-
من یک خیانتکار بی گناهم! (دردسرساز شدن رابطه قبل از ازدواج)
سلام به همگی
من یه مشکل بزرگی دارم که امیدوارم به کمک شما بشه حلش کرد
جریان اینه که من چند سال پیش با پسری دوست بودم وباهم قرار ازدواج گذاشته بودیم خیلی دوسش داشتیم جوریکه اونو شوهرآینده ام میدونستم ولی خب قسمت نشد باهم ازدواج کنیمو ایشون بعداز چندسال آشنایی گفتن که فعلا آمادگی ازدواج ندارن و اگه من خواستم میتونم ازدواج کنم منم وقتی کلا ازش ناامید شدم بایکی از خواستگارام ازد کردم و به مرور عاشقش شدم جوریکه الان حاضرم جونمو فدای همسرم کنم مشکلم اینه که دوس پسر قبلیم شماره خونمونو پیدا کرده و ازم میخواد باهاش حرف بزنم و درغیراینصورت زنگ میزنه باهمسرم قرار میزاره و عکسایی که قبلا بهش دادمو نشونش میده تو این مدت چند بار که با تهدیداش مجبور شدم باهاش بحرفم صدامو ضبط کرده و هربار که ازش خواستم دست از سرم برداره تهدیدم کرده هرروز از خدا میخوام کمکم کنه و منو از این وضعیت نجاتم بده شوهرمو خیلی دوس دارم بفهمه دیگه باهام نمیمونه چیکار کنم؟
-
RE: من یک خیانتکار بی گناهم !
سلام خانم پرمیدا،
به تالار همدردی خوش آمدید.
ان شا الله دوستان به زودی به شما کمک خواهند کرد.
فقط یک مسئله عنوان تاپیک شما هست که گذاشتید: من یک خیانتکار بی گناهم !
من در جریانی که تعریف کردید چیزی از خیانت ندیدم. به هر حال شما یک دوستی قبل از ازدواج داشتید که حالا برای شما دردسر ساز شده.
به نظرم بهتر هست که یک عنوان مناسبتری برای تاپیک شما انتخاب کنیم تا راهنمایی کردن شما برای دوستان آسانتر باشد.
با این عنوان موافقید؟: رابطه ی قبل از ازدواجم برایم دردسر ساز شده
اگر موافقید در پست بعدی اعلام کنید و یا اینکه یک عنوان مناسبتر خودتون پیشنهاد بدهید تا این عنوان رو تغییر دهیم.
با تشکر.
-
سلام .خوش اومدید.
دو راه پیش روی شماست
1-به شوهرتون چیزی نگید و به صحبت ها و خواسته های احتمالی ایشون تا زمانی نامعلوم(حتی سالهای سال) تن بدید!
2-همه چیز رو در کمال صداقت به شوهرتون بگید و از ایشون تقاضای کمک کنید و به سرعت با پلیس(بله درست شنیدید،POLICE) جریان رو مطرح کنید تا ایشون رو دستگیر کنن و حسابش رو بذارن کف دستش!
راه اول که واقعا وحشتناکه و مطمئنم دلتون نمیخواد اون راه رو برید(اگه میخواستید هیچوقت اینجا نمی یومدید و مشکلتون رو مطرح نمیکردید)
راه دوم تنها عیبش اینه که شاید شوهرتون ناراحت بشه و بهتون بدبین بشه ولی مسلما الان بهترین راه هست.(حتما به شوهرتون بگید که اگه قبل از ازدواج این جریان رو نگفتید فقط به خاطر ترس از دست دادنش و علاقه ای که بهش داشتین بوده، تا کمی آرومتر بشه!)
در مورد پلیس هم کاملا تاکید میکنم که این کار رو انجام بدید به دو دلیل.اول اینکه باعث میشه شوهرتون دست به حرکت خاصی نزنه و درگیری وحشتناکی پیش نیاد . دوم اینکه سزای همچین آدمهای پست و رذلی اینه که بیان در خونه و با دستبند و خفت ببرشون مدتی زندان آب خنک بخورن و این سو سابقه تا ابد توی پروندشون ثبت بشه و هیچ کجا بهشون شغل ندن و آبروشون در تمام فامیل و محل ریخته بشه!
یادتون باشه اصلا نترسید.محکم باشید.وقت رو از دست ندید.حتی دیگه برای ثانیه ای هم با اون پسر حرف نزنید.و از فردا اقدام کنید. حرفام رو فراموش نکنید.توکل کنید به خدا:72:
-----------------------------------------------
این تاپیک باید قابل توجه کسانی که میگن "نباید روابط قبل از ازدواج رو با خواستگار مطرح کرد" قرار بگیره.
-
من اگر جای شما بودم حتما من هم صدای اون رو ضبط می کردم. و البته در برابر خواسته های این مرد مقاومت می کردم. کسی که پاک است از محاسبه چه باک.
راستی فکر می کنید در هر یک از شرایط زیر همسرتون چه عکس العملی خواهد داشت؟ لطفا دقیق فکر کنید و جواب بدید.
1-بفهمه شما عکس هایی پیش یک مرد که قبل از ازدواج باهاش بودید دارید.
2-بفهمه شما الان دارید با یک مرد ارتباط برقرار می کنید در حالیکه همسر شوهرتون هستید.
-
mehrdad_mگفتند:
در مورد پلیس هم کاملا تاکید میکنم که این کار رو انجام بدید به دو دلیل.اول اینکه باعث میشه شوهرتون دست به حرکت خاصی نزنه و درگیری وحشتناکی پیش نیاد . دوم اینکه سزای همچین آدمهای پست و رذلی اینه که بیان در خونه و با دستبند و خفت ببرشون مدتی زندان آب خنک بخورن و این سو سابقه تا ابد توی پروندشون ثبت بشه و هیچ کجا بهشون شغل ندن و آبروشون در تمام فامیل و محل ریخته بشه!
یادتون باشه اصلا نترسید.محکم باشید.وقت رو از دست ندید.حتی دیگه برای ثانیه ای هم با اون پسر حرف نزنید.و از فردا اقدام کنید. حرفام رو فراموش نکنید.توکل کنید به خدا
كاملا با اين حرف موافقم
يكبار با همسرتون صادق نبوديد ونتيجه اش شد اين,اينبار شايد بهاي سنگينتري رو بديد!!!
-
دوست عزیزم
متاسفم بابت مشکلی که برات پیش اومده.
لازمه که فورا همسرت رو در جریان بذاری.
یه وقتی که حال هر دوتون خوبه و همسرت خسته نیست، مهربانانه در آغوشش بکش و اینجوری بگو:
" خیلی دوستت دارم. اونقدر که نگرانی اینکه یه روز بینمون کدورتی پیش بیاد دیوونم می کنه..."
