سلام .:72:
اومدم تالار دیدم یه بخش جدید به نام "حقوق ما" ایجاد شده گفتم یه تاپیکی ایجاد کنم نگند یارو لاله !!:D
در هر حال سوال اینه که شما در زندگی چه چیزی رو بیشتر از موارد دیگه حق مسلم خودتون می دونید ؟:82:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .:72:
اومدم تالار دیدم یه بخش جدید به نام "حقوق ما" ایجاد شده گفتم یه تاپیکی ایجاد کنم نگند یارو لاله !!:D
در هر حال سوال اینه که شما در زندگی چه چیزی رو بیشتر از موارد دیگه حق مسلم خودتون می دونید ؟:82:
البته خیلی چیزا حق ماست اما باید ببینیم عوامل هم با این حقوق سازگارند .
ولی من بیشترین چیزی رو که حق افراد می دونم :
1- آزادی بیان البته با حد و حدودی که به توهین همراه نباشه
2- ارزش و اعتبار به شخصیت و هنجارهای یک فرد
3- همچنین تجربه ی عشق ورزیدن و مفعول عشق قرار گرفتن
4- و شغل و هدف آبرومند
یا علی مدد .
*حق انتخاب سلیقه اما سازگار با هنجار جامعه ام ( مثلا من نمیتونم یک لباس فضایی نقره ای براق یا لباس غواسی بپوشم برم تو خیابون خوب درسته حق انتخاب دارم اما جامعه رو که نباید مسخره کنم )
حق عقیده و باور
حق دوست داشتن
حق مالکیت آنچه بصورت قانونی در اختیار من است
حق اختیار در چهار دیواری اما نه ایجاد مزاحمت از درون به بیرون برای دیگران
حق آموزش و یادگیری
حق استفاده از اماکن عمومی
حق اطلاع و بهربرداری به میزان سهم خودم از منابع کشورم
معمولا آدمها تا به مشکلی بر نخورند یادشون نمی افته چیزی حقشونه یا نه!
منم نمیدونم اینها حقم بود یا نبود...ولی فک........ر کنمhttp://www.parstiptop.com/forum/imag...s/2007/huh.gif حقم بود :rolleyes:
سلام آرزو ،
دوست من ماشالله خوش اشتهایی ها با این اوضاعی که میبینیم باید بگم زهی خیال باطل !!!
البته شوخی بود .
یا علی مدد .
حق؟!!!
معمولا وقتي بخواي بگي فلان چيز حق منه همه ملت بسيج مي شن كه كي گفته؟حق يعني چي؟اصلا تو كي هستي كه بخواي از اين حرفا بزني ؟حالا ببخشينها روم به ديوار "خر بيار و باقالي بار كن"خودتو قطعه قطعه كن كه حق با منه منم حق دارم مي گن هيچي نگو وگرنه تنها حقي كه داري(نفس كشيدن)رو هم ازت مي گيريم
يه ذره اوقاتم تلخه به خاطر همين هم اين جور گفتم مثلا شوهر من حتي بهم حق نمي ده بدونم وقتي 1 ساعت با خواهرش مي ره بيرون چي بهم گفتن...حالا چه برسه به اينكه بگم چرا رفتين؟كجا رفتين؟و....
حالا به نظرتون حق يعني چه؟
وقتي تو اجازه نداري براي آينده ات تصميم بگيري.وقتي نتوني .....ولش كن....
حق چيز خوبي اگه بتوني بگيريش!!!البته بايد ببيني بعد از چند سال مي توني بگيريش و اونوقت اون چيزي كه حقت بوده به دردت مي خوره يا نه...
سلام گلپر ،
حالا چرا شاکی شدی بابا جون !!! یکی از گزینه های نظرسنجی بالا رو انتخاب می کردی قال قضیه رو می کندی دیگه !!!
ولی از شوخی گذشته حرفات رو قبول دارم و مواقعی پیش میاد که آدم نمی تونه حقش رو بگیره و هیچ چیز از این عذاب آور تر نیست . ولی امیدوارم با اعتماد به نفس کامل و با امید و بخشش و .... زندگی سرشار از شادی و موفقیت پیش رو داشته باشی .
