-
کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف
با سلام
از آنجا که به تجربه مشاهده کردم ، عامل بسیاری ناکامیها ، مشاجرات و دعواهای زناشوئی از عدم درک این موضوع (اقتدار مرد - لطافت زن) ناشی میشه ، بر آن شدم تا با ایجاد این کارگاه حول و حوش این مساله به گفتگو بنشینیم.
همانند کارگاه قبل نیاز به همکاری و همیاری شما عزیزان می باشم.
رفرنس این کارگاه سخنرانیهای آقای دکتر حبشی در دوره های آموزش خانواده می باشد.
-
RE: کارگاه خانواده موفق - مرد مقتدر / زن لطیف
بنیانهای روانی زن و مرد
نظام خلقت زن ومرد
می خواهیم ببینیم در روح و روان زن مرد چه مواردی هست که اگر آنها را لحاظ کنیم می توانیم زندگی خوبی داشته باشیم
مواردی که می خواهیم اشاره کنیم ربطی به اکتساب مرد و زن ندارد و به فرهنگ، آموزش، محیط زندگی و غیره مرتبط نیست
مثل اینکه آب خیس است سنگ سفت است. خداوند ویژگی که به سنگ داده را به آب نداده است. روز روشن است و شب تاریک. این کیفیت تکوین شده الهی است
می خواهیم ببینیم خداوند به زن و مرد چه داده است؟
مثال:
در بدن انسان اعضایی وجود دارد. مانند : قلب ،ریه ،سیستم گوارش.
اینها دارای یک کارکردهایی هستند مثلا قلب گردش خون ،ریه تنفس ،گوارش هضم و جذب و عضلات حرکت را ممکن می کنند.
اگر بخواهیم این اعضا کارکردهایشان را درست انجام دهند باید بر یک پایه استوار باشند
این پایه در بدن اسکلت است.
اگر اسکلت را از بدن جدا بکنند که پایه کارکرد اعضای بدن است اعضا قدرت به انجام کارکرد ندارند. قلب ، ریه و اعضاء بدن روی زمین پهن و مچاله می شوند.
-
مطابق این مثال ، مجموعه کارکردهای مرد بر یک پایه ای استوار است که همه این آثار و نتایج ماحصل آن پایه هستند به نظر شما آن پایه چیست که نقش اسکلتی در مرد دارد؟
خداوند مرد را بر پایه اقتدار آفریده است.
اول اجزاء اقتدار مرد را در جسم و روانش توضیح می دهیم تا معلوم شود خداوند مرد را مقتدر آفریده در حالیکه زن را اینگونه خلق نکرده است.
آقایان از اقتدارشان چگونه استفاده می کنند؟
خانمها با اقتدار مرد چه برخوردی می کنند؟
-
اجزاء اقتدار مرد:
1- پوست ضخیم
خداوند به مرد پوست ضخیم داده ، درحالیکه در جسم زن پوست نازک و شفاف آفریده شده است.
مثال : آقایون به امورات و وسایل هجوم می برند اما خانمها با ملاحظه و احتیاط برخورد می کنند یک بخش عمده اش به این تفاوت در کیفیت پوست بر میگردد.
حساسیت لمسی خانمها 10 برابر آقایان است و به همین نسبت آزردگی لمسی آنها زیاد و نیاز به نوازش در آنها بسیار زیاد است
2- عضلات حجیم
در مردها عضلات حجیم آفریده شده است و عضلانی هستند در حالیکه در خانم بدن از بافت چربی بیشتری تجمع پیدا کرده است.
بافت چربی یک بافت سست است عضلاتی که در خانم هست نسبت به مرد ظریفتر است همچنین بکارگیری آن نیز سست تر است
مثال: هنگامیکه آقا و خانم برای راهپیمایی با هم بخواهند در یک مسیر قدم بزنند چه اتفاقی می افتد ؟ آقا جلو می افتد. آیا عمدا جلو می افتد؟ خیرچون آقا عضلانی است اگر راه رفت طبیعی خودش را انجام دهد یعنی قدم زدن معمولی خودش را برود مسلما از خانم جلوتر خواهد افتاد. خیلی از خانمها از این امر شکایت کرده و معتقدند که همسرشان دوست ندارد با ایشان راه برود.
.
-
اجزاء اقتدار مرد:
3- استخوان بندی محکم
استخوان بندی در مرد محکم آفریده شده درحالیکه در خانمها استخوان بندی ظریف و سست است
اگر نگاهی به آقایان بیاندازیم در محبتشان هم این محکم بودن را می بینیم
مثلا: ضربه میزنند، با دستشان به شانه رفیقشان می کوبند(خوبی؟)، به سینه دوستش مشت میزند(چطوری؟)، دستش را می کشد(برویم)، هلش می دهد(راه بیفت)
گاهی آقا به خانم لطف می کند ولی خانم احساس اذیت می کند ، ناغافل دست خانم را می کشد و می گوید(بشین) خانم:( چرا اینطوری می کنی با آدم) مرد:(می خواستم بگم بشین دیگه)
4- صدای بم و پرطنین
صدای مرد بم و پرطنین است.
صدای بلندش اغلب نشانه داد زدن او نیست بلکه تاکید می کند
خیلی وقتها آقا صحبت می کند و خانم احساس می کند که آقا بد حرف می زند . خانم:(با من درست صحبت کن تو عصبانی هستی)(چرا داد می زنی) مرد: (داد نمی زنم دارم حرف می زنم) .
