-
مشکل رابطه جنسی در دوران عقد تا عروسی
سلام
مشکلی که من دارم رو نمی تونم برای کسی مطرح کنم مجبورم که اینجا مطرح کنم و پیشاپیش از همه دوستان معذرت می خواهم و سعی میکنم که حرمت تالار رو رعایت کنم .
من و خانمم حدود 1 ماه هست که عقد کردیم نامزدی هم گرفتیم و تا 6 ماه دیگه مراسم عروسی رو میگیرم ولی به صورت رسمی عقد کردیم و زن و شوهر هستیم
من از خانمم رابطه جنسی می خواهم البته نه به صورت کامل چون از عواقب کار مطلع هستم که اگر در این حین اتفاقی بیفته آبروی هر دو خانواده میره ومشکلات خاص خودش رو داره پس من رعایت میکنم اما در حد جزئی و فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه ( مثل بغل کردن بوسیدن و یا در آغوش کشیدن ) به نظر من مهر و محبت رو بیشتر میکنه و برای بهبود رابطه هم خوبه
اما خانمم به شدت مخالفت میکنه و میگه تا زمانی که نریم سر خونه زندگیمون خبری نیست اوایل من خیلی اصرار میکردم اما دیدم که نتیجه بر عکس داره و خوب نیست که من بر خلاف میل و نظر همسرم کاری کنم که دوست نداره یا مجبور به انجامش بشه در اصل رابطه جنسی در روابط زن و شوهر بر اساس عشق و علاقه هر دو طرف باید باشه به همین خاطر من عقب نشینی کردم و از همسرم دیگه همچین درخواستی نکردم اما برام خیلی سخته و تحملش برام طاقت فرساست و نمی تونم تحمل کنم و وقتی که همدیگه رو میبینیم تحملش برام سخت تره
در ضمن من قبل از عقد دست خانمم رو هم نمیگرفتم و آدم با عتقادی هستم خانمم هم همینطور مثل من هستن از خیانت کردن هم متنفرم نمی تونم فکش رو کنم
از دوستان و مشاوران محترم کمک می خواهم که چه کاری باید انجام بدم ؟
-
RE: مشکل رابطه جنسی در دوران عقد تا عروسی
سلام دوست گرامی
به همدردی خوش آمدی
به نظر می رسه همسر شما تنها دارای حجب و حیای دختر ایرانیه.
گرچه بعضی خانواده ها هم به این قضیه دامن می زنند و مانع ارتباط سالم دختر و پسر قبل از مراسم عروسی می شوند.
من دختر و پسرهای زیادی رو دیدم که در دوران عقد رابطه جنسی ندارند ولی در مورد بوسه و در آغوش کشیدن .... فکر کنم اولین باره که می شنوم!!! یکمی عجیبه برام!!!
در هرحال شاید ایشون رو کاملا مطمئن نکردید و بهشون اطمینان ندادید.
به نظر من اصرار و اجبار اصلا صحیح نیست.
بهترین کار اینه که یک محیط امن که ایشون هم در اون محیط احساس آرامش می کنه پیدا کنید و با هم در اون محیط قرار بگیرید در هر حال خاطرات روزهای نخستین با هم بودن تا پایان عمر توی ذهنتون می مونه، پس مواظب باشید که با احتیاط رفتار کنید.
موفق باشید.
-
سلام
به نظر من چندان ربطي به حجب و حيا نداره...اين يك نياز طبيعي هست كه توي وجود همه آدمها قرار داره!
همونطوري كه lonley sky هم گفتن،شايد شما براشون توضيح نميدي كه دقيقا دنبال چه جور و چه حدي از رابطه هستي.
اكثر دخترا ،براي اولين رابطشون خيلي استرس و نگراني دارن..اتفاقا بد نيست كه در اين دوره عقد با برقراري روابط در حدي كه خودت گفتي،اين ترسها كمتر بشه و هر دوتون آماده بشين...البته اين رو هم در نظر داشته باش كه بعضي از خانوما سرد مزاج هستن!
ولي ممانعت ايشون تا اين حد واقعا عجيبه! البته احتمالاتي وجود داره كه ترجيح ميدم فعلا چيزي نگم!
-
به نظرم با توجه به خیانتی که همسرتون در رابطه قبلیش دیده این مساله عجیب نیست.
مخصوصا که فقط 1 ماهه که با شما محرم شدن. البته رسم و رسومات خانواده ها با هم فرق می کنه. مثلا تو خانواده هایی اگرم در دوران عقد بجه دار شن بد نمی دوننو در خانواده هایی هم پسر و دختر جرات نمی کنن بدون حضور کسی جایی دیده بشن.
صبر صبر صبر. این چیزیه که شما در زندگی مشترک خیلی بهش نیاز دارید. فکر می کنم یه کمی برای رسیدن به اهدافتون (با توجه به پست قبلیتون) عجله می کنید.
من شنیدم خانواده هایی که حتی برای رعایت حال خانوم تا 1 سال بعد از عروسی هم رابطه نداشتن. البته نمی گم این درسته ولی رعایت این مساله به نفع خود مرد در نهابت تموم می شه. چون زن می فهمه که همسرش اونو فقط برای روابط نمی خواد و شرایط اونو هم در نطر میگیره. و این باعث می شه راحتتر به شما اعتماد کنه و بعدا براتون سنگ تموم بذاره.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
به نظرم با توجه به خیانتی که همسرتون در رابطه قبلیش دیده این مساله عجیب نیست.
مخصوصا که فقط 1 ماهه که با شما محرم شدن. البته رسم و رسومات خانواده ها با هم فرق می کنه. مثلا تو خانواده هایی اگرم در دوران عقد بجه دار شن بد نمی دوننو در خانواده هایی هم پسر و دختر جرات نمی کنن بدون حضور کسی جایی دیده بشن.
صبر صبر صبر. این چیزیه که شما در زندگی مشترک خیلی بهش نیاز دارید. فکر می کنم یه کمی برای رسیدن به اهدافتون (با توجه به پست قبلیتون) عجله می کنید.
