-
علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
با سلام
با اینکه من و همسرم همدیگر را دوست داریم و هنوز یکسال هم از ازدواجمان نمی گذرد اما او تا پاسی از شب به تنهایی و مخفیانه به دیدن کانالهای سکس مشغول است علت آن را نمی دانم و البته من نیز به هیچ عنوان مشکلی در خود نمی بینم اما او ظاهرا به این کار از دوران تجرد معتاد شده است لطفا راهنماییم کنید که چه کار کنم
-
RE: علاقه زیاد مرد به دیدن عکسها و فیلمهای سکس بعد از ازدواج چیست؟
سلام. مطمئنید شما توقع همسرتون در این رابطه کاملاً برآورده می کنید. می دانید که مردان در اوایل ازدواج قوه شهوانیشون خیلی قویه و نیاز جنسیشون خیلی بیشتر از سالهایی بعد از ازدواجه. شاید گمانتون بر اینه که به اندازه کافی به نیاز ایشون جواب میدین اما ممکنه این طور نباشه .اگر به اندازه کافی همسرتون در کنار شما نیاز جنسی خود را مرتفع شده حس نکنن بعید نیست که به این فیلمها رو بیارن.
در کنار این احتمال هم دارد که حدس خودتون درست باشه. بهرحال بهتره شما بیش از قبل به ایشون و این نیاز به دیدن سکس ایشون توجه کنید. شاید بتونید از این کار بازشون دارید. اصلاً چرا مخفیانه می بینند؟ شما ایشون رو نهی می کنید؟ سعی کنید با ملایمت و همراهی ایشون رو از این کار باز دارید. اگر همراهشون باشید و کم کم ناراحتی خود را ابراز کنید شاید نتیجه بده. فعلاً
-
مهتاب جان سلام
بنده هم با نظر دوست عزیزم آتنا موافقم اگه شما به نیازهای همسرتون بیشتر توجه کنید مطمئنن ایشون هم کمتر تمایل به این موارد پیدا می کنند.
ولی فکر می کنم نکته ای که اینجاست شما در این گونه موارد حساسیتی از خودتون نشون دادید و باعث شدید که همسرتون احساس کنه در محدودیت گذاشته شده و به این دلیل هست که مخفیانه به این کار دست می زنه اگه شما حساسییت خودتون را کمتر کنید همسرتون هم کم کم نسبت به این مسائل بی رغبت خواهد شد.
انسانها حریصند و همیشه نسبت به چیزی که محدود می شند رغبت پیدا می کنند.
-
سلام
1.شوهرتان در مسايل جنسي مثل آتش مي ماند ، اگر به او نرسيد ، خاموش ميشود.
2.اگر شوهرتان به هر دليلي در مسايل جنسي كوتاهي ميكند ، شما آن كمبود را جبران كنيد.
3..اگر در مسايل جنسي شوهرتان كوتاهي كنيد ، عواقبي دارد كه حتما مورد پسند شما نيست.
4.لباس خواب مخصوص زنان را بيشتر از ماهي يك بار بپوشيد .
5.به وسايل آرايشتان بيشتر از وسايل آشپزخانه اهميت بدهيد.
6.وقتی شوهرتان وارد خانه میشود ، لحظاتی او را در آغوش بگیرید.
7.وقتي شوهرتان ميگويد بيا خوش باشيم ، لازم نيست به فكر اتوي لباس يا آرايش موهايتان باشيد.
موفق باشید.
