-
پیشنهاد ازدواج مردی که هر هفته الکل مصرف میکند
سلام . چند روزیه که یکی از همکارام بهم پیشنهاد ازدواج داده که پسر محترم و متشخصیه موقعیت خوبی هم داره اما ضمن صحبت هایی که با هم داشتیم ایشون مطلبی رو ذکر کرد که ذهنم رو درگیر کرده . ایشون گفتن که آخر هفته ها برای زدودن استرس های کاری مقدار کمی الکل مصرف میکنه . کلی راجع به این مسئله صحبت کردیم اما نتیجه این شد که ایشون اصلا این مورد رو بد نمی دونه و هیچ تمایلی هم به کنار گذاشتنش نداره . و من اگر ایشون رو قبول کنم باید این مسئله رو هم بپذیرم . من نمیخام ردش کنم چون مورد مناسبیه اما نمیتونم جواب مثبت به مردی بدم که الکل مصرف میکنه هرچند کم! کسی می تونه راه سومی پیشنهاد کنه که متوجهش کنم مصرف الکل هرچند کم عمل ناپسندیه تا بذاردش کنار؟ ممنون میشم
-
RE: پیشنهاد ازدواج مردی که هر هفته الکل مصرف میکند
شك نكن كه بايد بذاريش كنار. آدمي كه الكل مصرف مي كنه و مطرح مي كنه كه نمي تونه كنارش بگذاره. اصلا قابل اعتماد نيست و بعدا ممكنه به خيلي مشكل ها بر بخوري. فراموشش كن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق 2
شك نكن كه بايد بذاريش كنار. آدمي كه الكل مصرف مي كنه و مطرح مي كنه كه نمي تونه كنارش بگذاره. اصلا قابل اعتماد نيست و بعدا ممكنه به خيلي مشكل ها بر بخوري. فراموشش كن.
ممنون از پاسخت . اما بحث اینجاست که میتونه بذاره کنار اما خودش نمیخاد! چون فکر میکنه ضرری براش نداره و استرسش رو از بین میبره .
اونطور که من تو نت سرچ کردم و با توجه به مقداری که مصرف میکنه میتونه راحت بذاردش کنار اما ایشون مصرف الکل رو بد نمیدونه که بخاد بزاره کنار! درسته که ایشون الکل مصرف میکنه اما من هیچ وقت این رو متوجه نشده بودم و رفتار و شخصیتش از خیلی ها که ادعای مذهب و اعتقاد دارن بهتره ! حالا من نمیدونم چیکار کنم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق 2
-
لیلای عزیزم شما میگی مطرح میکنه که نمیتونه بذاره کنار در حالی که من میگم میــــــــــــتونه اما چون الکل رو بد نمیدونه و مصرفش خیــــــــــــلی کمه نمیذاره کنار.میگه این مقدار هیچ ضرری برام نداره و فقط حکم مسکنه برام و هیچ اثر بدی رو زندگیم نداره. باز شما سر حرف اولتون هستی؟ یعنی غیر قابل اعتماده؟همونطور که گفتم اصلا مشخص نبود که ایشون الکل مصرف میکنه اما خودش انقد صداقت داشت که گفت! اگر طوری بشه که ایشون هم از الکل بدش بیاد مشکل حل میشه اما .....یعنی باید ردش کنم؟؟؟
-
ما ادم ها توانایی هایی داریم که هر کاری بخوایم می تونیم انجام بدیم. به شرطی که بخواهیم .
مورد شما کسی است که اصلا نمی خواهد الکل را ترک کند و شما امید بسته اید به ترک؟ کاری محال!!!
آنکس که نداند ونداند که نداند
در جهل مرکب ابد و دهر بماند
حتی تاکید می کنم حتی اگه ایشون می دونستند که مصرف الکل مضر هست باز هم شما باید با پذیرش اینکه ایشون امکان داره هیچ وقت مصرفش را کنار نذاره تصمیم گیری می کردید.
اما چند روایت:
امام صادق (ع) فرموده اند : هر زنی به آمیختن با شوهر شرابخوار خود تن در دهد به عدد ستارگان آسمان خطا کرده و فرزندی که از آن آمیزش تولید می شود پلید و ناپاک است.
منبع : لئالی الاخبار ،ص267
حضرت امام رضا علیه السلام فرموده است : شراب باعث عوارض قلبی است ودر آن ضایعتی به وجود می آورد.شراب دندانها را سیاه ودهان را متعفن وبد بو میکند.
منبع:مستدرک3،صفحه137
ونیز فرموده است: مشروبات الکلی علاوهبر تمام زیان ها باعث ایجاد بیماری های نهانی در اعضاء داخلیبدن است.
منبع : مستدرک3،صفحه137
امام صادق (ع) فرمودند : دائم الخمر در گناه مانند بت پرست است، ادامه ی شرب خمر بیماری ارتعاش می آورد، نورانیت انسانی را می برد ، مردانگی را ویران می کند، آدمی را در ارتکاب گناهان بزرگ مانند خونریزی و زنا جری و جسور می سازد، شراب برای شرابخوار باعث افزایش شر و بدبختی است.
