمه و آگاهی من هم در این زمینه کمه
واسه همین خواهش میکنم اگه دوستان تجربه ای دارن بهم بگن.میخوام درست تصمیم بگیرم.:72:
لبخند عزیز:72:
دقیقا همینه که میگی،ایشون کانادا هستند و فکر میکنم قانون کانادا همین هست...میشه بگی قوانین غربی چی هست که میتونه به نفع من باشه؟
منم گیج شدم...
به من گفته خودت بگو چی میخوای؟ میگه هدیه ای هست که من باید بهت بدم پس خودت تعیین کن.....
اما من نمیدونم چی بگم و بهش گفتم آگاهیم کمه در این مورد و باید روش فکر کنم....اونم قبول کرده و منتظر جواب منه.
من واقعا نمی دونم چی بهتره ولی اگه با وکیل مشورت کردی لطفا تصمیمت را بیا حتما اینجا بنویس و تجربه خودت را به من و دیگران منتقل کن.
مرسی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
همانطور که لبخند گرامی گفت همسر آینده شما پیشنهاد ازدواج به شیوه غربی رو داده، ،
همسر آینده ی شما تابعیت هر کشوری رو بگیره به نظر می رسه شما هم باید باهاش برید،
در نتیجه فکر کنم مهریه و نفقه اونجا موضوعیت نداره.
با اینحال به نظر من شما با پیشنهاد ایشان موافقت کنید و بفرمایید برای ادای رسم و رسوم ایرانی و برای تبرک، مثلا فلان تعداد سکه هم در عقد نامه مهر شما باشه.
من فکر می کنم از نظر قانونی این نظر درست نیست چون اگه یک نفر مثلا در کانادا طلاق بگیرد طلاقش در ایران قانونی نیست و پذیرفته نمی شود. باید در ایران هم طلاق بگیرد و همه مراحل طلاق را طی کند.
-
به نظر من اگه قصد دارین در ایران زندگی کنین به شیوه ایران هم عمل کنید
چون در اونجا معمولا زن و شوهر یه حساب مشترک دارن و راستشو بخواین مثل اینجا هر کی هرکی نیست... اونجا به خاطر مالیاتی که به تک تک درآمدهاشون می خوره همه درامدهای یه نفر کاملا زیر نظر دولت هست...این جوری نیست که هر وقت دلشون بخواد به راحتی برن یه حساب دیگه باز کنن یا در آمدهایی که معلوم نیست از کجا می یاد داشته باشن(من شما را نمیشناسم...اینها همش یه احتماله که من دارم میدم...لطفا برداشت شخصی نکنین:72:)
یا وقتی به نظر خودشون (خدایی نکرده البته) به ته ماجرا رسیدن یه جوری و با هزارتا زرنگ بازی همه چیزو بالا بکشن برن...خداییش توی این سیستم بانکی و مالیاتی ایران به چیزی نمیشه اعتماد کرد
پس سبک زندگی هرجا مال همون جاست
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری:72:
-
ممنون از همه:72:
نامزدم میگه حق طلاق و هر چی بخوام رو بهم میده
میگه میخواد با هم مساوی باشیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
نصف اموالی که خواهیم داشت و به دست میآریم در زندگی مشترک........
شوکا جان این که از شرلیط ضمن عقد هست که باید هردوتون امضاش کنید. اینکه مهریه نمی شه.
در مورد جهیزیه نکن این کار رو. چون شما دو نفر نیستید که که بخواهید به دئر از حرفهای خاله زنکی مردم زندگی کنید. پول بالاخره جاش میاد ولی اگه بپیچه تو فامیل (که بهت قول می دم تو اولین بحثی که لاجرم با خانواده شوهرت پیش میاد، همه جا این مطلب پخش میشه) اون وقت خیلی برای خودت و خانواده ات سنگین میاد و اذیت می شید.
شوکا جان بنظر من مهریه، یه دارایی موجود مرد باشه بهتره.
