-
ازدواج دائم با زنی که هنوز در صیغه کس دیگری ست و از من پنهان کردند
تو رو خدا کمکم کنید
من پارسال از همسر اولم جدا شدم و یک بچه ی شش ساله هم دارم از ایشون
و امسال با دختری که یک بار ازدواج ناموفق داشته ولی بنا به دلایلی هنوز باکره مانده ازدواج
دائم کردم
درضمن ایشون از نظر سنی 2 سال از من بزرگ تر هست ولی بسیار محجبه و از خانواده مذهبی -
و یکی از دلایل انتخاب من بدون در نظر گرفتن شرط سن همین حجاب ایشون بود ....
=============================
ایشون در زمان اشنایی اولیه و زمان خاستگاری به من نگفت
که
یک بار برای مدت یک سال و پس از اون مجددا به مدت دوسال دوباره صیغه همکار مرد محیط
کارش شده که از این زمان دو سال هنوز یک سالش مانده
و من از یک منبعی خبر دار شدم و به سراغ اون مرد رفتم و ایشون هم همه چیز را به من گفت
ولی صیغه ای که بین این دو نفر جاری شده اینجوری که خودش میگه صرفا جهت این بوده
که در محیط کار اگه دستشون به هم خورد مشگلی از لحاظ شرعی پیش نیاد
و ایشون هنوز باکره هستند
حالا من میخام این عقد دائمی که کردم را به هم بزنم باید چیکار کنم
در ضمن من الان زمان دو ماه است که از عقدمون میگذره و متاسفانه با ایشون به
لحاظ اینکه زن رسمیه اینجانب شده رابطه داشتم و دخول صورت پذیرفته و ایشون باکره نیستند
حالا منی که گول خوردم و واقعیت را در زمان اشنایی بهم نگفتند باید چیکار کنم ؟؟؟؟
-
RE: ازدواج دائم با زنی که هنوز در صیغه کس دیگری ست و از من پنهان کردند
سلام خدمت شما
بهتره هر چی زودتر با یه وکیل خبره و مرجع تقلیدتون صحبت کنید و ماجرا رو شرح بدید.چون شما دچار تدلیس (فریب ) شدید و تا اونجا که من میدونم احتمال خیلی زیاد این ازدواج باطل باشه.
این مطلب هم شاید بهتون کمک کنه
http://tabsiir.blogfa.com/post-133.aspx
-
سلام
برادر عزیز انواع صیغه وجود دارد و همه صیغه ها برای ایجاد ارتباط جنسی نیست، صیغه همسر شما احتمالا از همین نوع بوده، برای به هم زدن عقد عجله نکنید. اما با توجه به اینکه رابطه برقرار کردین برای طلاق طبق قانون موظف به پرداخت مهریه هستید.
موفق باشید
-
سلام .
از لحاظ شرعي ازدواج شما با ايشان حرام بوده و باعث حرمت ابدي ميشه .
و فرقي بين نيت صيغه هم نبوده . كه صيغه خونده شده كه محرميت ايجاد بشه .
اين آقا و خانوم عقد نامه رسمي دارن ؟
شاهد براي اين صيغه دارن ؟
چه كسي صيغه رو بين اينها جاري كرده ؟
خانومتون بعد از اطلاع شما پذيرفتند ؟
-
سلام. به نظرم بعیده یه نفر که اینقدر مقیده {طبق گفته خودتون}یه همچنین چیزی رو رعایت نکنه .ولی اگر واقعیت رو بر این بگذاریم که ایشون در ازدواج موقت کس دیگری باشد طبق نظر اکثر فقها :بنا بر احتیاط واجب ان زن ومرد دوم به هم حرام ابدی میشوند.ایا شما با اون خانم در این مورد صحبت کردین؟شاید واقعیت این طور نباشه.امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه.:323:
-
برادر عزیز،
احساس می کنم شما بیشتر نگران جنبه قانونی قضیه هستید. اما اینجا سایت مشاوره خانواده است.
قانونی شما هر زمان که بخواهید بدون دلیل خاصی می تونید همسرتون را طلاق بدید. پس برای طلاق نگرانی وجود نداره. مشکل شما چی هست؟
در مورد مهریه هم فکر می کنم چون این قضیه شامل فریب در ازدواج می شه و احتمالا ازدواج شما باطل هست و ... مهریه به ایشون تعلق نمی گیره. به شرط این که بتونید ثابت کنید که صیغه بوده اند که اگر ایشون قصد پنهان کردن دارند اثباتش آسون نیست مگر اینکه صیغه در دفترخانه ای جایی ثبت شده یا شاهد داشته باشند و شاهدها هم حاضر باشند برای شما گواهی و شهادت بدهند.
شاید هم صیغه را قبل از رسیدن به زمان اتمامش باطل کرده اند. باید از همه این موارد مطمئن بشید.
اگر احساس می کنید کار آسونی نیست بهتره درگیرش نشید. سلامت روانتون ارزشش بیشتر از اثبات این مسایل است. با خودش صحبت کنید و دوستانه تمامش کنید. با شرط حفظ آبروی ایشون و سلامت روان شما.
-
منم فکر میکنم که صیغه ی شما کلا باطل محسوب میشه...
حتما مسئله رو با یه کارشناس مذهبی درمیون بذارین و بعد شروع به تصمیم گیری کنید.
-
سلام
1-صيغه حد و حدود شرعي داره و خانم مي تونه اين حد و حدود رو تعيين كنه، پس لزوما اين خانم رابطه جنسي با ايشان نداشته و طبق گفته آقا، اين صيغه مي تواند فقط در حد صحبت و گفت و گو باشه.
2-درسته كه مدت صيغه 2 سال بوده اما مطمئنا خانم شما اونقدر پايبند به مسائل ديني هستند كه قبل از ازدواج با شما، از عقد آقا خارج شده باشند، دوستان عزيزي كه به مراجع مشاوره مي دهيد، به اين راحتي در مورد حرمت ابدي اين آقا و همسرشان اظهارنظر نكنيد و شما هم اين مسئله رو از خود خانم بپرسيد.
3-مدت زمان باقيمانده از صيغه كاملا قابل بخشش است و آقا مي تونه اين زمان رو ببخشد.
4-مورد شما شامل مصداق تدليس در ازدواج نيست چون اين همه دختران قبل از ازدواج با كسي دوست هستند و حتي بعد از ازدواج هم اصلا به همسرانشون نميگن كه ما قبلا با كسي دوست بوديم، خانم شما با توجه به دلايل خودشون اين كار رو انجام دادند و صلاح ندونستند كه به شما چيزي بگويند.
5-از لحاظ حقوقي هم كه مشخصه ايشان همسر شما هستند و شما هم مكلف به پرداخت كامل حق و حقوق ايشان هستيد.
و اما يك سوال: در جامعه آقايون به راحتي، صيغه مي كنند و بعد از ازدواج هم اين رو حق خودشون مي دونند كه قبل از ازدواج زندگي شون مربوط به خودشون بوده اما چرا خانم شما نبايد اين حق رو داشته؟
دوست عزيز، به اين موضوع با گذشت بيشتري نگاه كنيد و به عنوان يك همسر از اين خطاي خانم خود بگذريد.
موفق باشي.:72:
-
عزيز دل من ، شيرين بانو خانوم
صيغه به هر نيت و هدفي كه باشه از انواع ازدواجه . من كاري به مسائل اخلاقي ندارم كه رابطه داشتن يا نه . اين رو خودشون ميدونن و اينكه براشون مهم هست يا نه .
تا وقتي اين خانوم مدت صيغشون با اون آقا تمام نشده باشه يا اون آقا نبخشيده باشن ، شرعا همسر اون آقا هستند حتي اگر قيد كرده باشن كه رابطه اي ندارن و دليل بر حرمت اين رابطه نميشه .
خواهش ميكنم دست از تفسير به راي دين برداريم .
و بعد از اون هم بايد عده نگه دارن . ازدواج در دوران عده هم باعث حرمت ابدي ميشه .
انقدر راحت نگيم صيغه خوندن كه با هم راحت باشن . اين حرفها بر كدوم مبناي شرعيه ؟
ازدواج بر 2 نوع است : دائم و موقت .
موقت كه در اصطلاح عاميانه به آن صيغه گفته ميشه ميتواند بدون لذت بردن باشه اما باز هم از انواع ازدواجه .