منبع : وسائل ، کتاب الاطعمة و الاشربة،ص236
به علی (ع) گفته شد که : شما عقیده دارید شرب خمر بدتر از زنا و دزدی است، فرمودند بلی و سپس استدلال کرد که شارب الخمر وقتی می میخورد و مست می شود زنا می کند ، به سرقت دست می زند، آدم می کشد و فریضه ی نماز را ترک می نماید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
ما ادم ها توانایی هایی داریم که هر کاری بخوایم می تونیم انجام بدیم. به شرطی که بخواهیم .
مورد شما کسی است که اصلا نمی خواهد الکل را ترک کند و شما امید بسته اید به ترک؟ کاری محال!!!
آنکس که نداند ونداند که نداند
در جهل مرکب ابد و دهر بماند
حتی تاکید می کنم حتی اگه ایشون می دونستند که مصرف الکل مضر هست باز هم شما باید با پذیرش اینکه ایشون امکان داره هیچ وقت مصرفش را کنار نذاره تصمیم گیری می کردید.
اما چند روایت:
امام صادق (ع) فرموده اند : هر زنی به آمیختن با شوهر شرابخوار خود تن در دهد به عدد ستارگان آسمان خطا کرده و فرزندی که از آن آمیزش تولید می شود پلید و ناپاک است.
منبع : لئالی الاخبار ،ص267
حضرت امام رضا علیه السلام فرموده است : شراب باعث عوارض قلبی است ودر آن ضایعتی به وجود می آورد.شراب دندانها را سیاه ودهان را متعفن وبد بو میکند.
منبع:مستدرک3،صفحه137
ونیز فرموده است: مشروبات الکلی علاوهبر تمام زیان ها باعث ایجاد بیماری های نهانی در اعضاء داخلیبدن است.
منبع : مستدرک3،صفحه137
امام صادق (ع) فرمودند : دائم الخمر در گناه مانند بت پرست است، ادامه ی شرب خمر بیماری ارتعاش می آورد، نورانیت انسانی را می برد ، مردانگی را ویران می کند، آدمی را در ارتکاب گناهان بزرگ مانند خونریزی و زنا جری و جسور می سازد، شراب برای شرابخوار باعث افزایش شر و بدبختی است.
منبع : وسائل ، کتاب الاطعمة و الاشربة،ص236
به علی (ع) گفته شد که : شما عقیده دارید شرب خمر بدتر از زنا و دزدی است، فرمودند بلی و سپس استدلال کرد که شارب الخمر وقتی می میخورد و مست می شود زنا می کند ، به سرقت دست می زند، آدم می کشد و فریضه ی نماز را ترک می نماید
:104::104::104::104::104::104::104::104:
بي نهايت عزيز تمام گفتني ها را گفتند.
شما خودتان و خانوادتون نماز مي خونيد؟
-
مرسی بی نهایت و لیلای عزیز . ممنون از پاسختون . بله من نماز میخونم و معتقدم ، برای همین تو تصمیمم مردد بودم فکر میکردم اگر که ایشون متوجه زشتی کارش بشه ترک کردنش کاری نداره بیشتر دنبال راهی بودم که ایشون رو راغب به ترک کردن کنه نه این که بخام ترکش بدم چون میدونم که اگر بخواد ترک کردنش کاری نداره.....
تصمیم من این بود که اگر ایشون همچنان سر حرفش باشه که ردش کنم اما اگر تصمیم به ترک گرفت و متوجه زشتی کارش شد جای فکر کردن داره ام ظاهرا کسی راهی به ذهنش نمیرسه و نمیشه اون رو متوجه زشتی مصرف الکل کرد!
مرسی
-
من تا الان فكر مي كردم شما و خانوادتون هم نماز نمي خونيد و اين موضوع (مصرف الكل) براتون عادي است. ولي الان كه اين را فهميدم شك ندارم كه اگه ازدواج كنين خيلي زود با اين آْقا به مشكل بر مي خورين.
بنابراين اگه فقط يك كم آينده و سرنوشتتون را دوست دارين براي هميشه اين آقا را فراموش كنين. از اين آقا هم بخواين همين كار را بكنه.
-
سلام دوست عزیز:72:
شما چند سالتونه که میترسید موقعیت های بهتری برایتون پیش نیاید.؟
و مشروبات الکلی.مخصوصا اگر فقط الکل مصرف کند. به مرور زمان کبد از کار می افتد وصورت وگردن قرمز مشود.
و در مواقعه ای که الکل مصرف میکنه معمولا تعادل روحی روانی رو از دست میده.
ودر اون حالت کاری رو که نباید انجام بده رو انجام میده.
شما که دوست ندارید در اون شرایت بهتون آسیب برسونه .خوب دست خودش نیست.
اول مشروب .بعد پشت بندش سیگاری همون حشیش. بعد که بهش بیشتر حال بده میره سراغ شیشه که همش خانمان سوزه.
دوست داری شوهره معتاد داشته باشی. الکل هم اعتیاد داره. میگن طرف الکلیه شنیدی که.
لگدبه زندگیت نزن دوست عزیز.
اصلا هرچی باشه میلیونر باشه .بنظرت شوهر میشه؟
یا اینکه خوده شما هم تمایل به اینکار داشته باشی که هردو تو آتیش هم میسوزید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam_1234536
مرسی بی نهایت و لیلای عزیز . ممنون از پاسختون . بله من نماز میخونم و معتقدم ، برای همین تو تصمیمم مردد بودم فکر میکردم اگر که ایشون متوجه زشتی کارش بشه ترک کردنش کاری نداره بیشتر دنبال راهی بودم که ایشون رو راغب به ترک کردن کنه نه این که بخام ترکش بدم چون میدونم که اگر بخواد ترک کردنش کاری نداره.....