اما درکل و با این قوانین جدید(البته قانونی که یه بار تغییر کرد بازهم تغییر می کنه ولی چیزی که تو عقدنامه نوشته شد، دیگه تا ابد نوشته شده)؛
بیشتر هم و غمتون رو بذارید که از خصوصیات اخلاقی شوهرت و خانواده ش و تناسبش با اخلاقیات خودتون مطلع بشید.
تعیین مهریه رو هم بسپار به بزرگترها، خودت دخالت نکن که بخواد روت بشه یا نه.
شوکا جات شوهر من خیلی روشنفکرانه اومد جلو بعد عقد شد یه مرد دوره جاهلیت!!!!
البته قرار نیست همه مردها مثل شوهر من باشند و قرار هم نیست شوهر من استثنای عالم ذکور باشه.
پس باید چشم ها رو باز کرد و خصوصا روابط پدر و برادرهاشو با همسرانشون بسنج.
یه چیز دیگه، اگه شوهرت تابع یه کشور دیگه بشه، مگه مهریه ما با قوانین اون کشورها، لازم الاجرا میشه؟
-
سلام
قطعا برا تصميم گيري بهتر نياز با كسي كه حقوق ميدونه مشورت كنيد
اما تا جايي كه من اطلاع دارم در سيستم غربي جهاز و مهريه وجود نداره ... دختر و پسر با هم زندگي را شروع ميكنند باهم ميسازند و پيش ميرند و اگر زماني هم خواستند جدا بشند اموالي كه در دوران زندگي مشترك بدست اوردند نصف ميشه
سيستم مهريه مال اسلام هست و بازهم تا جايي كه من ميدونم صد و هشترد درجه برخلاف ان چيزي كه الان رايج
اسلام ميگه پسر مبلغي (يا هر چيز ديگه اي) را در حد وسعش بعنوان هديه به همسرش بده ... هيچ بحثي از اينكه مهريه پشتوانه مالي دختر بعد از طلاق نيست ... بنابراين همه اين رسومات و عندالمطالبه كردن مهر و ... رسم و رسومات ماست
فكر كنم شما اگر در ايران ازدواج كنيد مشمول قوانين مدني ايران هستيد جداي از اينكه شوهرتون يع خودتون تابعيت كشور ديگري را داشته باشيد
نه مهريه نه حق طلاق و نه هيچ چيز ديگه اي ضامن بقا و خوشبختي ازدواج نيست جز اينكه دو نفر خوب همديگر را شناخته باشند و درست انتخاب كنند و بعد از ازدواج هم از درخت زندگيشون مواظبت كنند
-
خب معلومه نامزدتون منطقی با مسئله ازدواج برخورد میکنه ...
ولی هیچ وقت نباید اعتماد "کامل100%" به شخصی داشت. هیچ وقت هم نباید مسال حق و حقوق انسانی خودتون رو با تعارف و سهل انگاری و خجالت کشیدن از کنارش به راحتی رد بشین. دوست داشتن و اعتماد شما نسبت به هم یک طرف و حق و حقوق فردی هر کدوم از شما هم طرف دیگه.
اگه تو ایران عقد کنین که فکر میکنم الان قانون شده که بیشتر از 100 سکه اهرم قانونی قویی برای بازپس گیری حقوقتون ندارین. و اینکه میگین نصف اموال شوهر (من دقیقا نمیدونم تو خارج از ایران عرف چطور هست و به چه طریقی تضمین میشه) به فرض موقع طلاق (خواه/ناخواه) شوهرتون نه تنها اموالی نداره بدهی کلانی هم به بیرون دارن! اونوقت تکلیف چیه ؟
شما بگین ایرانی هستین و به عرف ایران و خانوادتون پایبند هستین و با همون سکه مهرتون رو مشخص کنین.
حقیقت اینه که هیچ سقفی از مهریه متضمن خوشبختی بین زوجین نمیتونه باشه ولی در ایران خانم ها بعد از طلاق بیشتر متضرر میشن تا آقایون. در خارج از ایران برابری زن و مرد نسبت به ایران قابل قبول تر هست و قانون حمایتش میکنه شاید به خاطر همین موضوع مهریه رو اینشکلی در نضر میگیرن .
