با سلام
من الان بر سر مهریه با مسئله مواجه شدم
خودم دوست داشتم از اولش 313 تا سکه ولی اونا میگن کمه و 600 سکه + سه دانگ خانه
به نظرتون من چیکار کنم
من دوست دارم 313 تا باشه. آیا روشم درسته؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من الان بر سر مهریه با مسئله مواجه شدم
خودم دوست داشتم از اولش 313 تا سکه ولی اونا میگن کمه و 600 سکه + سه دانگ خانه
به نظرتون من چیکار کنم
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
اولا بهتون تبریک می گم که در مرحله ازدواج قرار گرفتید:72::72:
دوما :کیا می گن که کمه؟ بیشتر توضیح بده؟
شما اصلا خانوم هستید یا آقا؟!!!!!!
سلام اقای جویای نیمه گمشده
بالاخره مثل اینکه پیدا کردین نیمه گمشدتونو :323:
حالا خوبه نگفتین 1 سکه به نیت وحدانیت خدا،یا 14 یا 114 تا،انصاف داشتین و گفتین313تا :D
خب به نظر من اگه از عهده ی مهریه ی تعیینی اونا(خونواده ی دختر خانم منظورتونه دیگه؟)برنمیاین،نباید موافقت کنید،چون
این حق خانوم هست که به گردنتونه و باید،حالا کاری با عند المطالبه یا عند الاستطاعش ندارم،تقدیم خانم
بکنین،حالا فقط سنگ زیر پاتون مسئله ی مهریه هست؟
یعنی چی روشم درسته؟منظورتونو نمیفهم،واضحتر بگین.نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جویای نیمه گمشده
هر دوست داشتنی صاحب منطقی هم باید باشه .
این 313 از کجا آمده ؟
چرا اینقدر روی این عدد متمرکز هستید ؟
ضمن اینکه مسئله ی مهریه یک مسئله ی شخصی است . چرا به دنبال تائید گرفتن از سایرین هستید ؟
من آقا هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
خانواده عروس میگن 313 کمه
یعنی شیوه ام!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
از اینکه میخوام اینقدر مهریه خانمم باشه
خیلی دوست داشتم اینطوری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به نظر شما مهریه 600 سکه زیاد نیست؟
ببخشید آقای جویای گمشده من در جریان تاپیکهای قبلی شما نبودم و حتی موقعی که به پروفایلتون مراجعه کردم اونجا هم ننوشته بودید که آقا هستید یا خانوم....!
به نظر منم چرا با هم به توافق نمی رسید که هم شما قبول داشته باشید هم خانواده عروس !
یعنی یه تعدادی رو تعیین کنید که هر دو طرف راضی باشند .
نه حرف شما و نه حرف اونا و اینهه روی این قضیه حساس نباشید!
زندگی خوب چیزهای دیگه ای رو می طلبه!
ببین اخوی ، هر مبلغی رو تعیین بکنی باید توان پرداختش رو داشته باشی( روال و تعریف مهریه یعنی همین)
ایا می تونی 600 سکه رو پرداخت کنی؟
چه خبره !!! 600 تا و 3 دانگ خونه؟!؟!؟! راستشو بخوای از نظر من 600 تا که سهله 313 تا هم خیلی زیاده .....اگه هم میخوای قبول کنی بهشون بگو به شرط عندالستطاعه..... خانواده دختر به تو اعتماد نداره و به خاطر اون ازت 600 تا سکه و 3 دانگ خونه رو مهریه میخواد چرا شما نباید یه لحظه به اونا شک کنی که نکنه مهریه رو به اجرا بزارن...شاید باور نکنی ولی دیدم آدمایی که فردای روز عقد مهریشون رو طلب کردن و آقا دومادو که هنوز لباس دومادیش تا نخورده رفته زندان...تو هر کاری میانه رو باش دوست عزیز :305:
متاسفانه میگن عرف اینه و کسانی بودن که مهریه شون بیشتر از 1000 تا سکه بوده!!!
