-
مشکلات حساسیت بیش از حد من و اختلاف با همسرم
سلام به همه اعضای تالار
من تعدادی از مشکلاتم رو در تاپیکهای قبلیم نوشته بودم و دوستان خوبم من رو راهنمایی کردن. اما یه مشکل دیگه که چند روزه پیدا کردم این هستش که شوهرم با دوستش قرار گذاشتن که عید خانوادگی بریم مسافرت خارجه ولی من از ترس اینکه اونجا شوهرم به زنهای بی حجاب نگاه نکنه و همین باعث اختلاف ما میشه با مسافرت رفتن مخالفت کردم و بخاطر همین موضوع شوهرم خیلی از من ناراحت هستش و نمی دونه به دوستش چی بگه! ولی من در شرایطی که خانمهای بی حجاب جلوی همسرم باشن حتی در مجالس عروسی تحمل ندارم و این باعث دعوا بین ما میشه.
شما بگین که من چیکار کنم؟؟ مسافرت نرم بهتر نیست؟؟
با اینکه شوهرم خیلی دوست داره مسافرت خارج از کشور بره ولی توی این 4 سال بخاطر مشکل من هیچ جا نرفتیم میترسم اگه بازم قبول نکنم دیگه کارمون به جدایی بکشه. توروخدا بگین چیکار کنم:302:
-
RE: مشکلات حساسیت بیش از حد من و اختلاف با همسرم
سلام ساناز جان
میشه بگی از این قوانین بسته و دست و پا گیر که برای زندگیت گذاشتی و همسرت رو هم ملزم به رعایتش میکنی می خوای به چی برسی
ساناز اینو بپذیر همسرت قبل از اینکه فقط و فقط شوهر تو باشه یه انسانه با آزادی ها و اخلاقیات و روحیات خاص خودش به عنوان یه انسان باید برای خواسته هاش ارزش قائل باشی
بابا برو برای خودت خوش باش و بگرد
هیچ کس جز تو نمی تونه همسرت رو از تو بگیره........
تو با این حساسیت ها خودت باعث رونده شدن همسرت از خودن میشی
قوانین زندگیت رو تغییر بده همه چیز درست میشه
کاری که من دارم در مورد زندگیه خودم میکنم
-
هميشه به گونه اي رفتار كن كه شوهرت بر سر از دست دادن شما بترسد. نه شما بر سر از دست دادن او!
مگه اگه شوهرت به اون خانم ها نگاه كند چه اتفاقي مي افتد؟
-
سلام اقلیما جان ممنون از راهنمائی هات . ولی بخدا دست خودم نیست فکر میکنم اگه شوهرم این همه خانمهای خوشگلو خوش تیپو اونجا ببینه از من زده بشه. یا مثلا اونها رو با من مقایسه کنه.ولی خودش همیشه میگه من اون زنی رو که همیشه میخواستم رو پیدا کردم ولی باز من میگم اینها همه حرفه. نمیدونم واقعا از کجا بفهمم که اگه به کسی نگاه میکنه نگاش از روی منظوری هست یا نه؟؟ آخه همش به من میگه کاش نصف قیافت اخلاق داشتی همش میگه تو خوشگلی ولی اخلاق نداری یعنی ملاکش از انتخاب من قیافم بوده پس آدمهای خوشگل تر از من هم زیادن وقتی ملاک شوهرم خوشگلی هست پس یکی رو خوشگل تر پیدا کنه حتما میره سمت اون. نمیدونم واقعا افکارم درسته یا بیهوده است. توروخدا راهنمائیم کنین.:316:
-
هميشه به گونه اي رفتار كن كه شوهرت بر سر از دست دادن شما بترسد. نه شما بر سر از دست دادن او!
ليلا جون چجوري؟؟!
-
با سرآمد بودن و به روز بودن از هر حيث:
هر حيث شامل:
1. اخلاق
2. رفتار
3. چهره و به خود رسيدن
4. اندام
5. معلومات و اطلاعات عمومي
6. اعتماد به نفس
7. عزت نفس
8. احترام به خود و ديگران
9. روابط عمومي
10. تحصيلات
11. .......................
باز هم اگه شما به نظرتون مي رسه ادامه بديد.
