-
نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم
سلام
امشب خیلی اعصابم بهم ریز بود. داشتم فکر می کردم چکار کنم که یهویی یادم از این سایت اومد. گفتم بیام درد دل کنم شاید یکی بدادم رسید.
من یه نامزد دارم که این بنده خدا میگرن داره و گاهی سر دردش بشدت عود می کنه و باید قرضهای مسکن مث نوافن و از اینجور چیزا بخوره...
همیشه پیش هم نیستیم ولی هر وقت پیش همیم دم بساعت دل درد میشه گلو درد میشه و از اینجور چیزا
حالا اینها مهم نیست ولی این میگرنش خیلی نگرانم کرده...
خودش میگه چیز مهمی نیست ولی خیلی نگرانم...
همش فکر می کردم اگه فردی که دوستش دارم رو پیدا کنم هیچ وقت دلسرد نمی شم ولی الان اینطوری نیست. یه بار کلا دلسرد می شم و دوباره پشیمون می شم.
نمی دونم چیکار کنم...
روز اول فکر می کردم این همونیه که میخوام ولی هر چی بیشتر باهام می رم می بینم خیلی دردمنده. مثلا دیروز فهمیدم چشاش ضعیف بوده و عینک نمی زده. یا مثلا دندوناشو پر کرده و از این جور چیزا...
یه چیز دیگه هم فهمیدم ازش که شاید جالب نباشه بگم ولی ایشون عادت ماهانش هم اصلا منظم نیست.
به نظرتون اینها مشکلی ایجاد نمی کنه؟
یه روز که باهاش بودم ، وقتی خیلی سردرد شده بود دیگه تاب نیاورد و بهم گفت میگرن داره تا بتونه قرض بخوره.
البته بهم نمی گفت من خیلی گیر دادم به قرصش و اینکه چیه که مجبور شد بگه...
ولی یه روز تو خونمون که بودند و میگرنش شروع شد مادرش گفت چیزی نیس و سرما خورده گیه !!! غافل از اینکه دخترش این موضوع رو بهم گفته. همش می ترسم وضاع بدتر از این بشه...
این دروغگویی مادرش اذیتم می کنه و اینکه می ترسم هنوز چیزای دیگه هم باشه که بهم نمی گه...
آیا همه خانمها اینطورین؟ ما که تو خونمون اینطوری نداریم!!!
بنظرتون چیکار کنم/؟
-
RE: آیا همه خانمها این مشکلات رو دارن؟
چی بنویسم آخه؟
میخوام بدونم همه خانمها همش سر درد دارن و این مشکلات رو دارن؟
حالا خودتون بگید بهتر از این عنوان چه عنوانی میشه گذاشت؟
خودتنون یه عنوانی واسش انتخاب کنید...
-
سلام
بنويسد مثلا فكر مي كنم همسرم بهم دروغ گفته يا دروغهاي همسرم يا چرا همسرم همه موارد و قبل از ازدواج نگفته البته ببخشيد كه فضولي كردم .
-
شما نامزدین، یعنی عقد کردین یا نه؟
قبل از هر چیز باید همه چیز را درست بررسی کنین. زندگی شوخی نیست. قبل از ورود به زندگی باید از سلامتش باخبر بشی.
برادر این جانب، با یه دختر ازدواج کرده که اول ازدواج آصم خفیف داشت. زن برادرم قبلا عمل ریه هم کرده بود. اما پدر و مادرش گفته بودند که دخترمون عمل کرده و دیگه خوب شده و مشکلی نداره. برادرم الان دو تا بچه داره و زنش بعد از 5 سال زندگی مشترک، مشکلش روز به روز بدتر شده و الان دکترها میگن که ریه اش کلا نابود شده :163: و پیوند هم اگر گیر بیاد و تازه جواب درست بده، باز هم بعد از پیوند 3 یا 4 سال بیشتر زنده نیست.:163: الان برادرم با یه کپسول اکسیژن و دو تا بچه و یه زن که هر دو ماه باید 10 روز توی آی سی یو بخوابه، درگیره. هر جا مسافرت میریم، توی ماشین برادرم یه کپسول آماده است. زنش به راحتی نمی تونه کارهای خونه را انجام بده. تازه همه هم میدونیم که زن برادرم تا چند سال دیگه میمیره. یعنی برادرم تازه تو سن 35 سالگی باید بره با دو بچه، از اول دنبال یه زندگی دیگه.
اینها را نگفتم که شما را بترسانم. اما حواست جمع باشه. این که مادرش دروغ گفته، خیلی جای نگرانیه.:305: شاید واقعا مشکل خاصی نداشته باشه، شاید میگرن اش خیلی وخیم نباشه. اما در هر حال باید قبل از همه چیز، از ریز و درشت سلامتی اون دختر باخبر بشی. بهتره حتما حتما در مورد این بیماری با متخصص هم مشورت کنی. تعارف را بگذار کنار و خیلی حواست را جمع کن.
در هر صورت، شاید هم سالم باشه و اون وقت باخیال راحت زندگی ات را شروع میکنی.
-
ايشون رو ببريد چكاپ كامل تا خيالتون راحت شه
اگر مادرشون حقيقت رو پنهان كردن نبايد اسم دروغگو رو ايشون گذاشته بشه چون با صداقت تمام حقيقت رو گفتن.
عقدين يا نامزد؟جوابش خيلي با هم فرق داره .
در ضمن پر كردن دندون چيز مهمي نيست فكر كنم همه مردم داشته باشن!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
شما نامزدین، یعنی عقد کردین یا نه؟
قبل از هر چیز باید همه چیز را درست بررسی کنین. زندگی شوخی نیست. قبل از ورود به زندگی باید از سلامتش باخبر بشی.
فقط واسش نشون بردیم که اونم هنوز نمی پوشه...
قراره چند ماه دیگه مراسم بله برون بگیریم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
ايشون رو ببريد چكاپ كامل تا خيالتون راحت شه
اگر مادرشون حقيقت رو پنهان كردن نبايد اسم دروغگو رو ايشون گذاشته بشه چون با صداقت تمام حقيقت رو گفتن.
عقدين يا نامزد؟جوابش خيلي با هم فرق داره .
در ضمن پر كردن دندون چيز مهمي نيست فكر كنم همه مردم داشته باشن!!!!!!!
میترسم بهش بگم ناراحت بشه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
جمله تون رو نمی فهمم . ضد و نقیض نداره؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم و پنهانکاری او
موافقید؟
گرچه شما رو می شناسم و پسر بسیار خوبی هستید... ولی عزیزم من الان ذهنم در گیر مشکلمه و اینطور چیزا برام مهم نیست. شما هر طوری صلاح می دنید عمل کنید. الان واسم مهمه که چکار کنم؟؟؟
بچه ها من در دردهای شدیدم و زمانی که خیلی بیماریم عود می کنه تازه یه استامینوفن نه کدئینش، می خورم ولی این بنده خدا نوافن مصرف می کنه... مادر بزرگ بنده تازه در سن 60 70 سالگی دکتر بهش نوافن داده!!!!!!!!!!!