یا علی مدد .
سلام
همونطوری که در نظر سنجی اشاره شده ؛ در حال حاضر تنها حق مسلم ما انرژی هسته ای می باشد!
ولی در کل چیزهایی که من حق خودم می دونم :
آزادی بیان
آزادی بیان
آزادی بیان
حق انتخاب
حق دارا بودن تفکر و عقیده مستقل و بدون در نظر گرفتن ملاحظات
حقی نه چندان خوشایند در زمان ازدواج که با توجه به جامعه ی کنونی داشتنش بهتر از نداشتنش است .
حق دوست داشتن ، چون به علت جنسیت ،گمانم ما در ابتدا باید دوست داشته شویم، نه اینکه دوست بداریم...
و به نظر من حق را باید گرفت...نباید منتظر بود تا حقی به کسی داده شود ، که اگر در جایی حق سلب شده ای به
صاحبش بر گردانده شد ، واقعا از عجایب این دوره و زمانه به حساب میاد.
سلام zeinab ،
امیدوارم لااقل اگه به حقوق دیگمون هم نرسیدیم باز به انرژی هسته ایمون برسیم .!!!
البته از انصاف نگذریم که انرژی هسته ای واقعا حق مردم ایران و همه ی مردم دنیاست و بنده از گذاشتن اون گزینه فقط نیت طنز داشتم نه اینکه خدای نکرده این حق رو به سخره بگیرم .
در هر حال امیدوارم همه به حقوق قانونیشون برسند و مملکتمون پر افتخارتر از همیشه سربلند باشه .
یا علی مدد .
بي ارزش ترين مسائل و يا چيزها رو اگر بخواهي ادعاي مالكيت كني اگر يك پاره آجر هم باشه يكدفعه طلا مي شه و هزار تا سند مالكيت پيدا مي كنه.
سلام
من هم اینکه بتونم واسه زندگی خودم تصمیم بگیرم و حق خودم میدونم
آزادی عمل و اینکه بقیه مثل خودم واسم احترام قائل بشن
واینکه بتونم به همه دوستای خودم بگم دوستتون دارم
:43:
elinaجان
به اين مي گن داشتن حق عشق و آزادي گفتار و عمل
سلام ؛
جالبه ها
داریم از حقوقی حرف می زنیم که اگه بعضیهاشون رو داشته باشیم هزار تا وصله و برچسب بهمون میزنند !!!
خدا کنه همراه با داشتن این حقوق خدا ظرفیتش رو هم به ما و به جامعه ی ما بده .
یا علی مدد .
همه چیزهایی که برای زندگی کردنم لازمه ، مادی و معنوی .
سلام ،
حتما بعضی ها حق سانسور کردن هر مطلبی که با نظرشون مخالفه رو دارند و لیاقت عذر خواهی رو هم ندارند . و حتی اونقدر برای نظرات دیگران احترام قائل نیستند که برای سانسورشون توضیح دربارش بدند . یه عده ی دیگه هم خیالشون راحت باشه و به رفتارشون ادامه بدند فعلا جامعه افراد دورو رو می طلبه ، پس بریم تا همرنگ جماعت بشیم . هورا ریا ، هورا تملق ، هورا ارتقا ، هورا چاپلوسی ، هورا بادمجون دور قاب چیدن ، هورا بی ادبی ، هورا کج فهمی و هورا رندی و هورا بی تربیتی و بی ادبی و هورا ....
آره بابا جون
کی گفته باید با آزادگی زندگی کرد ، کی گفته واقع بینی ، بابا الان زمانه خریت و خوشبینی شده ( خوشبینی نه مثبت اندیشی )
اصلا بیایم یه مسابقه بذاریم :
هر کی بیشتر تونست به بقیه وصله و برچسب اتهام بزنه اوله و گردآفرید یک ملیون تومان بهش میده !!! یا علی مدد .