کمی دلش رو نرم کن و بعد سفره دلت رو براش باز کن...
بگو: " یه مشکلی واسه زندگیمون پیش اومده که من تنهایی نمی تونم درستش کنم. نیاز دارم که درکم کنی. راستش از بس دوستت داشتم و می ترسیدم از دستت بدم تا حالا بهت نگفته بودم ....
چند سال قبل از ازدواجمون با یکی آشنا شده بودم یه مدت که می گفت قصدش ازدواجه. ولی بعدا فهمیدم حرفاش دروغه و باهاش به هم زدم و ماجرا تموم شد. اما نتونستم عکسی که از من پیشش مونده بود رو بگیرم.
حالام شمارمون رو پیدا کرده و مدام زنگ می زنه و تهدیدم می کنه که عکس رو نشون تو که همسرم باشی می ده. کمکم کن عشق من. اونقدر مستاصل شده ام که یه بار پای تلفن کلی التماسش کردم کاری به کار من و زندگی قشنگم نداشته باشه. اما اون کثیف تر از این حرفاست ...
آقای من! تو بگو چیکار کنیم با این مزاحم؟ بریم پیش پلیس؟ "
به راه حل هاش گوش کن. ممکنه بگه یه مدت حق جواب دادن به هیچ تلفنی رو نداری. تو بگو چشم. هر وقت هم تلفن زنگ زد شما جواب نده. چه همسرت خونه باشه چه نباشه.
دیگه از اینجا به بعد خیالت راحته که همسرت در جریانه. بذار اون آشغال هر غلطی دلش خواست بکنه.
برای خودت و زندگیت آرزوی موفقیت می کنم. :72:
-
سلام . منم با نظر دوستان در مورد اینکه حقایق رو به همسرتون بگین موافقم .
البته شما از همون ابتدای ازدواج باید این موضوع رو برای همسرتون مطرح می کردید و وقتی که کار به اینجا رسیده بود شما و همسرتون راحتر این مسئله رو حل می کردید. ( البته حالا دیگه گذشته دیگه )
(((سعی کنید توی زندگیتون با همسرتون رو راست باشید و چیزی برای پنهان کردن نداشته باشید چه قبل از ازدواج و چه بعد از ان .
ببین همسر و شریک زندگی ادم اگه همه مسائل رو ( چه خوب و چه بد ) از زبون خود ادم بفهمه خیلی بهتر از اونه که یکی دیگه براش تعریف کنه )))
پس برای حل مشکلتون با صداقت تمام مسئله رو به همسرتون اعلام کنید و مطمئن باشید با توجه به شناختی که همسرتون تا کنون نسبت به شما پیدا کرده برای حل آن کمکتون می کنه
-
منم با مهرداد موافقم
لطفا كاري نكن كه بعدا پشيمون شي
حتما از همسرت كمك بخواه
هر طور كه فكر كني اين آقا هر چقدر به خواسته هاش تن بدي جلوتر ميره
شما مجرد بودي و يه اشتباهي كردي ولي الان كه متاهلي اگه اشتباه خيلي خيلي كوچكتر از اون هم بكني براي همسرت بخشيدنش سخت ميشه
يسنا من از خيلي از مشاورا شنيدم كه نبايد روابط قبل از ازدواج رو مطرح كنين
هيچوقت هم نفهميدم چرا ولي هميشه اصرار بوده كه توضيح نديدن قبل از ازدواج چه كردين
چون حساسيت و مشكل ايجاد ميشه!!!!
-
دوست خوبم واقعا ميدونم چه شرايطي رو ميگذروني .
به نظر منم بهترين راه ادامه ندادن جريان گفتگو و كمك گرفتن از خانوادست . . فقط چند تا سوال :
رابطه دوستيتون منجر به روابط خيلي نزديك شده بود ؟
چه عكسي دست اون آقا داري ؟
اگر يه عكس بي حجابه كه تو منزل پدريت بوده ، يه حرفه ، اگر عكسي فراتر از اينها و با اون آقا باشه يه حرفه ديگه .
همسرت رو خودت بهتر از ما ميشناسي ، چقدر متعصبه ؟
روي كمك برادر يا پدرت نميتوني حساب كني ؟
100% مكالماتت با اون آقارو قطع كن . شايد بتوني از ذهن همسرت گذشته قبل از ازدواجت رو پاك كني ، اما بعد از ازدواج رو نه . و به نظرم وارد اين بازي كه شما هم صداشو ضبط كني اصلا نشو . چون هيچ منفعتي نداره .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام خانم پرمیدا،
به تالار همدردی خوش آمدید.
ان شا الله دوستان به زودی به شما کمک خواهند کرد.
فقط یک مسئله عنوان تاپیک شما هست که گذاشتید: من یک خیانتکار بی گناهم !
من در جریانی که تعریف کردید چیزی از خیانت ندیدم. به هر حال شما یک دوستی قبل از ازدواج داشتید که حالا برای شما دردسر ساز شده.
به نظرم بهتر هست که یک عنوان مناسبتری برای تاپیک شما انتخاب کنیم تا راهنمایی کردن شما برای دوستان آسانتر باشد.
با این عنوان موافقید؟: رابطه ی قبل از ازدواجم برایم دردسر ساز شده
اگر موافقید در پست بعدی اعلام کنید و یا اینکه یک عنوان مناسبتر خودتون پیشنهاد بدهید تا این عنوان رو تغییر دهیم.
با تشکر.
سلام به همه
واقعا ممنونم ازاینکه وقت گذاشتین و به سوال من جواب دادین
درمورد عنوان تاپیک که یکی از دوستان فرموده بود من چون 2؛3باری مجبور شدم به تلفناش جواب بدم واسه همین عذاب وجدان سختی دارم که حس خیانت به شوهرمو دارم واسه همین این عنوانو انتخاب کردم
دوستان من به این خاطر قبل ازدواج به شوهرم چیزی نگفتم چون دوست پسر قبلیم خودش بهم گفت میتونی اگه خواستی ازدواج کنی ومن فکر میکردم دیگه واسم دردسر نمیشه واسه همین به شوهرم چیزی نگفتم حتی تو جلسه خواستگاری شوهرم ازم پرسید تاحالا باکسی دوست بودی یا نه منم گفتم نه چون بهم گفته بود دوس نداره همسرش قبلا با کسی دوس بوده باشه و الان که 2سال از زندگیمون میگذره همش خدارو شکر میکنه که همسری به پاکیه من داره و میگه تو باهمه دخترا فرق داری الان من چطور میتونم بهش بگم من قبلا دوس پسر داشتم که هیچ کلی هم عکس پیشش دارم عکسام هم همشون تو خونه پدری بوده و من رابطه ای جز تلفن و اس ام اسو گاهی دیدنش تو بیرون نداشتم
اینجا شهر کوچیکیه اگه به پلیس بگم قبل از اینکه آبروی اون آقا بره آبروی خودم رفته گفتن به پلیس و شکایت کردن به همین راحتی نیس کلی دادگاه رفتنو دنگو فنگ داره چندبار که زنکید خونمون بهش گفتم اگه دوباره زنگ بزنی ازت شکایت میکنم خندیدو گفت بچه میترسونی من بخاطر تو پای دار هم حاضرم برم
تورو خدا خودتونو بزارین جای من خیلی مستأصلم
راستی یادم رفت بگم به زودی قراره از این خونه اسباب کشی کنیم بریم جای دیگه اونوقت شماره تلفنمون هم عوض میشه به نظرتون اینجوری مشکلم حل میشه؟:302:
-
پارميداي عزيز
خانمم
حتماً حتماً با همسرت صحبت كن. همه چيز را بهش بگو.
