-
چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
:325:
این داستان چند ماه قبل برای من اتفاق افتاد
در محیطی کار میکنم که با خانمهای زیادی سروکار دارم. موقعیت اجتماعی و مالی بسیار خوبی دارم و از نظر ظاهر هم خوب هستم. پسری بین 30-35 ساله که به گفته همین خانمها خیلی ها ارزو دارند با بنده ازدواج کنند.
چند وقت پیش تصمیم گرفتم به خانمی که در همین محیط 2-3 سالی حداقل میشناختمش و رابطه ای مثل رییس و کارمند داشتیم پیشنهاد ازدواج دهم. دختری خوب و متشخص اما از یک خانواده کارمندی معمولی. حداکثر 10 سال از من کوچکتر بود.
ظاهرش را کلا میپسندیدم ولی ان زیبایی آنچنانی که مد نظرم بود را هم در چهره نداشت. وقتی بهش گفتم خیلی جا خورد و مثل اینکه به خواب هم نمیدید. قرار شد به خانواده خود اطلاع داده و فکر کند و جواب دهد. اما بعدن به بهانه اینکه فعلا قصد ازدواج ندارم و مثلا میخواهم درس بخوانم نه گفت. نمیدانم چرا؟ تنها دلیلی که به ذهنم میرسد همین اختلاف سنی بود. این سوال بسیار ذهنم را مشغول کرد که چرا نه گفت؟ اگر کسی نظری داشته باشه ممنون میشم که بگه
ضمنا بعد از این مساله عادی رفتار کردم و دیگه مطلب خاصی بین ما نبوده
-
RE: چرا نه گفت؟
فقط میشه چند تا حدس زد:
1. یکم مغرور به نظر می رسی.شاید نا خواسته صحبتی کردی که احساس کرده تحقیر شده
2.شاید تحقیق کرده تو این مدت و چیزی شنیده که خوشایندش نبوده
3.شاید وابستگی عاطفی به کسی داره
4.شاید هم یه ناز بچگانه کرده.بعضی دختر ها وقتی یه پسر بالاتر از خودشون بهشون پیشنهاد میده یکم ناز میکنن که این تصور برتری که تو ذهن پسر هست از بین بره:310:
-
1- نه این غرور را بعد از اون نه شنیدن تصمیم گرفتم که داشته باشم دی: . اتفاقا همه گفتن که با واسطه اول بهش بگو ولی من خودم مستقیم بهش گفتم فکر کردم اینطوری بهتره. خیلی اروم و مودبانه . حتی واسه صحبت باهاش میرفتم محل کارش نه اینکه مثلا بگم بیا دفتر من کارت دارم. نه اصلا بحث تحقیر نبوده
2- فکر نمیکنم. شاید مثلا زیاد از اخلاق من خوشش نیاد. مثلا زیاد جدی باشم. اما من نکته منفی مهمی نداشتم . حداقل نه در این حد که اون را سریع به نظر منفی برسونه. تازه اون منو مدت زیادیه میشناسه اگه نظر منفی قاطع داشت همونجا که پیشنهاد دادم میگفت. قبلا هم با هیچ کس دوست یا نامزد و ... نبودم. البته همیشه احتمال کارشکنی دیگران در این مسائل هست.
3- فکر نمیکنم. زیاد توی این مایه ها نبود. گر چه حداقل یکی گویا میخواستتش. که شرایط ازدواج را الان نداره و اما فکر نکنم که مطرح هم کرده باشه باهاش به احتمال 99%. البته گذر زمان این را مشخص خواهد کرد.
4- نه ناز نبوده. خیلی جدی بود.
فکر میکنم خودش رضایت اولیه داشت. چون اگه نداشت همون موقع که مطرح کردم نه میگفت. یا من و من میکرد اما گویا موافق بود راجع به این مساله صحبت کنیم. اما گویا بعد اینکه مشورت با خانواده کرد به این تصمیم رسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دریای خروشان
فقط میشه چند تا حدس زد:
1. یکم مغرور به نظر می رسی.شاید نا خواسته صحبتی کردی که احساس کرده تحقیر شده
2.شاید تحقیق کرده تو این مدت و چیزی شنیده که خوشایندش نبوده
3.شاید وابستگی عاطفی به کسی داره
4.شاید هم یه ناز بچگانه کرده.بعضی دختر ها وقتی یه پسر بالاتر از خودشون بهشون پیشنهاد میده یکم ناز میکنن که این تصور برتری که تو ذهن پسر هست از بین بره:310:
پس به نظر شما اختلاف سنی دلیل اصلی نمیتونه باشه؟ درسته؟
-
پس اعتماد به نفست رو حفظ کن و بهش فکر نکن .شاید واقعا اختلاف سنی یا معیارهای خاصی برای خانوادش مهم بوده.شاید هم واقعا فعلا قصد ازدواج نداره...
به نظرم اصلا به این چرا ها فکر نکن چون فقط تاثیر منفی روت میگذاره.گفته قصد ازدواج نداره همین.چیز بیشتری نیست که ارزش داشته باشه ذهنتو درگیر کنی:72:
من خودم دخترم و تا حالا ندیدم دختری یه کیس خوب رو به خاطر اختلاف سنی رد کنه.مگر اختلاف سنی خیلی زیاد باشه مثلا بالای 10 سال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دریای خروشان
پس اعتماد به نفست رو حفظ کن و بهش فکر نکن .شاید واقعا اختلاف سنی یا معیارهای خاصی برای خانوادش مهم بوده.شاید هم واقعا فعلا قصد ازدواج نداره...