سلام. من به شخصه حق خودم می دونم که بتونم با آزادی کامل نظر خودمو ابراز کنم و کسی بابت اون منو تمسخر نکنه یا نخواد نظر منو سرکوب و نظر خودشو بهم تحمیل کنه. حق خودم می دونم که خواسته ام برای دیگرون مهم باشه. خودم برای اطرافیان ارزش داشته باشم و در کل کسی منو تحقیر نکنه....
سلام ؛
آقای مدیر تالار :
شمایی که قیافه ی حق به جانب میگیری و برای همه چیز توجیه داری چرا کسانی که ریشه های تالار رو هدف گرفتند رو سانسور نمی کنی !!!؟ شما که دست به سانسورت خوبه ( البته فقط برای برخی از اعضا ) چرا حق مسلم اینجانب که خیلی مودبانه از شما خواستم نام کاربری و ارسالهای منو از تالار دشمنی خودت حذف کنی چرا نمی کنی ؟ مگه این از حقوق اعضا نیست . اگه ما نخواهیم دیگه عضو تالارهای دشمنی تو باشیم باید چیکار کنیم ؟
چرا وقتی کسی می خواد حقشو بگیره هزارتا توجیه میاری !!؟؟
از این ور میگی ارسالهای ما با قوانین تالار نمی خونه !! از اونور می گیم حذف کن حذف نمی کنی !!؟ اعتراض می کنیم میشیم آدم بی ادب و ریا کار و کافر و کمونیست و ...
آره آقای محترم :
بنده اگه قرار باشه به این وضع ناعادلانه ی شما ادامه بدم مجبورم تالاری رو که براش 9 ماه زحمت کشیدم رو قوانینش رو زیر پا بذارم چون شما مدیران اولین کسانی هستید که قوانین رو زیر پا میذارید . البته منظور صحبت من با زیباوده . طاهره نیست که انصافا این دونفر کارشون رو درست بلدند و انجام میدهند .
بارها در پیامهای خصوصی ازتون خواستم ارسالهای من و نام کاربریم رو حذف کن ؛ نکردی !!!
مجبور شدم در تالار مطرح کنم تا همه ببینند که تو فقط شعار میدی و به هیچ وجه به حق اعضا احترام باطنی نداری .
برای من دیگه شرم آوره بخوام برای این دکانت کمترین ارزشی رو قائل بشم اما تا حذف کامل تاپیکها و ارسالهام هستم و محکم هم هستم .. .
سلام
آب را گل نكنيم:
شايد اين آب روان، ميرود پاي سپيداري، تا فرو شويد اندوه دلي.
دست درويشي شايد، نان خشكيده فرو برده در آب.
چه گوارا اين آب!
چه زلال اين رود!
مردم بالادست، چه صفايي دارند!
چشمههاشان جوشان، گاوهاشان شيرافشان باد!
من نديدم دهشان،
بيگمان پاي چپرهاشان جا پاي خداست.
ماهتاب آنجا، ميكند روشن پهناي كلام.
بيگمان در ده بالادست، چينهها كوتاه است.
مردمش ميدانند، كه شقاق چه گلي است.
بيگمان آنجا آبي، آبي است.
غنچهيي ميشكفد، اهل ده باخبرند.
چه دهي بايد باشد!
كوچه باغش پر موسيقي باد!
مردمان سر رود، آب را ميفهمند.
گل نكردندش، ما نيز
آب را گل نكنيم.
بیچاره سهراب
این بدبخت هم مورد سانسور حضرت آقا قرار گرفت تا همه از این فیض بهره ببرند حتی مردگان !!!