-
فکر میکنم هر جا که باشیم بر اساس قانون همون جا مهریه شاملم میشه
البته نامزدم همه چیزو سپرده دست من و میگه هر چی تو بخوای
هر حقی بخوای بهت میدم....ومساوی باشیم در همه چیز
من نمیدونم درست ترین تصمیم چی میتونه باشه.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeded
به فرض موقع طلاق (خواه/ناخواه) شوهرتون نه تنها اموالی نداره بدهی کلانی هم به بیرون دارن! اونوقت تکلیف چیه ؟
من فکر میکنم قرض ها هم نصف میشه بین زن و شوهر...کلا هر درامد یا قرض یا ارثیه زن یا شوهر که بعد از ازدواج بدست امده باشد نصف میشه بین زن و شوهر.
اندیشه درست میگه اگه نصف اموال زن و شوهر بزارین ...تو ایران راه در رو ممکنه برای طرف داشته باشه چون کلا نظام مالیاتی پایه و اساس درست حسابی نداره.
اگه کسی طلاق کانادا را بگیره دلیل نمی شه که بهمین راحتی طلاق ایران را بتونه بگیره و این مرد هستش که باید طلاق بده. به علاوه مرد میتونه زن را ممنوع الخروج کنه و خودش برگرده کانادا و زن بلا تکلیف در ایران بمونه!! ا
اگه هیچ کدام از شرایط ضمن عقد را نگرفتی حق خروج از کشور را بگیر!!
-
سلام دوباره.....مرسی:72:
اوه چه چیزهایی که من نمیدونم...جالبه واقعا ،اطلاعاتم داره زیاد میشه
یعنی یه مرد میتونه خانمش رو ممنوع الخروج کنه؟
حقوقی که من میتونم داشته باشم چی هست که هر دو شرایطمون مساوی باشه؟؟؟؟
-
مرسی:72:
آخه چه ارتباطی هست؟یعنی یه خانم بخواد ازدواج کنه خودش حق این رو نداره که بره خارج از کشور؟؟؟
یا باید اجازه ی شوهر باشه یا اصلا نره؟؟؟
حالا اومد و شوهر یه خانمی اجازه نداد..اون وقت باید چی کار کرد؟؟؟
-
شوکا جان،
1- یک سند ازدواج از یکی از آشنایان یا دوستانت بگیر و بندهاش را بخون.
مواردی را که به عنوان شروط ضمن عقد نوشته ببین. در مورد تعیین محل سکونت، اجازه تحصیل، کار، خروج از کشور و حق طلاق ...
اینطوری با آمادگی و اطلاعات بیشتری عقد می کنی.
2- شروط ضمن عقد ضمانت اجرایی قوی نداره. اگر می خواهی اون شروط را داشته باشی، بعد از عقد باید برید دفترخانه و همسرت برای انجام اون امور ( طلاق، خروج از کشور و... ) به شما وکالت بلاعزل محضری بده.
3- شما توی ایران عقد می کنی و بهتره که طبق قوانین و عرف ایران این کار را انجام بدی. اینکه در چین خانمها چه حقوقی دارند یا در انگلستان چطوری جدا می شن به دردتون نمی خوره.
بهتره مهریه مناسبی مطابق با عرف ایران در نظر بگیری.
4- اگر به کشور دیگری رفتید و قصد زندگی داشتید می تونید ازدواجتون را اونجا ثبت کنید و در صورت جدایی احتمالی، طبق قوانین همونجا جدا بشید. اگر چه بعد از اون بهتر هست که جداییتون در ایران هم ثبت بشه.
5- بهتر هست که در اولین فرصت بعد از عقد برای گرفتن تابعیت کشور دوم همسرتون اقدام کنید.