خانم چون ظریف است هر نوع گفتگوی طبیعی مرد را توام با ناراحتی می داند
مشارکت :
دوستان شرکت کننده در این کارگاه موارد واقعی در زندگی شون رو در سه قسمت زیر بیان کنند :
1- در راه رفتن ، خانمها شکایت کرده باشند از اینکه مرد جلو تر راه می رود و نتیجه گرفته باشندکه همسرشان دوست ندارد با ایشان راه برود. (یا مردی مورد شکایت همسرش از بابت این موضوع قرار گرفته باشد)
2- در نوعی از ابراز محبت : ناغافل دست خانم را می کشد و می گوید(بشین) خانم چرا اینطوری می کنی با آدم) مرد می خواستم بگم بشین دیگه)
3-در صحبت کردن
خانم با من درست صحبت کن تو عصبانی هستی)(چرا داد می زنی)
مرد: (داد نمی زنم دارم حرف می زنم) .
-
من و همسرم وقتي با هم راه ميريم هميشه از من جلوتره .
دليلش رو ميدونم هم به خاطر مرد بودنشه هم ورزشكار بودنش بر عكس من كه تو عمرم پياده روي نكردم.ولي من هيچ وقت شكايتي نكردم يا هي صداش نميزنم آروم برو وايسا منم بيام چون cd آموزشي دكتر حبشي رو ديدم و تو ضيحاتشون رو در اين مورد شنيدم.
بعضي وقتا داريم با هم صحبت ميكنيم يهو من ميگم خب حالا چرا داد ميزني؟؟؟
همسر محترم هم تعجب ميكنه و ميگه به جان عزيز خودت داد نزدم فقط بلند حرف زدم كه بشنوي يا ميگه تن صدام اينجوريه.اوايل ناراحت ميشدم ولي الان فهميدم واقعا منظوري نداره و تن صداش اينجوريه:43:
اميدوارم پست من در راستا با هدف كارگاه باشه.
-
ممنون آقای بیبی از این کارگاه خوب.
سالهای اول ازدواجمون وقتی بحث میکردیم شوهرم خیلی جدی و بلند و محکم حرف میزد من خیلی ناراحت میشدم و میگفتم چرا همش داری دعوام میکنی. او هم میگفت که قصد بدی ندارم و همیشه همین طوری با دوستام حرف زدم و تا حالا کسی ناراحت نشده. فهمیدم که واقعا همین طوره و پسرها با هم خیلی وقتها با لحن خشن و دعوا گونه صحبت و بحث میکنند ولی بعد انگار نه انگار. البته شوهرم الان دیگه خیلی ملایم با من حرف میزنه. با دوستای خودش اون طوری حرف میزنه.
-
ضمن تشکر از گلنوش و نگین ایران که نمونه های واقعی در اختیار دوستانشون گذاشتند.
بنده در هر سه مورد بالا ، مورد اعتراض همسرم قرار گرفتم ، هم راه رفتن ، هم نوع ابراز محبت و در صحبت کردن بمراتب بیشتر ، چرا داد می زنی رو زیادتر از همسرم می شنیدم.
اجزاء اقتدار مرد:
5- جرأت و جسارت
-خداوند برای تأمین اقتدار مرد در روانش جرأت و جسارت را قرار داده است.
-در روان زن نقطه مقابل جرأت و جسارت یعنی پرهیز و کناره گیری قرار داده شده است.
-عموما مردها بدون هیچ ابایی در بطن کار قرار می گیرند درحالیکه خانمها با ملاحظه و بافاصله عمل می کنند.
- برای خانمها با ملاحظه بودن و بافاصله عمل کردن صحیح است و اگر زن جسور شد از توانایی هایش فاصله گرفته است
-
اقای baby نمی دونم این درسته منم تجربم رو بگم یا من کلا باید اون
پرونده رو بزارم کنارو هیچ هیچ فکری در مورد نامزد قبلیم نکنم(البته از اونجایی که این به گذشته برگشتن ها فقط برای من جنبه آموزشی داره و احساساتی نسبت بهش ندارم فکر نکنم اشکالی هم داشته باشه و در ضمن من مشکلات زیادی با نامزدم داشتم و اون واقعا فرد مناسبی برای من نبود ولی... یک بعد اصلی مشکل از همین موضوعی که مطرح کردید نشات می گرفت که فکر می کنم در این زمینه هر دو مقصر بودیم...)
ی بار نامزد سابقم به من فلش داده بود که ازتوش ی چیزایی بریزم رو سیستمم و بهش پس بدم .ی روز که می خواست بیاد دنبالم بهم گفت اگر مطالب رو ریختی فلشمم بیار ...
ولی وقتی اومد دنبالم من یادم رفت فلش رو بیارم.تا نشستم تو ماشین .یادم افتاد !!!!گفتم وایسا برم بیارم و سریع در ماشین رو باز کردم که بیام بیرون .بازوم رو گرفت خیلی محکم گفت ولش کن حالا..و نذاشت برم.
من فکر کردم اون از اینکه فلشش رو جا گذاشتم ناراحت شد و برای همین اونجوری منو محکم کشید تو ماشین و گفت ولش کن .فکر کردم که از این طریق می خواست حرصش رو تخلیه کنه.من تا همین امروز فکر می کردم اون چقدر بد بودددد سر ی فلش بی ارزش آنچنان بازوی منو محکم فشار داد که من واقعا دردم گرفت .
البته خودشم هی معذرت خواست و گفت چی شددددد!!!(با تعجب خیلی زیاددد).گفت به خدا من عصبانی نشدم من محکم دستتو نگرفتم من فقط گفتم ولش کن بیا بشین.......