من شنیدم خانواده هایی که حتی برای رعایت حال خانوم تا 1 سال بعد از عروسی هم رابطه نداشتن. البته نمی گم این درسته ولی رعایت این مساله به نفع خود مرد در نهابت تموم می شه. چون زن می فهمه که همسرش اونو فقط برای روابط نمی خواد و شرایط اونو هم در نطر میگیره. و این باعث می شه راحتتر به شما اعتماد کنه و بعدا براتون سنگ تموم بذاره.
درست میگید من خیلی عجولم
خیلی سریع می خواهم که به اهدافم برسم
خیلی برام مهمه که خانمم از من ناراحت نباشه و به دل خانمم باشم
اما شما درست میگید و حرفتون هم منطقی هست .
فکر کنم که زمان همه چیز رو حل کنه و به مرور زمان درست بشه
-
نقل قول:
درست میگید من خیلی عجولم
خیلی سریع می خواهم که به اهدافم برسم
خیلی برام مهمه که خانمم از من ناراحت نباشه و به دل خانمم باشم
اما شما درست میگید و حرفتون هم منطقی هست .
فکر کنم که زمان همه چیز رو حل کنه و به مرور زمان درست بشه
خوب دیگه دوستان گفتنی هارا گفتند
ایشالله خوشبخت بشید:104::72:
-
خانومتون حق داره .. نمیدونم اگه تاپیک منو خونده باشین ( اگه جای من بودین چه کار میکردین) بهش حق میدین..
امیدوارم خوشبخت باشین.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz3211
خانومتون حق داره .. نمیدونم اگه تاپیک منو خونده باشین ( اگه جای من بودین چه کار میکردین) بهش حق میدین..
امیدوارم خوشبخت باشین.
فرناز خانم سلام
من که توقع بیجا ندارم میدونم که اگر خانمم تو این رابطه بار دار بشه آبروی هر دومون میره چون تا عروسی 4 ماه مونده اون وقت بچمون هم تو عروسیمون شرکت میکنه
من نمی تونم خانمم رو حتی بغلش کنم حالا بوس کردن بماند
-
به نظر من اگر می خواید که از لحاظ جنسی به همسرتون نزدیک بشید؛ بهترین راه حل ابراز عشق و محبتتون با ابزارهای دیگه ست! یعنی با کلام، با نگاه، با محبت و احترام! البته همه ی اینها باید از ته دلتون باشه و یه کم زمان به همسرتون بدید که بتونه آماده بشه!
اون وقت در فرصتی امن و عاشقانه؛ این خیلی مهمه که شما در چه زمان و چه مکانی از همسرتون که اینقدر ترس و دلهره دارن، تقاضا داشته باشید؛ می تونید ایشون رو به خودتون نزدیک کنید!
فقط باید یه کم سیاست داشته باشی و اصلا عجله نکنی!
در ضمن به همسرت بگو ما با اعمالی مثل بغل کردن و بوسه زدن و خلاصه این حرفها بهتر می تونیم آمادگی پیدا کنیم برای شب عروسی؟:311:
-
به نظر من شما هنوز اعتماد همسرتون رو جلب نكرديد و هنوز عشق و علاقه ي خودتون رو بهش ثابت نكرديد در واقع وقتي ارتباطات احساسي خيلي خوب و قوي باشه امكان نداره زن و مرد به طرف هم جذب نشن...
ديگه اينكه ممكنه همسر شما دچار مشكلاتي در برقراري ارتباط باشن كه با چند تا قرص و شربت و اسپري حل ميشه
اتفاقا ديروز يكي از دوستام قضيه اي رو برام گفت كه خانمي بعد از 11 ماه كه از ازدواجشون گذشته با درمان پزك تن به اولين رابطه داده!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
به نظر من شما هنوز اعتماد همسرتون رو جلب نكرديد و هنوز عشق و علاقه ي خودتون رو بهش ثابت نكرديد در واقع وقتي ارتباطات احساسي خيلي خوب و قوي باشه امكان نداره زن و مرد به طرف هم جذب نشن...
ديگه اينكه ممكنه همسر شما دچار مشكلاتي در برقراري ارتباط باشن كه با چند تا قرص و شربت و اسپري حل ميشه
اتفاقا ديروز يكي از دوستام قضيه اي رو برام گفت كه خانمي بعد از 11 ماه كه از ازدواجشون گذشته با درمان پزك تن به اولين رابطه داده!!
سلام دوست من
نه مشکل ما این چیز ها نیست
من یه کم عجله دارم خودم میدونم یه کمی عجولم
اما خانمم هم تمایلی به برقراری ارتباط تا قبل از مراسم عروسی نداره
ترس از حاملگی و این چیز ها
اما من رابطه کامل نمی خواهم اون هم میگه تو اون حالت کنترل از دست جفتمون خارج میشه و یه رابطه کامل به وجود میاد و بعد از اون هم دیگه . . .
البته نظر خانمم اینه که باید یه چیز هایی بمونه برای شب ازدواج و قشنگیش به اینه که همه چیز سر جای خودش بمونه
ما ایرانی ها هستیم و فرهنگ چند صد ساله
اما من یه کمی عجله دارم کلا تو زندگی می خو.ام زود به اهدافم برسم که به این یکی هنوز نرسیدم اما مهم اینه خانمم ناراحت نشه حالا چند ماه دیگه به خواسته ام میرسم ولی کاش بدونه که تحملش چقدر سخته اون جوری قشنگ تره
-
چند هزار ساله ... اگر فقط ترس از بارداریه روش های جلوگیریو براش توضیح بده.ولی من فکر نمی کنم مشکل بارداری
باشه هنوز از شما خجالت می کشه.باید بیشتر بهش نزدیک بشی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
چند هزار ساله ... اگر فقط ترس از بارداریه روش های جلوگیریو براش توضیح بده.ولی من فکر نمی کنم مشکل بارداری
باشه هنوز از شما خجالت می کشه.باید بیشتر بهش نزدیک بشی.