من اگر حرفي زدم بر مبناي حرف اين آقا گفتم كه ايشون اينطور عنوان كردن كه همسرشون در حاليكه صيغه كس ديگه اي بودن با ايشون ازدواج كردن . حالا من بيام بگم انشاءالله گربه است ، مشكل حل ميشه ؟
توروخدا انقدر آسمون ريسمون نبافيم اينهمه آدم با هم دوست دختر دوست پسرن ، اينها كه صيغه بودن . اينها رو به كسي ميگيم كه فهميده همسرش قبلا با كسي بوده ميخوايم آروم كنيم . نه اينكه اين آقا از دنيا و آخرتش بزنه كه چي ؟؟؟؟؟
صلاح نديدن كه بگن ؟ اينم ازون حرفهاستا . مگه جيك و پوك فاميلش بوده كه صلاح نديده بگه . صيغه يكي ديگه بوده ، همين مدت با اين عقد كرده صلاح نديده بگه !!!!!1 من واقعا حرفي ندارم .
-
با همسرت صحبت کن
چرا تجسس کردی راجع به گذشتش؟ تجسس از نظر دین حرامه
به صرف ادعای یک مرد نمیتونی همسرت رو زیر سوال ببری شاید اون همکارش باشون دشمن باشه
شما بهتره بعد از صحبت با همسرتون و در صورت تایید ایشون با مشاور حضوری و دفتر مرجع تقلیدتون صحبت کنید
اگرم همسرتون تایید نکردن یادتون باشه زندگیتونو صرف شک به هم نزنید
طلاق قبلیتون به چه دلیل بوده؟
-
سلام دوست عزیز،
سوال شرعی تون رو باید از یک کارشناس مذهبی بپرسید و این در صلاحیت تالار همدردی نیست که سوال شما رو پاسخ بدهد.
در مورد خود مسئله ی ازدواجتون و اینکه احساس فریب خوردن دارید و یا اینکه در شک هستید که با ایشون ادامه بدهید یا نه، می توانید از تالار ما کمک بگیرید.
از دوستان هم تقاضا دارم که راجع به مسائل شرعی بحث نکنند و اجازه بدهند این دوست عزیز پاسخش رو از یک متخصص بگیرد.
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
با دفتر مرجع تقلیدتون صحبت کنید
با سلام
در مورد مسائل شرعی باید از متخصص شرعی بپرسید. مسئله حقوقی هم اگر هست از سایتهای حقوقی پیگیری فرمایید.
اما اگر در مورد سایر مسائل تصمیم گیری و حل تعارض و مشکلات پیش آمده باز هم ابهام داشتید به صورت شفاف اینجا مطرح کنید.
توجه داشته باشید مسائل شرعی یا حقوقی که اعضاء به شما می گویند مورد تائید یا رد ما نیست. چرا که این سایت صلاحیت اظهار نظر در اینگونه زمینه ها را ندارد.
-
با سلام و سپاس بسیار فراوان از همه دوستانی که بنده را راهنمایی فرمودند
من بسیار پوزش میطلبم از اینکه مشکل و شرح واقعه را درست و حسابی توضیح ندادم .......
================================================== ====
ببینید دوستان این خانم یک بار از سال 89/2 تا 2/90 به مدت یک سال صیغه اون شخص بوده
و پس از اون از تاریخ 90/2 تا 92/2 به مدت دوسال صیغه نامه را مجددا تمدید کردند
عقد دائم من با این خانم در تاریخ 91/02/15 جاری شده است
یعنی از لحاظ تاریخی ایشون هنوز مدت یک سال در صیغه اون اقا هستند
طی عرایض اولیه بنده که عرض کردم این خانواده بسیار بسیار از خانواده های مذهبی و علما هستند
خانم فعلی بنده اینطور میگه که =
1- قرار صیغه من با این مرد این بوده که ، هر وقت که من بخوام این صیغه نامه باطل بشه - یعنی هر وقت من گفتم دیگه نمیخوام باهات باشم تو باید بقیه زمان را ببخشی
2- ایشون میگه من پنج روز قبل از اینکه به عقد دائم تو در بیام رفتم محل کارم و به اون مرد گفتم که من برام خواستگار اومده و قراره که تا پنج روز دیگه باهاش ازدواج کنم و برای همین من دیگه نمیتونم باهات باشم و ایشون ( مرد ) هم بقیه مدت را بخشید
3- خانمم دختر بوده و دست روی قران میزاره و قسم میخوره که من با این مرد هیچگونه همبستری - و رابطه جنسی از هیچ طریق و هیچ مدلی نداشتم
================================================== =========
و اما من رفتم سراغ اون مرد و باهاش بد صحبت کردم و ایشون اینجوری گفت =
من باید از تو شاکی باشم که زنی که هنوز در صیغه و مدت من هست را اومدی و عقد دائم کردی ...
من بهش گفتم که خانمم میگه ، ما باهم طی کردیم که قطع این ارتباط از طرف من باشه ، و شما مابقی مدت را بخشیدی !!!!!
بعد گفت که من بخشیدم ، ولی از روی شعف و راضی بودن قلبی نبوده
و ایشون از بس که اصرار کرد و جیغ و داد کرد من بهش گفتم باشه بخشیدم برو - فقط برو ......
و بعد به من گفت که چون من به رضایت کامل و شعف دل نبخشیدم ممکنه که صیغه شما حرام باشه ....
================================================== ==========
و اما مشکل اصلی من با همسر اول در این مورد بود که ایشون در زمانی که با بنده زندگی میکرد ، با یک مردی
ارتباط اس ام اس ی برقرار کرده بود و یک بار هم با ماشین بیرون رفتند - و من از یه کانالی خبردار شدم و خوب
با وجود اینکه ایشون را بخشیدم ولی نتونستم با خودم کنار بیام و نهایتا پس از چندین ماه که گذشت ما بلاخره از هم
جدا شدیم !!!!!
و در خواستگاری از این خانم من همه چیز را راست و حسینی به ایشون گفتم و حتی علت طلاق دادن همسر
اول م را هم بهش توضیح دادم !!!!
و ایشون با دانستن این مطلب که علت طلاق من و ایشون چی بوده ، به خواستگاری بنده جواب مثبت داد .....
حالا من میگم چرا ایشون از روز اول و در اولین ملاقات من با خودش این موضوع را که ایشون در حال حاضر و
هنوز در عقد موقت شخص دیگری است را به من نگفته
( این نکته بسیار مهم است =
توجه بفرمائید اولین دیدار من و به اصطلاح اولین اشنایی من و ایشون در تاریخ 91/1/05 بوده
و همچنین روز خواستگاری رسمی من از ایشون در تاریخ 91/01/15 بوده
و در این تاریخ ها ایشون هنوز در عقد موقت اون اقا بوده و طبق گفته خودش اون اقا توی اردیبهشت ماه و
چند روز قبل از جاری شدن صیغه من و این خانم این زمان را بخشیده ( صیغه دائم ما 91/02/15 می باشد )
================================================== ======
حالا با این تفاسیر ایا من این حق را ندارم که بگم چرا ایشون در اولین روز اشنایی با بنده
و حتی روز خواستگاری من از این خانم !!!!
ایشون دارای یک شوهر موقت و در حال صیغه موقت یک مرد دیگه بوده و از من این قضیه را پنهان کردند ، هم
خودش و هم پدر و مادرش ؟؟؟؟؟؟
خواهشن خودتون را بذارید جای من و راهنمایی بفرمائید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[size=large][b]
خوب برادر گرامی حالا سوالتون از بچه های تالار چی هست؟
قبلا هم گفته شد که درمورد مسائل شرعی و حقوقی اینجا نمیتونید راهنمایی درستی بگیرید و هر کس فقط در اینباره چیزایی که شنیده رو میتونه بگه که البته راهنمایی دقیقی نیست...ولی اگر در مورد بحث روانشناسی میخوای بپرسی خوب هرکسی میاد نظرات شخصی و یا تجربیاتشو در این ضمینه با شما به اشتراک میذاره و در نهایت تصمیم گیری با خود شماست.
نظر شخصی من: شما باید ببینی خودت میتونی با این قضیه کنار بیای یا نه؟ با توجه به اینکه فرمودید که با همسر قبلیتون سر اون مساله بحث داشتینو بعدش بخشیدینش ولی در نهایت نتونستین با این مساله کنار بیاین و منجر به جداییتون شد!!! (با وجود اینکه ایشون را بخشیدم ولی نتونستم با خودم کنار بیام و نهایتا پس از چندین ماه که گذشت ما بلاخره از هم
جدا شدیم !!!!!)
