-
ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)
سلام به تمامی دوستان.
جوانی سی ساله هستم بامدرک ارشدمهندسی مکانیک تهران وشاغل ازنظرتیپ وقیافه شرایط خوبی دارم وشرایط مالی هم کم کم بهتر میشه!
سه ماه پیش از طریق دوست مشترک با خانومی در نت اشنا شدم که سی ودو ساله ودانشجوی تخصص پزشکی هستندوازنظرشرایط مالی ازمن شرایط بهتری دارند ازنظر ظاهر هم بسیارمناسب وجذاب ازنظر وضعیت فکری وهوشی هم عالی!
اما مشکلات من اونجا شروع شد که بعد از چندروز اشنایی تلفنی به من پیشنهاد عجیبی دادند مبنا براینکه میخوان از من بچه داشته باشند وهرتعهدی من بخوام میدن که من مسوولیتی نداشته باشم منم به خواست ایشون دراولین دیدار به رابطه جنسی تن دادم (کلا باردوم بود رابطه جنسی داشتم وهوسران نیستم) اما به خواست ایشون مبنی بر بچه عمل نکردم وایشون گفت پس من رو دوست نداری که حاضر به این کار نشدی و منم گفتم منطقی نبودازهیچ نظر
والبته مطمئن هستم که با دوست پسر اول وبعدش نامزدسابقش به مدت طولانی رابظه جنسی داشته وبه بقیه هم حق بدید که شک داشته باشم چراکه به من اینجوری پیشنهاد داد که البته توجیح کرد من توروبا صحبت کردن شناختم وخواستم این کارو انجام بدم !
من به ایشون وابستگی پیداکردم بابت تمام خوبیها وشرایطش اما اخلاقش متاسفانه کمی خودخوااهانه ومغرورانست که البته کمی طبیعیه موندم چیکارکنم؟
احساسم درگیره وعقلم میگه ریسک نکن چون باهوشه بازی پیچیده ای میشه!
باید اضافه کنم که بعد از اینکه بارها ازمن پرسید منو میخوای منم گفتم بله قراره مادرم ایشون رو ببینه که البته خودش پیشنهاد داد یعنی به ازدواج راضیه ولی من نمیدونم تعهدی خواهد داشت ایا من دراینده به خاطر شک به نوع ایجاد رابطه تحت فشارروانی قرارنمیگیرم اضلا بکارتش رو باید باش کناربیام یا نه اینا همه برام سوال شده...
-
RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟
نظر من :
شما که وابسته شدین ، این مسائل رو نمی بینین :
1- ایشون رابطه جنسی داشته اند ، یعنی برای شما مهم نیست این مسئله ؟
2-کدوم دختر عاقلی در اولین دیدار با پسری که به قصد ازدواج (مطمئن نیستم ) باهاش آشنا شده ، پیشنهاد رابطه جنسی میده ؟! والا تا جایی که ما دیدیم پسرا اول پیشنهاد رابطه جنسی میدن اونم نه ملاقات اول !!
-----------------------
شما میگی که چون باهوشه بازی پیچیده ایی میشه ، مطمئنی که الان بازی نخوردی ؟ همین تقاضای رابطه جنسی در اولین ملاقات خودش جای هزار تا سوال داره ، نکنه بخواد از دوست پسر قبلی اس انتقام بگیره ، نکنه که کلاً از جنس پسرها متنفر شده و حالا که دستش به اونا نمی رسه می خواد از شما انتقام بگیره ؟
----------------------
چه جوریه که بعد از یه مدت کوتاه به ازدواج راضیه ، این چه دختریه که ناز نمی کنه ؟ ، خودش هم پیشنهاد داده ؟ ؟
(صرفا نظر شخصی من است )
-
RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟
سلام
ایشون رابطه اولش بود؟
شما ایران زندگی میکنید؟؟؟؟؟:163:
برام یکم عجیبه حالا گیریم بچه دار شدن بعدش چی ؟ اینده بچه چی؟
در مورد حستون بعد ازدواج باید به خودتون رجوع کنید خط قرمزاتون چیه؟
الان چه حسی دارین بخاطر رابطه جنسی بهشون احساس تعهد دارین یا دوسش دارین واقعا؟
"پستم با اقا امید هم زمان شد"
-
RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
برای من هم یک قضیه مبهم است.
ایشون تقاضای بچه داشتند، یعنی بدون ازدواج از شما بچه می خواستند؟!! کمی تعجبی هست.
اینطور که شما گفتید، ظاهراً هدف از برقراری رابطه جنسی بچه دار شدن بوده، شما راضی به این کار نبودید، با این حال رابطه جنسی رو برقرار کردید. البته درست متوجه نشدم که چرا از "تن دادن" به رابطه جنسی صحبت می کنید، در صورتی که شما یک فرد 30 ساله هستید. و همینطور به خوبی زیر بار خواسته ی اصلی ایشون که بچه دار شدن بوده نرفتید. می بخشید اگر کمی رک صحبت کردم.
در مجموع به نظرم اگر هدف شما ازدواج هست، راه رو اشتباه رفتید! نمی دانم با این شروعی که داشتید، چطور می شود این رابطه رو به سمت و سویی عاقلانه هدایتش کرد. ولی شما برای اینکه به پاسخ سوال خود برسید (که آیا ایشون مناسب ازدواج هست یا نه)، باید یک رابطه منطقی به دور از وابستگی ها و با رعایت مرزها برقرار کنید و ایشون رو بشناسید. اینطور که رابطه پیش رفته تنها باعث تحریف شناخت می شود و کار رو برای خودتون سخت کردید. باید ببینید که واقعاً چه چیزی از ایشون و شخصیت ایشون می دانید؟ مسائلی که شما مطرح کردید بیشتر مسائل ظاهری و مادی بودند و همینطور ظاهراً شناخت شما تا به حال تنها از راه چت بوده که راه مناسبی برای شناخت نیست.
امیدوارم توضیحات بیشتری در مورد سوالاتی که از سوی دوستان مطرح شد بدهید تا بتوانیم بیشتر کمکتان کنیم.
موفق باشید.
-
سلام خدمت شما
ایشون برای شما جذابیت دارن به این دلایل:
هوش عالی
موقیعت اجتماعی خوب
وضعیت مالی خوب
وضعیت ظاهری مناسب و جذاب
خب..خودتون فکر میکنید اینها برای شروع یک زندگی مناسبه؟
بهتر و واضح تر بگم
شما به پاکدامنی..عفت...نجابت..متانت. . خویشتن داری ایشون چه نمره ای میدید؟
همونقدر که موقیعت اجتماعی و ظاهری و مالیش شما رو مجذوب کرده مواردی رو که گفتم براتون چی؟
شما و ایشون که تحصیلکرده هستید...
خودتون بگید یه آدم تحصیلکرده همچین پیشنهادی میده؟
اینکه ایشون خیلی راحت داره راجع به سرنوشت یک انسان دیگه اینجوری صحبت میکنه....درسته!؟
شما رو میخواد یا بچه شما رو؟
یعنی ایشون نمیخواد و تمایلی نداره شما در زندگیش باشید وگرنه پیشنهاد سلب مسئولیت نمیداد که..میداد!؟
مگه میشه شریک زندگی رو صرفا با صحبت کردن شناخت؟!
اگر میشد که اینهمه امار طلاق بالا نمیرفت.
من فکر میکنم باید کمی در افکارتون در مورد این خانوم تجدید نظر کنید
-
با سلام
با فرض اینکه شما مسئله را کامل و صحیح بیان کرده باشید، همان طور که دوستان اشاره کردند، به کلی از اول آشنایی انحراف دیده می شود. لذا ادامه این رابطه به هر شکل و نحوی متضمن مشکلات عدیده و شکست هایی هست که هر دو شما تجربه خواهید کرد. لذا گذر از این فرد آرامش بیشتری برای شما فراهم خواهد ساخت.
-
تمام این مواردی که بهش اشاره کردین درصورتی چندان مهم نیست که شما و این خانم در خارج از ایران زندگی کنید ..چون در کشورهای دیگر (به غیر از کشورهای عربی) شناسنامه بچه رو میشه به نام مادر گرفت و اصلا اینکه پدر بچه چه کسی باشه مهم نیست.(البته در عراق هم همچین قانونی هست چون بعضی از قانوناش آمریکایی هست از جمله این قانون)
ولی در ایران علاوه براینکه باید پدر بچه معلوم باشه تا شناسنامه براش صادر بشه، مسائل دیگه هم فکر میکنم برای خیلیا مهمه.