راستي يك چيز خيلي مهم را يادم رفت بگم:
11. مستقل بودن (به لحاظ شخصيتي و مالي)
-
سلام لیلا موفق عزیز
یعنی چطوری باید رفتار کنم؟ من هرکاری میکنم اصلا شوهرم براش اهمیت نداره که من کجا برم کجا بیام با کی باشم بیرون باشم یا خونه. اصلا نگرانی نداره؟ میگه به تو اطمینان دارم ولی من فکر میکنم شاید به من بی اهمیت هستش. خیلی دوست دارم به قول شما اون بخاطر از دست دادن من بترسه ولی نمیدونم چیکارکنم. میشه بیشتر توضیح بدی.
-
پس اخلاقتو تغییر بده تا این اتفاقی که داری از اخلاق بد خودت پیش بینی میکنی برات اتفاق نیافته
تعداد زیادی از مردا این خصلتو دارند و هیچ منظوری هم ندارند
نذار همسرت همه چیزو ازت پنهان کنه
مگه وقتی تو با همسرت نیستی که کنترلش کنی و مواظب نگاهش باشی اون اینکارو نمی کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!
-
تو پست 6 تا اونجايي كه به ذهنم رسيد توضيح دادم. دوستان ديگه هم اگه چيزي به ذهنشون مي رسه توضيح بدند.
-
سلام. دوست خوبم من از دو جنبه به مشکل شما نگاه می کنم .
اول : اینکه همسر شما کلا مرد چشم رانی هستند و حق با شماست. ایشان چه اینجا باشن چه خارج از کشور مشکل خودشون رو دارند و به زنها نگاه می کنندو مردان چشم چران حتی از روی چادر و پوشش هم اگه نگاه به زنی بیاندازند تا عمق وجود ایشون رو برای خودشون تجسم می کنند و کاری هم از دست شما بر نمیاد . در صورت بودن این مشکل شما باید مساله رو حل کنی و یک راه اساسی برای زندگیتون پیدا کنید نه اینکه صورت مساله رو پاک کنید.
دوم: همسر شما چشم چران نیست بلکه یک آدم نرمال یا طبیعی است که ناخودآگاه چشمش زیبایی ها رو می بینه ولی شمابیش از اندازه حساس هستید و این رو می زارید به حساب چشم چرانی! در این صورت بایدسعی کنید روخودتون کار کنید و از این حساسیت هاتون بکاهید.
انسان ذاتا زیبایی رومی بینه و تحسین می کنه. خود ما زنها هم همینطور هستیم وقتی در مهمانی یا جایی یک مرد قدبلند 4شونه و یا خوش تیپ رو می بینیم ناخودآگاه نظرمون بهش شاید 6 ثانیه ای جلب بشه! خب! در این صورت آیا ما خائنیم و همسرمون باید سرمون رو گوش تا گوش ببره یا دعوامون کنه؟؟؟!!! همین در مورد آقایون هم صادقه.
مثالا شوهر من مرد سربه زیر و پاکیه و همه هم به این خصیصه می شناسندش. ولی گاهی توی تلویزیون یا خیابان من متوجه می شم نظرش به زنی می افته ولی زود چشمشو می اندازه پایین و یا حتی در موردش با من حرف هم نمی زنه. و چه بسیار من که خودم زنی رو دیدم و به خاطر زیباییش تحسینش کردم و نظر شوهرم رو هم جلب کردم!
و یا مرد خوش استیلی رو دیدم و نظر شوهرم رو هم بهش جلب کردم! ایشون نگاهی انداخته و نظری داده و تمام.
ذات انسان زیبایی رو دوست داره و می بینه.
اگر این رفتارها در حد تعادل باشه و دچار تفریط نشه به نظر من طبیعیه.
اگر اولین بار هست که همسرتون می خواد از ایران بره شک نکنید که چون تابحال از نزدیک ندیده بسیار کنجکاو هستن و همه رو نگاه می کنند! چه شما خوشتون بیاد چه نیاد! از طرفی شما هم تا آخر عمر نمی تونید دست و پای اشون رو ببندید و نذارید مسافرت خارجی برن. به شما پیشنهاد می کنم کمی خونسرد باشید . بعد چندتا مسافرت خیلی از مسایل عادی می شن.