راستی تا کی میخوایم به توجیهاتمون ادامه بدیم ؟ و به جای پاسخگویی در صدد کشیدن مسائل به سمت احساسات باشیم ؟
118 عزیز
من نمی دونم موضوع از چه قراره ولی اینجا همه دارند برای این تالار زحمت میکشند
خب یه وقتهایی دلخوری پیش میاد ولی ما باید یاد بگیریم که به بزرگترا احترام بگذاریم
من دوست ندارم تو این تالار جزهمدردی چیزی باشه
خواهشا"
سلام elina
بنده به شما احترام قائلم و بقیه ی اعضا هم همینطور اما به این نکته دقت کنید :
گردآفرید زیر نام کاربریش نوشته همدرد و این عنوان رو مدیر سایت بهش داده یعنی این فرد دردش با درد مدیر یکی هستش پس چطور بهش توهین میشه و مدیر در تالار عمومی اونو متهم میکنه که ریشه های تالار رو هدف گرفته !!!؟
این دورویی و رندی و سیاسی بازیهای مدیر سایت تاسف برانگیزه .
حالا با اینا کار نداریم بنده از شما یک سوال میپرسم آیا بنده حق دارم از مدیر بخوام به مهمانی بنده در این جهنم دشمنی و فریب خاتمه بده یا نه ؟
خیلی خوشحال میشم شما هم بعد از خوندن این ارسال چند تا برچسب دیگه هم به برچسبهایی که در این تالار بهم زدند بزنی چون هنوز کلکسیونم تکمیل نشده .
من اصلا" قصد جسارت ندارم دوست عزیزم
من فقط دوست ندارم هیچ کدوم از شما دوستای عزیزو از دست بدم همین
از موضوع اصلی فاصله گرفتیم
سلام دوست عزیز و همه ی بازدید کننده های محترم :
به هیچ وجه از موضوع اصلی این تاپیک که بنده ایجاد کردم فاصله نگرفتیم .
" چیرو حق خودت میدونی ؟ "
درسته ؟
پس من میگم بنده حق دارم و اینو حق خودم میدونم که از این مهمانی کثیف خارج بشم . چرا نمی ذارند ؟ یا میگند برو ولی چیزهایی که آوردم رو نمیدهند ؟
چرا مسئل پاسخدهی مطالب رو میخونی ولی منطق نداره جواب بده ؟
من منتظر پاسخم .
ok ?
کماکان منتظر پاسخ مدیر بسیار منطقی و قانونمدار تالار هستیم !!!!!!!.
سلام
حق من زندگی کردن
عاشق شدن ومعشوق بودن
نفس کشیدن
نمیشه فقط یکی از گزینه های بالا رو انتخاب کرد همه گزینه ها حق همه ماست
حالا چرا بعضی رها این حقا رو از ما میگیرند نمی دونم به چه حقی این کارارو میکنند شما میدونید
سلام دوستان :
یه سوال و نظر خواهی ؟؟؟
حق این فرد با همه ناتوانیهاو نداشته ها و محدودیتهاش و شاکر بودن و توانمند دونستن خودش گردن من و تو چیه؟؟؟
چگونه باید حق نعمتهای پروردگارمون رو ادا کنیم؟
حق شکر گزاری پروردگارمون چه جوری ادا میشه به زبون یا عمل؟
دوستان به اینجا یه سری بزنید!!!بعد نظر بدید!
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=1197
سلام .
لطفاً در تاپیکها فقط در مورد خود اون تاپیک نظر بدهید و از تبلیغ تاپیکهای دیگه خودداری کنید . الان تاپیک شماره ی 26 خانم ستاره با موضوع این تاپیک همخونی نداره .
خانم ستاره :
درباره ی این تاپیک اگه نظری دارید بفرمایید وگرنه می تونید یه تاپیک دیگه ایجاد کنید و ارسالهای دیگران رو تبلیغ کنید .
با تشکر از لطفتون .
سلام:72:
حق و حقوق...؟!:shy:
من همه کارها و همه ی چیزها را حق خودم می دونم اما یه مرزی هم براش قائلم ...؟
همه ی چیزها و همه ی کارها حق طبیعیی من و همه ی انسانهاست تا وقتی که حق دیگرانو ضایع نکنم!
من حق دارم هر جور دلم میخواد صحبت کنم به شرطی که به دیگران بی احترامی نکنم و شخصیت اونا رو زیر سوال نبرم .