دوست من سلام
بله ترس از بارداری نیست بلاخره روش های جلوگیری هم هست
مشکل بیشتر روحی روانیه
هنوز احساس میکنه که زمان مناسب فرا نرسیده
به گفته خودش باید یه عشقی به وجود بیاد و بعد . .
من باید بیشتر صبر کنم تا رابطمون گرم تر بشه
-
صبر نه باید تلاش کنی مهرت تو دلش بشینه.
-
به خانم تون ابراز علاقه بکنید اون هم به صورت کلامی حتی می تونید از زیبایی هاش تعریف کنید
خانم ها از طریق گوش عاشق می شن
کم کم ازش درخواست کنید که بهش از نظر جسمی تا جایی که او صلاح می داند نزدیک شوید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
صبر نه باید تلاش کنی مهرت تو دلش بشینه.
راستش رو بخواهی آرزوی من اینه که مهرم تو دل خانمم بشینه
اما نمی دونم چه جوری
دارم میرم کلاس مهارت های زندگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط اتنا
به خانم تون ابراز علاقه بکنید اون هم به صورت کلامی حتی می تونید از زیبایی هاش تعریف کنید
خانم ها از طریق گوش عاشق می شن
کم کم ازش درخواست کنید که بهش از نظر جسمی تا جایی که او صلاح می داند نزدیک شوید
انقدر ازش تعریف کردم انقدر بهش محبت میکنم که فکر کنم زیاده روی هم کردم چون میگه فروردینی ها آدمهای لاف زنی هستن و تو هم روش
تمام تلاشم اینه که کاری کنم که خانمم از من خوشش بیاد و وابسطه بشه اما فعلا که نشده
-
به نظر می رسه همسر شما از چیزی ناراحته، موردی که شاید هیچ ارتباطی با شما نداشته باشه.
شاید بهتر باشه در مورد ریشه این رفتارش بیشتر تحقبق کنید، مثلا:
- در گذشته رابطه ای داشته که به شکست منجر شده باشه؟
- خاطره بدی از ارتباط دختر و پسر قبل از مراسم عروسی داره (مثلا در فامیل یا نزدیکان؟)
- می دونید چرا احسای می کنه محبت شما واقعی نیست؟ به دلیل اینکه فکر می کنه شما بهش محبت می کنید که از نظر جسمی بهش نزدیک بشید. شاید بهتر باشه برای مدتی اصلا از نظر جسمی بهش نزدیک نشید ولی محبتهای کلامی قبلی رو داشته باشید. مثلا اگر قبلا دست هم رو می گرفتید، دیگه دستش رو نگیرید یا هر ارتباط جسمی دیگه ای!!!
ناراحت نباشید و مطمئن باشید خیلی زود خودش شکایت می کنه و شاید راحتتر شما رو درک کنه.
ولی به نظر می رسه باید به همسرتون اجازه بدید براتون صحبت کنه از خاطرات یا شنیده ها با تجربیات قدیمیش. فقط شنونده باشید و سعی کنید بفهمید دلیل اصلی این رفتارها چیه.
چون دلایلی که ایشون مطرح می کنند زیاد منطقی نیست.
موفق باشید :72:
-
اعتمادشو جلب کنید. 4 ماه هم صبر کنید.. مطمئن باشید درست میشه .. اینا همش حجب و حیای یه دختر ایرانیه..
-
سلام خیلی از دخترخانوما تو دوران عقد اینطوری هستن چه بسا این مسئله باعث اختلافشون هم میشه پس این به نظر من یه چیز طبیعیه همه چیز با صحبت سازنده حل میشه
ولی سعی کنید این مسئله باعث اختلافتون نشه
براتون آرزوی خوشبختی می کنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farnaz3211
اعتمادشو جلب کنید. 4 ماه هم صبر کنید.. مطمئن باشید درست میشه .. اینا همش حجب و حیای یه دختر ایرانیه..
سلام
شما اطمینان دارید که همینطوره
خدا کنه اینا همش حجب و حیای یه دختر ایرانی باشه
من فکر میکردم که من رو دوست نداره
دلیلش رو هم نمیگه چرا نمی خواد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
سلام خیلی از دخترخانوما تو دوران عقد اینطوری هستن چه بسا این مسئله باعث اختلافشون هم میشه پس این به نظر من یه چیز طبیعیه همه چیز با صحبت سازنده حل میشه
ولی سعی کنید این مسئله باعث اختلافتون نشه
براتون آرزوی خوشبختی می کنم
سلام
باعث اختلافمون شده
تمام مشکلات ما از همینجا شروع میشه
من نمی دونم چرا انقدر حساس هستن و قبول نمی کنند
خانمم به من میگن که ما روی کاغذ زن و شوهریم تا زمانی که نریم زیر یه سقف خبری نیست
من هم خیلی عجولم و طاقت ندارم
اما مشکلاتمون داره جدی میشه
می خواهم مسائل جنسی رو فراموش کنم تا به رابطمون لطمه ای وارد نشه
البته یه مقدار سرد شدیم هر دو مون
-
نقل قول:
خانمم به من میگن که ما روی کاغذ زن و شوهریم تا زمانی که نریم زیر یه سقف خبری نیست
اینم از اون حرف ها بود.بهش بگو اگر قراره تا زمانی زیر یه سقف نرفتیم مثل غریبه ها باشیم،پس عقد کردیم برای جی؟
محرم شدیم برای چی؟عقد و عروسیو با هم می گرفتیم که سنگین تر بود.این وسط یه مشکلی هست یا با خودش یا
خودت.ازدواجتون به چه صورت بوده؟خودتون همدیگه رو پسند کردید؟یا ایشون به هر علتی مجبور شده بله بگه؟
-
[size=large]سلام:72:
به نظر من شما مشکلی ندارید ولی باید دقت کنید که از این موضوع یک معضل بزرگ درست نکنید.
من این موضوع رو بسیار شنیده ام ولی در هیچ کدام از موارد دلیل این کار خانم ها وجود مشکل جسمی، روحی و یا اجتماعی نبوده و معمولا به خاطر رسم و سوم بوده و این کار ایشون ربطی به دوست داشتن یا نداشتن شما نداره
اگر این موضوع برای همسر شما اینقدر مهم هست چرا به انجام اش پافشاری می کنید؟ به هر حال این موضوع حداکثر تا 4 ماه دیگه حل می شه.