در خارج ،خب اینکه کسی قبلا با دوست پسر و یا دوست دختر و یا نامزدش رابطه داشته شاید خیلی مهم نباشه و حتی تو همین ایرن..ولی در هرجا آدمهایی هستند(چه زن و چه مرد) که براشون این مساله مهمه و درگیری ذهنی و فکری در این رابطه پیدا میکنند که آیا قبل من با کسی بوده یا نه و براشون مهمه.
شما خودت رو ببین که با این مساله چطور کنار میای.
ضمن اینکه با کار شما (که تردید داشتی در ازدواج با این خانم ولی در عین حال باهاشون رابطه جنسی برقرار کردین) شدیدا مخالفم.
-
سلام دوست عزیز
به غیر از تایید همه نکاتی که دوستان گفتند من فکر میکنم این خانم با توجه به وضعیت سنی خودش و اینکه تا حالا توی روابطی که پیش از شما داشته به نتیجه ای نرسیده یک مسئله خیلی مهم رو برای خودش هدف کرده و اون هم بچه دار شدن پیش از ورود به سن خطر برای این کار(35 سالگی) هست.
از اونجایی که ایشون یک پزشک هم هستند به نظرم این مسئله باید براشون خیلی حائز اهمیت باشه.
اما متاسفانه ایشون بدترین راه رو برای این کار انتخاب کرده و شاید داره خیلی شتاب زده عمل میکنه.
وممکنه این وسط کسی که بیشترین ضرر رو از این رابطه بکنه شما باشید.
چون به نظر میاد این نوع روابط برای این خانم کاملا عادی هست و ذهن ایشون رو درگیر نمیکنه اما از همین الان شما رو به شک و شبهه در مورد سلامت این ازدواج انداخته.
به هر حال لازمه خیلی صریح از ایشون دلیل تقاضاشون مبنی بر بر بچه دار شدن رو بخواهید.
-
ازتمامی دوستان خوب و فهیمم ممنونم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
با فرض اینکه شما مسئله را کامل و صحیح بیان کرده باشید، همان طور که دوستان اشاره کردند، به کلی از اول آشنایی انحراف دیده می شود. لذا ادامه این رابطه به هر شکل و نحوی متضمن مشکلات عدیده و شکست هایی هست که هر دو شما تجربه خواهید کرد. لذا گذر از این فرد آرامش بیشتری برای شما فراهم خواهد ساخت.
فرض شما کاملا درسته اما قطعا امکان پاک کردن صورت مساله وجود نداشته که بنده تاپیک زدم به دنبال استفاده از نظرات دقیق دوستان جهت شناخت وحل مساله برای خودم هستم درنهایت البته به قطع رابطه ممکنه برسیم اما سوالات من بدون پاسخ ازاردهنده خواهد بود بازم ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
تمام این مواردی که بهش اشاره کردین درصورتی چندان مهم نیست که شما و این خانم در خارج از ایران زندگی کنید ..چون در کشورهای دیگر (به غیر از کشورهای عربی) شناسنامه بچه رو میشه به نام مادر گرفت و اصلا اینکه پدر بچه چه کسی باشه مهم نیست.(البته در عراق هم همچین قانونی هست چون بعضی از قانوناش آمریکایی هست از جمله این قانون)
ولی در ایران علاوه براینکه باید پدر بچه معلوم باشه تا شناسنامه براش صادر بشه، مسائل دیگه هم فکر میکنم برای خیلیا مهمه.
در خارج ،خب اینکه کسی قبلا با دوست پسر و یا دوست دختر و یا نامزدش رابطه داشته شاید خیلی مهم نباشه و حتی تو همین ایرن..ولی در هرجا آدمهایی هستند(چه زن و چه مرد) که براشون این مساله مهمه و درگیری ذهنی و فکری در این رابطه پیدا میکنند که آیا قبل من با کسی بوده یا نه و براشون مهمه.
شما خودت رو ببین که با این مساله چطور کنار میای.
ضمن اینکه با کار شما (که تردید داشتی در ازدواج با این خانم ولی در عین حال باهاشون رابطه جنسی برقرار کردین) شدیدا مخالفم.
ایشون امکان گرفتن شناسنامه درخارج از ایران البته کشورهای عربی! رو که گفتید نمیشه دارند چون چندترم دانشجوی تخصص زنان در این کشورها بودند .
برای من قصد ایشون از این درخواست مبهمه خودشون میگن میخواستم ببینم دوستم داری که حاضر به اینکار بشی با من وتعهد داشته باشی به رابطه غیر منطقی نیستتت؟
البته ایشون مشکل خونریزی نامنظم رحمی داشتند که با خوردن قرص میگن خودشون ایجاد کردن دلیلشو من نمیدونم ولی احتمال اینکه اطلاع داشتند بچه دار نمیشوند و راه خوبیه برای امتحان من وجود داره اما بازم عجیبه
من با مساله عدم بکارت کنار میام اما ایا تعهدی خواهد داشت اگر پیشنهاد از طرف خودشون نیود حالا با بهانه اینکه شما رو امتحان کنم یا یک هوس باز مشکل کمتربود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیتروس
سلام دوست عزیز
به غیر از تایید همه نکاتی که دوستان گفتند من فکر میکنم این خانم با توجه به وضعیت سنی خودش و اینکه تا حالا توی روابطی که پیش از شما داشته به نتیجه ای نرسیده یک مسئله خیلی مهم رو برای خودش هدف کرده و اون هم بچه دار شدن پیش از ورود به سن خطر برای این کار(35 سالگی) هست.
از اونجایی که ایشون یک پزشک هم هستند به نظرم این مسئله باید براشون خیلی حائز اهمیت باشه.
اما متاسفانه ایشون بدترین راه رو برای این کار انتخاب کرده و شاید داره خیلی شتاب زده عمل میکنه.
وممکنه این وسط کسی که بیشترین ضرر رو از این رابطه بکنه شما باشید.
چون به نظر میاد این نوع روابط برای این خانم کاملا عادی هست و ذهن ایشون رو درگیر نمیکنه اما از همین الان شما رو به شک و شبهه در مورد سلامت این ازدواج انداخته.
به هر حال لازمه خیلی صریح از ایشون دلیل تقاضاشون مبنی بر بر بچه دار شدن رو بخواهید.
دوست خوبم حرفهای شما دریچه جدیدی رو به سوالات بیشتر برام گشود
ایشون دانشجوی تخصص جراحی زنان هستند وکاملا مسلط به مباحث بارداری
مشکل بلیدینگ یا خونریزی دارند که میگن خودشون به وجود اوردن و با علم به این مساله درخواست بچه کردن که ممکنه فقط یه شوخی یا امتحان من برای قبول تعهد یا استفاده بعدی مبنی بربارداربودن واهرم فشار بوده باشه!
اما احتمال ورود به مرحله خطر درباردار شدن تا 35 رو هم میشه محتمل دونست یاحتی اینکه ایشون خواسته ببینه امکان بارداری داره یا نه البته نمیدونم این درسته یا نه ممکنه اگر اطلاعات دقیق تری دارید برام بیان کنید ممنونم.
-
دوست عزیز بنده فقط نظرم رو میگم، به قول جناب امید احساس میکنم وارد یک بازی شدید.
بچه دار شدن سرانجام و نهایت یک رابطه ی رسمی بین زن و شوهر هست، گزینه ایی برای اثبات تعهد که نیست!اون هم قبل از ازدواج.
مثل اینکه کنکور پرشکی قبول شده باشی و روز اول ورود به دانشکده به شما بگویند بیا این بیمار و این هم تیغ جراحی، قلبش رو عمل کن تا ببینیم تو اصلا واقعا میخوای جراح بشی؟
البته مثال زیاد ربطی نداشت! ا اما منظور اینه که این خانم قدم آخر رو الان برداشته و موضوع خیلی مشکوکه.
این بازی حتما قرار نیست یک بازی پلیسی جنایی هم باشه، شاید یک بازی غیر اخلاقی و صرفا هوس بازی باشه.