شاید توی یک مسافرت5 روزه زنای دیگه برای همسرتون جالب باشن ولی مطمئن باشید فقط توی همون 5 روز جالبن ولی جذابیت و زیبایی شما برای همسرتون تا آخر عمر هست. :72:
-
لیلا جون من از لحاظ مالی مستقلم. از لحاظ چهره و اندام هم خیلی به خودم میرسم و تحصیلات هم بالاتر از شوهرم هست و روابط اجتماعی خوبی هم دارم ولی اون خدای اعتماد به نفس هستش و من اصلا اعتماد به نفس ندارم. نمیدونم چیکارکنم اینو همه به من گفتن که اعتماد به نفس ندارم ولی باید چیکار کرد. شاید مشکل من همین باشه ولی شوهرم چون بقول خودش قیافه بی بی فیس داره با اینکه سه سال از من بزرگتره در حد من نشون میده خودش همش میگه من کم سن و سال نشون میدم بخاطر همین میترسم دنبال دخترای کم سن و سال بره یا هرجا که دختری کم سن رو ببینه از من زده بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanazi_o
من هرکاری میکنم اصلا شوهرم براش اهمیت نداره که من کجا برم کجا بیام با کی باشم بیرون باشم یا خونه. اصلا نگرانی نداره؟ میگه به تو اطمینان دارم ولی من فکر میکنم شاید به من بی اهمیت هستش. خیلی دوست دارم به قول شما اون بخاطر از دست دادن من بترسه ولی نمیدونم چیکارکنم. میشه بیشتر توضیح بدی.
عزیزم اینکه شوهرم به من گیر نمیده و هر 2ساعت منو چک نمیکنه دلیل بر اعتماد بالای اون به منه نه بی تفاوتیش به من.
شما هم برو خدا روشکر کن.
روی خودتون کار کنید و عزت نفستون رو بالا ببرید. اینطور که من از حرفاتون فهمیدم شما خودتون باعث از دست دادن همسرتون می شید نه عوامل خارجی!!!
چرا فکر می کنید اگه همسرتون دائم درفکر از دست دادن یا ندادن شما باشه یعنی شما براش مهمید؟؟؟؟؟
-
نه مطمئن باش به شرطي كه شما روي اعتماد به نفست كار كني و اصلا روي اين موضوع حساس اش نكني، شوهرت دنبال دختراي كم سن و سال و كلا هيچ خانمي جز شما نمي ره.
-
دوستان خوبم ، پیرو صحبت های نازنین جون که گفت یا شوهرت آدم چشم چرانی هست یا اینطوری نیست. میخوام از شما بپرسم من واقعا از کجا بهفمم که شوهرم چشم چران هست یا نه؟؟ به نظر من اگه مردی به زن غریبه ای نگاه کنه چشم چرانه ولی شوهرم میگه بالاخره آدم نیگاش به زنها می افته . ولی من واقعا نمی فهمم شوهرم واقعا منظوری داره یا نه؟ بچه ها چطور باید اینو واقعا بفهمم. اگه کسی میدونه کمکم کنه.
-
ساناز عزيزم سلام
يه لحظه بايست و ببين چطور با افكار بد بينانه ات خيلي از خاطرات خوشتونو از دست دادين...مسافرتي كه خيلي ها ارزوشو دارن واسه شما يه تهديد ميشه...
عزيزم شايد حتي درصد اندكي از احساسات تو درست باشه ولي محاله همه اين افكار درست باشن چون به ذهن تو رسيده دليلي براي درست بودنشون نيست...خودتو جاي همسرت بذار ايا دوست داري با كسي زندگي كني كه هر لحظه در حال كنترل توئه؟ازاديتو نقض كرده و تو رو مثل يه زنداني اسير كرده؟
ايا تو هيچ وقت به هيچ مردي نگاه نكردي؟ايا هيچ وقت زيبايي و برازندگي هيچ مردي رو تحسين نكردي ؟ايا بعد از اين كار زندگيتون به مخاطره افتاد يا تو به شوهرت خيانت كردي؟!!!گاهي خودمونو جاي همسرمون بذاريم و ببينيم چقدر رفتارامون درسته؟صرف ازدواج با يه انسان ما نميتونيم اون رو زنداني كنيم.مطمئن باش اگر هم چين حسي به همسرت القا كني بدنبال فرار ميگرده و اگر روزي از اين زندان فرار كرد مقصر تو بودي نه زنهاي ديگه.