من که بهشون گفتم شاید اونهایی که اینقدر گفتند دارند که بدهند:163:
ولی واقعا موندم
به نظرتون عرف الان چقدره؟ من چطوری باید در مراسمم اینو بهشون بگم؟
خودم میخواستم بگم ولی میگن داماد نباید حرف بزنه بزرگترها باید تصمیم بگیرند.
به نظرتون این حرفشون درسته؟
آخه این خیلی ظلمه که یکی دیگه بشینه مهریه تعیین کنه بعدش من قرار باشه بدم:316:
تو رو خدا کمکم کنید
در این موقعیت چیکار کنم؟
اونها فکر کنم اگه خیلی کوتاه بیایند 500 بگن با سه دانگ خانه!
ببینید اینی که شما هم میگید باهاش موافقم ولی من الان خیلی بتونم بپردازم 10 تا سکه هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
دوست من ، من تجربه خواستگاری ندارم ولی باید بهت بگم مهریه ای رو قبول کن که اگر خدایی نکرده فردا مشکلی در زندگی داشتی و خواستی طلاق بگیری عمرت صرف زندان و بدهی نشه...
باید فکر همه جای موضوع رو کرد.
البته لازم نیست بری و به اونها این حرف های منو بزنی( خب یجورایی خیلی ها ظرفیت رک شنیدن رو ندارن)
بهتره نظر خودت را با احترام بگی تا زندگی شاد و بی دغدغه ای در اینده داشته باشی
از نظر شرعی هم مرد باید مهریه رو بعنوان یک هدیه به زن پرداخت کنه و زن حق این درخواست رو هم داره.
یک مرد مسئول هیچ وقت زیر بار درخواستی نمیره که توانش رو نداره
موفق باشی و در پناه حق:72:
حرفتون کاملا منطقی و متین و دقیقا منم قبلا همین حرف رو می زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
ولی الان واقعا نمی دونم چیکار کنم؟
چون فکر کنم همه جا وقتی میخوان دختر شوهر بدهند اصلا منطق رو میذارن کنار و وقتی میخوان پسر زن بدهند منطقی می شوند.
به لطف دولت،دیگه ترس از زندان رفتن نداریم.
خبر دارین دیگه؟بالاتر از 110 سکه دیگه زندان نداره
تمام نظرات و حرفهایتان رو با پدرتان بزنید. می توانند خیلی کمکتان کنند. ازش راهنمایی بخواهید. ایشان می تواند با مدیریت جلسه خواستگاری به شما کمک کند.نقل قول:
نکته اخر: عجله نکنید. ارام پیش بروید دوست من:72:
------
در مورد پست عارف عزیز هم باید بگم، در هر صورت اون مبلغ دریافت میشه! حالا هر چقدرم باشه ، باشه!
نکته مهمی که باید در نظر گرفت اینه که مهریه دقیقا مثل بدهی مرد به زن هست و در صورت عدم پرداخت در اون دنیا هم بازخواست میشه. حساب کتاب اونجا هم خیلی سختتر از اینجاست.
:72:
دیگه دوستان نظری ندارند؟
من خودم صریح در جلسه مطرح کنم کار درستیه؟
اگه اونها قبول نکردند بیخیال ازدواج شم؟
دختره هم بدجوری بهم دلبسته!!!
به نظرتون از طریق وابستگی دختره اقدام کردن کار درستیه؟
آیا شما 313 سکه را می توانید بدهید؟
جواب سوالات پست 4 رو هم ندادید.