.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام خدمت شما
ایشون برای شما جذابیت دارن به این دلایل:
هوش عالی
موقیعت اجتماعی خوب
وضعیت مالی خوب
وضعیت ظاهری مناسب و جذاب
خب..خودتون فکر میکنید اینها برای شروع یک زندگی مناسبه؟
بهتر و واضح تر بگم
شما به پاکدامنی..عفت...نجابت..متانت. . خویشتن داری ایشون چه نمره ای میدید؟
همونقدر که موقیعت اجتماعی و ظاهری و مالیش شما رو مجذوب کرده مواردی رو که گفتم براتون چی؟
شما و ایشون که تحصیلکرده هستید...
خودتون بگید یه آدم تحصیلکرده همچین پیشنهادی میده؟
اینکه ایشون خیلی راحت داره راجع به سرنوشت یک انسان دیگه اینجوری صحبت میکنه....درسته!؟
شما رو میخواد یا بچه شما رو؟
یعنی ایشون نمیخواد و تمایلی نداره شما در زندگیش باشید وگرنه پیشنهاد سلب مسئولیت نمیداد که..میداد!؟
مگه میشه شریک زندگی رو صرفا با صحبت کردن شناخت؟!
اگر میشد که اینهمه امار طلاق بالا نمیرفت.
من فکر میکنم باید کمی در افکارتون در مورد این خانوم تجدید نظر کنید
دقت شما روی صحبت بنده جای تشکر فراوان داره.
من به عفت و پاکدامنی ایشون نمره صفررو میدم اما احتمال اینکه بخواد ازاین به بعد متعهد باشه هم وجود داره وگرنه اگر اعلام کنه من هیچوقت تعهدی نخواهم داشت که راحت تر بودم .
یک ادم تحصیل کرده این پیشنهادو ممکنه بده درصورتی که مقید به مسائل مذهبی نباشه
اما دلیل این شکل عجیب پیشنهاد از طرف همین فرد تحصیل کرده واهل حساب وکتاب و تعیین منافع شخصی با برنامه ریزی ایجاد سوال کرده.
سرنوشت فردی که هنوز مشخص نیست داره درموردش راست میگه یا صرفا بلوف میزنه و ناشی از یک کامپلکس روانی درونی وناشناختس رو هنوز نمیتونم درموردش حرفی بزنم!
میگه شمارو میخوام و این روش امتجان میزان تعهد شما بوده چون ظاهرا موارد خیانت جدی درزندگیشون دیده
پیشنهاد سلب مسوولیت رو یک بار فقط مطرح کرد که احتمال میدم جدی نباشه البته اگربنا به گفته دوستمون دنباله بچه دار شدن پیش از ورود به 35 سالگی نباشه!
برای تصمیم جدی ازدواج من حتما به مشاوره قوی مراجعه میکنم نه صرفا صحبت حساسیت این تصمیم پرواضحه اما اول باید نیتهاشو بشناسم که حتی به مشاور هم دروغ نگن با توجه به هوش بالاا.
ممنونم دوست خوبم سوالاتتون رو به ترتیب پاسخ دادم .
-
سلام مجدد.
دوست عزیز من اطلاعات کمی درباره این بیماری دارم اما همین اندک اطلاعاتم به من میگه احتمال بارداری برای چنین افرادی ریسک خیلی خیلی بالایی داره.اما متوجه این مطلب که خودشون باعث این بیماری شدند نشدم.
در هر صورت با توجه به تخصص ایشون مطمئنا خودشون به درجه بیماری و ریسکهای مربوط به بارداری بیشتر واقفند.
اگر شما از بیماری ایشون مطمئن هستید میتونید با یه متخصص زنان در میون بگذارید و ببینید که آیا اصلا امکان بارداری ایشون هست یا نه؟
فکر کنم جواب این سوال خودش میتونه به تنهایی خیلی از مسائل بینتون رو روشن کنه.
اگر هم ایشون امکان بارداری داشته باشند فکر کنم همون مسئله سن خطر ذهنشون رو درگیر کرده باشه.
فقط یه خواهش دارم اونم اینه که طوری سوالاتتون رو با ایشون مطرح نکنید که احساس کنند شما در حال تجسس در اموراتشون هستید.
اینطوری بیشتر هم بهتون اعتماد میکنند و صادقانه تر جواب میدن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
دوست عزیز بنده فقط نظرم رو میگم، به قول جناب امید احساس میکنم وارد یک بازی شدید.
بچه دار شدن سرانجام و نهایت یک رابطه ی رسمی بین زن و شوهر هست، گزینه ایی برای اثبات تعهد که نیست!اون هم قبل از ازدواج.
مثل اینکه کنکور پرشکی قبول شده باشی و روز اول ورود به دانشکده به شما بگویند بیا این بیمار و این هم تیغ جراحی، قلبش رو عمل کن تا ببینیم تو اصلا واقعا میخوای جراح بشی؟
البته مثال زیاد ربطی نداشت! ا اما منظور اینه که این خانم قدم آخر رو الان برداشته و موضوع خیلی مشکوکه.
این بازی حتما قرار نیست یک بازی پلیسی جنایی هم باشه، شاید یک بازی غیر اخلاقی و صرفا هوس بازی باشه.
.
ممنونم از نظرمنطقیتون
ببینید مساله کمی پیچیده تر هم میشه چراکه ایشون قصد راه اندازی یک شرکت صادرات فراوده های نفتی رو البته توسط یک دوست دارای روابط دولتی داره وروی کمک بنده حساب زیادی باز کرده والبته ازاین نظر هم از ابتدا به اشنایی پرداخته بود و قصد اشنایی بنده با فرد مورد نظر رو داره ومیگه شرایط مالی من خیلی بهتر میشه و اینکه البته خود ایشون توی اینکار دردرجه دوم اهمیت هستند البته پیگیر وجدی هستند مقدار منافعش از شرکت مزبور هنوز برای من روشن نیست.
جالبه بگم دیشب گفته بود میاد با مادر بنده صحبت کنه ولی نیومد شاید اینکارش هم حتی برای جلب اعتماد باشه یا شناخت بیشتروصرفا هوس بازی نباشه !
-
اینجور که پیداست شما خودتون خیلی راغب هستین که با این خانم ازدواج کنید و رابطه داشته باشید چون بیشتر به دنبال محکم کردن این رابطه هستید و شاید بشه گفت که تو جوابها دنبال اون جوابی هستین که به شما اوکی در ادامه این رابطه داده بشه!!
-
سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
به نظر من شما خودتو خیلی درگیر چرایی این موضوع نکن...چون این زیاد مهم نیست خصوصا تو ازدواج..
اینکه ایا ترسیده سنش برای بچه دار شدن بالا بره یه بهونه معذرت میخوام مسخره است.مگه راه ازدواج واسه بچه دار شدن بسته شده؟؟؟
کسی که بارها روابط جنسی داشته و هیچ کدوم هم به ازدواج نرسیده یا واقعا بی بند و بار شده و هیچ قید و بند ذهنی برای رفتارش نداره یا میخواد با سوءاستفاده از وابستگی که ممکنه بین شما اون ایجاد بشه شما رو پاگیر خودش کنه و شاید اصلا درخواستش برای بارداری هم برای درگیر کردن بیشتر شما با خودش باشه که نتونین رهاش کنین.
حالا اینکه دلیلش چیه رو نمیدونم..ایا میخواسته شما رو حتما به ازدواج سوق بده؟ایا شما براش منفعت مادی و .. میتونین داشته باشین؟؟ایا اثرات روابط گذشتشه؟؟؟
......دقیقا مشخص نیست و به نظر من چندان هم مهم نیست..چون اگه شما با این فرض که اگه تغییر کنه و اصلاح بشه میخوام باش ازدواج کنم،،،اگه فکر میکنید شما باعث این تصمیم برای تغییر میشی اشتباهه..
تغییر در رفتار و عادتهای زندگیمون باید کاملا اختیاری و براساس تفکر و مطالعه زیاد باشه..اینکه ما تحت تاثیر مسائل هیجانی مثل رابطه با جنس مخالف تغییر کنیم..این تغییر مدت زیادی دوام نمیاره..
هر چند که اصلا این خانوم علاقه ای به تغییر روندش عنوان نکرده.