در صورت بروز مشکلات احتمالی همسرتون خیلی راحت می تونند به کشور مذکور بروند و شما بلاتکلیف و بدون اجازه خروج و بدون ویزا و ... مشکلات بعدیش.
-
بله عزیزم یه شوهر هم میتونه اجازه بده خانمش نرههم میتونه ممنوع الخروجش کنه.
به نظر من همن سکه بزن تمومش کن.چرا روزه ی شک دار بگیری؟اگه خودتم روت نمیشه بگی بسپار به خانوادت یعنی بگو که اونا مطرح کنن و بگو هرچی خانودم بگن!به همین راحتی!
-
شوکا ی عزیز سلام
تعجب میکنم که شما با قوانین ایران اشنا نیستید ؟؟؟:316:
شما ایران زندگی میکنید ؟؟؟
یعنی تا حالا نمیدونستید که:
1- بعد از ازدواج محل زندگی رو مرد تعیین میکنه
2- با اجازه شوهر فقط میتونید ادامه تحصیل داشته و شاغل باشید
3- خروج از کشور فقط با اجازه شوهر ممکن هست
4- برای انجام جراحی هایی مثل :سزارین و... باید اجازه شوهر باشه.
5-شناسنامه فرزند رو فقط پدر میتونه بگیره
6- اگر فرزند نیاز به جراحی داشته باشه باید پدر رضایت بده
و...
ببین دوست عزیز اینجا ایرانه و اگر میخواید تو این موارد حقوق برابر با مرد داشته باشید باید بعد از عقد تو دفتر خونه اسناد رسمی این موارد یا هر چیز دیگه رو از طرف همسرتون به صورت وکالت ثبت رسمی کنید.ضمنا حتما به دفتر خونه ای مراجعه کنید که اگاه به تنظیم دقیق این موارد باشه چون تغییر هر نوع جمله ای در ثبت این موارد میتونه وکالت رو فاقد اعتبار اجرایی کنه.
-
:72::72:[size=xx-large]سلام عزیزم
اول از همه برات آرزوی خوش بختی میکنم:43:
عزیزم من نظر همه دوستانو خوندم! همه چه مستقیم و چه غیر مستقیم دارن بهت میگن همون سکه رو بزن و خیال خودتو راحت کن.چون کاملا بی درد سره.
من تاحدودی از این مسائل سردرمیارم و افراد زیادیو دیدم که سرپرداخت مهریه هنگام جدایی به مشکل برخوردن.سکه راحت ترینشه. البته ایشالا که شما هیچوقت به اون مراحل نمیرسید.من باب مثال عرض کردم.
خیلی راحت هم میتونی بازگو کردنشو به گردن خانوادتون بندازی و به شوهرت بگی هرچی خانوادم بگن.
راستی عزیزم راز موفقیتت چیه که انقد شوهرت به حرفت گوش میده ؟!:104:
موفق باشی:72:
-
از کلمات بجا استفاده کنید،این آقا الآن فقط نامزده.
-
با این شروط که هر سال قانونش فرق می کنه کاملا مخالفم
مهریه باید مشخص باشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
با این شروط که هر سال قانونش فرق می کنه کاملا مخالفم
مهریه باید مشخص باشه...
متاسفانه مهریه هم مدام قانونش عوض میشه
-
بلو اسکای عزیز ایا واقعا نمیشه حق خروج از کشور گرفت؟
من موردی را در دوستانم سراغ دارم که طلاق امریکا را گرفت ولی طلاق ایرانش بعد از 3 سال صادر شد و در این مدت 3 سال چون حق خروج از کشور نداشت ایران نیومد...می ترسید شوهرش ممنوع الخروجش کنه و خودش برگرده امریکا و این طفلی در ایران بدون روشن شدن وضعیت طلاقش و بلا تکلیف در ایران بمونه و کارش را در امریکا از دست بده.
اینجا واقعا خلا قانونی هست و یک مرد میتونه زنش را بلاتکلیف در ایران نگه داره و خودش بره خارج هر کاری خاست کنه!!
بازم تاکید میکنم حق خروج از کشور را بگیر!!