دختر خانمهای عزیز. خودتون رو بذارید جای نامزدم، من چیکار کنم که ناراحت نشید؟ نمی خوام دلش بشکنه...
حالا بازم اگه سوالی دارید در خدمتم.
بنظرتون بگم باید چکاب شی دلخور نمی شه؟
چظوری بهش بگم که به دل نگیره؟ شما خودتون رو بذارید جای اون ... نظرتون رو بگید.
از اینکه دیدم نظر دادید خیلی آرومتر شدم
خدا خیرتون بده:316:
تازه یه مسئله دیگه هم هست و اون اینکه همه میگن گل بی عیب خداست...
هر کس رو بررسی کردم دیدم یه عیبی داره...
ولی خب دوست دارم حداقل سالم باشه...
تازه ایشون رو واسه همین انتخاب کردم که سالمه ولی فکر نمی کردم که این بنده خدا هم مشکل داشته باشه...
-
ایشون فقط نوافن مصرف میکنه؟
یا داروهای دیگه ای هم مصرف میکنه.
منم فکر میکنم اگه مستقیما بهش بگید باید چکاپ شی ناراحت شه.
اول یه کم زمان با هم بودنتونو بیشتر کنید و بیشتر به رفتاراش دقت کنید.
عینک و دنون پر کردن مسئله ی رایجیه.
اما پیش از این که کاملا مطمئن نشدین وارد مرحله بله برون نشین
-
ارشدگرامی!
می تونین بهش بگین من دوست دارم همسرآینده ام یه دختر شاداب و با نشاط باشه.من تو این مدتی که شما رو دیدم هیچ وقت سر حال نبودی!بهتر نیست بری دکتر و یه چکاپ بشی.
برادر گرامی،یه زن اگه به سلامت جسم خودش رسیدگی نکنه چطورمیتونه بعد ها به شوهر و بچه هاش برسه؟ممکنه سردرد ایشون دراثر فقر آهن باشه که خیلی از خانمها دارن.ممکن هم هست که میگرنی باشه.به هر حال بهتره مطمئن بشین.در خصوص منظم نبودن عادت ماهیانه هم بهتره به متخصص زنان مراجعه کنه تا از وجود کیست یا مسائل دیگه مطمئن بشین.ناگفته نمونه همه اینها قابل درمان هستن.اما مساله مهم به نظر من این هست که یه خانم بایستی بیشتر از اینها به سلامت جسمی خودش برسه!بهتره این مساله باهاش مطرح کنین.
-
هنوز كه اتفاقي نيفتاده اگه دل چركين هستيد بدون اينكه دل دختر را بشكنيد تمومش كنيد.
-
سلام
بهش بگين نگران سلامتيش هستين و يا اينكه يه دكتر خوب ميشناسين كه متخصصه و مي تونيم پيش اونم بريم!
در مورد ضعيف بودن چشم ها هم بايد بگم كه توي اين دوره زمونه كمتر كسي عينك نداره و اونايي كه ندارن يا عمل كردن يا اينكه نميزنن!
آخه يادم مياد زمون دانشگاه من هميشه جلو مي نشستم تا تخته رو خوب ببينم و ميگفتم خوش بحال بقيه كه عينكي نيستند يه بار سركلاس يكي از بچه ها يه سوالي پرسيد برگشتم پشتو نگا كردم ديدم ماشالا همه يكي يه دونه عينك ته استكاني از كيفشون در آوردن ...همه قيافه ها جديد:311:
در مورد دندونها هم اگه دندانپزشكي رفته باشين حتي دندونپزشكهاش هم دندون پر كرده دارن از اين بابت نگران نباشين!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
ایشون فقط نوافن مصرف میکنه؟
یا داروهای دیگه ای هم مصرف میکنه.
منم فکر میکنم اگه مستقیما بهش بگید باید چکاپ شی ناراحت شه.
اول یه کم زمان با هم بودنتونو بیشتر کنید و بیشتر به رفتاراش دقت کنید.
عینک و دنون پر کردن مسئله ی رایجیه.
اما پیش از این که کاملا مطمئن نشدین وارد مرحله بله برون نشین
بله تا اونجایی که من می دونم فقط نوافن مصرف می کنه و اون روزی که باهم بودیم اولش گفت کمی سردردم منم گفتم تحمل کن. چون خودمم هیچ وقت با یه سردرد ساده قرص نمی خورم و بعدش دیدم اون بی تابه خواستم واسش استامینوفن بگیرم که گفت نه من باید نوافن بخورم و ... با کنجکاویهای من مجبور شد بگه میگرن داره و گفت از اواخر راهنمایی اینطوری بوده....
بیشتر شده زمان با هم بودنمون و رفتاراش عادیه طوری نیست که مشکوک شم.
من میگم نکنه من خیلی سخت می گیرم. چون همه بهم میگن در ازدواج خیلی سخت میگیری. به محض دیدن یه عیب کوچولو از یکی زود درجا میزنی...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
هنوز كه اتفاقي نيفتاده اگه دل چركين هستيد بدون اينكه دل دختر را بشكنيد تمومش كنيد.
خیلی معصومه و اگه بگم که دیگه ...
یه بار یه حرفایی بهش زده بودم (البته کمی با تندی) و بعدش فهمیدم خیلی گریه کرده ...
با هم 7 سال تفاوت سنی داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
می تونین بهش بگین من دوست دارم همسرآینده ام یه دختر شاداب و با نشاط باشه.من تو این مدتی که شما رو دیدم هیچ وقت سر حال نبودی!بهتر نیست بری دکتر و یه چکاپ بشی.
برادر گرامی،یه زن اگه به سلامت جسم خودش رسیدگی نکنه چطورمیتونه بعد ها به شوهر و بچه هاش برسه؟ممکنه سردرد ایشون دراثر فقر آهن باشه که خیلی از خانمها دارن.ممکن هم هست که میگرنی باشه.به هر حال بهتره مطمئن بشین.در خصوص منظم نبودن عادت ماهیانه هم بهتره به متخصص زنان مراجعه کنه تا از وجود کیست یا مسائل دیگه مطمئن بشین.ناگفته نمونه همه اینها قابل درمان هستن.اما مساله مهم به نظر من این هست که یه خانم بایستی بیشتر از اینها به سلامت جسمی خودش برسه!بهتره این مساله باهاش مطرح کن
دختر با نشاط و شادابیه... از این نظر مشکلی نداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tasnime_elahi
زن اگه به سلامت جسم خودش رسیدگی نکنه چطورمیتونه بعد ها به شوهر و بچه هاش برسه؟ممکنه سردرد ایشون دراثر فقر آهن باشه که خیلی از خانمها دارن.ممکن هم هست که میگرنی باشه.به هر حال بهتره مطمئن بشین.در خصوص منظم نبودن عادت ماهیانه هم بهتره به متخصص زنان مراجعه کنه تا از وجود کیست یا مسائل دیگه مطمئن بشین.ناگفته نمونه همه اینها قابل درمان هستن.اما مساله مهم به نظر من این هست که یه خانم بایستی بیشتر از اینها به سلامت جسمی خودش برسه!بهتره این مساله باهاش مطرح کن
من دقیقا همین فکر رو دارم.