یادتون باشه کش دادن بیش از حد این موضوع شما رو بیشتر درگیر میکنه و ممکنه عملا اجازه یه تصمیم منطقی رو بهتون نده و دیگه نتونین خودتونو از این ماجرا یا بقول خودتون بازی بیرون بکشید.و این خیلیی مهمه
اگه هم که برات مهم نیست چطور زنیه که هیچی.
موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
اینجور که پیداست شما خودتون خیلی راغب هستین که با این خانم ازدواج کنید و رابطه داشته باشید چون بیشتر به دنبال محکم کردن این رابطه هستید و شاید بشه گفت که تو جوابها دنبال اون جوابی هستین که به شما اوکی در ادامه این رابطه داده بشه!!
نه اشتباه نکنید دنبال روشن شدنه مساله هستم میخوام راه حلی پیدابشه که بهتر شناخت پیدا کنم و وابستگی رو نمیتونم انکارکنم شاید ازمنظر شخص ثالث کاملا غیرمناسب باشه اما این رو درنظر بگیرید که من بافردخاصی روبه رو هستم نه یک فرد باشرایط معمولی که به راحتی قابل دستیابیه بازم ممنونم
-
سلام
این توضیحاتی که شما دادین رنگ و بوی خوبی نداره
بچه دار شدن قبل از ازدواج اونم بچه ولد زنا
با افراد دیگه رابطه داشتن و دلایل واهی
ایجاد شرکت صادرات نفت و آشنا بودن با افراد دولتی
ببین
تو این چن سال گذشته با حجم بالای اختلاص و خارج کردن ارز و قربانی شدن افراد زیاد که به عنوان پوششی استفاده شدن که در مواقع خواص قربانی بشن تا راهی هموار برای دیگران آماده بشه
اینو بدون مورد شما شبیه کسایی میمونه که می خوان برای بالا رفتن از پله دیگران و اسیر کنن
دقت کن قربانی نباشیی چون با گفته های شما بوش میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جرجیس
سلام
این توضیحاتی که شما دادین رنگ و بوی خوبی نداره
بچه دار شدن قبل از ازدواج اونم بچه ولد زنا
با افراد دیگه رابطه داشتن و دلایل واهی
ایجاد شرکت صادرات نفت و آشنا بودن با افراد دولتی
ببین
تو این چن سال گذشته با حجم بالای اختلاص و خارج کردن ارز و قربانی شدن افراد زیاد که به عنوان پوششی استفاده شدن که در مواقع خواص قربانی بشن تا راهی هموار برای دیگران آماده بشه
اینو بدون مورد شما شبیه کسایی میمونه که می خوان برای بالا رفتن از پله دیگران و اسیر کنن
دقت کن قربانی نباشیی چون با گفته های شما بوش میاد
ممنون دوست خوبم هشدار بسیار خوبی بود دقت زیادی میکنم که از این زاویه هم به قضیه نگاه کنم پوشش برای قربانی شدن رو البته نفهمیدم اما اگر مسوولیتهای حقوقی رومیگید اشنا هستم باهاشون/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
به نظر من شما خودتو خیلی درگیر چرایی این موضوع نکن...چون این زیاد مهم نیست خصوصا تو ازدواج..
اینکه ایا ترسیده سنش برای بچه دار شدن بالا بره یه بهونه معذرت میخوام مسخره است.مگه راه ازدواج واسه بچه دار شدن بسته شده؟؟؟
کسی که بارها روابط جنسی داشته و هیچ کدوم هم به ازدواج نرسیده یا واقعا بی بند و بار شده و هیچ قید و بند ذهنی برای رفتارش نداره یا میخواد با سوءاستفاده از وابستگی که ممکنه بین شما اون ایجاد بشه شما رو پاگیر خودش کنه و شاید اصلا درخواستش برای بارداری هم برای درگیر کردن بیشتر شما با خودش باشه که نتونین رهاش کنین.
حالا اینکه دلیلش چیه رو نمیدونم..ایا میخواسته شما رو حتما به ازدواج سوق بده؟ایا شما براش منفعت مادی و .. میتونین داشته باشین؟؟ایا اثرات روابط گذشتشه؟؟؟
......دقیقا مشخص نیست و به نظر من چندان هم مهم نیست..چون اگه شما با این فرض که اگه تغییر کنه و اصلاح بشه میخوام باش ازدواج کنم،،،اگه فکر میکنید شما باعث این تصمیم برای تغییر میشی اشتباهه..
تغییر در رفتار و عادتهای زندگیمون باید کاملا اختیاری و براساس تفکر و مطالعه زیاد باشه..اینکه ما تحت تاثیر مسائل هیجانی مثل رابطه با جنس مخالف تغییر کنیم..این تغییر مدت زیادی دوام نمیاره..
هر چند که اصلا این خانوم علاقه ای به تغییر روندش عنوان نکرده.
یادتون باشه کش دادن بیش از حد این موضوع شما رو بیشتر درگیر میکنه و ممکنه عملا اجازه یه تصمیم منطقی رو بهتون نده و دیگه نتونین خودتونو از این ماجرا یا بقول خودتون بازی بیرون بکشید.و این خیلیی مهمه
اگه هم که برات مهم نیست چطور زنیه که هیچی.
موفق باشی
بهترین نتیجه ای که خودم رسیده بودم به اون رو گفتید پایبند کردن طرف به رابطه به خاطر تجارب بد قبلی البته ازبدترین روش ممکن اما مگه نمیفهمه به عنوان یک زن این تعهد تا اخر عمر زیر سواله وبه ازدواج نمیتونه برسه با این روش شروع ؟
چرا خواسته منو وابسته خودش کنه چرا اینجوری اخه؟؟؟انتقام جویی یا هوس بازی یا؟؟؟؟
-
موضوع بزینس رو که مطرح کردید نظرم برگشت، شاید اهداف دیگه ایی غیر از هوس بازی داره.شاید هم یک قصه باشه فقط.
من احساس خوبی نسبت به این قضیه ندارم.
بعضی آدم ها که تصور میشه خیلی باهوشن،بعضی وقت ها کارهایی میکنن که آدم به عقلشون هم شک میکنه چه برسه به هوششون.
به هر حال مراقب باشید که یک طعمه نباشید.
مخصوصا در موضوع صادرات محصولات فرآوده های نفتی، این کار زیاد هم به رابطه بازی نیاز نداره، یک روال قانونی داره که باید طی بشه. سختیش فقط بازاریابی در سطح بین المللی هست، وگرنه از نظر داخلی مشکلی ندارید که نیاز به رابطه داشته باشه.
شاید میخواد شما رو به عنوان همسر خودش وارد معاملات کنه و بعد هم ...
من اگر جای شما بودم با این روشی که خانم داره میاد جلو، خودم رو کنار میکشیدم.
-
نقل قول:
مگه نمیفهمه به عنوان یک زن این تعهد تا اخر عمر زیر سواله وبه ازدواج نمیتونه برسه با این روش شروع ؟
اما طرف مقابلش رو با رابطه جنسی میتونه وابسته به خودش بکنه دیگه.نه؟؟؟
من خودم یه زنم و میدونم چطور با روشهای جنسی میشه طرف رو خام کرد..حالا اگه خودم قید و بند داشته باشم که خوب سراغ اینکارا نمیرم.اگه نداشته باشمم ....
نقل قول:
چرا خواسته منو وابسته خودش کنه چرا اینجوری اخه؟؟؟انتقام جویی یا هوس بازی یا؟؟؟؟
نمیدونم داداش من..اوناییم که گفتیم در حد حدس بود چون ما که علم غیب نداریم..
اما شما اصل حرف منو ول کردی و فرعش رو چسبیدی.
اصل حرفم اینه که تو ازدواج باید طرفتو همینطوری که هست بپذیری..نه اینکه تغییر میکنه و فلان میشه و بهمان میشه.
و ضمنا بعضی چیزا رو هرچی بیشتر جلو بری بیشتر غرقش میشی..هرچی رابطت خصوصا از نوع جنسی با اون دختر بیشتر بشه جدا شدن برات سختتر میشه..اونوقت هی دنبال بهونه میگردی و توجیه....
دیگه از ما گفتن بود.