-
ايا تا كنون اعتراضي هم كرده ايد ؟ ايا به زبان امده ايد كه متوجه شده ايد او چنين كاري را مي كند ؟ اگر بلي جواب او چه بوده است ؟ شايد به زبان امدن بد نباشد و او مشكل خود را بگويد
-
ممنون از پاسخ شما دوستان
امانکته این است که من حتی در این مورد قویترم اما اظهار گله نمی کنم حتی همسرم هم به این مساله بارها اعتراف کرده یعنی کاملا از این قضیه مطمئنم و کوتاهی هم نکردم و البته بارها با ملایمت برخی اوقات خشونت برخی اوقات بی تفاوتی این مساله را متذکر شدم اما جواب یا سکوت است یا اینکه من از تخیلم در این مورد لذت می برم البته ایشان از اول ازدواج سر کار نرفته یعنی کارشان متوقف شده و شبها از نگرانی بی خوابی دارد نمی دانم ارتباطی به هم دارند یا نه من هم خیلی نمی توانم پافشاری کنم چون به اندازه کافی داغون شده است
بازم ممنونم از پاسخهاتون
-
سلام
تحت هیچ شرایطی شوهرتو تنها نذار و به خودارضایی مشکل امروز جامعه مادر مقالات و مطالاب آموزشی در مورد خانواده مراجعه کن
-
سلام مهتاب جان
من با نظر بعضي از دوستان مخالفم. ديدن فيلمهاي سكسي همسرتان دليل بر اين نمي شود كه شما در تأمين نيازهاي جنسي ايشان كوتاهي نموده ايد.
بعضي از مردها به ان كار علاقه دارند و قوه جنسيشان به اين واسطه بيشتر مي شود و هنگام نزديكي با شما بهتر و قدرتمندتر عمل مي كنند. ضمناً ديدن بدن زنها در فيم دليل اين نمي شود كه بدن شما را دوست نداشته باشد. با يك مقايسه ذهني پيش خودشان مطمئناً شما پادشاه آن زنها خواهيد بود( البته از لحاظ ظاهري نه خداي نكرده از لحاظ رفتاري)
مطمئن باشيد اين كار ايشان نه تنها به ضرر شما نيست بلكه به نفع شما نيز هست. شما هم سعي كنيد مدتي خودتان را قاطي اين بازي كنيد و از او بخواهيد با هم به ديدن فيلم بپردازيد . سپس عضق بازي او را در آن هنگام با شما خواهيد ديد. يقيين داشته باشيد كم كم اين عادت را با حضور شما ترك خواهند كرد و مدت ديدن فيلم كوتاه و كوتاه تر خواهد شد.
شما هم فقط در حضور او فيلم ببينيد و به تفسير و صحبت در مورد آن فيلم بپردازيد. نظرات او را هم بشنويد.
دوستانه پيشنهاد مي كنم امتحان كنيد. ضرر نخواهيد كرد. پا به پاي او باشيد. بعد از مدتي براي شما بيشتر وقت خواهد گذاشت و با شما احساس راحتي بيشتري خواهد كرد.به او اجازه دهيد در هنگام ديدن فيلم، به شما نگاه كند و از شما تعريف و تمجيد كند.
-
سلام
به نظر من ديدن اين عكسها و فيلمها كه معتاد آن شده يك گناه است.
او بايد به كارهاي ديگر و حلال رو بياورد
فكر كنيد چه كارهاي او را مشغول ميكند
به نظر من خود او هم از اين كارهاي تكراري خسته شده بايد او را به كار پسنديدهتري هدايت نماييد
برادرتان وم
-
من هم مشکل دوست عزیز مهتاب 87 را به شکل دیگری دارم .لطفا کمکم کنید .من و همسرم نزدیک 3 سال است که زندگی مشترک را بعد از 2.5 سال عقد و 2 سال دوستی را شروع کرده ایم ولی همسرم به خود ارضایی می پردازد .
-
سلام
متاسفانه وقت نشده که به این تاپیک پاسخ کامل بدهم.
اما پاسخ دانه را که دیدم ، گفتم این نظر مورد تائید بنده نمی باشد.
همیشه توجه به هر مسئله ای موجب تقویت آن می شود.
البته این معنای درگیری و .... هم نیست.
بی توجهی به شخص، باز کردن موضوع در وقتی غیر از آن وقتی که طرف تحت تاثیر شدید احساسات هست، فراهم کردن زمینه های خودشکوفایی و بالا بردن عزت نفس چنین افرادی از راههای کمک کردن به آنهاست.