به نظرم اصلا به این چرا ها فکر نکن چون فقط تاثیر منفی روت میگذاره.گفته قصد ازدواج نداره همین.چیز بیشتری نیست که ارزش داشته باشه ذهنتو درگیر کنی:72:
بله خیلی ممنون. نه زیاد مهم نیست اما فقط گفتم شاید نکته ای باشه که تجربه بشه واسه من برای آینده. البته یه نکته که این مطلب را کمی در ذهن من بولد میکنه اینه که چون در محیط کار میبینمش شاید فراموش کردن مساله کمی مشکل باشه حداقل از نظر پاک کردنش از ذهن!
-
[align=justify]سلام delgir89،
اگه ایشون همچنان برای شما ارزشمند هستند، بهتره یکبار دیگه موقعیتی رو فراهم کنید، و خیلی ساده بپرسید دلیل واقعی رد کردنشون همون بوده که گفتن یا نه؟
شاید هم بهتر باشه از طریق ایمیل بپرسید، که فارغ از شرم و حیای معمول، بتونن راحت تر پاسخ بدن.
موفق باشید.[/align]
-
برادر عزیزم ما هیچکدوم تو ذهن اون خانوم نیستیم که بدونیم چرا نه گفت، فقط میتونیم حدسیاتمونو بگیم.
اگر واقعا میخوای بدونی چرا نه گفت باید از خودش بپرسی..
میدونم که فکر میکنی اگه از خودش بپرسم حالا فکر میکنه خیلی برام مهمه و ....از غرورم کم میشه..ولی حداقلش اینه که مغزت از فکر کردن به این مساله خلاص میشه ضمن اینکه جوابی که اون خانوم میده و دلیلی که میاره میتونه نشونه بده که طرز فکرش چجوریه و شاید شما بعد از شنیدن دلایلشون متوجه بشید که با خانوم با کمالاتی مواجه هستید و تلاش کنید توجهش رو جلب کنید.
به هر حال باید از خودش بپرسید : چرا نه گفتی؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delgir89
و رابطه ای مثل رییس و کارمند داشتیم پیشنهاد ازدواج دهم. دختری خوب و متشخص اما از یک خانواده کارمندی معمولی. حداکثر 10 سال از من کوچکتر بود.
شاید حس کردن که از لحاظ اقتصادی با هم تفاوت زیادی دارید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزرمیدخت
اگه ایشون همچنان برای شما ارزشمند هستند، بهتره یکبار دیگه موقعیتی رو فراهم کنید، و خیلی ساده بپرسید دلیل واقعی رد کردنشون همون بوده که گفتن یا نه؟
شاید هم بهتر باشه از طریق ایمیل بپرسید، که فارغ از شرم و حیای معمول، بتونن راحت تر پاسخ بدن.
موفق باشید.[/align]
راستش فکر میکنم دلیل رد کردنش درس خوندن نبوده. گر چه درسخوان و علاقه مند به تحصیل بوده اما مگر خانمها درس نمیخوانند تا به موقعیت بالا در جامعه و نیز ازدواج برسند؟ با ازدواج با من اینها را بدست میاورد. پس مسائل دیگه هم بوده. اما دیگه به هیچ وجه نمیخوام راجع به این مساله با اون صحبت کنم.
-
من فکر می کنم 10 سال اختلاف سنی برای شما هم باید علامت سوال باشد در دنیای امروز؟!
چرا به دنبال دختری همسن و یا با اختلاف سنی کمتری از خودتان نمی روید؟!؟!
جرا سراغ دختری رفتید که رابطه شما با او رابطه رئیس با کارمند است؟!؟!
نیاز نیست جواب این سوالها را به ما بدهی به خودتان پاسخ بده؟!
به نظر من یک احتمال این است که دختر مورد نظر شما همانند شما سنتی فکر نمی کرده و
دنبال گزینه برابر بوده حتی اگر یک پسر کارمند و همسنش با در آمد کم باشد؟!؟!
من جمله آخرتون را تازه خواندم به نظر من شما خیلی سنتی فکر می کنید و احتمالا این خانم نه؟!
دختران درس نمی خوانند تا به "گفته شما: به موقعیت بالا در جامعه و نیز ازدواج برسند؟ با ازدواج با من اینها را بدست میاورد." آنها درس می خوانند چون
خیلی از آنها ذاتا علاقه مندند، خیلی از آنها درس می خوانند که از لحاظ فکری مستقل شوند، خیلی از آنها درس می خوانند که ار لحاظ مالی مستقل شوندو صدها دلیل دیگر
فکر نمی کنم همه آنها درس بخوانند تا به موقعیتی مانند شما و یا مشابه با شما برسند جز درصد کمی از آنها که آن دسته جای فکر دارند.
شاید جواب نه ایشان احتمالات دیگر دارد.................؟؟
موفق باشید.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
برادر عزیزم ما هیچکدوم تو ذهن اون خانوم نیستیم که بدونیم چرا نه گفت، فقط میتونیم حدسیاتمونو بگیم.
اگر واقعا میخوای بدونی چرا نه گفت باید از خودش بپرسی..
میدونم که فکر میکنی اگه از خودش بپرسم حالا فکر میکنه خیلی برام مهمه و ....از غرورم کم میشه..ولی حداقلش اینه که مغزت از فکر کردن به این مساله خلاص میشه ضمن اینکه جوابی که اون خانوم میده و دلیلی که میاره میتونه نشونه بده که طرز فکرش چجوریه و شاید شما بعد از شنیدن دلایلشون متوجه بشید که با خانوم با کمالاتی مواجه هستید و تلاش کنید توجهش رو جلب کنید.