ولی من باورم نشده بود:(
---------------------------------------------------------------------
خوب الان نظرم خیلی تغییر کرد با خوندن مطالب شما
واقعا ممنونم. :72:
-
بابای منم همیشه جلوتر از مامانم راه می ره. بعد مامانم اعتراض کنه. بابام وامیسته تا مامانم برسه ولی بعد از یک مدت دوباره همون طور میشه :311:
ولی آقای بی بی همون اولش یک سوال برام پیش آمد چرا مثلا خارج از ایران هیچ وقت نمی بینی یک مردی جلوتر از زنش باشه؟ یا تو همون ایرانم خوب همه مردها این طوری نیستند. ممکنه عنصر فرهنگی هم باشه؟
-
نازنین عزیز
همه اتفاقات زندگی ، چه خوب و چه بد برای ما درسهائی برای آموختن دارند ، درسها رو فرا بگیریم (خاطرات رو میشه دور ریخت و بهشون فکر نکرد)
نگین عزیز
بله شاید پدران ما بعضیهاشون اینگونه بودند ، وقتی این مطلب مشخص میشه خب آدم می تونه تعدیلش کنه ، مردان می تونن کنترل کنند این تند راه رفتن رو
زنان می تونن ناراحتی شون رو از این موضوع کنترل کنن. و به حساب موضوع دیگری نگذارند.
بله به هرحال کنترل و تعدیل این رفتارهاست ، چه که معتقدم اگه همه خصائصی که خداوند در وجود مرد / زن قرارداده و قرار بشه همه رو کنترل کنیم دیگه جای زن و مرد عوض میشه :311: اما تعدیلش میشه کرد.
یادمه چند سال پیش دوستم میگفت که مردها بصرین و زنها سمعی ان ، و این مو ضوع موجب مشکلاتی میشه ، بیائید ما مردها سمعی بشیم و... منم گفتم خب اگه اینجوری بشیم که دیگه مرد نیستیم ، زنیم :311:
در ادامه
آقایان از جرأت و جسارتشان چگونه استفاده می کنند؟
یکی از هنرهای عظیم انسان این است که وسیله را درست بکار گیرد
1- آقایان به سبب داشتن جرأت و جسارت احساس می کنند که جنسشان مقدم بر زن است ،(حس برتری بر زن)
مثال آقا: (این خانمها (ضعیفه) از یک سوسک می ترسند
2- آقایان جرأت و جسارتشان را به رخ همسرشان می کشند مثلا در رانندگی
3- گاهی اوقات آقایان از جرات و جسارت برای آزار همسرشان استفاده می کنند مثلا :
- تهدید با صدای بلند:(الان زنگ می زنم به مامانت بیاد تکلیف ما را روشن کنه)
- هنگام رفتن به مسافرت؛ آقا:(خانماشهدت را گفته ای ، جاده مرگ و میر هم دارد)
- بدهی های مالی؛ آقا:(زندان نریم خوبه، از کجا بیاریم سررسید چک نزدیکه)
نکته : مرد از زن انتظار دارد جرأت و جسارت داشته باشد.
مثال: آقا:(اینکه کاری نداره . به مامانت زنگ بزن بگو امشب نمی آییم)
(عرضه این کار را هم نداری)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
نکته : مرد از زن انتظار دارد جرأت و جسارت داشته باشد.
مثال: آقا:(اینکه کاری نداره . به مامانت زنگ بزن بگو امشب نمی آییم)
(عرضه این کار را هم نداری)[/size]
با تشکر از مطالب مفیدتون
این طور که از این نکته بر می اد آقایون خانم هایی رو دوست دارن که جرات و جسارت دارند...
منظورم اینکه اون زن لطیف باید در عین حال جسارت و جرات داشته باشه و ضعف نشون نده؟
درسته؟
:72::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
منظورم اینکه اون زن لطیف باید در عین حال جسارت و جرات داشته باشه و ضعف نشون نده؟
درسته؟
:72::72::72:
نه نه !
منظور اینه که گاهی مرد از زن انتظار دارد (انتظار نا به جا) جرأت و جسارت داشته باشد ، این انتظار نا به جائی است و با تحریک زن ، و با گفتن بی عرضه و ... کاری رو ازش می خواد که با خلقت زن جور در نمیاد ،
گفتیم که "اگر زن جسور شد از توانایی هایش فاصله گرفته است"
البته ممکن است آقایی هم پیدا شود که خانم جسوری را دوست داشته باشد ، اما این عمومیت ندارد.
-
حالا اون کلمه بی عرضه هیچی اما بقیش یعنی چی؟؟
اگه زن به مامانش اینا بگه نمیایم یعنی جسوره و از خلقت خودش فاصله گرفته؟؟؟!!!!!!
وا چه حرفا!!!!زن حتما باید چپر چلاق و بی عرضه باشه تا زن باشه..
ببخشید میپرسما اما میخوام مسئله برام باز بشه..نمیتونم همینطوری قبول کنم.
اما من به عمرم ندیدم مردی از زنی که انقد فس فسو و بی دست و پاست که حتی نمیتونه یه خونتون نمیایم رو بصورت درست حالا با یه لحن خوب بگه و قائله رو بخوابونه خوششون بیاد...
جناب بی بی یه کمی شما مرد سالار تشریف ندارین؟:)
موفق باشید
-
فکر کنم سوال من باعث شد سو برداشت کنی از صحبت های آقای baby برای همین اومدم ابهامات رو برطرف کنم ....