عزيز من مطمئناً همسرت ناراحت ميشه و حتي رفتارها و عكسالعملهاي بدي هم ممكنه با شما داشته باشه. اما بهتر از زماني هست كه خودش بفهمه.
بهش بگو، نمي خواستم از دستت بدم و به خاطر اين بهت نگفتم.
الان هم نميخوام از دستت بدم و به خاطر همين از خودت كمك ميخوام. اينجوري احتمالاً نياز به كلانتري و شكايت هم نيست.
براي اينكه اگه يكبار شوهرت جواب پسره را بده، پسره ديگه به هيچ وجه مزاحمت نميشه.
فقط بهت بگم آمادگي رفتارهاي ناراحت كننده از ظرف همسرت را داشته باش تا راحتتر تحمل كني.
شايد هم همسرت اينقدر دركش بالا باشه و به خاطر اين دو سال زندگي قشنگش و شناختي كه از شما داره طور ديگهاي برخورد كنه. احتمال هر رفتاري وجود داره.
پارميدا
با شوهرت صادق باش. پاداش صداقتت را ميگيري مطمئن باش. اما سياستمدارانه عمل كن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار رهنورد
دوست خوبم واقعا ميدونم چه شرايطي رو ميگذروني .
به نظر منم بهترين راه ادامه ندادن جريان گفتگو و كمك گرفتن از خانوادست . . فقط چند تا سوال :
رابطه دوستيتون منجر به روابط خيلي نزديك شده بود ؟
چه عكسي دست اون آقا داري ؟
اگر يه عكس بي حجابه كه تو منزل پدريت بوده ، يه حرفه ، اگر عكسي فراتر از اينها و با اون آقا باشه يه حرفه ديگه .
همسرت رو خودت بهتر از ما ميشناسي ، چقدر متعصبه ؟
روي كمك برادر يا پدرت نميتوني حساب كني ؟
100% مكالماتت با اون آقارو قطع كن . شايد بتوني از ذهن همسرت گذشته قبل از ازدواجت رو پاك كني ، اما بعد از ازدواج رو نه . و به نظرم وارد اين بازي كه شما هم صداشو ضبط كني اصلا نشو . چون هيچ منفعتي نداره .
بهار جون
-
RE: من یک خیانتکار بی گناهم! (دردسرساز شدن رابطه قبل از ازدواج)
کاش گفتنش به همین راحتیا بود بخدا 1لحظه هم درنگ نمیکردم ولی شوهر من خیلی خیلی متعصبو حساسه میترسم اتفاق خیلی بدی بیفته:302:
بهارجون برادرم کوچیکه پدرم هم خطرناکتر از شوهرمه اول از همه منو میکشه که چرا بهش عکس دادم
-
خواهر عزیز...فکر میکنی اون آقا فقط دوست داره با شما صحبت کنه و تا همیشه ماجرا در همین حد می مونه!!؟
یه مدت دیگه 100 ٪ از شما تقاضای پول و رابطه نامشروع میکنه! شک نداشته باش. شاید چند وقته دیگه آرزو کنی که ای کاش به این روزها برمی گشتی و اقدام جدی انجام میدادی.
قبول دارم که شرایط سختی هست ولیشما باید بین بد و بدتر انتخاب کنید.ترس رو کنار بگذارید.دیر یا زود همه چیز معلوم میشه.آفتاب که پشت ابر نمی مونه.اگه شوهرتون از زبان خودت بشنوه خیلی بهتره تا شخص دیگه.
در مورد اینکه گفتید به زودی اسباب کشی میکنید هم بعید میدونم مشکل حل بشه.به قول خودتون در شهر کوچکی زندگی میکنید پس پیدا کردن شما برای ایشون کار چندان سختی نخواهد بود و بازم ماجرا همون آش و همون کاسه میشه! همونطوری که تلفن اینجارو پیدا کرد،تلفن اونجا رو هم گیر میاره...
در رابطه با شکایت کردن هم وقتی ماجرا حاد و ناموسی باشه و شما تهدید شده باشید خیلی زود طرف رو بازداشت میکنن.انقدرها هم مملکت بی در و پیکر نیست .به خدا همین ترس ها هست که این حیوون ها رو درنده تر و وحشی تر میکنه...
-
پارميدا جان
توكل كن به خدا
با مادرت صحبت كن و اصلاً با همديگه (شما و مادرتون ) به همسرت حقيقت را بگيد. اينجوري من مطمئنم ديگه جريان موضوع به بابا هم كشيده نميشه.
ازت خواهش ميكنم اينكارو بكن.
ببين مثلاً ميخواد چكار كنه
كتكت بزنه عيبي نداره تحمل ميكني. تازه تو كار بدي نكردي
فقط يك مسألهاي كه براي قبل از ازدواجت بود را بهش نگفتي.
ازش كمك بخواه. با اين نيت برو جلو. بگو كمكت كنه.
اگر اينطور كه ميگي تعصبش خيلي بالاس، به خدا اگه خودش بفهمه و يا كسي به گوشش برسونه به خدا معلوم نيست چه اتفاقي بيافته.
پس همين امشب بهش بگو.
به خدا توكل كن. از خدا كمك بگير و حرفت را بزن. خواهش ميكنم.
-
پارمیدای عزیز
ضمن تایید حرف های دوستان! خواهشا قاطع باش! خیلی قاطع! اصلا نترس! این مزاحم اگر در کلام تو ترس یا عدم
قاطعیت و حتی التماس احساس کند قطعا روی خود را بیشتر می کند!
پس قاطعانه التماس ، گریه ، عجز و لابه به این موجود بیمار و حقیر را حتما حتما حتما قطع کن و بدون که هر نوع
التماس در مقابل یک روانی باعث کش پیدا کردن موضوع میشه! پس نه بترس و نه دیگه با او صحبت کن!