موفق باشی
-
سلام دوست عزیز
درخواست ایشون خیلی جای سوال داره، اما من عادت دارم نسبت به مسایل از همه جوانب نگاه کنم، با توجه به اینکه ایشون پایبند قیودی نیستند، از طرفی با توجه به شرایط جسمی پیش اومده براشون، احتمال میدهم که مسئله بچه براشون خیلی مهم هست، تا تشکیل یه خانواده، حالااین هم که پیشنهاد بچه دار شدن را داده، مطمئن بوده که بعد از این اتفاق رها نخواهد شد و ازدواج هرچند کوتاهی صورت میگیره و در نهایت ایشون به خواستشون میرسن حالا این وسط بابای بچه هم موندن چه بهتر و اگر نموند خوب ایشون به هدفشون رسیدن،
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
موضوع بزینس رو که مطرح کردید نظرم برگشت، شاید اهداف دیگه ایی غیر از هوس بازی داره.شاید هم یک قصه باشه فقط.
من احساس خوبی نسبت به این قضیه ندارم.
بعضی آدم ها که تصور میشه خیلی باهوشن،بعضی وقت ها کارهایی میکنن که آدم به عقلشون هم شک میکنه چه برسه به هوششون.
به هر حال مراقب باشید که یک طعمه نباشید.
مخصوصا در موضوع صادرات محصولات فرآوده های نفتی، این کار زیاد هم به رابطه بازی نیاز نداره، یک روال قانونی داره که باید طی بشه. سختیش فقط بازاریابی در سطح بین المللی هست، وگرنه از نظر داخلی مشکلی ندارید که نیاز به رابطه داشته باشه.
شاید میخواد شما رو به عنوان همسر خودش وارد معاملات کنه و بعد هم ...
من اگر جای شما بودم با این روشی که خانم داره میاد جلو، خودم رو کنار میکشیدم.
خدا میدونه چقدرنظراتتون برام مهمه ممنونم قصه ای درکار نیست
درمورد بیزینس بگم فردی دارای کارخونه تو یه کشورعربیه مواد اولیه میخواد واسش اینجا دفتر شرکت رو اماده کرده نیرو میخواد واسش که با توجه به سابقه کار بنده مناسب هستم براشون این چیزیه که من میدونم
فردی که داره اینجا شرکت راه اندازی میکنه یه ایرانیه ساکن لبنانه که اتفاقا به این خانوم علاقه شدیدی داره اما سنش نزدیک به 45 هستش و این خانوم میگه علاقه طرف براش اهمیت نداره ازنظر عاطفی البته اون فرد مذهبیه اما از اون مذهبیا ظاهرا!
کاشکی اصلا درگیراین رابطه نشده بودم میدونید یک شب بودن با فانتزی ذهنیتون تاثیرش قطعا عمیقه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
سلام دوست عزیز
درخواست ایشون خیلی جای سوال داره، اما من عادت دارم نسبت به مسایل از همه جوانب نگاه کنم، با توجه به اینکه ایشون پایبند قیودی نیستند، از طرفی با توجه به شرایط جسمی پیش اومده براشون، احتمال میدهم که مسئله بچه براشون خیلی مهم هست، تا تشکیل یه خانواده، حالااین هم که پیشنهاد بچه دار شدن را داده، مطمئن بوده که بعد از این اتفاق رها نخواهد شد و ازدواج هرچند کوتاهی صورت میگیره و در نهایت ایشون به خواستشون میرسن حالا این وسط بابای بچه هم موندن چه بهتر و اگر نموند خوب ایشون به هدفشون رسیدن،
کاملا منطقی به نظر میرسه ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7SINA
منم به خواست ایشون دراولین دیدار به رابطه جنسی تن دادم (کلا باردوم بود رابطه جنسی داشتم وهوسران نیستم) اما به خواست ایشون مبنی بر بچه عمل نکردم وایشون گفت پس من رو دوست نداری که حاضر به این کار نشدی و منم گفتم منطقی نبودازهیچ نظر
دوستان به این نکته اشاره نکردند که این اقا خودش قبلا رابطه جنسی داشته و در عوض همگی دنبال نجابت زن این ماجرا هستند و او را محکوم می کنند...
.... ایشان قصدشان ار رابطه بچه دار شدن بود شما هم تن دادید ولی زیر بار بچه دار شدن نرفتید!!
این کاملا مشخصه که شما این خانم را دوست دارید...به نظرم در این رابطه جلو بروید و تعهد او را چندین بار امتحان کنید و تا مطمئن نشدید ازدواج نکنید. در مورد مسائل حقوقی شرکت هم مواظب باشید از این خانم رودست نخورید!!
این پست توسط hamed65 ویرایش شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لبخند :-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7SINA
منم به خواست ایشون دراولین دیدار به رابطه جنسی تن دادم (کلا باردوم بود رابطه جنسی داشتم وهوسران نیستم) اما به خواست ایشون مبنی بر بچه عمل نکردم وایشون گفت پس من رو دوست نداری که حاضر به این کار نشدی و منم گفتم منطقی نبودازهیچ نظر
دوستان به این نکته اشاره نکردند که این اقا خودش قبلا رابطه جنسی داشته و در عوض همگی دنبال نجابت زن این ماجرا هستند و او را محکوم می کنند...
.....ایشان قصدشان ار رابطه بچه دار شدن بود شما هم تن دادید ولی زیر بار بچه دار شدن نرفتید!!
این کاملا مشخصه که شما این خانم را دوست دارید...به نظرم در این رابطه جلو بروید و تعهد او را چندین بار امتحان کنید و تا مطمئن نشدید ازدواج نکنید. در مورد مسائل حقوقی شرکت هم مواظب باشید از این خانم رودست نخورید!!
ببینید خود طرف میگه توازمن بکرتری وپاکتری اینو بدون رودروایسی میگه
دروتخته لفظ مودبانه ای نیست لطفا دقت کنید به خاطر علقه های شخصی وزن بودن احتمالیتون زننده نظر ندید دوست من.
درمورد توصیه اخرتون ممنونم.
-
من قصدم توهین نبود و اون فقط یک ضرب المثل بود!! من اصلا اون خانم و یا شما را محکوم نکردم و فقط میخواستم دوستانی که نجابت اون زن را بهانه کردند توجیه کنم...
به نظرم این خانم به شما علاقه دارد چون پیشنهاد رابطه جنسی بدون داشتن علاقه برای خانم ها فکر نمیکنم ممکن باشد و نکته دوم اینکه از شما بچه میخواهد...
-
خانمی با شما در همون ارتباط اول تقاضای روابط جنسی می کنه و شما می پذیرید، بعد همین خانم شما رو به فردی که شرکتی داره و از قضا عاشق این خانم هست جهت استخدام معرفی می کنه.
در واقع این خانم به هر دلیلی دو رقیب رو در برابر هم قرار می ده...
یه کم عجیبه برای من، البته دلیلش اینه که همه ابعاد مسئله و انگیزه ها روشن نیست.
حالا که به این نتیجه رسیدید که کاش درگیر این رابطه نمیشدید باید عرض کنم هنوز هم دیر نشده، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است.
با کمک دوستان بدون اینکه به دنبال دلیل کارهای این خانم باشی به دنبال راهکاری جهت خروج از این وضعیت باش.
یک شب فاتنزی آنقدر ارزش نداره که یک عمر پشیمانی پشت سرش باشه.
-
دوست عزیز
شما 30 سال داری، از هر لحاظ یه کیس عالی برای ازدواج، این خانم حتی اگه به صورت خوشبینانه فقط قصد مادر شدن داشته باشه، زندگیه شما کوتاه مدت خواهد بود، و شما فرصتهای زیادی را برای داشتن یه زندگیه پایدار و با چارچوب از دست خواهی داد، من اصلا آدم مذهبی نیستم اما به شدت چارچوب مندم، 2 اصل تو زندگی خیلی مهمه، اعتماد و صداقت، البته خیلی شبیه هم هستند، اینجا شما حتی مطمئن به صدق گفتار ایشون نیستین، در عین حال مطمئن نیستین فرد قابل اطمینانی هستن یا خیر، شما که خدا رو شکر مشکلی برای زندگی نداری، چرا دنبال یه هم پرواز یه عشق یه همراه نمیری؟ یکی که با همه و جود باورش کنی، به قولی یه روح تو 2 جسم، به قوله استادی، ازدواج مثل پرواز کردنه، اگه با جفت مناسب ازدواج کنی، میشه هم پروازت و به اوج میرسین، اگه نه میشین قفس هم
دوست من این حق اون خانم هست هر طور دوست داره زندگی کنه و به زندگی نگاه کنه، اما نذار بازیچه نوعه نگاهه ایشون به زندگی شی، چرا باید بچه ای بوجود بیارین که از سلامت محیط پرورشش مطمئن نیستین؟
این خودخواهیه محضه.......