به هر حال باید از خودش بپرسید : چرا نه گفتی؟؟
گر چه خیلی محترمانه گفت اما من به اندازه کافی غرورم شکست. فکر کنم اون موقع کلا داغون شدم. مخصوصا اینکه اول به نظر میومد پذیرفته اما بعد نظرش عوض شد. نمیخوام از خودم تعریف کنم اما حرفای دیگرون را نقل میکنم. دوستم میگفت بین این دختر ها کسی که لایق تو باشه نیست. اما من بهش گفتم تو زیادی توهم زدی. این حرفهای دیگرون هم نه شنیدن را واسه آدم سنگین تر میکنه. به هر حال اگر همون اول میگفت نه راحت تر بودم. حالا اینطوری فکر میکنم به قول اون دوستمون چیز منفی شنیده یا فکر کرده راجع به من که بعد چند روز نظرش عوض شده. به هر حال دیگه به هیچ وجه راجع به این مساله با اون حرف نخواهم زد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marzieh411
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delgir89
و رابطه ای مثل رییس و کارمند داشتیم پیشنهاد ازدواج دهم. دختری خوب و متشخص اما از یک خانواده کارمندی معمولی. حداکثر 10 سال از من کوچکتر بود.
شاید حس کردن که از لحاظ اقتصادی با هم تفاوت زیادی دارید.
نه اینجوریا هم نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
من فکر می کنم 10 سال اختلاف سنی برای شما هم باید علامت سوال باشد در دنیای امروز؟!
چرا به دنبال دختری همسن و یا با اختلاف سنی کمتری از خودتان نمی روید؟!؟!
جرا سراغ دختری رفتید که رابطه شما با او رابطه رئیس با کارمند است؟!؟!
نیاز نیست جواب این سوالها را به ما بدهی به خودتان پاسخ بده؟!
به نظر من یک احتمال این است که دختر مورد نظر شما همانند شما سنتی فکر نمی کرده و
دنبال گزینه برابر بوده حتی اگر یک پسر کارمند و همسنش با در آمد کم باشد؟!؟!
من جمله آخرتون را تازه خواندم به نظر من شما خیلی سنتی فکر می کنید و احتمالا این خانم نه؟!
دختران درس نمی خوانند تا به "گفته شما: به موقعیت بالا در جامعه و نیز ازدواج برسند؟ با ازدواج با من اینها را بدست میاورد." آنها درس می خوانند چون
خیلی از آنها ذاتا علاقه مندند، خیلی از آنها درس می خوانند که از لحاظ فکری مستقل شوند، خیلی از آنها درس می خوانند که ار لحاظ مالی مستقل شوندو صدها دلیل دیگر
فکر نمی کنم همه آنها درس بخوانند تا به موقعیتی مانند شما و یا مشابه با شما برسند جز درصد کمی از آنها که آن دسته جای فکر دارند.
شاید جواب نه ایشان احتمالات دیگر دارد.................؟؟
موفق باشید.:72:
سلام. خیلی ممنون
نه راستش اینایی که گفتی ریس و کارمند و سنتی و ... نیست. راستش من بخشی از داستان را نگفتم که یه زمانی خودش نیاد اینجا و بخونه و بفهمه!!! (خیلی نادونم نه؟ ) اما این بخش داستان که سانسور شده در اصل مساله تفاوتی ایجاد نمیکنه.
شاید اینطوری که شما میگی باشه و واقعا علاقه مند به درس خواندن و اینکه فکر کرده با ازدواج دیگه نمیتونه به درس ادامه بده (گر چه خیلیا هم درس خوندن و ازدواج هم کردن). به هر حال من شاید شناخت زیادی از خانمها ندارم و این که شما میگید شاید درست باشه. اما من نظرم همینه که غالب دخترها موقعیت خوب ازدواج را بخاطر درس خوندن از دست نمیدن.
-
دوستان به اندازه کافی دعوات کردند و گفتند مغروری و از خود راضی و کی گفته تو موقعیتت خوبه و ...
خلاصه خانمها ندیده و نشناخته تا تونستند از همنوعشون دفاع کردند که همچین خیال نکنید که دخترها نشستند که یکی زنگ در خونه را بزنه و سریع بگن بله !
اما من یه مدل دیگه دلداریت می دم. گاهی اوقات خانمها می گن نه، چون طرف را خیلی بالاتر از خودشون می بینن و نمی خوان یک زندگی پراز دردسر و تحقیر داشته باشند که دایم سرکوفت تو ال بودی و بل بودی را بخورند.
شاید شما را خیلی از خودش سرتر دیده و خانواده اش راهنماییش کردند که تفاوت به این شکل زیاد خوب نیست.
حالا زیاد غصه نخور. شاید قسمتت جای دیگه و با کس دیگه ای است.
خب وقتی ایشون بهانه ادامه تحصیل آوردند، می تونستید بگید که براتون مشکلی نداره و موافقید و کمکش هم می کنید.
چیزی نگفتید؟
می دونید اگه یه واسطه بینتون بود، شاید بهتر می شد این حرفها را زد. شاید بهتر بود یک واسطه خانم خواستگاری را مطرح می کرد تا جواب واضح تری هم بگیرید.
از این نظر می گم که شاید مشکل ایشون قابل رفع بوده و خودش فکر کرده که شما قبول نمی کنید و نگفته که مشکل چیه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
دوستان به اندازه کافی دعوات کردند و گفتند مغروری و از خود راضی و کی گفته تو موقعیتت خوبه و ...
خلاصه خانمها ندیده و نشناخته تا تونستند از همنوعشون دفاع کردند که همچین خیال نکنید که دخترها نشستند که یکی زنگ در خونه را بزنه و سریع بگن بله !