به خداوند مهربون توکل کن! بهش اعتماد کن! ما هم برات دعا می کنیم!
امید زندگی پیشنهاد خوبی داد! آویژه هم همینطور! هر کدام رو که مناسبتر می بینی انجام بده!
یادت باشه که تو توکلت به خداست و خدا حامی و پشتیبان نجابت تو هست!
کار درست هرچه زودتر گفتن مسئله به نحو مناسب به همسرت به تنهایی یا به کمک مادرت هست!
هیچ راه سومی وجود نداره! راه درست ممکنه سخت باشه اما بدون نجات در راستیه! اما سعی کن به بهترین نحو
بیان کنی این مسئله رو نزد همسرت و سعی کنی تا میتونی صداقتت و نجابتت رو بهش اثبات کنی و علاقت رو!
لازم نیست همه جزئیات گفته بشه! میتونی بهش بگی که خواستگارم بود و میخواست عکسم رو داشته باشه و
من هم چون دیدم خواستگارمه و میخوام باهاش ازدواج کنم بهش عکس دادم اما بعدا ازدواجمون جور نشد!
نگو دوست پسرم بوده که اعتمادش از بین بره! بگو خواستارم بوده! دروغ هم که نگفتی! بعد هم بگو اما نمیدونم
این آدم بیمار بعد این همه وقت از من چی می خواد و صلاح دیدم به تو بگم تا راه هر نوع شیادی این موجود رو
ببندم و اگه صلاح بدونی به پلیس شکایت کنیم ازش تا بفهمه به حریم نوامیس مردم و حریم پاک زندگیشون پا
نگذاره!
اگر به خاطر اشتباهت شماتت کرد بگو درسته که خواستگارم بوده اما میدونم که اشتباه کردم اما دیدم که اگر به تو
بگم اشتباهم رو ، هیچ کس تو دنیا مثل تو من رو دوست نداره و نمیتونه مثل تو شر این مزاحم رو کم کنه!
بعد هم سعی کن فضا رو تلطیف کنی!
ما هم برات دعا می کنیم! نگران نباش عزیزم ! تو لطف خدا ، صداقت و حمایت همسرت رو داری و کمک نیروی
انتظامی رو پس قوی باش!
خواهشا راه اشتباه رو نرو!
همین مسئله برای یکی از بچه های سایت پیش اومد و به لطف خدا و قاطعیت و کمک خواستن از خانوادش
مسئلش حل شد و حتی کار به پلیس نکشید پس نگران نباش خانومی
:72:
-
خیلی ممنون از راهنماییتون
امشب سعی میکنم یه جوری حرفشو پیش بکشم خدا کمکم کنه برام دعا کنین بچه ها خیلی میترسم
-
پارمیدا جان سلام.
گفتنی ها رو بچه ها گفتن و چقد هم خوب راهنماییت کردن.من فقط اومدم بهت بگم شرایطی تقریبا مشابه شرایط تو رو طی کردم و میدونم که چی میگی و چه حالی داری پس خیال نکن بیرون گود نشستم و میگم لنگش کن.
البته موضوع من کمی با موضوع تو فرق داشت و عکس و چیزی هم در کار نبود اما استرسهام همونی بود که تو الان میکشی.
اقا مهرداد حرف خیلی خوبی زد این ادم که به اینجا بسنده نمیکنه هر روز یه چیز تازه ازت میخواد و پاشو از گلیمش درازتر میکنه...و بازم سعی میکنه ازت مدرکهای تازه جمع کنه و اون وقت که از این بازی خسته بشه همه مدارکو برای شوهرت رو میکنه و میره.
اونموقع چی میخوای جواب شوهرتو بدی؟اگه بتونی قضیه عکسا رو توجیه کنی از این به بعد رو نمیتونی.اونوقت شوهرت دیگه تا اخر عمر بهت اعتماد نمیکنه و مدام با خودش فکر میکنه که اگه مثلا مچتو نگرفته بود تو ممکن بود تا کجا ادامه بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه هم اصلا جواب تلفناشو نده...چون اون همین که فکر کنه تو ترسیدی وقیحتر میشه...منم خیال میکردم اگه به اون طرف تند بشم لج میکنه و بدتر میشه اما یه بار قاطع جوابشو دادم و بهش گفتم هر غلطی که میخواد بکنه و تمام...دیگه هم جواب ندادم این شد که اون کشید کنار.
به شوهرت بگو ..مطمئن باش به مرور تو رو میبخشه..به هر حال زنی که قبلا دوست پسر داشته خیلی بهتر از زنیه که علاوه بر دوست پسر بعد ازدواج هم با اون اقا در ارتباط بوده هر چند به اجبار.
باور کن این استرس نابودت میکنه چون کشیدم بهت میگم.پس به همسرت بگو و خودتو خلاص کن.
میدونم گفتی میخوای بهش بگی اما چون گفتی ترسیدم خواستم بگم ترسو بذار کنار.
موفق باشی
-
عزیزم اینجور ادما خودشون هم میدونند که هیچ کار نمی تونن بکنن. اصلا باج نده . چون اگر بخواد کاری بکنه اول پای خودش گیره که اومده مزاحم یک خانم متاهل شده. فقط این حرفها رو می زنه چون فکر می کنه می تونه اینطوری سوء استفاده کنه.
-
عزیزم اگه فکر میکنی با جریان گذاشتن همسرت زندگیت به خطر می افته ،من فکر میکنم این راه هم بد نباشه که شما مساله رو اول با یک بزرگتر در میان بزاری.مثل عمو یا دایی یا یک نفر که بهش اطمینان داری .و ازش بخوای که با اون پسر دوستانه صحبت کنه و بهش بفهمونه که شما دیگه ازدواج کردی و ....و تهدیدش کنه که اگه دست بردار نباشه پلیس رو در جریان کار قرار میده .این طوری هم عمو یا داییت در جریان کار قرار میگیره و اگه روزی همسرت چیزی بفهمه بزرگترت در جریان بوده که شما بی تقصیر هستی .بعد اگه نتیجه نگرفتی با همسرت در میان بزار .
ولی دیگه به هیچ عنوان با اون پسره صحبت نکن.