اگر زیاد اصرار کنید ممکنه که همسر شما برای اینکه دل شما رو نشکنه و یا توی رو درواسی قبول کنه و اون وقت تا آخر عمرش احساس می کنه که این رابطه بهش تحمیل شده.
یه موضوع دیگه هم هست... شما که الان دارید انقدر به همسرتون محبت می کنید و ازاشون تعریف می کنید، فکر می کنید بعد از ازدواج هم بتونید همین روند رو ادامه بدید؟ تا به حال فکر کردید که اگر بعد از ازدواج این تعریف ها و محبت ها کم رنگ بشن چه تاثیری می تونه روی خانومتون داشته باشه؟ و ایشون چه فکرهایی می کنن؟
یک سوالی برای من پیش اومد.... البته ببخشید که این رو می پرسم، قصد جسارت ندارم ولی آقایون ایرانی قبل از ازدواج چطور با این موضوع کنار میان و صبر می کنن و چطور می شه که نمی تونن این چند ماه رو طاقت بیارن؟
-
نگار،وقتی گرسنت باشه غذا بذارن جلوت ولی بگن باید تا فلان موقه صبر کنی،اذیت نمی شی؟همون وقتی که می گن
باید بخوری بیارن بهتر نیست؟اگر بعضیا رسمشون اینه که تا زیر سقف نرفتن دختر و پسر مثل نامحرم باشن پس چرا دخترشونو
به عقد در میارن؟می خوان پسر مردمو آزار بدن؟
-
سلام
mta برادر عزیز نمی خواستم نظربدم ولی دیگه نتونستم تحمل کنم.
ازهمین اول بگم که نظر من کاملا شخصی وتجربیه وشاید اصلا درست نباشه.تجربی یعنی شناختی که نسبت به مردا ازطریق دوستام پیداکردم.
من فکر می کنم خانوم شما مشکل سرد مزاجی داشته باشند،و الا هر دختری هر چقدر هم حجب وحیا داشته باشه بالاخره حدی داره!شما الان زن وشوهرید ودیگه هیچ مشکلی وجودنداره،قرارنیست که توی این دوران تا نهایت امر پیش رفت ولی خب اینکه میگن تا زیر یه سقف نرفتیم از... خبری نیست حرف معقولی نیست.چون این دوران فقط برای شناخت اخلاقی وشخصیتی نیست وبلکه شناخت جنسی هم ازعوامل مهم این دورانه.چه بسا که اکثر طلاقهای جامعه بر اثر همین سردمزاجی وناتوانی جنسی هست.
به نظرمن حتی شماهم عجول نیستید هرمردی به جای شما بود همین کارومی کرد.
-
سلام
من هم با نظر آریانا جان موافقم این اصلا به عجول بودن شما بر نمی گرده این یه حس طبیعیه که اگه غیر از این باشه باید تعجب کرد. مثل خانم شما که این حس شما دراون هم باید باشه و الان که نیست بسیار تعجب برانگیز هست .
این یه حس غریزی هست و کاری به سنت و مذهب نداره این حرف خیلی مسخره به نظر می رسه
موضوع نامزدی شناخت اخلاقی و رفتاری و فرهنگی و ... و جنسی افراد در این دوران هست و شاید خانم شما مشکلی دارند که تا حد بوسیدن هم امتناع می کنند واقعا جای تعجب داره اصلا به نظر من محاله . والا توی این دور و زمونه که دخترهای دبستانی خیلی اطلاعات خوبی دارند و مادران خیلی باید مراقب دخترهاشون باشند با وجود اینترنت و ماهواره و .................. واقعا آدم شاخ در می یاره یه همچین مواردی می شنود.
به هرحال شما بهتر هست که پیش مشاور بروید و این موضوع رو با مشاور صحبت کنید اگر اول تنها بروید و به خانمتون اصلا نگوئید ببینید مشاور چی می گه اگر خواست با خودشون صحبت کنه اون موقع باهاشون مطرح کنید مشاور می تونه کمکتون کنه. شاد باشید.:82:
-
بذارید من تجربه یکی از دوستانم رو براتون بگم.....
این خانم در حال حاضر ازدواج کرده و خودش بسیار گرم هستش در حالیکه همسرش سرد مزاجه....
این خانم در دوران عقد تا عروسی با وجود اینکه بسیار به رابطه علاقه داشت، خودداری می کرد و همسرش (برعکس الان) برای داشتن رابطه عجله داشت. این باعث می شد که دوست من فکر کنه اون آقا بسیار گرم هست در حالیکه این طور نبود. بالاخره آقا موفق شد و در اون دوران رابطه برقرار کردند
الان دوستم به من می گه: در دوران عقد انقدر به فکر رابطه بودیم که نتونستیم درست فکر کنیم. اگر با من رابطه برقرار نکرده بود وقتی دیدم بینمون مشکلاتی هست ازاش جدا می شدم.
ببینید به نظر من در دوران عقد و حتی تا یک سال اول بعد از ازدواج نمی شه فهمید که آیا دو نفر از این جهت با هم هماهنگ هستند یا خیر.
پس دوران عقد زمانیه که سعی کنید بیشتر با روحیات همدیگه آشنا بشید همدیگه رو بهتر بشناسید و ببینید که با هم تفاهم دارید یا خیر
-
دوست عزيز
ببخشيد كه اين سئوال رو مي پرسم، ممكنه ايشون يه رابطه منفي يا چيزي در اين خصوص قبلا داشته كه اون تجربه تلخ و وحشت از اين قضيه باعث شده باشه كه نتونه تمايلاتش رو نشون بده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negar_a
[size=large]سلام:72:
به نظر من شما مشکلی ندارید ولی باید دقت کنید که از این موضوع یک معضل بزرگ درست نکنید.