مرد مثل باغبون میمونه، و زن زمین زراعی، بچه ها هم محصوله کارو تلاشه باغبون تو باغن، باغبونه عزیز میخواهی رو باغی کار کنی و زحمت بکشی که احتماله خشکسالی درش میره، با یه انتخاب میتونی سرنوشتت رو سمت و سو بدهی، ما این خانم را نیشناسیم و همه نظرات نسبت به گفته های شما بوده، باز هم ببینین شما از زندگی چی میخواین و دنباله چی هستین،
-
اینقدر نظراتتون زیباست که مجبورم میکنه چند قدمی راه برم وفکر کنم ممنونم
ایشون بچه خواستنشون با توجه به اینکه قرص میخوردند تا نظم قاعدگیشون رو به هم بزنن و حتی دوماه هم گفتن پریود نشدن میتونه تنها یه بلوف بوده باشه برای درگیرکردن من که اطلاعی از این مساله و به قولی عدم رها سازی تخمک از لوله فالوپ نداشتم!!!
اما بگید دوستان چطور تعهد رو میشه درمورد فردی آزمود کلامی که چندان ممکن نیست وقتی هوشمندانه قطعات پازلشو میچینه که شکی نباشه!؟
-
به نظر من اين مساله كه خانم عجله دارن قبل 35 سالگي مادر بشن كاملا منتفيه... اگه فقط فقط صرفا قصدشون مادر شدن بود ميتونستن به خواستگار لبنانيشونم جواب مثبت بدن
در ضمن كي ميگه خانم ها بعد از 35 سالگي باردار نميشن؟؟!!! خاله من فرزند آخرشو تو سن 43 سالگي به دنيا اوورد!!! ((البته بارداري تو سن بالا ريسك بالاتري داره اما در هر صورت داشتن فرزند بدون پدر خيلي احمقانه تر به نظر ميرسه))
شايدم ايشون ميخواستن از طريق بچه رابطه خودشون رو با شما قوي تر كنن... نه صرفا به خاطره وابستگي عاطفي كه به شما دارن ، بلكه براي رسيدن به مقاصد و منافعي كه از نظر مالي و شغلي براشون وجود داره.
100 درصد با نظر آرش موافقم كه يه كلكي تو كارش هست!!
كمتر خانومي بعد از چند بار صحبت تلفني تن به اين كار ميده مگر اينكه قصد شومي داشته باشه يا كمي از نظر هوشي در سطح پايين تري باشه.... كه با توجه به تعريفهاي شما مورد اول شانسه بيشتري داره
با اين هوش بالايي كه ازش تعريف ميكنين حتي اگه واقعا شما رو دوست داشتن و به ازدواج با شما فكر ميكردن، اين قدر عقلشون ميرسيد كه با اين پيشنهاد رابطه جنسي كار رو خراب ميكنن و اعتماد شما مطمئننا ازشون سلب ميشه! ... پس ايشون فقط دنبال وابستگي جنسي شما به خودش و به طبع اون وابستگي عاطفي شما و در نهايت رسيدن ايشون به ساير منافعشون هست
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم، شما با وجود داشتن تمام اين رابطه هاي بي قيد و بندي كه خانم داشتن از نظر سلامت جسمي خانم مطمئن هستين كه تن به اين كار باهاشون دادين؟؟ (منظورم ايدز و اين حرفهاست)
به نظر من زياد دنبال اين نباش كه بفهمي 100 درصد قصدش چيه... فقط اين رو مطمئن باش كه توي بد بازي اي افتادي... زودتر خودت رو از اين چرخه ي بي رحم خارج كن
موفق باشي:72:
-
خیلی وقتا چندین بار ازمن میپرسه "سینا منو میخوای" بارها میپرسه وبعد میگه چرا واروم میشه بعضی وقتام تکراری میپرسه "من دختر بدی ام؟"
اما من احساس نمیکنم بی تاب باشه برای من منم البته همین طورم خودشم میگه تو موندی تو شک درمورد من
من ادم احساسی هستم اما حس میکنم ایشون برخلاف چهرشون اینطور نیستن یعنی وجح برتر شخصیتشون خودخواهیه مثه ادمایی که به همه به چشم یه ستایشگر نگاه میکنن!اما انگار به من نیاز داره حداقل جنسی یا به هردلیل میخواد تورابطه باشه اما گاهی انگار دلش میسوزه میگه خودتو از زندگیه لعنتیه من بکش بیرون!!!
عاشق وخواستگارایی که به پاش نشستن خودش میگه هنوزم داره اما ازنظرروحی ارامش نداره میگه چرا ادمایی که من میخوام منو دوست ندارن درعین حال باز میگه من دوستت دارم پارادوکسیکاله درسته؟
-
دوست عزیز
اینجور که من خوندم همه متفق القول، ایشان را فرد مناسبی برای ادامه رابطه به این شکل نمیدن، حالا که اینقدر اصرار دارین، کمی هوشمندانه جلو برین، مثلا پیشنهاد یه مشاوره از دواج بدین، ببینین نظرشون چیه، میتونین مطرح کنین فعلا برای ازدواج عجله ای ندارین و یا ازدواجم کنین چند سال باید صبر کنین، شما شرایط تعیین کنین و ببینین عکسالعملشون چگونه هست، ما خانمها هر چند باهوش، خیلی جاها احساسی عمل میکنیم و نمیتونیم خودمون را مخفی کنیم، ایشون هم با این حربه میتونین محک بزنین، ببینین تا کجا خاطرتون براشون عزیزه، راههای زیادی هست، به قولی مهندسی معکوس جلو برین،ببینین پای شرایط شما می ایسته یا دنباله فرد دیگه ای میره تا خواستشون عملی شه،ولی اگر خاستین ازدواج کنین حتما پیش مشاور ازدواج برین، تست شخصیت شناسی میگیرن و خیلی تو شناخت کمکتون میکنن، اگه یه خانم بودین چند تا کتب معرفی می کردم اما از دید یک آقا، کتابی نخوندم تا معرفی کنم، انتشاراته نسل نو اندیش کتابهای خوبی داره، یک سرچی بکنین، مقالات این تالار هم فوقالعاده هستند.
-
نقل قول:
با اين هوش بالايي كه ازش تعريف ميكنين حتي اگه واقعا شما رو دوست داشتن و به ازدواج با شما فكر ميكردن، اين قدر عقلشون ميرسيد كه با اين پيشنهاد رابطه جنسي كار رو خراب ميكنن و اعتماد شما مطمئننا ازشون سلب ميشه! ... پس ايشون فقط دنبال وابستگي جنسي شما به خودش و به طبع اون وابستگي عاطفي شما و در نهايت رسيدن ايشون به ساير منافعشون هست
این فکر میکنم خیلی نزدیک به واقعیته بعداز اینکه نسبت به خوب بودن من با صحبت تلفنی البته اطمینان پیدا کرد این پیشنهادو کرد البته ریسک کرد چون ممکن بود یکی مثله خودش روبه روش باشه!
درمورد ایدز هم بله درسته ناپختگی کردم انشالله که با توجه به اینکه مطمننا با هرکسی رابطه نداشته و مراقب خودش هست مشکلی نباشه
به نظر شما من احتمال اینکه با چند نفر رابطه جنسی داشته رو بدم
با دوست پسر اولش ونامزد بعدیش رو مطمئنم و حدود 4 سال از به هم خوردن نامزدیش میگذره البته تو یه شهردور افتاده دوسال طرح پزشکیشو میگذرونده و سه یا چهار خواستگار دیگه هم جدی داشته که یکی خودکشی کرده!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
دوست عزیز
اینجور که من خوندم همه متفق القول، ایشان را فرد مناسبی برای ادامه رابطه به این شکل نمیدن، حالا که اینقدر اصرار دارین، کمی هوشمندانه جلو برین، مثلا پیشنهاد یه مشاوره از دواج بدین، ببینین نظرشون چیه، میتونین مطرح کنین فعلا برای ازدواج عجله ای ندارین و یا ازدواجم کنین چند سال باید صبر کنین، شما شرایط تعیین کنین و ببینین عکسالعملشون چگونه هست، ما خانمها هر چند باهوش، خیلی جاها احساسی عمل میکنیم و نمیتونیم خودمون را مخفی کنیم، ایشون هم با این حربه میتونین محک بزنین، ببینین تا کجا خاطرتون براشون عزیزه، راههای زیادی هست، به قولی مهندسی معکوس جلو برین،ببینین پای شرایط شما می ایسته یا دنباله فرد دیگه ای میره تا خواستشون عملی شه،ولی اگر خاستین ازدواج کنین حتما پیش مشاور ازدواج برین، تست شخصیت شناسی میگیرن و خیلی تو شناخت کمکتون میکنن، اگه یه خانم بودین چند تا کتب معرفی می کردم اما از دید یک آقا، کتابی نخوندم تا معرفی کنم، انتشاراته نسل نو اندیش کتابهای خوبی داره، یک سرچی بکنین، مقالات این تالار هم فوقالعاده هستند.