من احساس میکنم شما با اینجور قضایا نمیتونین کنار بییاین..ممکنه به صورت موقتی ببخشین ولی فراموش نمیکنین و دائم با خودتون در جنگید و مطمئنن اعتمادتون رو از اون خانوم از دست دادین و در زندگیتون دچار مشکل میشین باهم چون همش بهش شک دارین..من اون خانوم رو نمیشناسم و نمیدونم علت این کارشون هم چی بوده چون ایشون نیومدن تو تالار و علت رو بگن پس نمیتونم کسی رو متهم کنم...
ولی مثل اینکه شما تصمیمتون رو گرفتین و میخواین این عقد و بهم بزنید چون خودتون به این نکته اشاره کردین...باید با خودتون رو راست باشینو چند صبای دیگرو بیارین جلوی چشمتون که آیا من میتونم این قضیه رو برای همیشه فراموش کنم و هیچوقت تا آخر عمر به این خانوم کوچکترین شکی نکنم یا اینکه از توانم خارجه و ممکنه با کوچکترین مساله ای (مثلا خاموش بودن یا در دسترس نبودن گوشی خانوم) سریعا فکرم 100 جا بره؟؟؟
به هر این خانوم به شما اعتماد داشته و دوستتون داشته و به نظرم نمیخواسته شما رو از دست بده چراکه با توجه به اینکه میتونسته وقتی در صیغه کسی هست باهاش ارتباط داشته باشه این کارو نکرده و خودشو در اختیار شما قرار داده چون مطمئن بوده که شما شوهر دائم و همیشگیش هستین...و با توجه به اینکه خانوم مذهبی هستند و شما هم مذهبی و همدیگر رو دوست دارین بهتره بیشتر تامل کنین...من احساس میکنم این خانوم قصد فریبتون رو نداشته و چون این مساله براش مهم بوده قبلش رفته و با اون آقا راجع به بخشیدن بقیه مدت صیغه اوکی گرفته...به هر حال اون نمیخواد شما رو از دست بده به خاطر همین هم با شما ارتباط جنسی داشته .
عجله در بهم زدن و خراب کردن چیزی نکنید چون هر زمان میشه اینکارو کرد...بهتره با آرامش بیشتری این قضیه رو دنبال کنید...الان معلومه خیلی عصبانی و بهم ریخته هستید ولی خونسرد باشید..آرام باشید آرام آرام
-
زیادی مذهبی بودن هم می شه گرفتاری. بابا بی خیال. واسه یه اس ام اس جدا شدین. حالا هم از اون وقت بیشتر گیج شدین چون نمیدونین الان عقد درسته یا نه. باید از کسی بپرسین که می دونه. وقتی انقدر مذهبی هستین حتما یه مرجعتقلیدی هم دارین. از اون نمی تونین بپرسین؟ یا از یکی که می دونه.
به هر حال هر کاری می کنین دلتونو صاف کنین و تصمیم بگیرین که بعدا رنج نکشین.
موفق باشید.
-
ممنونم از راهنمایی تون ..........
راستش من ازش سئوال میکنم که چرا روز اول به من نگفتی ؟؟؟؟؟
میگه من توی نگاه اول از بس که به دلم نشستی و دوست داشتم - بهت نگفتم !!!!!
خانمم میگه اون روز اول که دیدمت با خودم گفتم اگه بهش بگم صد در صد به هم میزنه و میره
منم که قصد ازدواج با این پیرمرد 52 ساله را نداشتم - و همچنین با توجه به این موضوع که قرار قطع این ارتباط
هم از سمت خود من بوده - گفتم خوب اول برم ببینم ازش خوشم میاد ----- بعدش اگه همونی بود که من میخاستم
میرم و با اون مرد به هم میزنم و میگم که طبق قول و قرارمون من میخام ازدواج کنم و تو باید مابقی زمان را ببخشی...
================================================== ==============
درضمن اینم بگم که تنها کسایی که از این موضوع خبر داشتند فقط و فقط خودش و پدر و مادرش بودند
خانم میگه علت اینکه من به یک چنین پیشنهاد زشتی تن دادم اینه که =
این مرد به این خانواده گفته که =
اگه این خانم را به عنوان اینکه زن من هست به عقد موقت خودم در بیارم من میتونم با نشون دادن
برگه صیغه نامه و اینکه ایشون زنم هست در همین ارگان دولتی دستش را بند کنم و . . .
و ایشون را این گونه گول زده !!!!!
البته با پیگیری های من و لو رفتن قضیه به دایی و برادر ایشون طی یک جلسه ای که با این مرد روبرو شدیم
و حرفها را روبرو کشی کردیم - و ایشون هم دست روی قران گذاشت
و گفت به این کلام الله من هیچ ارتباط جنسی از هیچ مدل و هیچ نوعی با این خانم نداشتم
================================================== ===========
درضمن سن این خانم 33 سال و اون مرد مسن هم 52 ساله است
درضمن این مرد خیلی مذهبی و مقید به دین است و جبهه رفته !!!!
و تعداد سکه های ذکر شده در صیغه نامه ایشون 5 عدد سکه است
خانمم قسم میخوره و میگه =
اولا -- اگه فکر میکنی که من برای پول این کارا کردم من باید بجای 5 تا سکه 50 تا یا 100 تا یا بلاخره بیشتر مهرم میکردم
دوما -- اگه فکر میکنی که من برای لذت جنسی این کارا کردم چرا با یه مرد 52 ساله !!!!
خوب میرفتم و با یه مرد 30 - 32- 33 ساله این کارا میکردم !!!!!!
من از مرد سئوال کردم که چرا این کارا کردی ؟؟؟
میگه من با این خانم توی یک اتاق کار میکردیم و من احساس کردم که به این خانم علاقه مندم
و برای اینکه نگاهم به ایشون حلال باشه بهش پیشنهاد صیغه موقت را دادم و .....
حالا خانم بنده چرا این مورد را قبول کرده برای من سئوال است ؟؟؟؟؟
================================================== =======
درضمن بنده از خانواده مذهبی و معتقدی نیستم و یک فرد عادی هستم
ولی با توجه به مشگل اول خانمم تصمیم گرفتم که با یک خانم چادری و مذهبی ازدواج کنم
راستی اینم بگم که من به اینکه ایشون دختر بوده یکم شک دارم !!!!!!
ایشون زمانی که از شوهر اولش جدا میشه گواهی پزشکی قانونی میگیره و در گواهی اینگونه نوشته که =
خانم ....... غیر مدخوله و باکره هستند و پرده ایشون از
نوع ارتجاعی هست که در این نوع پرده احتمال اینکه با رابطه جنسی پاره نشه و
خونریزی هم نداشته باشه هست و ....
================================================== =========
درضمن ما قبل از عقدمون هم من خری یت کردم و چون به حرف ایشون اعتماد کردم که گفت من باکره هستم
نبردمش پزشکی قانونی برای صحت باکره گی ایشون ....
************************************************** *
به هر حال من اون شب در موقع نزدیکی با ایشون هیچگونه خونی مشاهده نکردم .... و وقتی که علت را پرسیدم
ایشون خیلی ریلکس و عادی به من گفت که من نوع پردم اینجوریه و گواهی پزشکی
قانونی ش را که مال سال 1386 بود را به من نشون داد ( قابل توجه که من تا اون شب که یه ده روز
بعد از عقدمون بود اون گواهی را هرگز ندیده بودم و نوع ایشون را هم ازش هیچ اطلاعی نداشتم )
من به ایشون گفتم =
تو که از نوع پرده خودت خبر داشتی و میدونستی از چه نوعی هست ---
چرا زودتر به من نگفتی؟؟؟؟
که مثلا فلانی ببین = من نوع و فیزیک بدنم اینجوریه و اینم برگه گواهی پزشکی قانونی من -- ممکنه خونریزی
نشه - اگه یوقت میدونی که بعدا برات سئوال پیش میاد
فعلا دست نگه دار تا فردا بریم پزشکی قانونی و یه گواهی باکره گی مجدد به سال 1391 بگیریم ....
تا فردا برامون مشگلی پیش نیاد
اونوقت ایشون میگه من چون میدونستم که باکره هستم و به خودم مطمعن بودم بهت نگفتم !!!
به نظر شما این جواب درستیه که ایشون میده ؟؟؟؟
حالا من موندم که با توجه به فیزیک این خانم و با توجه به اینکه ایشون تا 10 روز پیش صیغه این مرد
بوده ممکنه بینشون رابطه ای اتفاق افتاده باشه و حالا داره قسم دروغی میخوره و میخواد کارش را بندازه
گردن من بدبخت از همه جا بی خبر !!!!!!!!
-
عزیز جان منم که هیچ مذهبی نیستم درست سر درنمیارم که خانم چی می گن.