اما من یه مدل دیگه دلداریت می دم. گاهی اوقات خانمها می گن نه، چون طرف را خیلی بالاتر از خودشون می بینن و نمی خوان یک زندگی پراز دردسر و تحقیر داشته باشند که دایم سرکوفت تو ال بودی و بل بودی را بخورند.
شاید شما را خیلی از خودش سرتر دیده و خانواده اش راهنماییش کردند که تفاوت به این شکل زیاد خوب نیست.
خب وقتی ایشون بهانه ادامه تحصیل آوردند، می تونستید بگید که براتون مشکلی نداره و موافقید و کمکش هم می کنید.
چیزی نگفتید؟
می دونید اگه یه واسطه بینتون بود، شاید بهتر می شد این حرفها را زد. شاید بهتر بود یک واسطه خانم خواستگاری را مطرح می کرد تا جواب واضح تری هم بگیرید.
از این نظر می گم که شاید مشکل ایشون قابل رفع بوده و خودش فکر کرده که شما قبول نمی کنید و نگفته که مشکل چیه.
هه هه خیلی ممنون که دلداریم میدی. اشکال نداره خوبیش همینه که اینجا تا حدود بیشتری با طرز فکر خانمها آشنا میشم. دارم نت برداری میکنم واسه امتحان بعدی :)
نه اختلاف اینطوری نبوده که اینطور فکر کنه که زندگیش پر از تحقیر خواهد بود. بر عکس فکر میکنم خیلی هم دختر مغروری هست. یعنی اعتماد به نفس بالایی داره و به قول روانشناسا عزت نفس بالایی داره!
نه با شناختی که ازش داشتم و حرفی که زد فکر نمیکنم میخواسته طاقچه بالا بزاره. جدی و صریح بود. به همین خاطر منم دیگه چیزی نگفتم و نمیخواستم و دیگه هم نمیخوام بیش از این غرورم بشکنه. به قول معروف یک کلام ختم کلام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
بله حتما. قبلش دعا کردم و گفتم خدایا اگه این ازدواج به خیر و صلاح و مصلحت من هست سر بگیره و اگر نه هم سرنگیره. اینطور هم نبود که 100% قطعی برام بوده باشه. ولی فکر میکنم طرز برخوردش کمی مغرورانه بود و من را اذیت کرد. یعنی اول موافقت کرد که صحبت کنیم و بعد گفت نه. این یکم حال منو گرفت :(
-
RE: چرا با وجود موقعیت خوب من بهم جواب نه داد؟
به هر حال اینم یه تجربه بود..اینجوری بهش نگاه کن
بعضی وقتها شنیدن نه و نمیشه نه تنها آدمو نمیشکنه بلکه آدمو قویتر هم میکنه.
همینکه خودتونو آماده برای ازدواج و تشکیل خانواده میبینید خوبه.
انشاا... خانوم مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید تا این حس ازدواجتون خدا نکرده به بیراهه نره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
به هر حال اینم یه تجربه بود..اینجوری بهش نگاه کن
بعضی وقتها شنیدن نه و نمیشه نه تنها آدمو نمیشکنه بلکه آدمو قویتر هم میکنه.
همینکه خودتونو آماده برای ازدواج و تشکیل خانواده میبینید خوبه.
انشاا... خانوم مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید تا این حس ازدواجتون خدا نکرده به بیراهه نره.
خیلی ممنون. راستش این اولین موردی بود که خودم مستقیما باهاش صحبت کرده بودم. 2-3 ماه هم روش برنامه ریزی کرده بودم. یعنی قبلا از این تجربه های مستقیم نداشتم. البته نه هم شنیده بودم از ارسال پیغام غیر مستقیم اما اون مورد ها خیلی بالا بودن و از نه شنیدن اذیت نشدم. فوقش سختیش 1-2 شب بود. اما حالا که فکر میکنم دوباره از اول باید بگردم خیلی در عذاب میشم. این که توقع خودم را پایین آوردم اما باز نشد خیلی درد داره. آخه به راحتی کیسهای پزشک و متخصص برام بود. اما نخواستم. چون میخواستم یکی باشه که از قبل شناخت روش داشته باشم نه اینکه دیگران بهم معرفی کنند. خلاصه به قول آقوی همساده داغونم ها... له له هستم :311:
-
به نظر من دلیلش خیلی ساده و مبرهنه. اینقدر بررسی و معادله چینی نداره.
دوست عزیز باید علاقه و کشش جسمس و روحی در دوطرف وجود داشته باشه یا از ی حداقلی بالاتر باشه. ایشون چنین حسی بهتون ندارن و ترجیح میدن اگه تا اخر عمر هم مجرد بمونن با کسی که عمیقا دوستش ندارن ازدواج نکنن ( که خوب حرف پر بی راهی هم نیست!):310:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
به نظر من دلیلش خیلی ساده و مبرهنه. اینقدر بررسی و معادله چینی نداره.
دوست عزیز باید علاقه و کشش جسمس و روحی در دوطرف وجود داشته باشه یا از ی حداقلی بالاتر باشه. ایشون چنین حسی بهتون ندارن و ترجیح میدن اگه تا اخر عمر هم مجرد بمونن با کسی که عمیقا دوستش ندارن ازدواج نکنن ( که خوب حرف پر بی راهی هم نیست!):310:
بله خوب شاید این که شما میگی هم باشه. اگه اینطور بوده برای من قابل احترامه. ولی برخورد اولیه اون این را نشون نمیداد یعنی اون حداقل کشش را به من داشت. به نظرم اومد بعد صحبت با خانوادش نظرش عوض شد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delgir89
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزرمیدخت
موفق باشید.[/align]
راستش فکر میکنم دلیل رد کردنش درس خوندن نبوده. گر چه درسخوان و علاقه مند به تحصیل بوده اما مگر خانمها درس نمیخوانند تا به موقعیت بالا در جامعه و نیز ازدواج برسند؟ با ازدواج با من اینها را بدست میاورد. پس مسائل دیگه هم بوده. اما دیگه به هیچ وجه نمیخوام راجع به این مساله با اون صحبت کنم.