من این موضوع رو بسیار شنیده ام ولی در هیچ کدام از موارد دلیل این کار خانم ها وجود مشکل جسمی، روحی و یا اجتماعی نبوده و معمولا به خاطر رسم و سوم بوده و این کار ایشون ربطی به دوست داشتن یا نداشتن شما نداره
اگر این موضوع برای همسر شما اینقدر مهم هست چرا به انجام اش پافشاری می کنید؟ به هر حال این موضوع حداکثر تا 4 ماه دیگه حل می شه.
اگر زیاد اصرار کنید ممکنه که همسر شما برای اینکه دل شما رو نشکنه و یا توی رو درواسی قبول کنه و اون وقت تا آخر عمرش احساس می کنه که این رابطه بهش تحمیل شده.
یه موضوع دیگه هم هست... شما که الان دارید انقدر به همسرتون محبت می کنید و ازاشون تعریف می کنید، فکر می کنید بعد از ازدواج هم بتونید همین روند رو ادامه بدید؟ تا به حال فکر کردید که اگر بعد از ازدواج این تعریف ها و محبت ها کم رنگ بشن چه تاثیری می تونه روی خانومتون داشته باشه؟ و ایشون چه فکرهایی می کنن؟
یک سوالی برای من پیش اومد.... البته ببخشید که این رو می پرسم، قصد جسارت ندارم ولی آقایون ایرانی قبل از ازدواج چطور با این موضوع کنار میان و صبر می کنن و چطور می شه که نمی تونن این چند ماه رو طاقت بیارن؟
سلام
راستش من دیگه از خانمم تقاضای جنسی ندارم
کلا فراموش کردم و هیچ تماس جنسی از خانمم نمی خواهم
این نیاز جنسی من داره رابطمون رو خراب میکنه و بین ما همش جنگ و دعواست
من هم بی خیال شدم تا رابطمون خراب نشه
در مورد سوالی که پرسیدین محبت کردن من به همسرم بخاطر به دست آوردن دل اونه
می خوام محبتم رو توی دلش بندازم خیلی کا ها هم کردم و موفق نشدم
در مورد سوال تحمل آقایون تا عقد باید بگم که دارم عذاب میکشم و تحمل میکنم تا خانمم ناراحت نشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
نگار،وقتی گرسنت باشه غذا بذارن جلوت ولی بگن باید تا فلان موقه صبر کنی،اذیت نمی شی؟همون وقتی که می گن
باید بخوری بیارن بهتر نیست؟اگر بعضیا رسمشون اینه که تا زیر سقف نرفتن دختر و پسر مثل نامحرم باشن پس چرا دخترشونو
به عقد در میارن؟می خوان پسر مردمو آزار بدن؟
برای من هم خیلی سخته ولی دارم عذاب میکشم و تحمل میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
سلام
mta برادر عزیز نمی خواستم نظربدم ولی دیگه نتونستم تحمل کنم.
ازهمین اول بگم که نظر من کاملا شخصی وتجربیه وشاید اصلا درست نباشه.تجربی یعنی شناختی که نسبت به مردا ازطریق دوستام پیداکردم.
من فکر می کنم خانوم شما مشکل سرد مزاجی داشته باشند،و الا هر دختری هر چقدر هم حجب وحیا داشته باشه بالاخره حدی داره!شما الان زن وشوهرید ودیگه هیچ مشکلی وجودنداره،قرارنیست که توی این دوران تا نهایت امر پیش رفت ولی خب اینکه میگن تا زیر یه سقف نرفتیم از... خبری نیست حرف معقولی نیست.چون این دوران فقط برای شناخت اخلاقی وشخصیتی نیست وبلکه شناخت جنسی هم ازعوامل مهم این دورانه.چه بسا که اکثر طلاقهای جامعه بر اثر همین سردمزاجی وناتوانی جنسی هست.
به نظرمن حتی شماهم عجول نیستید هرمردی به جای شما بود همین کارومی کرد.
شما لطف دارید و خیلی ممنون
راستش نمی دونم که خانمم سرد مزاجی داره یا چیزه دیگه ای هستش
اما من خیلی گرم هستم نمی دونم چرا ولی خوب طبیعتم اینجوریه دیگه
ولی دوستش دارم نمی خوام که ناراحت بشه
دوست هم ندارم بهش خیانت کنم
موندم چجوری کنار بیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negar_a
بذارید من تجربه یکی از دوستانم رو براتون بگم.....
این خانم در حال حاضر ازدواج کرده و خودش بسیار گرم هستش در حالیکه همسرش سرد مزاجه....
این خانم در دوران عقد تا عروسی با وجود اینکه بسیار به رابطه علاقه داشت، خودداری می کرد و همسرش (برعکس الان) برای داشتن رابطه عجله داشت. این باعث می شد که دوست من فکر کنه اون آقا بسیار گرم هست در حالیکه این طور نبود. بالاخره آقا موفق شد و در اون دوران رابطه برقرار کردند
الان دوستم به من می گه: در دوران عقد انقدر به فکر رابطه بودیم که نتونستیم درست فکر کنیم. اگر با من رابطه برقرار نکرده بود وقتی دیدم بینمون مشکلاتی هست ازاش جدا می شدم.
ببینید به نظر من در دوران عقد و حتی تا یک سال اول بعد از ازدواج نمی شه فهمید که آیا دو نفر از این جهت با هم هماهنگ هستند یا خیر.
پس دوران عقد زمانیه که سعی کنید بیشتر با روحیات همدیگه آشنا بشید همدیگه رو بهتر بشناسید و ببینید که با هم تفاهم دارید یا خیر
سلام دوست من
میشه به من یه کمکی بکنی و بقیه پست های من رو بخونی
در قسمت نامزدی زدم با موضوع مشکل من و نامزدم
نظرت برام مهمه
الان من موندم با خانمم چی کار کنم اصلا من رو درک نمی کنه
من تمام نلاشم رو میکنم اما ایشون اصلا درک نمیکنه
آخه خانمم من قبلا ازدواج کردن 3 سال هم زندگی کردن و جدا شدن
حالا برو پست هایی که دادم رو بخون متوجه میشی
مشکل من و نامزدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamosh
سلام
من هم با نظر آریانا جان موافقم این اصلا به عجول بودن شما بر نمی گرده این یه حس طبیعیه که اگه غیر از این باشه باید تعجب کرد. مثل خانم شما که این حس شما دراون هم باید باشه و الان که نیست بسیار تعجب برانگیز هست .