من حق دارم با هر سرعتی که بخوام رانندگی کنم اما باید بدونم که حق اینو ندارم که آرامش دیگری را سلب کنم .
من حق دارم که به دیگری عشق بورزم اما به خودم این اجازه را نمی دم که با احساساتش بازی کنم .
من حق درام هر لباسی را که مایلم بپوشم اما باید عرف جامعه را هم در نظر بگیرم یعنی احترام به اکثریت .
من حق دارم .....
یعنی یه حقِ دیگری، مقدم بر حقِ من وجود داره که باید رعایت بشه !
حالا این حق های مقدم یا مرزیهای وجودی میشه یه قانون !
اما باید دید که این قانون چقدر درسته یعنی چقدر همه گیر و همه جانبه است و تا چه اندازه اعضای جامعه حد و مرز حقوقشون را میشناسند و کمیت و کیفیت اجرای آن مورد بررسی قرار بگیره.
چرا بعضی ها قدرت حرف زدن ندارند ؟ یا حالشو ندارند ؟ یا میترسند ؟
چرا بعضی ها فقط بلدند این و اونو تایید کنند و از خودشون چیزی برای گفتن ندارند ؟
جالبه ها
به قول احمد شاملو : " روزگار غریبیست نازنین "
مثلا اینکه ما میگم صبر کن یا با ملایمت مشکلتو حل کن تایید از دیگران نه عزیزم شما عصبانی همه چیو حق خودت میدونی ما رو بی قدرتو بی حالو ترسو یه لیوان اب یخ بخور یه نفس عمیق بکش بعدا فکر کن اصلا چرا نباید اسمت حذف شه
سلام مینا
اشتباه فرستادی !!!
تاپیک مورد نظر شما با این عنوانه : " چرا به اعضا احترام گذاشته نمی شه ؟ "
درسته ؟
در هر حال من چاکر همتون هم هستم و از انتقادات شما به هیچ وجه ناراحت و عصبانی نمیشم بلکه خوشحال هم میشم که ایرادهای منو میگید ولی وقتتونو تلف نکنید چون من اونقدر ایراد دارم که برای بازگو کردنش برای شما که یک نفرید یک عمر لازمه .
سلام ؛
با توجه به اینکه امنیت ؛خوراک ؛ پوشاک ؛ مسکن ؛ ازدواج ؛ اشتغال و ... اولین حقوق هر انسانی هستند و ما هم داریم به سمتی می رویم که الحمدلله مردم از همه ی اینها بی نصیب شوند پس ظاهرا ً ایجاد این تاپیک و امثال این و همچنین صحبت کردن از حق بی فایده است چون گوش شنوایی نیست و عده ای هم دستگاههای توجیه پراکنیشان با بنزین بدون سهمیه بندی شبانه روز فعال است .
دیوار آسایشگاه نم کشیده
پوتین برای سربازان به تعداد کافی
دستبند به تعداد کافی
پول آب را میدهیم
پول برق جدا !!!
حالا :
ای آقایونی که میگید ما فقط بلدیم انتقاد کنیم و مشکلات را همه می دانند پس خواهشا شما که کارشناس هستید بیایید و پیشنهادتون رو برای حل اولین مشکلات مردم بدهید و فرار نکنید .
اگه حالیتون میشه قیمت گندمی که خودکفا شده ایم چنده ؟
مواد شوینده چی ؟
راستی از قیمت مسکن خبر دارید ؟
یا از قیمت برنج ؟
راستی چایی خونتون رو با قند می خورید ؟
اصلا ول کن بابا فدای سرتون و همه ی از مردم بهترا !!