-
اوووووووووووووووو
من کارشناس نیستم
خوشحالم میشم اگه نظرم اشتباهه مدیر همدردی بیاد روش خط بزنه
زندگی 2 سالتو نابود نکن
نترس
اون آدم هیچ کاری نمیتونه کنه
هیچی از تو نداره
دیگه باش حرف نزن
هر مکالمتونو میتونه ضبط کنه
و اینا بشه مدارک جدیدش
به نظر من بزن زیر همه چی
تو یه گناهی کردی که توبه کردی والانم زندگیتو دوس داری
خدا میبخشه و بهت کمک میکنه ...خدا ستار العیوبه حفظ کننده آبروهاست
هیچ کاری
همسرت تو این 2 سال به تو کاملا اعتماد داره و حرف تو رو خیلی بهتر قبول میکنه
میتونی با هماهنگی مادرت بگی خواستگار قبلیم بوده
و یکی از آلبوم هامم قبلا گم شده
و الان میخواد اذیت کنه
همین
و تمام
قضیه رو پیجیده نکن
اعتماد شوهرتو سلب نکن:72:
با آرزوی موفقیت و شادی
-
جوانه عزيز
من فكر ميكنم دليل برخورد اين اقا فقط وفقط ترس واضطراب اين خانمه
شايد مشكل جدي نباشه البته شايد اما به دليل نوع برخورد اين خانم اين اقا به سرعت وقيح خواهد شد چون اين اقاميبينه پارميدا هم ترسيده هم حتما رابطه اش با شوهرش حتما خوب نيست كه التماس ميكنه پس ميشه سواستفاده كرد
حالا اگه دوستمون همون اول ميگفت هر غلطي ميخواي بكن من هيچيو از همسرم مخفي نكردم وديگه جواب نميداد به احتمال زياد تا حالا قضيه تموم شده بود
اما هم اون اقا شخصيت اين خانومو شناخته وهم پارميدا جان ضعف نشون داده
دوست خوبم پارميدا جان ميگي شهرمون كوجيكه ابروريزي ميشه حالا بگو ببينم تو همون شهر كوچيك راجع به زنيكه بعد ازدواج با دوست قبليش حتا تلفني حرف ميزده چي ميگن؟؟؟
عزيزم زياد موضوعو بزرگ نكن وبه بقيه خونواده ات سوق نده
فقط همسرت, چون ممكنه هم تو اون شهر كوچيك موضوع الكي بزرگ بشه وهم اينكه بالاخره باز اگه يه روزي يه جايي همسرت اين قضيه رو بشنوه خودت دوباره محكوم ميشي
هيچي جاي صداقتو نميگيره
ازتوصيه بچه ها با توجه به روحيه همسرت استفاده كن وبهش بكو
موفق باشي
-
به نظر من عزیززم مردها نمیتونن چنین چیزی رو فراموس کنن
من با جوانه موافقم
یه دروغ مصلحتی بهتر از یه عمر زندگی با شک و ناراحتی از نگفتن این مساله هست
اون موقع اگه گفته بودی اگر تو زندگی هم تو چشمت میکشید بهش میتونستی بگی من روز اول گفتم میخواستی قبول نکنی
اما اگه الان بگی هر بار میتونه بگه تو صادق نبودی و.............
با خانواده خودت هماهنگی کن و به شوهرت بگو کسی معریشون کرده بوده بیان خواستگاری اما حتی ما اجازه ندادیم بیان و...........البوم رو هم که جوانه جون گفتن
البته یه موقع شوهرتون نخوان برن پیش لیشون و از ایشون چیزی بپرسن......اینو یه جوری مطمئن شو:46::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
اوووووووووووووووو
من کارشناس نیستم
خوشحالم میشم اگه نظرم اشتباهه مدیر همدردی بیاد روش خط بزنه
زندگی 2 سالتو نابود نکن
نترس
هیچی از تو نداره
دیگه باش حرف نزن
هر مکالمتونو میتونه ضبط کنه
و اینا بشه مدارک جدیدش
به نظر من بزن زیر همه چی
تو یه گناهی کردی که توبه کردی والانم زندگیتو دوس داری
خدا میبخشه و بهت کمک میکنه ...خدا ستار العیوبه حفظ کننده آبروهاست
هیچ کاری
همسرت تو این 2 سال به تو کاملا اعتماد داره و حرف تو رو خیلی بهتر قبول میکنه
میتونی با هماهنگی مادرت بگی خواستگار قبلیم بوده
و یکی از آلبوم هامم قبلا گم شده
و الان میخواد اذیت کنه
همین
و تمام
قضیه رو پیجیده نکن
اعتماد شوهرتو سلب نکن:72:
با آرزوی موفقیت و شادی
جوانه جان مگه شوهرش بچه 2 سالست که با همچین دروغ تابلویی بشه گولش زد!!؟
بگه آلبومم گم شده!!!!؟؟؟ فکر کنم با IQ=50هم بشه فهمید که این حرف دروغ هست!!
دروغ اول رو که آدم بگه پشتش دروغ دوم و سوم و چهارم و صدم هم میاد.دروغ نکبت میاره.زندگی مشترک رو آتیش میزنه.
-
بچه ها خیلی ممنونم ازتون
باید بگم که همه عکسامو با بلوتوث فرستاده بودم براش و آلبوم نبوده
راستش من دیشب یه اشاره ای به موضوع کردم و به همسرم گفتم یکی از دوستام براش این اتفاق افتاده خواستم ببینم عکس العمل شوهرم چیه که اونم گفت قربون خانومه خودم برم اگه زن من اونجوری بود دیگه نمیتونستم بادروغش کنار بیامو باهاش زندگی کنم ؛واسه همین نتونستم بهش بگم ترسیدم بچه ها:302:
امروز صبحم اون پسره چندبار زنگید خونمون برنداشتم گوشیو
بچه ها اگه عکسامو پخش کنه چی؟مثلا تو اینترنت؟نابود میشما :320:
-
نقل قول:
خواستم ببینم عکس العمل شوهرم چیه که اونم گفت قربون خانومه خودم برم اگه زن من اونجوری بود دیگه نمیتونستم بادروغش کنار بیامو باهاش زندگی کنم ؛واسه همین نتونستم بهش بگم ترسیدم بچه ها302
تو بهتر بود از اول موضوع خودت رو براش میگفتی..اما وقتی تحت عنوان اینکه واسه دوستت اتفاق افتاده بهش گفتی خوب بود ازش میپرسیدی اگه تو مثلا به جای شوهر دوستم بودی دلت میخواست زنت بیاد صادقانه بهت بگه و از تو کمک بخواد یا مدام پنهونکاری کنه و دروغ پشت دروغ ببافه؟
من مطمئنم شوهرت با اینکه صادقانه گفته بشه موافقت میکرد.
عزیزم توقع نداشته باش شوهرت کیف کنه و بگه به به اشکالی نداره عزیزم..بیخیال
خوب ناراحت میشه عصبانی هم ممکنه بشه ولی هیچ وقت زندگی مشترکشو بابت یه پسر عوضی خراب نمیکنه..نه علاقش اینو بهش اجازه میده نه غرور مردونش میذاره پیش یه مرد دیگه کم بیاره...