منطقی پشتش هست و شخصیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
علت اینکه روی این عدد متمرکز هستم اینه که نه اونقدر رویایی هستش که نشه داد و نه کمه که در حق عروس خانم جفا بشه
اینهم پاسخ:303:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
دوست عزیز شما 600 میلیون نقد داری فردای ازدواج بدی؟ اصلاً 313 میلیون تومنش رو هم داری؟ می دونی که سکه الان یک میلیون تومنه. من اگر جای پدر اون خانم باشم عمراً به مردی که همچین مهریه ای رو قبول کنه دختر نمی دم. بلا نسبت شما عذر می خوام ، کسی که همچین کاری کنه یعنی ذره ای عقل تو سرش نیست و اصلاً نمی شه تو زندگی روش حساب کرد چون تصمیمات شرتی و کشکی می گیره که از عهده ی انجامش بر نمیاد. بعدش هم اصلاً این پول رو داشته باشی. به چه مناسبت قراره پولی رو که حاصل یک عمر زندگیته دودستی به کسی تقدیم کنی که هنوز از خوب و بدش مطمئن نیستی و بالا و پایین روزگار رو باهاش تجربه نکردی که ببنی چند مرده حلاجه.
آقا من خارج از ایران زندگی می کنم . برای این خارجی ها از مهریه می گی یا تعجب می کنند یا می خندند. کجای دنیا به زن برای ازدواج باج یا پول پرداخت می کنند؟ ازدواج یک امر دو طرفه است که باعث تکامل هر دو طرف می شه. من عذر می خوام اما فقط در بعضی مسائل خاصه که خانم از آقا بابت یه موضوعی تقاضای پول می کنه . زندگی دو طرفه که اینجوری نمی شه. باید باهم پیش رفت هر دو باهم تلاش کنند و زندگی رو بسازند و همه چیز نصف نصف. خیلی از جاهای دنیا اینجوریه.
اگر خانم از طلاق می ترسه و مهریه رو برای اطمینان می خواد کاری نداره. حق طلاق رو می تونید دو طرفه کنید. نگید نمی شه. آیا شما حاضری خدا نکرد اگر مشکل تو زندگیت پیش بیاد با زنی که شما رو نمی خواد زندگی کنی؟ آیا اصلاً لذتی در زندگی با همسری هست که فقط به دلیل نداشتن حق طلاق با شما زیر یه سقف مونده؟
ما ایرانی ها باید این رسم و رسوم های غلطمون رو یک باز بینی کنیم. البته هر دو طرفه. حق زن و مرد نداره. هر جا که حق خانم ها رعایت نمی شه باید اونجا هم اعتراض کرد. دوست عزیز فقط بهت بگم فرض کن با قبول این مهریه چک سفید امضا دادی. باز حاضری؟ به چه قیمتی. اگر هم قبول نکردند و ازدواج سر نگرفت برو خدا رو شکر کن چون نیت زندگی نداشته خانم. شاد باشی
دوست گرامی شب شکن عزیز
از بحث های چالشی خود داری کن
دوست شروع کننده تاپیک بدنیال نظریات انقلابی نیست بلکه می خواهد مشکل خودش رو به بهترین نحو حل کند
:72:
دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط شب شکن
خیلی ممنونم که منو از نظرت ب نصیب نذاشتی ولی چیزی که هست مهریه هست و من الان نمی خوام وارد این قضیه بشم که مهریه درسته یا اشتباه
الان مسئله من اینه که چطوری با این قضیه کنار بیام و چیکار کنم که بعدش خدای نکرده پشیمون نشم؟
بچه ها خواهشا منو تنها نذارید
نظراتتون دل گرمم می کنه
شما جای من باشید چه می کنید؟
خانمهای فروم کجان؟
اونهای جای نامزدم باشند چه می کنند؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید
دوست عزیز:72:
شاید منصفانه تر باشد اگر نامزدتان حق و حقوق دیگر را طلب می کرد و مهریه را پایین می گرفت.
مثل حق کار- حق مسکن- حق حضانت فرزند- حق خروج از کشور - حق تحصیل - حق طلاق و......
چون مهریه یک هدیه از طرف مرد است ولی در شرایط کنونی وسیله ای برای احقاق حق در شرایط سخت زندگی
مشترک شده . ولی ایشون خانواده و فرهنگشون در این انتخاب مهم است ؟!؟
قبول کنید که ایشون هم با وارد شدن به زندگی با شما بسیاری از حقوق طبیعی یک انسان مانند حقوق بالا را
متاسفانه در جامعه کنونی و با شرایط و قوانین کنونی از دست می دهد.