-
سلام دوباره به دوستان عزیزم:72:
مرسی از راهنماییهاتون.استفاده کردم
من فکرام روکردم و با نامزدم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که:
چون نامزدم رو دوست دارم و شناخت روش پیدا کردم به این مرحله رسیدم که مهریه ضامن خوشبختی نیست(البته دوستان هم اشاره کردن به این که مهریه تضمینی نیست و نمیتونه دوامی باشه برای ادامه ی یه زندگی موفق) و تصمیم گرفتم هیچ چی از ایشون به عنوان مهریه و حقوق درخواست نکنم...
حالا میخوام دوستان در مورد این فکرمن نظراتشون رو بگن
برای جهیزیه هم هر چه در توانمون هست تهیه کنیم....(خانواده ها اصلا کاری بهمون ندارن که کی چی آورد و کی چی نیاورد........)
-
کاملن اشتباه می کنی مهریه حتمن تعیین کن.مهریه اگر نباشه مرد هرکاری دلش خواست می کنه زن هم صداش در بیاد
بهش می گه طلاقت می دم.مهریه باعث می شه مرد قبل از هر کاری فکر کنه.سبک سنگین کنه.در واقع نبود مهریه
مردو وسوسه می کنه سراغ زن های جدید بره چون مهریه هم نباید بده خیالش راحته.
هر وقت وفاداریش بعد سال ها زندگی بهت ثابت شد مهریه رو می تونی ببخشی.
-
سلام
به نظر من فرهنگ سنتي ما و فرهنگ غرب هركدوم با تمام معايبيركه دارند در جايگاه خودشون كاركرد مناسب دارند اما تركيب اين دو فرهنگ يه فرهنگ التقاطي پديد مياره كه لزوما نتيجه بهتري از هر كدوم از اون دو فرهنگ نداره
توي فرهنگ غربي اگه مهريه وجود نداره كنارش هم روابط قبل از ازدواج بسيار ازادتر از فرهنگ ماست مثلا دو نفر قبل از اينكه باهم ازدواج كنند ماهها و شايد سالها زير يه سقف هستند!
حقوق زن و مرد در هر جامعه اي تابع قوانين مدني اون جامعه هست و به نظرم با توجه به اينكه حقوق مدني ايران زن و مرد را برابر نميبينه بسيار سخت هست كه بخوايد همه اين موازد را در شرايط ضمن عقد بياريد خيليش ممكنه اصلا الان به ذهن شما هم خطور نكنه مثلا فكر ميكنم طبق قوانين ما كه متاثر از قوانين اسلام هست زن در امور زناشويي بايد تابع مرد باشه يعني اگه مردي خواستار رابطه باشه مهم نيست زن ميخواهد يا نه اما از نظر قوانين غربي اين قضيه دو طرفه است و اگر هر كدوم نخواهند ديگري نمي تواند انها را مجبور كند
نميدونم شما چقدر از طرف مقابلتون شناخت داريد اما اگه مسير انتخابتون سنتي هست فكر ميكنم به بقيه موارد هم سنتي فكر كنيد
بهر حال اگه بازهم تصميمتون براين شد كه مهريه نگيريد توجه داشته باشيد كه چون خلاف جهت جريان شنا ميكنيد ممكن واكنش هاي مختلفي را در افراد برانگيزد نكنه يه وقت بعد ازدواج از نگاهها و حرفهاي ديگران سرخورده بشيد و بخواد زندگيتون را تحت تاثير قرار بده
بعد اينكه از وفاداري و عشق طرفتون مطمئن بشيد
و نهايتا اينكه از نظر حقوقي و قانوني مطمئن بشيد كه شما هم در اموال بعد از ازدواج سهيم خواهيد بود
-
سلام دوست عزیز
من نظر خودم را میگم، مهریه از مهر میاد و اولین هدیه مرد به زن در زندگی مشترک هست!