به هر حال ببینی الان مشکلت چیه و متناسب با مشکلت دنبال راه حل بگردی.
- اینه که رابطه داشتی باهاش و نمی دونی گناه بوده یا زنت بوده. باید بری از یکی که مسایل دینی و شرعی رو می دونه بپرسی.
- اینه که دروغ بهت گفته و همون اول بهت هیچی نگفته. اینو باید با خودت و دلت صحبت کنی که ببینی می تونی ببخشیش یا نه.
- یا اینه که اصلا سر درنمیاری چی می گه چرا عقد کرده و این توجیه ها چیه که می کنه. که منم نمی فهمم. احتمالا طرز فکر متفاوته علتش. ممکنه برای کسی که خونواده ی خیلی مذهبی در حد علماو اینا داشته باشه عادی باشه این طرز فکرا و خیلی فکرای دیگه. واسه این مشکل نمی دونم چی کار باید بکنی.
زود عقد کردین؟ چرا یه مدت با هم اشنا نبودین که اخلاقای هم دستتون بیاد. واسه این می گم مذهبی. بیشتر مذهبیا اول می گن به هم محرم بشیم و عقد می کنن. یعنی اول ازدواج می کنن بعدش اسمشو می ذارن دوران اشنایی یا نامزدی. توی اون دوران هم خوب محرمن با هم رابطه هم ممکنه داشته باشن. بعدش فکرشو بکن اخلاقاشون به هم نخوره. بعدش غصه می خورن می گن باید طلاق بگیریم. تازه اگه یکی اخلاقاش خاص هم باشه و با خیلیا نتونه هماهنگ باشه لابد به تعداد خواستگاراش باید عقد کنه و محرم بشه و بعدش هم جدا شه! اینا چیزایین که من نمی تونم بفهمم. اینا می شه اختلاف طرز فکر.
چرا از زن اولت جدا شدی؟ با اون بهتر نبود کنار میومدی؟
این چیزا رو از متخصصش باید بپرسی. پرده بکارت هم توی این تالار خوندم این مدلی هم می شه که تا موقع زایمان هم سالم می مونه. با هم یه دکتری جایی برین که خانمت هم از قبل ندونه کجا و برین بپرسین. ولی دیگه اینکه خانم چی راست می گه چی دروغ فقط خودش می دونه.
مهریه اش چقدره الان؟
چند سالته؟
مراسمو اینا گرفتین و همه می دونن با هم ازدواج کردین؟
-
خاک بر سرم کنند ، به خاطر لج بازی با زن اول م که میخاستم بر نگرده ، من ایشون را که یعنی چادری هم
هست را عقد کردم که اونو بسوزونم و راه برگشت را بروش ببندم ..... چون میدونستم که بر میگرده
البته اون زن اول من خیلی خیلی مسر بود برای طلاق گرفتن و همه اصرار و پافشاری از طرف ایشون بود و خیلی هم
فحاشی کرد که بیا طلاق منو بده و من برای همین که ازش کینه به دل گرفتم ازدواج مجدد کردم ....
البته حالا به قول خودش مثل سگ پشیمونه و میخاد برگرده و میگه حتی حاضرم با اونی که جدید گرفتی هم
سر کنم و زندگی کنم ...
بچه مم خیلی خیلی داره بی تابی میکنه - و بهونه میگیره
بهم میگه بابا چرا زن گرفتی ؟؟؟؟ مامان که خوبه !!!!
میگه بابا تورو خدا این زنت را طلاق بده و بیا تا دوباره سه تایی با هم باشیم
درضمن داستان این زن جدید را یکی از دایی هاش و 2 تا از خاله های خانمم فهمیدند و میگند که فقط میتونیم بگیم
شرمنده هستیم و شما مختاری که هر کاری میخوای بکنی .... هر تصمیمی که گرفتی ما تابعیم - میتونی
طلاقش بدی !!!!!!!!!!!
میگند مقصر صد در صد این خانم و پدر و مادرش هستند و شما را گول زندند و تو با ندانستن حقیقت تن به این
ازدواج دادی !!!!!!!!!
و من تصمیم دارم که ایشون را هم طلاقش را بدم چون حقیقت را از من پنهان کرد و از روز اول با صداقت جلو نیومد ...
================================================== ========
چند روز پیش برای من اس ام اس داده که اگه میخای طلاق منو بدی عیبی نداره
فقط یادت باشه که ما با هم عروسی هم کردیم و .....
================================================
از همین اس ام اس من تازه دارم بیشتر بهش شک میکنم که چه لزومی داره این مورد را داره تایپ میکنه و
سند سازی میکنه .....
میخواد به من چی را بفهمونه ؟؟؟؟؟
من فکر میکنم که میخواد با قاطعیت بهم بگه که تو این کارا کردی ؟؟؟؟؟؟ و داره توی گوشیش هم سند سازی
میکنه !!!!!
تا جلوی خانوادش و بقیه فامیل که بلاخره میفهمند - بگه که من با این اقا که صیغه م کرده ارتباط جنسی نداشتم و
شوهرم منو از باکره گی خارج کرد .....
===============================================
به نظر شما کار به جدایی بکشه من میتونم بدونه مهریه طلاقش بدم و شکایت کنم که منو گول زده ....
-
[b]تنهایی عزیز ،دیگه الان مطمئن شدم که با هم به مشکل بر میخورین..(باز هم نظر شخصیم) چون خیلیییی این مسائل براتون مهمه و حسابی روش قفل کردین(منظورم مصر هستین که بدونین رابطه جنسی داشتن یا نه) و به نظرم اونقدر که این مساله براتون مهمه مساله صیغه مهم نباشه...الان ممکنه ببخشین ولی دو-سه روز دیگه همین آش و همین کاسه هست و دوباره برمیگردین سر خونه اولتون که نکنه رابطه جنسی داشته؟؟؟؟
کاش اول با هم نامزدی ساده داشتین به جای عقد و صیغه و اینجور چیزا!!! بعد که شناخت پیدا میکردین عقد می کردین...
-
اخه قربونت برم نادیا جان اگه به تاریخ هایی که من نوشتم دقت کنی متوجه میشی که ما یک ماه نامزد بودیم
ببین من 91/01/15 رفتم خاستگاری ایشون
و ایشون 91/01/18 به من جواب مثبت داد
و ما 91/02/15 جشن عقد گرفتیم و عقد کردیم و صیغه محرمیت بینمون خونده شد
و من گفتم که میخوام یه چمد ماهی را باهات برم و بیام تا همدیگه را بهتر بشناسیم - و ایشون هم قبول کرد
و دقیقا حدود بیست و چهار- پنج روز از این یک ماه را ما هر شب با هم بیرون بودیم .....
ولی این نامرد توی همین یک ماه هم این مورد را از من پنهان کرد و الا من صد سال تن به چنین ازدواجی نمیدادم ....
================================================== ============
حالا هم راه میذاره جلوب پای من ---- خانم پیشنهاد میده .....
میگه مگه نمیگی من باید با خودم کنار بیام ----- بهش میگم خوب اره
میگه باشه = بیا با هم عروسی کنیم من جهازم را بخرم و بیارم توی خونه ای که تو میگی و بعدش اگه
نتونستی با خودت کنار بیای از هم جدا میشیم ....
یه جورایی بدجور اویزون من شده و هیچ جوری عقب نشینی نمیکنه
میگه من میمرم برات - من اگه تو نباشی خودم را میکشم - من خیلی تو را دوست دارم
تورا خدا از من بگذر - میگه اصلا فرض که همه چیز بین ما بوده - تو بگذر - تو گذشت کن .....
منم بهش میگم که اگه بخام بگذرم و گذشت کنم به زن اولم میرسه که اونا به خاطر چندتا اس ام اس
با یه بچه طلاقش را دادم ....
========================================
میگه ببین اون موقعه ای که توی زندگی بوده به تو خیانت کرده ....
ولی من قبل از ازدواج با این بودم .....
گفتم اون شرف داره به تو --- لااقل اون دیگه صیغه یه مرد 52 ساله نبوده
یه اشتباهی کرد و گول یه نامردی را خورد ولی من با یه بچه شش ساله طلاقش را دادم
نمیدونم هدفش از این پافشاری برای اینکه عروسی کنیم چیه ؟؟؟؟؟
البته من که این کارا نمیکنم ولی خوب اون خیلی پر رو هست و پافشاری میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
اون خانم قبل از شما یه ازدواج ناموفق داشته و یه صیغه موقت و با شما صیغه دائم و حالا ادعا می کنه که باشما عروسی کرده و ...