اینگون مسائل در حوزه اعتیادها می گنجد... و سبک برخورد آنها شبیه به اعتیاد به مواد مخدر است...
این تاپیک احتیاج به جواب کاملتر داره که در اولین فرصت انشاء الله...
-
استاد جان
ابوالفضل سنگ تراشان عزیز ! یک سوال :
بنده جایی خواندم استفاده از فیلم برای تحریک همسر و متعاقب آن انجام عمل جنسی موجب شرطی شدن می شود . پس چندان توصیه نمی شود .
برداشتی که بنده داشتم این بود که با ارائه ی محرک اول نیاز به پاسخ خاصی در فرد ( انجام عمل جنسی ) احساس خواهد شد .
آیا از نظر علمی گفته ی بالا درست هست یا خیر ؟
آیا انجام چنین عملی توصیه می شود ؟!
:72:
-
سلام دوست من
این بحث فقط تابع رویکرد رفتار گرایی نیست.
جوانب مختلفی دارد.
مثلا رویکرد انسانگرایی، به خاطر اینکه کیفیت انحصاری رابطه زن و مرد از بین میرود و کمیت رابطه به صورت عطش زایی جای کیفیت رابطه را می گیرد، به ترویج چنین روشهایی اعتراض می کند.
در مورد رویکرد رفتار گرایی لطفا برداشت خود را توضیح دهید. چون این مسئله هم از لحاظ شرطی سازی عامل و هم از نظر شرطی سازی کلاسیک قابل بحث است.
البته اگر این موضوع در تاپیک جدایی باشه، بهتر است.
من مخالف به حاشیه رفتن سئوال مراجعان هستم
-
سلام
منظور من اين نبود كه خانم با آقا در اين اعتياد همكاري كنند. منظور من اين بود كه ازروشهاي غيرمستقيم و دوستانه ايشان را از كاري كه مي كنند دور كنند. حتماً نبايد صريح و جدي از انجام دادن ايشان به كاري جلوگيري كرد.
-
آقای سنگتراشان ممنون میشویم ما راراهنمایی بفرمایید
من در مقوله خودارضایی معضل امروز جامعه ما هم مشکلم را عنوان کردم
-
ممنون دوستان از راهنماییتان
در پاسخ به دوست خوبم دانه که پاسخ منطقی خوبی دادند باید بگویم دانه جان متاسفانه یا خوشبختانه من کارمندم و صبح زود باید سرکار بروم شبها هم باید زود بخوابم این تجربه را داشتم و چند شب بیدار ماندم اما صبح سر کار همش خوابم و نمی توانم درست کار کنم ضمن اینکه وقتی خانه نیستم شوهرم تنها در خانه است لذا کاری از دستم بر نمی آید
-
سلام
متاسفانه این مشکلی است که بطور معمول در خانواده ها دیده میشود و ریشه در کودکی دارد چون از ابتدا این کارها در خانواده ایرانی رسم نبوده که با فرزندان چه پسر چه دختر در باره اینگونه مسایل صحبت شود (بخاطر حجب و حیای موجود) وفرزندان گاهی اوقات حریص میشوند
با یک مقدار درایت میشود این میل آنها را کاهش داد
-
مهتاب عزیزم من با نظر دوستانی که شما را تشویق به همراهی همسرتان در دیدن این فیلمها کرده اند موافقم...همراهی شما تمایل ایشان را روز به روز کمرنگتر خواهد کرد.....گاهی زن و شوهر های بویژه ایرانی نا خواسته واقف به نیازهای همدیگه نیستند و حتی از صحبت و درخواست اون نیازها از همسرشون ابا دارن....باهاشون دوستانه صحبت کنین و بخواین حتی نیازهای غیر متعارفشونم براتون بیان کنن.....