تصمیم من این بود که اگر ایشون همچنان سر حرفش باشه که ردش کنم اما اگر تصمیم به ترک گرفت و متوجه زشتی کارش شد جای فکر کردن داره ام ظاهرا کسی راهی به ذهنش نمیرسه و نمیشه اون رو متوجه زشتی مصرف الکل کرد!
مرسی
دوست عزیز
اون اول حرفشو زده به شما که در جریان باشید که الکل مصرف میکنه.
و توزندگی شما نتونی به اینکارش اعتراض کنی.چون قبلش بهتون گفته.
وترک. الکل مثل مواد مخدر ترکش مشکله ومشکلات خودشو داره. به همین راحتی که میگید نیست.
شما فکر نکنید الکل چون مثل آب خوراکی هست میشه به راحتی ترک داد.
الکل داخل خونش جزب شده یه جورای بهش نیازمنده که هفته ای یکبار میل میکنه.
برای خلاصی از دست استرس وخستگی های روزه هفته راه حل های بهتری هست.نه الکل.
-
سلام مریم جان
این که شما ایشون رو رد کنید یا خیر،به سطح اعتقاد خودتون برمی گرده و به معیارهایی که برای انتخابتون قرار دادید.
که البته با توضیحی که دادید به نظر می رسه شما نمی تونید به هیج وجه بپذیرید که ایشون الکل مصرف کنه...
اون اصلا این کار رو بد نمی دونه و شما نمی تونید کاری کنید که متوجه زشتی کارش بشه!
چون اصولا اعتقاد شما و ایشون در این زمینه متفاوت هست و اگر هم بخواین ایشون ترک کنه این کاررو،مطمئنا با صحبت به نتیجه دلخواه تون نمی رسید و ممکنه این موضوع زمان بر باشه و مثلا در طی زندگی مشترک و در اثر همسو شدن اعتقادات ایشون با شما،به این نتیجه برسه که این کار رو ترک کنه.
به این که چطور می تونی اون رو متوجه کار اشتباهش کنی،زیاد امیدی نیست!
ولی می تونی براش شرط بزاری و بگی در این صورت به ازدواج با اون فکر می کنی که این کار رو ترک کنه.
و اگر دلیل اورد شما هم دلیل های خودت رو منطقی بگو و بگو من اعتقادم این هست و از اعتقادم کوتاه نمی ام.
-
در ازدواج نمی شه روی چنین مسایل مهمی شرط و شروط تعیین کرد باید اصل رو روی پذیرش گذاشت.
خیلی اوقات شرط ها را برای رسیدن به مقصود قبول می کنیم و لی عمل کردن به آن زهی خیال باطل و اون موقع جبران این انتخاب اشتباه بسیار هزینه بر تر از الان هست.
پایه و اساس انتخابتون بر این اساس باشه که آیا می تونید با یک آدمی که مشروب می خوره زندگی کنید؟
که هر عقل سلیمی ادم را از این انتخاب منع می کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
در ازدواج نمی شه روی چنین مسایل مهمی شرط و شروط تعیین کرد باید اصل رو روی پذیرش گذاشت.
خیلی اوقات شرط ها را برای رسیدن به مقصود قبول می کنیم و لی عمل کردن به آن زهی خیال باطل و اون موقع جبران این انتخاب اشتباه بسیار هزینه بر تر از الان هست.
پایه و اساس انتخابتون بر این اساس باشه که آیا می تونید با یک آدمی که مشروب می خوره زندگی کنید؟
:104::104::104::104:
:104::104::104::104:
واقعا درست گفتید .
اومدو بخاطره به دست آوردن شما شرط رو قبول کرد.
بعداز اینکه کار از کار گذشت میزنه زیزش .وشما هم که کاری از دست تون بر نمیاد.
باید بسوزی وبسازی.
پش رو شرط .قول دادن نمیشه حساب کردش.
-
مريم جان راه حل مشكل شما فقط يك جمله است: براي هميشه فراموشش كن.:305:
-
مرسی از همه دوستان عزیزم . فقط چندتا مسئله رو بگم 1- اگر ایشون میخواست حرفی بزنه و بعد بزنه زیرش یعنی شرط رو قبول کنه و بعد از ازدواج بزنه زیرش که اصلا این رو عنوان نمیکرد که الکل مصرف میکنه ! 2- اگـــــــــر هم من چنین شرطی رو میذاشتم که نمیذاااارم، به حرف ایشون اکتفا نمیکردم بلکه امتحان و تحقیق میکردم ببینم تا چه حد سر حرفش هست .3- اینکه به خاطر شرط من بذاره کنار فایده نداره چون ممکنه بعد از چند سال کم بیاره و دوباره بره سراغش باید متوجه بشه که کارش زشته و با وجود و میل خودش بخاد بزاره کنار که دیگه هیچ وقت نره سراغش.