ممنونم دوستم
اتفاقا هفته قبل پیشنهاد مراجعه به مشاوره وتست ام ام پی ای وشخصیت شناسی رو بشون دادم وبرای اینکه مجاب بشه مجبور شدم نظرات یونگ رو دراین مورد براش بازگو کنم که نهایتن قبول کردن که علمی هست اما پرسید "اگه کسی دورغ بگه چی تو تست؟"
پیشنهاد سفر چندروزه روهم خودشون دادن واسه شناخت بیشتر که حتما درنظر دارم
درمورد اینکه زمان ازداوج رو عقب بندازیم بشون گفتم من شرایطشو از لحاظ مادی ندارم ولی انگار میخواد جدی بشه و کمی هم مخالفه طول کشیدنه حس میکنم قصد ازداوج داره اما انگار از روی فشار سنی یا ...
میگه بعد ازدواج منو خیلی محدود میکنی خیلی این حدسو میدونم که به خاطر نوع رابطش با من میزنه ونحوه شروعش
البته درمورد زندگی گذشتش خیلی برای من حرف زده ومن هنوز تناقضی پیدا نکردم اما به من میگفت که با نامزد دومش رابطه جنسی نداشته اما موقع رابطه جنسی با بنده وقتی منو با اون فرد مقایسه کرد متوجه این قضیه شدم و احتمال دادم ممکنه بازهم صادق نبوده باشه!
-
کسی که اعتقادی به چارچوب نداره چه 2 نفر چه 100 نفر،
اگه فقط اون 2 نفر باشن مشکله شما حل میشه؟ خیلی ساده به این قضیه نگاه نکنین، خیلی ایشون را بررسی کنین
البته واقعا این احتمال هم شاید باشه که دیگه میخوان متعهدانه زندگی کنن اما این افراد اگه به هر چالشی در زندگی مشترک مواجه شن، امکان داره، دست به هر کاری بزنن، اینها رو نگفتم بدبین شین ، گفتم تا بررسی کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
کسی که اعتقادی به چارچوب نداره چه 2 نفر چه 100 نفر،
اگه فقط اون 2 نفر باشن مشکله شما حل میشه؟ خیلی ساده به این قضیه نگاه نکنین، خیلی ایشون را بررسی کنین
البته واقعا این احتمال هم شاید باشه که دیگه میخوان متعهدانه زندگی کنن اما این افراد اگه به هر چالشی در زندگی مشترک مواجه شن، امکان داره، دست به هر کاری بزنن، اینها رو نگفتم بدبین شین ، گفتم تا بررسی کنین
اینو که بگم شاید بگید معلومه که به درد زندگی مشترک نمیخوره اینطوره؟
بعضی وقتا موقع صحبتای جنسی که باهم داریم میگه از سکس گروهی خوشش میاد که من با یه نفر دیگه اینکارو کنم و اون ببینه البته چند وقتیه که دیگه نمیگه وقتی بحث ازدواجو پیش کشیده اخه قبلش توصحبتاش مخالف ازدواج بود اما حالا میگه واسه ازدواج تصمیم گرفته که لازمه!
انگار از اول با من یه رابطه هوس الود رو برنامه ریزی میکنه بعد میبینه که من میخوامش راضی به این کار میشه یه همچین حالتی اما خواستنه من وقتی درموردش بیشتر میپرسم دچار تردید میشه!!!
ایشون ازنظر خونوادگی باید بگم که پدرشون سرهنگ بازنشسته هستند که درحال حاضر به شدت بیمار هستند و در یکی از شهرهای بزرگ به دنیا اومدن و اینجا (تهران)هم با برادرشون خونه گرفتن و به شدت جسور هستندوماجراجو!
ودنبال مجوز مطب هستند و خرید خونه شخصی!
-
اين حرفي كه ميزنم فقط فقط در حده يه نظره... اصلا نميگم كاره درستيه يا نه ...
آقا سينا شما براي سنجش ميزان تعهد اين خانم ميتونين از فرد سومي كمك بگيرين؟؟؟
يه مرد ديگه با چهره جذاب و داراي موقعيت اجتماعي خوب ميتونه تو اين مسير كمك كنه؟؟
امتحانش كنيد، ببينين از اينجا به بعد برخوردش با ساير آقاييون جذاب و خووووووووش رفتار چيه
ببينين آيا به همه مردها با چند بار تماس تلفني چراغ سبز نشون ميده
البته مراقبه طبيعي بودنه كار باشين
خواهشا بعد از اين پست من رو مورده هجوم انتقادات قرار ندين ....
در ضمن باورم نميشه كه يه خانم با سلامت جنسي و روحي حاضر به سكس گروهي بشه....... يه خانم كه عاشق همسرشه هيييييييييييچ وقت نميتونه چنين صحنه هايي رو تحمل كنه .... شايدم بدش نياد بعده ها اون با يه فرد سوم اين كار رو بكنه و شما نگاشون كنين.... واقعا حاضري به اين كار تن بدي؟؟؟
-
بعضی مسائلی که مطرح میکنم بیش از حد شخصی هستند اما به خاطر حساسیت مجبورم بگم جسارت بنده رو ببخشید!
-
جناب 7SINA گرامی
در ابتدا بابت صراحت کلام و بیانم از شما عذر می خوام اما قصدم صرفا توجه شما به مواردیه که نادیده گرفتینش.
شما هم که پیشنهاد ایشون رو پذیرفتین فرقی با ایشون ندارین. یعنی شما هم آزادی جنسی و روابط اون رو حق خود
می دونید پس اصلا مساله بکارت مسئله ای نیست که در مورد یک دختر شما بخواید نظر بدین که میتونین کنار بیاین
یا نه. اینو واسه این گفتم که نباید توقع داشته باشین که کسی که باهاش ازدواج می کنین حتما دختر باشه چون
ممکنه شما رو راضی نکنه و از طرفی این رو بپذیرین که رابطه جنسی نا مشروع چه برای مرد و چه برای زن به یک اندازه
سنگین و اشتباهه. تا حالا بهش فکر کردین چه تضمینی هست خود شما در آینده کارتون رو تکرار نکنین؟ تا حالا بهش
فکر کردین که شاید اون خانوم هم راجع به شما اینطور فکر کنه که رابطه ها داشتین؟
می خوام به این نتیجه برسم که این رابطه 2 سر سوخته و غلط! نه به خاطر پیشنهاد خانوم و روابط جنسیش ، بلکه
به این خاطر که اون شما رو برای یک زندگی برای سالهای دوم زندگیش و داشتن بچه می خواد صرفا و شما هم از
اون طرف دائم در شک به سر می برین! پس احتمال منجر شدنش به طلاق زیاده مگر اینکه باورهاتون رو تغییر بدین!
من در کلام شما اثری از علاقه صرف و خالص به این زن رو ندیدم!
پس بهتره بنشینین و حسابی با خودتون سنگاتون رو وا بکنین و 100 البته از برقراری ارتباط نا مشروع تا پیش از ازدواج
دست بردارین چون آثار روانی نامطلوبش نظیر شک به همسر به دلیل عملکرد بد خودتون تاثیر بدی در زندگی مشترک
آیندتون و روابط با همسرتون خواهد داشت.
پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rama25
اين حرفي كه ميزنم فقط فقط در حده يه نظره... اصلا نميگم كاره درستيه يا نه ...