مشکل همینجاست شما یکم زیاد مغرورید .
و همش وضع مالی ویا شغلیتون رو به رخ میکشید.
منم هم فکر میکنم اون دختر خانم خیلی عاقلانه تصمیم گرفته .
چون قراره یک عمر کنارهم زندگی کنید.
پول ومقام .شما.
دختری که زیزه دست شما کار میکند کارگرشما هست .
براش خیلی سخته که بیاد همسر شما شود.
چون براش زندگی انگاری یه ترحم هست نه عشق .
شاید اون خانم فکر کرده شما از سر دلسوزی این پیشنهاد رو دادید.
منطقی که فکر کرده جواب منفی داده.
دلیل نمیشه شما وضع خوب و موقعیت شغلی مناسب داشته باشی هرکسی رو که بخوای
بدن . نه برادر اینطور نیست .
در خیلی از خانوادها اصیل پول مقام معنایی نداره.
بیشتر پاک بودن صداقت ومرد بودن .واحل زندگی خیلی مهمتره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delgir89
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزرمیدخت
موفق باشید.[/align]
مشکل همینجاست شما یکم زیاد مغرورید .
و همش وضع مالی ویا شغلیتون رو به رخ میکشید.
منم هم فکر میکنم اون دختر خانم خیلی عاقلانه تصمیم گرفته .
چون قراره یک عمر کنارهم زندگی کنید.
پول ومقام .شما.
دختری که زیزه دست شما کار میکند کارگرشما هست .
براش خیلی سخته که بیاد همسر شما شود.
چون براش زندگی انگاری یه ترحم هست نه عشق .
شاید اون خانم فکر کرده شما از سر دلسوزی این پیشنهاد رو دادید.
منطقی که فکر کرده جواب منفی داده.
دلیل نمیشه شما وضع خوب و موقعیت شغلی مناسب داشته باشی هرکسی رو که بخوای
بدن . نه برادر اینطور نیست .
در خیلی از خانوادها اصیل پول مقام معنایی نداره.
بیشتر پاک بودن صداقت ومرد بودن .واحل زندگی خیلی مهمتره.
آقا اصلا غلط کردم. فکر کنم یه کم دیگه پیش بریم حکم اعدام منم صادر میشه. لااقل پستهای قبلی رو بخونید پدر بزرگ عزیزم. کارگر چیه؟!!! گفتم مثلا کارمند و رییس. شما فکر کن رییس بانک و کارمند بانک مثلا.
در خانواده اصیل پول و مقام مهم نیست و پاک بودن مهمه؟؟؟ یعنی الان من پولدار و ناپاک بودم که منو نخواست؟!!!
پدر بزرگ عزیزم هر کس یه اخلاقی داره. آره من مغرورم. پسر عموی من یه دختری که پیشش میومد کلاس خصوصی را میخواست. بهش گفتن نه. 10 بار رفتن صحبت کردن تا بالاخره خانواده دخترو راضی کردن. اما من اینجوری نیستم. اگه فرشته مهربون هم باشه یا پری دریایی و بهم بگه نه دیگه تمومه. دوباره نمیرم و چرا هم نمیگم. خلاص:305:
-
عزیز جان تاپیکتو نخوندم پست اولو خوندم. البته منم باشم دوست دارم بدونم که مشکلی هست یا نه. اینو می تونین از خانم بپرسین. مثلا بگین دوست دارین اگه مشکلی یا کاستی ای در شما می بینن بهتون بگن برای دفعات دیگه ای که می خواین به خواستگاری برین و بخواین با شخص مورد علاقه اتون ازدواج کنین. اما لزوما هم اگه اینو بپرسین جواب درستی ممکنه بهتون ندن!
لزوما هر کی که نخواست با یکی ازدواج کنه دلیل مشخصی یا مشکلی در شخص نمی شه. یه وقتی خانم شرایط ازدواجو نداره. مثلا می خواد روی درس تمرکز کنه یا امادگی فکری یا جسمی برای ازدواج نمی بینه یا مشکلاتی در خونواده داره که فکر می کنه اول باید اونا حل شن بعدش ازدواج کنه یا هرچی.
یه وقت هم هست که ادم از طرف خوشش میاد ولی نه مدلی که بتونه باهاش ازدواج کنه. از اینکه دوستش همکارش باشه خیلی خوشحاله اما نمی تونه به عنوان همسر قبولش کنه. مدل دوست داشتنش این طوریه.
فعلا همینا.
اگه خیلی یکی رو دوست دارین بازم می تونین بهش پیشنهاد ازدواج بدین. یعنی به خاطر خودتون اینکارو می کنین اگه حس کنین خیلی خیلی دوست دارین یکی رو و زندگی براتون سخت می شه بی اون. وگرنه که هر چی خودتون می خواین بکنین.
خیلی هم سخت نگیرین. فکرتونو مشغول نکنین.
موفق باشین.
-
برادر من من به شما توهین نکرد که پاک نیستید .
حالا یا کارمند یا کارکر .مهم زیزدست بودن بود که عرض کردم.
من همه خانوادها رو نگفتم .مثال زدم گفتم شاید خانواده دختر از اون نو ع خانوادهای هستند بیشتر به خود مرد یا پشسر توجه دارند تا به پولش .