میگم چرا این به خودش نمی رسه!!!
البته داره درس میخونه و پزشکی هم میخونه ولی نمی دونم یا اون اصلا براش اینطور چیزا مهم نیست یا من خیلی حساسم.
بهش گفتم واسه عادتش و سردردش بره دکتر می گه قبلا رفتم و حتی سیتی اسکن شدم و دکتر گفته مشکلی نداره و ازدواج کنی خوب میشه...
اینهم بهتون بگم...
دختر خیلی مهربونیه و خیلی اخلاقامون با هم سازگاره...
دختر قانع و مظلومیه.
خیلی دوستم داره. دلم نمیاد با حرفام اذیتش کنم.
هر وقت ازش انتقاد می کنم ، فقط گوش میده و هیچی نمیگه.
اصلا حرف نمیزنه. البته اینطور نیست که بی حال باشه و بی خیال. ولی اصلا اهل گله و شکایت و گیر دادن و اینطور چیزا نیس.
باباشم همینطوریه. اصلا حرف نمیزنه. خیلی پدر دخترارو دیدم که به پسری که میاد خواستگاری دخترشون گیر می دن ولی باباش اصلا گیر نمیده و مامانشم همینطور.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
اگرمادرشون حقيقت رو پنهان كردن نبايد اسم دروغگو رو ايشون گذاشته بشه چون با صداقت تمام حقيقت رو گفتن
جمله تون رو نمی فهمم . ضد و نقیض نداره؟؟؟
منظورم به عنوان تاپيكيه كه يكي از دوستان پيشنهاد داده بودن كه فرموده بودن بذارين دروغهاي همسرم يا مثلا فكر ميكنم همسرم بهم دروغ گفته
-
سلام من مشاور نيستم خودم هم مشكل دارم اما وقتي تاره وارد تالا شدم دلم مي خواست يكي باهام حداقل همدري كنه منم به همين خاطر الان باهاتون همدري ميكنم به عنوان يه زن اگر هميچين مشكلي داشتم اگر يه موقع سرم درد مي گرفت نامزدم اگر بيتابي مي كرد و ميگفت كه مثلا عزيزيم سلامتي تو برام مهمه بيا ببرمت دكتر من نگرانتم فكر نمي كنم بهم بر مي خورد . در ضمن شوهر من وقتي دندونش درد مي كرد دكتر بهش نوافن داد فكر نيم كنم چيز مهمي باشه نمي دونم فكر كنم فقط يه مسكن قويه فقط مي خواستم همدردي كرده باشم زياد ناراحت نباشيد انشا اله كه چيزي نيست . راستي در مورد موضوع چون ديدم خيلي ناراحتين مي خواستم زود كمكتون كنم فكر مي كنم گلنوش خانم منظور منو خوب متوجه نشدند . در ادامه هم نوشته بودم كه مثلا يا همه موارد و نگفتند يعني همان پنهان كاري اگر ناراحت شديد غذر خواهي مي كنم .
-
به سن این خانم هم بستگی داره.
یک دختر بیست ساله اگه مشکل چشم و دندان و سردرد و ... همه را داره ، جسمی دختر قوی و سالمی نیست. شغلش هم مزید برعلت خواهد شد. شیفتهای طولانی و شب پزشکی و ... دیگه براش جوونی نمی ذاره.
اینکه هم خودش و هم خانواده اش در مقابل همه خواسته های شما سکوت می کنند هم مشکوکه.
بجای وسواس و تردید، تصمیم جدی بگیر و زیاد وقتشون را نگیر و آخر سر با دعوا و دل شکستگی و ... تمومش کن. خوب فکر کن و از همین اول حرفهات را بزن.
-
مهم اینه که به هر روشی، دوستانه که ناراحت نشه، از وضعیت بیماری اش باخبر بشی و آگاه از همه چیز با فکر مطمئن تصمیم بگیری که چی کار کنی.
-
وقتی ایشون سر درد دارن یا و کلا حال مساعدی ندارن شاید زمان مناسب برای سوال پیچ کردن و کنجکاوی در این موارد نیست ، وقتی که حالشون خوبه و سرحال هستن و کسی هم پیش شما نیست ، سر صحبت رو باز کنید و بگید که تحمل درد کشیدن و ناراحتی ایشون رو ندارید و وقتی مریضن شما هم به هم میریزین و بگین هر بار که این اتفاق میفته خیلی نگرانش میشین واقعا و از صمیم قلب قانعش کنید که سلامتیش از همه چیز برای شما مهمتره،
انشااله شما رو همراهی میکنه برای درمان بیماریش.:72:
-
RE: نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم و پنهانکاری او
سلام بچه ها
واقعا ممنونم از راهنماییهاتون
شاید بتونم بگم وقتی دیدم اینجا کسانی هستند که راهنماییم کنند خیلی خوشحال شدم و جون گرفتم.
امروز سر صحبت رو باهاش باز کردم و بهش گفتم که سلامتیش واسم خیلی مهمه و ازش خواستم که یه چکاپ بشه و اون هم گفت موافقه و گفت باید برای چکاپ کلی چیکار کنه؟ من گفتم که تو باید بهتر از من بدونی چون پزشکی و بعدش قبول کرد.
من بهش در مورد عادات نامنظمش که گفتم اقرار کرد که کیست داشته و یکسال پیش رفته دکتر و دکتر قرص و دوا داده و درمان شده ولی دوباره اینجوریه که این دفعه دکتر گفته ارثیه ، و گفت تو خونوادمون اکثریت اینطرین ولی من گفتم حتما باید چکاپ شی که قبول کرد.
بچه ها بنظرتون کیست مشکلی نداره؟ قابل درمانه؟ روی فرزند تاثیر نمی ذاره؟
از همیاری تون ممنونم
یه نکته هم به آقا حامد بگم (البته می دونم اسمشون سمبلیکه!) که بهتره بنویسید:
نگرانی در مورد سلامت جسمانی نامزدم
و پنهانکاری او نداره
چون بیچاره ندیدم چیزی پنهان کنه و هر چی من می گم اقرار می کنه بیچاره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
یه نکته هم به آقا حامد بگم (البته می دونم اسمشون سمبلیکه!) که بهتره بنویسید:
نگرانی در مورد سلامت جسمانی نامزدم
و پنهانکاری او نداره
چون بیچاره ندیدم چیزی پنهان کنه و هر چی من می گم اقرار می کنه بیچاره...
اول باید بگم که تمام دختران این همه بیماری و مشکل ندارند.یه نمونش خودم که خدارو شکر صحیح و سالمم!
عزیز ،باید قبول داشت که ایشون پنهانکاری کردن،شکی درش نیست.