به نظر من این مشکل رو که توصیه مدیر هم هست با مرجع تقلیدتون صحبت کنید و یا به یه وکیل
آدم گیج می شه و یه کمی هم توی شوک می ره که چرااااااااااااااا؟؟؟؟؟
به هر حال بچه تون گناه داره به خاطر اون یه تصمیم درست بگیرید و به بچه تون آرامش بدهید (زندگی با لجبازی ساخته نمی شه با گذشت و معرفت ساخته می شه و ادامه پیدا میکنه)
-
يه چيزي بگم ؟
من از اولين هايي بودم كه گفتم ازدواجتون باطله ، اما الان تو همه پستهاتون دارين ازين موضوع ميگين كه ميشه بي مهريه طلاق بدين !!!!!!
به نظر من كه اين مطالب رو ميخونم (برداشتم از حرفهاتونه ، چون شما رو كه نميشناسم ) يه كم زيادي منفي نگري ميكنيد . اون جريان عقد و تاريخها كه در توان ما نيست نظري بديم ،از يه كارشناس ديني بپرسيد ، اما مابقي قضايا يه كم عينك منفي رو چشمتون هست .
والله جنس نخريديد كه ميگيد خريت كردم نبردمش پزشكي قانوني !!!!
اما مطمئن باشيد با پرس و جو در عالم مجازي به اونچه كه ميخوايد نميرسيد . با يك كارشناس ديني و يك مشاور موضوع رو مطرح كنيد .
در ضمن ، اين كه ايشون يه مطلبي رو خودشون sms كنند كه سند سازي نيست . چيزي ثابت نميشه . واسه همين موارد ميگم منفي نگاه ميكني .
-
[size=large]با توجه به اینکه اون خانوم صیغه نامه رسمی با اون آقا دارند و 1 سال از مدت صیغشون مونده بوده که با شما عقد دائم کردند (و احتمالا در صیغه نامه ذکر نشده که حرفا میتونن مدت باقی مانده صیغشون رو ببخشنن) این ازدواج باطل هست و فریب در ازدواج هست و شما میتونین بدون مهریه ایشون رو طلاق بدید حتی ممکنه که برای خانوم مجازات خیانت ببندند که صلاح نیست بذارید کار به اونجاها بکشه.
بهتره درباره ادامه زندگی با خانوم اولتون فکر کنید دیگه هم زود نه قضاوت کنید نه تصمیم بگیرید نه لج و لج بازی کنید..پای یک بچه 6 ساله وسط هست که آینده میخواد
-
همونطوری که بهاررهنورد گفتن باید قضیه عقدو از کسی بپرسین که مسایل شرعی رو می دونه.
اینطوری که من برداشت کردم از نوشته های بهاررهنورد وقتی ازدواج باطل باشه دیگه مساله ی مهریه پیش نمیاد. باطله.
در مورد خانم اولتون خوب اشتباه کردین اگه واقعا به خاطر چند تا اس ام اس ازش جدا شدین. ولی معنی اش هم این نبوده که باید نادیده می گرفتین. باید ریشه ی مشکلو یعنی چیزی رو که باعث شده بخواد اس ام اس با یکی دیگه داشته باشه پیدامی کردین. نوشتین یک نفر دیگه گولش زده بوده. کی می تونه یه زن و یا یه مرد متاهلو گول بزنه؟! هر کی خودشه که در نهایت تصمیم میگیره چه کار کنه. شما دارین توی عصبانیت تصمیم می گیرین. اونوقت بهتر بود به جای تنبیه جدایی برای خانمتون می گشتین ببینین دردش چی بوده. کمبودش چی بوده. چی باعث شده که با یک بچه و یه شوهر بخواد دوست باشه با یکی دیگه. یا اصلا شاید فقط دوست معمولی بوده مثل اینکه با یه دختر دوست باشه و شما برداشت اشتباهی داشتین. قسمت فحاشی خانم اولتونوو نمی فهمم. ولی اینم مهمه. دلیلش چی بوده.
مشاوره که می گن برین واسه همین چیزا خوبه دیگه. مثلا اونوقت خوب بود می رفتی که ببینی باید با خانم اولت چه رفتاری بکنی.
اینکه به خاطر ناراحت کردن خانم اولت ازدواج کردی هم درست نبوده. تو فقط باید به خاطر خودت ازدواج می کردی.
الانم اول از همه سعی کن ارامش داشته باشی. بعدش فکر کن ببین چی به چیه و مشکلاتت با خانم قبلی و این خانم فعلی چی بودن. بعدم بررسی کن که چه راههایی داری.
موفق باشی.
-
سلام
دلیل اصلی مشکلتون با همسر اولتون چی بود؟
-
پزشک قانونی یا یک متخصص زنان و زایمان میتونه تاریخ از دست دادن بکارت را تشخیص دهد به شرط اینکه زیاد نگذشته باشه و جای زخم کهنه نشده باشه
نذار بقیه از این موضوع چیزی ندونند اگه یه وقت خواستی به زن اولت رجوع کنی یا جای دیگه ازدواج کنی یا با همین زن ادامه بدی این موضوع باعث سر خوردگی برات نباشه
به نظر من کار اشتباه در هر حالتی بد و اشتباه هست و باهیچی قابل توجیه نیست من اصلا دروغ مصلحتی را قبول ندارم کسی که دورغ میگه برا مصلحت خودش هست
خانمت خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییییلی کار بدی کرده که این موضوع را بهت نگفته
بهش بگو من حق داشتم با زنی ازدواج کنم که راستگو باشد و چیزی را از من پنهان نکنه بهش بگو من به عنوان یه زن مطلقه که در ازدواج کسی نیست امدم خاستگاری بگو من از یه زن شوهر دار خواستگاری نکردم
به هر حال خودت جوانب امر را بسنج و ببین چه کاری به صلاح هست شاید بهتر باشه یه مدت تنهایی با پسرت زندگی کنی و بذاری با گذشت زمان یه چیزایی حل بشه
یه موضوع دیگه اگه پسرت دوست داره با مادرش باشه بهش سخت نگیر و به خاطر لج بازی با همسر قبلیت اونو از حقش ممنوع نکن
همه انرزی ات را برا فرزندت بذار گور پدر همسر و زندگی مشترک این بچه هیچ گناهی نداره نذار بسوزه و شما به عنوان پدر خیلی مسولیت داری نه تنها باید از لحاظ مالی ازش حمایت کنی بلکه بایداز نظر عاطفی و احساسی هم باید در کنارش باشی نه روبروش وایسی و اونو فدای لج بازیهای خودت کنی امسال انگار کلاس اول هست
کاری کن شادی مدرسه و کلاس را با تمام وجود احساس کنه کاری نکن که غم به دلش بشینه و تو کلاس به یه چیزی سر دلش باشه و غصه بخوره
به نظر من چادر داشتن و جلسات مذهبی رفتن نشانه مذهبی بودن نیست همانطور که صرف نام فاطمه و علی داشتن نشانه مسلمان بودن نیست
معمولا سر ادما را به نام مذهب و دین کلاه میذارند پس باید خیلی مواظب بود که از این کلاه ها سرمون نره
-
سلام دوست عزیز
من نمیتونم صیغه رو درک کنم و به نظر من فقط یه کلاه شرعی هست که به این وسیله هرکی هرکاری خواست بکنه
و این خانم که به این راحتی مسئله به این مهمی رو از شما که شریک زندگیش بودی مخفی کرده یعنی میتونه خیلی کارهای دیگه هم انجام بده و از شما مخفی کنه
در مورد بکارتشون ایشون درست میگن چون ارتجاعی هست خونریزی نداره و در خیلی موارد هست که حتی بعد از عروسی هم تا مدتها بکارتشون سالم میمونه و فقط در موقع زایمان با تیغ بیستوری پاره میشه
این مواردو متاسفانه نمیشه تشخیص داد که با کسی رابطه جنسی داشته اند یا نه مگر اینکه 24 ساعت بعد از رابطه معاینه پزشکی بشن
ولی چیزی که مسلمه زندگی که از اولش با این همه شک و دودلی پیش بره سرانجام خوبی نداره و مهمتر از همه اینکه شما بخاطر روح و جسم خودت ازدواج نکردی بخاطر لج بازی و سوزوندن دل همسر قبلیتون بوده که خیلی بده
از طرفی هم این خانم گناهی نکرده که قربانی حس انتقام و اشتباه شما بشه
بهرحال امیدوارم هرچه به خیر و صلاح شما و زندگیتون هست براتون مقدر بشه
-
سلام."نظر من اینه "که اگه از سند سازی واینجور چیزامیترسین .شما هم دست بکار بشین. ضرری نداره یه وکیل داشته باشین وبا راهنمایی های ایشون جلوبرین چون باتوجه به اینکه قوانین قضایی ما کاملا اسلامیه وحکم بادر نظر گرفتن شرع ودین صادر میشه دیگه احتیاجی به مشاوره با روحانی نیست.بنظرم شما که همسراولتون رو بخاطر ارتباط کلامی با یه مرد دیگه طلاق دادین غیر ممکنه بتونین با یه زنی که رسما شوهرداشته وباشما ازدواج کرده بدون مشکل زندگی کنین.!!!!ببینین صیغه هم یعنی عقد بااین تفاوت که تاریخ انقضا داره.وبچه بازی هم نیست وبا 5روز قبل بخشیدمو این حرفا تموم نمیشه ومثل عقد دائم عده داره.اون خانم هم مثل همسر اولتون وقتی شوهر داشته بایه مرد دیگه حرف زده وبیرون رفته وحتی قرار ازدواج گذاشته بنظرم کار خانم اولتون رو بشه بخشید ولی دومی...............حالا قضاوت کنین چادر ملاک خوبی واسه انتخاب همسر هست؟نکنه یه وقت در مورد خانم اولتون عجولانه تصمیم گرفتین و اینجوری با قرار گرفتن تو این بازی دارین مجازات میشین؟؟؟؟ببینید ما هرچقدر هم بگیم مذهبی نیستیم بازم سر پیچای جاده خدا رو صدا میکنیم .خدارو صداکنید حتما کمکتون میکنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هیام
غیر ممکنه بتونین با یه زنی که رسما شوهرداشته وباشما ازدواج کرده بدون مشکل زندگی کنین.!!!!ببینین صیغه هم یعنی عقد بااین تفاوت که تاریخ انقضا داره.وبچه بازی هم نیست وبا 5روز قبل بخشیدمو این حرفا تموم نمیشه ومثل عقد دائم عده داره.اون خانم هم مثل همسر اولتون وقتی شوهر داشته بایه مرد دیگه حرف زده وبیرون رفته وحتی قرار ازدواج گذاشته بنظرم کار خانم اولتون رو بشه بخشید ولی دومی...............