پول ومقام همیشه گی نیست هر لحضه امکان داره شکست بخوره از دست بره .
اما خوب بودن احل زندگی بودن و خیلی معیارهای دیگه که در انسان هست .از بین نمیره.
نماز روزتون قبول
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
برادر من من به شما توهین نکرد که پاک نیستید .
حالا یا کارمند یا کارکر .مهم زیزدست بودن بود که عرض کردم.
من همه خانوادها رو نگفتم .مثال زدم گفتم شاید خانواده دختر از اون نو ع خانوادهای هستند بیشتر به خود مرد یا پشسر توجه دارند تا به پولش .
پول ومقام همیشه گی نیست هر لحضه امکان داره شکست بخوره از دست بره .
اما خوب بودن احل زندگی بودن و خیلی معیارهای دیگه که در انسان هست .از بین نمیره.
نماز روزتون قبول
انشاالله که همه ما خوب باشیم و اهل زندگی و معنویات.
-
پدربزرگ خیلی منطقی گفتن و شما به خاطر غرورتون زود ناراحت شدید
جدا دختر خیلی خوبی بوده که به دیده پول و مقام شما نگاه نکرده
الان اینجور دختر ها خیلی کم هستند که کسی رو به خاطر خودشون بخواد نه مقام و پول طرف
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
عزیز جان تاپیکتو نخوندم پست اولو خوندم. البته منم باشم دوست دارم بدونم که مشکلی هست یا نه. اینو می تونین از خانم بپرسین. مثلا بگین دوست دارین اگه مشکلی یا کاستی ای در شما می بینن بهتون بگن برای دفعات دیگه ای که می خواین به خواستگاری برین و بخواین با شخص مورد علاقه اتون ازدواج کنین. اما لزوما هم اگه اینو بپرسین جواب درستی ممکنه بهتون ندن!
لزوما هر کی که نخواست با یکی ازدواج کنه دلیل مشخصی یا مشکلی در شخص نمی شه. یه وقتی خانم شرایط ازدواجو نداره. مثلا می خواد روی درس تمرکز کنه یا امادگی فکری یا جسمی برای ازدواج نمی بینه یا مشکلاتی در خونواده داره که فکر می کنه اول باید اونا حل شن بعدش ازدواج کنه یا هرچی.
یه وقت هم هست که ادم از طرف خوشش میاد ولی نه مدلی که بتونه باهاش ازدواج کنه. از اینکه دوستش همکارش باشه خیلی خوشحاله اما نمی تونه به عنوان همسر قبولش کنه. مدل دوست داشتنش این طوریه.
فعلا همینا.
اگه خیلی یکی رو دوست دارین بازم می تونین بهش پیشنهاد ازدواج بدین. یعنی به خاطر خودتون اینکارو می کنین اگه حس کنین خیلی خیلی دوست دارین یکی رو و زندگی براتون سخت می شه بی اون. وگرنه که هر چی خودتون می خواین بکنین.
خیلی هم سخت نگیرین. فکرتونو مشغول نکنین.
موفق باشین.
خیلی ممنون. شما هم از معدود خواهر(؟)هایی بودید که بهم روحیه دادید:104:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
پدربزرگ خیلی منطقی گفتن و شما به خاطر غرورتون زود ناراحت شدید
جدا دختر خیلی خوبی بوده که به دیده پول و مقام شما نگاه نکرده
الان اینجور دختر ها خیلی کم هستند که کسی رو به خاطر خودشون بخواد نه مقام و پول طرف
با اینکه از دستش ناراحتم اما اعتراف میکنم که دختر خوبی بوده واسه همین رفتم سراغش!
-
خب اگه به نظرتون دختر خوبی هستند، یه بار دیگه باهاشون صحبت کنید و علت رو جویا شید شاید بتونید مشکل رو حل کنید. اگه از لحاظ رفتاری شرایط خوبی دارن پیشنهاد می کنم به این راحتی کوتاه نیاید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط marzieh411
خب اگه به نظرتون دختر خوبی هستند، یه بار دیگه باهاشون صحبت کنید و علت رو جویا شید شاید بتونید مشکل رو حل کنید. اگه از لحاظ رفتاری شرایط خوبی دارن پیشنهاد می کنم به این راحتی کوتاه نیاید!
راستش خیلی سخته برام. مخصوصا اینکه تو محیطی هستیم و رابطه ما در اون محیط طوری هست که نمیشه زیاد بهش گیر بدم.
جدا از این میدونم که آدمهای فهمیده ای هستن و اگه یه تصمیم گرفتن حتما دلیل قابل قبول و محکمی داشتن براش و چیزی نیست که با صحبت مجدد بشه براحتی نظرشون را برگردوند.
شاید اگه در محیط روزانه با هم برخورد نداشتیم یه بار دیگه سعی میکردم. حتی فکر میکنم توانایی ایجاد علاقه و کشش در فرد مقابل را هم دارم. اما با توجه به محیطمون و نیز شخصیت اون زیاد پیگیر شدن مساله به صلاح موقعیت من نیست. شاید یه جوری اصلا از طرف اونها مزاحمت تلقی بشه...
راستش یه اعتراف دیگه هم میخوام کنم. 2-3 تا از دوستام در جریان قضیه بودن و با اونها مشورت میکردم. دیگه روم نشد بگم نه گفته! گفتم باهاش صحبت کردم ولی توقعاتش زیاد بود و من پشیمون شدم!!!:316: البته این دوستام این خانم را از نزدیک نمیشناسن .