من نمیدونم چرا میزان این هدیه با اجبار تعیین میشه! چه اهمیتی داره مهریه چی باشه؟
اگر مردی بخواد طلاق بده یا هر خطایی بکنه، ممکن هست مهریه سنگ کوچکی جلوی پاش باشه ولی به راحتی اینقدر قوانین داریم که باز این هدیه از سر مهر که اون موقع میشه، غضبیه، کار ساز نیست!
مهریه عندالمطالبه هست و زن هر زمان بخواد میتونه طلب کنه، اما حق طلاق و شرایط پرداخت آن همه با مرد هست، دیدم مردهایی را که برای در رفتن از مهریه دادن، به زن گفتند، نه طلاقت میدم نه باهات زندگی میکنم، زن بیچاره به خاطر نجات خودش از بلاتکلیفی ناچار به گذشت از مهریش میشه! یا خیلی راههای فرار دیگه وجود داره !
اینها رو نوشتم تا تایید کنم میزان مهریه اصلا متضمن خوشبختی نیست، تازه اعتقاد دارم اگر قرار مردی پاش بلرزه و زندگی رو به هر دلیل نخواهد، همون بهتر که بی دردسر طلاق بده!
من فکر میکنم چیزی که شما نیاز دارین تعامل کامل و منطقی با نامزدتون هست، این واقعا عالیه که نصف اموال رو مهریه شما قرار دادند، حتی اگه نصفه اموالشون یه پراید هم باشه، نصفش میشه 5.5 میلیون! که خوب دریافت این میزان مهریه خیلی بهتر از ارقام و تعداد سکه هایی هست که معلوم نیست کی داده و کی گرفته!افرادی رو هم میشناسم که مثلا مهریه را نصفه خانه همسر اعلام کردند البته خانه ای که در آینده دور یا نزدیک خواهند خرید،
خوبیه ماجرا اینه که شما وهمسر شما یه بدعت گذاری انجام میدین، که علاوه بر حفظ پایه سنتهای ایرانی اسلامی ( دریافت مهریه)با شیوه ای درست آن را اصلاح کردین!
و واقعا چه زیباست که دید همسرتون تهیه همه چیز به صورت مشترک هست، واقعا تبریک میگم به انتخابتون، این نشون میده ایشون معنای شراکت در زندگی، همراهی کردن و ... را خوب میدانند و امید وارم در عمل هم بدین گونه باشند. از طرفی نشون میده که اصلا دید خاله زنکی ندارند و ان شالله تو زندگی مشترک مرتب تو سرتان نخواهند زد یا به رخ نخواهند کشید، با این جمله زشت: بابات اینو نداد، بابات اینو داد!
عزیزم، همه اینها رو گفتم و تایید کردم اما به تایید حرف دوستان وبه دلیل بدعت گذاری که دارین میکنین ممکنه حرف و حدیث زیاد بشنوی، مثلا خانواده شوهر، مثلا خاله، مثلا دوست،
پس دوست دارم اونقدر باز و آ گاه وارد این مسیر شی و آگاهانه قدم جلو بزاری که هیچ حرفی ناراحتت نکنه و اینقدر برات بی اهمیت باشه که هیچ نشنوی!
واقعا بزارین مهریه به جایگاه معنای واقعیش برسه و از سر مهر باشه:72:
-
گول حرف های روشنفکرمبانه رو نخور،اگر تغییری می خواد صورت بگیره باید دو طرفه باشه.زن مهریه نداره مرد هم حق طلاق
نباید داشته باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
[
من فکرام روکردم و با نامزدم صحبت کردم و به این نتیجه رسیدم که:
چون نامزدم رو دوست دارم و شناخت روش پیدا کردم به این مرحله رسیدم که مهریه ضامن خوشبختی نیست(البته دوستان هم اشاره کردن به این که مهریه تضمینی نیست و نمیتونه دوامی باشه برای ادامه ی یه زندگی موفق) و تصمیم گرفتم هیچ چی از ایشون به عنوان مهریه و حقوق درخواست نکنم...
