کم و بیش همه در جریان بیماری گرد آفرید هستید .
دستهایمان را با هم رو به آسمان ببریم و برای شفای او و همه ی بیماران دعا کنیم .
خدایا شفا گرد آفرید را از تو می خواهیم . خواهش می کنیم دستهایمان را خالی نگذار .
نمایش نسخه قابل چاپ
کم و بیش همه در جریان بیماری گرد آفرید هستید .
دستهایمان را با هم رو به آسمان ببریم و برای شفای او و همه ی بیماران دعا کنیم .
خدایا شفا گرد آفرید را از تو می خواهیم . خواهش می کنیم دستهایمان را خالی نگذار .
سلام:
آنی جان چی شده؟
من یادمه ایشان گفتند که تومور خوش خیم غده هیپوفیز بوده که البته اسمشو نگفته بودند..
اتفاقی افتاده؟
عود کرده؟
اگر می دونید میشه واضح بگید..
من خیلی نگرانشون شدم....
حتما حتما باید دعا کنیم...
از ته دلم براشون دعا می کنم.......
اگر خبری داشتید به ما هم اطلاع بدید دوست خوبم....:72:
همینقدر بس که برای این پسر جوان پر از آرزوهای قشنگ باید دعا کنیم .
انی جون
چی شده>اتفاقا امروز می خواستم تو تاپیک حال واحوال خبری ازشون بگیرم،ولی اصلا فکر نمی کردم کسی خبری ازش داشته باشه
وای خدای من ،اشکم در اومد
بیان ختم صلوات واسش بگیریم ،
من امشب 500تا می خونم
از خانم آنی ممنونیم که ما رو در جریان گذاشتند.
خدا را به حق آقای بیمارمون امام سجاد (ع) قسم میدیم برادر عزیزمون آقای گردآفرید و آقای آرمان و سایر بیماران رو شفا بده .انشاء الله
خدايا شفا گرد افريد را از تو مي خواهيم خدايا بزرگ برادر عزيز مون اقاي گرد افريد و اقاي ارمان و ساير بيماران رو شفا بده انشالله
درود؛
آنی گرامی ؛ممنون؛ آوای باد انگار آوای خشک سالیست............
از آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند؛ میخواهیم سلامتی را به او بازگرداند؛
..................
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
ani خبر جدیدی از گردآفرید دارید، یا بر اساس همان پست قبلی این تاپیک را باز کردید؟
لطفا اگر خبری دارید ما را در جریان قرار بدهید. این مقدار که شما مبهم اشاره کردید واقعا بس نیست!
نه خبرم جدید است و ربطی به تاپیک قبل ندارد .
با روحیات گرد آفرید که آشنا هستید .
چندی قبل توسط ایمیل به عیادت گرد آفرید رفتم و جویای حالش شدم و از وی پرسیدم دوران نقاهت چطور می گذرد و روند بهبودی ات چگونه است و...؟!!
چند وقتی این ایمیل بی پاسخ ماند تا امروز که از او ایمیلی رسید حاکی بر بد حالی و تناقضات روحی و شرح حال روند بهبودی و عمل جراحی و رشد ماکروآندوما ( نمی دانم این اصطلاح پزشکی یعنی چه ؟!!)
برحسب گفته و قلم و نوع نگارش گردآفرید : تا آخر عمر این بیماری گریبانش را گرفته و از ناحیه ی چشم چپ بینایی اش از دست رفته .
انی عزیز هر کاری از دست ما بر بیاد انجام میدیم
انی جان ،بهش روحیه بده،بگو همه بچه های تالار به یادت هستن و تنها نیست