هر چی دیرتر بگی بدتر میشه..به خدا توکل کن..سوره ی اذا جا ء نصرا.. و الفتح رو بگو و یه صدقه هم برای به خیر گذشتن بده و با شوهرت صحبت کن و واقعیت رو بگو بهش.
-
اینو هم بگم که من به هیچ وجه حاضر نیستم با اون پسره حرف بزنم دنبال راهیم که دست از سرم برداره ازطرفیم نمیتونم به شوهرم بگم نمیشه اصلا بچه ها
به فرض که به شوهرم هم گفتم فکرمیکنید اون باور میکنه که رابطه من با اون درحد تلفن و اس بوده؟فکرمیکنه حالا چیا بوده که من بهش نگفتم دیگه براش آدم سابق نمیشم مطمئنم
-
پارمیدا جان سلام.ما همه میدونیمکه بازگو کردن این مساله خیلی سخته و ممکنه عواقبی داشته باشه که کوچیکترینش ناراحتی شوهرته اما عواقبش خیلی کمتر از ادامه تن دادن به خواسته های اون پسره.فکر کن شما از روز اول که اون پسر با شما تماس گرفت وتهدید کرد رو به همسرت میگفتی چه قدر الان راحت تر بودی؟این عذاب وجدان لعنتی رو نداشتی حالا حساب کن هی این تلفن ها بیشتر میشه و...عذاب وجدان بیشتر و سنگین تر.و امکان اینکه شما همسرت رو از دست بدی بیشتر میشه.هیچ چیز مثل صداقت نیست.اون پسر مسلما قصدش تلفنی حرف زدن با شما نیست این اغازشه واسه یه رابطه کثیف.واسه همینه از شما آتو میگیره.هر چه زودتر به شوهرت بگو
-
پارمیدا
فعلا هیچ کاری نکن
صندق پیامتو خالی کن سطل آشغالتم همین طوری
میخوام برات یه پیغام خصوصی بفرستم
به مدیر همدردیم پیام دادم بیاد به تاپیکت سر بزنه
-
میدونم شرایطت سخته اما فرضا مثلا خونتونو عوض کردی یا توسط یه نفر دیگه مثلا تهدیدش کردی اخرش چــــــــی؟
خودت میگی شهرتون کوچیکه..دوباره اگه شوهرتو پیدا کرد و نه واقعیت بلکه صدتا دروغ ساخت و بهش گفت چی؟اون که نمیاد بگه ما فقط اس ام اس می دادیم حرفایی به شوهرت ممکنه بزنه که دیگه نشه درستش کرد..اصلا میدونی واسه یه مرد چقد سخته و چقد به غرورش بر میخوره که یه مرد دیگه بیاد بهش بگه من با زن تو فلان کردم؟
خودت بگی باور کن بهتره اما بازم هر طور خودت میدونی اما من فقط میدونم اگه باور هم کنه قبل ازدواج ارتباط خاصی نداشتین اما باور نمیکنه بعد ازدواج بهش وفادار بودی اونم فقط چون پنهون کاری کردی...
موفق باشی..امیدوارم مشکلت حل بشه:72:
-
سلام
بهتره به داييت يا پسر خاله كسي بگي كه به پسره بفهمونن .
اي كاش همان زمان كه باهش لاو مي تركوندي فكر آينده رو هم مي كردي.
كه توي ذوق شوهرت نخوره الان.
خودمون رو گول نزنيم.
-
parmida000 عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
در موقعیت سختی قرارگرفته ای ، درکت می کنم . خودت را در بن بست می بینی .
اشتباه شما این بوده که در دوران شناخت متوجه شدی که آقای خواستگار در خصوص روابط قبلی حساس هست و نمیگذره ، اما به امید پنهان موندن جواب مثبت دادی و به او دروغ گفتی که رابطه ای نداشتی .
درستش این بود که یا بدون گفتن موضوع رابطه قبلی به او جواب رد می دادی ، یامی گفتی من رابطه ای در فلان حد داشته ام و ... و چون شما چنین چیزی رو تحمل ندارید پس ازدواج ما ممکن نیست .
حالا که اونموقع پنهان کردی و حالا مسئله شده . لازمه که با این پسر قاطعانه برخورد کنی و از طریق خانواده ات تهدیدیش به اقدام قانونی کنی .
در رابطه با همسرت هم نزد یک مشاور برو و با مشاوری بطور حضوری صحبت کن تا از طریق مشاوره و با روندی تخصصی بتوانی موضوع را به همسرت بگویی و از او کمک بخواهی . اما خودت را برای پذیرش هزینه اش باید آماده کنی .
حتماً از یک مشاور خانواده کمک بگیر .
رجوع به درگاه خدا و توبه از خطا و پنهانکاری و ..... و عاجزانه کمک خواستن برای رفع این خطر بسیار می تواند موثر باشد .
پاورقی
=====
دوستان عزیز
به هیچ وجه در راهنمایی خود مراجع را به سوی دروغگویی و .... هدایت نکنید . تدبیر در دروغ ساختن نیست .
.
.
-
دوست عزیز یکی از آشنایان ما هم اتفاق مشابهی رو تجربه کرده بود
الان به خوبی و خوشی قضیه البته برای اون خانوم تمام شده بدون اینکه همسرش فهمیده باشه
و اما راه حل
اگر شما در اقوامتان یا دوستان نزدیکتان یک فرد نظامی با درجه نظامی بالا و با پرستیژ دارید که خیلی خوب هست و بهترین گزینه هست
تاکید میکنم این فرد حتما باید نظامی و یا دارای قدرت حقوقی باشند
و اگر نداشتید سعی کنید خودتان را به چنین فردی برسانید ( به صورت خصوصی و نه از طریق روال اداری ) و مشکل خود را با تمام جزئیات مطرح کنید و اینکه اگر وارد عمل نشود زندگی شما از هم پاشیده خواهد شد .
این فرد فقط کافیه خودش رو به اون پسر نشون بده و یک زهر چشم ازش بگیره ، ایشالا دیگه همه چیز تمامه
تاکید میکنم از شخصی کمک بگیرید که یا قاضی دادگستری و یا دارای درجه بالای نظامی و قدرتمند باشد و به هیچ وجه به شخص دیگری این مساله را مطرح نکنید .