وگرنه باید شما این مسائل رو همان اوایل آشنایی میدانستید ولی نمیدانستید چون او چیزی به شما نگفته که مبادا شما رو از دست بده.
درسته که الان داره یکی یکی به مشکلاتش اقرار میکنه ولی چاره ای جز اقرار نداره چون شما دیر یا زود به این بیماری ها پی میبردید.این دختر خانم میخواستند کار از کار بگذره بعد یواش یواش روو کنند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
اول باید بگم که تمام دختران این همه بیماری و مشکل ندارند.یه نمونش خودم که خدارو شکر صحیح و سالمم!
وگرنه باید شما این مسائل رو همان اوایل آشنایی میدانستید ولی نمیدانستید چون او چیزی به شما نگفته که مبادا شما رو از دست بده.
درسته که الان داره یکی یکی به مشکلاتش اقرار میکنه ولی چاره ای جز اقرار نداره چون شما دیر یا زود به این بیماری ها پی میبردید.این دختر خانم میخواستند کار از کار بگذره بعد یواش یواش روو کنند...
البته در تکامل صحبت شما باید عرض کنم کنجکاوی من باعث شد بگه ولی خب هنوزم کار از کار نگذشته ولی بهم گفته .
ولی اگه الان پامو بکشم کنار فکر کنم بیماری روانی هم به بیماریهاش اضافه شه...
بنظرتون برم دنبال اینکه درمان می شه یا برم دنبال راهی برای ...:316:
خدایا کمکم کن
دوستان راهکاری ندارند؟
-
RE: نگرانی در مورد سلامتی جسمانی نامزدم
خب آقای عزیز مسئله همینجاست.اگر شما همان بار اول که ایشون رو دیدید از سوی خانواده یا خود ایشون مشکلشون رو میگفتند خیلی منطقی تر میشد تصمیم گرفت.
ولی همیشه در رابطه ها بعد از چندین بار رفت و آمد و صحبت بازهم مقداری وابستگی پیش می آید.
تصمیم با خود شماست اگر فکر میکنید واقعا دوستش دارید برای درمانش اقدام کنید.
وگرنه خیلی محترمانه و منطقی رابطه را میتوانید تمام کنید بدلیل نگفتن این بیماری در همان روز اول.چون خود شما هم اشاره کردید که اگرکنجکاوی نمیکردید هیچوقت جریان رو نمیفهمیدید...
:72:
-
بنظر من شما زیادی نگرانین ! خیلیا میگرن دارن ! میگرن هم یه دوره درمانی داره و بعد از اون دوره شدتش خیلی کم میشه ! مامان من میگرن داشت و درمان کرد و الان خیلی خیلی کم سرش درد می گیره ، قرص نوافن هم که معلومه چون قویه به درد بیماران میگرنی می خوره
آخه دندون پر کردن نگرانی داره ؟ با عرض معذرت اما دیدگاه شما منو یکم ناراحت کرد ! مگه دارین اسب می خرین خدای نکرده ؟ اینهمه آدم دندون می کشن ، پر می کنن . این چه اهمیتی می تونه داشته باشه ؟
در مورد عادت ماهیانه هم که خیلی از خانما الان کیست دارن ، تازه ایشون که میگه درمان شده !
می دونم نگرانین اما این چیزایی که ذکر کردین به تنهایی نمی تونه عامل نگرانی باشه ! خیلی از خانما این مشکلاتو دارن و همه هم قابل حله !
فقط یه نکته اینکه کیست بستگی داره چه کیستی باشه ! بعضی کیستها ممکنه باعث بشوند که طرف دیرتر بچه دار بشه و نیاز به درمان و دارو داشته باشه ! اما در کل که بسنجیم اکثر این موارد ناباروری در مورد خانما قابل حله و در مورد آقایون خیلی اوقات خیر !
زیادی سخت می گیرن و ایشون هم که خودشون به شما گفته میگرن دارم ! قبول هم کرده که یه سری ازمایش کامل بده که می تونه شما رو مطمئن کنه مشکل دیگه ای نداشته باشن !
در ضمن با اینکه ایشون پنهان کاری کردن مخالفم ! نامزدی برای همین چیزاست و ایشون هم که گفته صراحتا مشکلش رو ! آخه مثلا اگه نمی گفت عادت ماهیانه نامنظمی داره شما از کجا می خواستین بفهمین ؟ شما تو دوران نامزدی با رفت و آمد می تونین یه سری شناخت بدست بیارین اما هر کسی هم می تونه دروغ بگه ! چه بسا کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و پنهان کنه و بعدا این مشکل خودشو نشون بده ! حالا چه آقا چه خانوم !
نکنه مشکل شما چیز دیگه ای هست ؟ به ایشون علاقه دارین؟ از بقیه نظرها ایشونو مناسب می بینین ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
خب آقای عزیز مسئله همینجاست.اگر شما همان بار اول که ایشون رو دیدید از سوی خانواده یا خود ایشون مشکلشون رو میگفتند خیلی منطقی تر میشد تصمیم گرفت.
ولی همیشه در رابطه ها بعد از چندین بار رفت و آمد و صحبت بازهم مقداری وابستگی پیش می آید.
تصمیم با خود شماست اگر فکر میکنید واقعا دوستش دارید برای درمانش اقدام کنید.
وگرنه خیلی محترمانه و منطقی رابطه را میتوانید تمام کنید بدلیل نگفتن این بیماری در همان روز اول.چون خود شما هم اشاره کردید که اگرکنجکاوی نمیکردید هیچوقت جریان رو نمیفهمیدید...
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط melisaa
بنظر من شما زیادی نگرانین ! خیلیا میگرن دارن ! میگرن هم یه دوره درمانی داره و بعد از اون دوره شدتش خیلی کم میشه ! مامان من میگرن داشت و درمان کرد و الان خیلی خیلی کم سرش درد می گیره ، قرص نوافن هم که معلومه چون قویه به درد بیماران میگرنی می خوره
آخه دندون پر کردن نگرانی داره ؟ با عرض معذرت اما دیدگاه شما منو یکم ناراحت کرد ! مگه دارین اسب می خرین خدای نکرده ؟ اینهمه آدم دندون می کشن ، پر می کنن . این چه اهمیتی می تونه داشته باشه ؟
در مورد عادت ماهیانه هم که خیلی از خانما الان کیست دارن ، تازه ایشون که میگه درمان شده !
می دونم نگرانین اما این چیزایی که ذکر کردین به تنهایی نمی تونه عامل نگرانی باشه ! خیلی از خانما این مشکلاتو دارن و همه هم قابل حله !
فقط یه نکته اینکه کیست بستگی داره چه کیستی باشه ! بعضی کیستها ممکنه باعث بشوند که طرف دیرتر بچه دار بشه و نیاز به درمان و دارو داشته باشه ! اما در کل که بسنجیم اکثر این موارد ناباروری در مورد خانما قابل حله و در مورد آقایون خیلی اوقات خیر !