این یه حس غریزی هست و کاری به سنت و مذهب نداره این حرف خیلی مسخره به نظر می رسه
موضوع نامزدی شناخت اخلاقی و رفتاری و فرهنگی و ... و جنسی افراد در این دوران هست و شاید خانم شما مشکلی دارند که تا حد بوسیدن هم امتناع می کنند واقعا جای تعجب داره اصلا به نظر من محاله . والا توی این دور و زمونه که دخترهای دبستانی خیلی اطلاعات خوبی دارند و مادران خیلی باید مراقب دخترهاشون باشند با وجود اینترنت و ماهواره و .................. واقعا آدم شاخ در می یاره یه همچین مواردی می شنود.
به هرحال شما بهتر هست که پیش مشاور بروید و این موضوع رو با مشاور صحبت کنید اگر اول تنها بروید و به خانمتون اصلا نگوئید ببینید مشاور چی می گه اگر خواست با خودشون صحبت کنه اون موقع باهاشون مطرح کنید مشاور می تونه کمکتون کنه. شاد باشید.:82:
سلام
من کلاس مهارت زندگی ثبت نام کردم چون کلاسش گروهی خیلی خوبه از چند روز دیگه شروع میشه و وقت مشاور هم دارم که فردا جلسه اولشه
خودم خیلی ناراحتم باید ببینم چی میشه
دوست دارم برای حفظ زندگیم تمام تلاشم رو بکنم
که روزی نشه که افسوس بخورم که کاش تلاشم رو میکردم
-
برادر من متأسفم که مجبورم اینو بهتون بگم ولی خانوم شما واقعا غیر عادیه!
دوستان، یک بار هم گفتم لازم نیست رابطه جنسی تا نهایت امر پیش بره،خانوم ایشون حتی از بوسیدن هم طفره میره.این خیلی غیرعادیه درحالی که "دوران عقد" یابه اصطلاح ما ترکها "نامزدی" بهترین دوران زندگی آدمهاست!!!!
من پیشنهاد می کنم حتما به مشاور مراجعه کنید.ممکنه اگه الان موضوع روسهل بشمارید فردا به پشیمونی دچار بشید که دیگه نه تنها سودی نداره بلکه زندگی چند نفر رو تهدید می کنه!
برادر عزیز اگه خانومتون سرد مزاج باشه شما که نمی تونید تا آخرعمر صبر کنید. می تونید؟
پس ازهمین الان شروع کنید تا فردا پس فردا خدای نکرده به راههای ... کشیده نشید.
اینجور زندگی کردن آینده شمارو تباه خواهد کرد.چون شما حتما دنبال تخلیه خود دربیرون منزل خواهید بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آریاناng
برادر من متأسفم که مجبورم اینو بهتون بگم ولی خانوم شما واقعا غیر عادیه!
دوستان، یک بار هم گفتم لازم نیست رابطه جنسی تا نهایت امر پیش بره،خانوم ایشون حتی از بوسیدن هم طفره میره.این خیلی غیرعادیه درحالی که "دوران عقد" یابه اصطلاح ما ترکها "نامزدی" بهترین دوران زندگی آدمهاست!!!!
من پیشنهاد می کنم حتما به مشاور مراجعه کنید.ممکنه اگه الان موضوع روسهل بشمارید فردا به پشیمونی دچار بشید که دیگه نه تنها سودی نداره بلکه زندگی چند نفر رو تهدید می کنه!
برادر عزیز اگه خانومتون سرد مزاج باشه شما که نمی تونید تا آخرعمر صبر کنید. می تونید؟
پس ازهمین الان شروع کنید تا فردا پس فردا خدای نکرده به راههای ... کشیده نشید.
اینجور زندگی کردن آینده شمارو تباه خواهد کرد.چون شما حتما دنبال تخلیه خود دربیرون منزل خواهید بود.
سلام
ممنونم که نظر دادی
من هم دلم نمی خواد خیانت کنم
میخوام برم مشاور فردا وقت دارم
اما نظرتون رو در مورد مشکل من خیلی مهمه
مشکل من و نامزدم
از همدردی شما ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bano
دوست عزيز
ببخشيد كه اين سئوال رو مي پرسم، ممكنه ايشون يه رابطه منفي يا چيزي در اين خصوص قبلا داشته كه اون تجربه تلخ و وحشت از اين قضيه باعث شده باشه كه نتونه تمايلاتش رو نشون بده؟
سلام
خانمم قبلا یه بار ازدواج کردن 3 سال زندگی مشترک داشتن و به علت خیانت همسر سابقشون جدا شدن
-
خوب به نظرمن این روابط برای شما که برای اولین بار در حال تجربه اش هستید تازگی و جذابیت زیادی داره ولی با توجه به اینکه نامزد شما یک تجربه قبلی از این روابط داشته اند طبیعیه که تا اون حد براشون جذابیت نداشته باشه.
معمولا تا خانم ها از لحاظ روحی و عاطفی آمادگی لازم رو نداشته باشن و همچنین به کسی احساس نزدیکی و ..... عشق نداشته باشن به این موضوع علاقه نشون نمیدن .
پس شما به جای اینکه مستقیما به این مساله فکر کنی بهتره به ایجاد صمیمیت هر چه بیشتر و ایجاد عشق و محبت بیشتر فکر کنی تا این موضوع هم خود به خود حل شه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
خوب به نظرمن این روابط برای شما که برای اولین بار در حال تجربه اش هستید تازگی و جذابیت زیادی داره ولی با توجه به اینکه نامزد شما یک تجربه قبلی از این روابط داشته اند طبیعیه که تا اون حد براشون جذابیت نداشته باشه.
معمولا تا خانم ها از لحاظ روحی و عاطفی آمادگی لازم رو نداشته باشن و همچنین به کسی احساس نزدیکی و ..... عشق نداشته باشن به این موضوع علاقه نشون نمیدن .