والله بالله این جور با قطعیت برای زندگی دیگران حکم دادنها و تصمیم گرفتنها مسئولیت داره!!! تبعات داره!!!
منظورم فقط با خانم هیام نیست، خیلی ها هزار الله اکبر اینجا برای خودشون یه پا مرجع تقلید شدن!!!
یه دو تا سرچ توی دو تا کتاب احکام یا همین اینترنت بکنید، متوجه میشید که چه در صیغه چه در عقد دائم ، وقتی آمیزشی صورت نگرفته، عده هم ندارد. هم اون آقا و هم اون خانوم دست گذاشتند روی قرآن که ارتباطی صورت نگرفته. و هیچ سند و مدرکی هم دال بر آمیزش بین اونها وجود نداره.
در صورتیکه خانوم با همین آقای تنهایی آمیزش داشتند. من در مورد این کیس بخصوص چیزی نمیدونم اما این آمیزش در یک عقد عادی و سالم (که توش فریب و دروغ نبوده)، اگر به طلاق بیانجامد، مهریه کامل را باید بپردازند. حتما در این مورد بخصوص، با متخصص امور مذهبی (احیانا مرجع تقلیدتون) و مشاور حقوقی مشورت کنید.
در نهایت، آقای محترم، هر کاری که میخواهی بکنی از این نظر که خانوم را نگه داری یا طلاقش بدی، به خودت مربوطه. اما مراقب باش که این وسط حقی رو ناحق نکنی. و آبرویی رو بی سبب نریزی. که هم در این دنیا و هم در اون دنیا بدجوری دامنتو میگیره.
قدری در مورد دیگران آسون بگیرید تا خدا بر شما آسون بگیره. و نیز:
"ای کسانی که ایمان آوردید از بسیاری گمانهای بد بپرهیزید".
-
سلام
آنچه را كه من نوشتم تماما طبق نتايج تحقيقات خودم بود و فكر نمي كنم موردي را با غرض ورزي نوشته باشم و در اين مورد با افراد متخصص صحبت كردم و چه از لحاظ شرعي و چه حقوقي مشورت كامل را انجام داده ام.
اما عرايض من چيز ديگر است، به نظر مي رسد آقاي تنهايي با اصل عدم صداقت مشكل دارند نه با عقد موقت و ..... ولي بچه هاي اين تالار طوري در مورد ازدواج موقت صحبت مي كنند انگار كه آن خانم عملي نابخشودني انجام داده.
همسر سابق آقاي تنهايي در زماني كه به ايشان تعهد داشته با مرد ديگري دوستي داشته ولي همسر فعليشان در زماني كه به كسي تعهد نداشتند، به صيغه كسي در مي آيند.
آقاي تنهايي شما مثل اينكه تصميمت را گرفته اي و به دنبال راه طلاق بدون پرداخت مهريه هستي پس با يك وكيل مجرب در اين زمينه صحبت كن كه راحتتر به مقصودت برسي، ديگه چرا اينقدر واسه خانمت اينجا گمان هاي بد مي كني؟؟
:305:آقاي محترم، اگر ميتوني و ظرفيتش رو داري، همسرت را ببخش و گذشت كن. والسلام
-
عزیزان..بزرگان..دوستان..خواه ش میکنم..اینجا نیومدیم دعوا و نقض کردن حرفای همدیگه
هرکس نظرشو و عقیدشو میگه...دیگه تصمیم با خود ایجاد کننده تاپیک هست
یکی صیغه رو نمیپسنده و دیگری میپسنده..یکی شناسنامه ای مسلمانه یکی قلبا
یکی دینشو دوست داره و دیگری فقط به خاطر اینکه نیاکانش این دینو داشتن مجبوره که همین دینو داشته باشه
عزیزان من، یاد بگیریم به نظرات همدیگه احترام بذاریم و چون خودمون چیزی رو نمیپسندیم و دوست نداریم به زور نخوایم به دیگری بقبولونیم
مثلا خود بنده از مخالفای سرسخت صیغه هستم و به نظرم (نظر شخصیم) زنو با این کار لگدمال میکنن..مخصوصا زنی که نیاز مالی داره و فقط به خاطر پول یا داشتن یه سرپناه به مردی رو میاره
حالا دیگه هر کس یه نطری داره
آقای تنهای عزیز..همونطور که قبلا هم گفتم چون این خانم صیغه نامه رسمی داشته و یک سال مدت صیغشون مونده بوده که به عقد دائم شما دراومدن ازدواج شما باطله و مهریه به این خانوم تعلق نمیگیره...این بحث قانونیش بود که سوال فرموده بودین
حالا مسائل عاطفی و وجدانیش به خودتون برمیگرده..به هر حال شما با این خانوم رابطه داشتین و باید اینم تکلیفشو روشن کنید
-
حرفهایی که شما نوشتی با منطق و عقل جور در نمی آد.
کدوم پدر و مادری به دختر باکره اش اجازه می ده که برای استخدام شدن به عقد موقت مرد دیگری دربیاد؟
کدوم مردی با زنی که در عقدش هست نمی خوابه؟
بالاخره این خانم صیغه شده بود که استخدام بشه یا صیغه شده بود که اون آقا توی اتاق کارش به گناه نیفته؟
اون آقای ضعیف النفسی که از دیدن یک خانم چادری مومن توی اتاق کارش حالش بد می شه، می تونه با زنی که عقدش هست هم بستر نشه؟
مراحل استخدام توی سازمان هوایی ناسا بوده که سه سال طول کشیده ؟
آقای محترم، خودتون بهتر از هر کس دیگه ای می تونید بفهمید که قضیه چیه و می دونید. فقط باورش براتون سخته. دلتون می خواد دروغ باشه.
نمی دونم بعد از گذشت بیش از یک ماه و دفعات مکرر ارتباط هنوز امکانش باشه یا نه، اما پزشک قانونی می تونه تا حدودی در این زمیننه کمکتون کنه. فقط مساله پرده نیست که عدم ارتباط جنسی را ثابت کنه، با معاینه می تونن بفهمند که ارتباطی بوده یا نه، حتی اگر باکره باشند.
ببخشید که تا این حد واضح می نویسم. ولی اگر فقط پرده نشانه ارتباط است، ارتباط انال را از کجا متوجه می شوند؟ پزشک قانونی به راحتی این مساله را روشن می کند.