قبول کنید آن خانواده هم نگرانند که دختر خود را بفردی بسپارند که شناخت چندانی از او ندارند.
آن شخص (مرد)حق دارد هرگاه خواست او را طلاق دهد و یا طلاق ندهد ولی ازدواجهای دیگری داشته باشد.
آن شخص (مرد)حق دارد از کار و تحصیل او جلوگیری کندو.......
آن خانواده بدنبال ضمانتی برای دادن فرزندشان به شما هستند.
شاید بد نباشد اگر با او صحبت کنی و دو نفره به توافقاتی برسید و بعد هرکدام سعی در راضی کردن خانواده تان
داشته باشید.
موفق باشید.:72:
خیلی ممنونم از صحبتهای خوبتان
راستش ایشون خیلی با مهریه مسئله ای ندارند.
چیزی هست مادر ایشون کمی در این زمینه ساده نمی گیره...
حالا به نظر شما بهتره که قبل از مراسممون برم با مادرش صحبت کنم یا نه؟
دوست عزیز:72:نقل قول:
نامزدتان مادرش را بهتر از ما می شناسد.
نظر او را بپرسید و نگرانی خود را مطرح کنید و بیان کنید در صورت توافق حقوق دیگر را واگذار می کنید.
اگر نامزدتان موافق بود با هم با مادرش صحبت کنید و یا از او بخواهید با مادرش بتنهایی صحبت کند.
موفق باشید:72:
دوست عزیز
اصلا زیر بار این رقم نرید. حتی 313 تا هم خیلیه. من اگه جای اون دختر بودم اول نگاه میکردم ببینم طرف مقابلم چجور آدمیه. بعد از مدتی که به نتیجه میرسیدم که بدردم میخوره و تصمیم میگرفتم باهاش ازدواج کنم عمرا نمیذاشتم خانوادم از این سنگها بندازن البته آدما با هم فرق میکنن. ولی اون اگه شما رو بخواد باید خانوادشو قانع کنه.
شما پیشنهاد حق طلاق رو بجای مهریه بده. یه روش دیگه هم اینه که پیشنهاد بدی مهریه نمیدیم جهیزیه هم نمیخوایم. یعنی خودت جهاز ببری. نخند راست میگم
سلام خدمت شما
من خودم خانوم هستم ولی خال از لطف نمیبینم چند تا نکته رو بگم...
اول اینکه حق طلاق و حق مسکن و ...رو به خانومها نباید داد
چرا که دین و خداوند خیلی بهتر از ما صلاح مارو میدونند.زناها چون عاطفی تصمیم میگیرند داشتن یک سری حقها براشون مناسب نیست.و ممکنه زندگی رو به باد بده
من با توجه به رشته و درسم از این مسائل زیاد دیدم..
مثلا حق مسکن با خانومه...اصلا مراعات جیب شوهرشو نمیکنه و میگه امسال باید بریم فلا جا
حالا اگر اقا مخالفت کنه از همه لحاظ مقصر حساب میشه
زن کافیه که به صورت یک زن مدیریت عاطفه و کارهای منزل رو در وهله اول داشته باشه و تصمیمات سخت رو به مردش واگذار کنه.همونطور که خدا خواسته
اما برادر گرامی 313 تا سکه همونطور که دوستان گفتن زیاده
خواهشا منطقی برخورد کنید و تعادل رو حفظ کنید
دوستان عزیز با مسئله خواهشا انقدر سخت و پیچیده برخورد نکنید
ببذارید همه چیز جای خودش باشه
مثل همه آدمها مهریه منطقی تعیین کنید...حق و حقوق مشخص شده در اسلام و قرآن رو تغییر ندید...عروسی آبرومند اما ساده بگیرید..جهیزیه دختر بیاره اما نه کمرشکن برای پدر و مادرش...خرید عروسی کنید اما نه حلقه و سورویسهای بالا 5-6 میلیونی
نه یک سکه مناسبه و نه 1000 تا
اگر اون خانوم واقعا به شما وابسته شده باشه خودش خانوادش رو متقاعد میکنه
پس شما در این زمینه دخالت نکینید
به قول معروف طوری برخورد کنید که نه سیخ بسوزه و نه کباب
اما زیر بار 313 تا نرید
چون اصلا وضعیت سکه مشخص نیست.معلوم نیست امشب بخوابید و صبح بلند شید ببینید یکهو سکه شده 2 میلیون تومن...سیر صعودی که در این چند وقت داشت و خیلی ها هم ضرر و زیان دادن
واقعا نکات بسیار خوبی رو متذکر شدید.