-
اگه براتون اهميت اون دختر بنظرم ازش بپرسيد چرا.اون خودش منتظر اين سوال از طرف شما هست اينقدر راحت ازكنارش نگذريد. خودتون اذيت ميشيد و بنظرم تا باهاش حرف نزنيد ازين فكر خلاص نميشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
اگه براتون اهميت اون دختر بنظرم ازش بپرسيد چرا.اون خودش منتظر اين سوال از طرف شما هست اينقدر راحت ازكنارش نگذريد. خودتون اذيت ميشيد و بنظرم تا باهاش حرف نزنيد ازين فكر خلاص نميشيد
خوب اگه اینطور که گفته واقعا بخاطر درس خوندن بوده باشه که هیچ. اما اگه مثلا به خاطر عیبی بوده باشه که در من دیده یا به کس دیگه دل داده باشه یا از من خوشش نیاد با شناختی که ازش دارم هیچ وقت جواب واقعی را نمیده. مطمئن هستم. چون خیلی تو دار هست. خیلی
-
خب چرا همون موقع بهش نگفتید که مانع ادامه ی تحصیلش نمیشید.چون کاملا مشخصه که این فقط بهونه بوده.اینجوری میشد بهتر فهمید که دلیل اصلیش چی بوده
شاید مسئله ای بوده که قابل حل بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط تی تی
خب چرا همون موقع بهش نگفتید که مانع ادامه ی تحصیلش نمیشید.چون کاملا مشخصه که این فقط بهونه بوده.اینجوری میشد بهتر فهمید که دلیل اصلیش چی بوده
شاید مسئله ای بوده که قابل حل بوده
خب منم فهمیدم بهونه هست. اما همونطور که همه دوستان گفتن من انگار خیلی مغرورم و به همین خاطر دیگه هیچ بحث را ادامه ندادم. به هر حال اگه قابل بحث بود حتما خودش میگفت.
-
یه سوال هم از خانمها دارم. آیا اون هم به این مساله فکر میکرده بعد از جریان؟ به اینکه من چی میکشم؟ یا خیلی راحت فراموش کرده؟
-
آزادی حق همه است. اگه شما به خودتون این ازادی رو دادین که به یه نفر بگین می خواین باهاش ازدواج کنین باید این ازادی رو هم به اون شخص بدین که بخواد با شما ازدواج کنه یا نه. پس بحث اینکه چی می کشین و حالتون چطوره اصلا نباید پیش بیاد مگر اینکه اون شخص رو واقعا دوست داشته باشین. اگه ایشونو واقعا دوست دارین پس باید بهش بگین که دوسش دارین و سعی کنین دلشو به دست بیارین.
موفق باشید.
-
يك كم زمان بديد و احساسي عمل نكنيد . به نظر من وقتي ايشون گفتن نه، يعني نمي خوان واقعا، به هر دليلي. مثلا كسي ديگه رو دارن، از شما خوشش نيومده يا...
و اينكه اول چيزي نگفتن، و بعد از به اصطلاح با خانوادشون صحبت كردن و نه گفتن، دليل نميشه كه اول راضي بودن و بعد... اين كار رو خيلي از دخترها مي كنن چون نمي خوان دل طرف رو همون موقع بشكنن و ميگن يه كم زمان بديد، يا با خانواده مطرح كنم بعد، و هم اينكه چون توي محيط كاري هست شما از چشم ايشون جواب نه رو نبينيد و بيافته گردنه خانواده ايشون.
به نظر من سعي كنيد ايشون رو فراموش كنيد، اگر خودشون بخوان حتما علائمي نشون ميدن. صبر كنيد و تنها كاري كه مي كنيد ديگه بهشون فكر نكنيد.
مهم نيست ايشون فكر مي كنه به شما يا نه. فكر نمي كنم فكر خاصي بكنه مگر اينكه شايد از ناراحت كردنتون ناراحت شده باشه كه اينم بيشتر از چند روز طول نمي كشه براش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
آزادی حق همه است. اگه شما به خودتون این ازادی رو دادین که به یه نفر بگین می خواین باهاش ازدواج کنین باید این ازادی رو هم به اون شخص بدین که بخواد با شما ازدواج کنه یا نه. پس بحث اینکه چی می کشین و حالتون چطوره اصلا نباید پیش بیاد مگر اینکه اون شخص رو واقعا دوست داشته باشین. اگه ایشونو واقعا دوست دارین پس باید بهش بگین که دوسش دارین و سعی کنین دلشو به دست بیارین.
موفق باشید.
بله ایشون حق داره که انتخاب کنه. منظور من این بود که با خلق و خوی خانمها بیشتر آشنا بشم. اگه اون دوست نداشته باشه پس دیگه دلیلی نداره که دوباره بهش بگم. دوست داشتن که زوری نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
يك كم زمان بديد و احساسي عمل نكنيد . به نظر من وقتي ايشون گفتن نه، يعني نمي خوان واقعا، به هر دليلي. مثلا كسي ديگه رو دارن، از شما خوشش نيومده يا...
و اينكه اول چيزي نگفتن، و بعد از به اصطلاح با خانوادشون صحبت كردن و نه گفتن، دليل نميشه كه اول راضي بودن و بعد... اين كار رو خيلي از دخترها مي كنن چون نمي خوان دل طرف رو همون موقع بشكنن و ميگن يه كم زمان بديد، يا با خانواده مطرح كنم بعد، و هم اينكه چون توي محيط كاري هست شما از چشم ايشون جواب نه رو نبينيد و بيافته گردنه خانواده ايشون.
به نظر من سعي كنيد ايشون رو فراموش كنيد، اگر خودشون بخوان حتما علائمي نشون ميدن. صبر كنيد و تنها كاري كه مي كنيد ديگه بهشون فكر نكنيد.
