اگر چشم سوم ناظر بر اعمال ما بود
اگرگروهی خاص از مردم که رفتارهایشان مبتنی بر رعایت اخلاق و انصاف و انسانیت نیست یقین داشتند که چشم سومی ناظر بر کردار و رفتار و افکار پنهانی آنها ست
باز هم
با وقاحت ، دروغ می گفتند و پای مصلحت را پیش می کشیدند و......؟!
با وقاحت ، دزدی می کردند و ادای امانتداران را در میاوردند و....... ؟!
با وقاحت ، ظلم می کردند اما نقاب مظلوم نمایی به چهره می زدنند و......؟!
با وقاحت ، قتل نفس می کردند و ...؟!
با وقاحت ، هوسرانی می کردند و....... ؟!
با وقاحت ، شهوت رانی می کردند و........؟!
با وقاحت ، به زن و بچه خود خیانت می کردند و....... ؟!
با وقاحت ، به ناموس مردم چشم می داشتند و...... ؟!
و ........
ای کاش با هر عقیده و دین و مسلک و باوری ، وجود و حضور خدارا هیچوقت فراموش نمی کردیم
RE: اگر چشم سوم ناظر بر اعمال ما بود
قربونت برم انی جون
گل گفتی
ای کاش انموقع که به کسی ازار می رسانیم ،قطره های اشک خدا را هم ببینیم
آنی عزیز
قطعا همینطور است. خدا وحجت خدا همواره ناظر بر اعمال ما هستند ،
خدا نکند ما فراموش کنیم که صاحب و ناظر داریم. امان از این فراموشی ، که صفت بارز انسان است. وحال تذکر و توجه حال خوبیه.
یه بار شما منو متوجه این قضیه (وجود و حضور دائمی خدا ) می کنی، یه بار اتفاقاتی که دور وبرم میفته و....
امیدوارم همه ما در طول عمرمون لحظات تذکر و توجه مون بیشتر از لحظات غفلت وفراموشی باشه.
امان از این چشم سوم!!!
بارها برا من اتفاق افتاده که با حضور یه بچه زیر 5 سال ،- برا شما پیش نیومده؟- از انجام دادن یه کاری شرمم اومده چون آبروی من برام خیلی مهم بوده
اما
.
.
در حضور سلطان آفرینش شرم نمی کنم ، وای که این جمله چطور تا مغز استخوانم رو می سوزونه
[color]انا الذی عصیت جبار السماء[/color]
من همونی هستم که پادشاه آسمانها رو معصیت کردم ( و در این نافرمانی از خداوند جبار وکریم شرم نکردم !)
خدایا خودت بر اعمال همه ناظری
خدایا خودت مظلومین رو میشناسی ظالمین رو هم میشناسی
خدایا هرکسی حق کشی میکنه هرکسی که جنایت میکنه هرکسی که دروغ میگه هرکسی که گمراه میکنه هرکسی که به ناحق حکم میده به ناحق میکشه به ناحق حرف میزنه خدایا خودت سزاشونو بده
خدایا خودت ریشه ظلم رو در هرجای دنیا که هست بکن
اللهی آمین
:323:
یادمان باشد همه ی ما نان دلمان را می خوریم . حالا با چه دلی چه نانی و چه مقدارش بر می گردد به همان چشم سوم ناظر بر دل ،پس چه بهتر که سیاه دل نباشیم که در آن صورت نان ما و سهم ما آجر است .