بهار جونم مطالب رو به دقت ازاول بخونی این ابهاماتت رفع میشه :72:
گفتن زن لطیف
از ابتدای تاپیک بخون
و هیچ جا دنیای لطیف بودن با فس فسو بودن و بی دست و پا بودن و چپر چلاق بودن هم معنی نیست......
لطیف بودن صفت خوبیه در حالیکه بقیه صفت های بالا اصلا خوب نیست...
گفتن مرد مقتدر ..مقتدر بودن هم به معنی خشن بودن و مردسالار بودن و قلدری نیست...
مقدتر صفت خوبیه در حالیکه بقیه چیزای بالا خوب نیست....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
حالا اون کلمه بی عرضه هیچی اما بقیش یعنی چی؟؟
اگه زن به مامانش اینا بگه نمیایم یعنی جسوره و از خلقت خودش فاصله گرفته؟؟؟!!!!!!
نگفتن اگر یک زن بگه نمی ام از خلقتش فاصله گرفته!!!! باید شرایط رو در نظر بگیری
مثلا فکر کن مادرت اینا می خوان بیان خونتون و تو قبلش قرار بوده بری جایی و لی روت نمیشه دلشون رو بشکونی وبگی من نیستم نیایین و از طرفی هم نمی توونی قرار قبلیت رو کنسل کنی و مضطرب میشی که چیکار کنی(این حالت برای هر کسی پیش می اد دیگه)
ولی همسرت احتمالا خیلی راحت اگر قراری داشته باشه می تونه عذر خواهی کنه وبگه ما نیستیم وی وقت دیگه تشریف بیارید
به خاطر تفاوتی که در خلقتمون هست
ما معمولا خیلی بیشتر محافظه کاریم ولی اونها نیستن ....
وا چه حرفا!!!!زن حتما باید چپر چلاق و بی عرضه باشه تا زن باشه..
ببخشید میپرسما اما میخوام مسئله برام باز بشه..نمیتونم همینطوری قبول کنم.
اما من به عمرم ندیدم مردی از زنی که انقد فس فسو و بی دست و پاست که حتی نمیتونه یه خونتون نمیایم رو بصورت درست حالا با یه لحن خوب بگه و قائله رو بخوابونه خوششون بیاد...
اینجا هم گفته نشده که شما چپر چلاق باشید تا مردها خوششون بیاد :311:
البته اصلا موضوع خوش اومدن بد اومدن نیست موضوع درک متقابل رفتارها براساس فطرت ذاتی افراده .....
و مسلمه که همه مردا هم زن لطیف رو دوست دارن تا زن جسور این دیگه عمومیت داره .
گفتن که انتظار جسارت زیادی داشتن زن رو از طبیعت خودش خارج می کنه
اون مرده هم که در مثال به خانمش می گه بی عرضه!!!!!در واقع انتظار داشته خانمش راحت بگه ما نمی ایم م م و از اینکه اون نتونه راحت بگه نمی ام !خوشحال نیست
ولی موضوع این تاپیک تا جایی که من فهمیدم این هست که این تفاوت ها رو بشناسیم
اون مرد بفهمه که اگر خانمش سختشه بگه ما نمی ایم به دلیل بی عرضه گیش نیست
به این دلیلکه اصولا خلقتش و روحیاتش متفاوت هست و نمی تونه مثل اون مرد تو شرایط مختلف برخورد کنه
اگر این تفاوت هارو بشناسیم خیلی خوب تر هم دیگرو درک می کنیم
جناب بی بی یه کمی شما مرد سالار تشریف ندارین؟:)
موفق باشید
امیدوارم اشتباه توضیح نداده باشم و درست فهمیده باشم :)
-
مرسی نازنین جان بابت توضیحت.من پستهای قبلیشونم خوندم.
صحبت من درباره این پستشون بود و میخوام ابهامام برام روشن بشه.
نقل قول:
منظور اینه که گاهی مرد از زن انتظار دارد (انتظار نا به جا) جرأت و جسارت داشته باشد ، این انتظار نا به جائی است و با تحریک زن ، و با گفتن بی عرضه و ... کاری رو ازش می خواد که با خلقت زن جور در نمیاد ،
سوال منم همینجاس چرا انتظار جسارت نا به جاست؟؟؟
کجای اینکه ما به اون طرف مقابلمون بگیم نمیتونیم بیایم با خلقت زن جور در نمیاد؟؟؟؟
نقل قول:
گفتیم که "اگر زن جسور شد از توانایی هایش فاصله گرفته است"
حالا اصلا بگید به من کجای اون مثال جسارته؟؟؟
و بعد اینکه ثابت شد جسارته چرا از تواناییاش فاصله گرفته؟؟؟
درسته اقای بی بی نگفتن چپر چلاق..و گفتن لطیف.
اما این نتونستن دوتا کلمه بگن نمیتونیم بیایم کجاش لطافته خوب؟؟؟؟
کسی که یه جمله ی ساده نمیتونیم بیایم رو نتونه بگه به نظر میاد همون چپر چلاق باشه:)
البته این نظر شخصی منه.و اگه تو بحث شرکت کردم واسه اینه که برام روشن بشه و گرنه میتونستم بی تفاوت ازش عبور کنم.
من با اصل صحبت جناب بی بی موافقم اما فکر میکنم یعنی نظر شخصی من اینه که تا این حد (منظورم مثالشونه ) هم زیاده رویه..اینکه هر چیزی رو به جسارت ربط بدیم و بگیم لطیف باش دلبندم:)
موفق باشید
-
این یه مثاله و خوشحالم از اینکه اصل قضیه روشنه . (موضوع درک متقابل رفتارها براساس فطرت ذاتی افراده :104::104: )
ببینید بحث جرات و جسارت و یا هر مفهوم دیگه ای رو که میخوایم در موردش صحبت کنیم ، یه جنبه متعادل داره ، یه افراط و یه تفریط.