و این را هم بدانید که تهدید های این پسر فقط برای این است که شما را از انجام چینین کاری دور نگه دارد و الا همین که قدری قضیه را جدی ببیند دیگر از این بلبل زبانی ها نمی کند
شما مطمئن باشید جرم چینین کاری اینقدر سنگین است که میتواند زندگی این پسر و خانواده اش را نابود کند و
اگر شما این کار را به روش صحیح انجام دهید خود پسر برای مواجه نشدن با شما خودش رو توی 100 تا سوراخ پنهان میکند
بازم میگم اگر شما این کار رو نکیند و بترسید دقیقا همون کاری رو کردید که این پسر میخواد و اون نابود کردن زندگی شما هست
اگر این کار رو به یک شخص کار بلد بسپارید جوری عمل میکنه که حتی خانوداه خود پسر هم متوجه نمیشن چه برسه به خانواده خود شما
پس وقت رو تلف نکنید
-
این کارتون هم که همچین ماجرایی رو برای شوهرتون الکی مثال زدین تا واکنشش رو ببینین واقعا کار اشتباهی بود.
شما یک بار دروغ گفتید و پنهون کاری کردید(موقع خواستگاری و آشنایی با همسرتون) و الان دارید دردسر و مشکلاتش رو میبینید اونوقت باز هم میخواید به این پنهون کاری ادامه بدید!؟
خانم پارمیدا.یک سوال از شما میپرسم لطفا راستش رو بگید.رابطه شما با این آقا واقعا در چه حد بوده!؟
آخه بعضی قسمتهای حرفاتون با هم جور در نمیاد!
شما میگید که در شهر کوچکی زندگی میکنید که حال و هوای خاص خودش رو داره.میگید که عموتون آدم غیرتی و خطرناکی هست.میگید رابطتون با اون آقا فقط در حد اس و تلفن و چندبار دیدار بوده.... با همه اینها چطور انقدر به اون آقا نزدیک بودید که عکساتون رو براش بلوتوث کردید!؟:162:
شما هم خدا رو میخواید هم خرما رو.هم میخواید از شر اون پسره خلاص شید.هم با شوهرتون صادق باشید.هم ایشون از دستتون ناراحت نشه.و همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه.این بازی هست که دیگه شروع شده.هر چی هم جلوتر بره خطرناک تر میشه .شما موقع خواستگاری و آشنایی با شوهرتون صادق نبودید و دروغ گفتید.خب طبیعتا باید نتیجه این دروغتون رو ببینید ولی اگه با سیاست و برنامه رفتار کنید کمتر از طرف شوهرتون مجازات میشید.شوهرتون شاید تا چند ماه و حتی یکی دو سال دل چرکین بشه ولی زمان همه چیز رو درست میکنه
پیشنهاد advent تا حد زیادی میتونه کمک کننده باشه. شاید این کار از پخش شدن عکسهاتون جلوگیری کنه ولی شاید باعث بشه که اون پسر مثل گرگ زخم خورده بشه و همه چیز رو برای شوهرتون رو کنه.پس احتمال اینکه در آخر شوهرتون همه چیز رو بفهمه کم نیست.پس بازم به این نتیجه میرسیم که اگه خودتون همه چیز رو بهش بگید بهتر خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
پارمیدا
فعلا هیچ کاری نکن
صندق پیامتو خالی کن سطل آشغالتم همین طوری
میخوام برات یه پیغام خصوصی بفرستم
به مدیر همدردیم پیام دادم بیاد به تاپیکت سر بزنه
جوانه جان من تازه عضو شدم نمیتونم وارد کنترل پانلم بشم شاید علتش پرداخت نکردن حق عضویته
من با اون آقا حدود 3سال باهم بودیم اینطور نبوده که من فورا بهش اعتماد کنم ماخیلی همو دوس داشتیم ولی رابطه ای که مد نظر شما هس نداشتیم و قرار بود ازدواج کنیم ولی بعداز 3سال بهم گفت شرایط ازدواج نداره و من میتونم باهرکی خواستم ازد کنم حتی واسم آرزوی خوشبختی کردو گفت میره 1شهر دیگه از کجا باید میدونستم یه روزی پیداش میشه؟مگه این همه نمیگن که همه چیزو که قبل ازدواج بوده نباید گفت؟خب منم نگفتم درسته الان دارم چوب نگفتنمو میخورم ولی به نظر من سرزنش کردن دیگه فایده ای نداره کاریه که شده
حتی خود شما هم به اینکه حتما رابطه خاصی بوده که بهش عکس دادم بهم شک کردین چه برسه به شوهرم
ای خدا عجب غلطی کردم
اینو بدونین که من دستم ازهمه جا کوتاه بود که اومدم اینجا درسته وظیفه شمانیس که کمکم کنید تاهمینجاشم کلی راهنماییم کردین ولی اینا همش تاوان کاریه مسببش خودمم به قول دوستمون وقتی داشتم لاو میترکوندم باید فکر اینجاشو میکردم ولی من با اون آقا هم صادقانه لاو ترکوندم فکر اینجاشم نمیکردم چون نمیدونستم میزنه زیرش...
بگذریم
بازم از همتون ممنونم
نمیدونید چقدر سخته وقتی تو اوج خوشبختی داری باهمسرت که بیشترازجونت دوسش داری زندگی میکنی و یکی مثل اجل معلق از راه رسیده و میخواد زندگیتو ازت بگیره آدم چه حالی میشه خدا هیچ کسو گرفتار همچین مصیبتی نکنه ازتون 1خواهش دارم هرکی میاد اینجا و مشکلمو میخونه فقط برام دعا کنه
همینو بس[align=right]
-
شاید مطرح کردن مشکلم دراینجا درس عبرتی باشه واسه دخترای ساده ای مثل من که گول بعضی پسرارو نخورن و بهشون اعتماد الکی نکنن هرچندمن اولیش نیستم آخریش هم نخواهم بود
-
سلام :72:
نقل قول:
من با اون آقا حدود 3سال باهم بودیم اینطور نبوده که من فورا بهش اعتماد کنم ماخیلی همو دوس داشتیم ولی رابطه ای که مد نظر شما هس نداشتیم و قرار بود ازدواج کنیم...
پارمیدا خانوم، کار اشتباهی در گذشته انجام شده و جدا از عواقب بدی که در گذشته داشته، در حال حاضر شرایط بدیو هم براتون به وجود آورده. پس دنبال توجیه کردن مسئله برای خودتون یا ما نباشین.
و از همه مهمتر، وقتی خواستین موضوعو با همسرتون مطرح کنین هم دنبال توجیه کردن نباشین، چون این کار خیلی همسرتونو عصبانی میکنه.
نقل قول:
حتی خود شما هم به اینکه حتما رابطه خاصی بوده که بهش عکس دادم بهم شک کردین چه برسه به شوهرم
مطمئن باشین که وقتی دارین براش تعریف میکنین فکرای اشتباه زیادی به ذهنش خطور میکنه! اما یادتون باشه که رفتار شما تعیینکنندهی این هستش که این فکرای اشتباه تا چه زمانی تو ذهنش میمونه و باعث چه عکسالعملهایی میشه.