بیایید با مربی و بازیکنان تیم ملی جلسه بذاریم ببینیم مشکل فوتبالون واقعاً چیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
به به پرسپولیس قهرمان شد و استقلال هم رفت فینال و صد در صد هم قهرمان می شه اینا مهمه
اصلا به مردم چه ربطی داره که تورم 300% شده البته بعضی ها هم میگند در طی 40 سال اخیر ما کمترین تورم رو داشتیم !!!!! خوب بابا بنده خدا راست میگه دیگه چون 40 سال پیش فریز شده بود و الان از فریز درش آوردن چه میدونه دنیا چه خبره !؟
سلام آقای 118 ،
من خیلی کم به سایت سر می زنم و به ندرت می نویسم اما وقتی می یام همه ی مطالب افراد مختلف رو می خونم . روی شخص خاصی هم تعصب ندارم و مثل شما یک منتقدم نه یک تایید کننده و درست مثل خودت از حرفی که می زنم هم نمی ترسم .
امروز برگشتم و نوشته های شما که قبلا به نام معشوق همینجاست بود تا الان خوندم .
عجیبه که تا حالا کسی به شما نگفته که شما که خودتون به حقوق دیگران اعتنا نمی کنید چطوری انتظار دارید به حقوق شما احترام گذاشته بشه ؟
اولا اگر نمی خوای توی تالار باشی خوب نیا . اینکه کاری نداره . نهایتا تا دو هفته ی دیگه عده ای متوجه غیبتت بشن ولی بعد تو هم می پیوندی به تمام افراد و کسانی که نوشته هاشون مال قبله و اعضاء به ندرت بهش سر می زنن و اینطوری همونطوری که می خوای خود به خود از ذهن همه حذف می شی . مثل خیلی های دیگه . نکنه شما بیشتر دنبال جلب توجهی تا دنبال حق ؟
دوما شما گفتی من معلم کامپیوترم و صاحب وبلاگ و در سایتها و تالارهای زیادی عضوم و چه و چه و چه ... اگر اینطوره پس چرا از حقوق یک نفر که یه سایت رو ایجاد کرده و صاحب اون هست بی اطلاعی ؟ من خودم هم سایت دارم اما برخلاف شما نسبت به حقوق قانونی خودم در این مورد کاملا آگاهم . ورود شما به تالارهای اینطوری اختیاریه . خروج شما هم همینطور . اما حذف نام کاربری و تمام پست های شما از حقوق اختیاری شما نیست .بلکه کاملا در اختیار صاحب سایته و از حقوق کاملا قانونی او . چون هم پول هم انرژی وهم وقت سر اینکار گذاشته شده . و گرنه به نظر شما چرا در زمان طراحی اولیه سایتها و ... تمام این اختیارات فقط برای مدیر دیده شده ؟ از حقوق سایر اعضاء در خصوص نوشته های شما دیگه حرف نمی زنم . اگر شما می تونی همه ی چیزهایی که مدیر و سایرین سر اینکار گذاشته اند را به آنها برگردانی بسم الله. برو کمی در این مورد و حقوق قانونی و نه شرعی و عرفی همچین تالارهایی تحقیق کن و بعد از حقوق خودت حرف بزن .
سوما با توجه به برداشتی که تا حالا از نوشته های شما کردم می دونم که شما به این حرفهای من هم توجه نمی کنید و برخلاف چیزهایی که در مورد انتقاد پذیری ، احترام به حقوق دیگران و ... نوشتی و می نویسی هرکاری که دلت بخواد می کنی و جالبتر اینکه بدون توجه به حقوق من و امثال من در نهایت بی توجهی و بی ادبی و با زورگویی تمام به دیگران توهین می کنی و همه جور برچسبی به دیگران می زنی ... و بعد می گی چاکر همه هستی . به نظر من این چاکر بودن بدرد همون چاکر بودن و زبون بازی می خوره . نه چیز دیگه .
چهارما نمی دونم اگر همه می خواستن مثل الان من و درست شبیه خودت برخورد کنند چه اتفاقی می افتاد ؟ فکر نمی کنی اعضاء و حتی مدیر این تالار دارن در مقابلت بزرگی به خرج می دن و با لطف و نادیده گرفتن بی ادبی های تو ، حقانیت خودشون رو ثابت می کنن ؟ قبلنا فکر می کردم باهوشتر از این باشی !!!!
