RE: من هر روز عاشقتر ميشم
سلام samanins_62:72:
مرحبا بر شما:104:.... حلاوت شهد زندگی گوارای وجودت:43:
.....لازمه خواستن هم دانستن...شما دختر دانایی هستی....که یقینا زمان و انرزی گذاشتی تا به این مرحله رسیدی ....:D
همیشه در روابط زناشویی به روز باش...درک زمان ..موقعیت ....ایجاب ها مارو در به سر منزل مقصود رسیدن؛ کمک میکنه و شتابی دو چندان خواهیم گرفت....:72:
مراقب کلبه عشقولانه خودت باش:72: :16: :72:
سلام به شما دوست خوشبخت
امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتون به همین اندازه نه بیشتر که خدایی نکرده به جنون برسید خوش و خرم و خوشبخت باشید دعا کنید که دیگر دوستان که مشکلی در زندگی زناشویی دارند به همین زودی خبرهای خوبشون را به ما بدهند که ما هم خوشحال شویم.
فقط کافی است برای خوشبخت شدن به تمام مسائل اطراف به دید خوب نگاه کنیم که همه چیز را زیبا ببینیم تا سختی ها هم برایمان شیرین شود.
سلام .بچه ها من امروز فهمیدم بیش از اونی که فکر می کردم عاشق همسرم هستم و واقعاً عشق ما رو به فزونی داره. امروز همسرم مارو یعنی من و دخترمو برای یک هفته بدست خدا سپرد و رفت به یک مأموریت کاری. از صبح تا حالا اصلاً دلم آروم نداره. انگاری یه تیکه از قلبم کنده شده. اصلاً فکر نمی کردم اینقده دوریش برام سخت باشه. دعا کنید همسرم سالم و سرخوش پیش ما برگرده.
سلام به دوستای خوشبخت من
همیشه براتون آرزوی خوشبختی می کنم
درک متقابل زوجین همیشه باعث خوشبختیه :43:
سلام چرا بايد وقتي از هم دور مي شيم قدر هم رو بدونيم؟؟؟
زندگي همين لحظاتي است كه مي گذرند .... زيبا زندگي كنيم.
سلام به همه
امیدوارم وقتی منم یه روز بش رسیدم بیام و بگم منم همینطور هرچند هنوزم که به هم نرسیدیم و کلی مشکلات بازم به خاطر اینکه پیداش کردم احساس خوشبختی میکنم.برامون دعا کنید:203: تا روزی ما هم باهم بیاییم و بگیم ما هم همینطور:16:
سلام tara parsa
دانه فلفل سیاه و خال محبوبان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
یکی از نکات ظریف خوشبختی اینه که معطوف به همین الان یعنی زمان حال است. همچنین خوشبختی مشروط به شخص، شی، یا چیزی بیرون از ما نیست که اگر محقق شد خوشبخت شویم و اگر نشد بدبخت.
خوشبختی درون یک انسان است و با آن خودکفاست.
اگر فکر کنی که خوشبختی در آینده به دست می آید. و آن هم مشروط به اینکه به کسی یا چیزی یا موقعیتی برسیم، یعنی اساسا راه را اشتباه گرفته ایم.
مواظب باش به دنبال سراب نباشی...
سلام
تبريك مي گم به samanins_62 عزيز
واقعاً خوشحالم از خوشبختيت و ازت تشكر مي كنم كه اين مورد را براي ما عنوان كردي. انرژي بسياز زيادي به من داد. جملاتت به دل نشست و ذهن آدم رو به چيزهاي خوبي كه توي زندگي داره معطوف كرد.
خوشحالم از اينكه دوستاي عزيز همدردي اينجا را فقط جايي براي مطرح كردن مشكلات نمي دونن و از خوشيهاشون هم در اين سايت صحبت مي گن.
نوشته هات بيشتر از چندين پند و اندرز و نهي آموزنده تر و تأثيرگذارتر بود.
سلام به دوستان عزیز
من هم قبلاً تو اوج افسردگی بودم پدر و مادرم را از دست داده بودم و تازه هم فارغ التحصیل شده بودم که بدون آشنایی قبلی با همسرم ازدواج کردم حالا انقدر نسبت به من محبت دارند و سعی بر این داند که داغ نداشتن پدر و مادر را برایم پر کنند دوستش دارم و هر زوهم عشقم نسبت بهش بیشتر و بیشتر می شه. ممنون از اینکه این بحث را عنوان کردید.