پس شما به جای اینکه مستقیما به این مساله فکر کنی بهتره به ایجاد صمیمیت هر چه بیشتر و ایجاد عشق و محبت بیشتر فکر کنی تا این موضوع هم خود به خود حل شه.
سلام دوست من
من هم همین فکر رو میکنم که باید ایجاد عشق محبت کنم و از طریق احساسات وارد عمل بشم
و تمام تلاشم رو هم میکنم که بتونم کاری کنم که خانمم به من علاقه من بشه
اما متاسفانه مشکل جای دیگست
-
mta عزیز سلام
راستش من هم این تاپیک خوندم و هم تاپیک مشکل من با نامزدم
خیلی دوستان نظرشون اینکه مشکلتون جدی نیست ولی بر خلاف اونها من تصور میکنم که مشکل شما خیلی هم جدیه و مساله اصلا" مساله جنسی نیست
مساله شما مسایل دیگری که تو مسایل جنسی بروز میکنه
(البته ابن دیدگاه من)
یه سوال داشتم نوشتید شوهر سابق همسرتون بهش خیانت کرده .خیانت توجیه پذیر نیست ولی تو زندگی مشترک عواملی از دو طرف پدید میاد که شاید عاملی بشه برای خیانت !!! نمیخوام بگم مقصر همسر شماست ولی می خوام بگم بهتره به بتن یکسری از مسایل وارد شید (البته تاکید می کنم منظورم بدبین شدن نیست)
شاید یه عامل دیگه مشکل شما با تجربه تر بودن همسرتون نسبت شماست ایشون مراحلی طی کرده که شما طی نکردید و به همین ترتیب مسایل دیگه
امیدوارم به مسایلتون عمقی تر نگاه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
mta عزیز سلام
راستش من هم این تاپیک خوندم و هم تاپیک مشکل من با نامزدم
خیلی دوستان نظرشون اینکه مشکلتون جدی نیست ولی بر خلاف اونها من تصور میکنم که مشکل شما خیلی هم جدیه و مساله اصلا" مساله جنسی نیست
مساله شما مسایل دیگری که تو مسایل جنسی بروز میکنه
(البته ابن دیدگاه من)
یه سوال داشتم نوشتید شوهر سابق همسرتون بهش خیانت کرده .خیانت توجیه پذیر نیست ولی تو زندگی مشترک عواملی از دو طرف پدید میاد که شاید عاملی بشه برای خیانت !!! نمیخوام بگم مقصر همسر شماست ولی می خوام بگم بهتره به بتن یکسری از مسایل وارد شید (البته تاکید می کنم منظورم بدبین شدن نیست)
شاید یه عامل دیگه مشکل شما با تجربه تر بودن همسرتون نسبت شماست ایشون مراحلی طی کرده که شما طی نکردید و به همین ترتیب مسایل دیگه
امیدوارم به مسایلتون عمقی تر نگاه کنید
سلام
بله حرف شما منطقیه
یعنی سرد مزاجی خانم من باعث شده همسر سابقشون بهشون خیانت کنن
البته خانمم اهل خیانت نیست ولی مورد اول میتونه درست باشه
اما این وسط من دارم از بین میرم
دیگه اون عشق و علاقه اولیه رو ندارم
خداوند کمکمون کنه
-
سلام
آقای mta بهتره تا دیر نشده حتی اگه شده تنهایی برید پیش مشاور و مشکلتون رو براش تعریف کنید.
با راهنمایی مشاور اگه لازم باشه همسرت هم بعدا میاد.
احساس نیاز شما طبیعیه خصوصا که ازدواج اولتونه اما اینکه همسرت با وجود اینکه رسما زن و شوهر هستید و ضمنا سابقه ازدواج هم دارند از خواسته شما حتی در حد نوازش امتناع میکنهف خیلی جای تامل داره.
درسته که دختر و پسر بعد از عقد محرم هستند و حتی میتونند بدون مراسم عروسی زندگیشون رو شروع کنند اما اگر قرار باشه مدتی بعد مراسمی برگزار بشه ، رعایت یکسری مسائل هم مهمه هست از جمله رابطه جنسی کامل که عواقبی داره و خودتون هم میدونید.
اما در عین حال روابط زن و شوهری تا جایی که مشکلی ایجاد نکنه مثلا نوازش و بوسه و دست دادن و بغل کردن نه تنها اشکال نداره بلکه حق زن و شوهر هست و مخصوصا اگر زن مانع بشه معصیت کرده!
با توجه به علت جدایی همسر شما از همسر سابقش، مراجعه به مشاور برای شخص شما خیلی حیاتی و مهم هست و باید قبل از عروسی از همسرت مطمئن بشی که با شما تو این مورد مشکلی نداره.
یعنی شما گرم و همسرت سرد نباشه که اونوقت مشکلات بزرگتری ایجاد میشه.
فکر میکنم واجبتر از کلاس مهارتهای زندگی مراجعه به یک مشاور مجرب هست:316:
-
دوست عزيز
آيا واقعا حق پسري كه سالم زندگي كرده و دنبال روابط نامشروع نرفته، اينه!!؟ اين كه خانمي كه باهاش عقد كرده ، و شرعا و رسما همسرش هست ، از كمترين روابط هم باهاش خودداري كنه!!؟
اين حق طبيعي و مسلم هر زن و مردي هست كه از وجود همسرش لذت ببره!
همونطور كه دوستان گفتن ، حتما دنبال مشاوره باش! سرد بودن تا اين حد اصلا طبيعي نيست ، اين جملات و افكار رو هم از ذهنت بيرون كن كه حالا در سالهاي آينده يواش يواش درست ميشه يا درستش ميكنم، سعي كن همين الان دنبال راه حل و نتيجه باشي وگرنه فردا داغون ميشي!!