مثلا :یه پسر جوون مجرد رو در نظر بگیرید ، در یه اتوبان ، سوار بر موتور ، تک چرخ زده و با سرعت داره میره.
در یه بیان او خیلی نترسه ، جسوره ، ... کاری که عموما مردان متاهل نمی کنن.(آیا میشه گفت مردان متاهل ترسون)
اما پر واضحه که در این مثال ، جنبه مثبت اون در نظر نیست ، این افراط در جسارته که اسمش به زبون ما میشه دیوانگی.
-
من يه مثال ميزنم فكر كنم بتونه كمك كنه در مورد اين جمله
البته اقاي baby هم بيان و درست و غلطشو بگن.
نقل قول:
مثلا يه آقا يه خانم غريبه رو ميبينه راننده تريلره!
در مياره به زنش ميگه ياد بگير زن يعني اين.
ببين چه با عرضه است اونوقت تو....
-
اجزاء اقتدار مرد:
6- سرعت
یکی دیگر از ویژگیهای روانی مرد که برای تامین اقتدارش ضروری است سرعت است. آقایان سریعند
یکی از ایرادهایی که دائما مرد به جنس زن می گیرد سرعت است.
آقا:(سریعتر باش، زود حاضر شو)
سرعت زن را مسموم می کند و با لطافتش منافات دارد
مرد با سرعت دادن به زن لذت و بهره را در او از بین برده و آرامش و تمرکز را در او خراب می کند
-
سلام
دقیقا در زندگی ما زیاد این مسئله وجود داره
مثلا می خوایم بریم جایی همسرم دو دقیقه ای آماده و لباس پوشیده و مرتب دم در و هی می گه زود باش
و منم تند و با استرس زیاد مشغول حاضر شدنم در حالیکه خیلی زودتر از همسر اقدام به این کار کردم.............
ولی همیشه مشکل دارم با این قضیه............
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
سرعت زن را مسموم می کند و با لطافتش منافات دارد
مرد با سرعت دادن به زن لذت و بهره را در او از بین برده و آرامش و تمرکز را در او خراب می کند[/color]
خيلي جالب بود اقاي baby.فكر ميكنم تمام خانمها با اين مشكل اونم خصوصا در مهموني رفتن آشنان!حالا راه جل چيه؟چطور بايد اين موضوعو به آقايون انتقال داد!(البته خانمهاي عزيز يه وقت ديگه سو استفاده نكنيد ديگه هر كاري رو 3 ساعت طول بديد ها:311:)
-
عوض شدن جای زن و مرد در لطافت / جسارت بسیار خطرناک است.
جسارت زن ≠ لطافت زن
اگر زن جسور شود لطافتش کشته خواهد شد.
زن جسور وقتی همسر می شود با شوهرش هیاهو می کند.
زن جسور وقتی مادر می شود به راحتی بچه را می زند، هلش می دهد و با خشونت با او برخورد می کند.
نگاههای تند(گرد کردن چشمها)، فریادهای بلند، حالت کلام که در آن جیغ باشد، پرتاب اشیاء و غیره نشانه های لطیف نبودن زن است .
این حالتهای منفی عاری از لطافت، مرد را از زن بیزار و بی میل می کند. مرد با جسارت زن می جنگد
حتی اعتراض یک زن باید همراه با لطافت باشد.
مرد در مقابل اعتراضهای نازک و لطیف از خودش کرنش نشان می دهد.
مردی که لطیف و نازک شد به دنبال کار و تلاش نمی رود و همیشه به دنبال کسی است که از او حمایت کند و اصطلاحا دوست دارد همیشه پذیرایی شود. اینجور اشخاص معمولا به آرایش کردن علاقه دارند. حرکاتشان زنانه می شود. اینگونه اشخاص افراد موفقی نیستند.
متاسفانه صدا و سیما مبلغ جسارت برای زنان است و این یک فاجعه است مثلا: نمایش زنی که راننده کامیون است
فعالیت زنان در محیطهای کاری سخت موجب جسارت آنان شده و لطافت را از ایشان سلب می کند.
نکته: خانواده هایی که از نعمت پسر برخوردارند باید بدانند بخشی از حضور جدی فرزند باید با پدر باشد تا جسور تربیت شود. یکی از مشکلات تربیتی که پسران با آن مواجه هستند لطافت زنانه ای است که توسط مادر یا مربیان زن مهد کودک به آنان منتقل شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
اجزاء اقتدار مرد:
6- سرعت
یکی دیگر از ویژگیهای روانی مرد که برای تامین اقتدارش ضروری است سرعت است. آقایان سریعند
آیا مورد زیر جزع سرعت بر می گرده یا عجول بودن:
در مسایل جنسی آقایون دوست دارند زودتر به نتیجه برسند و خیلی اوقات بدون مقدمه و اماده سازی همسر به رابطه جنسی می پردازند.
البته نمی دونم سوال مجازی پرسیدم یا نه ولی دیدم بی ربط به این قضیه نیست لذا در صورت عدم هم خوانی با قوانین تالار از کارشناسان می خوام که حذفش کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
آیا مورد زیر جز سرعت بر می گرده یا عجول بودن:
در مسایل جنسی آقایون دوست دارند زودتر به نتیجه برسند و خیلی اوقات بدون مقدمه و اماده سازی همسر به رابطه جنسی می پردازند.