با نگاه همسرمون به زنهاي ديگه درسته كه اندكي حساس مي شيم ولي عزت نفس ما بايد اينقدر قوي باشه كه بدونيم همسر ما مارو انتخاب كرده نه اون زن رو به ما وفاداره و همه اينا يعني اينكه من بهترم...عزت نفست رو پرورش بده عزيزم به دنبال تاييد هميشگي و لحظه اي از همسرت نباش...ازاد بذارش و اينقدر از از دست دادنش نترس.اينقدر از اين موضوع نگراني كه حواست به رفتارت نيست و نميدوني ادامه اين راه منتهي به چيزي ميشه كه ازش هراس داري...
از چي اينقدر مي ترسي...اگر تو خودت رو لايق و دوست داشتني بدوني هيچ وقت نبايد اينهمه كنترلگر و وابسته باشي...ما متوجه نيستيم ولي خوشبختي بيش از اون كه به عشق احتياج داره به ازادي و رهايي نيازمنده و اين نه به معناي بي خيالي و خيانت كه به معناي احترام و درك متقابله..
همه ادما زيبايي رو دوست دارن و همه ادما به چيزاي زيبا نگاه ميكنن ولي اين به معناي خيانت به زندگي نيست.من يه زنم ولي وقتي بيرون ميرم از نگاه كردن به زناي ديگه خوشم مياد چون زيبان رنگي ان مثل يه تابلو نقاشي...نگاه كردن همسر ما به زنهاي ديگه زندگيمونو از بين نمي بره برخورد ما توي اين موقعت هاست كه موضوع رو به اون سمت ميكشونه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanazi_o
دوستان خوبم ، پیرو صحبت های نازنین جون که گفت یا شوهرت آدم چشم چرانی هست یا اینطوری نیست. میخوام از شما بپرسم من واقعا از کجا بهفمم که شوهرم چشم چران هست یا نه؟؟ به نظر من اگه مردی به زن غریبه ای نگاه کنه چشم چرانه ولی شوهرم میگه بالاخره آدم نیگاش به زنها می افته . ولی من واقعا نمی فهمم شوهرم واقعا منظوری داره یا نه؟ بچه ها چطور باید اینو واقعا بفهمم. اگه کسی میدونه کمکم کنه.
با یک مثال که برای خودم بارها اتفاق افتاده برات می گم :
من و شوهرم توی مترو باهم بودیم ساعت 7 صبح. صندلی روبه رویی هم یک مرد و زن جوان نشسته بودند. خانم چادری و جوان و آرایش کرده و تمیز بود. ( طوریکه که من از آرایشش خوشم اومد . با توجه به چادرش یک آرایش بسیار کم و ملیح که باعث زیباییش شده بود ) و اما مرد! نامرتب و زشت! و ایشون 45 دقیقه ای که توی مترو بودیم چشم منو درآورد انقدر منو نگاه کرد! من که خودمو زده بودم به کوچه علی چپ و هی با شوهرم حرف می زدم ولی انگار ایشون شوهر منو هویج می دید!!!! واما قیافه من. خسته و خواب آلود و بدون حتی یک قطره آرایش. روسریمو هم خیلی شلخته دور سرم پیچیده بودم و خیلی کم موهام معلوم بود!!!!
این نمونه یک مرد چشم چرونه! زن خودش بغلش نشته به اون ترگل ورگلی ولی چشم منه شلخته رو داشت در میاورد!!!
و اما بارها بازم پیش اومده تو مترو بودم و سنگینی نگاهی رو حس کردم. وقتی به اون مرد نگاه کردم سرشو انداخته پایین و دیگه این سمتی برنگشته.
این مثالی از یک مرد چشم چران و معمولی بود!