زیادی سخت می گیرن و ایشون هم که خودشون به شما گفته میگرن دارم ! قبول هم کرده که یه سری ازمایش کامل بده که می تونه شما رو مطمئن کنه مشکل دیگه ای نداشته باشن !
در ضمن با اینکه ایشون پنهان کاری کردن مخالفم ! نامزدی برای همین چیزاست و ایشون هم که گفته صراحتا مشکلش رو ! آخه مثلا اگه نمی گفت عادت ماهیانه نامنظمی داره شما از کجا می خواستین بفهمین ؟ شما تو دوران نامزدی با رفت و آمد می تونین یه سری شناخت بدست بیارین اما هر کسی هم می تونه دروغ بگه ! چه بسا کسی ناراحتی قلبی داشته باشه و پنهان کنه و بعدا این مشکل خودشو نشون بده ! حالا چه آقا چه خانوم !
نکنه مشکل شما چیز دیگه ای هست ؟ به ایشون علاقه دارین؟ از بقیه نظرها ایشونو مناسب می بینین ؟
ضمن اینکه از همه متشکرم بخاطر نظرات سازنده ولی اینکه ایشون تعدادی از کارهاشو مخفی کرده خیلی با این موافق نیستم...
به نظرم هیچ دختری همون شب اول نمیگه ای پسر من پریدم نامنظمه و میگرن دارم و کیست و ...
تازه امروز داشتم باهاش صحبت می کردم بهم گفت خیلی نگرانی ولی ما همون روزهای اول رفتیم دکتر و دکتر گفته مشکلی نداره و در مورد پرید نامنظمش گفت دکتر یه دوره قرص داده ولی بعدش که دوباره اینطوری شدم گفته این جنبه ارثی داره ...
بقول دوستمون ایشون خیلی راحت میتونست انکار کنه و اصلا از پریدش بهم چیزی نگه و مطمئنا هم من ازش چیزی نمی پرسیدم چون نه محرمیم نه خیلی بهم نزدیک و اینکه من پرسیدم و صادقانه جواب داده باز به نظرم جای تامله.
اینکه پرسیدید علاقه دارم یا نه؟
باید بگم خیلی خیلی اخلاقش بهم می خوره و واقعا دوستش دارم و از همه مهمتر خیلی دوستم داره ...
بخاطر همین در وهله اول بهش گفتم باید همراهم بیای دکتر تا چکاب شی و بنده خدا بدون چک و چونه موافقت کرد و قراره ببرمش دکتر...
بنظرتون بازم مشکلی تحدیدم می کنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
بهش گفتم باید همراهم بیای دکتر تا چکاب شی و بنده خدا بدون چک و چونه موافقت کرد و قراره ببرمش دکتر...
بنظرتون بازم مشکلی تحدیدم می کنه؟
به نظر من شما بيش از حد حساسيد خيلي از خانمها پريود نامنظم دارند عوض كردن آب و هوا ناراحتي استرس زياد يا حتي بلند كردن وسيله سنگين ميتونه دوره رو نامنظم كنه.
ايشون كه بدون چك وچونه دارن ميان چكاب با توجه به اينكه خودشون پزشكن خيالشون جمع بوده. پس ديگه چي شما رو تهديد ميكنه.
قدر اين دختر پاك و صادق و پزشك و ............ رو بيشتر بدونيد لطفا:305:
-
همین جوری مستقیم بهش گفتی باید بیای چکاپ شی؟:163: فکر نکنی شاید بنده خدا ناراحت شه.:305:
دیگه حالا که داره میاد دکتر. دیگه این که میگی به نظرتون آیا مشکلی تهدیدم میکنه، از وسواسته. چه مشکلی می خواد تهدیدت کنه. آهان یادم اومد، شاید تو راه گرگه بیاد تو رو بخوره.:311: مواظب باش. مشکل دیگه ای نیست. راستی، تهدید هم به ح حوله نیست، با ه دو چشمه.
درضمن ای کاش محترمانه تر و دوستانه تر بهش میگفتی.:305: حالا دلیل نمیشه چون اون مظلومه تو این جوری رفتار کنی. به نظرم حتما فردا قبل از رفتن پیش دکتر، براش هدیه ای، گلی و... بگیر و بهش بگو که منظور بدی نداشتی.:43: ممکنه بهش برخورده باشه.:305: حتما از دلش دربیار.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tesoke
حالا دلیل نمیشه چون اون مظلومه تو این جوری رفتار کنی. به نظرم حتما فردا قبل از رفتن پیش دکتر، براش هدیه ای، گلی و... بگیر و بهش بگو که منظور بدی نداشتی.:43: ممکنه بهش برخورده باشه.:305: حتما از دلش دربیار.
پيشنهاد خيلي خوبيه لطفا عمليش كنيد اين دختر ارزششو داره:104::104::104:
معذرت ميخوام يكم رك ميگم به جاي اين حساسيتهاي بيمورد يه ذره در مورد روحيات خانمها مطالعه كنيد بازم ببخشيد دوست عزيز باور كنيد قصدم فقط يه دلسوزي خواهرانست
-
بچه ها واقعا شما خیلی خوبید.
نه بابا بیچاره دختره دیشب بهم اس داد عید رو تبریک گفت و از این بابات اصلا ناراحت نیست.
ضمنا منم مستقیما بهش نگفتم باید بری چکاپ
گفتم من نگران سلامتیتم بهتره یه چکاپ کلی شی تا اگه خدای نکرده بیماری هست زودتر رفع بشه که کار بجاهای باریک نکشه.
اصلا از دستم دلخور نیست.
تازه به مامانم هم عید رو تبریک گفت.
ضمنا ببخشید آقای تسوکه، دیروز کمی رنجیده بودم بخاطر همین تهدید رو اشتباه نوشتم باز هم از تذکرتون ممنونم
باشه واسش گل هم می خرم.:72::46:
بچه ها خیلی دوستتون دارم
یعنی الان خیلی خیالم راحت شد.
ایشالا همیشه موفق باشید.
راستی دیشب اون هم بهم اس ام اس داد که خیلی نگرانی ولی دکتر گفته جنبه ارثی داره و مامانمم اینطوری بوده و بچه دار شده. نگران نباش:43:
-
سلام خدارو شکر که مشکل شما حل شد
ولی من خواستم بگم این چیزایی که گفتین واقعا هیچ کدوم بیماری نیست به جز میگرن
دندون پر کرده !
چشم ضعیف !