اما بذارید یه نکته هم بگم:
ایشون داره پزشکی میخونه و منم تازه ارشد امتحان دادم
یه بار مادرش گفت: مشاور مدرسه دخترم گفته حیفه دخترت. صبر کن واسش یه دکتر پیدا شه...
به نظر شما این توهین به من نیست؟
شما اگه جای من بودید چه می کردید؟
مشاوران سایت کجان؟ فرهنگ27 - مدیر همدردی - hamed65 - فرشته مهربان و ...
کمکم کنید خواهشا
همه چیز رو به هم گفتیم و اون هم حرف من رو قبول داره ولی میگه اگه بخواد این حرف رو بزنه باید تو روی پدر و مادرش وایسه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
سلام باز هم
براذر گرامی توجه داشته باشید باشید اختلاف سطح تحصیلی به خصوص از سمت خانوم ممکنه بعدها مشکلاتی رو ایجاد کنه
ضمن اینکه شما میگی تازه ارشد امتحان دادید .در واقع تا شهریور سال اینده شما لیسانس هستید
برخی خانواده ها (که خیلی کم هستند) بالا بودن سطح تحصیلات فرزندشون رو یک امتیاز ویژه نمیدونن یا حداقل اگر بدونن در مراسم خواستگاری مطرح نمیکنن
حالا چرا مادر این خانوم مطرح کردن....شاید شما رو هم سطح دخترش نمیدونه که این حرف رو زده
این رو هم بگم تحصیلات هرچی باشه (فوق دکترا) هم که باشه باید همه چیز روند نرمال و عادی خودش رو طی کنه
دلیلی نداره چون ایشون پزشکی میخونه مثلا توقعات خانواده از شما بالا بره
اینطور که مشخصه خانواده این خانوم نسبت به اختلاف سطح تحصیلی شما حساس هستند و سعی میکنند این اختلاف رو مطرح کنن
بنابراین کسی رو باید انتخاب کرد که هم سطح باشه با شما و یا انقدر تواضع داشته باشن که فعلا مطرح نکنن.
اما شاید خواست خدا بوده که الان بگن و شما بیشتر بشناسیشون
به نظر من در انتخابتون بیشتر دقت کنید
چون با توجه به خلقیات مادر که 100 در 100 روی دخترش هم تاثیر میذاره این خانواده شما رو در شان خود نمیبینن که این حرف رو زدن
مگه مجلس تصویب نکرده بیشتر از 110 زندانی نداره پس عملا بالای 110 تا دلخوشیه
چه اشکالی داره ایشون دلخوش باشند ؟؟؟
دوست عزیز خانوم آناهیتا
در همین تاپیک به این مسئله پرداخته شد
زندانی نداره اما این خدا میدونه چند سال طول میکشه تا این اقا بتونه مهریه رو بده
وچقدر از زندگیش بیفته
110 تا به بالا زندان نداره اما تا قرون اخرش باید پرداخت بشه
خیلی ممنونم از همه
خانم maryam123 راستشو بخواهید دختره خیلی با این قضیه مشکلی نداره و کنار اومده و توافق هم بینمون بوده که من حتما فوقم رو بگیرم.