-
به نظر من بستگي به نوع تماشا داره يك وقت داره نگاه مي كنه و هيچ احساس خاصي بهش دست نمي ده و خيلي عادي برخورد مي كنه و يك موقع مي بيني نه كاملا تحريك مي شه و تحت تاثير قرار مي گيره . اگر مورد دومي مي باشد به نظر من بايد حتما بيشتر اطلاعات جمع كنيد و سعي كنيد كه او را ترك دهيد اگر مورد دوم باشه با همراهي كردن شما نه تنها بهتر نمي شه بلكه ممكنه راغب تر هم بشه
-
با سلام و تشکر از دوستان
در پاسخ به دوست خوبم همراه .در ارتباط با توضیحی که دادید مورد دوم صحیح است و ایشان نسبت به دیدن این فیلمها بی تفاوت نیست و تحریک می شود و واقعا دیدن این فیلمها و صحنه ها را دوست دارد .
البته من از مدیر محترم سایت همدردی انتظار داشتم در خصوص مشکل من را بیشتر راهنمایی نمایند
-
عجله نكنيد دوست من مطمئنا شما را راهنمايي خواهند كرد اگر وقفه ايجاد شده بخاطر اين است كه مطالب منسجم و علمي تري را براي شما فراهم كنند
پس منتظر راهنمايي اقاي مدير باشيد
-
سلام
مهتاب جون
به نظرم مشکلت مشکل همه ماست احتمالاهمسرت اضطراب این داره نتواند تو راضی کند نسبت به این مسله حساسیت نداشته باش و تو هم در ان مکان او را تنها نگذار اگر دیدن انها برات سخت است به حرف وادارش که از چی خوشش می اید در مورد خواسته های خودت و خودش هر چی حرف بزنید پشیمان نمیشی.
-
ممنون دوست عزیز
اما همانطور که گفتم من کارمندم نمی تونم هرشب تا ساعت 3 نصف شب بیدار بمانم و صبح ساعت 6 برم سرکار
-
من هنوز هم منتظر راهنمایی مدیر محترم سایت هستم
-
سلام به نظر من عدم تمکین زن یکی از علل اصلی می باشد.
-
مهتاب جان سلام
يك سئوال براي من به وجود آمده كه دوست دارم به من جواب دهي.
همانطور كه گفتي شما شاغليد و ساعت 6 صبح سر كار مي رويد و قاعدتاً بايد شب زود بخوابيد و احتمالاً آخر هفته براي همسرتان وقت آزاد داريد. سئوال من اين است كه نحوه ساعت كاري شوهر شما به چه صورت است. آيا ايشان هم مثل شما سر كار مي روند يا اينكه صبحهها ديرتر بيدار مي شوند.
بهتر است وضعيت ايشان را براي ما و دوستان شرح دهيد تا در مورد ايشان پيشنهادهايي را ارائه كنيم. اين طور كه مشخص است شما براي ايشان چيزي كم نگذاشته ايد. به نظر من وقت آن است كه همسرتان را وادار از پيروي از شرايط شما كنيم.
منتظر جواب شما هستم.
-
با تشکر از توجه شما
متاسفانه شوهر من در حال حاضر بیکار است و علی رغم پیگیری هنوز موفق به یافتن شغل نشده بنابراین بیشتر اوقات خانه است
-
سلام مهتاب جان
با اين مسئله اي كه عنوان كردي،مشخص است كه بهتره به جاي اين همه مشاوره در مورد ديدن فيلم شوهرت، فكري براي كار ايشان بكني ، اين مشكل خود به خود حل خواهد شد. آنوقت ديگر ايشان بيكار نيستند كه فرصت براي ديدن چنين فيلمهايي داشته باشند و همانند خود شما به خاطر زود بيدار شدن صبح،مجبورند شب زود بخوابند و بر روي زندگي خود مثل خود شما برنامه ريزي كنند.
سعي كنيد رويه زندگي ايشان را تغيير دهيد.