چند تا موضوع هست:
۱. شما باید قبل از اینکه اون آقای مزاحم قضیه رو لو بده، با همسرتون صحبت کنین. اگه همسرتون توسط فرد مزاحم از موضوع مطلع بشه، وضعیتتون خیلی بدتر از چیزی میشه که فکر میکنین.
۲. مواردی که ممکنه علنی بشه رو کامل(!) توضیح بدین. نگفتن یه قسمتی از ماجرا، یا کمتر جلوه دادن حدود اون قسمت، در صورت علنی شدن، نتیجهای جز حالت ۱ نداره.
منظور از توضیح کامل دادن این نیست که نیم ساعت در موردش حرف بزنین! منظور اینه که حدودشو همونطوری که بوده بگین.
۳. یه بار دیگه میگم چون خیلی مهمه! اصلا و ابدا دنبال توجیه مسئله نباشین! وقتی دارین باهاشون صحبت میکنین به اشتباهتون اعتراف کنین. یک بار هم نه، چند بار!
۴. همسرتون حتما در مورد دروغی که بهشون گفتین ( نداشتن رابطه پیش از ازدواج ) صحبت میکنن. پاسخ دادن به این سوال یکمی مشکله!
میتونین در این مورد بگین که بعد از اون رابطه چندین و چند بار خودتان را به خاطر اشتباه بززگی که کردین لعنت کردین (البته مفاهیمو با جملات دیگه هم میشه رسوند) و زمانی که ایشون به خواستگاریتون اومدن کاملا با اینجور رابطهها مخالف بودین. در مورد این بگین که توبه کرده بودین و فکر میکردین که هیچوقت این گناهی که ازش توبه کردین علنی نمیشه و خودتون هم میدونستین که دیگه هیچوقت به چنین کاری کشیده نمیشین... و به این دلیل نگفتین.
۵. از الان بدونین که ممکنه محدودیتهایی براتون به وجود بیاد. چه بهتر اگه قبل از اینکه ایشون حرفی در مورد این چیزا بزنن خودتون بگین که حاضرین محدودیتهاییو که ایشون میگنو بپذیرین تا ثابت کنین که زندگی و آرامش همسرتون براتون مهمتره. ( ادامه داشتن این رابطه حتما براتون ارزشی داره. سطح محدودیتها رو با ارزشی که رابطتون داره بسنجین.)
۶. استفاده از احساس مسئولیت همسر میتونه تا حدودی کمککننده باشه. ازشون خواهش کنین که این موضوع بین خودتون بمونه و آبروتون بین مردم نره. ازشون کمک بخواین که این مسئله رو از طریق قانونی برطرف کنین.
۷. اگه اعتقادات دینی دارین، راهی که خیلی کمکتون میکنه نزدیک شدن به خدا و کمک خواستن از او و معصومین هست. این موضوع نه تنها زمان گفتو گو کمکتون میکنه، بلکه بعد از تمام شدن این موضوع بیاعتمادی همسرتونو سریعتر هم از بین میبره.
----------
نقل قول:
وقتی تو اوج خوشبختی داری باهمسرت که بیشترازجونت دوسش داری زندگی میکنی و یکی مثل اجل معلق از راه رسیده و میخواد زندگیتو ازت بگیره آدم چه حالی میشه
خدا رو شکر که ابن اجل معلق مستقیم نرفت به همسرتون بگه ... وگرنه ... :163:
نقل قول:
هر چند من اولیش نیستم آخریش هم نخواهم بود
اما یه کار میشه کرد. شما تصمیم بگیرین و از میان اطرافیانتون، هر کسی که به این سمت میره، بهش هشدار بدین.
مطمئنم اینجوری تعداد کسایی که اشتباه میکنن کمتر میشن. و البته باور دارم اگه این تصمیمو بگیرین خدا کاری میکنه که توی همین موضوع هم کمتر بهتون فشار بیاد...
.
براتون دعا میکنیم. :72:
-
عزیز دلم ببین
عکس دادن به یک خواستگار سمج باعث نمیشه دیگران فکر بدی بکنند بلکه این ترسی که داری از خودت نشون میدی و این مخفی کاری باعث میشه دیگران فکر کنند که شاید رابطه طور دیگه ای بوده .
قبلا هم گفتم عکس دادن انقدر قضیه حادی نیست که بخواد تو رو گناهکار جلوه بده. انرا که حساب پاک است از محاسبه چه باک
اما اگر باک داشته باشی ممکنه نشان دهنده این باشه که حسابت ناپاکه.
سعی کن با همسرت مهربانانه صحبت کنی و بگی که یک اشتباه کوچک کردی که فکر کردی با اون خواستگارت ازدواج می کنی و چون خام بودی به او اعتماد کردی. خیلی مهربانانه. همونطور که قضیه رو برای ما تعریف کردی. همونطور که آویژه عزیز گفت. فقط باید کمی شجاع باشی.
-
متاسفانه یکی از بزرگترین راه فریب دادن دختر ها همون ترسوندن اونها هست
از بس که این جماعت ترسو هستن و همیشه از حول حلیم خودشون رو توی دیگ میندازن
اگر این مساله برای یک پسر اتفاق افتاده بود به راحتی اون رو حل میکرد ، چون که پسر ها از چیزی میترسن که ترسیدن داشته باشه
خانوم چرا به خودتون نمیایید
من به شما میگم این کاری رو که به شما گفتم انجام بدید قبلا تجربه شده
شما متوجه نیستید که اون پسر وقتی از طرف یک شخص قدرتمند و مناسب تهدید بشه دیگه جرات انجام کاری رو نداره
همون طور که شما با یک تهدید بچه گانه جراتتون رو از دست دادید
ولی تهدیدی که اون پسر میشه یک تهدید واقعی خواهد بود و میدونه که اگر دست از پا خطا کنه زندگیش نابود میشه
تازه بگذریم از اینکه هرکس که تلاش شما و جدیت شما رو ببینه براش ثابت میشه که شما دختری هستید که پاک هست و میخواد پاک زندگی کنه
لطفا ترس رو کتار بذارید و کار درست رو انجام بدید تا مصداق ضرب المثل از ماست که بر ماست نشید
موفق باشید
-
adventعزیز
راهی که شما پیشنهاد دادی به نظرم بهترین راهه چند روزه دارم به این موضوع فکر میکنم که غیر از شوهرم به یکی از آشناها بگم تا ازش زهرچشم بگیره امیدوارم این راه جواب بده اگه جواب نداد دیگه مجبورم همونطور که دوستان عزیزم مسافر جوان و دلجو و بقیه گفتن به شوهرم بگم