اما کبوتر عزیزم من 25 سالمه اما اصلا مسئله این نیست از این بترسم که موقعیت بهتری برام پیش نیاد فقط حس خوبی بهش دارم چون ایشون رفتار و شخصیت عالی دارند و حس میکردم که اگر بخواد براحتی میتونه بزاره کنار( فقط اگــــــر بخواد) و دنبال راهی بودم که این میل رو درش بیدار کنم تا بذاره کنار. ببینید شده من عصبانی بشم داد بزنم اما ایشون اصلا عصبانی نمیشه و خیلی خوب خودش رو کنترل میکنه و به گفته خودش سالهاست که مصرف میکنه و همیشه مصرفش رو کنترل کرده و نه سیگار کشیده نه مصرفش رو برده بالا و نه مست شده . من فکر میکردم که اگر راه بهتری برای رفع خستگی و استرس پیدا کنه و خودش واقعا بخواد با تمام سختی ها میتونه بزاره کنار چون مقدار مصرفش خیلی پایینه طوری که گفتم تو رفتار و مسائل روزمرش اصـــلا مشخص نبود که الکل مصرف میکنه. در هر صورت اگر حاضر نشه که بذاره کنار هرگز باهاش ازدواج نمیکنم .
کبوتر و لیلا و بی نهایت عزیز ، بی نهایت ازتون متشکرم که دلسوزانه راهنماییم میکنید اگر نتونم میلدرونی به ترک رو درش زنده کنم قطعا پاسخ منفی بهش خواهم داد . مرسی
-
مریم جان خلاصه میگم بافکر اینکه میتونی فرد مورد نظرتو عوض کنی و در اینده تغییر میکنه باهاش ازدواج نکن. اگه انتخابش کردی همونه بایدخودشو قبول داشته باشی
-
مریم اگر می خوای اون به میل خودش این کار رو کنه ،و به زشتی کارش پی ببره !خوب کلا من فکر می کنم اصلا نمیشه همچین چیزی در یک مدت کوتاه !
خوب ی مدت طولانی اون به این وضعیت عادت کرده و اصلا فرهنگ خانوادش هم همینه دیگه!
شما نمیتونی اون رو دلخواه خودت کنی!
اونم که گفتی اگر به شرط من بزاره کنار!من نگفتم براش شرط بزار که به خاطر تو بزاره کنار،،گفتم بگو من در این صورت حاضرم با شما ازدواج کنم که این کار رو نکنی.
ببین ایا اصلا می تونه این موضوع رو بپذیره یا نه!
نمی دونم تا حالا با چنین موردی برخورد داشتی یا نه
ولی من از نزدیک برخورد داشتم و دیدم این آقا تو سن 50 سالگی به این نتیجه رسید که این کارش غلطه
او ن هم در اثر سکته قلبی شدید!
وگرنه 30 سال خانمش با این موضوع جنگید و بی نتیجه بود.
خوب شما که فرشته نجات انسان ها نیستید که بخواین ایشون رو به راه راست هدایت کنید.
شما معیار خودت رو در نظر بگیر و اگر اون نداره بیخیالش شو دیگه.
-
مصرف مشروبات که دریک روز مصرف بشه که به اثر تاروزه بعدباقی نمیمانه که رو رفتارش در هفته تعثیر بزاره. نهایتش 6 ساعت توحال خودش نیست. بعداز wucاز بدنش مقدار زیادش خارج میشه اثر کم میشه.
شما گفتید در طول هفته عادی هست ونشون نمیده. خوب نبایدم نشون بده که مسته.
انگاری داری با این مسعله یه جورای کنار میای .
موفق باشی دوست عزیز.
من تا اونجای که احساس برادرانه ام حکم میکرد راهنمایتون کردم.
-
نقل قول:
حس میکردم که اگر بخواد براحتی میتونه بزاره کنار( فقط اگــــــر بخواد) و دنبال راهی بودم که این میل رو درش بیدار کنم تا بذاره کنار
سلام
این حس شما کاملا اشتباه هست.مسئله به این سادگی که شما فکر میکنی نیست.ترک دادن ایشون هم نه وظیفه شماست نه از عهده شما بر میاد.
-
مرسی نازنین عزیزم بنظرم شما خیلی خوب شرایط من رو درک میکنی خصوصا تو کامنت اول دقیقا حرف دلم رو زدی و من تو تشکرم شمارو از قلم انداختم میخواستم ویژه تشکر کنم یادم رفت ;-)
پدرش مذهبیه و کلا خانواده اش خوششون نمیاد از این قضیه اما خب جلوی چشم اونا نمیخوره که بقول معروف حرصشون بده ....
آره منم معتقدم ممکنه به مرور زمان و در اثر معاشرت بشه رو اعتقاداتش اثر گذاشت اما من نمیتونم چنین ریسکی کنم چون ممکنه وابسته شم در حالی که او همچنان سر عقیده خودشه . فکر میکنم بهتر باشه که جواب منفی بدم
یه مطلب دیگه ، دوستان ، من فرشته نجات نیستم و وظیفه خودم هم نمیدونم که اون رو ترک بدم اما فقط یه حس دوست داشتن بود همین! منم ازش خوشم اومده بود و یه جورایی حس میکردم دوسش داشتم و منم دلم میخاد که باهاش ازدواج کنم برای همین دلم میخاست سالم باشه وگرنه نه حس وظیفست نه ترحم ............
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهش بگم نه
از همه دوستان که کمکم کردن ممنونم
-
سلام .
خانومي خيلي مواظب باش .