که بیماری نیست خیلی دارن ،من خودم دندون پر کرده زیاد دارم ولی خداروشکر چشمام خلبانیه :310:
و نا منظم بودنم خیلی ها دارن ،اونم بیماری نیست ممکنه در اثر استرس پیش بیاد مثلا موقع عقد یا موقع امتحان کنکور
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اگر قبل عقد مشاوره ژنتیک برید تو مشاوره ژنتیک سوالاتی می پرسن که کلا پیشینه فرد و بیماری خودش و حتی نسل قبل خودش مشخص میشه
ما مشاوره ژنتیک رفتیم
تمام این سوالات رو پرسید
سابقه کیست،نامنظم بودن،سابقه سقط جنین تو خانواده .... بیماری قبلی ،فشار خون،دیبابت و همه اینها
در مورد هر بیماری که فکر شو بکنید پرسیدن
من تو اون مشاوره متوجه شدم که نامزدم در کودکی اوریون گرفته و گوش سمت چپشم از اون موقع یکمی جزئی شنواییش کم شده
ولی اینارو بهم نگفته بود،البته مهمم نبود که بگه
-
سلام خدا رو شکر مشکل شما حل شد
خداییش واسه بعضی ها چیا مهمه؟! بعضی بیماریها هست که طرف فقط میتونه کنترلش کنه درمان قطعی نداره دست خود فرد نیست اصلا گیر دادن که چرا این فرد این بیماری رو داره خیلی مسخره هست! خب دست خداست، یعنی خدا تو زندگی هر کی یه امتحان گذاشته یکی یه بلاست، خطایی چیزی، یکی هم یه بیماری... این بنده خدا میگرن داشته حالا من سنگ کلیه(شکر) که خیلی بیماری گنده ای نیستن و قابل درمان (کنترل) هستن در مورد کیستشون من شنیدم این طور دخترا هرچه زودتر ازدواج کنن بهتر میتونن درمان کنن و اینا دوستم این مشکلو داشت.. واسه چشم هم خب پزشکی خوندن جور هندوستان کشیدن داره... دندونم که بچه ها از شکلات دندون ندارن... ما که هیچی... اونم ایران.... والا چی بگم... خدا رو شکر مشکلتون حل شد.
-
دندون پر کرده داره !!!!!!!!!!!
بابا بیخیال. از هر 10 نفر 9 نفر دندون پر کرده دارن اینم شد اشکال
تو برنامه ماه عسل نشون میداد مرده با زن مبتلا به MS ازدواج کرده بود و خیلی هم عاشق هم بودن حالا شما به دندون پر کرده گیر میدی :311:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم اگر قبل عقد مشاوره ژنتیک برید تو مشاوره ژنتیک سوالاتی می پرسن که کلا پیشینه فرد و بیماری خودش و حتی نسل قبل خودش مشخص میشه
ما مشاوره ژنتیک رفتیم
تمام این سوالات رو پرسید
سابقه کیست،نامنظم بودن،سابقه سقط جنین تو خانواده .... بیماری قبلی ،فشار خون،دیبابت و همه اینها
مشاوره ژنتیک چیه و کجا باید رفت؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
ما مشاوره ژنتیک رفتیم
تمام این سوالات رو پرسید
مشاوره ژنتیک چیه و کجا باید رفت؟
مشاوره ژنتیک مشاوره ای که اکثرا کسایی انجام می دن که ازدواجشون فامیلیه یا در فامیل پسر یا دختر بیماری ژنتیکی وجود داره مثل تالاسمی یا ..
ولی کلا می گن اگر همه افراد برن خوبه ...
یه دکتری هستش که ازتون یه سری سوالات رو می پرسه و شما باید بهش جواب بدیم
.. شاید همه جا مشاورانش انقدر حساسیت به خرج ندن
تو تهران من شیرخوارگاه آمنه رفتم ،مشاوره ژنتیک هم رایگان بود
مشاوره ژنتیک رو بعضی از بیمارستان ها دارن
مثل بیمارستان امام خمینی
و کلا فکر کنم دکتر ژنتیک هم باشه برای ویزیت برید پیشش مشاوره بده بهتون
-
مثه
اینکه جدیدا باید موقع خواستگاری یک لیست از میزان سلامتی تهیه و به طرف
نشون داد. یه سری عادت ماهیانه دیر شد.2تا دندون پرکرده و چشم 9.7 و 3بار
سردرد در ماه و 2تا سرماخوردگی زمستون پارسال.قرص هم استامینوفن و
سرماخوردگی بزرگسالان و ... حالا سر جمع چقد شد؟از مهریه کم میشه؟؟بکشیم رو
شیربها.نه چون مادرش خوب شیر نداده مریض شده پس از شیربها کم کن.(به دل
نگیر شوخی کردم)
اما در مورد میگرن که مهمه.از اونجایی که پزشکی میخونن احتملا از اول دختر
درس خونی بوده و رو نمره هاش حساس.زیاد درس خوندن و استرس امتحان و نمره هم
رو میگرن اثر داره.خواهر منم خیلی درس میخوند و دچار میگرن شد جوری که
گاهی میبردیمش بیمارستان اما دستورای دکتر رو رعایت کرد و از فشار عصبیش کم
کرد الان خوب شده.
ولی کسایی هستن که میگرنشون زندگیشونو فلج میکنه
بعد از فهمیدن نوع میگرن تصمیم بگیر
اقای تسوکه خودتونم آسم زن برادرتونو آصم نوشتی.پس زیاد سخت نگیر پیش میاد[font=Arial][size=large][color=#0000CD]
-
در مجموع مشكلات جدي نبود اما دانستن بهتر از نداستنه راستي ارشد جان اگر شما خودت اين شرايط رو داشتي و كسي مي خواست درباره اونها چك آپ كني مي پذيرفتي..شوخي كردم اما حقيقت اينه كه از خانمها انتظار ميره سطح بالاتري از سلامت جسمي رو در هنگام ازدواج داشته باشن.از آقايون كمتر چنين توقعي هست. علتش هم .. معلومه ديگه!:305:
-
دقیقا گفت از راهنمایی میگرنش شروع شده و خودش گفت دکتر رفتم دکتر فقط بهم مسکن تجویز کرده و فکر کنم سی تی اسکن و اینطور چیزاهم رفته
البته دقت نکردم
ولی الانم مشکلی نداره که بره
در کل از همتون کمال تشکر رو دارم خیلی آرومم کردید
ولی اون خودش بهم گفت مامانش خیلی روی اینطور مسائل حساس بوده و خیلی نگران و الان مشکلشون حل شده...
حالا فعلا اینطوری هست
اگه چیزی شد حتما خبرتون می کنم
خیلی خیلی از محبتاتون ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz1
سلام هم تالاری محترم:
ضمن تشکر از دوستانی که در راستای خوبی سعی کردند به هم تالاریمون راهنمایی بدهند ولی من به واقع خواهش می کنم در دادن مشاوره به دوستان دقت کنید و حتما قبل از مشاوره دادن تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید...:
http://www.hamdardi.net/thread-12005-post-147948.html#pid147948
هیچ وقت 100 درصد سخن نگید چون گاها مراجع بر اساس صحبت های شما تصمیم گرفته به اگر به آن عمل کند چه بسا دچار مشکلات عدیده ای شود پس خواهش می کنم دوستان به تامل و صبر بیشتری پاسخ دهند...
بعد از مقدمه بالا من هم با اجازه دوستان نظرم رو می گم و امیدوارم مورد نظر آقای ارشد قرار بگیره و اگر مفید و مطابق نظرات خود دونستند اندکی به آن بیاندیشند..