یک نکته : اگر الان خونت به جوش اومده و دلت می خواد دهن منو خورد کنی بدون اصلا انتقاد پذیر نیستی بلکه یک دیکتاتور و زورگو هستی و نه دنبال حق .
یک نکته ی دیگه (البته دوستانه) : چرا اینقدر دوست داری خودتو به رخ بکشی ؟ اونم به هر شکلی ؟ یکمی به نیازهای درونیت فکر کن و با خودت صادق باش .
سلام ترلان
ممنون از راهنماییهات .
ولی بهتر نبود این ارسال رو توی موضوع " چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه" ارسال میکردی ؟
در هر حال ممنونم .
سلام .
از عکس العمل خوبت ممنونم .
نکنه این واکنش متوجه نوشته ی زیر بوده وگرنه منم باید مثل بقیه مورد عنایت قرار می گرفتم .نه ؟
اشتباه نکن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط - ترلان -
من باید توی همین تاپیک جواب می دادم .
و منظورم اینه : ما وقتی می تونیم دم از حقوق خودمو بزنیم و چیزی رو حق خودمون بدونیم که نسبت به اون آگاهی کامل داشته باشیم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
بازم ممنونم .
سلام مجدد
کلا آدمی نیستم که تحت تاثیر جو یا یک جمله یا یک شخص حرف بزنم پس بهتره قضاوت نکنی .
در هر حال بازم ممنونم .
امیدوارم در آینده هم راهنمایی هات رو ببینم .
حسني به مكتب نميرفت وقتي هم ميرفت جمعه ميرفت!
سلام:43:
ببخشيد اگه يه كم (چقدر پر رو، ميگه يه كم) دير رسيدم. بنده ترجيح ميدم اول از همه جواب پست اول رو بدم.
هر كي به فكر خويشه، كوسه به فكر ريشه!
عرض شود كه من به شخصه معتقدم كه هيچ حقي مهمتر از آزادي بيان نيست. و همينطور احترام به بيانات آزاد ديگران. البته احترام گذاشتن به نظرات ديگران به معني تاييد كردن و موافق بودن با آنها نيست. يه سوالي اينجا پيش مياد كه آزادي بيان يعني چي؟ يعني هر چي (منظورم از هر چي يعني هر چي) كه خواستي ميتوني بگي؟! ميتوني به 118 (براي مثال گفتم) هزار تا فحش رنگي و سياه و سفيد بدي؟ و در آخر هم بگي خب به اين ميگن آزادي بيان!!! اين رنگين كمان دشنام يك نظر شخصيه ولي من آزادم هر چي از بيانم (به معني دهان) در مياد بگم. پاسخ قاعدتا منفي است. خب پس تكليف آزادي بيان چي ميشه؟ جواب: در چارچوب قوانين و مقررات
ما در هر سازمان و جامعه اي كه زندگي ميكنيم، موظفيم از قوانين آنجا پيروي كنيم.
مثلا با تي شرت و شلوارك نميشه رفت توي دانشگاه تدريس كرد. يا در كشورهاي غربي مست نميشه نشست پشت فرمون.
و اما نظرات بنده درباره آزادي بيان در مكان حاضر
من فكر ميكنم آزادي بيان در اين سايت رعايت نميشه، چون خيلي رفتارها و سخنان در چارچوب قوانين هست ولي با سانسور مواجه ميشه.
مثلا (سربسته ميگم تا كسي زحمت سانسور به گردنش نيفته!) شخصي در پستي نوشته بود كه طي پيغام خصوصي اشخاصي به نامهاي آلفا و بتا و گاما ... بهش توهين كردند و ناسزا گفتند. زمان زيادي طول نكشيد كه نام اون افراد سانسور شد.
من كاري به راست و دروغ بودن حرف اون شخص ندارم ولي راه بهترش (دموكراسي وار) اين بود كه از طرفين سوال بشه و موضوع شفاف سازي شه.
بيشتر از اين حال ندارم برم بالاي منبر!