اول خودم رو معرفي كنم : يه دختر مذهبي با اعتقاد به نماز و روزه و حجاب
اما اينكه دوستان ميگن اگه امروز شراب ميخوره فردا سيگار ميكشه پس فردا حشيش ، يه كمي شلوغ كردن قضيه است . چون خيلي از خونواده هايي كه از مشروبات به عنوان نوشيدني (ميدونم حرامه ) استفاده ميكنن كلا طبع مشروبات و دود رو متضاد ميدونن . حكم نكنيد كه اگر x آنگاه y اتفاق ميفتد كه رفيق ما بگه اين آدم اينطوري نيست .
خيلي ها ميدونن چقدر بخورن كه مست نشن و حتي مستي رو حرفه اي نميدونن . (من كاري به عقيدشون ندارم )
اما خطاب به مريم:
مريم عزيز اينكه ايشون به مشروب عادت كرده و اون رو يه مسكن ميبينه براش سخته تا كنار بذاره .
شايد يه روزي براي شما كنار بذاره و در شرايط گل و بلبل هم ادامه بده
اما هميشه در شرايط سخت مشروب رو به عنوان مسكن به ياد مياره . مخصوصا كه سالهاست عادت كرده .
من تجربه اين چنيني با فردي داشتم . در نهايت توي سختي ها بعد از 7 سال پاكي به مشروب رو آورد .
اگر مشروب برات زيبا نيست لطفا درخواست ايشون براي ازدواج رو نپذير .
گويا من يه كم دير نظر دادم . پاسخ شما رو نديده بودم .
-
عزیزم خوشحالم که تصمیمتو گرفتی. فقط نکته ای به نظرم رسید تا بگم تا در مورد تصمیمت مطمئن تر بشی.
1-ببین اگر ایشون الان برای کم شدن استرس مقداری مصرف می کنند بعد از تشکیل زندگی ممکنه ادم تحت استرس های خیلی بیشتری قرار بگیره. و در ذهن ایشون مامن و تسکین دهنده مصرف مشروبه.
2-و اما بعد از به دنیا اومدن فرزند باز فرزندتون هم یاد میگیره که به این طریق استرس هاشو کم کنه.
-
بنده دوستانی که مشروب مصرف می کنند دارم !
همشون بلا استثنا ! همینجوری شروع کردن ! بعد هر موقع عصبانی بودن ! بعد لذتی که داشته تو هر خوشی !
ببین الکلی که مثلا تو فیلم ها هست نمی شن اکثرا ( تو خیابان عربده بکشن و... ) ولی به آخر هفته معطوف نمی شه ! به جراب بهت می گم فقط آخر هفته نیست !
ببین می تونی با همچین آدمی کنار بیایی یا نه ! ! فرض کن بعد مصرفش مهمان ناخوانده بیاد ! چکار می خواهی کنی ؟ الان پیش خودت می گی خوب مصرف کرد ، 3 4 ساعت تنهاش میزارم ! به این فکر نکردی استرس کار زیاد بود ، هر شب مصرف کرد !
اینکه مثلا یکباره مهمان بیاد !
پدر و مادرت از بوی دهنش بفهمن و هزار مورد دیگه !
---
شما علاقه مند هستی و خیلی سخت قبول می کنید حرف بقیه رو ! ولی حداقل به عقل خودتون مثل جوابتون به بچه های سایت جواب ندید ! :305:
-
دوستان عزیز
توجه داشته باشید که تاپیک مراجعی که مسئله ای را مطرح کرده است جای منازعه و ابراز عقاید شخصی نیست!
لطفا با پرهیز از منازعه و گفتگوی شخصی مسیر تاپیک را منحرف نکنید تا مراجع در آرامش به حل مسئله خود
بپردازد!
از اعضای قدیمی توقع می رود که نظم تاپیک ها را با رعایت اصول "آفت های احتمالی در کار مشاوره" بیشتر حفظ
نمایند!
-
با سلام
تعدادي از پست هاي اين تاپيك به علت بحث هاي پيش آمده بين اعضا و انحراف تاپيك حذف شدند.
باز هم از دوستان تقاضا مي شود در تاپيك هاي مشاوره اي اعضا به بحث با يكديگر نپردازند و موجب انحراف تاپيك ها نشوند.
با تشكر از توجه شما.
-
این مسئله کاملا به خود شما بستگی داره
ببینید این آقا اولش اومده همه چیز رو به شما گفته حالا این شما هستید که تصمیم گیرنده ایید
ایشون این کار رو بد نمی دونن و فکر نمی کنم معتاد باشن به الکل که شما هی می گید ترک کنه
ایشون یکی از سرگرمی های روزهای تعطیلشو بهتون گفته
حالا شما یا با این قضیه مشکلی نداری و کنار می آیی و یا اینکه نمی تونید قبول کنید و به ایشون نه میگین
اینکه منتظر باشین ایشون تغییر دیدگاه بدن نسبت به این مسئله سخت در اشتباه هستین
چون ایشون عملشونو زشت نمی دونن
خیلی از خانوادهها استفاده از الکل براشون عادیه
این چیزیه که شما باید ببینید که به فرهنگ و روحیات شما سازگار هست یا نه؟؟
-
من همه ابعاد مسئله رو در نظر گرفتم و علیرغم میل باطنیم و به صرف عقایدم بهش جواب منفی دادم وقتی که علت را جویا شد گفتم بخاطر الکل گفت خب میذارمش کنار!
گفت وقتی که یه ازدواج خوب داشته باشم و کسی باشه که بهم آرامش بده و استرسم رو بگیره دلیلی برای مصرف الکل نیست!