البته نمی دونم سوال مجازی پرسیدم یا نه ولی دیدم بی ربط به این قضیه نیست لذا در صورت عدم هم خوانی با قوانین تالار از کارشناسان می خوام که حذفش کنند.
اگر خلاف قوانینه لطفا جواب من هم پاک کنید
من فکر میکنم این مورد هم به سرعت مردان برمیگرده البته جز خصوصیات ذاتیشونه.
اگر به عجول بودن برمیگشت شامل تعدادی از زنان و مردان میشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
فكر ميكنم تمام خانمها با اين مشكل اونم خصوصا در مهموني رفتن آشنان!حالا راه جل چيه؟چطور بايد اين موضوعو به آقايون انتقال داد!
داریم انتقال میدیم ، بگید بیان کارگاه !!!:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
بله دقیقا مرتبط هست ، هم با "سرعت" و هم با "شدت" ، در پستهای بعدی سعی می شود اشاره ای به این موضوع داشته باشیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
فكر ميكنم تمام خانمها با اين مشكل اونم خصوصا در مهموني رفتن آشنان!حالا راه جل چيه؟چطور بايد اين موضوعو به آقايون انتقال داد!
واي اقاي baby يه چيزي ميگيدا!ميخاين همسرم بفهمه من تموم زير بم زندگيمونو تو اين سايت رو كردم:311: همون قر قراشون رو واسه دير آماده شدن بشنوم بهتره:163:
از شوخي گذشته...كارگاه بسيار جالبيه ،مشتاقانه منتظر بقيه يپستهاتون در اين كارگاه هستم.
-
اجزاء اقتدار مرد:
7- شدت
یکی دیگر از ضروریات اقتدار در مرد شدت است. شدت برای مرد لازم است.
آقایون بدانند :
وارد کردن شدت بر زن موجب سلب آسایش او می شود
محبتهای همراه با شدت برای زن لذتبخش نمی باشد
اگر مردی زنش را یکبار کتک بزند زن تا آخر عمر هر وقت مرد به او نزدیک شود احساس کتک خواهد کرد.
خانمها باید بدانند خیلی از شدتها ویژگی است و عمدی نیست.
مثال : نحوه ارتباط دو دوست (مرد) با هم ، وقتی به هم میرسند گاهی روی شانه یا سینه همدیگه می کوبند ، یا ضربه ای محکم به هم می زنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
شاید آوردن این پست (خطاب به اقایون ) خالی از فایده نباشد.
بررسی اثر سرعت و شدت بر روابط جنسی
خانمها نیاز جنسی بیشتری نسبت به مرد دارند
اوج لذت جنسی(آستانه حد ارضاء) در زن 2 برابر مرد است
زمان باقیماندن در کفه اوج جنسی(زمان برداشت) در خانمها حداقل 10 برابر آقایان است.
با وجود موارد بالا چرا اکثر زنها از بستر جنسی گریزانند؟
چرا اغلب خانمها شروع کننده نیستند؟ چرا فاصله می اندازند؟
چون آقایان در روابط جنسی سرعت و شدت به خرج می دهند
سرعت و شدت مانع لذت و بهره زنها شده و آرامش و تمرکز آنها را به هم می زند
بستر جنسی محل لذت، بهره، آرامش و تمرکز است و بدون اینها نتیجه بایسته حاصل نمی شود
امام صادق(ع) فرمودند: ما در فقه نکاح برایتان سه مرحله گذاشتیم:
1- مغازله: حرفهای قشنگ و لطیف بزنند(سیستم جنسی زن وقتی با او حرف لطیف زده می شود آماده می شود)
2- ملاعبه: بازی کردن، ناز و نوازش
3- مقاربه: نزدیکی
نتیجه اینکه بدون دومرحله اول وارد مرحله آخر شدن باعث می شود زن گارد بگیرد ، و هیچ کدام لذت نبرند.
-
سلام...اقا اجازه ما یه چیزی بگیم.
نقل قول:
یک زن امیدوار نوشته است: فكر ميكنم تمام خانمها با اين مشكل اونم خصوصا در مهموني رفتن آشنان!حالا راه جل چيه؟چطور بايد اين موضوعو به آقايون انتقال داد!
این سوال جدی بودا..شوخی نگیرینش...
ما چه جوری بهشون حالی کنیم بابا این سرعت پایین جزء وجودی بنده است..
از الان مثلا وقتی عموم موقع دست دادن نصف انگشتای دستمو له میکنه یا بین گردن و شونمو فشار میده که میخواد بشکنه میگم از بابت روحیشه.
حالا به مردا چطوری بفهمونیم بابت این چیزا سرزنشمون نکنن..
موفق باشی
-
در مورد اینکه این تفاوتها را چگونه به مردها انتقال بدیم !
به نظر شما آیا راهی جز آموزش دارد ؟
همانطور که خانمها امکان مطالعه و بهره گیری از تجربیات را دارند اقایون هم دارند، مطالعه کتب ، مقالات تخصصی ، شرکت در سمینارهای آموزشی ، بهره گیری از تجربیات دیگران ، بیان جراتمندانه و .... همگی راههای بیان این تفاوتهاست.
مردها از اقتدارشان چگونه استفاده می کنند؟
از آنجائیکه اقتدار ایجاد قدرت می کند: عموما مردها از اقتدار ترجمه غلط سلطه را برداشت می کنند
(بشین)
(به من نگاه کن)
(اگر یکبار دیگه حرف بزنی)
(می خوای بخواه، نمی خوای نخواه)
(صدات در نیاد)
(گفتم برنج بزار)
مردهای سلطه گر در محیط خانواده فرعون هستند و ادعای خدایی می کنند فقط مصر آنها کوچکتر است.