-
با سلام
من بعنوان یک مرد متاهل چون خودم هم همچین مشکلی دارم
این رو در کوتاهی خانمها می بینم علت اصلیش همسرم هست
ن عادت خیلی بدی کردم از خودم متنفرم ولی نمیدونم چیکار کنم
جوابهمای شما رو از طرف دوستان خوندم به نظرم بعضی درست بودنند ممنون
-
سلام علي آقا
مي شه بگين خانمها چيكار كنن تا آقايون دست از اين كارشون بردارن
حداقل چون شما اينجا هستين زبان آقايون باشين و راهنمايي كنين ممنون مي شم اگه
اين لطف رو در حق خانمها انجام بدين
-
سلام علي آقا
خواهش مي كنم لطف كنيد جوابهايي كه بنده به مهتاب خانم دادم را مطالعه كنيد و درستي و غلط آن را صحه گذاري كنيد. چرا كه خيلي دوست دارم از صحت آنها مطمئن شوم. راههاي مختلفي پيشنهاد شد كه ما دقيقا نمي دانيم كداميك درست بود. در مورد نظراتي كه من داده بودم، مدير محترم همدردي و برخي دوستان مخالفاتهايي داشتند. اين صرفاً يك نظرسنجي است از راهكارهايي كه به اين مسئله داده شده.
ممنون
-
مهتاب جان
من هم یکی دو سال بعد از ازدواجم با همین مشکل مواجه شدم. اول برخوردی مثل شما داشتم و او شب ها در اینترنت مشغول جستجو در این گونه سایتها می شد و ...
اما من این طور این مشکل را حل کردم: از حساسیتهایم دست برداشتم و علی رغم میلم خودم هم با او همراه شدم. سعی کردم هر گونه لذتی که هست را با هم تجربه کنیم.
من فهمیدم که باید همیشه یک دوست و همراه برای شوهرم باشم .
الان 6 سال از ازدواجمان می گذرد. و دیگر شوهرم به این مسایل معتاد نیست. رابطه عشقی و جنسیمان نیز روز به روز بیشتر و لذت بخش تر می شود.
-
سلام خانم گلپر
البته من نمیخوام از اقایون دفاع کنم و یک تبریک میگم به شما و بچه های که به این سایت درد دل می کنند شاید فرهنگ این موضوع در جامعه ما رونق بگیره و و در رابطه به خانم گلپر بیشتر سخت گیری خانم ها و به نطرم بی توجهی به همسرشون باعث میشه مرد از دیدن عکس لدت بیشتر ببره کسی اگر از نظر جنسی کامل تامین باشه دلیلی نداره با این چیزها رو بیاره ممنونم
-
اخه بعضي ها نسبت به ديدن عكسهاو ... مريض هستند و هر چقدر هم كه خانومشون درست عمل كنه ولي باز به اون سو كشيده مي شوند
در ثاني اقايون بايد بدانند كه نبايد خانومشون رو با زنهاي بد كاره ماهواره مقايسه كنند و همان انتظارات را از انها داشته باشند
به نظر من برعكس چيزي كه بقيه مي گنند 80 % قضيه بر مي گرده به خود مرد
اقايون در جواني و دوران مجردي خودشون به ديدن فيلمهاي سكس مي پردازند و در ذهنيات خودشون اين گونه اعمال را مي پرورانند و انتظار دارند كه در اينده زنشان هم همان انتظارات را براورده كند و وقتي با سرسختي و ياد عدم يادگيري و يا عدم مهارت و تنبلي مواجه مي شوند دوباره به ديدن همان فيلمها مي پردازند .
شما بريد مردي رو پيدا كنيد كه در دوران جواني و مجردي خودش هيچ گونه فيلم سكسي نگاه نكرده باشد ببينيد ايا او هم همين برداشت را دارد و ايا از زنش راضي هست يا خير ؟ اون بنده خدا اينقدر بي خبر از همه جا هست كه هر جوري كه زنش باشه باهاش لذت مي بره و فكر مي كنه كه همه چيز به همين رفتارها و عادتهاي زنش خلاصه مي شه و به دنبال خواسته هاي غير معقول و چيز هاي ديگه نيست
البته در همه موارد استثنا هم وجود دارد
ببخشيد مجبور شدم كمي راحت صحبت كنم
-
سلام
خیلی چیزا میتونه باشه
عدم ارضا جسمی و روحی(که مهمتره)
-
سلام دوستان
آیا هر کاری که زنان خراب ماهواره درسکس انجام می دهندمثل سکس از طریق مقعد با وجود ضرر زیاد برای سلامتی ما هم باید انجام دهیم برای رضایت شوهر این درست نیست ما هم انسانیم علاوه بر اینکه زن هستیم
-
سلام
به نظر من بیکاری شوهرتون مهمترین عامل این مسئله ست .اصلی ترین کار پیدا کردن یه شغل واسه ایشونه باهاش همکاری کن . اگه یه کار پیدا کنه مطمئن باش وقتی خسته از سر کار برگرده دیگه توان دیدن این سری فیلمها رو نداره.بیکاری مادرهمه فسادهاست. روش زندگیتو تغییر بده. به نظر من اوایل ازدواج مردها( البته اونهایی که دوران مجردی سالمی داشتند)از لحاظ شهوت در اوج هستند . سعی کن ارضاش کنی موفق باشی
-
چه جوري مي شه پي به اين موضوع برد. از طريق پرس و جو ميشه به اين عادت همسر پي برد؟
-
سلام مهتاب عزيزم.من هم مثل شما اوايل زندگي اين مشکل را داشتم.اوايل اعتراضي نميکردم و فکر مي کردم اگر اين موضوع رو به روش بيارم وضعيت بدتر ميشه.اين موضوع من رو خيلي رنج ميداد و فکر ميکردم کمبودي دارم.تا %
-
سلام دوستان
من خودم کماکان اين مشکل رو دارم در حاليکه خيلي سعي می کنم اصلاحش کنم.
ريشه اين مشکل از اونجايي شروع شد که من خيلي زياد می خواستم ولی همسرم خيلي کم.چند بار هم باهاش صحبت کردم و نيازهامو بهش گفتم ولی اتفاق خاصي نيافتاد.
به اصرار اون بچه دار شديم. در دوران بارداریش 9 ماه تحمل کردم ( می گفت نميشه ولی تو سايتهای پزشکی خوندم که تا 8 ماه ميشه ) بعد از اونهم صبر کردم تا زخمهايش خوب شود. 2 ماه بعد از زايمان ماهی 2 بار با هم بوديم .اونهم به اصرار من. الان پسرم 9 ماهشه و دو ماهه که هيچ رابطه ای نداشتيم و اونهم هيچ حسی نداره .بهش چند بار گفتم که بلحاظ روحی به من خيلي داره فشار مياد.ولی اون نگهداری از بچه رو بهونه ميکنه .متاسفانه پرخاشگر هم شدم . خيلي با نفسم کلنجار ميرم که يه موقع کار بدی نکنم ولی نمي دونم چرا خلاص نمي شم پيش هيچ کس هم نمی تونم دردمو بگم ( البته با پيدا کردن اين سايت بزودی با نوشتن کل مشکلاتم منتظر مشاوره شما مي مونم ).
خلاصه ( قابل توجه خانمهايي که همچين رفتاری دارند) چند وقتيه فکر حل کردن اين مشکل از راه های ديگر بسرم زده مثلا ازدواج موقت!
دوستان مجردم فکر ميکنند که ما متاهلها هر روز و هر وموقع که اراده کنيم همه چيز حله ولی ...
ولي من به اونها حسوديم ميشه که هيچ تعهدی به کسي يا چيزي ندارند
اينم بگم که در دوران قبل از ازدواجم از اون بچه مثبتا بودم ولی چه فايده و چه سود
متاسفانه در ايران به اين مشکل اصلا توجهی نميشه .تازه آقايون تو يه همايش گفتند که ريشه 80 درصد طلاقها مشکلات جنسيه.
يه استاد زبان انگليسي داشتم که از قول خارجيهای خيلي بد! مي گفت : Good S-e-x Make a Good Life