اصلا فرصت و انگیزه ای برای این کار نمیمونه!
من نمیدونم چقدر میشه رو حرفش حساب کرد؟ فردای روزگار اگر به یه سختی خورد نره سراغ الکل؟
درسته این مقدار الکل ممکنه بهش صدمه نزنه و تو زندگی اجتماعیش اثر نذاره و هیچ کسی متوجه نشه اما من دوست ندارم همسرم الکل مصرف کنه حتی کم و تفریحی!مغایر با عقایدمه.
من فقط میخوام بدونم که وسوسه مصرف تفننی الکل اونقدری هست که وقتی مردی خوش قول و بااراده ، قول میده که مصرف نکنه با توجه به اینکه معتاد نیست و مصرفش کمه اما الکل رو بد نمیدونه با هجوم مشکلات علیرغم قولش بازم الکل مصرف کنه؟
یعنی رو قولش حساب کنم یا نکنم؟ فرض کنید اون شخص با ارداه ایه و حرفش حرفه
رو اراده اون حرفی نیست حرف من سر کشش الکله که آیا اونقدری هست که یه فرد بااراده نتونه دیگه سراغش نره ؟
البته با درنظر گرفتن این پارامترها که اون معتاد نیست اما الکل رو بد نمیدونه و به صرف قولش میخاد که سراغ الکل نره
ممنونم
-
چه ضمانتی هست که مصرف نکنه ؟ خودت چقدر بهش اعتماد داری.؟
به نظر من که نمیشه روش حساب کرد حالا داره از رو احساسات یه چیزی میگه ولی بعد از عقد
یادش میره.
مطمئن باش هیچ کس انقد یهویی تغییر نمیکنه
البته این نظر منه باید دید بقیه چه نظری دارن
-
اون آدم با اراده ایه و خوش قول و هر حرفی که تاحالا زده عمل کرده اما من نمیدونم که کشش مصرف تفننی الکل چقدره اونقدری هست که قولش رو بزاره زیر پا ؟
فکر کنم کسایی که مصرف تفننی الکل رو تجربه کردن بتونن جواب بدن
ممنون میشم اگر کسی چنین تجربه ای داشته یا دیده بهم بگه چقد یعنی چند درصد ممکنه کسی بتونه چنین قولی رو عملی کنه
مرسی
-
لطفا حذف نکنید من هم نظرم رو دارم!
سلام
من در درجه اول متاسفم برای کاربرانی که به میلیون ها انسانی که از مشروب های الکلی استفاده میکنند توهین کردند...
یا دوستان اطلاعات کافی ندارند و یا از روی اجبار و بخاطر اجرای احکام سنتی و دینی دیگران را از اینکار منع کرده و هزار جور تهمت و توهین به مصرف کنندگان میزنند.
خواهر گرامی،
مشروب های الکلی بسیار فراوان اند.
شدیدترین نوع که اعتیاد به الکل هست 100% الکل میل می کنند بصورت روزانه و چند بار که طرف گیج هست.اما ایشان ابدا" الکل خالص مصرف نمی کنند و فقط از مشروب هایی که دارای الکل هستند استفاده می کنند.
من انتظار داشتم کاربران این سایت که این همه محبت می کنند به کاربران دیگر برای حل مشکلات خانوادگی و شغلی و تحصیلی و ... نظر خودشون رو با دلیل و مدرک و مستندات نشان بدن.
خانم لیلا موفق2 فرمود:
نقل قول:
چرا فکر می کنید فردی که مشروب مصرف می کنه قابل اعتماد نیست؟ حالا شاید از 99% خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بخواهیم ریزبین باشیم بگیم 1% انسانهای قابل اعتمادی نیستند.میتونید بفرمایید حالا چرا قابل اعتماد نیستند؟!! علمی صحبت کنید خواهشا"!
دوست دیگری به اسم کبوتر فرمود:
نقل قول:
و مشروبات الکلی.مخصوصا اگر فقط الکل مصرف کند. به مرور زمان کبد از کار می افتد وصورت وگردن قرمز مشود.
و در مواقعه ای که الکل مصرف میکنه معمولا تعادل روحی روانی رو از دست میده.
ودر اون حالت کاری رو که نباید انجام بده رو انجام میده.
شما که دوست ندارید در اون شرایت بهتون آسیب برسونه .خوب دست خودش نیست.
اول مشروب .بعد پشت بندش سیگاری همون حشیش. بعد که بهش بیشتر حال بده میره سراغ شیشه که همش خانمان سوزه.
دوست داری شوهره معتاد داشته باشی. الکل هم اعتیاد داره. میگن طرف الکلیه شنیدی که.
لگدبه زندگیت نزن دوست عزیز.
اصلا هرچی باشه میلیونر باشه .بنظرت شوهر میشه؟
یا اینکه خوده شما هم تمایل به اینکار داشته باشی که هردو تو آتیش هم میسوزید.
ببینید شما اگر زیاد قند مصرف کنید بیماری قند میگیرید! زیاد شوری و شیرینی بخورید مشکل فشار خون میگیرید!
مصرف بی رویه هر چیز و افراطی کردنش ضرر داره...
مصرف الکل به مقداری که ایشون هفته ای مصرف می کنند بسیار بسیار بسیار ناچیزه!