شیرین بانو،
اگر همسر قبلی ایشون در زمان تعهدش با کس دیگری اس ام اس رد و بدل کرده،
این خانم هم در ز مان تعهدش به مرد قبلی خواستگار می دیده و مصاحبه برای ازدواج بعدیش داشته. درست مثل اینکه می خوای تا قرارداد قبلیت تمام نشده یه شغل دیگه دست و پا کنی.
جالب این جاست که اعضای مذهبی همدردی موافق کار این خانم هستند و دنبال توجیهی براش هستند. اعضای بی طرف مذهبی این کار را غیر اخلاقی و اشتباه می دونند. از جنبه مذهبی هم که جای بحث دارد.
-
به نظر من این دختر به شما دروغ نگفته ...
چون شرط صیغش این بوده که هر وقت خودش گفت تمام، صیغه تمام شود. پس این طور نبوده که یکسال دیگر از صیغه اش باقی بوده و قبل از بودن با شما رفته و به اون آقا گفته تمام.
یک سوال از خودت بپرس ...
چرا شما اینقدر رو موضوع خیانت حساسی؟ خودت قبل از ازدواج اولت چه طور آدمی بودی؟
شما یک چیزهایی در خودت و در نگاهت به زندگی داری که الان با این خانم بمونی یا برگردی سر زندگی اولت یا اصلا هر دو ول کنی بری با نفر سوم ازدواج کنی باز می بینی ای بابا تو چاله افتادی.
دو تا ازدواج داشتی. یک تجربه ها و حس هایی تو هر دو برات تکرار شده. پس اول بیا خودت رو نگاه کن ببین مشکل کجاست. ببین چه طور آدمی هستی.
-
با سلام و سپاس فراوان از همه شما دوستان خوب و مهربان
واقعا ممنونم که نظرات تون را میدید و من را راهنمایی میکنید :72::72::72:
من شخصا و کاملا با نظریه پیدا موافق هستم .....
من به ایشون میگم چطور پدر و مادر تو دلشون اومد که دخترشون را صیغه بدند ؟؟؟؟؟
اخه چطور تو خودت راضی شدی که این کارو بکنی ؟؟؟؟
بهش میگم شخصی که اینقدر ضعیف و نفس هست که توی دفتر کارش نمیتونه جلوی
خودش را بگیره ..... اونوقت وقتی که محرم تو شده میشه باهات هم خواب نشده باشه ؟؟؟؟
بعد ایشون میگه = بله تو راست میگی !!!!
ولی شرط پدرم و خود من با این اقا این بود که فقط در حد و حدود دفتر کار و نهایتا یه بیرون
رفتن ---- و من نمی یومدم این کارو بکن و به شوهر آیندم خیانت بکنم .....
راستش هر چی فکر میکنم شاید آه همون سیده یتیم ( زن اولم را میگم ) و بچم منو گرفت که توی این چاله افتادم
تا بفهمم که چادر عفت و پاکدامنی نمیاره و نداره - - ممکنه همون خانم چادری به زیر چادرش کارش را بکنه و بره
تازه بدتر از همه که من بزرگترین اشتباهی که کردم این بود که نشستم و ضعف های خانم اولم را براش تعریف
کردم و توقعات خودم از اون را براش گفتم ...
و ایشون الان دقیقا داره همون نقاط ضعف ایشون را برای من پر میکنه و منو از هر نظر ساپورت میکنه
و این کار این خانم رفته توی ضمیر ناخداگاه من نشسته و هر چی میخام به طلاق دادنش فکر کنم - مهربونی هاش
و کارهاای که برام انجام میده منو منصرف میکنه
با خودم میگم = میخوای برگردی با زن اولت که چی ؟؟؟
هر چی هم که داره ابراز پشیمونی میکنه و میگه من عوض شدم بازم همون همونه - از قدیم میگن توبه گرگ مرگه
با خودم میگم اون که ادم بشو نیست !!!! دوباره بعد از یک هفته همون اش و همون کاسه
==================================================
من شخصا 31 ساله هستم و ایشون 33 ساله ( 2 سال و 2 ماه از من بزرگ تره )
و من فقط و فقط به خاطر این که از زن اولم این مشگل را دیدم تصمیم به ازدواج با ایشون گرفتم
چرا ؟؟؟؟ چون همون طوری که عرض کردم ایشون کاملا محجبه و از یک خانواده کاملا مذهبی هست
البته همین خانمی که الان با توجه به بوجود امدن این مشگل داره از همه چیز میگذره و گذشت میکنه
در ابتدای کار راه و پس و پیش منو حسابی بست
================================================== ===
1- ایشون دانشجو هست و در ابتدای کار با من شرط کرد که من میخام درسم را ادامه بدم
2- ایشون در ابتدای کار از من تعهد محضری گرفت که بچه تو در زندگی خصوصی ما نباشه و حتی توی خونه ای
که قرار هست من و تو با هم زندگی کنیم حق رفت و امد عادی هم نداره و هر وقت اومد
باید بره خونه مادرت و پیش مادرت باشه و تو بری اونجا و ببینیش
3- ایشون حتی در ابتدای کار میخواست که حق انتخاب مسکن با ایشون باشه
اما حالا که این قضیه لو رفته و من هم قصد طلاق دادن ایشون را دارم ....
حالا بچه من شده فرشته ......
میگه اصلا بیاد با خودمون زندگی کنه ...
به خدا من مثل مادرش براش مادری میکنم .... و .....
تازه قید درسش هم زده و میگه میرم دانشگاه و انصراف میدم -- من زندگیم برام از هر چیزی مهم تره
برای خونه هم میگه تو بگو به من بیا بریم پشت کوه زندگی کنیم .....
من همین که بدونم باتو هستم برام کافیه !!!!! من همین که احساس خوش بختی کنم برام کافیه[/align]
باور کنید دیگه موندم چیکار کنم !!!!! هیچ جوری ولکن من نیست هیچ جوری کوتاه نمیاد
که جدا بشیم هیچ جوری کنار نمیره و دست نمیکشه !!!
میگه خدای دوم من تو هستی ، مگه ادم از خدای خودش دل میکنه .....
تو مختاری که هر تصمیمی خواستی بگیری .....
ولی فکر جدایی را نکن که من میمیرم ....
میگه ولی اینو بدون درسته که من خر یت کردم و یه اشتباهی را مرتکب شدم ولی اجازه
نمیدم کسی به عفت و پاکدامنی من شک کنه - و اگه خود تو چنین چیزی توی دلت باشه
و بهم شک داشته باشی با اینکه خیلی خیلی دوست دارم ولی ازت دل میکنم و میرم دنبال
کار خودم چون زندگی که با شک و دودلی باشه اون زندگی جهنم میشه
ولی خوب با هر چنگ و دندونی هم که شده به روش ها و طرق های مختلف منو هی
میکشونه خونه شون و در اخر شب هم هی قسم و ایه که نرو تو رو خدا بمون - و .......
باورتون نمیشه با این مشگلی که پیش اومده ( البته خانم های محترم ببخشید که این صحبت را میکنم ولی این نظر شخصی و فعلی من هست )
بهش گفتم که من دیگه به هیچ زنی اعتماد ندارم .....
-
سلام .حق دارین با این مشکلات که در مورد همسراتون پیش اومده به خانما بی اعتماد بشین .نمیدونم بعد از جدایی همسر اولتون مشاوره گرفتین یانه ولی اکثرشون رابطه وازدواج مجدد رو با فاصله کم از جدایی توصیه نمیکنن.وتوصیه میکنن که یه مدت شخص(حداقل2سال) به خودش فرصت بده تا بتونه انتخاب درست وبدور از احساسات بگیره.وشما وقتی هنوزدرگیر مسائل بعد از طلاق و احساساتی مثل انتقام و....بودین عجولانه تصمیم گرفتین.امیدوارم خیلی زود از این سردرگمی نجات پیدا کنید.
-
تنهایی عزیز میخوای با این خانوم بالاخره بمونی یا میخوای جدا شدیو مهریه ندی؟؟؟
سوالتو که جواب دادم برادر من...چرا انقدر خودتو به در و دیوار میزنی؟
من احساس میکنم تصمیم به جدایی گرفتی ولی به خاطر یک موضوعی نمیتونی تصمیمتو عملی کنی اونم اینکه ( ببخشید رک میگما ولی احساسم اینه): به خاطر مسائل جنسی نمیتونی جدا بشی و پیش خودت میگی تا پیدا کردن شریک چجوری بتونم این نیازمو برطرف کنم و برام سخته،حالا که فعلا این خانوم هستو در حد عالی هم این نیازمو برآورده میکنه.