ضمنا اگه بخواهیم از نظر سطح طبقاتی مطرح کنیم اونها کمی از ما پایین ترند.
خانم آناهیتا به نظر به اشتیاقی مجلس و اینجور چیزا نشستن کار درستی نیست.
اینکه مجلس چی تصویب می کنه بستگی به این داره که مصوب شب قبلش غذای ناجور نخورده باشه و با خانمش بحثش نشده باشه و ... و گرنه ممکنه فردا دوباره یه قانون دیگه تصویب شد و همانطور که maryam123
فرمودند بالاخره که باید بپردازم
ولی اگه اشتباه نکنم اکثریت بر این نظرند که مهریه زیاده و باید قید این خانم رو زد
من نظرم رو می گم دیگه هر چه بادا باد:72:
فقط می ترسیدم که بعدش پشیمون شم و یا موقعیت اینجوری دیگه بدستم نیاد که اونم با توکل به خدا حل میشه.
راستشو بخواهید از اینکه بعدش دختره ناراحت میشه و در عشقش شکست می خوره خیلی دلم می سوزه ولی باید مادر و پدرش بیشتر این فکر رو بکنند نه من . درسته؟
ضمنا تصمیم گرفتم خودم برم باهاشون صحبت کنم.
بازم اگه پیشنهادی جهت بهتر شدن دارید خوشحال می شم که این برادر کوچکتون رو راهنمایی بفرمایید
پست های دوستان رو خوندم....
فقط در مورد پست اخرت : هیچ وقت بخاطر ترحم از منطق کوتاه نیا
شما فعلا کاری که فکر و منطقت میگه انجام بده
خدا هم در این صورت کمکت خواهد کرد
موفق باشی:72:
بچه ها امشب با باباش صحبت کردم
گفت "من اصلا با مهریه بالا موافق نیستم ولی خانمم میگه مهر دختر داییش 800 سکه هست و دخترم اگه مهریه اش خیلی کم باشه تو سرش زده می شه"
حالا نظرتون چیه؟
یه درد دل:
حیف شد، قبلا مدیران سایت و ... می اومدن نظر می دادن ولی افسوس از الان که فکر کنم همه درگیر کارهاشونن
باور کنید نظرتون رو بگید و کمکم کنید خدا هم کمکتون می کنه
باور کنید
به نظر خانواده منطقی ای میان. خوب شما از یک بزرگتر فامیل بخواهید که با شما برای صحبت بیایند حتما روی او رو زمین نمی زنند. قبلش هم از دختر خانم و پدرش بخواهید مادرشون رو کمی اماده کنند. به نظرم مثلا بگویید یک مقداری باشد بین حرف ما و شما. نه حرف ما و نه حرف شما.
البته باز به نظرم خوب فکر کنید و مزایا و معایب هر کدام از انتخابهایتان را بنویسید . و اینکه پیامد هر کدام چه می تواند باشد. اگر انتظار انعطاف از طرف مقابل دارید شما هم کمی منعطف تر و صمیمی تر برخورد کنید .
سلام
نمیدونم چرا دلجو دلتنگ عزیز گفته منطقی به نظر میان؟!
مگه مهریه دختر دایی و دختر خاله و ....میشه ملاک زندگی بچه شما؟!
پس فردا اگر کارشون به طلاق بکشه دختر این اقا هم باید کارش به طلاق بکشه؟؟!!
یعنی یک مرد به عنوان پدر خانواده نمیتونه به زنش بگه نه؟!
احتمالا خانواده زن سالاریه و این نکته خیلی مهمه
ضمن اینکه مشخصه حرف مردم براشون خیلی مهمه.فکر نمیکنید با این اعتقادی که دارن سر مسائل عقد و عروسی و خرج و مخارجش یکمی به شما فشار بیارن؟!
مثلا بگن چون دختر داییش تالارش تو فرمانیه بوده اگر ما مثلا پایین تر بگیریم تو سر دخترمون میخوره!!