خب در رابطه با موضوع شما چند سوال مطرح هست:
1:ایشان چند درصد معیارهای شما رو طبق لیست نوشتاری شما برای ازدواج دارند؟
2:چقدر ایشون و شخصیت ایشون و خانواده ایشان را می شناسید؟
3:آیا در زمینه های دیگر از آنها و به خصوص مادر ایشان و پدر وی دروغی شنیده اید .؟
4:آیا شما بعد از چند سال که رابطه تان از هیجان های اولیه افتاد و برخی مشکلات خودشونو نشون داد می تونید به همین اندازه همسرتونو دوست داشته باشید؟
5:آیا هرگز در آینده چنانکه با این خانم محترم زندگی کنید مشکلات ایشان را پتکی بر سر ایشان نمی کنید؟
6:چقدر خودتان را می شناسید؟
7:میشه بپرسم از ازدواج با ایشان چه هدفی مد نظر شماست؟
دوست عزیز من و هیچ یک از ما به جواب این سوالات نیازی نداریم تنها کسی که به این سوالات باید فکر کنه شما هستید...قبل از اینکه شما فکر کنید نوافن چرا می خورند؟دندان پر کرده دارند؟کیست دارند؟نازا می شوند یا نه باید به خیلی چیزهای دیگری فکر کنید..من به تک تک دوستانی که فکر می کنند در ظاهر سالمند و ( ان شا الله که هزاران سال سالم باشند) توصیه می کنم نظر خود را تغییر دهند..انسان بودن با این موارد سنجیده نخواهد شدکه چه بسا همین دمی که انسان سالم پنداشته فرو می برد بیرون نیاید آن انسان که بیمار پنداشتیم سالها زندگی کند...
من از شما می خوام بنشینید و در تنهایی خود سنگ ها را وا بکنید ..نه با ایشون نه ..اصلا ..با خودتون ..
دوست عزیز این مشکلات می تونه در بعد برای شما ایجاد شود..آیا خدای نکرده این امکان نیست که شما مثلا نازا باشید؟
هیچ زمان محکم صحبت نکیند که هیچ کدام ما از آینده خبر نداریم...
این درسته ..من فکر نمی کنم ایشان پنهان کاری کرده و گرنه می تونست بیشتر هم پنهان کنه ..شک هم نکنید ..می خوای راهشم بگم؟؟؟ایشان در مرحله ای گفته که شما محرم نیستید و می تونید تصمیم بگیرید...
ولی فکر نکنید اگر با دختری یا پسری تماما در حال حاضر سالم ازدواج کنید تا آخر عمر سالمید ..نه ..
ما در زناشویی پیمان می بندیم با غم و شادی ..درد و خوشحالی کنار هم باشیم ..پس هیچ تضمینی نیست..
من اینها رو نگفتم که شما با ایشون ازدواج کنید نه ..کما اینکه نه می توان گفت مشکلات ایشان کم است نه می توان گفت زیاد است..
همه چیز نسبی ست.....
ولی شما باید بشینید با خودتون فکر کنید اگر بعد از ازدواج میگرن ایشان عود کرد بر سر ایشان نمی کوبی که هزارتا دختر بهتر تو بود چرا با تو ازدواج کردم؟؟؟اگر گفتی ا« روز گناهکاری ..چون می دونی...
دوستی که مثال MS زدند ..مثال خوبی بود..اون مرد در خودش این رو دیده که اینو بپذیره آیا شما در خودتون می بینید؟
اول به خودتون فکر کنید ..اگر هزاران دکتر به شما بگویند که وی سالم است آیا همه چیز 100 درصد است؟
و اگر بگوید او خیلی بیماری ها دارد باز شما تضمین می کنید که از او بیشتر عمر کنید؟؟
دوست عزیز من فقط می خوام شما رو سوق بدم به مسدلی که اهمیت بیشتری از دندون پر کرده دارند..
در راستی سوالاتتون در رابطه با سلامتی وی ..جای خود را بر عکس کنید..اگر شما صاحب این بیماری ها بودید چه برخوردی می پسندید و چه فکر می کردید؟
در رابطه با سوالت پزشکیتون باید بگم..بله میگرن با دارو کنترل میشه بیشتر اوقات با دارو پاسخ می دهند و گاهی هم فقط با تزریق ..بنابراین در آینده ممکن است ..دقت کنید ممکن است در پس هر تنشی میگرن ایشان عود کند؟آیا مرد این زن می مانی؟آیا عزت نفسش را قدر می نهی؟
در رابطه با دندان که پر واضح بود....در رابطه با عینک هم عجیبه خانم تحصیلکرده با این مورد مشکل دارند بچه های پزشکی که یا عینکی هستند یا دور از جون کچل!!!کلاس ما حتی برخی خانماش هم داشتن کچل می شدن!!:311:
در رابطه با کیست هم بله کیست خیلی شیع هست ..اکثرا با دارو درمان پذیرند و باردار هم می وشند . گاها در سایزهای بزرگ نیاز به جراحی هست ..به هر حال کتمان نمی کنم ایشان بی مشکل نیست ولی آیا همه ما بی مشکلیم؟
بنشینید و فکر کنید و اگر می بینید این موارد شما رو روزی از ایشان دلسرد می کنه بدونید که پس در قبال مشکل بزرگتر هم ممکنه دلسرد بشید..( من مریضی داشتم نصف صورتش سوخته بود شوهرش فرداش ولش کرده بود) ..پس اگر فکر می کنید دوست داشتنتون مشروط هست نه در رابطه با ایشان به هیچکس نمی تونید اطمینان کنید.....اول با خودتون فکر کنید بعد اقدام کنید....
موفق باشید..
سارا بانو:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
در راستی سوالاتتون در رابطه با سلامتی وی ..جای خود را بر عکس کنید..اگر شما صاحب این بیماری ها بودید چه برخوردی می پسندید و چه فکر می کردید؟
سارا بانو:72:[/]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
بنشینید و فکر کنید و اگر می بینید این موارد شما رو روزی از ایشان دلسرد می کنه بدونید که پس در قبال مشکل بزرگتر هم ممکنه دلسرد بشید..
سارا بانو:72:[/]
صحبتهای شما و دوستان را نه یکباره بلکه چندباره خواندم.
اول از همه از همدردی شما متشکرم اما چند نکته بسیار بسیار مهم
ببینید؛ من همیشه بر این اعتقادم که قبل از ازدواج باید چشم خود را کاملا باز کنی و بعدش کاملا ببندی...
صحبت سر این نیست که الان آیا من مرد این زن می مانم یا نه! بله این درسته که الان من بهش فکر کنم. ولی مسئله ای که خیلی مهمه اینه که من میگم این مدل بیماری رو از ایشون دیدم و راستشو بخواهید تا الان یه جورایی واسم غیر قابل تحمله! البته شاید بهتر باشه بگم سخته...