با خودت روراست باش برادر من و تکلیفتو روشن کن
-
عزیز شما چند تا کار باید بکنین
- اول ببینین این قضیه ی حرمت ابدی و اینا که بهاررهنورد اشاره کردن بهش شامل شما و این خانم می شه یا نه. باید از یکی که مسایل شرعی رو می دونه بپرسین. یکی از دوستان هم اینجا اشاره ی خوبی کرد. احتمالا یه وکیل خوب هم بتونه درست راهنماییتون کنه چون قوانین ما هم اسلامیه. این مورد که اصلا شما و این خانم دوم می تونین با هم باشین یا نه فکر نمی کنم براتون بی اهمیت باشه. چون حاضر شدین با یه زن محجبه و ظاهرا مذهبی ازدواج کنین پس قاعدتا به اینکه به کسی که باهاش رابطه جنسی بتونین داشته باشین باید محرم باشین اعتقاد دارین.
- ببینین با این موضوع که خانم بهتون نگفتن که صیغه بودن با یه مرد دیگه، حتی اگه همون روز هم به قول خودشون صیغه رو تموم کردن، می تونین کنار بیاید یا نه. این ربطی به مذهبی بودن یا نبودن ادم نداره. ببینین می تونین قبول کنین که ایشون حتی به فرض اینکه بهتون دروغ هم نگفته باشن باهاتون روراست نبودن.
- نوشته بودین اون مرد گفته که ناراضیه که این خانمو از عقد خودش دراورده. یه جای دیگه هم نوشته بودین اصلا این صیغه ی بین اون دو برای کار کردن کنار هم بوده و هیچ ربطی به روابط و یا احساسات یک مرد و زن نداشته. ایندوتا از نظر من با هم در تضادن.
- بچه هم دارین و منافع بچه و خودتونو باید در نظر بگیرین. اگه نمی تونین درست تصمیم بگیرین برین مشاوره حضوری.
- اینکه تکلیف خودتونو روشن کنین که نادیا نوشته موافقم. اگه سخته و نمی شه برین پیش مشاور. با توجه به پست اخرتون من با پست نگین که نوشته که بهتره روی خودتون کارکنین ببینین مشکل از کجاست موافقم.
- پیشنهاد می کنم حتما برین مشاوره حضوری و امیدوارم مشاور بتونه انقدر مجرب باشه که درست راهنماییتون کنه.
موفق باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
کدوم مردی با زنی که در عقدش هست نمی خوابه؟
ذهن مراجع به اندازه كافي درگير هست، با گمان زني هاي بد به اين تشويش دامن نزنيد.
ازدواج موقت حد و حدود شرعي دارد و اگر خانم راضي نباشد و مرد بخواهد رابطه فيزيكي داشته باشد، مرد مرتكب حرام شده است.
شیرین بانو،
اگر همسر قبلی ایشون در زمان تعهدش با کس دیگری اس ام اس رد و بدل کرده،
این خانم هم در ز مان تعهدش به مرد قبلی خواستگار می دیده و مصاحبه برای ازدواج بعدیش داشته. درست مثل اینکه می خوای تا قرارداد قبلیت تمام نشده یه شغل دیگه دست و پا کنی.
جالب این جاست که اعضای مذهبی همدردی موافق کار این خانم هستند و دنبال توجیهی براش هستند. اعضای بی طرف مذهبی این کار را غیر اخلاقی و اشتباه می دونند. از جنبه مذهبی هم که جای بحث دارد.
پيدا
اسمش روشه ازدواج موقت نه دائم.
خط مشي سايت همدردي بر اساس حفظ زندگي مشترك است اما اعضا به قول تو بي طرف مذهبي بيشتر به دنبال تشويق آقاي تنهايي به طلاق است و جانبداري از همسر فعلي ايشان براي من سود يا ضرري ندارد. اما اعضاي اينجا مثل خاله زنكهاي جمعهاي زنانه فقط بخاطر اينگه همسر فعليشان قبلا ازدواج موقت داشته، ايشان را متهم به دروغ و خيانت و ..... مي كنند.
ببخشيد ولي اگه همسر فعليشان با آن مرد مسن فقط دوست بودند، اينقدر بحث به حاشيه كشيده نمي شد و مطمئنم كه اعضاي اينجا يك ديد خيلي روشنفكرانه به اين قضيه داشتند و به آقاي تنهايي مي گفتند كه نه، چيزي نيست و كاري نكرده و فلان و بهمان.
ولي چون صحبت ازدواج موقت شده، همه يك چوب بر داشتند و به اسم اخلاق و وجدان به زندگي ايشان و همسرشان مي كوبند.
آقاي تنهايي
اشكال از پوشش برتر چادر نيست كه شما را گول زده بلكه اشكال از عينك شماست كه حجب و حيا را بر اساس پوشش تعريف مي كنيد.
عينكت رو در بيار و خوب تميزش كن تا راه رو از چاه تشخيص بدي.
موفق باشي
-
سلام آقای همدردی از مشکلی که براتون پیش اومده خیلی ناراحت شدم
نتونستم تاپیکتونو کامل بخونم ولی لازم دونستم مطلبی رو بگم که اگه تکراریه عذرخواهی میکنم
نگاه به صیغه در جامعه ما خیلی متفاوته و من قصد بیان نظرات شخصیمو ندارم ولی خواستم بگم در بعضی فرهنگها صیغه اصلا به اون معنی که شما فکر میکنید نیست
مثلا در خانوادهی من که خیلی مذهبی هستن و از دست روزگار بسیار هم تحصیل کرده و همه دکتر مهندس هستن این رسم هست (لا اقل در گذشته رسم بوده) و اصلا هم به اون معنی که شما فکر میکنید نیست مثلا من خودم قبل ازدواجم یه مدت با همسرم صیغه بودیم که با هم آشنا شیم چون نمیخواستیم نشناخته عقد کنیم
ولی این صیغه اصلا چیزی نابود جز اینکه با هم بریم و بیام چون خانوادهی من مذهبی بودن و حتی گفتن و خندیدن با پسر نا محرمو خطا میدونستن
حتی میدونم در گذشته مواردی بوده که مثلا استاد یک خانومی آقا بوده و چون میخاستن گناه نباشه صیغه بینشون میخوندن که فقط معنیش این بوده مثلا سر کلاس بتونن با هم صحبت کنن یا به هم نگاه کنن
میدونم که این در خیلی فرهنگها کاملا عجیب به نظر میاد چون صیغه معنی دیگه ای در اون فرهنگها داره
ولی من خیلی ها رو میشناسم در خونواده که قدیما از این صیغه های الکی براشون خونده شده که مثلا به فلانیو فلانی محرم باشن که وقتی مثلا نگاهشون یه جایی به هم افتاد گناه نشه ...
حالا گذشته از غلط یا درست بودنش که من اجازهی قضاوت دیگران رو ندارم وشرایط مورد شما روهم کامل نمیدونم ولی واقعا ممکنه این خانوم چون خانوادهای مذهبی و قدیمی داشته براش این صیغه خونده شده که یه وقت سر کار اگه فلانی صداشو شنید گناه نشه … و خوب یه دختر مجرد هم در فرهنگ ما ممکنه گاهی استقلال فکری نداشته باشه وا گرم داشته باشه فرصتشو نداشته باشه
نکته ی دیگه هم اینکه مدت صیغه چیزیه که قابل بخششه یعنی می شه وسطش تمومش کرد . به عنوان مثال کسی که قبلا با نامزدش صیغه کرده نمیتونه با اون عروسی کنه مگه اینکه وقت صیغه تموم شه یا اینکه دو طرف مدت باقی مونده از صیغه رو ببخشن
و دیگه اینکه مثلا تو خانوادهی ما این صیغهها این قد الکی بوده که اصلا گاهی حتی جایی ثبت هم نمیکردن و این قد کم رنگو بی اهمیت که ممکن بوده یه وقت یادشون بره به خواستگار بگن (البته این قضیه مال گذشته هاست و الان دیگه رایج نیست)
من اینجا صاحب نفع نیستم فقط خواستم یه مثال براتون بیارم از فرهنگ یه خانوادهی مذهبی تحصیل کرده و پاکدامن که این مسئله به این شکل توشون بوده صرفا جهت اطلاع شما
با آرزوی خوشبختی و آرامش برای شما :72:
-
دوستان عزیز
سلام
لطفا بحث نکنید و سعی در قانع کردن همدیگه نداشته باشید.
اجازه بدید تاپیک مسیر اصلی خودش رو پیش بره.اینجا جای بحث و تبادل نظر نیست.با بحث کردن تاپیک منحرف میشه و در نهایت یا قفل میشه یا میره انجمن ازاد.
موفق باشید