سلام unknown_man
خوش آمدگویی ما را پذیرا باشید:72:
unknown_man اصلا دلشوره نداشته باشید.:305:..بنده شما را درک می کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست.
unknown_man از آنجا که می دانم شما در وضعیتی قرار دارید که ما هر چقدر هم از شما سوال پرسیم چیزی جزء مورد درخواستی خود را مطرح نخواهید کرد بنابراین می روم سر اصل موضوع.. اما قبل از آن تاکید می کنم یکبار دیگر در همین انجمن تاپیک های مربوط (روابط دختر و پسر) را بخوانید.
.............................................
unknown_manعزیز وقتی می خواهیم با فردی وارد رابطه شویم....چند مورد باید مورد توجه باشد:
1> هدف از رابطه
2>طول و مدت زمان رابطه
3>ملاک های مورد نظر
4>شناخت خویشتن
>//و//////////و........
1>(هدف از رابطه)> حتی هنگامی که می خواهیم با فردی همجنس خود رابطه برقرار نمایم باید هدفی داشته باشیم در واقع هدف است که ما را بسوی ایجاد رابطه می کشاند.
چرا می گوییم هدف باید مشخص شود؟؟؟
زیرا هدف نقطه شروع و جرقه ایجاد رابطه است اگر بدانیم هدفمان چیست در وهله اول بدون هیچ گونه اظطراب و تردیدی حرف خود را بیان ساخته و در وهله دوم برای رسیدن به هدف ""پافشاری"" می نماییم.
2>(طول و مدت زمان رابطه)> امری که در تمام رابطه های دوستی( دخترپسر) به چشم می خورد روشن و شفاف نمودن "طول مدت" رابطه است....
با مشخص نمودن این طول مدت علاوه بر اینکه خود را از مسئولیت ها و عواقب بعدی رابطه رها می سازیم بلکه با دادن فرصت زمانی برای فرد مقابل به او اطمینان می دهیم که نسبت به او و زمان و اهدافش ""ارزش"" قائلیم و قصد سواستفاده از وی را نداریم.
3>(ملاک)> باید قبل از هرگونه سخن گفتن و ایجاد رابطه....ملاک هایمان مشخص باشد یعنی چه؟؟؟ یعنی اگر ملاک ما از انتخاب فردی لوزما این است ""ایشان فرد ایده آل من هستند"" بنابراین اصولا ایشان نیز باید بدانند که منظور و ملاک ما از ایده آل بودن چیست... آیا ایده آل بودن را در "پوشش و ظاهر" می دانیم یا در "اخلاق" و یا در.............
4>(شناخت خویشتن)> قبل از هر گونه اقدام برای آشنایی و برقراری رابطه باید شاکله و اصل موجودی خویش را بشناسیم....تاکید بر این است که خود را در موقعیت های مختلف قرار دهیم تا برحسب قرار گرفتن در موقعیت ابتدا نقاط قوت آشکار شده و سپس نقاط ضعف را جبران نمایم.
گاهی انسان شناخت محدودی از خویشتن دارد که وابسته به محیط محدود اوست... شاید شما در این شرایط فکر نمایید که ""بسیار صبور"" هستید اما در برخورد با موقعیت تازه ای مانند "ازدواج" خود را بسیار "پرخاشگر و دمدمی مزاج" بیابید.
.................................................. ................
unknown_man عزیز علاوه بر این موارد لازم است نکات دیگری هم در مورد جلسه آشنایی عرض کنم...
به این فکر نکنیم که قبل از جلسه اشنایی باید سوالاتی را اماده ساخته و آنان را مطرح کنیم.
ابتدا از سوالات ""کلی"" برای شروع و جرقه بحث استفاده نمایید مانند>> نظر شما در مورد دانشگاه چیست؟؟...معیارهای شما برای انتخاب دوست یا همسر چیست؟
اما در ادامه باید سوالات جزئی تر شوند وگرنه بحث کسل کننده خواهد شد... سوالات جزئی باید شامل امور روزانه باشند
مانند>آیا شما حاضر هستید در جمعی که جنس مخالف های بسیاری وجود دارند حضور داشته باشید و با آنان شوخی و مزاح کنید چرا؟
سپس با استفاده از سوالاتی در زمینه شغل مورد علاقه و ادامه تحصیل بحث را ادامه دهید.
.................................................. ................
:305:
توصیه>> هرگز خود را درگیر روابط عاطفی که هدف مشخصی ندارند نکنید.