حالا در مورد اینکه ایشون صادقانه باهام برخورد داشته اند جای بسی تقدیره ولی آیا الان که باید تصمیم به ازدواج بگیرم نباید این مسئله برام مهم باشه در ازدواج؟
شما بهم گفتید آیا اگه قضیه بر عکس میشد چه؟
اول اینکه آدم باید کاملا در اون موقعیت قرار بگیره تا بتونه این سوال شما رو جواب بده ولی من خودم فکر می کنم دنبال یه همدردی می گشتم تا باهاش ازدواج کنم. البته شاید اعتقادات من کمی عجیب به نظر برسه ولی من خودم همیشه در ازدواج دنبال یه هم کفو بودم تا یه شخصیتی که بهترین باشه...
حتی در اقواممون دخترهایی وجود دارند که اهل تحصیلات عالی و خارج رفته اند ولی من اصلا اونها رو واسه ازدواج مناسب نمی دونم چون بر این عقیده ام که هم کفو نیستیم...
در مورد میگرن هم طبق بررسی های که کردم ایشون هر هفته تقریبا یه بار میگرنش عود می کنه و گفته که از روز اول با استامینوفن شروع شده و الان به نوافن رسیده...
حالا تا 10 سال دیگه این احتمال نمی ره که ایشون مرفینی هم بشه؟؟؟
بعدش آیا من باید اینجا از خود گذشتگی کنم و باهاش ازدواج کنم؟
خب بالاخره این یه معضله در زندگی و ممکنه کیفیت زندگی منو خیلی پایین بیاره. اینطور نیست؟
ممنون می شم جوابمو بدید
-
دوست عزیز
نگران دندون پر کرده و نامنظمی قاعدگی و ضعیف بودن چشم نباشید
این چیزا مسائل مهمی نیست و معمولا توی هر خانواده ای هست و همچنین قابل درمانه .
ایشون یک خانم هستند و ظریف . همچنین انسان
با این تغذیه های امروزی و خوراکی ها وضع ما مردم بهتر از این هم نمیشه
اما در مورد میگرن بهتره به یک متخصص مراجعه کنید و اون اگه چیزی بالاتر از میگرن هم خدای نکرده باشه بهتون میگن.
اگه دوستشون دارید
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
دوست عزیز
نگران دندون پر کرده و نامنظمی قاعدگی و ضعیف بودن چشم نباشید
این چیزا مسائل مهمی نیست و معمولا توی هر خانواده ای هست و همچنین قابل درمانه .
ایشون یک خانم هستند و ظریف . همچنین انسان
با این تغذیه های امروزی و خوراکی ها وضع ما مردم بهتر از این هم نمیشه
اما در مورد میگرن بهتره به یک متخصص مراجعه کنید و اون اگه چیزی بالاتر از میگرن هم خدای نکرده باشه بهتون میگن.
اگه دوستشون دارید
موفق باشید
متشکرم
ولی میگرن ایشون اینقدر واسم نگران کننده شده که دندون پر کرده و ... همه برام بی اهمیت شده................
-
دوست عزیز،
این که نظر من و دیگران چیست مهم نیست. مساله این است که سلامت جسمی همسرتون برای شما خیلی مهم است و یکی از معیارهای انتخاب همسر است برای شما.
خب جوابتون هم کاملا واضح است. با این شک به جایی نمی رسید. اگر از روی دلسوزی و ... ازدواج کنید دایم با این قضیه درگیرید و زندگی هر دو نفر را خراب می کنید.
شما که اینقد حساس بودید، موقع خواستگاری در این مورد صحبت نکردید؟ یا به شما جواب درست ندادند؟
با این فکرها که حالا اگر تو جای اون بودی یا اگر فردا مریض شد و ... هم مشکل شما حل نمی شه. من موقع ازدواج با مردی که فلان بیماری را دارد ازدواج نمی کنم، اما اگر بعد از ازدواج دچار اون بیماری شد هرگز به این علت به جدایی فکر نخواهم کرد. این مقایسه و سوالها هم ریشه ی غلطی دارد که اگر خودت بودی چی؟؟ اگر فردا مریض شدی چی؟ اگر ...
مسلم است که در شصت سالگی همسر شما بیماریها و ضعف های مربوط به بالا رفتن سن را خواهد داشت. نمی شه که از الان شما با زنی زندگی کنی که مثل یک زن شصت ساله حال راه رفتن نداره یا دایم سردرد داره یا پوکی استخوان داره یا ... الان زنی می خواهی که شاداب باشه، سرحال باشه، بتونی باهاش چند قدم راه بری، بتونی باهاش یه وقتهایی کوه و دشت و بیابون بری. حتی ممکنه برای ارتباط جنسی و غیره این ضعف باعث بشه همراه خوبی نباشه.
به هر حال دلسوزی نکنید. هم برای خودتان بد است و هم ایشان. زندگی باید با اطمینان شروع بشه، نه شک و ترحم.
-
دوست خوبم، من فرصت نکردم همه ی پست ها رو بخونم ولی اگه من جای نامزدتون بودم ترجیح میدادم، قبل از نامزدی و وابستگی بیشتر همه چی خراب بشه تا اینکه بعدش خراب بشه
حالا که این مسئله انقد براتون مهمه، حتما یه طوری با ایشون مطرح کنید و ازشون بخواید یه بار با هم برید پیش دکترشون و دکتر براتون راجع به بیماری ایشون توضیح بدن و شما هم تمام سوالاتونو بتونید از یه پزشک بپرسید
این که بگید بریم چکاپ بشی که ، خب بهشون بر میخوره، ولی اگه بگید "بریم پیش دکترت و منم میخوام راجع به بیماریت بیشتر بدونم و یه سوالایی هم دارم که میخوام از خودش بپرسم، بگید که چون برام مهمی میخوام بدونم چطور باید مواظبت باشم" اینطوری کمتر ناراحت میشن، حالا خودتونم یکم لحنشو مهربون تر کنید ، من بلد نیستم ;)
ولی مطمئن باشید ، اگه با این شک ها زندگیتونو شروع کنید، بعدا ممکنه خدایی نکرده باعث بدبختی همین دختری بشید که الآن انقد به فکرشید
راستی این مشکلاتی که گفتید که زیادم مشکل نیستن
چشم ضعیف که دیگه الآن عمل میشه .... راحت
نامنظمی پریود که نهایتا به علت کیست میشه ، که اونم با رژیم غذایی حله (البته من هم شنیدم، اینطور میگن)
دندون پر کرده رو که همه دارن، مگه میخواید آزمون خلبانی بگیرید ازشون
شما هم دیگه خیلی زیادی حساسید
ولی چون میگید همش سر درد و دل درد و قرص و از این مشکلات هست و از شما هم اولش پنهان کردن، ممکنه مسئله ی مهمی این پشت باشه، که اونم حق شماست که بدونید، شما هم که با این اخلاق خوبتون، میتونید قضیه رو یه طوری مهربونانه مطرح کنید که ناراحت نشن
ایشاالله که چیز مهمی نیست