-
با سلام
منم موافقم با نظر دوستان ، به نظرم غيرعاديه ، هيچ ربطي به نجابت نداره ، يعني اگه يه دختر بعد از اينكه عقد كرد با همسرم يكسري روابط رو در حدوحدود رعايت شده برقرار كرد بي اصل و نسب و بي نجابته ؟ نه نه اصلا موضوع نجابت رو به اين موضوع ربط ندين ، اين رو هم بايد بگم بله تا حدي حجب و حيا براي يك دخترخانم خوبه ولي تا اين حد ديگه فكر نميكنم ربطي به حيا داشته باشه .
من خودم خانمي رو ميشناسم كه همكار خودم بود و بي نهايت در اين مسائل ضعيف تا جائيكه وقتي خواست ازدواج كنه و در اين مورد باهاش صحبت ميكردم از خجالت قرمز ميشد و حس ميكردم ميخواد گريه كنه ولي بعد از ازدواج در مورد اين مسائل و روابط در همين حدي كه شما برادر خوبم اشاره كردين هيچ مشكلي نداشت و كم كم تونسته بود همسرش رو در حد حفظ حريم خودش راضي نگه داره چون بالاخره اين يه وظيفه ست وظيفه ي شرعي و قانوني .
تازه اگه همونطور كه دوستاي خوبم اشاره كردن كه احتمال دادن همسرتون سردمزاجه ، اگه فرض كنيم كه اينطور نباشه و همسر شما مشكلي نداشته باشه و صرفا بخاطر تجربه ي تلخي كه در گذشته داشته روابطش با شما به اين شكله ، خب قبل از ازدواج با شما بايد به اين موضوع فكر ميكردن كه اگه آمادگي ندارن نبايد ازدواج ميكردن چون بايد فكر ميكردن كه بالاخره بعد از ازدواج در اين مورد مسئوله و بايد تا حد مجاز شمارو راضي نگه داره ، اگه ايشون قبلا يه تجربه ي تلخ رو داشتن و فعلا حس خوبي رو به اين روابط ندارن بايد شمارو درنظر ميگرفتن كه يك پسر پاك و نجيب بودين كه دوست دارين بعد از ازدواج يه رابطه ي پاك در حد معمول داشته باشين به اين چيزا فكر ميكردن به اينكه آيا آمادگي پذيرش شخصي جديد و برآوردن خواسته ها و انتظاراتش رو داره يا نه ، بعد جواب مثبت ميدادن .
ولي به نظر من مراجعه به يك مشاور خوب و ريشه يابي اين موضوع خيلي سريعتر ميتونه شما رو از اين سرگردوني نجات بده كه لااقل بدونين دليل اصليه اين بي ميلي چيه ، و اميدوارم كه زودتر هم شما و هم خانم خوبتون به ارامشي كه بايد ، برسين :72:
-
بردار خوبم
تاپيكهاي شما رو دنبال مي كنم...فكر مي كنم با توجه به سابقه همسر شما و مسئله ناگواري كه براي ايشون پيش اومده، ايشون كمي آزرده خاطر هستند و سعي مي كنند علائق شما را با تجربيات خودشون بسنجند... عملا يك ترازوي نا ميزون دستشون هست كه به كمك مشاور در جلسات حضوري بايد بگذارند زمين...
نمي خوام الزاما از كلمه افسردگي استفاده كنم اما بستر افسردگي براي ايشون مساعد بوده... خيلي زود مشكل حل خواهد شد و موضوع خيلي پيچيده اي نيست... نمي شه گفت همسرتون به قولي سرد مزاجه! مي شه گفت به دلائلي در روابط زناشويي سرد شده... مي تونه بر گرده به حالت عادي! خيلي زود..
البته مي شه موضوع روابط زناشويي شما رو به طور موقت حل كرد اما ريشه يابي كنيد و بطور سيستماتيك مشكل رو حل كنيد كه پايداري بيشتري داشته باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
بردار خوبم
تاپيكهاي شما رو دنبال مي كنم...فكر مي كنم با توجه به سابقه همسر شما و مسئله ناگواري كه براي ايشون پيش اومده، ايشون كمي آزرده خاطر هستند و سعي مي كنند علائق شما را با تجربيات خودشون بسنجند... عملا يك ترازوي نا ميزون دستشون هست كه به كمك مشاور در جلسات حضوري بايد بگذارند زمين...
نمي خوام الزاما از كلمه افسردگي استفاده كنم اما بستر افسردگي براي ايشون مساعد بوده... خيلي زود مشكل حل خواهد شد و موضوع خيلي پيچيده اي نيست... نمي شه گفت همسرتون به قولي سرد مزاجه! مي شه گفت به دلائلي در روابط زناشويي سرد شده... مي تونه بر گرده به حالت عادي! خيلي زود..
البته مي شه موضوع روابط زناشويي شما رو به طور موقت حل كرد اما ريشه يابي كنيد و بطور سيستماتيك مشكل رو حل كنيد كه پايداري بيشتري داشته باشه
سلام
از همه دوستانی که اضهار نظر میکنند ممنون
پیشنهاد های خوب شما رو حتما انجام میدم
من اولین جلسه مشاوره رو رفتم خیلی برای خودم خوب بود
مشاوره روی طرز فکرم خیلی تاثیر گذاشت و به همه دوستانی که مشکل دارن پیشنهاد رفتن به یک مشاور رو میدم
مشاور من هم همین نظر رو دارن
به من گفتن که باید با خانمم صحبت کنند ولی خانمم راضی نمیشه ولی مشاور به من گفتن که با یه روش خاصی میارنشون به جلسه مشاوره
من هم نظرم حل مشکل به صورت ریشه ایه
دوست دارم برای همیشه مشکلم حل بشه و زندگیه آرومی رو تجربه کنم
از همتون تشکر میکنم
-
سلام دوست خوب
به نظر من در مرحله اول شما باید کاری کنید که همسرتون کاملا به شما اعتماد پیدا کنه و وقتی که کنار شماست احساس آرامش رو تجربه کنه نه ترس از نزدیکی و در مرحله دوم سعی کنید با مهارت های ارتباطی مردانه خوددلیل این عدم نزدیکی همسرتون رو بپرسید ببینید چه چیزی مانع میشه وبعداز فهمیدن علت مشکل را حل کنید مطمن باشید هیچ حرکتی بی دلیل نیست:72::