مهم نيست ايشون فكر مي كنه به شما يا نه. فكر نمي كنم فكر خاصي بكنه مگر اينكه شايد از ناراحت كردنتون ناراحت شده باشه كه اينم بيشتر از چند روز طول نمي كشه براش
بله دارم سعی میکنم همه چیزو فراموش کنم. اما وقتی تو محیط کار میبینمش فراموش کردن یکم سخت میشه! مخصوصا اینکه گاهی مجبور باشی ارتباط کاری هم داشته باشی. خوب همش این مساله میاد جلو چشات. ولی اگه یه زمانی فرصت پیش اومد یا موقعیتی بود بهش خواهم گفت که دلم را شکوند :(
-
یکی دو ماه به خودتون فرصت بدید و حتی به ایشون اگر هم فرصت پیش اومد نگید دلمو شکوندی. فکر نمی کنم یکی دو ماه دیگه حستون مثل الان باشه. الان احساسی هستید، پس حرفی نزنید که بعدا از فکر کردن بهش پشیمون بشین. غرورتونو حفظ کنید و بدونید لیاقت شما کسی هست که شما رو حتی بدون توجه به موقعیت خوبتون عاشقانه دوست داشته باشه و بخواد کنارتون باشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
یکی دو ماه به خودتون فرصت بدید و حتی به ایشون اگر هم فرصت پیش اومد نگید دلمو شکوندی. فکر نمی کنم یکی دو ماه دیگه حستون مثل الان باشه. الان احساسی هستید، پس حرفی نزنید که بعدا از فکر کردن بهش پشیمون بشین. غرورتونو حفظ کنید و بدونید لیاقت شما کسی هست که شما رو حتی بدون توجه به موقعیت خوبتون عاشقانه دوست داشته باشه و بخواد کنارتون باشه.
خیلی ممنون از راهنماییتون. حق با شماست. صبر میکنم ببینم سرنوشت چی برام خواهد نوشت!
-
در مورد سوالي كه پرسيدين من فكرميكنم منتظر عكس العملي از طرف شما بودي.اصراري يا سوالي اما چون ديده هيچ اصراري نكردين گفته چه پيشنهاد آبكي!
بنظر من ازش بپرسيد و خودتونو خلاص كنيد مطمئنا درس بهانه است.اينو من كه دخترم ميگم.چرا يبار ديگه باهاش صحبت نميكنيد.بگيد اين قضيه فكر منو مشغول كرده ايا مشكل از منه يا كسي تو زندگيتون هست.خوايد كه دست از بهانه درس برداره و علت اصليشو بگه.اگه برخورد تندي كرد باتين حرف بنظرم كسي تو زندگيش هست اما اگه بازم طفره رفت يعني با خود شمامشكل داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
در مورد سوالي كه پرسيدين من فكرميكنم منتظر عكس العملي از طرف شما بودي.اصراري يا سوالي اما چون ديده هيچ اصراري نكردين گفته چه پيشنهاد آبكي!
بنظر من ازش بپرسيد و خودتونو خلاص كنيد مطمئنا درس بهانه است.اينو من كه دخترم ميگم.چرا يبار ديگه باهاش صحبت نميكنيد.بگيد اين قضيه فكر منو مشغول كرده ايا مشكل از منه يا كسي تو زندگيتون هست.خوايد كه دست از بهانه درس برداره و علت اصليشو بگه.اگه برخورد تندي كرد باتين حرف بنظرم كسي تو زندگيش هست اما اگه بازم طفره رفت يعني با خود شمامشكل داره
خیلی ممنون که به فکر من هستین.
راستش یک فکری که به ذهن من رسید این بود که اصلا این خانم به من فکر نمیکرده و لذا هیچ گونه احساس خاصی به من نداشته. چون البته خودش هم اینو گفت که به چنین چیزی فکر نمیکرده و از صحبت من متعجب شد. البته با این شرایط شاید بشه (یا میشد) که با ارتباطات بیشتر توجهش از این نظر به من بیشتر جلب بشه مخصوصا که با هم ارتباط کاری هم داریم.
اما اول اینکه با شناختی که از خودش و خانوادش دارم آدمهای جدی و منطقی و موجهی هستن و بیخودی چیزی نمیگن. اصلا فکر نمیکنم که مساله این باشه که بخواد ناز کنه یا منتظر اصرار بیشتر از من بوده باشه.
دوم هم اینکه با توجه به موقعیت من و شرایط ما دیگه اصلا صلاح نمیدونم که بخوام دوباره راجع به اون مساله باهاش صحبت کنم. اگر مشکل از من باشه که خوشم نمیاد اون بخواد مشکل منو برام شرح بده! اگر هم کسی تو زندگیش هست که دیگه ایشالله خوشبخت بشن.
نکته آخر هم اینکه من ایشون را با حساب و کتاب انتخاب کردم. با توجه به اخلاق و رفتار مناسبش و خانواده محترمی که داشت . اصلا بحث عشق و عاشقی نبود که مثلا حالا مجنون شده باشم و بخوام هر طور شده بهش برسم. فکر میکنم دیگه این مساله تمام شده باشه. گر چه هنوز بهش فکر میکنم و دلم میخواد بدونم چی تو سرشه!
-
خب اگه حله همه چي ديگه پس سوالتون چيه.بيخيالش شيدديگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wrecked
خب اگه حله همه چي ديگه پس سوالتون چيه.بيخيالش شيدديگه
خوب سوالم که به جای خود باقی هست. اما این نتیجه را پس از مشورت با دوستان در اینجا گرفتم. چشم بیخیال میشم!