-
فرشته سفید عزیزم درسته که گفتید همسرم من رو انتخاب کرده ولی من همیشه اینطوری فکر میکنم که مثلا اگه جایی به خانمی نگاه کنه یا تلفنی با خانمی حرف بزنه که صداش براش جذاب باشه ترجیح میداد که اونو انتخاب میکرد و اگه من نبودم میرفت سراغ اون ولی با وجود من فقط حسرت اون خانم رو میخوره. نمیدونم جرا این افکار من رو ول نمیکنه از درون دارم داغون میشم. فکر میکنم قیافه و حتی صدای من بعداز چهارسال براش عادی شده و چون درکارش زیاد باخانمها تلفنی صحبت میکنه میترسم که صدای اونها براش جذاب باشه و بره سمت اونها. توروخدا بگید چیکار میتونم بکنم. :302:
-
ساناز جان به نظرم یکی دوتا مشاوره حضوری برو و کتاب رازهایی درباره زنان و رازهایی درباره مردان نوشته باربارا دی انجلیس رو حتما بخون.
-
کاش حداقل برای ازدواج دوم بامردی ازدواج میکردم که در کارش با خانمها مرتبط نبود.
-
و یک سوال دیگه. چرا شما بچه ندارید؟
البته من از مشکلات قبلی اگه داشتین اطلاعی ندارم ها!
-
چند سالته ساناز؟
قبلا جدا شدي؟
-
قبلا نوشته بودم که من بخاطر همین مسئله شک و بدبینی که دارم همسرم اجازه نمیده که بچه دار بشیم چون هرروز دعوا داریم ولی منم توی این مدت چهارساله زیاد پیگیر بچه نبودم ولی الان مدتی هست که احساس تنهایی میکنم میگم شاید بچه دار بشم سرم گرم بشه اینقدر به نکات ریز شوهرم گیر ندم و دیگه خودم بهش گفتم که بچه میخوام اما قبول نمیکنه میگه اول باید مشاوره بری خوب بشی بعد ، ولی من فکر میکنم میخواد از زیرش در بره و منو دوست نداره و میخواد چدا بشه. آخه ما کم سنو سال نیستیم دیگه داره دیر میشه برای بچه دارشدن درصورتیکه از همسر قبلش هم بچه نداره باید بیشتر بچه بخواد. من 33 همسرم 35 سالشه
-
گه تو تاپیک قبلیت نگفتی که همسرت بلاخره بهت پیشنهاد بچه دار شدت داده؟
علت جداییت از همسر قبلیت چی بود ساناز جان؟
آیا این حساسیت ها رو در مورد اونم داشتی؟
-
فکر میکنم قیافه و حتی صدای من بعداز چهارسال براش عادی شده و چون درکارش زیاد باخانمها تلفنی صحبت میکنه میترسم که صدای اونها براش جذاب باشه و بره سمت اونها. توروخدا بگید چیکار میتونم بکنم. :302:
نازنين عزيزم! فرق مرد چشم چرون ومعمولي رو كه انشالا فهميدي؟
عزيزم من شوهرم هم خوش صداست هم خوش چهره ولي الان واسم عادي شده يعني الان ديگه دوستش ندارم؟خودت چي ديگه شوهرتو دوستش نداري؟اگه قراره الان عادي شده باشي و اون هم اهل رها كردن بود تا حالا هزار بار اين كارو انجام داده بود اون هنوز كنارته و واسه عيد بخاطر تو برنامه مسافرت گذاشته وخانم گلم خواهر عزيزم اگه مي خواست چشم چروني كنه تو رو با خودش نمي بردتنها ميرفت كما اينكه اين كارو خيليا ميكنن.
خواهرانه بهت بگم:
1.يه خرده وسواس فكري گرفتي.حتما تنها پيش يه روانپزشك برو بعد اگه همسرت هم اومد چه بهتر.
2.به خودن برس.تو هم زيبايي هم دوست داشتني.به علايق خودت اهميت بده واسه خودت هديد بگير با دوستات بيرون برو.به ياد موفقيت هاي كاري و تحصيلي ات بيفت.توي يه زمينه كه علاقه و استعداد داري مثل خود ارايي عكاسي موسيقي اشپزي يا هر چيز ديگه اي كلاس برو.
3.تا وقتي مشكلت مرتفع نشده بچه دار نشو.
4.حتما اگر واست مقدوره ورزش كن مخصوصا يوگا و شنا.