یعنی مهریه هیچی
حقوق دیگه هم هیچی
مساله نصف اموال هم منتفی شد؟
حق طلاق و خروج از کشور و ... همه منتفی شد؟
-
اول اینکه مواظب باش نظرات دوستان رو بگیر اما خودت با دقت تصمیم بگیر
دوم اینکه ایا اینکه ایشون گفتند بعد از ازدواج بر می گردن ایران به خاطر شما ، یعنی دادن حق انتخاب محل زندگی به شما. آیا اینو قراره توی عقدنامه ذکر کنند یا فقط در حد صحبته؟
عزیزم من نمی گم اصلا بد بین باش اما با دقت و عاقلانه عمل کن که فردا روزی هر اتفاقی افتاد پشیمون نباشی از عملکرد نادرست خودت.
مثلا اگر مهریه ات را بخشیدی و فردا روزی حرف بی مهر امدنت به خانه بخت شد، احساس حقارت نکنی و خودت را نیز مقصر بدانی. چون خودت خواستی.
بر عکس اگر مهریه گذاشتی و با شما درگیری تلافی جویانه پیش امد به خاطر مقدار زیاد آن، باز خودت هم مسولی.
اگر بسیاری از مشکلات زندگی بر اساس مسائل مالی در زندگی ها نبود، مطمئن باش انهمه در تمام فرهنگ ها قانون ها برای حد و حدود انها در زندگی مشترک گذاشته نمی شد. هر کاری می خواهی بکنی مشخص و معین تایین کن. اگر قرار است مهر نگیری ، اگر قرار است مقداری وسائل خانه بگیری دقیق مشخص کن چقدر است و چه مقدارش را شما می پردازی و چه مقدارش را طرف مقابل. و ......
در مسائل مالی تا انجا که می توانی قبل از عقد تمام توافقات را انجام بده که بدون کدورت و خاطر ناراحت وادر زندگی شوید.
-
ممنون که تجربیاتتون رو در اختیارم میذارید
[b]نامزد من پیشنهاد نصف اموال دادن و فکر من هم در حال حاضر نگرفتن مهریه هست
ولی من هنوز جواب قطعی در مورد مهریه و بقیه ی حقوق ندادم...
-
سلام
شوکا جان میشه توضیح بدی اگه مهریه ای معمولی در حد 200 سکه در نظر بگیری اشکالش چیه؟واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه.حتی با داشتن حق طلاق هم نبود مهریه قابل توجیه نیست چون توی دین ما اجازه بعضی مسایل به آقایون داده شده مثل صیغه مثل همسر دوم
نمیگم آدم باید با زور کسی رو پیش خودش نگه داره ولی اگه مردی هوسباز از آب دربیاد حداقل تقاص توهین و تحقیری که برای زن در این موارد پیش میاد رو باید بده اصلا لازم نیست پیش آدم بمونه فقط تقاص هوسبازیش رو باید بده این هم به این معنی نیست که زن گدا هست اصلا به نظر من اگه زنی شوهرش هوسباز از آب دراومد باید مهریه رو بگیره و صدقه بده ولی باید بگیره تا اون آقا فکر نکنه راحت میشه با زندگی دیگران بازی کرد.
نمیشه از قبل ازدواج صد در صد به کسی اعتماد کرد شاید آدم حتی نتونه پیش بینی کنه برادرش بعد ازدواج چه برخوردی با همسرش داره چه برسه به کسی که فقط چند ماه روش شناخت داره.
راستی اون قضیه نصف اموال الان جزو قانون هست و موقع عقد هم به آقایون میگن حتی عطف به ما سبق هم میشه یعنی کسانی که موقع عقدشون این قانون نبوده هم نصف اموالی که همسر بعد ازدواج به دست میاره مالشون میشه.
-
شوکا با این پسر چطور آشنا شدی؟چه مدت رابطه داشتید؟از چه زمانی در مورد مهریه صحبت کردید؟قبل از آشنایی نظرت
در مورد مهریه چی بوده؟نظر خاستگارت در مورد مهریه چیه؟