ضمنا از نظر پزشکی و علمی برای بدن بسیار لازم هم هست! همین هفته ای یکبار بسیار عالی هم هست.مسئله رو سنتی و دینی نکنید لطفا! علم و ببینید و حقیقت رو.
یعنی چی که ایشون اگر الکل مصرف کنند به این خانم آسیب میرسونند؟ مگر داروی جنون میخورند دوست عزیز؟ چرا کذب میگید؟!! الکل انسان رو آرام میکنه و بدن رو در زمانی که الکل در حال واکنش هست آرام و گیج میکنه !!! چیزهای که در تلویزیون پخش میشه فقط برای نشان دادن اینه که الکل چیز بدیه چون دین اسلام گفته! یعنی ما چشممون هم نمی بینه که کسی که مصرف می کنه وحشی نمیشه؟! خیلی متاسفم برای این طرز فکرتون!
مقایسه الکل با مواد مخدر بسیار اشتباست! باز هم رجوع کنید به مقالات علمی!
دوست دیگری به نام نازنین 1 فرمود:
نقل قول:
اون اصلا این کار رو بد نمی دونه و شما نمی تونید کاری کنید که متوجه زشتی کارش بشه!
خانم نازنین 1 ،
زشتی از دیوار مردم بالا رفتنه،
زشتی دروغه،
زشتی کلاهبرداریه،
زشتی دل مردم رو شکستنه،
زشتی متفاوت ندونستن ظالم و مظلومه،
زشتی بی ادبی و مال مردم خوردنه
نه نوشیدن مشروب الکلی که به اون اندازه ای که این آقا فرمودند ضرر نداره که هیچ سود هم داره!
دوست دیگری به نام بی نهایت فرمود:
نقل قول:
= توهین به میلیون ها انسانی که قصد ازدواج دارند !
دوست عزیز عقل اگر درست کار کنه به سود های مصرف ناچیز الکل هم پی میبره!
عوامفریبی و توهین به اشخاص دیگر فکر میکنم از نظر دین مبین اسلام نیز کار اشتباهی باشه...
موفق باشید.:72:
-
با سلام
اعضاء محترم لطفا" فقط در خصوص مشکل مطرح شده پست ارسال نمائید، این تاپیک جای بحث کردن سر عقاید شخصی نیست،(انجمن آزاد ویژه این مباحث است)
متذکر میشوم،چنانچه چنین پستهای ارسال شود ،پست مورد نظر حذف و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد
چنانچه میتوانید به مراجع کمک کنید، بسیار عالی
اگر نمیتوانید احساسات خود را کنترل نمائید،دوستانه عرض میکنم،در این گونه مباحث شرکت ننمائید.
با تشکر
-
Gamexland عزیز حرفهای شما خیلی شبیه حرف های همکار من هستش و خب خیلیاش هم منطقیه و من قبول دارم.
اما ضمن احترام به نظر شما ، بر اساس اعتقاداتم دوست ندارم همسرم حتی همین مقدار کم رو هم تجربه کنه . (البته مایل به بحث راجع به اعتقادات نیستم چون در حوصله این تالار نمیگنجه و بحث مفصلیه برای خودش).
بنظر میرسه شما هم مثل ایشون الکل رو در مقدار کم تجربه کردین (البته اگر درست حدس زده باشم) و اون رو در مقدار کم ، نه تنها مضر، بلکه مفید میدونید . به همین دلیل فکر میکنم شما بتونید جواب سوال من رو بدین آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست ؟ لطفا صادقانه جواب بدین ممنون میشم.
-
نقل قول:
آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست
این که می تونه یا نه رو از روی جواب Gamexland نمی تونید بگید!
این دو در مورد این مسئله در یک وضعیت هستن، ولی موندن سر قول یک مسئله ی شخصیتیه و فردی!
-------
پست قبلی بنده هم در راستای کمک به ایشون بود! چرا پاک شد؟:300:
-
مریم عزیز،
من برای سوال شما از کسی پرسیدم.
گفتند که اولا باید مطمئن باشند که دروغ نگفته و واقعا در حد مست شدن و ... نمی نوشه.
ترکش هم گفتند از ترک سیگار آسون تر هست ( اگر در این حد باشه، نه کسی که الکلی همیشه مست است ) و اگر انگیزه قوی یا دلیلی برای خودش داشته باشه راحت می تونه تمامش کنه. همت و اراده می خواد.
اما اینکه گفتند برای استرس می نوشند و بعد از ازدواج استرسی ندارم که لازم باشه، گفتند که معمولا فشارها بعد از ازدواج بیشتر می شه، نگرانی های مختلف کار و وضعیت مالی و ... و اگر دلیل استرس است، استرسها بیشتر خواهد شد.
این قسمت هم از خودم:
در مجموع، با توجه به اینکه آقای مدیر همدردی معمولا در مشاوره هاشون می گن که با توجه به وضعیت موجود و با فرض اینکه تغییری صورت نخواهد گرفت تصمیم بگیرید و شما هم این مساله براتون مهم هست ( یعنی این نوشیدن کم آخر هفته را نمی تونید چشم پوشی کنید ) شاید درست نباشه به امید تغییر جواب مثبت بدهید.
یک نکته دیگه به نظرم این است که:
شاید در بعضی جوامع این مساله نرمال باشه ( نوشیدن آخر هفته ) ولی من فکر می کنم ( نظر شخصیم است لطفا دعوام نکنید ) کسی که چیزی را که در دین و عرف و نرم های جامعه ی خودش پذیرفته نیست ( گرچه در جوامع دیگه حل شده باشه ) را زیر پا می گذاره باید کمی در موردش تامل کرد.
