RE: خاك بر سرشون بي شعورا
hi mr honarmand.
shoma dige chera?az shoma baide aziz.ama darketoon mikonam chon midoonam
ای بابا این کاملاً طبیعیه. غصه نخور. به من هم 1 ریال عیدی ندادن. وقتی مجلس هم تصویب می کنه این آقایون اینقدر پررو هستند که می گن سازمان ما تا حالا عیدی نداده حالا هم نمی ده. (البته بگم به قراردادهای پیمانکاری و ساعتی). این هم یه جور استثماره دیگه . بیمه که نمی کنن. عیدی هم نمی دن. خلاصه اینقدر سازگار بار اومدیم که نگو و نپرس.....
آه شما که از دل ما سخن می گویید. هنرمند جون بیشتر داغت کنم چون اسفند 29 روزه یک روز هم از حقوقت کم می کنن.
خيلي توپم پره بچه ها نمي دونم چي جوري خودم و خالي كنم اخه ادم حرصش مي گيره
آخي. همه همين وضعيت و داريم . بابا شما كه خوبين بالاخره بهتون ميدن حقتونو. ما چي بگيم كه مشتريامون واسه رئيسمون سكه و . . . ميارن اون ميگيره ولي وقتي واسه ما ميارن ميگه قبول نكنيد . رشوه ميشه . آخ كه حرصم ميگيره:302:
تمام بغض قناريها ، صداتو ترسونده
اجاق كينه ی پاييزي ، گلاتو سوزونده
تو اون ستاره ی خاموشي كه خواب تورو برده
پيام سرخ شقايقها تو قلب تو مرده
چشات مثل شب باروني
دلت پر از غم پنهوني
مثل پرنده ی زندوني
بخون به ناله ی دل
مثال تيغ گل زردم
يه شعر خسته ی پر دردم
ببين كه قايق اميدم
نشسته بي تو به گل
غم غريب كدوم غروبي كه عطر پاييز گرفته بوي تنت
نگات به سوي كدوم ستاره است كه قلب پاره به زير پيرهنت
من و تو چله نشين اين شب پر اندوهيم
من و تو سايه ی غمگين غروب اين روديم
چرا به سفره ما ديگر نشاني از نان نيست
به خاك غمزده ی شهرم نم ریزه باران نيست
تمام بغض قنــــاريها ، صدا تو ترسونده
اجاق كيــــنه پاييزي ، گلها تو سوزونده
تو اون ستاره خاموشي كه خواب تو رو برده
پيام سرخ شقايقــــها ، تو قلب تو مرده
چشات مثل شب باروني
دلت پر از غم پنهوني
مثل پرنده ی زندوني
بخون به ناله ی دل
مثال تيغ گل زردم
يه شعر خسته ی پر دردم
ببين كه قايق اميدم
نشسته بي تو به گل
دوست عزیز سعی کن به اعصابت فشار نیاری این مسئله عمومی شده ما هنوز حقوق بهمن را هم نگرفتیم تازه آقایان فکر میکنند لطف کردند به همه کار دادند .منم بعضی وقتها خیلی عصبی میشم این روزها که اصلا حوصله ودل کار کردن ندارم. ولی چاره ای نیست و هر کجا بری آسمان همین رنگ است:47:
ما چی بگیم ما که چند ماهه تو شرکت از حقوق خبری نیست هی می گه این برج برج دیگه بهتون مید م و لی فعلا که خبری نیست عیدی هم که نداریم هر روز باید یکی دو ساعت هم اضافه کاری بایستیم ولی هر وقت اسم پولش می یاد که اضافه ایستادیم می گه شرکت خصوصیه از مرخصی که هیچ وقت خبری نیست ولی اگه 5 دقیقه دیر برسیم شرکت از حقوقمون کم می شه ما چی بگیم عزیزم
سلام به همه
ناراحت نباشید این جا وضع من از همه بدتر از برج 9 تا حالا حقوق که خبری نیست که هیچ تازه گفتن اگر روز 29 رو تا ساعت 8 شب نمونید . نه از حقوق نه عیدی خبری نیست . جالبه نه ؛؛؛ پس خوشحال باشید که وضعتون بهتر از منه ؛؛؛؛؛؛؛؛؛ هر وقت هم به هر کسی می گم باور نمی کنه .