در ضمن به جاي حل مسئله صورت مسئله رو پاك نكن....تو هيچ وقت نمي تونستي با مردي ازدواج كني كه هيچ زنيو نبينه!!!
نقش تو توي اين مشكل خيلي پر رنگ تر از همسرته پس ابتدا به فكر حل كردن قسمت مربوط به خودت باش...
-
اره اقلیما جان گفته بودم ولی شوهرم اولش گفت باشه اینکارو میکنیم ولی بعد از عید منم فکر کردم راست میگه ولی بعد از چندروز نظرش عوض شد و گفت باید بری مشاوره و هرچی اون بگه، منم فعلا یک جلسه رفتم مشاوره پیش همون خانم دکتری که دوسال پیش میرفتم و چند جلسه بیشتر نرفتم دیگه و رها کردم. بازم پیش این رفتم خیلی تعجب کرد دید ما باز با هم زندگی میکنیم و در آخر جلسه گفت نباید فعلا بچه دار بشی چون همورمونهای بدن در حاملگی بهم میریزه و تو هم ارامش نداری شاید کارت به بستری شدن بکشه. و اون موقع که تاپیک قبلی رو باز کردم همسرم گفت باشه من فکر کردم راست میگه ولی بعد نظرش عوض شد البته من بهش گفتم اگه دوست نداری با من بچه داشته باشی من اصراری ندارم جدا میشم توبرو ازدواج کن و بچه دار شو ولی میگه من اگه بچه بخوام فقط با تو میخوام ولی نه حالا تا اوضاع آروم بشه.
راستش من همسر اولمو اصلا دوست نداشتم بخاطر لجبازی با خانوادم ازدواج کردم وبعدش پشیمون شدم بهش گفتم من بچه نمیخوام ولی ناخواسته باردار شدم و اون نذاشت سقط کنم. الان بچم پیش من نیست با پدرشه. و اذیت خانوادش هم باعث شد دیگه نتونم تحمل کنم ازطرفی دوستش هم نداشتم دیگه جدا شدم . اون موقع هم حساس بودم ولی نه به این شدت یکسال اول زیاد بود حساسیتم ولی از ازدواج دومم خیلی شدید شده شاید چون این رو بیشتر دوست دارم یا چیز دیگه ای هست نمی دونم دلیلشو.
-
ما خانوما دوست درايم گاهي براي فرار از واقعيت يا ترس از درست بودن تصوراتمون در باره شوهرمون خودمون يا بقيه رو گول بزنيم يا كل مطلب رو نگيم...دوست عزيزم...از شوهرت غير اي اين نگاههاي عادي يا صحبت هاي عادي بعد از ازدواج چيز خاصي مثل دوستي اينترنتي يا تلفني ديدي؟
-
اگه مي خواست بره چشم چروني هرگز تو را با خودش نمي برد. بلكه تنها مي رفت.
-
فرشته سفید جان من تلفنی چیزی ازش ندیدم حالا اگه موبایل دیگه ای در محل کارش داره دیگه نمیدونم ولی روی خط اصلیش تا حالا چیزی ندیدم. ولی یه بار داشتم لپ تاپشو نگاه میکردم چند تا آی دی دیدم که یکیشون شبیه به همون آی دی بود که قبل از ازداج با من با اون چت میکردیم گفتم مگه تو هنوز توی چت میری ، گفت نه من نمیدونم این چیه قسم خورد گفت من فقط دوتا ایمیل دارم که خودت میدونی و پسوردشو داری گفتم پس اینها مال کیه گفت نمیدونم شاید مال دوستمه که چندبار با لپ تاپ من کارکرده. ولی اون آی دی که قبل از ازدواج با من چت میکرد رو وقتی عقد کردیم جلوی خودم سوزوند ولی نمیدونم بازم از اینکارا میکنه یا نه. بهش گفتم یعنی آی دی دوستت اینقدر شبیه مال خودت هست؟ میگه میشه همش گفت نمیدونم ولی قسم میخورد که ای دی یا ایمیلی نداره بعد گفت شاید من همینطوری رفتم این ای دی رو زدم ببینم کارمیکنه هنوز یا نه؟ گفتم آخه برای چی باید این کارو کرده باشی. گفت اصلا یادم نمیاد کرده باشم ولی میگم شاید یه روزی این کارو کردم از روی کنجکاوی. نمیدونم راست میگه یا نه ولی من سعی کردم قسم قرانشوباور کنم . درصورتیکه همیشه هم به قسماش شک دارم. چون اهل نماز نیست میترسم الکی دست روی قران بزاره ولی نمیدونم چطور خدا کاری به کارش نداره. نظر شما چیه ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanazi_o