گاهی مردها فکر می کنند که خانمها دنبال زن سالاری هستند. این کاملا غلط است زن برای شکستن سلطه مرد به سمت سالار شدن حرکت می کند
-
معنای اصلی اقتدار مرد چیست؟
چرا خداوند مرد را مقتدر آفریده است؟
آیا هدف خداوند سلطه مرد بر زن بوده است؟
خداوند در سوره نساء آیه 34 می فرماید: الرجال قوامون علی النساء
آیا معنای این آیه برتری بر زن و مرد سالاری است؟
قوامون به چه معناست؟
معمولا نهالی که ضعیف است را با یک چوب همایل می کنند تا خم نشود و نهال به آن تکیه کند
عرب به این همایل قوام می گوید. قوام یعنی برپاکننده ، نگهدارنده و پایه
پس بنابرقول قرآن مردها نگهدارنده و تکیه گاه زنها هستند تا آنان نشکنند.
حالا این تکیه گاه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
1- محکم باشد
انسان به جایی تکیه می کند که محکم بوده وسست نباشد پس مرد مقتدر باید محکم باشد
مردی که دهان بین است و تا مسئله ای پیش می آید نگاه می کند ببیند پدر و مادرش چه می گویند مرد سستی است
زنها از مرد سست بیزارند
خیلی وقتها سستی مرد اجازه گفتن خیلی حرفها را به زن نمی دهد. چون مرد به علت سستی سریع (های و هوی) می کند.
مادر به علت سستی مرد به کودک 4 ساله اش سفارش می کند:(صدای اسباب بازیهات در نیاد که بابات از جا می پره)
پسری مزاحم دختری می شود. مادر دختر جرات نمی کند موضوع را با پدر خانه در میان بگذارد. این مرد استحکام لازم را ندارد
-
این تکیه گاه چه خصوصیاتی باید داشته باشد؟
2- امن باشد
-انسان اگر حس کند تکیه گاهش امن نیست و احتمال فرو ریختن دارد به آن تکیه نمی کند
-اعضای خانواده باید امنیت را در پدر احساس کنند تا بتوانند مشکلاتشان را با او درمیان بگذارند
-مرد مقتدر بجای تهدید ، فشار و اضطراب ؛ به خانواده اش تأمین می دهد
-مردی امن است که وقتی همسرش اظهار ناامنی می کند به او امنیت ببخشد.
مثال:
زن :با این مشکلات اقتصادی چطوری زندگی کنیم:(
مرد: من اینجا چکارم؟ اول خدای رازق بعد من هستم. اصلا نترس)
-اگر مرد تکیه گاه امنی باشد، زن که ذاتا تکیه خواه است از این تکیه گاه لذت می برد
-
1- جدل
- یکی از رفتارهایی که خانمها زیاد انجام می دهند و اقتدار مرد را می شکنند ، جدل با مرد است
منظور خانمها از جدل اینست که
من را هم ببین ، به من هم اعتنا کن
برداشت مرد از جدل زن اینست که
اقتدار تو اقتدار کاملی نیست،
تو معیوب و ناقص هستی
در جدل ، موضوع برای مرد مهم نیست بلکه در مبارزه با جدل زن می خواهد بگوید من معیوب و ناقص نیستم
مثال: اگر مردی اشتباها بگوید این ماژیک قرمز است، زن نباید مستقیما بگوید خیر این ماژیک آبی است چون با این کار مردش را می شکند.
باید بگوید:" اِ چرا این ماژیک قرمز نیست"
اینجا مرد می فهمد اشتباه کرده لذا زن باید سریع مرد را از خرد شدن نجات دهد و بگوید:" می دونی چرا تو فکر کردی این ماژیک قرمزه، تقصیر منه، از بس در این ماژیکها را جابجا می کنم".
مرد برای چنین زنی می میرد
تمرین : دو نمونه از تاپیکهای اخیر در تالار که بدلیل "جدل" مطرح شده را بیان کنید.
-
با سلام و تشکر بابت این تاپیک مفید
من یک سوال دارم
این موضوعی که شما گفتید رو من شخصا در مورد همسرم رعایت میکنم یعنی صاف و پوست کنده و با لحن تند اشتباهش رو عنوان نمیکنم با پیچ و تاب و قاطی مسایل دیگه بهش میگم و البته گاهی همراه با این لحن گفتار بهش حق هم میدم و ماجرای مشابهی رو تعریف میکنم که من هم اشتباهی مشابه داشتم و ... جوری که اصلا احساس نمیکنه خیلی اشتباه فاحش و خاصی بوده و البته همیشه هم بهش پی میبره و سعی میکنه تکرار نکنه
ولی یک اشکالی داره
من وقتی خودم اینطوری برخورد میکنم توقع دارم ایشون هم همینطوری برخورد کنه
البته ایشون گاهی از یک سری مسائلی که باب میلش نیست چشم پوشی میکنه که با اونا کاری ندارم ولی اگه بخواد در موردی که از نظر ایشون من اشتباه کردم باهام صحبت کنه خیلی راحت، واضح و بدون ایجاد مقدمه حرفش رو میزنه البته از این موارد زیاد پیش نمیاد چون من دیگه بعد هشت سال زندگی رفتارهایی که از نظر ایشون هنجار و ناهنجار محسوب میشه رو میدونم و البته به خاطر مشابهت فکری که داریم باهاشون موافقم و رعایت میکنم ولی توی همون موارد محدود ناگهان این فکر به سراغم میاد که آخه من اینهمه صغرا کبرا میچینم و مقدمه و گفتن از اشتباهات مشابهی که خودم داشتم و ... تا به اون اشتباه برسم و نهایتا هم مهم جلوه اش نمیدم چون همیشه توی ذهنم هست که صمیمیت مهمتر از رفع اشکالات کوچک هست در هر شرایطی سعی میکنم صمیمیت از دست نره ولی همسرم اگه تصمیم بگیره به چیزی اعتراض کنه راحت حرفش رو میزنه.