آقا سينا شما براي سنجش ميزان تعهد اين خانم ميتونين از فرد سومي كمك بگيرين؟؟؟
يه مرد ديگه با چهره جذاب و داراي موقعيت اجتماعي خوب ميتونه تو اين مسير كمك كنه؟؟
امتحانش كنيد، ببينين از اينجا به بعد برخوردش با ساير آقاييون جذاب و خووووووووش رفتار چيه
ببينين آيا به همه مردها با چند بار تماس تلفني چراغ سبز نشون ميده
البته مراقبه طبيعي بودنه كار باشين
خواهشا بعد از اين پست من رو مورده هجوم انتقادات قرار ندين ....
در ضمن باورم نميشه كه يه خانم با سلامت جنسي و روحي حاضر به سكس گروهي بشه....... يه خانم كه عاشق همسرشه هيييييييييييچ وقت نميتونه چنين صحنه هايي رو تحمل كنه .... شايدم بدش نياد بعده ها اون با يه فرد سوم اين كار رو بكنه و شما نگاشون كنين.... واقعا حاضري به اين كار تن بدي؟؟؟
نه این روش رو درست نمیدونم چون به این راحتی هم حاضر به برقراری رابطه نمیشه پیشنهاد زیاد داره میدونم !یا حداقل من اون فرد رو که هم حاضر به این نوع همکاری باشه وهم قابل اعتماد باشه وهم تواناییشو داشته باشه سراغ ندارم فعلا!
اتفاقا بلافاصله بش بعد این نوع ابراز علاقش گفتم داری مفرری پیدامیکنی که بعد تن دادنه من به خواسته عجیبت درمورد سکس با یه نفر دیگه این حق رو برای خودت قائل بشی که دیگه حرفی نزد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
جناب 7SINA گرامی
در ابتدا بابت صراحت کلام و بیانم از شما عذر می خوام اما قصدم صرفا توجه شما به مواردیه که نادیده گرفتینش.
شما هم که پیشنهاد ایشون رو پذیرفتین فرقی با ایشون ندارین. یعنی شما هم آزادی جنسی و روابط اون رو حق خود
می دونید پس اصلا مساله بکارت مسئله ای نیست که در مورد یک دختر شما بخواید نظر بدین که میتونین کنار بیاین
یا نه. اینو واسه این گفتم که نباید توقع داشته باشین که کسی که باهاش ازدواج می کنین حتما دختر باشه چون
ممکنه شما رو راضی نکنه و از طرفی این رو بپذیرین که رابطه جنسی نا مشروع چه برای مرد و چه برای زن به یک اندازه
سنگین و اشتباهه. تا حالا بهش فکر کردین چه تضمینی هست خود شما در آینده کارتون رو تکرار نکنین؟ تا حالا بهش
فکر کردین که شاید اون خانوم هم راجع به شما اینطور فکر کنه که رابطه ها داشتین؟
می خوام به این نتیجه برسم که این رابطه 2 سر سوخته و غلط! نه به خاطر پیشنهاد خانوم و روابط جنسیش ، بلکه
به این خاطر که اون شما رو برای یک زندگی برای سالهای دوم زندگیش و داشتن بچه می خواد صرفا و شما هم از
اون طرف دائم در شک به سر می برین! پس احتمال منجر شدنش به طلاق زیاده مگر اینکه باورهاتون رو تغییر بدین!
من در کلام شما اثری از علاقه صرف و خالص به این زن رو ندیدم!
پس بهتره بنشینین و حسابی با خودتون سنگاتون رو وا بکنین و 100 البته از برقراری ارتباط نا مشروع تا پیش از ازدواج
دست بردارین چون آثار روانی نامطلوبش نظیر شک به همسر به دلیل عملکرد بد خودتون تاثیر بدی در زندگی مشترک
آیندتون و روابط با همسرتون خواهد داشت.
پیروز باشید.
لازم میدونم دقت نظرتون رو نسبت به این مساله جلب کنم:
ازنظر بنده صرف داشتن ونداشتن رابطه جنسی وصفریایک بودن اون مطرح نیست بلکه کمی باید دقیقتر بود!
دختران رو به سه دسته تقسیم میکنم:
1.به رابطه جنسی قبل از ازدواج تن نمی دهند
2.به رابطه جنسی تن میدهند اما اونقدر عاقل هستند که اجازه نمیدهند بکارتشون از بین بره
3.بکارتشون رو به خاطر دوست داشتن طرف یا هوسرانی از دست داده اند
پسران رو هم به سه دسته:
1.به رابطه جنسی پیش از ازدواج تن نمیدهند.
2.به رابطه جنسی تن میدهند اما با وجود امکان از بین بردن بکارت یک دختر اینکارو انجام نمیدهند وروی این مساله دقت میکنند.
3.حداقل بکارت یک دختر رو ازبین برده اند
گروه 1 درهردودسته مناسب هم میباشند
گروه 3 ازنظر من کیفیت یک فرد متارکه کرده رو دارند هرچندکه رسما ثبت نشده.
گروه 2 رو هم مناسب هم میدونم چون حداقل اینقدر عاقل بودند که چهارچوب رو حفظ کنند
اما میتونیم مثله شما خیلی عام نگاه کنیم که اره چوب دوسرسوخته وازاین جنس حرفا!
بازم ممنونم اما شما هم درگیر جنگ با اقایون زیاده خواهین ولی من اینطور نیستم!
-
این خانم هر چیزی که بخواد میتونه در ایران بدست بیاره به غیر از بچه!! و شما را به عنوان پدر بچه اش انتخاب کرده و یکی از دلایلش میتونه علاقه به شما باشه...بعید میدونم که این خانم دنبال عشق باشه با توجه به حرفی که راجع به سکس گروهی زد!! مسئله ازدواج را چه کسی اول مطرح کرد؟ شما یا اون؟
فکر میکنی اگه بش بگی نمیخوای از اون بچه دار بشی باز هم به رابطه با تو ادامه بده؟؟ من که فکر نمیکنم چون به نظرم این خانم دنبال بچه دار شدنه و اگه شما با هم بودید برای همیشه که خوبه اگه هم نبودید و طلاق گرفتید که چندان هم براش مهم نیست....
همچنین من اعتقاد دارم که اگه این خانم فقط با دوست پسرش و نامزدش ارتباط جنسی داشته نمیشه برچسب عدم تعهد داشتن را بش چسبوند...چون با کسایی که بشون علاقه داشته رابطه داشته و طی اون دوره متعهد بوده..
-
ببخشید من یک سوال مهم برات مطرح شده...
شما که شرایط خوبی دارید و شرایط ازدواج براتون فراهم هست
ظاهر خوب ،مهندس و شغل خوب ،احتمالا در امد خوب و سنتون که دیگه واقعا نشون می ده وقته ازدواجتون هست....
پس کمبودی ندارید که بگید فقط این خانم حاضر شده با من ازدواج کنه پس دو دستی بچسبم بهش...
اگر بعد هوس بخوام بگم ..
از طرفی با اون خانم رابطه جنسی دارید رابطه کاری دارید و ایشون کاملا در دسترس شما بوده ...
و دلیلی نداره که باهاشون ازدواج کنید و زیر بار مسئولیت و تعهد و این مسائل برید
این جوری که خیلی راحت ترید نه؟؟؟؟
از طرف دیگه ایشون که خانمی نیست که با رفتن شما بهش ضربه بخوره و شما عذاب وجدان داشته باشید که چه بر سر اون می اد اگر باهاش ازدواج نکنمممم
خیلی راحت کنار می اد و از حرفاش و شیوه زندگیش و نوع نگاهی که به رابطه جنسی داره (صرفا لذت بردن به هر طریقی بدون هیچ چهارچوبی خارج شدن از خطوط قرمز ،انحرافات جنسی ) پس اهل زندگی و ازدواج نیست
شما هم این جوری که بیان می کنید در ازدواج با این خانم دچار تردید هستید
و علاقه مندی تون هم اون جوری نیست ..مه عاشق و شیدا شده باشید...
پس چه دلیلی داره که خودتون رو بندازید تو این ماجرا و ازدواج کنید با ایشون !!
با این همه ابهام
با این همه شک و تردید
با این همه مشکل
؟؟؟؟
دلیل خودتون برای ازدواج با ایشون چیه واقعا؟؟؟؟