امیدوارم بتونید تصمیم درستی بگیرید :72:
-
سلام
اگه شما نماز می خونید و براتون مهمه که توی زندگیتون این چیزا وارد نشه و یه اعتقاداتی اینجوری دارید که به نظر من فراموشش کنید چون همین موضوع باعث مشکلات زیادی میشه براتون و هرگز به این دل خوش نکنید که بعدا می تونم تغییرش بدم و از این حرفها.در درجه اول ببینید چرا با این کارش مشکل دارین و بعد ببینین چقدر براتون اعتقادتون مهمه چون من فکر می کنم کسی که حداقل هفته ای یک بار مشروب بخوره نمیتونه اونو کنار بزاره. تازه مشروب خوری داستان های بعدشم داره که نمی خوام زیاد بازش کنم.ببخشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam_1234536
Gamexland عزیز حرفهای شما خیلی شبیه حرف های همکار من هستش و خب خیلیاش هم منطقیه و من قبول دارم.
اما ضمن احترام به نظر شما ، بر اساس اعتقاداتم دوست ندارم همسرم حتی همین مقدار کم رو هم تجربه کنه . (البته مایل به بحث راجع به اعتقادات نیستم چون در حوصله این تالار نمیگنجه و بحث مفصلیه برای خودش).
بنظر میرسه شما هم مثل ایشون الکل رو در مقدار کم تجربه کردین (البته اگر درست حدس زده باشم) و اون رو در مقدار کم ، نه تنها مضر، بلکه مفید میدونید . به همین دلیل فکر میکنم شما بتونید جواب سوال من رو بدین آیا در چنین شرایطی شخص میتونه سر قولش بمونه یا جاذبه الکل خیلی بالاتر این حرفاست ؟ لطفا صادقانه جواب بدین ممنون میشم.
سلام
من واقعا نمیدونم چرا پستهای من حذف میشه.عدالت رو نباید جستجو کرد.شاید درست گفته باشن در این مورد.
به هر حال خواهر خوبم میتونم خدمتتون بگم که بله ایشون میتونند بدون هیچگونه مشکلی اگر بخواهند کنار بذارند چون به هیچ وجه اعتیاد نیست و مصرف الکل اون هم هفته ای یکبار فقط برای تفریح هست و به هیچ عنوان نمیتونه شخصی رو جذب کنه.
پس بنابراین اگر ایشون بخوان کنار بذارن بدون هیچ مشکلی اینکار امکانپذیره.
در پناه حق باشید.:72:
-
خانومی
همه چیز بستگی به خود شما داره که خودت داری میگی من با خوردن مشروب مشگل دارم
یعنی این که اون آقا الکل استفاده میکنه مربوط به خودشه و کسی نمی تونه بهش برچسب بزنه که چون الکل استفاده میکنه پس حتما آدم بدیه و شما حتما اگه با ایشون ازدواج کنی بدبخت میشی نه به هیچ وجه
ولی این که شما با این مسئله مشکل داری بحثش جداست و باید همین الان با خودت رو راست باشی
آیا میتونی ایشون رو همین جوری که هست قبول کنی؟؟؟؟ چون داری میگی نکات مثبت زیادی داره
ببین کدوم یک از معیارهات واست اولویت داره
-
مرسی دوستای عزیزم من جواب سوالم رو گرفتم .
پیدای عزیز ازت ممنونم فقط یه مطلبی رو بگم که فکر میکنم منظور مدیر از تغییر فرد، تغییرشخصیت ،اخلاق ، نشست و برخاست ، طرز فکر و اعتقادات باشه در حالی که من نمی خوام که هیچ کدوم اینارو عوض کنم من ایشون رو همینطوری که هست کاملا قبولش دارم فقط قراراه که یه عادتی رو بزاره کنار که البته اون رو هم من ازش نخواستم بلکه خودش به احترام اعتقادات من خواسته که بزاره کنار!
اگر کنار گذاشتن الکل از سیگار آسون تر باشه یقین دارم که سر قولش میمونه و من با بقیه چیزا اصلا مشکلی ندارم .
gamexland عزیز از شما هم ممنونم .
راستی دوستان یاد بگیریم نظر شخصی ندیم اگر هم حرفی میزنیم براساس آگاهی باشه نه از روی جهت گیری! همیشه این مراجعه که باید خودش تصمیم بگیره وما باید راه رو بهش نشون بدین و این خود شخصه که باید راه درست رو پیدا کنه
بارم از همه ممنونم
یا علی
-
مريم جان اگر اشكالي نداره تصميمتون را بگيد.
-
جوابم مثبته اما به این زودیا که جواب مثبت بهش نمیدم ! مدتی باهاش رفت و آمد میکنم زیر نظر میگیرم و امتحانش میکنم ببینم که چقدر سر قولشه وقتی 100% مطمئن شدم اونوقت .............:227:
آخه میدونید ایشون از هر لحاظ به نظر من کامله اخلاق عالی شعور عالی فرهنگ عالی ...و از نظر درآمد پس از ازدواج هم فکر نمیکنم ما داشته باشیم که فشار و استرس از اون جهت داشته باشه ....
باز هم توکل بر خدا و به امید حق