به نظرم اگر میخوای با این خانواده وصلت کنی برو دختر دایی و توقعاتش رو بیشتر بشناس
بعدشم فکر میکنید با چونه زدن چقدر ازین 800 تا کم بشه؟مثلا بشه 500 تا؟500 میلیون تومن؟!
من خودم به همه دختر و پسرا(فرقی نداره) میگم بابا جون تعادل داشته باشید
بالا بودن مهریه خوشبختی نیست.خیلی از مراجع من بودن که خانوم فقط به خاطر بالا بودن مهرهی و طمع پول درخواست مطالبه مهریه کرده.نه اختلافی داشتن ..نه مشکلی...
خیلی ممنون از خانم maryam123
اگه فضولی نیست شما روانشناسید؟ چون گفتید مراجع من...
دقیقا همینطوره
منم از همین نگرانم. چون من فردا دیگه زندگی ای ندارم. زندگی من با دختر دایی و کی و کی مقایسه میشه و ما باید همیشه مث اونها باشیم که مشکلی پیش نیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
دوست عزیز:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
دوستی گفتند که حقی به خانمها ندید چون خانمها احساساتی هستند
و دوست دیگری گفتند که اگر می خواهید آنها انعطاف داشته باشند شما هم انعطاف داشته باشید.
من با نظرات دلجوی عزیز موافقم.
در هر رابطه ای حتی رابطه با دشمنتان هم برنده - برنده فکر کنید.
یعنی بفکر مغبون کردن کسی نباشید که در این رابطه دیر یا زود شکست خواهید خورد.
ببین دوست عزیز اگر واقعاً دختری که یافته ای ارزش دارد که بدسش آوری و می توانی تا
اندازه زیادی به او اعتماد کنی که همسر و مادر فرزندانت باشد تا آنجا که نه خیلی متضرر
شوی و نه خیلی آنها غمگین از این وصلت باشند کنار بیا.
ما در این جامعه زندگی می کنیم و باید بسیاری از عرفها را رعایت کنیم. شاید تا انداره ای
بشود به آنها حق داد که می خواهند پاره تنشان را همسر شما کنند و نیاز به ضمانت دارند.
ودر مورد حقوق دیگر که دوستی گفته بود آنها را نباید به خانمها داد من با ایشان کاملاً مخالفم
شاید در جوار ایشان زنان احساساتی تر از مردان و بی منطق تر عمل کرده اند ولی من در
اطراف دیده ام که زنان مدیریت موفق تر و شایسته تری برای امور زندگی داشته اند.
چه بسیار مردانی را دیده ام که بخاطر هوس بدنبال همسر دیگری رفته و زن و فرزندان خود را
یا با طلاق بدون طلاق و بدون هیچ پشتوانه ای رها کرده اند به امان خدا ولی کمتر زنی را دیده ام که حتی در سخت
ترین شرایط هم فرزندان خود را به حال خود رها کند و به دنبال مرد دیگر و یا زندگی دیگری برود.
کافی است در اطراف و در همین سایت چرخی بزنی و ببینی که زنان اصولاً برای بهتر شدن زندگیشان بیشتر تلاش می کنند.
و کمتر زنی راضی به جدایی و طلاق است هرگاه همسر معقولی داشته باشد.
بهر حال یافتن همسر مناسب چندان کار ساده ای نیست و اگر میلیون میلیون پول و طلا داشته
باشی و همراهی مناسب ندا شته باشی چندان دلنشین نیست. اگر ارزشش را دارد دلشان
را بطوری که نه سیخ بسوزد و نه کباب بدست آور.
موفق باشی.:72:
شناخت ادم ها خیلی سخته نمی شه گفت چون 100 نفر مهریه شون رو به اجرا نگذاشته اند به دلایل واهی نفر 101 هم این کارو نمی کنه و یا بر عکس ...