فرشته سفید جان من تلفنی چیزی ازش ندیدم حالا اگه موبایل دیگه ای در محل کارش داره دیگه نمیدونم ولی روی خط اصلیش تا حالا چیزی ندیدم. ولی یه بار داشتم لپ تاپشو نگاه میکردم چند تا آی دی دیدم که یکیشون شبیه به همون آی دی بود که قبل از ازداج با من با اون چت میکردیم گفتم مگه تو هنوز توی چت میری ، گفت نه من نمیدونم این چیه قسم خورد گفت من فقط دوتا ایمیل دارم که خودت میدونی و پسوردشو داری گفتم پس اینها مال کیه گفت نمیدونم شاید مال دوستمه که چندبار با لپ تاپ من کارکرده. ولی اون آی دی که قبل از ازدواج با من چت میکرد رو وقتی عقد کردیم جلوی خودم سوزوند ولی نمیدونم بازم از اینکارا میکنه یا نه. بهش گفتم یعنی آی دی دوستت اینقدر شبیه مال خودت هست؟ میگه میشه همش گفت نمیدونم ولی قسم میخورد که ای دی یا ایمیلی نداره بعد گفت شاید من همینطوری رفتم این ای دی رو زدم ببینم کارمیکنه هنوز یا نه؟ گفتم آخه برای چی باید این کارو کرده باشی. گفت اصلا یادم نمیاد کرده باشم ولی میگم شاید یه روزی این کارو کردم از روی کنجکاوی. نمیدونم راست میگه یا نه ولی من سعی کردم قسم قرانشوباور کنم . درصورتیکه همیشه هم به قسماش شک دارم. چون اهل نماز نیست میترسم الکی دست روی قران بزاره ولی نمیدونم چطور خدا کاری به کارش نداره. نظر شما چیه ؟؟؟
ساناز خانم بايد براي حل مشكلت به دكتر روانشناس مراجعه كني و همه چيز را صادقانه براش تعريف كني تا كمكت كنه.
شما بيش از حد شكاكي!
-
این هم بگم که دوبار شماره یک شرکت رو که من نسبت به منشی اونجا حساسیت داشتم از گوشیش پاک کرده بود که من متوجه شدم خیلی دعوامون باالا گرفت و گفت بخاطر اینکه تو آرامش داشته باشی و چون به اون شماره حساسی اینکارو کردم گفتم اگه ریگی به کفشت نیست چرا اینکارو کردی همش همین حرفو میزد نمیدونم راست میگه یا دروغ.
-
ساناز خانم بايد براي حل مشكلت به دكتر روانشناس مراجعه كني و همه چيز را صادقانه براش تعريف كني تا كمكت كنه.
شما بيش از حد شكاكي!
-
سلام عزیزم اگه قرار بود همه مثل شما فکر کنند که باید تمام مسافرتهای خارج از کشور کنسل میشد عزیزم اطراف خودمون کم بد حجاب هست کم روزانه با اونا مواجه میشیم سخت نگیر خوشکلم دنیا دو روزه پس خوش باش اصلا چرا یکبار امتحان نمی کنی راستی به این فکر کن که اونجا به غیر از زنایی بد حجاب ممکنه مردهای بد حجاب هم پیدا بشه اونوقت چی پس حتما شوهرتم باید حساس بشه نه عزیزم اعتمادتو به شوهرت از دست نده بابا حتی افراد مذهبیه مذهبیم کارشون اونورا میفته .راستی اگه رفتید تو رو خدا حساس نشو که مسافرتتون خراب بشه .سعی کن خوش بگذرونییییییییییییییییییی ی.
