نشان از بی نشانها - محسن یگانه
دوستان عزیز این آهنگ رو که خودم خیـــــــلی دوست دارم تقدیم شما میکنم .
امیدوارم شما هم خوشتون بیاد و استفاده کنید :72:
نشان بي نشان ها» به تهيه کنندگي و کارگرداني عليرضا کرمي درباره لجستيک جنگ است و به مواردي چون ترابري، تغذيه، مهمات، کمکهاي مردمي و پشتيباني در جنگ ميپردازد. همچنين، مصاحبه با خانواده شهداي لجستيک در تهران و شهرستان ها نيز از ديگر آيتم هاي اين برنامه است. خواننده تيتراژ اين برنامه محسن يگانه است که اشعاري از عبدالجبار کاکايي را مي خواند. گويندگان اين برنامه نيز مهران دوستي و مريم مه نگار هستند. از ديگر عوامل آن مي توان به فرشيد فرجي (مدير تصويربرداري)، سعيد اسکندري(صدابردار) و سهراب تقسيمي (تدوينگر) اشاره کرد. اين برنامه در 30 قسمت 25 دقيقه اي ساخته شده و از روز شنبه (25 مهر) ساعت 19 از شبکه دو پخش ميشود .
تیتراژ پایانی مستند نشان از بی نشانها
نذار که سفره ي دلت پيش غريبه وا بشه
اين بغض نشکسته بايد سهم خود خدا بشه
پاي به دنياي فرشته ها بذار دنياي فرشته ها حقيقته
واسه تو که بوي آسمون ميدي گم شدن تو زندگي مصيبته
آخرين نشونه ي رسيدني که واسه هميشه بي نشون ميشي
پا رو مخمل ستاره ها بذار داري همسايه ي آسمون ميشي
وارث نجيب زخماي درشت طاقت دلاي پرپر نداري
سرتو رو شونه هاي من بذار وقتي عاشقيو سنگر نداري
آخرين نشونه ي رسيدني که واسه هميشه بي نشون ميشي
پا رو مخمل ستاره ها بذار داري همسايه ي آسمون ميشي
نذار که سفره ي دلت پيش غريبه وا بشه
اين بغض نشکسته بايد سهم خود خدا بشه
نشون بي نشون من به قلب آسمون بزن
تا مردم از روي زمين ستارتونشون بدن
دانلود فایل:
http://www.lon.ir/up/uploads/1262537816.mp3
منبع
RE: نشان از بی نشانها - محسن یگانه
خيلي بااحساس بود و ممنون از خواهرم موعود ! به ياد بي نشون هاي نوجوان كه با اقتدا به مولايشان حضرت قاسم و حضرت علي اكبر با جثه هاي كوچولو مثل پهلوانها به ميدان جنگ رفتند !باور كنيد بعضيهاشون 40 كيلو نبودند ولي قدرت يه تانك را داشتند!خدا ميدونه اعزام به جبهه يعني چي و اونهم وقتي كه در اوج شور و عشق و جواني باشي ! و خدا ميدونه چرا بعضي از جا مونده ها الان به جاي ادامه راه اونها فكر ماشين و پست و... هستند !اونها موقع درس درس ميخوانند موقع عمليات به جبهه ميرفتند وقت تعطيلات به مناطق محروم وقت نماز به مسجد محل براي جماعت ولي موقع تشويق گم ميشدند ميگفتند : ما براي خدا رفتيم و اون بايد بدونه!چرا مردم ما اين فرشته ها رو گم كردند و خوبهاشون الگوشون شده جومونگ و بقيه هم هنرپيشه هاي لاست و ....؟!چرا؟اون وقت وضع مالي و رفاهي اكثر مردم خوب نبود ولي روي نظرشون محكم بودند الان من اگه در يه محله كانديدا بشم ميگن راي ميديم ولي چي به ما ميرسه ؟نميگن چي به محله ميرسه ؟من دعا ميكنم مخصوصا" جوانها از الگو گيري از كشورهايي كه خودشون هم در كار خودشون موندند دست بردارند و مثل اون موقع فقط براي خدا كار و تحصيل و ازدواج و... كنند و وارد حاشيه و چرا ما اينجور و اون جور نشوند كه اين يك تسلسل بدون پايان است !:325:
RE: نشان از بی نشانها - محسن یگانه
برادر گرامی ، متن شما به مراتب هم زیباتر و هم بااحساستر از شعر و آهنگی بود که من آوردم :104:.
ادامه دادن راه شهدا کمتر از خود شهادت نیست و کسی که قدر بنده های خدا رو ندونه
قدر خدا رو هم نمیدونه . حس قدر شناسی شما هم قابل تقدیره .
خیـــــــــــــلی ممنون :72: