-
وسواس
با سلام . به تازگی فردی به خواستگاری اینجانب آمده که یک سوال را چندین با می پرسد مثلا اینکه آیا برادر شما که ازدواج کرده با شما زندگی می کند ؟ بار دوم هم که به منزل ما آمدند دوباره این سوال را پرسیدند و یا اینکه آیا شما در کارهای خانه به مادر کمک می کنید و دوباره همین سوال را پرسیدند و یا اینکه ایا شما اهل آرایش بیرون هستید که علاوه بر اینکه از خود من پرسیدند از فردی که واسطه بودند هم پرسیدند و یا اینکه شغل پدر شما چیست که 2 بار از خود من پرسیدند دوباره از فرد واسطه هم پرسیده اند می خواستم بدانم این رفتارها نشات گرفته از چیست ؟
-
RE: وسواس
نشان از حساسیت ایشان و نیز بدون اینکه بخواهم شما را بدبین نمایم،تنها و تنها به دلیل اطمینان از بیانات شما و همچنین تحقیق درست و حسابی از شما و خانواده تان که به نظر من بسیار هم خوب است.
-
سلام. من فکر می کنم احتمالاً اونا باید تجربیات دیگری پشت سر گذاشته باشن که باعث شده روی این نکات حساس بشن. چون من یه بار یکی رو برای ازدواج به یکی از دوستای همسرم معرفی کردم . ایشون چون قبلاً توسط دختری اغفال شده بود که بعد از عقد تقاضای مهریه کرده و از لحاظ دینی مقید نبود در حالیکه قبل از عقد طور دیگه ای وانمود کرده بود ، خیلی روی این مسأله تأکید می کرد آیا این دختری که من معرفی کردم مذهبی، نجیب و خانواده دار هستش یا نه. هم خودش و هم مادرش مدام در مورد اخلاق و وضعیت مالی اون می پرسیدن. حالا هم ممکنه این خانواده ای که هم شما گفتین همین طوری باشن. البته این مورد خوش بینانه اش هست و ممکنه علت دیگر داشته باشه.
-
سلام
حرفهاي دوستان جالب بود . اما اخر كلام سعي كن درست تصميم بگيري .
سربلند و پيروز باشي
-
به نظر من آتنای عزیز درست می گه بالاخره هر انسانی ممکن است تجربه بدی در این زمینه داشته باشه یا خودش این تجربه را بدست آورده باشد یا از دیگران عبرت گرفته باشه البته ممکن هم هست این آقا بر اثر بدبینی و عدم اعتماد و اطمینان سوالات خودش را تکرار می کنه که این حالت بعد از مدتی به نظر من رفع می شه وقتی یک سوال را از شما 10 بار می پرسه و شما هر 10 بار یک جور جواب بدین اطمینان ایشون جلب می شه
-
سلام dorsa_h60
پیشنهاد می دهم به بهانه شناخت و مشاوره ازدواج ، وقتی از یک روانشناس بالینی بگیرید و حضوری به اتفاق هم مراجعه کنید.
حتما به نوعی در آن جلسه موارد مذکور را مطرح کنید، و عکس العمل او را نسبت به این مطلب بررسی کنید.
به نظر سرنخ مهمی جهت شناخت شخصیت ایشون در دست دارید. اگر خواستید نادیده بگیرید حتما قبلش دقیقا به روشی که در بالا گفتم بررسی کنید.
البته ممکن است یک عادت ساده، فراموش کاری یا.... باشه. اما الان نمی توان بر اساس این میزان اطلاعات، به طور قطعی در این مورد نظر داد.