-
دلخسته جان منم ترسم از اینه که اونجا دعوامون نشه جلوی دوست شوهرم و خانمش. به این خاطر نمیخوام برم . ما حتی مسافرت داخلی هم میریم سر اینکه توی رستوران یا اینور اونور کسی رو نگاه کنه دعوامون میشه. و تا بحال هیچوقت با خوشی از یک سفر برنگشتیم.
شوهر م داره بلیط میگیره میگه اگه نیایی جلوی دوستم ضایع میشم و عید باید تنها بمونیم خونه. بچه ها دعا کنید اگه رفتم با دعوا برنگردم.
-
تو اين يك ماه باقيمانده حتما برو مشاوره. حتما.
-
الا به ذکرالله تطمئن القلوب . . .
ساناز جونم قرآن و باز کن ، با حضور قلب و با آرامش چند روزی قرآن بخون ، مطمئن باش که قلبت آروم میشه و از این تشویش و اضطراب بیرون میای.
از خدا بخواه که اگه همسرت چشم چرونه ، چشمشو پاک کنه البته فقط دعا کارساز نیست . خودت هم باید تو این راه تلاش کنی. وقتی مثلا تو رستوران با شوهرت سر نگاهش دعوا میکنی ، شوهرت بیشتر کنجکاو میشه که دفعه بعد به خانوم ها نگاه کنه . دنبال چیزی میگرده که شما اونو ازش منع میکنی . و چه خطا و اشتباه بزرگییییییییی:305:
به توصیه بچه های تالار توجه کن تا روزی نرسه که پشیمون بشی از این همه حساسیت .
حتما مراجعه به مشاوره رو جدی بگیر . خیلی جدی . چون شکاک بودن مسئله ایه که حتی آقای دهنوی تو برنامه کلبرگ میگفت جز رفتارهای بسیار خطرناکه که خیلی آفت جدی داره .
به خدا توکل کن .ارووووم میشیییی :46:
-
من ميخوام يه سوال بپرسم:
خواهش ميكنم صادقانه فكر كن بعد جواب بده:
شما شكاكيد يا شوهرتون واقعا چشم پاك نيست؟
-
خیلی رک بهت میگم عزیزم
تو در زندگیه قبلیتم کمی این مشکل رو داشتی و الانم داری
قسمت عمده این مشکل خودتی و خودتی و خودت
رو خودت کار کن
تا می تونی
می خوای حرفای حاج آقا دهنوی رو در مورد شکاک بودن برات بفرستم
ایمیلتو ندارم
-
سلام گلنوش جان. راستش همه به من میگن من شکاکم، خودم هم اینطوری فکرمیکنم، هرکی شوهر منو دیده میگن مرد چشم پاکیه ولی من میگم اونها بخاطر دلداری من اینطوری میگن.
ازت ممنونم ......................
-
با سلام و احترام بسیار
عزیزان اینکه می گوییم در نام کاربری ایمیلتون را استفاده نکنید، شماره تلفن استفاده نکنید، در پستهای خود آنها را در معرض عموم قرار ندهید و اینکه در قوانین همدردی هم این موضوع را اورده ایم. حتما دلیلی دارد.
تا حالا دهها نفر مشکلات خود را اینجا زده اند. بعد به اشتباه در یک پست معمولی ایمیل خود را ارسال کرده اند.
بعدا در سرچ گوگل دوستان و اقوام به ایشون ، نام کاربری و زندگی خصوصی و حریم خصوصی خانواده واقعی ایشون پی برده اند و زندگیشان دچار مشکل شده است.
تمام بند بند قوانین همدردی معطوف به مسائل و مشکلات مهمی هست ، خواهش می کنم دوستان با دقت آنرا مطالعه و پیگیری کنند.
و تذکرات ما را جدی بگیرند.
-
ساناز جان با توجه به تمام حرفات از صبح خواهرانه میگم. حتما یک مشاور برو. شما خودت داری باعث میشی زندگیت خراب بشه . الان که متوجه مشکلت شدی حتما پی درمان باش و سعی کن هرچه زودتر به زندگیت یک سر و سامانی بدی . شما دیگه جوان خام 20 ساله نیستی. با توجه به تجربه هاتون باید خیلی بیشتر از اینها عاقلانه تر و مسلط تر رفتار کنید.
موفق باشید:72: