بالهای صداقت عزیز
من تو بهشت زندگی نمی کنم. من تو ایرانم. بین مردم. مردم هایی که گاهی دروغ می گند، همون گونه که گاهی راست می گند. مردم هایی که گاهی ظلم می کنند، همان گونه که گاهی عدالت می کنند.
ندیدی مردی بیش از یک زن داشته باشه، در عین اینکه به هر دو ظلم می کنه؟ ندیدی مردی که خیانت کنه؟
مرد و زن، همه انسانیم. دارای منطق و احساس. اما به خاطر شرایط تاریخی فرهنگی ایران، بیشتر شاهد این گونه رفتارها در مورد مرد بودیم.
ولی در حالت کلی در مورد زن هم صادقه.
من فقط از بعد جنسی ندیدم، در آخر مطلب، 3 دلیلم رو گفتم که آخری بعد جنسی بود.در ضمن دلیل های دیگه ای هم مسلما وجود داره. اما این ها چیزهایی بود که به ذهن من رسید. بعد جنسی هم، یکی از این دلایله.
رابطه زناشویی از عشق برمی خیزه.
بنابراین مثلا من می تونم عاشق دوست پسرم باشم (اما هیچ کدوم آدم ازدواج نباشیم به همون 2 دلیل دیگه) و سالیان سال با هم زندگی کنیم و رابطه جنسی با هم داشته باشم.
زندگی عادیم رو دارم. این نیاز رو هم برطرف می کنم. مثل نیاز انسان به آب یا غذا که باید برطرف بشه.
-----------------------------------------------------------
بله، اما این با این شرط هست که اگر فردا دوست پسر شما، تصمیم گرفت این میل رو جای دیگه ارضا کنه یا به هر دلیلی بره با کسه دیگه،
۳ سال نشینی گریه زاری بکنی و اینو بکنی ملکه زندگیت که همه مردا فلان و بهمان!
منظورم شخص شما نیست، سو برداشت نشه،
ما وضعمون با این همه تقدیس خانواده اینه، وای به اینکه تقدس زدایی هم بکنیم...
خانواده معنی داره، اینجا، یک مرد و زن، وقتی تصمیم میگیرن ازدواج بکنن، که بخوان بچه دار بشن، چون پدر مادر و فرزند یعنی خانواده!
و خانواده یعنی تعهد!
راحت بگم، آواز دهل شنیدن از دور خوش است، شما هنوز ندیدی اینجا وقتی یه دختر بریک میکنه با دوست پسرش، چقدر داغون میشه!
اما من دیدم، همه زندگیش میشه گریه و زاری، میدونی چرا؟
چون خانومها دنبال رابطه کوتاه مدت نیستن، هر کاری هم که بکنن، در هر رابطهای هم که قرار بگیرن اگر نرمال باشن دنبال یک رابطه پایدار و دائمی هستن...این تو فطرت شونه، ربطی به فرهنگ و ... هم نداره...
یکی از دوستان نزدیک من اینجا، با دوست پسرش بریک کرد، درد دل هاش خیلی جالب بود برام، اصلش این بود:
-------------
من دنبال خانواده هستم، میخوام خانواده داشته باشم، فرزند داشته باشم، میخوام مادر بشم، همسرمو دوست داشته باشم،
---------------------------
به نظرت، این دختر چند بار دیگه باید وارد یه رابطه بشه تا بالاخره بتونه خانواده تشکیل بده؟ چند بار دیگه باید داغون بشه؟
اصلا چرا دنبال خانواده داشتن هست؟
تا الان ۴ تا پسر مختلف تو زندگی این آدم بودن، به نظرت چند تای دیگه باید بیان و برن؟
فکر میکنی، خیلی خوب میشه که روزی ما هم تو جامعه خودمون اینطوری در به در بزنیم تا یه آدم قابل اعتماد پیدا کنیم برا تشکیل خانواده؟
------------------------------------------------------------------------------------
رفتار ما آدم ها، ناشی از وجود هرمون ها و یون ها و ... توی بدنمونه.
من خودم به شخصه فوق العاده آدم آرومی هستم اما وقتی خیلی گشنم بشه (مثلا یک هفته کمبود غذای شدید داشته باشم) رفتارم عصبی می شه. خوب؟
من حرفم اینه. این نیاز هم، مثل نیازهای دیگست. وقتی درست و به جا ارضا نشه، باعث بروز رفتارهایی در آدم می شه، که همین آدم در زمانی که نیازش ارضا شد، منطق اون رفتارها شاید نفهمه.
درضمن، پسر یا دختری که میل جنسیش خیلی فعال شده، و راهی جز ازدواج براش باز نیست، چی کار می کنه؟
خوب معلومه که ازدواج می کنه. حالا می خواد مثلا مسیولیت پذیریش کم باشه، یا زیاد.
تازه اگر آدمی باشه که درجه "خودخواهیش" بالا باشه، حتی اگه شرایط ازدواج رو هم نداشته باشه، می ره ازدواج می کنه تا از زیر این فشار بیاد بیرون (رفتارش هم طبیعیه. ذاتا آدم خودخواهیه و بنابراین در صدد رفع نیازش بر میاد) بعدش هم گور بابای همسرش
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
به عنوان یک پسر جوابتون رو میدم و قبلش از همه عذر میخوام اگر مجبورم بعضی حقایق رو اینجا باز کنم،
یک پسر اگر بخواد رابطه جنسیش رو تو جامعه ما ارضا کنه، خیلی راههای راحت تری براش وجود داره تا ازدواج و پرداخت هزینههای آنچنانی، زیر بار مهریههای سنگین رفتن و ...
۲ حالت داره، یا تقیدات دینی داره یا نداره...
اگر نداشته باشه، که جامعه ما پر از دختر خانومهایی شده که این سرویس رو بدونه چشمداشت فراهم میکنن( البته بندههای خدا فکر میکنن آخرش این پسر میگیرتشون ولی خوب، معلوم نیست چندمی هستن!!!)، و متاسفم که اینو میگم، اگر هم عرضه نداشته باشه دختری رو پیدا کنه که این سرویس رو به رایگان بهش بده، کنار خیابون هامون پر شده از این خانومهای ...
این چیزی هست که دقیقا به چشم دیدم!
اگرم مقید باشن، از نظر شرعی، خیلی خیلی خیلی راههای زیادی وجود داره...
که لزومی نداره بحثش رو اینجا باز کنم،
بنابرین، اگر یک پسری پا گذاشت جلو برای ازدواج، شک نکنین، خیلی باید احمق باشه که به خاطر میل جنسیش بخواد ازدواج کنه!
چون خیلی راههای ارزون تری وجود داره!
---------------------------------------------------
یک انسان بزرگ هدف داره. مثلا هدف همین آدم "خودخواه" مثال بالا، اینه که مثلا تو کارش بهترین باشه.
اما شور و شوقی هم برای ادامه زندگی مشترک نداره. این که دلیل به بی هدفی نیست.
و البته آرامشش هم در اینه که تمام نیازهای جسمیش برطرف باشه، و با لذت مشغول کارش بشه.
(فقط نوعی مثال زدم. منظورم اینه که آدمی زاد می تونه این کارها رو بکنه که به "هدف" و "آرامش" شخصی خودش برسه)
پست من، با مال شما هم زمان شد.:)
این رو هم می خونم و روش فکر می کنم.