يا علي:72:
سلام فرشید
نداشتیم هااااااااااااا
همه میگن 118 بیحال شده حالا من می بینم فرشید ما هم آرههههههههههههههههههههههه ههه
البته بهت حق میدم این هم از آفات این سایته که با کمی فعالیت اکثرا اعضا بی حال یا کم حال میشند . البته اینو قراره کاملا نکته وار و با ذکر اسم افراد در تاپیک جداگانه ای باز کنم تا شاید حضرت آقای سنگ تراشان (ع) متوجه اشتباهات زنجیره ای که مرتب مرتکب میشند بشنود .
البته اگه به جای مخفیانه در تالار گشت زدن شجاعت حضور و شکستن سکوت رو داشته باشند !!!
سلام fnh63
بابت ارسال پست 63 شما که ضمن ابراز نظراتتان، مسائل انتقادی خود را به صورت شفاف و با ذکر مثال قید کردید، بی نهایت سپاسگزارم. بی گمان این گونه بازخوردهای دلسوزانه اعضاء در صورتی که سریع و به هنگام تذکر داده شود کمک موثری در اداره تالار به مدیران تالار می کند.
بی شک همه ما در این تالار برای آرامش و رشد آمده ایم و نیاز داریم که دیگران در آینه ای صیقلی با پیشنهادات و انتقادات و راهنمایی های خویش در بهبود ما و رفع عیوب به ما کمک کنند و مدیران تالار نیز از این امر مستثناء نیستند.
لذا ما همواره از دیدگاههای سازنده امثال شما عزیز در تالار استفاده خواهیم کرد.
همچنین خواهشمندم اگر تمایل داشتید، در مورد آن مثال هم که قید کردید و موارد مشابه احتمالی به صورت خصوصی یا به صورت عمومی (اگر اتهامی با ذکر نام متوجه عضوی نمی شود ) حتما با من در میان بگذارید. پیشاپیش از همه دوستان که در اداره بهتر این تالار به مدیران باز خورد می دهند کمال تشکر را دارم.
سلام دوستان
این پست را به 3 دلیل ارسال می کنم.
یکم : این پست را ارسال می کنم، که خدایی نکرده 118 سکوت مرا به پستهای مکرر خود ، به معنی بی احترامی به خودشون تلقی نکنند.
دوم: اعضاء هم علت سکوت مرا بدانند.
سوم: به بهانه این پست نگاهی هم به شیوه های تعاملی نا کارامد داشته باشیم.
118
شما پیشاپیش یک ارتباط بن بست را انتخاب کرده اید و تلویحا اعلام کرده اید که این پست ها را (که با مضمون واحد و در دو موضوع ایجاد کرده اید)برای شنیدن جواب از مدیر تالار نزده اید( وسخنان مدیر را به ماشین توجیه پراکنی تشبیه کرده اید)، و فقط خطاب به سایر اعضاء کرده اید و جواب خواسته اید:
این بخش فوق انتخابی هست از پست: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2211&pid=19606#pid19606نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
لطفا برای خواندن تمام آن لینک بالا را دنبال کنید.
پس 118 عزیز، اگر من جواب نمی دهم، در واقع به نوعی به خواست شما احترام گذاشته ام. و اقدام به شفاف سازی و توضیح دادن( آنچه که شما توجیه می نامید) نکرده ام، اما چون دوباره در پست 38 ، خواهان پاسخم شدید، این ارسال را انجام دادم.
اما برای پاسخ هم اگر چه اعضاء نمی دانند ولی خودتان می دانید که ما طی بارها پیغام خصوصی به جوانب این مسئله پرداخته ایم.
متاسفانه بنده به خاطر ضیق وقت و اینکه باید به سایر صحبتها و نظرات اعضاء هم احترام بگذارم و پاسخ بدهم، نمی توانم بیش از این برایتان شفاف سازی کنم. البته چون سایر اعضاء از پاسخ ارائه شده با خبر نیستند، اگر این بحث ادامه داشت، سرفرصت، متن پیغامهای خصوصی شما و خودم را در این موضوع می گذارم.
تبصره: این پاسخ همزمان در 2 موضوع مشابه شما ارسال می گردد.