آیا این هم از خصوصیات کلی آقایان هست؟
من یک مثال میزنم
بیشتر این موارد وقتی پیش میاد که در اثر سهل انگاری من یا ایشون به بچه مون آسیبی برسه.
مثلا اگه بچه به ایشون سپرده شده باشه و دستش بره لای در یا اتفاق دیگه بیفته من میرم فقط به گریه بچه توجه میکنم و سعی میکنم آرومش کنم بعدش از همسرم میپرسم که راستی چی شد ایشون هم توضیح میده من هم میگم خوب گاهی پیش میاد آدم نمیبینه که دست بچه بین در مونده و بچه ها غیر قابل پیش بینی هستند و ...
ولی اگه بچه پیش من باشه و این اتفاق بیفته وقتی همسرم برسه خوب اون هم اول بچه رو آروم میکنه ولی وقتی بچه آروم شد جوری که بچه نشنوه به من میگه خانم حواست کجاست؟(این در حالی هست که پیش خودش هم بود ممکن بود این اتفاق بیفته!) و من روی این جمله حساسم
-
فکور عزیز
در زندگی مشترک نباید توقع داشته باشیم که همسرمون هم همینطوری برخورد کنه که ما برخورد می کنیم ، یا همیجوری به قضایا نگاه کنه که ما نگاه می کنیم.
این قضیه ای که عنوان کردید هم از خصوصیات کلی آقایان نیست.
2- قهر
از جدل بدتر قهر است
خانمها چرا قهر می کنند؟
می خواهند بگویند: کم هستی، زیادتر باش
آقا برداشتش از قهر اینست که
زن می گوید، بود و نبودت یکی است
قهر ضربه زیادی به اقتدار یک مرد می زند لذا اگر زن یک ساعت قهر می کند، مرد تا مدتها دست از سرش برنمی دارد.
مرد:چیه برگشتی عرضه قهر کردن نداشتی؟ مادرت نگهت نداشت؟
-
من یه سوال داشتم
قهر کردن مردها نشانه چیست ؟
-
اقلیمای عزیز
بنظرم علت قهر مرد ، ضعف و استیصال است.
3- گریه
از قهر بدتر: گریه از دست مرد است
خانم چرا گریه می کند؟ می خواهد به مرد بگوید: شکسته ام، مرا دریاب*
برداشت مرد از گریه زن اینست که: گم شو، ولم کن
مرد در مقابل گریه زن موضع می گیرد: (باز مثل بچه ها گریه کرد)
به سمت زن حمله می کند: (چرا گریه می کنی؟)
اگر مرد ضعیفی باشد خودش را می زند: (آره من بدم. ما به درد هم نمی خوریم)
حتی مردی که زنش را در آغوش می گیرد می خواهد از شر گریه کردن او خلاص شود. این آغوش از سر لطف نیست.
* : البته گاهی اوقات در طی گریه هم به ظاهر (با زبان) می گوید که ولم کن ، راحتم بذار . در حالیکه عملا دوست دارد که مرد او را نوازش کند.
-
جای گریه زن کجاست؟ کجا باید گریه کند تا اقتدار مرد را نشکند؟
جای گریه زن بر شانه مرد است.
اولین پیامی که به مرد داده می شود اینست که خیلی احساس شکستن می کنم. به مرد نمی گوید: با من چه کردی بلکه می گوید: بر من چه می گذرد.
یعنی تو مأمنی، نمی گوید: برو گمشو
وقتی خانم سر را که بر شانه همسر گذاشت باید بداند چه بگوید:
(من شکسته ام. این روزها زود گریه ام می گیرد. حالت افسردگی و شکست زیادی دارم)
گریه کوتاه باشد سپس حالت شکستگی از بین برود بعد از مدت کوتاهی بگوید:
(تو باعث آرامش من هستی)
اینجا مرد احساس اقتدار و پایه بودن می کند و دوباره کاری که موجبات گریه زن را فراهم کند انجام نمی دهد
-
سلام
تاپیک قشنگی بود...
ولی آیا درسته که بعد دو ماه خانمم بهم بگه هنوز مردونگی نداری؟ توقعش زیاد نیست؟
میگه از اول بهت علاقه نداشتم.. و ندارم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baby
مثال: اگر مردی اشتباها بگوید این ماژیک قرمز است، زن نباید مستقیما بگوید خیر این ماژیک آبی است چون با این کار مردش را می شکند.
باید بگوید:" اِ چرا این ماژیک قرمز نیست"
اینجا مرد می فهمد اشتباه کرده لذا زن باید سریع مرد را از خرد شدن نجات دهد و بگوید:" می دونی چرا تو فکر کردی این ماژیک قرمزه، تقصیر منه، از بس در این ماژیکها را جابجا می کنم".
یک سوال اینجا به وجود میاد جناب baby
اگر زن دام بخواهد برای حفظ اقتدار مرد بگه که تقصیره منه این باعث توهم در برخی مردها
نمیشه که بعد از یک مدت همیشه همسرش رو مقصر بدونه و او بی تقصیره و دچار نوعی
غرور کاذب نمیشه؟