ولی من می خوام از زن نجیب و پاکدامن ایرانی سخن بگویم زنی که با تمام سختی ها دوشا دوش همسرش قدم بر می دارد و تمام مسئولیت های زندگی را به گردن می گیرد . هم کار می کند هم درس می خواند تمام کارهای خانه و مراقبت از فرزندان را انجام می دهد ولی بعد از چند سال مرد هوس می کند زن دیگری بگیرد ولی کماکان زن سعی می کند بنیان خانواده اش را حفظ کند نه به خاطر منافع خودش بلکه به خاطر بچه های اون زندگی و حتی حاضر نمی شه مهریه اش رو به اجرا بزاره
به نظر شما می شه کار این زن رو با پول معاوضه کرد ؟؟؟
برادر عزیزم شما باید اون خانم رو در درجه اول بشناسید بعد در مورد مهریه اش تصمیم بگیرید
سلام
من دانشجو فوق لیسانس علوم تربیتی هستم.و به به صورت داوطلبانه با یک موسسه مشاوره همکاری میکنم
سنجاب عزیز
این نظر شخصی من نیست.حرف صریح قرآنه.در قران مسئله حق طلاق مطرح شده.مگر نه اینکه ما اعتقاد داریم که قرآن کتاب به روزیه؟
بله..هستن زنانی که خوب اینجور مسائل رو مدیریت میکنن اما بالا بریم و پایین بیاییم عاطفه یک زن چند برابر یک مرده
زنها در مواجه با مشکلات اولین عکس العملشون عاطفیه.بعد اگر جواب نداد منطقی فکر میکنن
اقای جویا نیمه گمشده
شما اول خوب این خانوم رو بالا پایین کنید
ببینید ایا نظرش هم مثل مادرشه؟ایا برای اون خانوم هم دختر دایی و کارهاش مهمه؟
هرچند که در اکثر موارد مادر تاثیر زیادی روی دختر میذاره.اما با حالت خوشبینانه میگیم شاید تاثیر این مادر در این مورد روی این خانوم کم بوده
الان قرار شده اونا خبر بدن؟بعد از اون صحبتی که با پدرش داشتین قرار شد اونا جواب بدن یا شما؟
ببینید بهم گفته روز اول بهم گفت نظرش همین 600 سکه + خانه بوده ولی وقتی دیده من نظرم روی مهریه کمه خودش قبول کرده و الان میگم برو به مامانت بگو میگه باید تو روشون وایسم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
گفتم بابات که مهربونه برو به بابات بگو الان میگه بابام هم نظرش نظر مامانمه
و هر چی من میگم قبول می کنه در مورد مهریه.(یعنی ظاهر قضیه اینه که میگه من مشکلی ندارم ولی مامانم گیر میده جدیدا گفته بابامم گیر میده!)
الانم وقتی با باباش صحبت کردم (البته تلفنی) باباش همون بهانه دختر دایی رو پیش کرده و از طرفی میگه هر چی من دوست دارم مهریه کنم باشه عندالمطالبه (چه یکی چه صدتا) و مابقیش باشه عند الاستطاعه
یعنی چی؟ یعنی حرف همون حرف خودشون. یک کلام
چند نکته که از پست اخرت متوجه شدم
معمولا دختر از مادر خود الگو گیری می کند .
به نظر می رسد که در خانواده این دختر خانم ، زن سالاری حاکم باشد
فقط دوست من ، من با کلی وسواس این پست رو دادم و همه اش حدس هست و امید وارم تاثیر سو در صورت نادرست بودن نگذارد. فقط یک توصیه بود که شما در نظر بگیری و ببینی ایا واقعا اینطور هست یا نه
نکته بعدی چشم تو هم چشمی هست که ممکنه در زندگی اینده ات تاثیر بدی بگذاره. فردا ممکنه ان دختر دایی بشه سنگی بر سر شما... باز هم این فقط یک نظر بود و کاملا امکان غلط بودنش هست
نکته اخر: یعنی چی حرف فقط حرف خودشون؟ دوست من ، حرف اگر منطقی باشه ،چه حرف شما باشه چه حرف من باید مورد قبول شما واقع بگیره... حالا ببین منطقی هست یا نه؟
موفق باشی:72: